Connect with us

Ivan Horvat

Plenkovićeva vlada potpisala deklaraciju da će naseljavati afričke crnce i arape u Hrvatsku?

Published

on

Zajedno s ostalim EU zemljama, Hrvatska je vlast u potpunoj tajnosti od svoje(ih) javnosti potpisala “Marrakesh Political Declaration” 2.svibnja 2018.

Nakon što su nam “Istanbulskom konvencijom” odlučili na silu penetrirati seksualne manjine s paletom njihovih perverznih “orijentacija” u nacionalno biće, sada je politička elita odlučila uvoziti afričke crnce i sjevernoafričke Arape u Hrvatsku.

U rinfuzi.

Krajnji cilj je da se rastoči nacionalno biće, razvodni nacionalni osjećaj, te da nas se u konačnici zamijeni na ovim geografskim prostorima.

Evo što piše u tajnovitoj deklaraciji, a gdje se spominju Hrvatska. Da lijevoliberalni ne kažu da je ovo “fake news”:

“Mi, ministri vanjskih poslova, ministri unutarnjih poslova, ministri integracija, ministri zaduženi za migracije i visoki predstavnici slijedećih zemalja: Austrija, Belgija, Benin, Bugarska, Burkina Faso, Cabo Verde, Cameroon, Central African Republic, Chad, Obala slonovače…Hrvatska….”

Vidi, nema Mađarske!

Što ja, Hrvat, uopće imam s Afrikom-paprikom?

Hej, pa što Hrvatska ima s Afrikom i crncima? Mi nismo imali kolonije po Africi i zašto bi morali brinuti brigu Afrike, uz sve svoje brige? Tako drugovi misle riješiti pražnjenje slavonskih sela? Napučivanjem “afričkih Hrvata”? A da manje kradete, a da si smanjite plaćurine? Jel baš mora svaki dizač saborskih ruku dobivati doživotnu apanažu u obliku saborske mirovine? A da razhljebite uhljebe?

Priprema za rasizam

Neš’ više majci ksenofobno-homofobno prdekat po internetu. Upravo potpisana deklaracija će se za to pobrinuti:

“(3) Povećana pažnja usmjerena na borbu protiv ksenofobije, rasizma i diskriminacije”

Nije dosta političke korektnosti zbog pederštva, sada će nas na silu pariti s crncima, pa se očekuje rasizam tamo gdje ga nikada nije imalo za šta biti. Nemam ništa protiv drugih rasa, ali neka svatko živi na svojoj grudi. Bijela rasa je najmalobrojnija rasa. Zašto sva ta “različitost” ide u smjeru infiltracije ostalih rasa u bijelu rasu i njeno brojčano smanjivanje.

Afrika Über Alles ?

“Partneri će poduzimati napore u borbi protiv ovih fenomena i promovirati balansiranu priču o migracijji i (afričkim) dijasporama, temeljene na činjenicama i naglašavajući njene pozitivni doprinos razvoju društava u državama porijekla, tranzita i odredišta”

Očito me mislite prisiliti da živim među crncima u Hrvatskoj, gdje ih nikada nije bilo?

“(Akcija 3) Promovirati inicijative koje podupiru poduzetništvo i produktivna ulaganja među mladim ljudima iz afričke dijaspore i ohrabrivanje mladih ljudi da koriste svoje vještine na dobrobit svojih zemalja porijekla.”

Što to znači za Hrvatsku? Ohrabrivanje kebaba i širenje restorana s afričkom kuhinjom? Slanje kuna zarađenih u Hrvatskoj obiteljima u Nigeriju i Čad? Dok se naši mladi iseljavaju.

“(Akcija 6) Ohrabrivanje establišmenta za mrežom za razmjenu između ustanova za stručno osposobljavanje i agencija za zapošljavanje u Europi i Africi, s ciljem izvlačenja punog benefita od mladih migranata i da prilagode tehničke treninge potrebama tržišta rada. Posebna pažnja će biti posvećena aktivnostima ciljanim na žene i mlade.”

Ovo kukavičje jaje od deklaracije je formaliziranje “imigrantske krize”

Do sada su nam pod sirijske izbjeglice lijevo-liberalni prodavali sve moguće crnce iz Afrike. To jest svakoga u krugu 2000 km od Sirije, koju je elita sama podkurila. Kao da smo svi debili i ne znamo geografiju.

Glavni mediji (tko su im vlasnici?) su nam uvaljivali muda vojnosposobnih muškaraca pod bubrege izbjeglih žena i djece.

A supporter of the PEGIDA movement, “Patriotische Europaeer gegen die Islamisierung des Abendlandes,”  AFP PHOTO / TOBIAS SCHWARZ (Photo credit should read TOBIAS SCHWARZ/AFP/Getty Images)

Zašto me to ipak ne čudi? Ako lijevo-liberalni mogu prodati javnosti priču o 60-70 spolova (uza svu biologiju i znanost), kako onda ne bi prošli obrijani ISILovci pod maloljetnike i djecu bez pratnje.

Soroševska zamjena stanovništva

Kada su svi još pozdravljali uzlaz Andreja Plenkovića, napisao sam članak “Što Hrvati mogu očekivati od Andreja Plenkovića“. Bio je ilustriran jednom velikom crnom slikom i ničim više. Time sam htio reći da se Hrvatima crno piše.

Već Istambulska tvrdoglavost spomenutoga potvrdila je to tmurno predviđanje. No, crna ilustracija se pokazala točnim predviđanjem na toliko drugih razina. Sada kada vidimo da ovaj uljuđeni briselski stipendist želi zamijeniti Hrvate s crncima.

Pri tome njegova vlada skrivećki od javnosti i biračkog tijela potpisuje zamjenu hrvatskog stanovništva s afričkim. Ova izdajnička vlada, kao i većina EU vlada sprema nam za koju generaciju zagarantirana mjesta u Saboru za uvezene afričke crnce.

Tražim li previše, ako zahtijevam smjenu ministra vanjskih poslova i svih ostalih koji su sudjelovali u ovom (tajnom) udruženom zločinačkom poduhvatu zbog njihove “zlouporabe položaja i ovlasti”, s nakanom zamjene stanovništva Hrvatske s afričkim.

Tekst deklaracije (PDF) možete skinuti ovdje

Ivan Horvat

 

Komentari

Ivan Horvat

Pariz je izgubljen!

Published

on

Češki par turista je posjetio Pariz. Bili su tu i prije 10 godina. Ovo je njihova ilustrativna foto-reportaža:

“Htjeli smo obnoviti svoje uspomene i opet udahnuti francusku romansu. Istina, malo nam je zazvonilo na uzbunu kako su niske cijene avio karata Air France-a.

Let je bio dobar i ukrcali smo se s aerodroma u vlak koji će nas odvesti u centar. I tu smo iskusili prvi šok: ne samo da je Sjeverni kolodvor zatrpan smećem… piše Gellerreport, a prenosi homunizam.

…nego gotovo da nigdje nismo vidjeli bijelog Francuza!  To nas je šokiralo do srži.

Smjestili smo se žurno u blizini Sacre Coeur, no tu je situacija izgledala još i gora.

Kad smo sišli u metro da dođemo do glavnih turističkih atrakcija, odjednom smo spoznali da smo u vagonu supruga i ja jedini bijelci. A bio je petak oko 14 sati.

Louvre, koji je uvijek bio pun promatrača i turista, sada je napušten, ali okružen patrolama naoružanim do zuba zuba. Oni vas gledaju sa sumnjom i ne miču prst s okidača. A ovo nije obična policija, nego vojska u punoj spremi! Kako se ispostavilo, u Parizu se gotovo godinu dana živi u izvanrednom stanju.

Na ulicama je gomila migranata, pune su ih trgovine, čiji su vlasnici izbjeglice. Odakle su svi ti došli? Okoliš Eiffelovog tornja s Afrikancima, arapskim kockarima, prosjaci iz svih dijelova svijeta, kao i džepara.

Bilo je to zastrašujuće iskustvo. Mogu zamisliti što se događa u Marseilleu i Calaisu gdje migranti već de facto imaju uspostavljena svoja pravila. U Francuskoj ključa građanski rat, to je ono što ja kažem. Stoga preporučujem da ne idete tamo – Oprosti, draga Francuska!

Hvala Bogu da nemamo nešto tako slično u Češkoj!”

Kako se od francuskog poljupca, ključa, ležaja, krumpira i salate stiglo do “Francuskog paleža”

Francuska je gotova. Dva paralelna sustava mogu ovako jedno vrijeme egzistirati. Onda će se urušiti infrastruktura u pojedinim dijelovima. Enklave. “Krajine”. Balvani. Paralelna vlast. Interni sukobi za uspostavu hijerarhije.

I pad Rimskog carstva je bio poduži proces, a ne jedna izgubljena bitka na bojnom polju.

To je tako kada lijevo-liberalni vladaju. Samouništenje. Liberalizam je mentalna bolest.(Da, zaista postoji anatomska razlika između mozga ljevičara i desničara: amigdala )

Ovo je rastakanje jedne velike nacije. Vidi se koliko su jaki NWO mediji kada francuski birači i dalje na izborima glasuju za nastavak svega ovoga (u obliku bankarskog službenika Macrona). Što je to onda nego Ludilo. Suicidalni kult.

Francuski Put bez povratka.

Možemo zahvaljivati Bogu što je Hrvatska siromašna i neinteresantna ovim tihim osvajačima u odnosu na bogati Zapad. Jer naši pljenkovići bi i nas jednako tako isporučili na oltar multikulturalnosti.

Ivan Horvat

Komentari

Continue Reading

Ivan Horvat

Marakeš će biti Moraškeš (dati)

Published

on

 GADNA SATIRA ILI RUŽAN SAN?   Nakon ubacivanja sodomije pod kapu ljudskih prava, nije dugo trebalo da nam straga ubace i imigrante iz trećeg svijeta. Neki su zloguki proroci tvrdili da nakon normalizacije homoseksualnosti obično sve u takvoj civilizaciji počne odlaziti k vragu. Odlaziti u Europu će sada moći svi koji zažele, e da bi se prikvačili na izdašnu sisu potpisnica Marakeškog sporazuma.

Ljevičari uvoze svoje buduće glasače

Lijevonapredni su izbrisali granice između muškog i ženskog. Sada žele izbrisati granice između države i države. Internacionala je davni san marksizma-lenjinizma. S radništvom nije išlo, pederštva je premalo, uzdaju se sada u migranštvo.

Seksualno poremećeni glasuju za lijevoliberalne, ali ih je puno premalo. Imigranti dokazano glasuju za ljevičare. Marakeš je globalni ljevičarski uvozni posao:  uvoze svoje buduće glasače u rinfuzi. Barem u ovom pred-šerijatskom razdoblju, dok se još budu održavali izbori.

Razvodni nacije pa vladaj! / Razvodne et impera /

Kada se jednom kroz imigraciju razvodni nacija, tada nema kohezije koja bi se pobunila protiv bogate elite iz gornjih 1%. Tu leži odgovor na naivno pitanje zašto bi (u doba robotizacije, frankenštajnske AI i nestanka poslova) bogatima bilo u interesu dovlačenje milijuna neupošljivih i neasimilirajućih imigranata iz primitivnih srednjevjekovnih kultura: razvodnjavanje stanovništva. Osim toga, ne dovlače ih oni k sebi, nego k nama (kad ste u supermarketu susreli nekoga od bogate elite?).

Elitin novac kupuje sve. Kormilo civilizacije u pravcu jedne svjetske vlade preuzimaju UN birokrati, elitini poslušnici koje nitko nije birao na izborima. U žestokoj konkurenciji su likovi liberalniji od Vesne Pusić (ne sjećam se da smo glasovali o njenoj kandidaturi za UN ili za Mimicu kao EU-povjerenika). Što se tiče globalističke elite, u budućnosti svi mi ostali trebamo postati genetski miks, s prosječnim IQ od orvelskih 84 – za lakše vladanje.

Briselski podguzi

Briselski podguzi hrvatski misle da je izjednačavanje legalne i ilegalne (rinfuzne) migracije dobra stvar. Svatko ako je jadan neka se naseli u čijem god dvorištu mu se najviše sviđa.

Ministri u hrvatskoj vladi se ko djeca vesele Marakešu zato što će konačno moći migrirati u Nigeriju. Sabornici istanbuličari da mogu migrirati u Somaliju. Kad bi takvi bili efekti Marakeškog sporazuma, tada bi ga trebalo poduprijeti – ako Marakeš ikako pomogne da se riješimo parazita. Neka oni napune napuštena sela neke afričke Slavonije. Jer hrvatsku su već uspjeli isprazniti. Na žalost, radi se isključivo o jednosmjernoj migraciji i radi se o našim novcima.

Moraškeš

Ako nas seksualna orijentacija šačice spolno poremećenih košta 70-tak milijuna kuna istanbulskih samo za ovu godinu, zamislite koliko će nas koštati zbrinjavanje tisuća i tisuća imigranata koji su spremni krenuti na sjever, u zapadni raj – ne bi li ga transformirali u mjesto odakle kreću.

  • Jel’ ima još netko u Hlebinama tko misli da je Istanbulka zbog žena?
  • Jel’ ima netko tko još misli da ničega nije bilo o ženama u našim zakonima sve do pojave Istanbulke?
  • Jel’ ima netko tko još misli da će s Istanbulkom prestati nasilje nad ženama? Što je s nasiljem nad zdravim razumom?

Plenković je nagovorio članove Hrvatske Degenerirane Zajednice (HDZ) da u Saboru prihvate Istanbulku kao sredstvo promicanja sterilnih seksualnih devijanata (a već sutradan su zabrinuto raspravljali o padu nataliteta). Nema sumnje da bi oni jednako lako odriješili (još veću) kesu za stotine tisuća imigranata.

Ako već i prije potpisanog Marakeša “Hrvatski Zavod Za Zapošljavanje” financira zapošljavanje imigranata (pokraj svih naših nezaposlenih i svih naših Emigranata), zamislite kako će tek biti nakon Marakeša. Red (30.000) pred blagajnom se već proteže do Velike Kladuše. Jer, po Marakešu bi migranti u Europi imali ista prava na obrazovanje, posao i zdravstvenu zaštitu kao i Europljani (citiram: “…bez obzira na status migranata”). Već sad jasno vidim budućnost zagrebačke Ilice s novim purgerima:

Ukidanje privatnog vlasništva

Ako po Marakeškom sporazumu svaki crnac, svaki ISILovac (samo ako stigne u gomili) odjednom dobiva pravo na prolaz, pravo na nastan i pravo na cicanje resursa – što je to nego ukidanje privatnog vlasništva (ali na višoj državnoj razini) ?

Ono što nije uspio Marx, pokušava soroširani UN. Kažu, Marakeški sporazum nije pravno obvezujeć. No, kad ga se potpiše, onda će se soroševske udruge u svim zemljama-potpisnicama pozivati na njega i potezati ga u sudskim slučajevima. Jedna po jedna presuda će proširivati prava njihovih miljenika, a sužavati prava domicilnog naroda. Poslije će biti kasno pitati se “Što su nam trebali ti imigranti”, kao što se pitaju silovane zapadnoeuropljanke i rodbina na europskim ulicama ubijenih.

Što kažu normalne države o Marakešu

Mađarska, Austrija, Češka, Poljska, Slovačka, Švicarska…SAD, Australija, Italija, ?Velika Britanija?…i tu neće stati. Do Marakeša će još država najaviti da ne pristaju.

[DOPUNA: Bugarska se također javlja da neće potpisati]

Budući da nas Plenković ležerno uvjerava da mi sve krivo razumijemo, evo kako neke od odmetnutih država isto tako ne razumiju, te kako argumentiraju nepotpisivanje Marakeškog sporazuma:

Mađarska:

“Sporazum je potpuno protivan mađarskim sigurnosnim interesima, ekstremno pristran, inspirirati će milijune ljudi da migriraju iz trećeg svijeta. Glavna premisa je da je migracija dobra i neizbježan fenomen…Mi smatramo migraciju lošim procesom koji ima ozbiljne sigurnosne implikacije. Ovaj plan ide protiv volje velike većine Europljana.”

“To je loš sporazum. Ciljan je na međunarodnu potporu principima koji su u konfliktu s interesima mađarskog naroda”

“Pakt je izdaja Europe. Ozbiljna opasnost za Europu jer mu je cilj legalizirati ilegalnu migraciju kao temeljno ljudsko pravo”

Mađarska ne podupire zamjenu populacije između kontinenata iz strepnji da će to voditi formiranju paralelnih društava i povećati prijetnje terorizma”.

Austrija:

“Austrija se ne slaže sa 17 od 23 točke sporazuma i glasovat će protiv da spriječi loš razvoj događaja. Crta između legalne i ilegalne migracije se ne smije ukinuti”

Mi promatramo neke točke sporazuma vrlo kritično, kao što je miješanje slučajeva traženja zaštite i ekonomske migracije. Stoga ćemo učiniti sve da zadržimo suverenitet naše zemlje i osiguramo da Austrija može odlučivati sama za sebe o pitanjima migracije”

“Sporazum, iako neobvezujuć, može ipak kreirati nova prava za migrante i može razvodniti distinkciju između legalnih i nelegalnih migranata”

“Može ugroziti nacionalni suverenitet i provocirati masivno preseljenje stanovništva”

“Ljudsko pravo na migraciju nije predviđeno u austrijskom pravnom sustavu. Kreiranje nepostojeće kategorije “migranata” u međunarodnom pravu treba odbaciti”

“Austria mora zaštititi svoj sustav socijalne skrbi i zdravstva jer neograničen priljev migranata ih može uništiti”

Iako neobvezujuć, sporazum može jednog dana voditi k odluci da migracije postanu ljudsko pravo. Mi odbacujemo svaki pokret u tom pravcu”

Poljska:

“Nacrt sporazuma ne sadrži adekvatno snažne garancije nacionalnog suvereniteta s pravom odlučivanja tko dolazi na njihov teritorij i ne razlikuje legalnu od ilegalne migracije”

“Princip našeg suvereniteta u osiguranja granica i kontroliranja priljeva migranata su apsolutni prioritet za nas”

Češka:

“Migraciju treba zaustaviti a ne organizirati, i pomoć treba osigurati na izvorišu problema…”

Samoubilački pakt

Marakeški sporazum je kancerogeni organizam kojega (namjerno) nije lako uhvatiti za glavu ili rep. On se poziva na druge dokumente i sročen je kontradiktorno da se može po volji interpretirati u svakom pojedinom soroševski korumpiranom sudstvu. Zapravo se zove “Global Compact for Sage, Orderly and Regular Migration“. “Compact” je ovdje vrlo čudna riječ za engleski jezik i mnogi se čude. Ja se pak ne bih čudio da dolazi od COM (komunizam) i PACT (pakt).

Toliki ratovi da se sačuva teritorij – a sada se neskriveno neprijateljske strane kulture samo propuste u dvorište da grade svoja paralelna društva, dok crpu domaćina kao parazit i množe se brže od domaćina. Prije bi ovakav dokument svatko normalan prepoznao kao samoubojstvo, kao samoubilački pakt.

Wikipedia: “Masovna samoubojstva često se počinjavaju pod pritiskom vršnjaka, pri čemu članovi vlastitu samostalnost predaju vođi. Masovno samoubojstvo događa se već i u slučaju dviju osoba koje zajedno skončaju život, a tada se često naziva samoubilački pakt.”

Imamo sve sastojke samoubilačkog pakta: vršnjački pritisak kako nas netko ne bi prozvao nehumanima. Imamo vođu kojeg čini 1% najbogatijih. I imamo mentalno poremećene zapadnjake koji sve popuše.

Ivan Horvat

Komentari

Continue Reading

Ivan Horvat

Istambulski katekizam: LIJEVUDBA I DESNUDBA

Published

on

“Rodila je curicu!”

odnosno,  “Rodila je dečka!” – tako ide ta vijest prije Istanbulske kurvencije. Nakon nje postajemo otvoreni za definiciju da je spol djeteta “dodijeljen pri rođenju”. Da to dijete nema spol samo po sebi. A ako je nešto administrativno dodijeljeno, to se može i stornirati.

Ova deluzija je liberalni izum 21. stoljeća. Nekada ljevičarska briga za radništvo, danas briga za pederštvo. Sve u mlin depopulacijskih namjera bogate NWO elite. 2005.  je američki “Human Rights Campaign” preprogramirao “fizički spol” i “spol po rođenju” u “dodijeljeni spol”. Pitam se da li se novorođenom djetetu može “dodijeliti broj prstiju na rukama ili nogama”.

Liberalni naprednjaci znanstveni ne priznaju dosadašnju biologiju. Kakvi kromosomi i bakrači! Kakvi forenzičari, anatomi i arheolozi koji po obliku i veličini par kostiju (navodno) razlikuju spol mrtvih! Vraga oni vide nečiji rodni identitet.

Spol dodijeljen pri rođenju

“Spol dodijeljen pri rođenju” je napravio mjesta za “rodni identitet” kao konstruiranu spolnu stvarnost neke osobe.

U tu kompoziciju sada ulazi čak i liberalna medicina. Dr. Deanna Adkins kaže “iz medicinske perpektive, prikladna determinanta spola je gender identitet”. A ona je profesorica na Duke University School of Medicine. “Gender identitet je jedina medicinski poduprta determinanta spola. Suprotno je medicinskoj znanosti koristiti kromosome, hormone, unutarnje reproduktivne organe, vanjske genitalije ili sekundarne spolne karakteristike da se pobije gender identitet u svrhu klasificiranja nekoga kao muško ili žensko“.

Amen. Tisućama godina živjesmo u konzervativnom neznanju. Toliki nam preci umriješe u neznanju.

To je značajna tvrdnja, ne samo zbog toga što je do nedavno bio argument da je rod društveni konstrukt, dok je spol biološka realnost. Sada aktivisti tvrde da je gender identitet sudbina, dok je biološki spol društveni konstrukt !

Vau.

Kada nešto dekretom prestane biti bolest, nastanu svakakve komplikacije

A sve je počelo s homoseksualcima. Ljevičari su se iščuđavali vašoj uskogrudnosti: “Pa šta ti oni smetaju? Što te briga tko koga voli?” I nakon što su LGBT-slovarci smrdali brak, sada će i spol. Mic po mic, i “Dobro jutro Istanbule!”. Tako deva u Istanbulu ulazi u šator: mic po mic. Valjda se zato ovo i zove Istanbulska konvencija.

Spol, ta zadnja životna istina je postala relativna i izokrenuta. Izokrenutost je jedina istina. Rat je mir. Sloboda je ropstvo. Neznanje je moć. Istanbulski INGSOC stiže u Zagreb Orijent Expresom na 1. peron, 2. kolosijek.

Srećom po zapadnu Europu, islamizacija će sav taj problem Istanbulske konvencije Vijeća Europe baciti u zaborav. Dok bijele feministice studiraju na ženskim studijima, dotle smeđe maternice rade punom parom na novim šerijatskim biračima u EU. Tako da je na dugi rok svejedno kakve se sve konvencije izglasavaju u propadajućem EURimskom carstvu.

Liberalna doktorica ne kaže da li bi njeno pravilo trebalo primijeniti na sve sisavce. Jer, zašto bi spol bio determiniran drukčije kod ljudi u odnosu na ostale sisavce? Da ne zaboravimo: cijela stvar s konvencijom je zato da žene ne budu tučene.

Što  ćemo s medicinskim sredstvima koja imaju drukčije efekte na muške i na ženske? Da li doziranje prema spolu pacijenata od sada ovisi o pacijentovom gender identitetu? Nije to sarkazam, već EUbritanska stvarnost: britanski zdravstveni sustav šalje pozive za preventivne medicinske pretrage organa osobama koje nemaju te organe (prostate vs. maternice). A da luđake slučajno ne uvrijedi, ne šalje im pozive za organe koje imaju. (Mentalno bolesni zdravstveni sustav britanski).

Doktorka Adkins definira gender identitet kao osobin “unutarnji osjećaj pripadnosti određenom spolu, kao što je muški ili ženski”. Pazi ‘vamo: “kao što su muški ili ženski”. Na ovom liberalnom brodu luđaka sve je moguće. “Kao što su…” implicira da opcije nisu limitirane samo na muške i ženske. Za razliku od gospođe doktorke, većina aktivista, s diplomom ženskih studija, štulhoferovski odjel “Feminističkog plesa na štangi” je sklonija da gender identitet ne bi trebao biti ograničen na binarni izbor muško-žensko, već na oboje ili čak “niti-jedno”. Istanbulska kurvencija nam donosi takve definicije.

Nakon sumraka psihijatrije malo toga je preostalo na listi mentalnih poremećaja. Svaka pervezija je jednostavno postala “varijacija normalnog razvoja”.

Istanbulski katekizam

Istanbulska konvencija će omogućiti da se novi katekizam o spolovilima uči djecu od vrtića (pri čemu je cijela konvencija tu da žene ne budu tučene), čak i u zemljama kojima to ne pada na pamet.

U Istanbulskoj kurvenciji je podmetnuto kukavičje jaje genderizma. Kao što je i sam Andrej Plenković jedno podmetnuto kukavičje jaje u HDZ-u. Aktivirani uljuđeni briselski spavač – došao mu red nakon vladavine Mile nam Sirovine. Nakon Lijevudbe došao red na Desnudbu – tatini sinovi nekoć iste partije ( Što Hrvati mogu očekivati od Andreja Plenkovića? ).

Kako će luđaci pristupiti djeci koju nisu rodili, ne bi li ih regrutirali? S medenim figuricama.

Ali ni s ovim čovječuljkom-medenjakom (verzija 3.3) istanbuličari nisu skroz zadovoljni: previše vuče na muško, čak je muški-toksičan (većina gender aktivista su bezdjecne feministice, po mojoj skromnoj procjeni, plus netoksični beta mužjaci).

Čini se da civilizacija traje onoliko dugo koliko žene odluče da traje. A ova zapadna je očito otišla u p.m. nadrealnu… kada je nakon 2000 godina otkrila da baratamo s više od 2 spola. Hvala drugovi i drugarice sabornici koji ćete to ratificirati. A sumnjam da će je “odratificirati” kada nakon određenog vremena bude i dalje tučenih žena. Znamo da žene od tučenja može trenutno spasiti samo ova konvencija.

S njom stižu još suvremeniji modeli zamišljene stvarnosti mentalnih bolesnika. Dolje Licitarac, živio Jednorogac!

Domaći gender aktivisti, vidjet ćete,  su u pravilu iz obitelji bivših komunista-socijalista-liberala, skupni naziv: ljevičari. Uvijek su za Internacionalu kada se radi o uništavanju klasnog neprijatelja.

Poplava ludila nakon društvenog prihvaćanja homoseksualnosti

Razorene obitelji i samohrane majke su glavni generatori spolno zbunjenih i spolno disfunkcionalnih ljudi bez nagona za produljenjem vrste. Priroda ovaj “biološki škart” uklanja iz genskog bazena. Oni se silno ponose time i paradiraju – ako nisu HIVični ili spriječeni zbog drugih spolnih bolesti.

Cijeli taj trans dolazi iz takvih degenriranih društava. Oni sami vrlo dobro znaju da nisu suprotnog spola. Oni intimno ne smatraju da njihov osjećaj gender disforije definira realnost. Poplavu takvih primjeraka je bilo za očekivati nakon društvenog prihvaćanja i poželjnosti homoseksualnosti.

Tko su transovci u okvirima homoseksualnosti? Kad dva gay muškarca jedan drugoga… može jedan biti ženskastiji od drugoga, ali je i dalje muškarac. Može on biti većinom analno receptivni, ali još uvijek sebe smatra pripadnikom muškog spola. Baš ženskastih je samo 15-tak posto. Gayevi sebe smatraju muškim bratstvom, čak muškijim od “oplođivača” (breeders), kako zovu normalne muškarce. Većina je gayeva ravnopravna u preuzimanju uloga (gore, dolje, 69, 96…), a početak je uzajamna masturbacija.

Mnogi gayevi ne podnose izrazito ženskaste homoseksualce. Ženskaste su njemački nacisti-gayevi trpali u logore. Šahovska žrtva figure. Odatle svi LGBT danas crpe zasluge žrtava – a zapravo su maskulizirani gayevi proganjali feminizirane geyeve. Onaj poznati nacistički palež knjiga je zapravo palež inkrimirajuće evidencije njemačkih homoseksualaca ( Hitler – homofrend godine 1921,1922…1945 ).

Tko su transovci u tom kontekstu? Oni jesu gay, ali kao da se ne mogu potpuno uživjeti u receptivnu ulogu ako nemaju potpunu opremu. Anal mora biti zamijenjen nečim drugim, a višak “opreme” mora biti uklonjen – ili to nije to. Oni su gayevi i lezbijke na potenciju, perfekcionisti. Postoji i korelacija transgenderizma i autizma ( Transgender i autizam ). Da, sve je ovo zbog toga da žene ne budu tučene.

Gender aktivisti nisu svjesni svojih kontradikcija

(1) S jedne strane tvrde da stvarno “JA” je nešto drugo od fizičkog tijela, u isto vrijeme su prigrlili materijalističku filozofiju u kojoj samo materijalni svijet postoji.

(2) Kažu da je gender čisti društveni konstrukt, dok izjavljuju da osoba može biti “zarobljena” u pogrešnom genderu.

(3) Kažu da nema značajne razlike između muškarca i žene – istovremeno se oslanjaju na spolne stereotipe tvrdeći da je gender identitet stvaran, a ljudsko tijelo nije.

(4) Promoviraju radikalni ekspresivni individualizam u kojem su ljudi slobodni raditi što god žele i definiraju istinu kakvom god žele – a ipak pokušavaju nemilosrdno prisiliti druge na prihvaćanje transgender ideologije.

Pitanja:

Ako je gender društveni konstrukt, kako može gender identitet biti urođen i nepromjenljiv?
Kako nečiji identitet može biti nepromjenljiv u smislu stalno promjenljivog društvenog konstrukta?
Ako je gender identitet urođen, kako može biti “fluidan”?
Zašto je osobin “pravi” spol određen unutarnjim “gender identitetom”, ali dob i tjelesna visina nisu determinirana unutarnjim osjećajem identiteta

(1) Zašto bi osjećati se kao muškarac – što god to značilo – učinilo nekoga muškarcem?

(2) Zašto naši osjećaji određuju realnost po pitanju spola, no malo toga drugoga?

Time-out: dok razglabamo ove orvelovske kontradikcije, već smo skoro zaboravili da je sve ovo zato da žene ne bi bile tučene – pa će zato sabornici s konzervativnom parlamentarnom većinom ratificirati konvenciju.

(3) Zašto prihvatiti transgender “realnost”, ali ne trans-rasnu, trans-vrstu i trans-invaliditetnu realnost? Da li bi ti ljudi trebali primiti medicinski tretman da preoblikuju svoja tijela prema njihovom umu?

Gender identitet može zvučati kao religijski identitet, koji je determiniran vjerovanjima. Osoba, ili je muškarac ili nije, bez obzira što netko – uključujući tu osobu – vjeruje.

U srži te ideologije je radikalna tvrdnja da osjećaji determiniraju realnost

Od te ideje dolazi ekstremni zahtjev na društvo da igra prema tvrdnjama o subjektivnoj realnosti. Isti pokret koji je uzdigao sodomiju, uveo istospolni brak, sada ušutkuje svako neslaganje s genderizmom u maniri komunizma i orvelizma.

  • Da je sodomija zdrava za društvo,
  • da je brak sve/ništa nakon što se pederi žene,
  • da mentalni bolesnici imaju prednost pri posvajanju djece,
  • da se mora objašnjavati nekada očigledno: muško i žensko…

…to je ludilo jedne umiruće civilizacije.

Himna ove ljevičarske ideologije mora da je Lenonova pjesma “Imagine”: Zamisli da si muškarac s vaginom! Zamisli da si žena s pimpekom! Zamisli da komunizam uspije! “Zamisli i ostvarit će ti se!” kažu inače nereligiozni ljevičari. Komunističko-socijalistički “imedžin” je u 20.stoljeću koštao života 100 milijuna ljudi. Ne računajući (nacional)socijalistu Hitlera, čije se žrtve danas jedino računaju.

I da, sva ta buka s Istanbulskom kurvencijom je zato da žene ne bi bile tučene. Još jednom su iskorištene: kao na naslovnoj ilustraciji s udicom. Zahvaljujući njima biračko tijelo ide uporno u lijevo ( Zašto žene uništavaju nacije i civilizacije? ). Kaže se da “Ruka koja njiše kolijevku vlada svijetom”. A zapadne bijele ruke više ne njišu kolijevke, pa je jasno tko u budućnosti (ne)će vladati svijetom.

Autor: I. Horvat   Izvor:  dailysignal.com | homunizam.com

* Napomena: Stavovi izneseni u ovom članku, nisu nužno i stavovi redakcije croative.net

Komentari

Continue Reading

Facebook

Popularno