Connect with us

B. Karlo

Turčin koj je uzburkao njemačku javnost

Published

on

Akif Pirinçci je njemački autor turskih korijena. Sin je turskih gastarbajtera iz one prve generacije koja je došla u Njemačku početkom šezdestih godina. Roditelji su ga malo kasnije doveli kao desetogodišnjeg dječaka. Pirinçci je pohađao školu u Njemačkoj i završio studij.

Postao je književnik koji se u Njemačkoj i šire, prije dvadesetak godina proslavio sa kriminalističkim romanom “Felidae”, u kojem su glavni junaci mačke. Po tom romanu je snimljen njemački dugometražni crtani film, koji je bio uspješan u europskim kinima, pa ga je onda bila otkupila i tvrtka Disney za tržiste SAD-a.

{loadposition fb}Prije dva mjeseca Pirinçci je izdao knjigu pod naslovom “Njemačka izvan pameti: ludi kult oko homoseksualaca, žena i useljenika”, koja je uzburkala njemačku javnost, posebno glavne medije. Ovo “žena” u naslovu knjige, odnosi se naravno na feminstkinje i feminizam, koji se svjesno propagiraju kao i homoseksualnost i migracija. Pirinçci piše u stilu Bukowskog, koristi često vulgarne izraze sa puno ironije i sarkazama i uvijek oštro i beskompromisno. On je u svojoj knjizi žestoko napao lijeve političare i lijeve i liberalne medije koji uništavaju društvo i državu.

Posebno stranku Zelenih, koju Pirinçci ne može smisliti i koja je po njemu najviše kriva za postepeno uništavanje Njemačke. On Zelene uvijek naziva, bez pardona, “pedofilna stranka”, medije naziva “lijevo-zelenim prljavim slugama sustava”. Za njega je cijeli sustav bolestan i pokvaren, a većina medija i novinara su nemoralni šupci u službi sustava.

Pirinçci nije ni desničar, ni religiozan. On sebe smatra slobodnomislećim liberalom i ateistom i oštro kritizira i svoje sunarodnjake Turke i islam.

On napada i takozvane konzervativce iz njemačkih mainstream stranaka, kao kukavice i oportuniste, koji su se totalno potčinili socijalistima i Zelenima, samo tu i tamo javi se još pokoji, koji kaže da je, recimo, protiv pobačaja, ali drugi ga odmah ušutkaju.

Blagoslov za Njemačku:

 

“Njemačka, ti si zlatni elizij. Ti si snažni bik. Ti si najljepša od svih lijepih zemalja. Neka orao nikada ne skida svoj budni pogled od tebe, neka te njegove snažne kandže i njegov jaki kljun uvijek čuvaju”

Lijevi i glavni mediji napali su Pirinçcija iz svih oružja, ali od velikog dijela naroda dobio je masovnu podršku. Knjiga je već mjesecima na prvom mjestu najprodavanijih knjiga u Njemačkoj, a on sam kako kaže kako je u prvim danima i tjednima nakon izlaska knjige, dobivao po 1000 majlova podrške svaki sat.

Lijevi mediji i kritičari čak su ga nazvali nacistom i usporedili njegovu knjigu sa Hitlerovom “Mein kampf”. Ali Pirinçci kaže, svejedno mu je kako ga nazivaju. “To su sve ionako drkaroši i šupci, plaćeni lažovi bez trunke poštenja.” Za poznate političare Zelenih, kao dopredsjednicu njemačkog parlamenta Claudiju Roth, Pirincici kaže; to su duboko pokvareni ljudi, bez ikakvog morala i poštenja.

Pirincci je bio pozvan na njemačku televiziju ZDF na kratki razgovor o svojoj knjizi. Očigledno su mislili da će on na televiziji govoriti pristojnije i ublažiti svoje stavove. No on je bez dlake na jeziku ponovio svoje optužbe i opet nazvao stranku Zelenih pedofilnom strankom a novinare šupcima. Razgovor je završen ranije nego što je bilo predviđeno. Pirinçci je malo kasnije objavio na svojoj stranici na Facebooku: ” Novinarki koja je vodila razgovor, na slušalici u uhu, drkaroši iz režije su vikali: Prekidaj! prekidaj!” I cijeli razgovor je kasnije cenzuriran. Dvije druge tv postaje koje su ga bile pozvale na razgovor, otkazale su mu u zadnjem trenutku, vjerojatno zbog pritiska političara Zelenih i gay lobija.

Pirinçci kaže on više ne prepoznaje onu Njemačku iz svog djetinjtsva i mladosti koju je volio i pita se: “Njemačka što su učinili od tebe!” Ovo je ludilo što su uradili od ove države, potpuno su je uništili. On smatra sebe njemačkim domoljubom i kaže. “Ja sam veći Nijemac, nego mnogi rođeni Nijemci!”

Na početku svoje knjige on izražava svoje divljenje za Njemačku: “Njemačka, ti si zlatni elizij. Ti si snažni bik. Ti si najljepša od svih lijepih zemalja. Neka orao nikada ne skida svoj budni pogled od tebe, neka te njegove snažne kandže i njegov jaki kljun uvijek čuvaju”

Ono što Pirinçci kritizira u Njemačkoj, može se preslikati na većinu zapadnih država danas; SAD, V. Britaniju, skandnavske države, Nizozemska, itd., svugdje je otprilike tako slično, ta se društva nalaze u laganom procesu kolektivnog samouništenja. Manjine se koriste kao sredstvo za borbu protiv većine. Pirinçci napada užasnu licemjernu političku korektnost.

“U kafiću se ne smije pušiti, ali se smije pobaciti dijete…”

“…U restoranima i kafićima ne smije se pušiti, ali se bez problema smije pobaciti dijete. I svi lijevi mediji aplaudiraju, kako je to jako napredno. Na tečaju njemačkog jezika za nove useljenike, učiteljica tečaja, kao prvo što će pokazati tim ljudima, najprije vodi useljenike u muzej holokausta i puna ponosa zbog osjećaja krivnje priča im o milijunskim ubojstvima. Kako je to bolesno! To je kao kad pozoveš jednu lijepu ženu u vlastiti stan i onda kao prvo što joj pokažeš, je prljavi zahod…”

Javnost i mediji su obsjednuti seksom i svakakvim bolesnim perverzijama. Hoće li ubuduće i incest postati normalan i mediji će i to hvaliti? – pita se on.

“U medijima je zdravi ljudski razum isključen i ljude se pokušava zaglupiti. Ali ako sami uključimo zdravi ljudski razum vidjet ćemo koliko vlada ludilo. Mediji hvale gay parade, kao nešto jako napredno. Kada televizija izvješćuju o gay paradama, onda paze da kamere ne idu na niže i ne prikažu ono što se stvarno radi na tim paradama: kako muškarci na tim paradama na sred ulice vrše oralni seks, dok okolo u blizini stoje djeca i gledaju, čovječe kako je to sve bolesno!”

Mediji hvale gay parade, kao nešto jako napredno. Kada televizija izvješćuju o gay paradama, onda paze da kamere ne idu na niže i ne prikažu ono što se stvarno radi na tim paradama: kako muškarci na tim paradama na sred ulice vrše oralni seks, dok okolo u blizini stoje djeca i gledaju, čovječe kako je to sve bolesno!”

“Što homoseksualci rade iza svoja četiri zida, to je njihova privatna stvar, ali da oni nameću svoje seksualne praktike kao društvenu normu – to je zločin!”

Pirinçci je napao obrazovni plan zeleno-crvene vlade u pokrajini Baden-Württemberg, za uvođenje novog seksualnog odgoja od početka 2015. u kojem je predviđeno da već prvačići uče o homoseksualnosti. Plan zbog kojega su udruge roditelja više puta prosvjedovale u Stuttgartu.
U tom planu su “stručnjaci” iz takozvanog “Radnog krug lezbijki i gayeva u sindikatu za odgoj i znanost Baden-Württemberga” iznijeli navodne statističke podatke da u Njemačkoj i inače u svakoj drugoj državi ima 10% LGBT osoba.

Pirinçci te “stručnjake” naziva debelim lažovima. “10% stanovništva, to bi značilo 8 milijuna i 100.000 ljudi u Njemačkoj su homosesksualci. Ali nigdje se ne navodi izvor, odakle potječu ti podatci, već se kaže samo da se procjenenjuje da ima toliko homoseksualaca. Tko je to procjenio? Podatci potječu iz “Kinseyevog reporta” iz 50-ih godina, lažnog izvješća jednog ekstremno poremećenog sadista, koji je svoje vlastite studente i studentice, asistente i asistentice masovno i brutalno silovao. Obično tuširanje jedne nogometne momčadi u zajedničkim prostorijama za tuširanje nakon utakmice, u svojoj opsesiji seksom, taj je luđak interpretirao kao homoseksualnost. To bi onda značilo, da su svi nogometaši i sportaši homoseksualci.”

“Rodna ideologija je umobolna hrpa govana koja se financira od države sa mlijunima eura. To je vudu-znanost, koju većinom vode ostarjele feminističke ženturače koje imaju izgled, šarm i seks-apel jedne ružne drečave tapete iz sedamdestih godina. Većina od njih su lezbače, koje nemaju pojma kako žive normalni muškarci i žene. U međuvremenu je nastala cijela jedna armija ovakvih akademskih parazita, koji žive na državni račun i njihova lupetanja gluposti su postala osnovica za neznanstveni komad govneta. Nevjerojatno je da sa ovakvim smećem, koje se ne bi usudo tvrditi niti jedan mentalno zaostali debil, dobivaju milijune novca poreznih obveznika.”

“Judith Butler je ikona rodne ideologije, izmišljenog debilizma. Njen izgled izaziva gađenje i stavlja nas u teškoće da se moramo privići na njega. Ona ne

Pirinçci izrugiva teze njemačkih feminstkinja, aktivistica rodne ideologije:

 

“Penis je ustvari klitoris na dršku. a muškarcu nedostaju grudi i maternica – zato je žena savršenije biće – tvrde te ružne ženturače. Je, stvarno, ovo mi zvuči kao ono: da je babi muda bila bi djed. Ali što će njima uopće maternica kada ionako nikada nisu rađale djecu i neće ni rađati.”

izgleda baš kao žensko, ali ni kao muško.” “Ona tvrdi da je incest sasvim prihvatljiv i da je samo zločesta Crkva ljudima nametnula da je incest loš. I taj proljev koji ona izlijeva, se naziva znanošću i financira se državnim novcem!”.

Pirinçci izrugiva teze njemačkih feminstkinja, aktivistica rodne ideologije, koje ženu predstavljaju kao više, savršenije biće, koje je daleko pametnije i nadmoćnije od muškarca i da su žene više postigle u povijesti nego muškraci.

“Da naravno, parni stroj u stvari nije izmislio Stephenson, već Gisela, antibiotike je pronašla Gudrun, a roman Faust nije napisao Goethe, već je napisala Gundula, koja svoju kosu farba uvijek drugom farbom. i država nagrađuje još ovakvo falsicficiranje povijesti sa masnom lovom. Povijest žena ili istraživanje žena, tako se naziva ovaj cirkus luđakinja, koji nagrađuje sa masnom plaćom i osiguranom dobrom mirovinama, lijene i potpuno netalentirane tetke, koje nisu završili nikakvu normalnu školu, već žive kao paraziti od zatupljivanja koje im financira ministrica za obitelj. Ali te ružne ženturače su sramota za svoj vlastiti spol, one lupaju otcrane srereotipe o okrutnim, vladajućim muškarcima, laprdaju nelogičnu gomilu govana, sa prirodnom znanošću su na ratnoj nozi, i histerično galame, one su kao uvenulo cvijeće koje neće nitko da primiriše.

Tako su ovakve ženturače nedavno izborile da se na sveučilištu u Leipzigu, muške profesore više ne oslovljava sa gospodin profesor, već da ih se ubuduće mora oslovljavati kao gospodin profesorica. Na to je cijela nacija odahnula od olakšanaja, a za to sranje su ove dženderistice opet strpale novu količinu novca u svoje džepove. Ali gledajući s druge strane, u međuvremenu totalno dresirani i kastrirani zapadnjački muškarac bez muda, nije bolje ni zaslužio.”

“Penis je ustvari klitoris na dršku. a muškarcu nedostaju grudi i maternica – zato je žena savršenije biće – tvrde te ružne ženturače. Je, stvarno, ovo mi zvuči kao ono: da je babi muda bila bi djed. Ali što će njima uopće maternica kada ionako nikada nisu rađale djecu i neće ni rađati.” 

Zeleni i ljevičari su uništili ovu zemlju. Femističko-pacifističko pranje mozga desetljećima su smekšali njemačke muškarce. Tako da se oni većinom povlače pred agresivnim turskim mladićima. Nijemce se drži pod stalnim pritiskom i maše im se neprekidno sa batinom nacizma pred nosom, tako da moraju šutjeti

Pirinçci bez dlake na jeziku, oštro kritizira i svoje turske sunarodnjake i popustljive Nijemce.

Zeleni i ljevičari su uništili ovu zemlju. Femističko-pacifističko pranje mozga desetljećima su smekšali njemačke muškarce. Tako da se oni većinom povlače pred agresivnim turskim mladićima. Nijemce se drži pod stalnim pritiskom i maše im se neprekidno sa batinom nacizma pred nosom, tako da moraju šutjeti

Sve već i agresivnije ponašanje dijela mladih turskih i arapsklih uiseljenika prema domaćem stanovništvu, nasilje i ubojstva – mediji umanjivaju ili čak potpuno prešućuju. Počiniteljima policija i sudovi gledaju kroz prste, čak i kada nekoga pretuku na smrt ili izbodu noževima. Jer eto jadnici imaju teškoće prilikom integracije u njemačkom društvu. Jadnici su imali teško djetinjstvo i odrasli u teškim socijalnim uvjetima. Uvijek isto sranje za zaglupllivanje naroda.

“Kaže se, oni su jadni diskrimirani i nemaju šanse u životu, pa su zbog toga tako agresivni prema društvu i prema većinskom narodu. To je hrpa govana i naručena laž ljevičarskih medija u službi sustava i industrije migranata. Stvarni broj svih tih nasilnih napada i ubojstva na Nijemce se namjerno krije. Njemačka policija je smijurija. Ona je totalno smekšana i pederizirana.”

A njemački ljevičarski političari ohrabruju te agresivne Turke u tome da se ne integriraju u njemačko društvo, već da uvijek trube da su ugroženi. Jedino turski i arapski useljenici uvijek nešto zahtjevaju. Oni zaboravljaju zašto su došli i Njemačku, – zato što u Turskoj nisu imali što jesti i što obući. Pirinçci otvoreno: hej, ako vam se ne sviđa ovdje, ako vam je tako teško, onda idite natrag u Tursku, nitko vas ne zadržava, sretan put!

Spominje kako su njegovi roditelji bili duboko zahvalni i imali strahopoštovanje kada su došli u Njemačkoj, kojoj su se divili. Oni su došli sa samo jednim kuferom od kartona, sa malo prnja, takva su sirotinja bili. Lažu svi koji tvrde da su Turci i drugi stranci u Njemačkoj zakinuti i diskrimnirani. To su laži ljevičara i Zelenih koji su od toga napravili “industriju migranata”. On je završio školu i fakultet u Njemačkoj i kaže, nikad nije osjetio diskrminaciju od strane Nijemaca. Kada su ga roditelji tek doveli u Njemačku kao desetogodišnjeg dječaka, 30 njemačkih susjeda je došlo na Božić da im zažele dobrodošlicu. Njegovi su roditelji, već, nakon nekoliko prvih mjeseci, zaradili novca, koliko u Turskoj nikada nisu očima vidjeli.

On kaže kako su mnogi Nijemci postali kukavice. Ako se ovakvo nastavi, bit će građanskog rata. Ili možda ipak neće. Jer većina Njemaca je ionako zastrašena i smekšana, tako da nemaju šanse protiv agresivnih i samosvjesnih Turaka.”

B. Karlo/croative.net

Komentari

B. Karlo

Kardinal Marx opet donirao 50.000 eura organizaciji koja krijumčari ilegalne migrante u Europu i koja poziva domicilno stanovništvo da sklapa lažne brakove sa tim migrantima da bi dobili azil!

Published

on

Kardinal Marx opet donirao 50.000 eura organizaciji koja krijumčari ilegalne migrante u Europu i koja poziva domicilno stanovništvo da sklapa lažne brakove sa tim migrantima da bi dobili azil!

Predsjednik Njemačke biskupske konferencije kardinal Reinhard Marx, “marksistički kardinal”, kako mu u šali tepa Bergoglio, opet je donirao 50.000 eura soroševskoj “nevladinoj organizaciji” Mission Lifeline, koja pod plaštom “spašavanja izbjeglica”, ustvari pomaže krijumačarenju ilegalnih migranta u Europu. Kao i još brojne druge slične organizacije iza kojih stoje Soros i “duboka država”. A koje, u tajnosti, podržavaju i Junckerovi birokrati iz EU.

“Mi podržaavamo spašavanje izbjeglica na moru iz humanitarnih razoga, zato što ljudi još uvijek ginu u Sredozemnom moru” – rekao je za Bild Zeitung, Bernhard Kellner , glasnogovornik  kardinala.

Ovo je dakle već po drugi put, da kardinal Marx donira 50.000 eura ovoj istoj organizaciji. Prvi put, on je donirao ovoliku sumu, jesenas. 

Tada je glasnogovornica nadbiskupije München-Freising izjavila da je kardinal donirao taj novac od “svog privatnog novca”. Međutim, kada se zna, da svećenici i sva druga crkvena lica ne mogu imati nikakav privatni novac, onda se postavlja logično pitanje, odakle kardinalu toliki “privatni novac”. Dakle, ukupno 100.000 eura. Naravno da to nije nikakav njegov “privatni novac”, već novac njemačkih poreznih  obaveznika, koji dragovoljno izdavajaju za crkveni porez i financiranje Katoličke crkve u Njemačkoj. Novac onih istih katolika, koje taj kardinal Marx stalno upozorava da moraju podržavati masovnu migraciju i da na izborima ne smiju glasovati za AFD i ostale “populiste” i protivnike ilegalne migracije.
Brod ove organizacije Mission Lifeline, koji je krijumčario oko 230 migranta iz Libije na Maltu, bio je ljetos zaplijenjen od strane malteških vlasti, a protiv kapetana broda, Claus-Petera Reischa,  bila je podignuta optužnica zbog krijumčarenja ljudi.

Nedavno je ova organizacija preko tvitera uputila poziv domicilnom stanovništvu u Njemačkoj i drugim europskim državama, da sklapaju lažne brakove sa migrantima, kako bi  dobili azil. Poruka je glasila:

” Vi još možda niste oženjeni/udati? Možda se slučajno zaljubite u jednu osobu, koja ovdje još nema pravo boravka. Može se dogoditi, zar ne? Budite otvoreni!”

Pošto je među migrantima, preko 80% mladih muškaraca, naravno da se ova poruka, ponajviše odnosi na domicilne djevojke u Njemačkoj i drugim državama, da se udaju za Soroševe migrante, i tako im pomognu da dobiju azil i pravo boravka. izvori: epochtimes.de

Branimir Karlo

Komentari

Continue Reading

B. Karlo

Kardinal Marx: ne smije se rabiti pojam “kršćanski Zapad”!

Published

on

Kardinal Rainhard Marx, predsjednik Njemačke biskupske konferencije, poznat je po svojim lijevo-liberalnim stavovima, na kojima bi mu pozavidijeli Ante Tomić i Vedrana Rudan. Tako je on, prije dvije godine izjavio da se Crkva mora ispričati homoseskualcima i inače je poznat  po svom zalaganju za šarenu LGBT družinu. Pored toga, on potpuno podržava Merkeličinu politiku ilegalne migracije i više puta je kritizirao sve one koji se protive toj migraciji, kao populiste i ekstremiste.

Lani je kardinal Marx  donirao 50.000 eura za “nevladinu organizacuju” “Mission Lifeline“. Ta soroševska organizacija se bavi kriminalnim  švercanjem nelegalnih migranata preko Sredozemnog mora iz Afrike u Europu. Kardinal je donirao  “od svog privatnog novca” kako je kasnije priopćeno iz nadbiskupije München. Međutim, odkuda crkvenoj osobi privatni novac i to toliko velika suma? Taj kardinalov “privatni novac” je ustvari novac njemačkih crkvenih poresnih obveznika – onih istih katolika, koje Marx inače napada, da moraju prihvatiti arapske migrante i da ne smiju glasovati za AFD.

Prije dvije godine, kako smo izvještavali, kardinal Marx i njegov evanđelički kolega, biskup Heinrich Bedford-Strohm,  prvi čovjek Njemačke evangeličke crkve (EKD), prilikom posjete jeruzalemskoj džamiji “Kupola na stijeni”, skinuli su svoje  križeve s vrata. Tada sam napisao, da su šeik Omar Awadallah Kiswani i glavni islamski dužnosnici iz Jeruzalema to od njih dvojice zahtjevali, da prije ulaska u džamiju skinu križeve. Jer su njih dvojica, tada tako rekli, odnosno tako su pravdali taj svoj sramotni i kukavički čin potčinjavanja i nijekanja vlastite vjere. Međutim,  kako su doznali njemački neovisni mediji,  kasnije se ispostavilo da su njih dvojica lagali. Da nitko iz jeruzalemske džamije nije od njih zahtjevao da skinu križeve, već da su ih oni sami skinuli.

U svom skoro antikrižarskom pohodu,  kardinal Marx  je nedavno opet ispalio novi biser. On je kritizirao pojam “kršćanski okcident”, koji se često rabi u Njemačkoj i drugim zapadnim i srednjoeuropskim državama. Pojam “kršćanski okcident”,  odnosi se na  katoličke i protestantske države  zapadne i južne Europe. Kršćanski okcident (Zapad)  je suprotnost pojmu “orijent”, koji se odnosi na islamske države, na Bliskom istoku. Na jednoj javnoj debati, prije tjedan dana u Berlinu, na kojoj su diskutirali on i bivši predsjednik Središnjeg vijeća židova Njemačke, Michel Friedman, kardinal  je rekao, da se taj pojam ne treba rabiti u javnom govoru u pisanju, jer “on isključiv”, dakle isključuje sve druge, u Europi, koji nisu kršćani.

Pojam “kršćanski okcident” ignorira velike izazove u Europi, i šteti naporima da različite religije, svaka sa vlastitim pogledom na istinu, mirno egzistiraju jedna pored druge, – rekao je kardinal. I dodao, da je zabrinut za navodnu instrumentalizaciju religija u cijelom svijetu. “Svaka religija mora prihvatiti kritiku, inače onda vjera vodi u fundamentalizam, dogmatizam i zadrtost”. Kardinal je također izrekao zahtjev za “jačom kontrolom struktura vlasti” unutar Katoličke crkve.

Kardinal Marx je inače jedan od ljubimaca pape Franje-Bergoglija, kojega Franjo u šali naziva “moj marksistički kardinal”. Kao i papa Franjo, tako i kardinal Marx trubi u istu trubu, stalnog podilaženja laicističkoj, inače jako antikršćanskoj eliti. Dakle, nije dobro rabiti pojam “kršćanski okcident”, “kršćanska  Europa”, eto da se drugi, iz manjinskih religija, kao ne bi uvrijedili. I kao i papa Franjo  i kardinal Marx trubi o nekakvoj izmišljenoj opasnosti od kršćanskog i religijskog fundamentalizma, dok su danas ustvari najopasniji i najfanatičniji fundamenatlisti, oni laicistički, antikršćanski fundamentalisti iz globalističke elite. A kršćani su danas  oni,  koji su najugoroženiji na svijetu i koje se najviše progoni. Za kardinala, religije moraju prihvaćati kritiku, ali na drugoj strani, svi ostali; laicisti, ateisti, LGBT družina, feministice, itd.. njih se uopće ne smije kritizirati. Svatko onaj tko to pokuša, i u najmanjoj i najuljudbenijoj mjeri, na toga se odmah sruči tipična lavina optužni i etiketa: ekstremist, šovinist, rasist, homofob, itd, itd..

Ne samo da kardinalu smeta uporaba pridjeva “kršćanski”, već i isticanje samog križa. Kada je lani, premjer Bavarske, Markus Söder, demonstrativno istakao križ u javnosti, baš kao simbol “kršćanskig okcidenta” i kršćanske tradicije Bavarske, kadinal Marx ga je zbog toga napao i kmečao, da je to što radi Söder, populizam i provokacija. 

Na drugoj strani, kardinal i ostali “velikodostojnici” iz vrhova Katoličke crkve u Njemačkoj, nisu ni prstom mrdnuli da se založe za zaštitu manjinskih kršćanskih izbjeglica u azilantskim domovima u Njemačkoj. Koje su bile stalno šikanirane i premlaćivane od strane većinskih muslimanskih izbjeglica. Tako da su te kršćanske izbjeglice morale biti premještene i smještene u zasebne domove.

Kardinal Marx i ostali biskupi iz NJBK su se čak protivili tom premještanju i zasebnom smještaju kršćanskih izbjeglica, jer se po njima, ne smije dijeliti izbjeglice po religiji. Jer je za  multikulturalističko-soroševski svjetonazor kardinala Marxa i ostalih, to loš znak.

Branimir Karlo Foto: Le Observateur

Komentari

Continue Reading

B. Karlo

Bivša njemačka rukometna zvijezda: U Njemačkoj ne postoji sloboda govora!

Published

on

Stefan Kretzschmar je 90-ih i 2000-ih godina bio najveća njemačka rukometna zvijezda. U javnosti je bio poznat po svom ekscentričnom stilu: različite punkerske frizure, uvijek ofarbana kosa, minđuše i tetovaže. Rođen je i odrastao u bivšoj komunističkoj istočnoj Njemačkoj, DDR-u, u kojoj je njegova majka također bila uspješna rukometašica i reprezentativka te bivše države. Njegova 17-godišnja kći, sada je također rukometašica, tako da se obiteljska tradicija nastavila.

45-godišnji Kretzschmar zadnjih godina radi na privatnoj TV, kao  stručni komentator velikih rukometnih natjecanja, a sada je još i ambasador ovog aktualnog svjetskog prvenstva u rukometu, koje se upravo održava u Njemačkoj i Danskoj.

>> LUEGENPRESSE (Lažljivi mediji): Zbog medijske pristranosti trpe jedino konzervativni dijelovi društva

Kretzschmar je nedavno podosta podigao prašinu u njemačkoj javnosti. U razgovoru za portal T-online, on je  između ostaloga rekao: “Pa koji to sportaš se danas još  usuđuje izraziti svoje političko mišljenje – osim, ako je to mišljenje na liniji mainstream-a, i ako on kaže: mi smo šareni (različiti)! ili “refugees welcome!” (izbjeglice dobrodošli), i tako se ne mora bojati da će reći nešto pogrešno…. Ali, ako netko ima imalo kritičko mišljenje (koje se ne slaže sa mainstreamom), u ovoj ga zemlji, ne smije izreći.”

“…Doduše nitko od nas zbog toga neće otići u zatvor, ako se izjasni kritički, ali mi nemamo slobodu govora u njenom stvarnom smislu. Čim izreknemo svoje kritičko mišljenje o društvu, moramo računati sa represalijama, od strane naših poslodavaca…”

“…Igrači, bilo u rukometu, bilo u nogometu, skoro se uopće ne usuđuju nešto reći. Za svaki pogrešan komentar, dobit će “po gubici”. Nijedan vrhunski sportaš neće se izložiti takvom riziku. Nitko neće dignuti glavu više, nego što mora”.

>> NEVIĐENI skandal u jednoj od najvećih novinskih kuća! Lažirali su vijesti!

Kretzschmar je zbog ovih riječi naravno odmah bio napadnut od strane korporativnih i ljevičarskih medija, među kojima su prednjačili, tjednik Der Spiegel i dnevni list Tageszeitung (TAZ), koji je faktički glasilo stranke Zelenih. A na društvenim mrežama napali su ga i mnogi ljevičari, oni koji po svaki cijenu podržavaju masovnu migraciju i koji na svakom kutu vide fašizam. Upravo Der Spiegel, je jedna od glavnih “perjanica” njemačkih propagandnih mainstream medija , koji je nedavno nehotice dokazao, da  je naziv koji mnogi Nijemci koriste za te medije (luegenpresse-lažljivi tisak) sasvim opravdan. Kada je “ugledni” i više puta nagrađivani novinar  Der Spiegela, Claas Relotious  otkriven kao prevarant i lažov, koji je  lagao sve u šesnaest. Koji je izmislio bezbrojne članake i reportaže. A među tim lažima i izmišljotinama, jedne od i najdrskijih i najgorih, bile su izmišljene izjave  Traute Lafrenz.  Traute Lafrenz , koja danas ima 99 godina, je posljedna još živuća članica organizacije “Bijela ruža”, koja je za vrijeme 2 svjetskog rata u Njemačkoj, pravila politički aktivizam protiv Hitlera i nacista. Relotious je pravio intervju sa njom i u tom intervjuu je kasnije izmislio i nadodao još nekih stvari koje ona uopće nije rekla. Tako je izmislio i slagao  i to da je  Traute Lafrenz  upozorila na opasnost of AFD-a i ostalih “populista”, i da ih je nazvala nacistima.

Međutim nije to tek od jučer, da se u Merkeličnoj Njemačkoj, sve više provodi misaoni totalitarizam i sve više ukida sloboda govora, sloboda na vlastito mišljenje. Represalije od kojima je govorio Kretzschmar, prva je na svojoj koži osjetila bivša televizijska voditejjica Eva Herman i to još prije 11 godina. Kada još nije bilo ni izbjeglica, ni migranata, ni migrantske krize, ni AFD-a, ni ostalih “populista”. Eva Herman bila je preko 20 godina spikerica glavne emisije vijesti na državnoj televiziji ARD, “Tagesschau” i pored toga, još i popularna voditeljica nekih zabavnih emisija. Ali kada je ona 2007/2008. počela kritizirati šezdestosmaški pokret i feministice, i kada im je predbacila da su uništili puno toga u Njemačkoj, da su odgovorni za polagani propast obitelji i društva u Njemačkoj, to je bio kraj njene karijere.

Agresivni ljevičari i feministice izvršili su pravu hajlku na nju i zahtjevali od njenog poslodavaca, televizije ARD, da joj dadne otkaz. I ona je dobila otkaz. I ne samo to, već su je tretirali kao gubom zaraženu izopćenicu. Napali su je i popljuvali da je “reakcionarna” ili čak da širi nacističke ideje, jer propagira obitelj i djecu. Njena egzistencija je  potpuno uništena, imala je privatnu ovrhu i skoro sve izgubila. Od tada pa do danas joj je zabranjen svaki pristup u glavne medije. Ta hajka protiv Eve Herman bila je tako odvratna, da su čak i neki njeni dotada bliski prijatelji, od nje okrenuli leđa. I to ponajviše iz oportunizma i iz straha, da i oni ne bi bili optuženi,  samo zbog toga što su joj prijatelji. Dakle, kada jedna poznata i popularna osoba,   može doživjeti tako nešto i sa represalijama biti potpuno uništena, onda svatko može zamisliti, što će se desiti nekom običnom čovjeku, koji nije tako poznata javna osoba, a koji  se javno usudi kritizirati mainstream mišljenje i Merkeličnu vladu ili javno podržati AFD ili neku drugu “populističku” stranku.

Takvih slučajeva je bilo na pretek zadnjih godina, da ljudi odmah gube posao zbog izražavanja vlastitog kritičkog mišljenja, ili ako javno kažu da su simpatizeri ili članovi AFD-a. A i protiv poznatih političara AFD-a se vodi hajka. Na sve strane. Na primjer; hotel otkaziva rezervaciju političaru AFD-a, samo zbog toga jer je član AFD-a.  Ili,  čelnika AFD-a, Alexandra Gaulanda  (koji ima 75 godina), lani su agresivni ljevičari  presreli nasred ulice, galamili i prijetli mu,  a djetetu jednog drugog političara AFD-a nije dopušteno da se upiše u uglednu školu Waldorf, samo zato što mu je otac u AFD-u. Takvih i mogih drugih slučajeva represalija ima na pretek. Sve to služi da se javnost i narod stalno drže u strahu, da ne bude pobune protiv Merkeličine politike. A vrhunac je bio nedavna najava njemačkog Ureda za zaštitu ustavnog poretka, da se stranku AFD stavi pod prismotru, jer  ona eto navodno ugrožava demokraciju i ustavni poredak u Njemačkoj.

Dok na drugoj strani radikalne islamske organizacije, razne vehabije i salafisti, po Njemačkoj rade što hoće. A da ne govorimo o arapskim obiteljskim mafijaškim klanovima, koji u svojim rukama drže cijele gradske četvrti u pojedinim velikim njemačkim gradovima, kao u Berlinu. Napokon te “represalije”,  o kojima je govorio Kretzschmar, pogodile su i samog bivšeg predsjednika ovoga Ureda za zaštitu ustavnog poretka, Hansa-Georga Maasena. Kako sam spomenuo u ranijim izvješćima,  Maasenov grijeh je bio taj, što je jesenas raskrinkao laži Merkeličine vlade i lažljivih mainstream medija o navodnoj “hajci na migrante”, za vrijeme prosvjeda njemačkih građana u Chemnitzu. Čiji je povod bilo brutalno ubojstvo 35-godišnjeg Daniela H., od strane Merkeličnih migranata.

Maasen je više puta jasno rekao, da nije bilo nikakve hajke na migrante i da su to bile “fake news” od strane Antife. I Maasen je  rekao još i to da u Njmeačkoj postoji problem lijevog ekstremizma, da u njemačkom SPD-u postoji lijeve ekstremno krilo i da ga SPD tolerira. I zato je Maasen dobio otkaz i uklonjen je sa mjesta predsjednika Ureda za zaštitu ustavnog poretka. Dakle i jedan visoki državni službenik, ako i on “talasa”, ako izrazi svoje vlastito kritičko mišljenje, koje se ne slaže, sa onim jedino dopuštenim službnim  mišljenjejm. koje je odozgo naredila Merkeličina vlada, i on će doživjeti takve represalije. 

Međutim,  ne samo represalije, kao otkaz na poslu, uskraćivanje javnih usluga  i slično, već svatko onaj koji se izražava kritički, sada treba računati i sa tjelesnim nasiljem, što je pokazao nedavni slučaj mučkog  napada, trojice maskiranih napadača na zastupnika AFD-a Franka Magnitza u Bremenu. Magnitz se ranije oštro kritički izražavao o Merkeličnij politici i masovnij migraciji i zato je i doslovce, u pravom smislu riječi, “dobio po gubici”. Njega su i lijevi političari  iz Zelenih i SPD-a, nazivali nacistom, i sada su vjerojatno “nestašni dečki” iz Antife, izvršili ovaj napad na njega i pretukli ga.  Batinaši iz Antife, koji odavno igraju ulogu, faktički paralelne policije, koja obavlja prljave poslove zastrašivanja svih onih koji se protive Merkeličinoj vladi. Međutim, Merkeličina vlast i njeni mediji i ovaj brutalni napad su relativizirali i ublažili i prikazali sve tako, kao da su trojica maskiranih napadača, eto samo malo gurnuli Magnitza, on je pao glavom na pločnik i razbio glavu, dakle sam kriv. Iako se na unakaženom licu Magnitza jasno vidjelo da te zadobijene rane, masnice i otekline, nisu mogle biti izazavne jedino od udarca glavom u pločnik. Međutim ravnateljstvo policije u Bremenu ( u kojem su na vlasti SPD i Zeleni), je izjavilo, da taj napad uopće nije bio tako strašan i da je stranka AFD u javnosti sve namjerno uveličala. I kao dokaz za to, ravnateljstvo policije je prikazalo video snimak  iz nadzornih kamera u dvorištu zgrade, pred  kojem je Magnitz napadnut. Kratki snimak od dvadesetak sekundi,  prikazuje dakle samo kako trojica napadača gurnu Magnitza i on pada na pločnik. Međutim, njemački neovisni portali i i mediji tvrde, da je dio tog snimka,  namjerno izrezan, da se ne vidi sve. A iskazi svjedoka očevidaca, dvojice radnika, koji su rekli da je Magnitz bio  udaran od strane trojice napadača, ravnateljstvo bremenske policije , naprosto je proglasilo nevjeredostojnim i ništavnima.
A kako su o ovom događaju izvjestili  domaći propagadnisti, iz hrvatskih mainstream medija, naši pajdaši njemačkih mainstream medija?
Na portalu Jutarnjega lista, Željko Trkanjac je trkenjao, naprosto kličući od radosti, napisavši: “OBRAT U SLUČAJU PREMLAĆIVANJA NJEMAČKOG DESNIČARSKOG POLITIČARA Policija pregledala nadzorne kamere i zaključila kako je zastupnik AfD-a lagao”. Dakle, sada ispada, da je Magnitz sam kriv, što je pao na glavu, što jes bio smotan i nije se znao dočekati na ruke.  I  da uopće nije bilo nikakvog napada. Čak i da je bilo tako, dakle ako je Magnitz samo gurnut na pločnik, i da je od toga zadobio te ozlijede na licu, i to je već dovoljno brutalno nasilje i to nije nikakv “obrat”. Jer, zamislimo da je  ovako napadnut neki ljevičarski političar od strane  nekih desničara, onda ne bi bilo ovakve sramotne relativizacije, već bi onda sa svih strana drečali, o povampirenom nacizmu, ponovnom rađanju “trećeg rajha” i slično.

izvori:  Junge Freiheit foto: Instagram

Komentari

Continue Reading

Facebook

Popularno