Connect with us

BogVjeraVideo

(VIDEO) NAUČITELJI CRKVE BILI SU U PRAVU: SVIJET JE MLAĐI OD 10.000 GODINA, A BOG NIJE STVARAO EVOLUCIJOM

Published

on

PRIRODNE ZNANOSTI OSPORAVAJU EVOLUCIJU     15 doktora prirodnih znanosti iznose najsuvremenije činjenice prirodnih znanosti koje upućuju na zaključak da je evolucija nemoguća i da se nikada nije odigrala, da znanost pokazuje da starost našega planeta nije 4,6 milijardi godina, već je manja od 10.000 godina.

Kako Božja riječ objavljuje, globalni katastrofički Noin Potop zaista se dogodio. Upravo kako su naučavali oci i naučitelji Katoličke Crkve.

Prirodne znanosti osporavaju evoluciju from Udruga Postanak on Vimeo.

izvor: ovdje

Komentari

BogVjeraVideo

(VIDEO) Dokaz postojanja Boga: Čudo disanja

Published

on

Prirodoznanstveni dokumentarni film koji obrađuje naš čudesan dišni sustav i mehanizme koji nam omogućuju da u svakom trenutku možemo svojim stanicama osigurati potreban kisik.

Znanost jasno pokazuje da naš vrlo složeni dišni sustav nije mogao nastajati postupno evolucijom, već je morao biti od početka stvoren u dovršenom stanju što jasno upućuje na inteligentnog Dizajnera – Boga Stvoritelja.

IVAN RUSARIN/Nacija

Komentari

Continue Reading

BogVjeraVideo

Živi pijesak

Published

on

Možete li zamisliti čovjeka bez vjere?    Teško. Svaki čovjek u nešto vjeruje. No, možda ipak negdje takav i postoji, ali život te osobe užasno je težak. U biti besmislen je.

(više…)

Komentari

Continue Reading

BogVjeraVideo

(VIDEO) Izvrstan film ‘OTOK’

Published

on

Film tematizira iskupljenje kao smisao života, koje poništava grižnju savjesti kao prepreku za umiranje, a Pavel Lungin je napravio film koji nas može dodirnuti i o kojem možemo razmišljati još danima nakon što smo ga gledali.
(više…)

Komentari

Continue Reading

Facebook

Popularno