Connect with us

Magazin

Otvoreni tajni dokumenti CIA-e: Hitler se nije ubio u bunkeru nego…

Objavljeno

- datum

Dokumenta s kojih je skinuta oznaka “povjerljivo” pokazuju da se 1955. godine njihov doušnik hvalio o susretu koji je imao s Adolfom Hitlerom i priložio fotografije na kojima su on i Führer – deset godina poslije Hitlerovog samoubojstva.

U dokumentima stoji da je 1955. godine šef “Divizije zapadne hemisfere” CIA primio tajnu bilješku, zbog čijeg naslova je sasvim sigurno popio nešto za smirenje. Naslov je bio “Operativni: Adolf Hitler”, rekao je Sputnik.

Kako je naslov nagovijestio, vršitelj dužnosti šefa stanice u Venezueli je tvrdio da je od jednog svog kontakta dobio obavijest kakvo se dobiva jednom u životu – desetljeće poslije svog navodnog samoubojstva u bunkeru, Hitler je itekako živ i nalazi se u Argentini.

Je li to Hitler ili ne?

Ukratko, s jednim od doušnika, Cimelodijem, kontaktirao je prijatelj od povjerenja, bivši pripadnik SS trupa, Filip Sitroen, koji je tvrdio da je jednom mjesečno u Kolumbiji bio u kontaktu s Hitlerom, koji je koristio lažno ime Adolf Satlmaer za vrijeme putovanja iz Maracaibo , gdje je radio u tvrtki za špediciju.

Sitroen je rekao Cimelodyju da je fotografirao čak i osakaćenog borca, a ta je nota bila nejasna.

Također je izjavio da je Hitler napustio Kolumbiju i otišao u Argentinu negdje u siječnju 1955. godine i dodao kako je prošlo deset godina od Drugog svjetskog rata i da saveznici nisu mogli biti krivi za Hitlerovu smrt kao ratnog zločinca.

Poruka je zaključila da ni CIA niti Cimelody ne mogu procijeniti valjanost podataka koji su bili u bilješkama, ali je proslijeđen kao informacija o “mogućem interesu”.

Razjareni šef Odjela pregledao je arhiv pretraživanjem rekorda i našao izvješće stare godine u kojoj nije samo tvrdnja da Hitler nije mrtav, ali kažu da postoji cijela kolonija nacista u Južnoj Americi. Ovaj put su podaci dolazili iz Sitroena.

“Filip Sitroen je rekao bivšem članu ove baze da je, dok je radio za tvrtku iz Kolumbije, upoznao osobu koja je jako ličila i uz to tvrdila da je Adolf Hitler. Sitroen je tvrdio da je dotičnog upoznao u naselju Kolonija rezidenata u Tunji, koje je kako tvrdi, naseljeno velikim brojem bivših nacista koji slijede ovog navodnog Hitlera sa idolatrijom nacističke prošlosti, oslovljavajući ga sa ‘Führer’, pozdravljajući ga nacističkim pozdravom i diveći mu se. ”

Više zla nego dobra

Šef odjela ponovno je pisao šefu Odjela, pitajući hoće li nastaviti istraživati ​​potencijalno nestali Adolf Hitler ili ne.

“Ako Glavni stožer želi, odjel u Bogoti može provesti istragu u vezi sa slučajem ‘Adolf Satlmaer’ u Tongi u Kolumbiji”, piše u dopisu.

Tjedan dana kasnije, šef divizije odgovorio je da nema prigovora za poduzimanje daljnjih istraga ovog slučaja. Istodobno je smatrao da bi “trebalo puno truda i napora na tom pitanju” bez mogućnosti da se utvrdi nešto konkretno.

Stoga je predložio da slučaj bude odbačen.

Izvor: Blic

Komentari

Komentari

Magazin

‘ZNANSTVENICI’ OBJAVILI RAT VJERNICIMA: KRŠĆANI KOJI VJERUJU U BIBLIJU IMAJU ‘OŠTEĆENJE MOZGA’

Objavljeno

- datum

Foto: Stream.org 

‘Znanstvenici’ sa Sveučilišta Northwestern nastavili su rat protiv kršćanstva objavivši studiju u časopisu Neuropsychologia navodeći da kršćani koji vjeruju u Bibliju imaju oblik “oštećenja mozga”

Prema riječima ovih znanstvenika, pobožni kršćani imaju manju kognitivnu fleksibilnost, a osobe s oštećenjem određenih područja prefrontalnog korteksa imaju veću vjerojatnost da će se protvoriti u kršćane kada budu odrasle osobe, piše Christinajournal.

Drugim riječima, ‘znanost’ sada pokušava reći da svi oni koji vjeruju u Bibliju imaju oštećenje mozga.

Istraživanje je vodio Jordan Grafman sa Sveučilišta Northwestern i koristio podatke veterana iz Vijetnamskog rata.

Veterani su izabrani jer je velik broj njih imao oštećena područja mozga za koje se sumnja da igraju kritičnu ulogu u funkcijama povezanim sa vjerskim fundamentalizmom.

CT snimke su uzete iz obje skupine zdravih veterana i gore navedene skupine, i pored toga, većina ispitanika se identificirala kao kršćani.

Christian Journal je objavio da znanstvenici koji su proveli istraživanje vjeruju da je vjerski fundamentalizam rezultat nekog oblika oštećenja mozga, bilo da se radi o traumi mozga, psihološkom poremećaju, ovisnosti o drogama ili alkoholu ili jednostavno određenom genetskom profilu.

Također, znanstvenici vjeruju da u bliskoj budućnosti, kroz različite vrste mentalnih i kognitivnih vježbi, vjerski fundamentalizam može biti iskorijenjen.

Znanost još treba opovrgnuti postojanje Boga i kao rezultat toga, nazivati one koji su u tom sustavu vjerovanja “osobama oštećenog mozga”.

U svijetu je oko 2,3 milijarde kršćana, prema Pew istraživačkom centru, od kojih se većina pridržava osnovnog vjerovanja u Boga i moralnog apsolutizma kako je opisano u Bibliji, što se smatra religijskim fundamentalizmom.

Prema gore spomenutoj studiji i generičkom opisu vjerskog fundamentalizma, čini se da se svi smatraju da imaju neki oblik oštećenja mozga.

Istraživanja takve vrste su izrazito pristrana jer su ispitanici bili svi veterani. Kako se može napraviti generalizacija o Kršćanskom fundamentalizmu, bez uključivanja širokog raspona ljudi u studiju?

Proučavajući samo veterane iz Vijetnama, većina njih se suočila sa ozljedama u određenom dijelu mozga i kroz to psiholozi pokušavaju povezati oštećenja s njihovim uvjerenjima te se rezultati lako mogu tumačiti da kršćanski fundamentalisti imaju oštećenje mozga.

No što je s ostatkom zajednice koja je ostala izvan studije? Zašto nisu fundamentalni kršćani koji nisu bili suočeni sa ozljedom ili traumom rata uključeni u studiju?

Zapanjujuće, ali umjesto da vjeruje u stvaratelja, znanost bi radije da vjerujemo da je čovječanstvo poteklo iz prašine kometa, Marsijanaca, ili se razvilo iz apsolutno ničega.

Znanost ima jedan zvučni problem sa odlučnošću da Bog ne postoji, nemaju dokaza o potonjem, a evolucionisti koriste indoktrinaciju, militantnu ideologiju i metodologije demoralizacije kako bi uništili sve preostale činjenice.

Izvori:
Bobby Azarian. “Znanstvenici su uspostavili vezu između oštećenja mozga i vjerskog fundamentalizma.” Raw Story. , (2018):. ,

Zhong, Cristofori, Bulbulia, Krueger, Grafman. “Biološke i kognitivne podloge vjerskog fundamentalizma ..” Neuropsychologia. , (2018):. ,

Pew. “Promjenjivi globalni vjerski krajolik”. Pew Research Center. , (2017)

NoviSvjetskiPoredak.com

 

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Magazin

(VIDEO) Ti me podižeš

Objavljeno

- datum

Danas, 13. lipnja na sv. Antu, Onome koji je uvijek uz nas, čak i onda kad ni mi sami to nismo…

 

Ti me podižeš

„Kada sam potišten i kada mi je umorna duša,

kada dođu nevolje i srce se optereti

i tad ja sam miran i čekam u tišini,

sve dok Ti ne dođeš i sjedneš malo uz mene.

Ti me podižeš, tako da mogu stajati na planinama,

Ti me podižeš tako da mogu hodati po olujnim morima,

ja sam snažan dok sam u Tvom naručju.

Ti me podižeš i iznad mojih mogućnosti.”

Glazba i video: Josh Groban- You Raise Me Up

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Magazin

ŠOKANTNO: ‘Nitko ne zna što se događa’: Preko noći prokrvarila rijeka u Argentini!

Objavljeno

- datum

 KRVAVA RIJEKA U ARGENTINI…    Kršćani upozoravaju da se ostvaruje sljedeće: Otk 15,4; ‘I treći izli čašu svoju na rijeke i na izvore vodene, i postade, krv’…

Nitko još uvijek ne zna što se to dogodilo sa rijekom u blizini Buenos Airesa. Zbunjeni stručnjaci  istražuju, zašto je delta rijeke Parana u Argentini postala crvena kao krv preko noći. Stanovnici su zamoljeni da se drže podalje od rijeke dok ne otkriju što se dogodilo.

Prvo su biolozi sugerirali da je riječ o algama u cvatu, međutim ova je tvrdnja odbijena nakon što takvi organizmi nisu pronađeni u uzorcima vode. Analize se nastavljaju, a za sada još nema odgovora što se događa, – donosi braniteljski.hr.

Neki kršćani smatraju da je krvava rijeka znak Božje opomene baš zbog toga jer posljednjih godina ovo se događa gotovo u svakomn dijelu svijeta, više nego ikad prije. Citat iz Otkrivenja na koji upozoravaju je sljedeći: Otk 16,3; I drugi anđeo izli čašu svoju u more; i postade krv kao od mrtvaca, i svaka duša živa umrije u moru.

Otk 15,4; I treći izli čašu svoju na rijeke i na izvore vodene; i postade, krv.

 

L.K. foto: Twitter, Strange Sounds

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno