Connect with us

Vijesti

Steve Bannon – dolazi u Hrvatsku? Zašto su nam antifa mediji skrili Trumpov govor iz Varšave?!

Published

on

‘Steve Bannon jedna je od najkontroverznijih figura današnjice. Dovoljno je pogledati kako ga portretira ‘Saturday Night Live’, američki TV show koji od društvenih događaja i vijesti radi komične skečeve: Bannon je kod njih prikazan kao personifikacija Smrti, kao kostur s crnom haljom i kapuljačom’, piše Večernjakov Tomislav Krasnec, u uvodu razgovora s tim konzervativnim aktivistom koji promiče političke ideje suprotne idejama globalista Soroša – piše Kazimir Mikašek u 7dnevno.

Ovako je novinar Tomislav Krasnec, dopisnik Večernjeg lista iz Bruxellesa, ocrtao Stevea Bannona u uvodu svog razgovora s tim konzervativnim aktivistom koji legitimno promiče političke ideje koje su u potpunoj suprotnosti s idejama globalista Soroša. Od Stevea Bannona se rade „komični skečevi“, a Bannon je kod njih, dakle u SAD-u, prikazan kao – „personifikacija smrti“. A kada je „kod njih“ prikazan „kao personifikacija smrti“, kao „kostur s crnom haljom i kapuljačom“, što mi glupi Hrvati imamo o tome uopće misliti?

Dovoljno je pročitati ovaj uvodnik Tomislava Krasneca, ne čitajući i ne analizirajući ono što je Bannon želio kazati, kako bismo u startu donijeli konačan sud i s gnušanjem odbacili sve ono što je Steve Bannon u nastavku intervjua kazao, proglašavajući to unaprijed – morbidnom teorijom zavjere.

Steve Bannon dolazi u Hrvatsku

S jedne strane, Večernji list je Steveu Bannonu dao zavidan medijski prostor glumeći demokratsko glasilo, da bi ga u samom zaglavlju intervjua pokopao kao „najkontroverzniju figuru“, kao gorljivog nacionalista, što u prijevodu na hrvatski jezik znači – ustaša, crnomantijaš ili opskurni katoliban. S obzirom da je Steve Bannon najavio posjet Hrvatskoj, sa sigurnošću možemo predvidjeti da mu se sprema vatreni globalistički neoliberalni doček i ne bi me začudilo da upravo Steve Bannon ne osvane na naslovnicama kao najviše rangirani „ustaša“, ispred Franje Tuđmana, Kolinde Grabar Kitarović, Tomislava Karamarka i Zlatka Hasanbegovića.

Rame uz rame sa Steveom Bannonom, na opskurnim naslovnicama Soroševih globalista u Hrvatskoj, bit će, bez ikakve sumnje – „poglavnik“ Trump kao najveća prijetnja uljuđenoj i građanskoj Hrvatskoj, uz neizostavnu sliku Viktora Orbana, Trumpovog „doglavnika“. Urša Raukar i ostali trubači i megafonisti iz NVO-a, već uvelike vježbaju novi performans u kojemu će u zadnjem činu na Trgu sv. Marka, vjerojatno, spaliti ili raščetvoriti tu „ustašku“ bandu po uzoru na legendu o tragičnom završetku Seljačke bune 1573. godine.

Odgovor na pitanje – je li Steve Bannon vizionar ili „inkarnacija smrti“? – je jednoznačan i jednostavan… Bez ikakve sumnje Bannon se djelima dokazao kao vizionar, prvo na tlu SAD-a, kada je presudno sudjelovao u izbornoj kampanji Donalda Trumpa, koji je na američkim izborima pobijedio i postao predsjednik SAD-a sloganom – „America first“ – i time naznačio novo doba buđenja američkog sna koji je pao u duboku komu pod naletom globalističke anestezije…

Pobjeda Donalda Trumpa i snaženje američke nacionalne svijesti, snažno je odjeknula diljem Svijeta, a paradigma o kršćanskim korijenima, poglavito je odjeknula u Europi i njenim državama koje su i nastale na tradicionalnim kršćanskim vrijednostima. Da je Steve Bannon vizionar, a ne „inkarnacija smrti“, da je američki nacionalist u najpozitivnijem smislu te riječi, dokaz su i snažna politička previranja u zemljama EU-a nakon pobjede Donalda Trumpa.

A ta se politička previranja recentno događaju pred našim očima, a nakon donošenja „Marakeškog kompakta“ sve silnije se množe otpori globalističkoj zavjeri koncipiranoj na migrantskoj nesreći koja prijeti nesagledivim posljedicama Europi, ali i cijelom Svijetu.

Čelnici mnogih zemalja EU-a razumno prihvaćaju novu činjenicu da će se jedino jačanjem nacionalnih država, jačanjem nacionalnog identiteta, moći oduprijeti svim nadolazećim ugrozama… Mnogi su shvatili da je potrebno osvijestiti činjenicu kako jedino jake, nacionalno osviještene države, mogu u konačnici činiti i jaku Europu kao zajedničku snagu u borbi koja slijedi, u borbi koja prijeti potpunim slomom i nestankom temeljnih svjetonazorskih vrijednosti koji svoje korijene baštine na judeokršćanskim temeljima.

Vatreni medijski doček…

I oni koji Stevea Bannona vide kao „inkarnaciju smrti“, imaju potpuno pravo!? Jer, ukoliko se ostvare konzervativne Bannonove vizije, ukoliko se Europa i njene članice pretežito vrate judeokršćanskim korijenima, ukoliko i Hrvatska kao Amerika prihvati slogan – „prvo Hrvatska“ – jaka Hrvatska, nacionalna država Hrvatska u jakoj Europi, tada će za Soroševe globaliste doista Bannonov konzervatizam značiti trajnu smrt, a Bannon će doista postati inkarnacija smrti u njihovim očima.

Bannonov konzervatizam za njih znači smrt u medijskoj, političkoj i financijskoj NVO dominaciji. Ako je lustracija smrt za mentalnokomunističke i neoliberalne javne djelatnike, onda nema ništa bolje od one Hasanbegovićeve lustracije, kada je globalistima, doduše nakratko, pokušao zatvoriti dotok novca, osobito onog novca iz državnoga proračuna za kojeg nikada u životu nisu prolili ni jednu kap vlastitog znoja. Da je to za njih značilo „smrt“, govori nam brutalna i silna mržnja koja se sručila na leđa ministra Hasanbegovića samo zbog toga, što je tražio transparentno trošenje novca hrvatskih poreznih obveznika…

Steveu Bannonu se u Hrvatskoj priprema vatreni medijski doček, a već sada su na djelu pokušaji da se u samom začetku sruši njegova konzervativna agenda kojom želi upozoriti i hrvatski narod, da ne zaslužujemo biti dužničko roblje notornih globalista, da ne smijemo dopustiti da nam zemlju preplave jeftini migrantski najamni radnici, koji će dodatno u iseljeništvo otjerati novih 100.000 hrvatskih djevojaka i mladića.

U tom kontekstu treba osvijetliti činjenicu da je novi Zakon o državljanstvu, u Hrvatskoj maksimalno olakšao stjecanje državljanstva, tobože hrvatskim iseljenicima koji se žele vratiti u domovinu, a zapravo taj Zakon ide na ruku onim migrantima koji će uskoro preplaviti hrvatsko tržište jeftine radne snage, rušeći i zadnju nadu da nam se minimalne plaće izjednače s minimalnim plaćama u prosperitetnim zemljama EU-a…

U Hrvatskoj danas neviđenom žestinom bukti nova antifašistička revolucija, jer za hrvatske globaliste, svaki je konzervativac notorni kriptofašist. I dok 5 posto hrvatskih globalista drže 90 posto ukupne štednje u Hrvatskoj, svaki konzervativac za njih će biti kriptofašist samo zato, jer ti konzervativci žele znati odgovor na jedno važno pitanje – kako ste stekli svoj prvi milijun…?

Steve Bannon je u svom razgovoru za V.L. snažno istakao važnost Inicijative „triju mora“ koju su izvorno potakli naša predsjednica, Kolinda Grabar Kitarović i predsjednik Poljske, Andrzej Duda, a osobito se osvrnuo na podršku predsjednika Trumpa toj Inicijativi, prilikom njegovog posjeta summitu te srednjoeuropske Inicijative u Varšavi.

Hrvatski globalisti, osim što kao zmija noge, skrivaju istinu o svom prvom milijunu kojega su, vjerojatno, kao vjerni komunistički sljedbenici stekli u privatizacijsko-pretvorbenoj pljački Hrvatske, imaju još jedan veliki problem.

Trumpov govor u Varšavi za svakog Hrvata!

Naime, hrvatski globalisti su u pravilu sljedbenici mentalno komunističko-jugoslavenskog sustava, apologeti nekog novog regionalnog povezivanja na „ovim prostorima“ bivše Juge i samim time, žestoki su protivnici bilo kakvih inicijativa koje bi Hrvatsku trajno udaljile od utjecaja njihovog voljenog Beograda. Steve Bannon je i za njih inkarnacija smrti, a u kombinaciji s Trumpom i Orbanom, to je za neojugoslavene prava konzervativna atomska bomba s desna…

Gotovo je sigurno da su hrvatski globalisti koji gospodare mainstream medijima, upravo zbog toga u svim medijima gromoglasno prešutjeli govor predsjednika Trumpa u Varšavi, za kojeg Steve Bannon tvrdi da bi ga trebao pročitati svaki Hrvat…

Uredništvo novina 7Dnevno u posjedu je originalnog govora Donalda Trumpa na engleskom jeziku, pa ćemo prijevod tog govora u sljedećem broju pokloniti našim vjernim čitateljima, kako bi vidjeli što je to u tom govoru štetno za Hrvatsku ili je, možda, štetno za globaliste koji cenzurom ne daju istini izaći na vidjelo…?

Kazimir Mikašek Kazo

Komentari

Vijesti

Fahrudin Radončić: Bakir Izetbegović je kreten

Published

on

Bakir Izetbegović je kreten, rekao je Fahrudin Radončić predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB), gostujući u emisiji “Face to Face”. Ujedno je Bakira Izetbegovića optužio za montiranje sudskih procesa ali i ključnu ulogu u projektu Komšić.

Na primjedbu voditelja kako su to “teške riječi”, Radončić je nastavio:

-Ja se ispričavama ljudima koji imaju tu mentalnu stranu, ali njemu se ne ispričavam. Popiši što je govorio za mene i moju obitelj, a ja o njemu nisam ništa govorio u prvom licu – rekao je vlasnik “Avaza”.

Izetbegovića je optužio za montiranje sudskih procesa preko SIPA-e i OSA-e.

-Ako vama netko montira proces, tko to može raditi. Ako on diže ljude iz SIPA-e, diže ljude iz OSA-e, ako imate ‘Osmicu’ (Osman Mehmedagić) tog nesretnog nekadašnjeg magacionera koji pritišće suce da vas osude, ako ide i vrši pritisak na sve pore društva i medije, to je bolan hobotnice. Što ja ne bi to nazivao pravim imenom…. i sad se to kaže to je nešto osobno Fahro. Ne možete me udarati tamo gdje sam najjači – poručio je Radončić.

Izetbegovića i SDA je optužio i za projekt Komšić.

-Za pobjedu Komšića ključnu ulogu ima SDA. Koja je najutjecajnija stranka u islamskoj zajednici, pa SDA! SDA noć uoči izbora promijeni tisuće članova izbornih komisija – istaknuo je.

Podsjetio je i na druga loša iskustva s SDA.

-Ja se iskreno nadam da će ovog puta Vlada biti mnogo uspješnija.Ne znam hoće li opstati. Svi koji su bili sa SDA imaju jako loše iskustvo. SDA dok vas mami šećerom vas mami. Tražili su harmonizaciju odnosa i poslije tri mjeseca prave montirane procese protiv nas. To se u politici zove prevara – zaključio je Radončić.

M.J./HRsvijet.net

Komentari

Continue Reading

Vijesti

SVAKI MLADI HRVAT BI TREBAO POGLEDATI OVAJ VIDEO – VRO MASLENICA – 5 MINUTA ZA SJEĆANJE

Published

on

U Maslenici se Hrvatska vojska pokazala kao organizirana sila, odlučna da, unatoč protivljenju međunarodne zajednice, u konačnici oslobodi cijeli svoj državni teritorij

U operaciji Maslenica prvi i jedini put sukobile su se najbolje i najelitnije postrojbe obiju vojski i u tom je sudaru velikosrpski neprijatelj polomio zube. 5.000 Arkanovih “Tigrova”, “Knindži”, “Martićevaca” i “Niških specijalaca” – poraženo do koljena – prenosi priznajem.hr.

Hrvatska vojska i policija 22. siječnja 1993. započele su ograničenu ofenzivnu operaciju kodnog naziva “Gusar”;. U samo tri dana oslobođena je tzv. ružičasta zona okupiranoga zadarskog zaleđa. Oslobođen je cijeli prostor na potezu Maslenica – Zadar, od Rovanjske, Maslenice, Posedarja, Novigrada, Pridrage, Škabrnje, Islama Latinskog, Kašića pa do Zemunika i tamošnje zrakoplovne luke. Cilj akcije bilo je stvaranje uvjeta za nesmetanu gradnju novoga Masleničkog mosta, čime bi se prekinula dugotrajna prometna izolacija sjevera i juga Hrvatske, koji su dotada bili povezani preko Paškoga mosta i trajektnom linijom Prizna-Žigljen.

Epilog

Operacija Maslenica ostati će trajno zabilježena u hrvatskoj povjesnici po jasno upućenoj poruci neprijatelju kakav ga završetak očekuje na tada okupiranim područjima RH. U svega nekoliko dana Hrvatska vojska je uspješno izvršila planiranu zadaću razbivši dotad samouvjerene neprijateljske snage. Značenje ove operacije očitovalo se i prema međunarodnoj zajednici, koja je dotad izražavala duboku sumnju u osposobljenost i snagu hrvatskih oružanih snaga. Tu sumnju ne samo da su demantirane već se čitavu međunarodnu javnost nakon Operacije Maslenica osvjedočila u potpunu spremnost Hrvatske i njenih oružanih snaga, da osigura ostvarenje potpuno slobodne i samostalne hrvatske države.

Operacija Maslenica je pobjedničkoj HV donijela niz iskustava koja su joj uvelike pripomogli u daljnjem jačanju, organizaciji, razvoju i uporabi postrojbi, što se očitovalo u kasnijim bitkama u kojima su oslobođena sva hrvatska područja – donosi Priznajem.hr

Priznajem.hr | Croative.net

Komentari

Continue Reading

Vijesti

IZ BEOGRADSKIH MEDIJA Crnogorski metropolit: Vojvodina je republika, Srbija će opet biti Pašaluk

Published

on

Mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve poručio je Srbiji da se bavi Vojvodinom, jer je to zasebna republika.

Mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo ocijenio je da je Republika Srpska umjetna tvorevina i da bi Bosna i Hercegovina trebala biti cjelovita, „kao što je nekada bila“.

– Nema države u državi. Jer s takvom republikom i takvom politikom u BiH narodi će uvijek biti na gubitku. Niko ni s kim, pa će zarasti i staze kojima prolaze. Uvijek će biti ta mržnja. Nadam se da će doći do ujedinjenja – istakao je Vladika.

Srbima u Srbiji poručujem, dodaje, da se ne bave Bosnom, nego onim što je dobro za narod i Europu.

– Bolje je Srbiji da misli o Vojvodini, da vide kako će riješiti to pitanje. Jer, kako ja to vidim i kako se ljudi ponašaju u Novom Sadu, to je neka zasebna republika u sklopu Srbije, a hoće li to tako ostati, neka povedu i o tome računa – rekao je vladika Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo.

Kako je zaključio, ako se to desi, Srbija će se svesti na prostor Beogradskog pašaluka.

Komentari

Continue Reading

Facebook

Popularno