Connect with us

Magazin

(VIDEO) Sjeli popiti piće, a onda je u trenutku sve počelo letjeti… EVO KAKO IZGLEDA UDAR VELEBITSKE BURE …

Published

on

Dva prijatelja, doduše prikladno odjeveni, pokušali su napraviti gotovo nemoguću stvar.

Orkanska bura koja je na podvelebitskom području jučer je dostizala brzinu od 190 kilometara izmamila je ekipu senjskog Storm Chasing (Goniči oluje) Tima na „novu dozu “ adrenalina.

Iznijeli su stol i stolice i odlučili popiti piće na sviježem zraku u Senju dok puše orkanska bura. Pogledajte što im se dogodilo…

(24 Sata.hr)

Komentari

Magazin

(VIDEO) URNEBESNO: Kako Muhamed nalazi svog Magarac benza?

Published

on

Vjerojatno je ovo snimljeno negdje u Maroku, glavni lik izlazi iz nekakve trgovine, spremajući se u dugotrajnu karavanu na jug i – izgubi se između pedeset magaraca… i onda mu sine, … a magarac odgovori…

Pogledati video!

Komentari

Continue Reading

Istaknuto

FASCINANTNO!? Ovo HRVATSKO PREZIME broj 1 je i u – još tri države!

Published

on

NAJČEŠĆA PREZIMENA     U Islandu osobe prezimena dobivaju po ocu, i to na način da se svako dijete preziva kao sin ili kćer po imenu oca. Naime sin će se prezivati Johannson – ako je otac Johan, a kćer će se prezivati Johansdottir. (više…)

Komentari

Continue Reading

Magazin

Nevjerojatno! Pogledajte (foto) kako molitva utječe na kristale vode!

Published

on

By

Nevjerojatan eksperiment!    Doktor Emoto došao je do fascinantnog otkrića: riječi koje izražavaju ljudske emocije ili ideje imaju fizikalni utjecaj na vodu! Zapanjujuća je razlika između kristala vode na kojima se utjecalo negativnim porukama kao što je “gadiš mi se” ili “ubit ću te” – ti kristali su bili nevjerojatno ružni i deformirani.

(više…)

Komentari

Continue Reading

Facebook

Popularno