Connect with us

VIDIK fest

U sklopu VIDIK festa održat će se tribina „Odvojeno prikupljanje otpada“

Objavljeno

- datum

U sklopu Hrvatskog aktivističkog festivala VIDIK festa Hrvatska udruga Benedikt organizira tribinu „Odvojeno prikupljanje otpada“ koja će se održati u utorak, 17. travnja 2018., s početkom u 11 sati u dvorani Gradske knjižnice Marko Marulić u Splitu (Ulica slobode 2).

Na tribini će izlagati prof. dr. sc. Slaven Dobrović, Ivan Jurešić i mr. sc. Goranka Adam, a istom će moderirati dr. Vide Popović.

Hrvatska udruga Benedikt

 

Komentari

VIDIK fest

Dr. don Tonći Matulić i dr. Ivica Grković na tribini “Odnos znanosti i vjere” u sklopu VIDIK festa

Objavljeno

- datum

U sklopu Hrvatskog aktivističkog festivala VIDIK festa Hrvatska udruga Benedikt organizira tribinu „Odnos znanosti i vjere“ koja će se održati u četvrtak, 19. travnja 2018., s početkom u 19 sati u velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu(Zrinsko-frankopanska 19).

Na tribini će izlagati prof. dr. sc. don Tonći Matulić (Katolički bogoslovni fakultet u Zagrebu) i prof. dr. sc. Ivica Grković (Medicinski fakultet u Splitu), a istom će moderirati Silvana Dragun, prof.

Hrvatska udruga Benedikt

Komentari

Pročitajte cijeli članak

VIDIK fest

Petir i Tolić na okruglom stolu „Uloga i mogućnosti hrvatskog zastupnika u Europskom parlamentu“ u sklopu VIDIK festa

Objavljeno

- datum

U sklopu Hrvatskog aktivističkog festivala VIDIK festa Hrvatska udruga Benedikt organizira okrugli stol „Uloga i mogućnosti hrvatskog zastupnika u Europskom parlamentu“ koji će se održati u petak, 20. travnja 2018., s početkom u 19 sati u dvorani hotela Park u Splitu (Hatzeov perivoj 3).

Na okruglom stolu sudjeluju hrvatski zastupnici u Europskom parlamentu Marijana Petir i Ivica Tolić.

Hrvatska udruga Benedikt

 

Komentari

Pročitajte cijeli članak

VIDIK fest

Dujmović i Starešina gostuju na okruglom stolu o medijima u sklopu VIDIK festa

Objavljeno

- datum

U sklopu Hrvatskog aktivističkog festivala VIDIK festa Hrvatska udruga Benedikt organizira okrugli stol „Uloga medija u izgradnji društva“ koji će se održati u ponedjeljak, 16. travnja 2018., s početkom u 19 sati u dvorani hotela Park u Splitu (Hatzeov perivoj 3).

Na okruglom stolu sudjeluju novinari i publicisti Tihomir Dujmović i Višnja Starešina, a istim će moderirati Silvana Dragun.

Hrvatska udruga Benedikt

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno