Connect with us

B. Karlo

Paul Craig Roberts: Ako Hillary postane predsjednica, to znači nuklearni rat!

Published

on

Dr. Paul Craig Roberts (77) bio je 80-ih godina doministar u vladi Ronalda Reagana i kasnije komentator u “Wall Street Journalu”. Danas je on jedan od najvećih i najoštrijih kritičara američke politike i globalizacije. Ovo je sažetak njegovog komentara o Demokratskoj stranci i skorim američkim predsjedničkim izborima.

Demokratska stranka SAD-a koja se nekada brinula o radničkim pravima, o umirovljenicima, o građanskim pravima, o zaštiti američke slobode garantirane ustavom, ta stranka ne postoji više. Kako su prije tri mjeseca pokazali, stranačka konvencija Demokratske stranke i proglašenje predsjedničkog kandidata – sada su dvije iste stranke u službi onih jedan posto (elite koja vlada sa SAD-om). Elita Demokratske stranke – Demokratsko nacionalno vijeće (DNC), pokazala se još više kupljivijim i korumpiranijim nego Republikanci. Provaljeni e-majlovi Hillary Clinton pokazuju, da je DNC sa Hillary Clinton tajno dogovorio izbornu kampanju. Da bi spriječio nominaciju Bernieja Sandersa. Jasno je da je Sanders među biračima Demokrata imao više pristalica, ali izbornom prijevarom (u predizborima za predsjedničkog kandidata Demokrata) i prljavim trikovima, njemu je nominacija ukradena. DNC i medijske kurve pokušali su osporiti istinost tih majlova, tvrdeći da iza tih majlova stoji zavjera koju vodi ruski predsjednik Putin, po nalogu Putinovog američkog “agenta” Donalda Trumpa. Glas za Trumpa je glas za Putina, tako dreče prljavi novinari iz pokvarenih kurvansjkih medija.

Neoconsi podržavaju Hillary, jer je ona njihova ratna huškačica: tko će bit kurva za onih 1% koji vladaju Amerikom?

Ali ta taktika za odvlačenje pažnje ipak nije funkcionirala. Čak ni Amerikanci nisu tako glupi, da nasjednu na to. Frustrirane pristralice Sandersa napustiili su krivotvorenu “Demokratsku stranku”. Vjerojatno će mnogi od njih na predsjedničkim izborima glasati za kandidatkinju Zelenih. Elita Republikanca, Republikansko nacionalno vijeće (RNC) i cionistički neokonzervativci željeli su isto tako spriječiti kandidaturu Donalda Trumpa, kao što je DNC spriječio kandidaturu Sandersa, ali im ipak nije uspjelo. Neokonzervativci podržavaju Hillary, jer je ona
njihova ratna huškačica. Izborna kampanja za predsjedničke izbore je u stvarnosti borba između dvije iste stranke, tko će biti kurva za onih 1% kojih vladaju Amerikom. Rezulatat slijedećih izbora vjerojatno će ovisiti o tomu, hoće li moćne withheroligarhijske interesne skupine proglasiti Trumpa prijetnjom, ili će se aranžirati sa njim i moći se složiti sa imenovanjem njegove vlade. Trumpov nedostatak je: bez obzira koliko je netko sposoban, ne može se istovremeno biti milijarder i znati stvari o gospodarskim i vanjsko politički pitanjima.

Trijezvena činjenica je: ako Trump postane predsjednik, onda on neće znati, koga će imenovati u vladu, da bi imao podršku iz te vlade, da bi mogao sprovesti promjene, za koje njegove pristalice vjeruju, da bi ih mogao sprovesti. Kada netko postane predsjednik, onda on ne može odjednom postati leksikon pun znanja. Predsjednik je ovisan o dotoku informacija iz svoje vlade. Ako taj dotok informacija služi interesima Wall Streeta, velikih banaka, vojno-sigurnosnog kompleksa, izraelskog lobija, agrarnih koncerna i industrije sirovina (energija, rude, drvo), onda će odluke predsjednika služiti interesima tih interesnih skupina i lobija. Donald Trump je izbor američkog naroda , jer je on protiv preseljavanja radnih mjesta iz SAD-a u druge države, ono što su veliki koncerni proteklih godina stalno činili, što je dodatno obogatilo elitu, onih 1% na račun američkog srednjega sloja.

Donald Trump je izbor američkog naroda

Ovaj trailer ‘Tko upravlja Svijetom’ je uvod u ozbiljniju analizu, koju ćemo objaviti za dva dana …

Donald Trump je izbor američkog naroda, jer on je protiv nametnutog i suvišnog rata sa Rusijom. Čak i Amerikanci shvaćaju, da rat sa jednom nuklearnom silom ne bi dobro okončao. Donald Trump je izbor američkog naroda, jer je on shvatio, da je NATO, organizacija čija je svrha prestala postojati prije 25 godina, nakon sloma SSSR-a , danas sredstvo i plašt za agresije Washingtona, koje su po međunarodnim statutima, koje je Washington sam stvorio, ratni zločini. Ratovi Washingtona koriste onima iz elite 1%, na račun onih 99% u SAD, kao i na račun milijuna nevinih ljudi u mnogim državama. I zato sada medijske prostitutke demoniziraju Trumpa još više nego što su demonizirali Putina,

Medijske prostitutke znaju da mogu lagati i o Trumpu. I oni će lagati i lagati, do povraćanja …

Prljave medijske kurve učiniti će sve što je u njihovoj moći, da bi narod uvjerili, da je glasanje za Trumpa veleizdaja Amerike. Sada kada medijske prostitutke shvataju da mogu propagirati najdrskije laži – kao što su ranije propagirali, one laži o nepostojećem Sadamovom oružju za masovno uništenje, o iranskom nuklerarnom oružju, o uporabi kemijskog oružja od strane Asada, o ruskoj invaziji – a da za te laži ne moraju nikomu odgovarati, onda oni znaju da mogu lagati i o Trumpu. I oni će lagati i lagati, Do povraćanja. Ipak medijske prostituke su izgubili na vjerodostojnosti, Čovjek mora doista biti mentalno zaostao da bi njima vjerovao i jednu jedinu riječ. Oni “napredni” birači su protiv Trumpa. Njih smeta Trumpov liesstav protiv migracije, koji veliki broj Amerikanaca podržava. Naprednjaci su zabrinuti što “fašist” Trump navodno progoni transseksualce i gayeve i što ženama želi oduzeti pravo na pobačaj. Za naprednjake je izgleda to najvažnije, dok Washington i njegovi vazali iz NATO-a tjeraju svijet u nuklearni rat.

Isto tako nisku inteligenciju kao i “naprednjaci”, imaju i propali američki ljevičari. Američki ljevičari vjeruju službenoj vladinoj verziji o 11. rujnu 2001. Što je bio povod za 15 godina ilegalnih ratova koje vodi Washington i stvaranje policijske države u SAD-u. Saznanje da je američka ljevica po pitanju 11. 9. 2001. totalno na istoj liniji kao i službena verzija koju propagira vlada – verzija koja je u stvari bila “false flag” operacija (pod lažnim stijegom) da bi cionistički neokonzervativci imali svoj “Pearl Harbour” i da bi mogli umarširati na Bliski istok- to je vidjliv dokaz, da je američka ljevica irelevantna, ona ne igra više nikakvu ulogu. Američka ljevica objašnjava 11.9. 2001. i ostale terorističke napade pod lažnim stijegom ovako: potlačeni narodi osvećuju se protiv onih koji ih tlače. Ova emocionalna zadovoljština oslobađa impotentnu američku ljevicu ne samo od bilo kakvog djelovanja, već i od svake relevantnosti svojih komentara. Tako je američka ljevica postala oruđe u rukama svojih neprijatelja-neokonzervativaca, koji kontroliraju politiku u Washingtinu.

Danas smo bliže nuklearnom ratu i sveopćem uništenju nego ikada

Dakle, gdje se nalazimo? Odgovor glasi: Mi smo danas bliže nuklearnom ratu i sveopćem uništenju nego ikada. Znam o čemu govorim. Bio sam na dužnostima sa najvišim zadatcima za sigurnost. Bio sam član tajnog vijeća, koje je omogućilo predsjedniku Reaganu da okonča hladni rat. Ruski predsjednik Putin čini sve što je moguće, da spriječi nuklearni rat, koji luđački cionistički neokonozervativci žele nametnuti cijelom čovječanstvu. Za te svoje napore, Putina se demonizira, svaki dan u tjednu, godinu za godinom. Samo zato što govorim istinite činjenice, medijske prostitutke me nazivaju putinistom. Beskrajne laži protiv Rusije, napokon su uvjerile ruske medije da Washington mobilizira svoje vazale iz NATO-a za napad na Rusiju. Poruka je jasna: Zapad je Rusiji faktički objavio rat, ali to javno ne želi priznati, da bi Rusiju uspavao, da bi Rusija mislila da je sigurna i da joj ne prijeti nikakva opasnost. Predstavnici Latvije, koju Zapad bezobobzirno pljačka, Estonije, Litve i Poljske, te ukrajinski predstavnici ponavljaju laži Washingtina protiv Rusije. U slučaju nuklearnog rata Rusija je u stanju za nekoliko minuta uništiti ove države.

dontvoteAko ovi idioti vjeruju da će ih Washington spasiti, onda su oni isto tako glupi, kao što su bili glupi oni poljski armijski časnici, koji su vjerovali Britancima, kada su oni u ožujku 1939. garantirali sigurnost Poljske od Hitlerove Njemačke, kada su Britanci potakli Poljsku da izazove Hitlera 6 mjeseci kasnije. Ova glupost Poljaka, koju su provocirali idiotski Britanci, dovela je do izbijanja 2. svjetskog rata, nakon što su Francuska i Britanija objavile rat Njemačkoj. Sve to je na kraju odvelo Poljsku pod jaram SSSR-a, koji je trajao pola stoljeća. Kakva lijepa garancija! Slaboumni Chamberlain, koji je želio mir, izazavo je 2. svjetski rat sa bezvrijednom britanskom “garancijom”. Čuo sam iz jednog izvješća, da mladi članovi istupaju iz Republikanske stranke, prave zaokret na lijevo i okupljaju se oko Hillary. Tako je ratna huškačica i agentica Waall Streeta sada kandidat ljevice.

Presjednički izbori u studenom pokazati će (ne)inteligenciju američkog stanovništva

Fascinirajuće! Presjednički izbori u studenom pokazati će, je li većina američkog stanovništva neizliječivo glupa. Ako većina bude izabrala Hillary onda znamo da su Amerikanci glupi i nema im spasa. Mi ne znamo puno o Trumpu, ali umjesto činjenica u medijima prevladava propaganda protiv Trumpa. Ali o Hillary znamo puno činjenica. Znamo o njenim protupravnim postupcima protiv zakona o čuvanju državnih tajni i o protivljenju Obamine vlade da nešto poduzme protiv toga. Demokratska stranka radije želi kontrolirati Bijelu kuću nego poštovati zakone, to je još jedan čavao u lijes u kojem se pravna država u SAD-u već nalazi. Kroz njihove riječi, dijela i materijalnu dobit znamo da u Clintonovi agenti Wall Streeta, velikih banaka, vojno-sigurnosnog kompleksa, Izraela, agrarnih koncerna i naftne industrije. Njihovo ogromno bogatstvo, oko 120 milijuna dolara, plus 1 milijarda i 600 milijuna u njihovoj zakladi (mnogo od toga novca dobili su iz inozemstva za usluge koje su činili korumpiranim vladama i državama) su dokazi za neoborivu činjenicu da su Clintonovi agenti oligarhije koja vlada Amerikom. Ta oligarhija vlada američkom imperijom od Australije do Japana, kroz cijelu Sjevernu Ameriku, Zapadnu i istočnu Europu sve do ruske granice. Znamo da je Hillary lažljivac, isto kao i njen muž Bill. Znamo da je Hillary ratna huškačica. Znamo da je povezana sa “neokonzervativcima” i da će njena vjera u ideologiju “neoconsa” (vladavina SAD-a nad svijetom) vjerojatno odvesti u rat sa Rusijom i Kinom.

Sve što znamo o Trumpu je da oligarsi nikako ne žele Trumpa. Oni su preselili američka radna mjesta u inozemstvo, oni su preplavili državu sa migrantima koje je teško integrirati, oni su uništili javni obrazovni sustav, oni su spasili Wall Street i velike banke nakon financijskog kraha 2008., oni su žrtvovali vlasnike kuća i američke umirovljenike, oni žele privatizirati socijalno osiguranje i zdravstvo, oni su javnosti podarili policajce ubojice, povredu privatnosti, najveću populaciju zatvora na svijetu, oni su uništili američki ustav, da bi se izvršna vlast nad američkim, narodm povećala. Jedna stvarna oporba trebala bi nam reći da je Trump osoba koju želimo u Bijeloj kući. Neki kažu, to je sve igrokaz i Trump je samo glumac, da bi na kraju Hillary pobjedila. Američki političari su toliko korumpirani, da je sve moguće. Ipak, čini se da su, vladajuća elita i njene marionete toliko zabrinuti zbog mogućeg gubitka kontrole na izazov koji predstavlja Trump, tako da su se svi udružili protiv njega.

Kad će shvatiti: svaki koji glasa za Hillary, glasa protiv sebe samoga

Elita koristi svoj novac da kupi “progresivne” portale i plaća ih zato da prenose propaganadu protiv Trumpa, iz tiska i televizije. Te novinarske prostitutke iz interneta, pripadaju također onim novinarskim prostitutkama tiska, televizije i radija, koji rade prekomjerno, na demonizaciji Trumpa, da bi Hillary bila izabrana. Cjelokupna struktura vlasti naše zemlje stoji iza Hillary. Vodeći čelnici i Demokarta i Republikanaca, i obadvije ideologije, neoliberalna i neokonzervativna stoje ujedinjeni iza Hillary. Koliko još dokaza trebaju Amerikanci da shvate, da je svaki glasa za Hillary, glas protiv sebe samoga. Očigledno da su Amerikanci zarobljeni u svom neznanju. Propagandna novinska izvješća tvrde, da većina birača nema pojma o mogućim posljedicama za zemlju ako Trump bude izabran, Ankete kažu da Hillary navodno ima veliku prednost. Jesu li to stvarne ankete ili također laži novinarskih prostitutki, da bi se obeshrabrilo one koji bi birali Trumpa?

Zašto dakle izići na izbore, kada je on ionako već izgubio, kako sugeriraju te ankete. Propagandni napad na Trumpa za vrijeme republikanskih predizbora ove godine, ma koliko je bi podao, nije donio očekivani uspjeh. Unatoč napadu svih medija na njega, Trump je s lakoćom ostavio iza sebe sve ostale kandidate Republikanaca. Sadašnja demonizacija Trumpa u medijima mogla bi isto tako bezuspješno propasati. Ta je kampanja toliko providna, da bi čak mogla postići suprotan učinak, da Trump bude izabran za predsjednika. Sve što Trump treba je dovoljan broja Amerikanaca koji će se probuditi iz svog neznanja i prepoznati da su oni koji se tako fanatično bore protiv Trumpa, neprijatelji njihovog vlastitog života, vlastitog životnog standarda i vlastite slobode. Ako Amerikanci to ne shvate, onda oni nemaju budućnosti, a onda je nema ni ovaj planet Zemlja. Vladajuća oligarhija mrzi Trumpa, jer on ne želi rat sa Rusijiom, jer on dovodi u pitanje svrhu postojanja NATO-a, jer je on protiv preseljavanaja američkih radnih mjesta u druge države i protiv nekontrolirane migracije, koja pretvara SAD u multi-kulti tvorevinu u kojoj nema više jedinstva i identiteta.

Oligarsi razaraju Sjedinjene države i pretvaraju je u Kulu babilonsku … onaj tko broji glasove …

Oligarsi uništavanju Sjedinjene države i zamjenjuju ih izgradnjom jedne vrste kule babilonske. Moć oligarha raste uporedo sa rascjepom u društvu kojega donosi povećana miješana različitost. Drugim riječima: Trump je za Ameriku i Amerikance. Zbog toga oligarsi i njihove medijske kurve mrze Trumpa. Oni Amerikanci bez mozga koji će glasovati za Hillary, glasovati će za rat i za vlastito osiromašenje. Moguće je da i glasovanje za Trumpa donosi isto. Međutim u slučaju Trumpa, mi ne znamo je li to tako. U slučaju Hillary znamo vrlo sigurno da je to tako. Naravno, treba biti svjestan toga, da je možda svejedno za koga će Amerikanci glasovati. Onaj tko programira elektronske strojeve za brojanje glasova, taj može i odlučiti kakav će biti konačni rezultat, Pošto su čelnici obje stranke, Demokrata i Republikanaca, totalno protiv Trumpa, oni mogu to tako srediti, da strojevi za brojanje glasova “izaberu” Hillary za predsjednika. To nam je poznato iz naše povijesti. U SAD je već bilo takvih izbora u kojima su prognoze na izlazu na dan izbora proglasile jednog kandidata pobjednikom, ali strojevi za brojanje glasova su proglasili drugog kandidata pobjednikom.

Glas za Hillary je glas za nuklearni rat?

Sve je digitalno, tu nema glasačkih listića da bi se moglo provjeriti i ponovo izbrojati, i uopće nikakve druge mogućnosti da se provjeri korektnost izbora. Ako Hillary dospije u Bijelu kuću, onda je nuklearni rat vjerojatan, još prije nego što joj istekne prvi mandat. Glas za Hillary je glas za nuklearni rat! Ako skore predsjedničke izbore posmatramo realistično, onda se samo može doći do zaključka, da će cjelokupni kurvanjski mediji i američka elita radije ići u rizik nuklearnog rata, nego u rizik da bi mogli izgubiti kontrolu vlasti. To što je američko stanovništvo dopustilo uspon neprihavtljive sile, to nam kaže sve o tome, što moramo znati o povredi dužnosti koju su skrivili američki građani. Dužnosti kontrole vlastite vlade. Američki narod je zakazao u demokraciji, jer demokracija zahtjeva jednu odgovornu vladu, vladu koja će polagati račune narodu, Ali američka vlada je dokazala, da nije odgovorna, da nikomu ne polaže račune i nikomu ne odgovara ni za što.

Ona se ne drži niti američkog ustava, niti zakona, niti međunarodnog prava, niti je odgovorna vlastitim biračima. Ako rezulatat toga grijeha, povrede dužnosti, koju su Amerikanci skrivili, bude nuklearni rat, onda će američki narod biti odgovoran za smrt planeta Zemlje. Nadajmo se da će američki narod biti svjestan tako velike odgovornosti na svojim plećima i da neće izabrati ratnu kandidatkinju i da će radije ići u rizik, da se Trump ne bude držao svojih obećanja, ako izaberu Trumpa, nego u rizik nuklearnog rata, koji donosi Hillary kao predsjednica. Dragi narodi na Zapadu, ako želite slobodno šetati na ulicama vaših gradova, a da vas policija ne kontrolira i ne pretresa, ili da ne budete privedeni ili uhićeni, ili da ne budete ubijeni bez ikakvog sudskog procesa, ako želite izraziti svoje mišljenje o vašoj vladi i korištenju novca poreskih obveznika, ako želite diskutirati o aktualnim problemima i privatnim stvarima, a da vas pri tome ne špijuniraju NSA ili vaša vlastita državna obavještajna služba, ako želite djelovati prema svojoj savjesti i prosvjedovati protiv nasilja koje čini Zapad na Bliskom istoku, ako želite i dalje živjeti u onoj slobodi, koja je na Zapadu izborena u borbi koja je trajala stoljećima, onda se konačno probudite, uzmite si vremena, da shvatite što vam se želi oduzeti. Pet je do dvanest. Ako se ne zalažate za slobodu, onda nećete imati ni istinu. Jer bez slobode nema istine.  Branimir Karlo/croative    izvori: kopp-verlag, propagandaschau

Komentari

B. Karlo

Arapski migrant, koji je prije tri godine na smrt pretukao 17-godišnjeg Nijemca i na sudu je oslobođen optužnice, opet pretukao drugu osobu!

Published

on

Ovaj je portal  izvjestio je o smrti 17-godišnjeg Niklasa Pöhlera, kojega su, početkom svibnja 2016., u Bonnu brutalno pretukla trojica arapskih migranata.


Oni su nesretnog mladića tukli do besvjesti i kada je ležao na pločniku, još su ga bjesomučno udarali nogama u glavu. Niklas je malo kasnije podlegao teškim ozlijedama. Policija je tada uspjela uhvatiti samo jednog od trojice počinitelja, druga dvojica su pobjegli. Taj uhvaćeni počinitelj, Walid S. , podrijetlom iz Maroka, bio je optužen za ubojstvo bez predumišljaja.

Međutim, zahvaljući spretnim odvjetnicima (koje imaju svi migranti, iako su odvjetnici u Njemačkoj astronomski skupi) i poznatom popustljivošću smiješnog njemačkog pravosuđa, koje, namjerno gleda kroz prste arapskim migrantima, Walid S. na koncu je oslobođen optužnice i pušten na slobodu! 

Jer, je  Walid S. rekao da je nevin, jer je svaljivao krivicu na drugu dvojicu počinitelja i jer je sud na koncu ustanovio  da je Niklas Pöhler od ranije imao neku smetnju u jednoj moždanoj žili u glavi i da je od ustvari umro od toga, a ne od brutalnih udaraca Walida S. i ostale dvojice počinitelja. Dakle, Niklas Pöhler je sam imao peh, što je umro. Ta sramotna i skandalozna presuda nije jedina takva u propadajućujoj državi Njemačkoj, ali je jedna od najpoznatijih. Treba spomenuti i sličan slučaj premlaćivanja u gradiću Köthenu u (pokrajini Brandenburg), u rujnu prošle godine. 

Dogodio se, samo nekoliko dana  nakon ubojstva Daniela Hilliga od strane sirijskih i iračkih migranata u Chemnitzu, ubojstva koje je izazvalo bijesne prosvjede građana Chemnitza i reakciju Merkeličine vlade, koja je tada faktički krenula u otvoreni rat protiv vlastitig domicilnog naroda. U Köthenu je skupina Merkeličinih arapskih migranta, pretukla jednog mladog Nijemca, koji je također podlegao teškim ozlijedama. Međutim, vlasti i lažljivi mainstream mediji su skoro pa radosno izvjestili, da taj mladić nije umro od udaraca tih migranata, već da je jadnik od ranije imao srčanu manu i od toga je umro, Dakle, što ćeš, opet peh.

U propadajućoj državi Njemačkoj, za takozvani “govor mržnje” na socijalnim mrežama se dobiva zatvor, ali za ubojstvo ne.
Dakle Marokanac  Walid S. je, prije nešto manje od 3 godine bio oslobođen optužbe za ubojstvo Niklasa P. I sada je taj isti Walid S. opet sudjelovao u premlaćivanju jedne osobe. Odnosno, slučaj se desio još u listopadu 2017., ali je  izišao u javnost, tek godinu dana kasnije. Odnosno, tek godinu dana nakon što se slučaj odigrao, tek tada je policija pokrenula istragu. Opet se sve odigralo u Bonnu, opet u istoj gradskoj četvrti Bad Godesberg. Dok je bio glavni grad Zapadne Njemačke (do 1990.), to je bila diplomatska četvrt, u kojoj su stanovalo diplomatsko osoblje iz mnogih država svijeta i fino građanstvo. Nakon preseljenja njemačkog glavnog grada iz Bonna u Berlin, Bad Godeseberg je postala četvrt u kojoj vladaju migranti, većinom arapski i turski.

I ovaj slučaj je opet bio sličan, kao i onaj slučaj premlaćivanja Niklasa Pöhlera. Samo što je žrtva ovaj put preživjela premlaćivanje. I opet, odnosno, kao i uvijek, kada je riječ o arapskim “inžinjerima i liječnicima”: “junačine”,  navale svi na jednoga, koji se ne može braniti.

Walid S. i još četvorica njegovih pajdaša, napali su jednog 23-godišnjaka i brutalno ga premlatili, tako da je ovaj zadobio teške tjelesne ozlijede, nos mu je slomljen na više mjesta i lice mu je tako unakaženlo, da ga se ne može prepoznati.  Glasnogovornik državnog tužiteljstva Bonna, potvrdio, je na upit lokalnih novina “General Anzeiger”, da se protiv Walida S. i ostale četvorice napadača, vodi istraga, “zbog nanošenja tjelesnih ozlijeda.”

Branimir Karlo

Komentari

Continue Reading

B. Karlo

Norvežanka koju su ISIL-ovci u Maroku likvidirali, u Norveškoj se borila protiv islamofobije!

Published

on

Brutalno ubojstvo dvije skandinavske turistkinje u Maroku od strane pripadnika ISIL-a, nedavno je šokiralo europsku i svjetsku javnost.
Louisa Vesterager Jespersen iz Danske (24 godine) i Maren Ueland (28 godina) iz Norveške u Maroku su uhvatili koljači ISIL-a i zaklali ih.

Norvežanki su čak likvidirali i sve to snimili i postavili na internet! Danska policija je potvrdila da je snimka dekapitiranja autentična.  Dvije djevojke su ubijene u blizini staze za Toubkal, najvišeg vrha planinskog lanca Atlas.

Maren Ueland u Norveškoj se zalagala protiv “islamofobije”. Ona je prije nekoliko godina na svojoj stranici na Facebooku objavila i lajkala video uradak, koji kritizira “islamofobiju”. Portal Morocco World News objavio je fotografiju isječka njenog korisničkog računa na Facebooku od prije nekoliko godina, gdje se to vidi.

Taj video uradak se zvao: “Ne ocjenjujte ljude na osnovu njihovog izgleda”. Sadržaj tog video uratka: Jedna žena europskog izgleda  sa svojom kćeri, ide ulicom.  Ona vidi jednog muškarca arapskog izgleda, sa bradom, koji nosi sportsku tašnu. Žena nepovjerljivo gleda prema tom muškarcu. Odjednom, nekoliko policajaca trči u pravci tog bradonje. Tako da ta žena misli, da policajci žele uhititi njega. Međutim policajci protrče pored tog bradonje i oni ustvari hvataju jednog drugog muškarca europskog izgleda. Na kraju kamera pokazuje, da je ovaj bradonja ustvari brižni otac, koji ima svoju malu kćerkicu, kojoj pomaže da se vozi na romobilu

Branimir Karlo

izvori: de.sputniknews.com | pi-news.com

Komentari

Continue Reading

B. Karlo

Migranti tuku, siluju …? Ma ne, kakvi. Ne bi oni ni mrava zgazili. Sve laž i izmišljotina!

Published

on

Glavne perjanice Sorosevih propagandista u hrvatskim korporativnim medijima, kao Ante Tomić, Gordan Duhaček ili Jurica Pavičić, kada se sastanu u nekom zagrebačkom kafiću i kada su među četiri zida sami među sobom, vrlo vjerojatno ni sami osobno ne vjeruju, u onu propagandu o jadnim migrantima, koju drobe hrvatskim građanima.

Ali gazda Soros plaća dobro, to je jedan razlog za tu lažljivu propagandu, a drugi je razlog: desničari i “katolibani”, ne smiju imati pravo. Ni po koju cijenu.

Zato je Tomić nedavno u Slobodnoj Dalmaciji i Jutarnjem  napisao propagandni uradak,  u kojem  pokušao uvjeriti da nema nikakve opasnosti od migranta, da zadrti desničari samo izmišljaju opasnost i izmišljaju laži da migranti  prave nerede, tuku, siluju, ubijaju. U stvari Tomićeve kolume su uvijek jedan te isti članak, samo svaki put prežvakan na malo drugačiji način. Desničari i katolici, su uvijek ti koji su zli i krivi za sve. To je ono što se provlači kroz svaki Tomićev uradak, bilo o kojoj temi da piše. Na njegov poznati način, uvijek istog lošeg  sarkazma.

I naravno kao i uvijek, poznata udbaška taktika: da bi skrenuo pažnju sa stvarne teme i da bi relativizirao i umanjio  stvarni problem, ubaci nešto što nema veze s temom, da bi stvorio nekakvu debelo nategnutu, umjetnu i ustvari kretensku ravnotežu.  To je stara škola, koju koristi cijela plaćenička Soroseva kamarila, a posebno stari majstor, tipa Inoslav Bešker.

Kada je Tomić lani pisao o temi  masovnih seksualnih zlostavljanja u Hollywoodu, koji su izišli na vidjelo nakon što je otkrivena prljava prošlost moćnog holivudskog producenta Harveya Weinsteina, Tomić je to relativizirao, vjerovali ili ne sa Ivicom Todorićem!  Antiša  se najprije, kofol čudio, kako su tako liberalni i napredni, ljudi kao Weinstein i ostali, mogli biti tako gnjusni i pokvareni , jer su po Tomiću, samo desničari i konzervativci, gnjusni i pokvareni, pa je onda to relativizirao ovako: ma nema veze što je Weinstein zlostavljao 70 i nešto žena, jer Todorić je puno gori, Todorić je zlostavljao cijelu Hrvatsku.

A sada je Tomić, sa tom taktikom skretanja pažnje i relativizacije problema migranata koji navaljuju u Hrvatsku,  ubacio Ahmiće… i Daria Kordića i Aleksandru Zec i Mirka Norca i biskupa Košića…itd., sve ono što jugorojunaška i soroševa kamarila godinama neprekidno vrti kao pokvarenu ploču.

Po Tomiću, Pavičiću, Duhačeku, i ostalim propagandnim piskaralama, jedino se desničari, nacionalisti, konzervatici i “katolibani” protive migrantima, inače svi ostali  jedva čekaju da ih prime.

Kina nije ni desničarska, ni kršćanska, ni katolička država. Već komunistička i ateistička. Ali ta komunistička i ateistička Kina ne želi primiti ni jednog izbjeglicu i migranta iz arapskih i islamskih država u svoju državu. Da podsjetim; Kina graniči sa Afganistanom i Pakistanom, dvijema državama, iz kojih dolazi veliki broj migranta, od kojih mnogi bauljaju i po BiH, uz granice Hrvatske. I ne samo to. Već kineske vlasti ne dozvoljavaju ulazak u Kinu, niti njemačkim državljanima turskog podrijetla! Tjednik “Wirtschaftswoche” je lani izvjestio, da  Kina uskraćuje vizu za ulazak u Kinu, njemačkim državljanima, turskih korjena. Ako nekom njemačkom državljaninu u njegovoj putovnici ne piše ime i prezime, naprimjer Hans Müller, već Murat Ahmet,  nema vize i ulaska u Kinu. Svejedno, što taj ima njemačku putovnicu.  Sada bi europski fanatici ljevičarsko-multikulturalne ideologije i soroščad odmah drečali “diskriminacija”, “rasizam! ksenofobija!. Ali Kineze to uopće ne svrbi. Jer se oni brinu za suverenost svoje države.

Kaže Antiša u svom članku, onako ležerno, samodopadno, kao i uvijek: ma sve je to laž da migranti,  rade kriminal i zločine, sve izmislili zadrti desničari. Citat: “Ove tri priče, kao i sve druge o izbjegličkim zločinima koje ćete naći na društvenim mrežama i desničarskim portalima, su lažne…”

Ma da, naravno, sve laž. Evo i ova najnovija priča od prije tri dana je laž:

Grad Steyr u Austriji: 17-godišnji afganistanski azilant Saber Akhondzada nožem je ubio 16-godišnju austrijsku djevojku Michelle i to u njenoj vlastitoj kući!! Odnosno u kući njenih roditelja, sa kojima je djevojka živjela.  Izgleda da je djevojka bila u kratkoj vezi sa njim, pa je onda prekinula vezu i Afganistanac to nije mogao podnijeti, ušuljao se u kuću u njenu sobu i ubio je. Kada je njena majka, kasno navečer oko 11 sati htjela vidjeti što je sa djevojkom, vrata njene sobe iznutra su bila su zaprečena sa jednim sandukom, tako da je teškom mukom otvorila vrata. Kada je ušla u sobu, našla je mrtvu kći, a prozor sobe je bio otvoren. Ubojica je kidnuo kroz prozor i nalazi se u bijegu. Austrijska policija traga za njim i raspisala je potjernicu za cijelu Europu.

Na žalost ovo nije laž i izmišljotina “desničarskih portala”, već brutalna istina, o kojoj su javili i austrijski mainstream mediji.

Još jedna brutalna istina. Kao i ova priča, koja se također odigrala nedavno, koja je šokirala javnost:

Wittenburg, u njemačkoj pokrajini Mecklenburg-Vorpommern. Afganistanski migrant (20 godina), kojemu je zahtjev za azilom odbijen, zaklao je 85-godišnjeg umirovljenika, u njegovoj kući, dok je ovaj spavao. Kći tog ubijenog umirovljenika, radila je kao volonterka za pomoć izbeglicama i ona je osobno angažirala ovog Afganistanaca, da se brine o njenom starom ocu. Nakon što je ubio njenog oca, Afganistanac je utekao, ali je malo kasnije uhićen. I ovo nije izmislio nikakv “desničarski” portal, već je javio mainstream kanal NTV.

Još jedan sliučaj od prije nekoliko dana:

München. Šestorica afganistanskih migranata u dobi  između 17 i 28 godina, brutalno su silovali 15-godišnju djevojku i to puna 4 dana. Oni su uhićeni i sjede u zatvoru.

Još nekoliko slučajeva, koji su se odigrali samo u zadnjih nekoliko tjedana:

Ahaus, pokrajina Nordrhein-Westfallen. Nigerijanski azilant u azilantskom  domu, nožem je ubio jednu djevojku-Indijku, koja je kao osoblje radila u tom domu.

Cottbus. Sirijci noževima napali i ozlijedili 5 Nijemaca

Köln. Sirijac podmetnuo požar u glavnom kolodovoru, jedna 14-godisnja djevojčica zadobila je teške opekotine, morala je biti operirana 7 puta do sada.

Bietigheim-Bissingen, (pokrajina Baden-Württenberg). Migrant iz Gambije divljao je u izbjegličkom domu i vrijeđao osoblje doma. Osoblje je pozvalo policiju. Došla su dva policajca, koja su se stigli u hodnik pred sobu ovoga Gambijca, koja se nalazi na katu.  To je vanjski hodnik, koji izgleda kao dugački balkon i ima ogradu. Gambijac se zaletio u jedog policajca, želeći ga gurnuti preko ograde dolje u dvorište, na tvrdi beton, Policajac je bio u životnoj opasnosti. Ipak, uz pomoć drugog policajca uspio se otrgnuti i savladati gambijskog migranta. Koji je uhićen zbog pokušaja ubojstva.

Augsburg. Azilant iz Gambije napao i pretukao 22-godišnju djevojku

Prenzlau (pokrajina Brandenbug). Afganistanski migrant nožem napao i povrijedio Nijemca.

Warendorf, pokrajina Nordrhein-Westfalen. Trojica migranta; Sirijac, Afganistanac i Egipćanin ispred jednog diska teško pretukli jednog 34-godišnjeg mladića, tako da mu je život bio u opasnosti.

Chemnitz, pokrajina Saska. Alžirski migrant pokušao je seksualno napastovati dvije djevojke, (15 i 18 godina). Kada su se one počele opirati, onda ih je Alžirac udarao šakama i nogama.

Dortmund. U jednom azlantskm domu, jedan nigerijski azilant napao je nožem najprije jednog drugog azilanata  i ranio ga, onda je napao i policajce koji su stigli da interveniraju, pa su ga policajci morali onesposobiti uporabom  vatrenog oružja.

Ortona, Italija. Somalijski migrant  najprije je kamenom u glavu udario jednu 68-godišnju ženu, pa je onda silovao.

Nordhausen, pokrajina Thüringen. Trojica migranta, iz Libije, Iraka i Somalije stalno su seksualno napostovali djevojke u jednom  disku. Kada su ih zaštitari tog diska pokušali dovesti u red, oni su zaštitare pljuvali i psovali, a kasnije je stigla policija, pa su napali i jednog policajca sa krhotinama razbijene boce

Chemnitz: sirijski azilant napao i silovao ženu, sa jako hendikipiranim vidom, dakle polu-slijepu ženu. Čekao ju je u hodniku zgrade gdje ona stanuje i silovao.

Apolda (pokrajina Brandenburg). U ovom gradiću od 22.000 stanovnika vlada nasilje od strane mnogih azilanata koji su smješteni u azilantskom domu. Jedan od njih, jedan od je Libijac Moutaz Z., koji je dilao drogom, krao, tukao se, napadao druge azilante, osoblje doma, pa i policajce, Jednog službenika doma napao je sa razbijenim galonom od marmelade, a svom cimeru u sobi u azilantskom domu, zabio je viljušku u vrat. Samo u prvoj polovici 2018. policija je morala intervenirati preko 100 puta u ovom azilantskom domu. Prije nekoliko tjedana, jedan marokanski azilanat, pretukao je jednog 53-godišnjeg Nijemca, ispred prodavonice Kauflanda u ovom gradu. Jedan drugi azilant iz Afganistana napao je jednog 38-godišnjeg stanovnika Apolde. Azilanti masovno kradu po prodavonicama,  i svakodnevno seksualno napastuju djevojke i žene, tuku i prave nasilje

Maria Enzersdorf, gradić u  Austriji. Nigerijanski azilant na smrt je pretukao jedenog drugog azilanta u azilantskom domu.
Ovo je svakodnevnica u Njemačkoj i drugim zapadnim zemljama. Svaki dan se u Njemačkoj, negdje u nekom mjestu, dogodi najmanje desetak slučajeva zločina i kriminala od strane Merkeličinih “inžinjera” i “liječnika”, Manjih ili većih: tučnjave, krađe, uništavanje javne imovine, napadi noževima, seksualno napastovanje, silovanja, sukobi sa osoblljem azilantskih domova i sa policijom, itd. itd. I napokon i ubojstva.

Da podsjetim  na one neke ranije zločine Merkeličinih “inžinjera” i “liječnika” u zadnje 2-3 godine.

Kada bi ovdje popisali i objavili sve slučajeve, manje i veće, koje su počinili Merkelični migranti u zadnje 3 godine, trebalo bi jedno najmanje 500 stranica za to. Zato ovdje navodim samo neke slučajeve, one poznatije. Među svm tim slučajevima, bilo je i na stotine slučajeva seksualnog napostovanja i silovanja od strane arapskih migranta, među njima i brojni slučajevi pedofilije i zlostavljanja djece, Arapski  migranti posebno su bacili oko na djecu i maloljetnike i to posebno ljeti u kupalištima i gradskim bazenima, kada su kupališta puna ljudi svih starosnih dobi.

Beč, na Silvestrovo 2015. Devet iračkih migranta, silovali su  28-godišnju njemačku nastavnicu.. Oni su tu djevojku prvo napili alkoholom, onda je silovali sva devetorica, jedan za drugim, neki od njih i više puta. Petorica od tih 9 su prije toga već bili dobili azil u Austriji.

Bonn, svibanj 2016. Trojica marokanskih migranta na smrt su pretukli 17-godišnjeg Niklasa P.  Dok se nesretni mladić večeri vraćao iz kina. Najprije su ga izudarali šakama, pa kada je pao na pločnik i ležao bez svijesti, on da su ga još nemilosrdno tukli nogama u glavu. Niklas je podlegao teškim ranama. Samo jedan od trojice počinitelja je uhićen i suđeno mu je, druga dvojica su kidnula.

Skandalozno: marokanski ubojica je dobio samo blažu kaznu, jer je eto kao ustanovljeno da Niklas P. nije umro od udaraca nogom u glavu od strane Marokanaca, već da je od ranije u glavi imao neku slabu moždanu žilu. Dakle Niklas P. sam je kriv što je umro.

Köln, srpanj 2016:  šest migranta, azilanata iz Iraka i Sirije u dobi između 17 i 45 godina, seksualno su napastovali djecu u jednom javnom bazenu. Jedna dvanestogodišnja djevojčica prijavila je policiji ovog najstarijeg 45-godišnjeg migranta, koji je dirao djevojčicu na kraju klizalice u bazenu. Ostala petorica su na donjem kraju klizalice u bazenu, namjerno napravili zastoj, tako djevojčica nije mogla napustiti klizalicu, a ovaj 45-godišnjak ju je dirao.

Paderborn, ljeto 2016. Dvojica afganistanskih migranata (20 i 25 godina), brutalno su seksualno zlostvaljali 14-godišnjeg dječaka u svlačionici gradskog bazena. Drugi dječak, u dobi od 11 godina, koji je bio sa ovim 14-godišnjakom uspio je pobjeći i sakriti se.

Zwickau (pokrajina Saska) ljeto 2016. Arapski migranti stalno su napostovali žene i djevojke u gradskom bazenu, te mokrili i onanirali u bazen. Također su pratili djevojke koje su i išle u kabine za presvlačenje i silom pokušavali prodrijeti u te kabine i seksualno ih napostovati.

Reutlingen, kolovoz 2016. Sirijski migrant veliki nožem za rezanje kebapa je ubio  Poljakinju Jolantu K. On je htio hodati sa njom, ona je to odbila i on ju je ubio.

Freiburg, listopad 2016. Afganistanaski izbjeglica Hussein K. brutalno je silovao studenticu Mariu Ladenburger, pa ju je onda ubio, utopivši je u rijeci. Hussein K. je prije nego što je na poziv  Merkelice stigao u Njemačku, boravio već u Grčkoj, gdje je također napravio krivično djelo: gurnuo je jednu djevojku sa strme klitice i ova je zadobila teške tjelesne ozlijede. Maria Ladenburger se osobno angažirala za izbjeglice, a njen otac, kao niži dužnosnik EU, radi u Bruxellesu.

Bilo je stotine izvješća u njemački medijima o brutalnom šikaniranju manjinskih kršćanskih izbjeglica iz Sirije i Iraka, od strane agresivnih radikalnih većinskih muslimanskih izbjeglica u izbjegličkim i azilantskim domovima. Ovo je samo jedno od tih izvješća iz Stuttgarta prije 2 godine. Nakon što je stanje za kršćanske izbjeglice postalo neizdrživo u jednom izbjegličkom domu u Stuttgartu, jer su ih muslinaske izbjeglice stalno šikanirali i tukli, 30 kršćanskih izbjeglica morali su dobiti premještaj u jedno zasebno utočište.

Weiden (pokrajina Rheinland-Pfalz), ljeto 2016. Trojica sirijskih migranata seksualno su napostovali djevojčice u termalnom bazenu.
https://jungefreiheit.de/polit ik/deutschland/2016/syrer- sollen-maedchen-in-therme- begrapscht-haben/

München 2016. U gradskom bazenu Michaelibad u  gradskoj četvrti Neuperlach, trojica sirijskih migranata seksualno su napostovali dvije djevojčice od 14 godina.

2016. u vlaku za Würzburg. Merkeličin migrant iz Afganistana, sjekirom je brutalno napao i teško ozlijedio 5 kineskih turista iz Hong Konga, koji su zadobili teške tjelesne ozlijede, tako da su se liječnici morali boriti za njihove živote.

Berlin, uoči Božića 2016. Anis Amri, migrant iz Tunisa kamionom se zabio u ljude na jednom Božićnom sajmu i usmrtio 12 osoba, a mnoge druge ozlijedio.

Kirchheim/Teck  (pokrajina Baden-Württemberg), srpanj 2016. U gradskom bazenu, brojni arapski migranti seksualno su napostovali djevojčice u dobi između 10 i 14 godina.  Jedan od njih 17-godišnjak  sukobio se sa paziteljem bazena, koji  ga je bio upozorio na pravila ponašanja.  Zbog svega toga morala je intervenirati policija koja je stigla u bazen. Na to su oko 30 drugih migranta branili tog 17-godišnjaka, a jedan iranski migrant je skočio pazitelju na vrat i povalio ga na pod.  Ostali migranti derali su se na policajce i vikali im da su rasisti i svinje. Dvojica policajaca su zadobili lakše ozlijede.

Essen, ljeto 2016. Prilikom održavanja godišnje vjerske  fešte indijskih sikha u njihovom hramu, pred kojim se skupilo nekoliko tisuća sikha iz Njemačke i susjednih zemalja, Nizozemske i Belgije, jedan arapski migrant je podmetnuo požar pod hram sikha sa namjerom da ga uništi.

Bochum, prosinac 2016. Irački migrant Ziyad K. ,koji je stanovao u obliznjem azilantskom domu sa suprugom, silovao 2 studentice sa Bochumskog sveučilišta

Hamburg, lipanj 2017. Tri sirijska migranta uhvaćeni su pod sumnjom da su članovi ISIL-a i da su pripremali terorističke napade u Njemačkoj.

Herzberg (Brandenburg), srpanj 2017. 39-godišnji sirijski izbjeglica Mohammed H. pokušao je zaklati svoju poslodavku, 64-godišnju Njemicu Ilonu F. Ilona F. ima svoj frizerski salon i bila je zaposlila Mohammeda F. kao frizera. Ilona F je zadobila teške ozlijede opasne po život i morala biti hitno operirana.  Ona je imala kratku vezu sa sa Mohamedom F., ali kasnije  je prekinula tu vezu i Mohammed H ju je zato htio ubiti. I onda je prema podacima iz policije izišlo na vidjelo: “jadni” izbjeglica iz Sirije, koji je od 2015. u Njemačkoj, je oženjen, i on se sklonio u Njemačku, a u Siriji su mu žena i dvoje djece.

Norderstedt pokraj Hamburga, ljeto 2017. Uhićena dvojica afganistanskih izbjeglica,  jer su njih dvojica u gradskom bazenu „Arriba“  seksualno zlostavljali dvije djevojke, odnosno djevojčice. Jednoj je 14 godina, a drugoj 18.

Chemnitz, srpanj 2017. Arapski izbjeglica ubio volonterku, koja je radila u centru za izbjeglice kao prevoditeljica.

Kiel, srpanj 2017. U jednom šoping centru, oko 30 sirijskih i afganistanskih izbjeglica napostovali su 3 maloljetne djevojke u dobi od 15, 16 i 17 godina. Policija je uhitila nekoliko od tih 30 izbjeglica, koje su se na policijskoj postaji opirali, udarali su nogama policajce i pljuvali po njima.

Dessau-Roßlau, ljeto 2017. Četvorica azilanata iz Eritreje silovala su 56-godišnju siromašnu ženu, dok je ova po kontejnerima sakupljala prazne boce da dobije štogod sitnog novca za njih. Jedan od njih četvorice držao je ženi razbijenu bocu pod vratom i prijetio da ce je zaklati, ako se bude branila . Žena je imala rane po cijelom tijelu, rezove od oštrog stakla, natekline i udarce.

Darmstadt, ljeto 2017. Na  godišnjoj gradskoj fešti, mnogi arapski migranti napadali su i seksualno napostovali djevojke i žene. I to ponajviše maloljetne djevojke u dobi između 14 i 18 godina. Oko 26 djevojaka i njihovih roditelja, podnijeli su policiji kaznene prijave protiv migranata. Ovo je bila repriza masovnih seksualnih nasrtaja u Kölnu na Silvestrovo 2015., samo u manjem omjeru.

A evo koliko su te “izbjeglice”, navodno ugrožene, Die Welt je prije 2 godine izvjestio o tome da mnoge “izbjeglice” iz Sirije i Afganistana, idu kući, u Siriju i Afganistan, na odmor, pa se opet vraćaju u Njemačku. Dakle, idu tamo odakle su pobjegli navodno zbog toga jer im je navodno ugrožen život. Iako, po zakonu o azilu, svaki izbjeglica i azilant, koji napusti Njemačku, zapravo automatski gubi pravo na azil i boravak i ne smije više biti pušten da se vrati u Njemačku. Ali Merkeličnim “izbjeglicama” se i ovdje gledalo kroz prste i ovima koji su išli na odmor, ništa se nije desilo, oni su se opet vratili u Njemačku.

Branimir Karlo

Komentari

Continue Reading

Facebook

Popularno