Connect with us

Društvo

Vijesti iz Švedistana

Published

on

Švedska je kristalna kugla za vidjeti budućnost cijele zapadne Europe. Baš zato što je bila predvodnik tolerancije, sada je predvodnik “propadancije”. Stoga i te kako ima smisla pratiti vijesti iz Švedske s vremena na vrijeme.

Za 14.000 imigranata Švedska ne zna gdje su

Za 21.000 migranata je Migracijska agencija izdala nalog za deportaciju. Međutim, 14.000 tih imigranata policija više ne može pronaći. “Mi jednostavno ne znamo gdje su”, konsternirano kaže novinarima šef nacionalne granične policije. izvor

(U Švedskoj je danas 55 NO-GO zona koje su izvan vlasti švedske države. Možda da ih tamo potraže?)

Ma kakva komemoracija za ubijenu plavušu, to bi uzmenirilo imigrante

Socijalnu radnicu je izbo nožem mali Somalijac dok je pokušala razdvojiti sukob dviju grupa u ustanovi za maloljene imigrante. U takvoj ustanovi u drugom gradu su zaposlenici htjeli održati komemoraciju. Vlast je zabranila komemoraciju jer bi to uznemirilo male imigrante. izvor

Kradeš u Švedskoj? Marš u Dansku!

U Islamu se za krađu režu ruke. U Švedskoj je kazna deportacija u Dansku. Što je bolje za kradljivca: a) ostati tamo gdje režu ruke ili b) doći u EU?

U videu se (dok ga ne obriše Yutube ministarstvo istine) vidi kako u Stockholmu na ulazu u kolodvor imigrant pokrade stariju ženu – što vidi majka s djecom i pokuša intervenirati. Bolje da nije…

Napadač je identificiran i kazna je drakonska: odbijen mu je zahtjev za azilom u Švedskoj. Bit će vraćen u Dansku, zato jer je to zadnja EU država iz koje je šengenirao u Švedsku. Ako se nastavi takva EU-strogoća iz države u državu, taj će tražitelj azila uskoro spasti na operiranje pothodnikom zagrebačkog glavnog kolodvora.

izvor

Neravnopravnost spolova: 46% žena se boji noću, a samo 20% muškaraca

Šveđani su se zaista naizabirali liberalnih i naprednih vlada (veleposlanici Švedske vole držati prodike u Hrvatskoj i stalni su postav na Gay paradama). E, pa 46% naprednih biračica se sada boji biti sama vani po noći u svojoj Švedskoj. Od hrabrih muževa Vikinga samo ih se 20% boji biti sam van.

>> Zašto ‘žene’ uništavaju nacije i civilizacije?

Nije ni po danu puno bolje: 43% se osjeća nesigurno u gradu, a 1/3 se “boji švedskih gradova”. Ako ste napredna Šveđanka i ne stignete svojoj kući prije zalaska sunca, radije ćete prespavati u kući prijatelja na trosjedu, nego da vas uhvati mrak. Tako kaže 1/3 žena. Međutim, glavno je da nema diskriminacije LGBT osoba – a koje toliko puno znače za budućnost Švedske! izvor

Silovateljski maraton tražitelja azila

Bio je to najjeziviji silovateljski maraton u švedskoj povijesti. 11 tražitelja azila je 7 sati silovalo 29-godišnju majku 2 djece u izbjegličkom centru. Vaginalno, analno i oralno: ponekad su 3 silovatelja bila istovremeno u njoj. Žena je sada u invalidskim kolicima i mentalno nije dobro. Tijekom suđenja mediji nisu otkrivali etničko porijeklo optuženih. 7 je osuđeno (4-6 godina zatvora), 4 pušteno i protjerno, ali će se moći vratiti u Švedsku nakon par godina (jeeej!). Neki od silovatelja su već bili opuženi zbog kriminala ali nisu bili nikad zatvarani, dok su neki došli ilegalno.

Mlada članica socijalističke stranke (švedska verzija SDP-a) kaže da bi protjerati imigrantske silovatelje bilo rasistički! Švedska se zadužuje na financijskom tržištu jer ju svaki imigrant dnevno košta 2.000$. Ima tu raznih nepredviđenih troškova: iako su jednu zgradu imigranti do sada 3 puta zapalili u 2 mjeseca, niti jedan od njih nije protjeran.

Kada kod prvog slučaja imigrantskog silovanja nisu uslijedile drakonske kazne, nije uslijedilo barem privremeno potpuno zaustavljanje imigracije, nije uslijedila deportacija svih imigranata iz okolice – takvo nečinjenje je poslalo jasnu poruku.Švedska je danas silovateljski raj. Postotak osuđivanja za silovanje je samo 3%. Po islamskom shvaćanju “kurva” je svaka žena bez burke i slobodno ju je silovati. I tako je od ljevoliberalnih toliko slavljeno “kulturno obogaćivanje” za Šveđanke preraslo u (nasilno) obogaćivanje spermom.Samo desničari nisu na ovakvoj slici dolje vidjeli “nejač”. Liberali su tu nekako uspjeli vidjeti izbjegle majke s djecom, a ne vojno sposobne dezertere. Ljevičari su vidjeli potencijalne atomske fizičare i liječnike koji žele “nastaviti studij”, a konzervativci su vidjeli nepismene potencijalne silovatelje za koje ionako nema posla u Europi koja se bori s nezaposlenošću.

refugee

Švedska postaje lovačka velesila

Šveđani su počeli pokazivati veliki interes za klubove streljaštva. Za dozvolu za oružje treba imati 18 godina, poštivati zakon i imati lovačku dozvolu ili biti član odobrenog kluba za streljaštvo. U 2014. je porastao broj lovačkih dozvola za 10%. Žene su značajno zainteresirane za lov: 20% od lovačkih dozvola otpada na žene.

Velika je navala na sustave alarma. “Ljudi su izgubili povjerenje u državu. Policija više ne stiže. Mnogi vlasnici kuća spavaju s bejzbolskom palicom ispod kreveta. No to je riskantno: policija onda kaže da ste se pripremili upotrijebiti silu.”

Slučaj Alexandre von Schwerin i njenog muža. Par je bio opljačkan 3 puta. Zadnji puta su ostali bez “quad bike-a”, kombija i auta. Kada je stigla policija žena ih je pitala što da radi. Policija joj je rekla da joj ne mogu pomoći.”Svi naši resursi su dani azilskom prihvatnom centru u Trelleborgu i Malmou. Mi smo preopterećeni. Sugeriram vam da dođete u kontakt s osvetničkom grupom u Eslovu”. Žena kaže: ”Prvi puta se bojim ovdje živjeti.”

To što je policija nazvala “osvetničkom (vigilante) grupom” se ispostavilo da je grupa privatnih poduzetnika. Nakon što su pljačkani manje-više svake noći, oni su se odlučili udružiti i počeli sami patrolirati svojim područjem.  izvor

Švedski novinari potjerani iz NO-GO zone u svom glavnom gradu

Novinari su htjeli istražiti policijska izvješća da će svaki policajac koji pokuša patrolirati u Stockhomskoj četvrti Tensa biti napadnut kamenjem. Novinarka Valentina Xhaferi je došla s kamermanom na mali trg u tom predgrađu i počela intervjuirati čovjeka koji je pristao govoriti.

Pojavio se drugi, vidno uzrujan, pitao zašto snimaju, te se vratio s ruljom.”Oni su mislili da smo prešli granicu i da stojimo na njihovoj zemlji”, kaže novinarka. “Onda je postao vrlo, vrlo ljut i rekao da će uzeti kamenje i pokazati nam što je kamenovanje. Kad sam vidjela kamenje koje su imali, ja sam samo željela otići odande”, kaže Xhaferi. Tada su se pojavila još trojica iz podzemne. Kamera je uhvatila trenutak kada su im bacili opremu na tlo, vrijeđali reporterku, zalili kamermana kavom… izvor

Medijska lakirovka u stilu Sjeverne Koreje

Novinarka Anna Erinius otkriva naputke urednika: uvijek nastojte zataškati ako je imigrant počinio kriminal i mijenjajte vijesti koje bi mogle stvoriti negativan pogled na imigraciju iz Trećeg svijeta. Ništa negativno o imigraciji nije dozvoljeno, dozvoljeno je samo davati dobre pozitivne primjere.

Kada je poslana pisati o tražiteljima azila, vratila se uredniku da ne može pisati nikakve srcedrapateljske storije. OK, rekao je urednik i dao taj zadatak drugom reporteru. Kada bi na jutarnjim sastancima uredništva izrekla sugestiju kakve zabrinutosti u vezi imigracije, rekao je “OK. Slijedeći prijedlog?”

Jedan kolega joj je pisao na Facebook optužujući ju da dijeli ksenofobični link, te da ona nije “pravi novinar”. izvor

Samo probaj obraniti prijateljicu iz razreda – bit ćeš ubijen

Dobro došli u novu, multikulturalnu Europu. 15-godišnjak koji je obranio prijateljicu iz razreda od seksualnog napada, ubijen je nožem. Mladić je svoju školsku kolegicu obranio prošlog polugodišta. Prvog dana novog polugodišta, napadač, učenik iz Sirije je zabio nož u leđa mladiću, do srca.

Tisak je nastojao prešutjeti ovo ubojstvo. Ubijeni je dječak iz Litve (mladi feminizirani Šveđani se valjda nisu “šteli mešati”). Otac kaže da ga nitko iz  švedskog tiska nije tražio intervju, dok su požurili intervjuirati oca ubojice. Lijeve mainstram novine Aftonbladet su objavile simpatizirajući intervju s ocem ubojice. “Škola nije učinila ništa da mu pomogne za njegovu čast. Umjesto toga, moj sin je morao susretati tog 15-godišnjaka svaki dan. To ga je jako uzrujalo.” Novinar nije pitao da li je “povrijeđena čast” dovoljan razlog za ubiti razrednog kolegu, nije pisao o ubijenom tinejdžeru, niti spominje sirijsko porijeklo ubojice.

Otac ubijenog kaže da je laž da je njegov sin bio zlostavljač (“zlostavljač” je na slici). “Bio je marljiv, veseo i imao puno švedskih prijatelja…Svi su ga voljeli. Naš sin je vidio kao taj dječak grabi djevojku. Zaustavio ga je i potukli su se. Da je bio nasilnik, škola bi sigurno izvijestila o tome: ako samo zakasni na sat, roditelji odmah dobivaju poruku”.

Kaže da se arapski dječak zakleo da će se osvetiti što ga je držao dalje od razrednih kolegica, te da je škola znala za to.  izvor

(nastavit će se)

Sve ovo je nevjerojatno. Tolerancijom do dna.

Dok gledamo Švedsku u terminalnoj fazi, može se utvrditi da ih je tolerancija, čitaj feminizam, došao glave.

Možda netko ne vidi da to ima međusobne veze, ali itekako ima. Kada su tolerantni za sve bolesno, slabo, različito, poremećeno…, kako bi sad mogli odjednom postati ne-tolerantni za nešto?  Makar to bili i njihovi netolerantni porobljivači.

Švedskoj nema pomoći – jer bi trebali resetirati same temelje: svoj odnos prema cijelom konceptu “različitosti”, prema feminizmu, prema gender ideologiji… prema svemu onomu što ih je omekšalo i oslabilo.

Zbog toleriranja hedonizma i sebičnosti jedne generacije našli su se u populacijskim problemima. Za održavanje ekonomske razine potrebna je aktivna populacija – Švedska je žrtva “Lažne dojave o populacijskoj bombi“ . Za ispravak su potrebna desetljeća i povratak tradicionalnim vrijednostima, a koja ne uključuju gay prava, hiper-feminizam i gender ideologiju.

Švedski političari(ke) su pogrešno mislili kako će se populacijski obnoviti svježom krvlju iz de fakto plemenskih zajednica Bliskog istoka i sjeverne Afrike. Tako da kad prirodno izumru hedonistički LGBT i svi ostali pomodno-napredni bez potomstva, da će do tada stasati nove generacije “svježijih” Šveđana.

Problem je što to više neće biti “ona” Švedska, već Švedistan po mjeri 700 godina zaostalije i strane kulture. Integracija će ići u suprotnom smjeru. Njen smjer se određuje odnosom snaga: a ovdje je jasno da su jedni jaki (i netolerantni), a drugi mekani (i tolerantni). Ne može slabiji određivati jačemu u čemu će se i kako živjeti.

Šveđani će se pridružiti izumrlim narodima. Danas se Sumerani, Maje, Babilonci samo spominju… tako će sutra i Šveđani. Iako, gledajući kako ISIL eksplozivom ruši spomenike predislamskih kultura, izglednije je da će se pobrinuti da se i ime švedsko zatre.

Ivan Horvat/homunizam

Komentari

Društvo

Jan Ivanjek: Nama treba borbeno zrakoplovstvo s punim spektrom sposobnosti

Published

on

Natječaj za nabavu borbenih zrakoplova poništen je, još se ne zna kako dalje. Hoće li se krenuti u novi natječaj ili možda u izravnu pogodbu? Kako stvari stoje, prepuštanje nekoj drugoj državi da nam uz naplatu čuva nebo ne dolazi u obzir.

Izgubljeno vrijeme u pregovorima s Izraelcima ne može se vratiti, a, čini se, ni naplatiti.

U međuvremenu ionako vremešni hrvatski MiG-ovi još su ostarjeli – bliži im se konačno prizemljenje. Koliko će Vladi trebati da pronađe nov model nabave zrakoplova, koliko da zaključi posao, kad bi prvi mogao poletjeti iznad Hrvatske?

Gosti „Teme dana“ su bili bivši zapovjednik Hrvatskoga ratnog zrakoplovstva general Josip Štimac te vojni analitičar Jan Ivanjek.

Nastupio je svojevrsni obrat u razmišljanju ministra obrane, kakvih i koliko borbenih zrakoplova Hrvatskoj treba. Ministar je rekao kao je za njega najbolja platforma F-16, da budu novi avioni i da ih ima manje.

– Stručna studija koja je napravljena ne ide ispod 12 aviona, rekao je Štimac.

Ivanjek je rekao kako nama treba borbeno zrakoplovstvo s punim spektrom sposobnosti. S obzirom da nije prošlo da uzmemo najmoćnije rabljene avione, donesena je odluka da nabavimo nove borbene avione.
– Dugoročno se mora doći do brojke od 12 aviona, naglašava Ivanjek.

– Naši postojeći migovi mogu letjeti do 2024. godine i ako do tada ne ugovorimo kupnju zrakoplova, to bi bio veliki problem zato što bi se ljudski potencijal, koji je i tako u osipanju, počeo još više osipati, ističe Ivanjek.

Štimac je rekao kako bi nam Amerikanci mogli ponuditi Block 50/52 što bi nas moglo zadovoljiti. Takav tip aviona imaju i Poljaci.

Ivanjek smatra da bi nas osnovni paket aviona mogao koštati milijardu dolara i to bi nam olakšalo iduću seriju nabave (HRT)

Komentari

Continue Reading

Društvo

Robert Valdec o lobistima /narikačama u svezi (ne)kupnje F-16 koju moraju pročitati svi, posebno u MORH-u

Published

on

Propala, je izgleda, nabavka F 16 Barak višenamjenskih lovaca opremljenih onako kako su ponuđeni na natječaju. Ovo pišem jer imam što reći o HRZ i nabavci zrakoplova – piše Valdec na svom fb profilu.

Zanimljivo je da sada nad propalim poslom najviše nariču oni koji su do jučer F-16 Barak nazivali ‘starim kantama’, ‘otpadom’ i sl.

Dobar dio njih (govorim o ‘velikim stručnjacima’) nariče po inerciji, samo zato jer su ‘popušili’ čaščenje od SAAB-a za koji su gorljivo navijali, a koje im je obećano ako se HRZ opremi Gripenima. Šveđani su ih tijekom tendera vodali kao medvjede po Švedskoj, trpali im u torbe mobitele, laptope, kemijske, rokovnike, vodali ih po večerama…, a oni, ‘stručno’, objašnjavali Hrvatima kako je Gripen daleko najbolja opcija. Jer, ‘novo je novo’.

Oni vještiji su, umjesto mobitela, rokovnika i kemijskih olovki, na račune dobili i nešto konkretnije – neću o imenima, dovoljno je proguglati najstrastvenije ‘Gripenovce’. Među njima ima novinara, ‘vojnih analitičara’, umirovljenih pilota, političara…

I o tom sam tenderu davno pisao. Između onog što su nam odredili da ‘smijemo’ kupiti, F 16 Barak je, po meni, bio najbolja opcija. Na stranu što se za isti iznos može kupiti eskadrila, realno, boljih višenamjenskih lovaca. Ako ne boljih, a onda ne lošijih, no osjetno jeftinijih, pod boljim uvjetima.

Ali, opremanje ratnog (a i civilnog) zrakoplovstva je ionako više politička odluka. Otprilike slična onoj kada je, danas u terminalnoj fazi, Croatia Airlines, umjesto Boing-a odabrala Airbus. I tu su se provizijama napunili offshore računi, sagradili dvorci u okolici Zagreba, no to je neka druga priča.

I u njoj su obje opcije između kojih smo mogli birati bile podjednako kvalitetne (financijski, Boing je nešto jeftiniji), dakle osim toga koji će Tuđmanov savjetnički lobi ubrati proviziju, odabir je signalizirao i političku naklonjenost (EU – SAD).

No vojne nabavke su ipak nešto posve drugo. U jednom razdoblju novinarske karijere bavio sam se, između ostalog, i naoružanjem i vojnom opremom, nabavkama, međunarodnom trgovinom, tržištem oružja i vojne opreme i to crnim i bijelim, obišao dosta međunarodnih sajmova naoružanja i vojne opreme širom svijeta, ponešto tvornica (po svijetu), razgovarao i s trgovcima i s kupcima i s korisnicima. Pa si utvaram da ponešto o tome i znam.

Ako ostavimo po strani politiku pa čak i cijenu i uvjete (npr. održavanje, obuka, rezervni dijelovi, eventualne modernizacije, nadogradnje), najznačajnija stvar pri odluci o odabiru određenog ‘proizvoda’ (nebitno radi li se o jurišnoj pušci, streljivu, zrakoplovu, tenku ili oklopnom vozilu…) su reference.

Dakle, je li se (kada, gdje, kako, u kojim uvjetima i kojem obujmu, koliko efikasno itd.) određeni proizvod dokazao u operativnoj upotrebi i koje su oružane sile već njime opremljene, kakva su im iskustva itd. Jedan od najslikovitijih primjera je jurišna puška AK 47 (i njene inačice) koja je odavno planetarni brend. Postao je to i pištolj Glock, izraelski UZI…

Složeniji sustavi poput zrakoplova, protuzračnih borbenih sustava, raketnih, radarskih i sličnih sofisticiranih sustava druga su priča, no činjenica da je neko oružje, oruđe ili sustav dokazan u operativnoj upotrebi tu je najvažniji. Mislim da ne treba elaborirati zašto je tome tako, dovoljno je napomenuti kako za tako delikatnu namjenu poput oružanog sukoba, nitko pametan neće kupiti ‘mačka u vreći’ bez obzira na to koliko ta vreća bila lijepa i bez obzira na to koliko prodavač te vreće slatkorječivo i uvjerljivo hvalio svoju robu.

I za takve ‘mačke u vreći’ postoje brojni primjeri – jedan od ne tako davnih bio je i naš tender za nabavku borbenih oklopnih vozila. U finalu ostala su dva ponuđača: finska ‘Patria’ i austrijski (zapravo američki) ‘Pandur’. Rezultate znamo – na tenderu je pobijedila Patria. S pravom.

Naime, Patria je već bila u naoružanju nekoliko svjetskih oružanih snaga, u operativnoj upotrebi (tu je bio i offset program, a još se vuku i repovi korupcijskih afera) .

No ‘Pandur2’, tada zapravo, nije postojao – bila je riječ o prototipu čiji ga je proizvođač gurao HV-u kako bi si počeo sastavljati referentnu listu. No unatoč tome, naši su ‘stručnjaci’ po medijima ispisivali hvalospjeve, svako malo putujući u Austriju po ‘rokovnike i penkale’, vješto prešućujući činjenice.

Poput one da je tijekom jedne demonstracije na jednom austrijskom poligonu, kojoj su nazočili i hrvatski novinari (znam i poimence koji), došlo do incidenta – nezgode, u kojem su ozbiljno ranjeni austrijski vojnici (loše rješenje strojnice na kupoli – povratne eksplozije ozlijedile su posadu). O tome, naravno, nije bilo riječi u medijima. Jebi ga, rokovnici su ipak bili u kožnom uvezu. A i nova Motorola Rizr Z8 je bila baš sexy.

Tako nismo mogli u našim medijima, čiji su novinari, ‘investigativno’ analizirali Gripen na licu mjesta – u Švedskoj, u organizaciji proizvođača/prodavača, pročitati o korupcijskim aferama koje još uvijek drmaju i Brazil i Tajland, i Češku i Južnoafričku republiku (nakon tendera na kojem je Gripen pobijedio).

Nije nigdje bilo niti riječi o Gripenima koji su se srušili, incidentima, a još manje o tome da je jedino ‘vatreno krštenje’ taj zrakoplov imao za vrijeme uvođenja ‘demokracije i ljudskih prava’ u Libiju, gdje je uspješno uništio nekoliko meta – par beduinskih šatora i jednu karavanu na devama.

Da se vratimo našim nesuđenim F 16 Barak.

Prvo, hrvatska strana koja je raspisala tender i odlučila spizditi naših pola milijarde dolara, trebala se na vrijeme informirati – no VOA, MVP i slične organizacije su zacijelo imale drugog, pametnijeg posla.

Drugo, ako ništa, bar je nekom, nadam se, došlo iz dupeta u glavu koliko je našim ‘strateškim partnerima’ zapravo stalo do nas.

I treće – da netko na vlasti ima muda pa da kaže kako ćemo, kad već ne možemo kupiti F 16 Barak, tražiti i ponude za, recimo, KAI T-50 Golden Eagle, PAC JF-17 Thunder/CAC FC-1 Xiaolong, Su-35, Su-30MKK…

Mnijem da bi, u tom slučaju, naši ‘strateški partneri’ ekspresno promijenili odluku i isporučili nam odmah eskadrilu F 16 Barak-a sa svim nadogradnjama, uz akcijski popust. Još bi dobili i komplet kuhinjskih noževa na poklon.

Robert Valdec Foto: fb/Valdec

Komentari

Continue Reading

Društvo

PUTIN OBJAVIO OTVORENI RAT ILUMINATIMA: Ako Soros ikad uđe u Rusiju, nikad više iz nje neće izaći!

Published

on

Rusija je izdala službeno priopćenje da je George Soros tražen “živ ili mrtav”, navodeći da su i on i njegova organizacija “prijetnja za rusku nacionalnu sigurnost.”

Sorošu je zabranjen ulazak u Rusiju još od prošle godine, kada se saznalo da je on pomogao uništenje ruske ekonomije u ranim ’90 -im, izvještava Veteranstoday.com, a prenosi Webtribune.

Još prije šest godina objavljeno je:

“Prva stvar koju trebate znati o “Goldman Sachs” je da je to najmoćnija investicijska banka na svijetu, da je svuda, da je to veliki vampir koji sisa lice čovječanstva i nemilosrdno dosipa svoj lijevak krvi koji miriše na novac.”

“U stvari, povijest nedavne financijske krize potpisana je od strane ove banke i njenih pitomaca.”

Soros je kao ova banka. Fil Butler kaže: “George Soros je zamijesio svaku političku pitu koja postoji. Ako postoji kriza na svijetu, sigurna je oklada da on ima udjela u tome. “

Može se reći da su Soros i Goldman Sachs ideološki pripadnici istog bratstva. Njihova strategija je malo drugačija, ali je krajnji rezultat uništenje života putem ekonomskog sustava (bilo da je u pitanju kapitalizam ili socijalizam) i politička manipulacija.

Soros misli da je nepobjediv. Misli da može kretati u politici cijele planete u nekoliko treptaja oka i da nitko ne može mu kaže da prestane. On je tvorac financijske alkemije. Smatra da može ubiti političku stabilnost Europe i Amerike bez izazova.

Soros je star, ali nije zastario. Njegova organizacija je nedavno razotkrivena u obavljanju tajnih operacija osmišljenih da destabiliziraju Rusiju. Povodom toga zanimljiv je citat procurio iz dosjea “Soros fondacije”:

“Naš interes je da se uključimo u aktivnosti ruskih pokreta koji se bore protiv tradicionalnih vrijednosti. Ali imenovanje naše strane je problematično: mi smo u poslu kanaliziranja novca u drugim zemljama u političke svrhe. “

Sada se vidi pravo lice Soroša. Sve te priče o pomaganju sirijskim izbjeglicama, o spašavanju Ukrajine, o “građanskim pravima” i uvođenju “demokracije” u Rusiju su samo dimna zavjesa.

Prema Butleru, sve je to infekcija Soroša. Soros želi uništiti rusku tradicionalnu obitelj. On želi da Rusija bude kao zoološki vrt, a “demokracija” je termin kojim obmanjuje mase.

Soros je u veljači 2015.godine napisao da je “Putin veća prijetnja postojanju Europe od ISIS-a” i takvim izjavama je samo otpočeo svoj đavolji plan.

“Čelnici SAD-a i EU griješe kad misle da je Rusija potencijalni saveznik u borbi protiv islamske države. Dokazi ih osporavaju. Putinov cilj poticanje razgradnje EU, a najbolji način da to postigne je da poplavi Europu sirijskim izbjeglicama. “

“Ruski avioni su bombardirali civilno stanovništvo u južnoj Siriji i natjerali ih da pobjegnu u Jordan i Libanon. Sada je u pustinji 20 tisuća sirijskih izbjeglica koje čekaju prijam u Jordan. “

A dokazi ovakvih tvrdnji? Pa, dokazi su u samom Sorošu. Ono što on kaže je dovoljno. Nema potrebe za istragama. Soros je alfa i omega, početak i kraj. I ako dokazi slučajno ukazuju na nešto drugačije onda moraju biti odbijeni. Ako se Rusija zaista bori protiv terorista onda je takva informacija ipak lažna jer se Soros sa njom ne slaže.

Soros ne shvaća da je ranjiviji nego ikada ranije jer se ne ponaša praktično. Teži da dopuni ideološke dogme i zanemaruje istinu.

Vjerojatno je istina da je Soros protiv izraelskog režima, ali ono što on daje to s druge strane uzima.

Svidjelo se to njemu ili ne, Soros neizravno podupire izraelske zločine time što podržava organizacije za rušenje Asada. Ako zaista želi učiniti nešto dobro onda bi se trudio da stvari popravi a ne da podržava zločinačke ideologije koje vode uništavanju.

Soros je agent novog svjetskog poretka.

Rusiji je očito bilo dosta ovog čovjeka i na kraju su mu zabranili pristup državi. Soroša i njegovu subverzivnu organizaciju označili su kao “prijetnju nacionalnoj sigurnosti.”

“Soroš je špekulant i samoproglašeni filantrop, a njegove malverzacije oslobođene od poreza su sastavni dio ratne mašinerije” – riječi su Williama Engdahla.

On je očito u pravu. Ali Rusija je više nego spremna odstraniti Soroša. Ako se ikad Soros ohrabri ući u Rusiju, nikada više iz nje neće izaći.

Rusija potresa same temelje novog svjetskog poretka i političkog sotonizma.

Veteranstoday.com | Webtribune.rs | Croative.net

Komentari

Continue Reading

Facebook

Popularno