Connect with us

B. Karlo

Njemačka pop zvijezda: Njemačka je okupirana država!

Objavljeno

- datum

I NJEMAČKA DIŽE GLAS… Xavier Naidoo je jedna od najvećih i nauspješnijih zvijezda u Njemačkoj i u drugim dvijema državama njemačkog govornog područja, Austriji i Švicarskoj. U zadnjih desetak godina, prodao je milijune nosača zvuka. On važi kao rodonačelnik soul glazbe na njemačkom jeziku.

Naidoo je prije nekoliko tjedana podigao prašinu u njemačkoj javnosti. Jer je bio nazočan na demonstracijama male grupe prosvjednika, koji još od ožujka, svakog tjedna prosvjeduju protiv globalizacije i novog svjetskog poretka, protiv američkog utjecaja u Njemačkoj, protiv proameričkog i ratnohuškačkog izvješćivanja pojedinih njemačkih glavnih medija, itd.

Naidoo se pojavio na jednom takvom skupu, gdje su bili prisutni i pojedini desničari i rekao

Naidoo: ‘Njemačka nije slobodna zemlja, da je ona još uvijek okupirana i podržao one građane koji ne prizanju “nelegitimnu” “američku tvorevinu” Saveznu Republiku Njemačku, već se nazivaju “građanima carstva”. Tu se misli na “Njemačko carstvo”, koje je postojalo do 2. svjetskog rata. “Njemačko carstvo” bio je službeni naziv njemačke države u 19. i u ranom 20. stoljeću. Naidoo je na tom skupu nosio majicu sa natpisom “Freiheit für Deutschland”‘

je da je Njemačka nije slobodna zemlja, da je ona još uvijek okupirana i podržao one građane koji ne prizanju “nelegitimnu” “američku tvorevinu” Saveznu Republiku Njemačku, već se nazivaju “građanima carstva”. Tu se misli na “Njemačko carstvo”, koje je postojalo do 2. svjetskog rata. “Njemačko carstvo” bio je službeni naziv njemačke države u 19. i u ranom 20. stoljeću. Naidoo je na tom skupu nosio majicu sa natpisom “Freiheit für Deutschland” (Sloboda za Njemačku).

Kvaka u ovomu je da Naidoo nije “čistokrvni” Nijemac, već podrijetlom iz Južne Afrike i ima lagano tamnu put. Njegov otac je poluindijac, pripadnik indijske manjine iz Južne Afrike, majka mu je pola južnoafričkog, pola irskog podrijetla. Naidoo je odgojen katolički i u dječačkoj i tinejdžerskoj dobi pjevao je u crkvenom koru u Mannheimu, gdje je i napravio svoje prve glazbene korake i sa svojim gospel korom snimio svoj prvi CD.

Tako ga glavni mediji i političari nisu mogli optužiti za rasizam, jer se tamnoputi Naidoo i sam angažira protiv rasizma, ali su ga napali da je ekstremist, fundamentalist, teoretičar zavjere, da se druži sa radikalnim desničarima, itd. Naidoo je uvijek isticao svoje kršćansko uvjerenje i mnoge njegove pjesme prožete su temama i porukama iz Biblije. On je uvijek naglašavao i svoj njemački patriotizam i ljubav prema njemačkom jeziku i zalagao se za smanjenje pjesama na engleskom jeziku na njemačkim radio postajama i da se više sviraju pjesme na njemačkom jeziku.

Njegov hit “Dieser Weg” (Ovaj put), postala je omiljena pjesma njemačke nogometne reprezentacije na SP 2006. a nakon završetka SP-a pjevao je sa njemačkim reprezentativcima na velikoj fešti zahvalnosti njemačkim navijačima u Berlinu. Na napade medija i pojedinih političara iz Socijaldemokrata i Zelenih, Naidoo je odgovorio – ja sam kritičar sustava i zadržavam sebi pravo da i dalje budem kritičar sustava, želim razgovarati sa svim ljudima, posebno sa kritičarima sustava jer sam i sam kritičar sustava.

Želim prići svim ljudima i onim desnima i razgovarati sa njima, pa i sa pripadnicima stranke NPD, svejedno mi je kojega su ljudi svjetonazora. I Isus je prilazio svima ljudima i razgovarao sa svima. Mi trebamo pravo na slobodno mišljenje, tako da ga i mi koji imamo mišljenje koje se ne slaže sa mainstreamom, možemo slobodno izraziti. “I ja želim prići svim ljudima i razgovarati sa njima, nije važno tko su, i odakle su. Želim govoriti o ljubavi, miru, pravdi i mojim uvjerenjima. Došlo je vrijeme zauzeti stav i suprostaviti se. Mi smo dospjeli na kritičnu točku u Europi.”

Naidoo je već od ranije poznat po svojim kritičnim stavovima prema Americi i novom svjetskom poretku. Prije nekoliko godina, on je rekao da je Amerika zarazila svijet sa svojom bezbožnom kulturom i da će ona doživjeti propast.

Navodni teroristički napadi 11. 9. 2001. u New Yorku i Washingtonu, bili su po njrgovom mišljenju, inscenirani, sve je to bila dobro izrežirana američka mućka. Naidoo je 2011. osobno bio podnio krivičnu prijavu protiv tadašnjeg njemačkog predsjednika Horsta Köhlera i njemačke vlade, zbog “veleizdaje”, zato što su, po njemu, predsjednik Köhler

U tekstu pjesme Naidoo i Savas oštro su napali pedofile koji zlostavljaju i ubijaju djecu. “…Ja sam samo tužan i nisam bijesan, ali ipak vas želim ubiti, jer vi ubijate djecu i fetuse i ja ću vam smrskati jaja..” “…Zašto ne volite picu, kada je svaki čovjek (izišao) iz jedne?” U tekstu pjesme govori se i o tajnim okultim ritualima, u kojima elite iz “lože”, siluju i ubijaju djecu i žrtvuju ih Sotoni. “…sa nevjerojatnom pervezijom oni kolju djecu i bebe…”

(koji je ranije bio visoki dužnosnik u MMF-u) i vlada bili suodgovorni za veliku financijsku krizu 2007/2008 koji su izazvale velike američke banke. Njemački vrhovni dužnosnici su u službi velikih banaka i američke oligarhije, zato su suodgovorni, – tvrdio je Naidoo.

Veliku prašinu u njemačkoj javnosti, Naidoo je podigao prije dvije godine sa pjesmom “Gdje su sada”, koju je snimio u duetu sa njemačkim reperom Kool Savasom. Pjesma je tada izišla na albumu kao takozvani “hidden track” (skrivena vrpca, skrivena pjesma). Naslov pjesme uopće nije bio naveden na omotu CD-a sa drugim pjesmama, i ova pjesma se pojavljuje tek na kraju CD-a, nakon pauze od 40 sekundi. U tekstu pjesme Naidoo i Savas oštro su napali pedofile koji zlostavljaju i ubijaju djecu. “…Ja sam samo tužan i nisam bijesan, ali ipak vas želim ubiti, jer vi ubijate djecu i fetuse i ja ću vam smrskati jaja..” “…Zašto ne volite picu, kada je svaki čovjek (izišao) iz jedne?” U tekstu pjesme govori se i o tajnim okultim ritualima, u kojima elite iz “lože”, siluju i ubijaju djecu i žrtvuju ih Sotoni. “…sa nevjerojatnom pervezijom oni kolju djecu i bebe…” “…oni se osjećaju sigurno i nadmoćno, poziraju pred nama i smješkaju se pred kamerama” ne osjećaju nikakvau empatiju, bezosjećajne zvjeri proglašavaju sebe bogovima i prekoračuju sve granice…”

Naslovom pjesme, “Gdje su sada”- pita se gdje su sada oni koji će stati na čelo i suprostaviti se tajnim moćnicima i zlostavljanju i ubijanju djece. Gay udruge i ljevičari su tada bili skočili na noge i optužili Naidooa i Savasa da šire homofobiju i mržnju prema gayevima i izjednačavaju gayeve i pedofile. Glavna njemačka gay udruga “Lezbijsko-gayevski savez Njemačke” (LSVD) bio je podnio kaznenu prijavu protiv dvojice pjevača zbog “govora mržnje” i “podsticanja na nasilje” i zahtjevao zabranu pjesme i CD-a, na kojem se ona nalazi. Ipak, ništa se nije desilo, sud je odbio optužbe i nije podigao optužnicu. Jedino je CD na kojem se nalazi pjesma stavljen na indeks,- to znači da se ne smije prodavati osobama ispod 18 godina.

B. Karlo/croative.net

Komentari

Oglasi
Komentari

B. Karlo

NEVJEROJATNO:  “… I dalje ćemo zahtjevati kontrolu i ograničenje migracije!” – pogodite tko je ovo rekao?

Objavljeno

- datum

“Pojedini naši protivnici ne mogu odoljeti,  da nas u raspravi o migraciji ne proglašavaju ekstremnim desničarima, samo zato što mi, kada je riječ o migraciji, ukazujemo na opasanost stvaranja paralelnih društava. To je, dragi prijatelji vrhunac licemjerja i takva prijetvornost i to će se pred ljudima urušiti kao kuća od karata. Zbog toga ćemo mi i dalje zahtjevati kontrolu i ograničenje migracije.”

Pogodite tko je ovo rekao: Viktor Orban? Donald Trump? Geert Wilders? Marine Le Pen? Sebastian Kurz? Hans-Jürgen Strache? AFD? Pegida?…

Ne, nitko od navedenih, već Angela Merkel!

Ali to je bilo 2003., dakle prije 15 godina.  kada je Njemačka još bila suverena nacionalna država, kada Angela Merkel još nije bila kancelaraka, i kada je glumila da je desna i domoljubna političarka.

Danas, 15 godina kasnije, Njemačka nije više suverena država, i sve manje je nacionalna država, jer baš ta ista Angela Merkel, po nalogu Sorosa, namjernim dovlačenjema milijuna azijskih i afričkih migranata protivno volji većine domicilnih Nijemaca, želi uništiti Njemačku kao nacionalnu državu. A takozvana “paralelna društva” su odavno stvarnost. U velikim gradovima kao Berlin, Hamburg, Köln, Duisburg, Dortmund, Essen, Bremen…itd., posvuda postoje gradske četvrti, u kojima veliku većinu stanovništva čine turski i arapski migranti, u kojima faktički ne važe njemački zakoni i u kojima se skoro uopće ne govori njemački jezik.

Danas ta ista Merkel i njeni mediji, napadaju sve one, koji govore ovo isto, što je ona govorila prije 15 godina, i nazivaju ih ekstremnim desničarima. Sve one, koji upravo zahtjevaju kontrolu i ograničenje migracije (B. Karlo)

izvor: tichyseinblick.de 

Komentari

Pročitajte cijeli članak

B. Karlo

Radikalni imam zajedno sa vodećim njemačkim političarima, sudjelovao na ekumenskoj misi, prilikom obilježavanja godišnjice terorističkog napada u Berlinu!

Objavljeno

- datum

Nekoliko dana uoči Božića, u Berlinu je službeno obilježena godišnjica terorističkog napada u Berlinu, kojega je prije godinu dana, izveo Tunižanin Anis Amri, koji se sa otetim kamionim zabio u ljude na Božićnom sajmu.

U evanđeličkoj crkvi “Gedächtniskirche”, održana je ceremonija u znak sjećanja na 12 žrtava, koje su poginule u tom napadu i nakon toga zajednička ekumenska misa, koju su predvodili katolički i evađelički velikodostojnici. U crkvi su bili nazočni pripadnici obitelji žrtava i vodeći njemački političari; kancelarka Merkel, predsjednik Steinmeier, bivši predsjednik Gauck, predsjednik njemačkog parlamenta Norbert Lammert, ministar financija Schäuble, ministar unutrašnjih poslova Thomas De Maziere, te gradonačelnik Berlina Michael Müller. Bila je to slika licemjerja za gađenje, jer svi ti političari, ponajviše kancelarka Merkel, su suodgovorni za taj teroristički napad. Jer su se zauzimali za dovlačenje milijun i pol arapskih izbjeglica u Njemačku, u zadnje dvije godine, a jedan od tih izbjeglica bio je i terorist Amri.

Prije te ceremonije, obitelji 12 žrtva u javnosti su kritizirali kancelarku Merkel zbog totalne nebrige za žrtve i za njihove bližnje i ožalošćene. Tek dakle godinu dana nakon terorističkog napada, održana je ceremonija i misa u znak sjećanja na žrtve. I sve to je očito napravljeno samo zbog te javne kritike obitelji 12 žrtava, inače Merkelica i dalje ne bi ni prstom mrdnula.

Na toj ceremoniji  kao neki predstavnik islamske zajednice, sudjelovao je i Mohamed Matar, imam iz organizacije “Neuköllner Begegnungsstätte” (NBS)  iz berlinske problematične gradske četvrti Neukölln, poznate po tome, što u njoj većinu čine stanovnici arapskog i turskog podrijetla. Imam Matar je pročitao nekoliko redaka iz Kurana. Međutim, kako je izvjestio “Bild Zeitung”, Matar je poznat kao radikalni imam, koji propovjeda ekstremizam i netoleranciju. Zbog toga se Matar i cijela organizacija NBS nalaze pod prismotrom njemačke Službe za zaštitu ustavnog poretka, koja kaže da su imam Matar i NBS  umrežni sa islamističkom organizacijiom Muslimansko bratstvo.

Organizacija NBS odbija optužbe “Bilda” i Službe za zaštitu ustavnog poretka i negira da je radikalna. Ali iz Službe za zaštitu ustavnog poretka kažu, da je predsjednik NBS-a, Mohamed Taha Sabri nedavno sudjelovao na nekoj priredbi organizacije “Palestinska zajednica  u Njemačkoj” (PGD), koja je također označena kao radikalna i također pod prismotrom., a u ožujku prošle godine, u prostorijama NBS-a, održana je prva priredba organizacije “Odbor za fatvu u Njemačkoj” (FAD), a tu je bilo nazočno više radikalnih islamističkih teologa iz Muslimanskog bratstva.

Već prošle godine, Merkelica se javno bila spanđala sa radikalnim islamistima. Dva dana nakon tog terorističkog napada, na trgu u Berlinu, njemačka politička i crkvena elita na čelu sa Merkelicom, održala je skup protiv terora, mržnje i netolerancije. I tu se glumatala solidarnost, zajedništvo i multikulturalnost i drečalo se protiv njemačkih “desnih ekstremista”. I napadalo se AFD i sve ostale kritičare Merkelice koji su njoj i njemačkoj vladi, opravdano predbacivali odgovornost za teror i nasilje od strane izbjeglica. Tako da je ispalo kao da je stranka AFD izvršila taj teroristički napad u Berlinu, a ne Anis Amri. Na toj svečanosti bili su nazočni i predstavnici nekoliko islamskih organizacija iz Njemačke, i to sve odreda radikalnih. Hamed Abdel-Samad  je rođeni Egipćanin, koji dugo godina živi u Njemačkoj i  poznat je kao oštri kritičar radikalnog oblika islama i islamističke ideologije.  On također stalno kritizira i kancelarku Merkel i druge vodeće njemačke političare zbog njihove popustljivosti prema radikalnim islamistima.  Abdel-Samad je tada,  na svojoj stranici na Facebooku javno objavio otvoreno pismo Merkelici i u njemu kritizirao Merkelicu i njemačke političare, zašto su na taj skup, pozvali radikalne islamiste iz radikalnih organizacija i pitao Merkelicu, zna li ona uopće, sa kim ima posla.

A što reći o vodećim predstavnicima dvaju velikih kršćanskih crkava u Njemačkoj, Katoličke i Evanđeličke crkve Njemačke (EKD)? Jad i bijeda. EKD je već odavno većinski postala faktički dekršćanizirana globalističko-socijalističko- gayevska crkva,  nešto kao neka lijeva sekularna nevladina udruga, a takva zadnjih godina postaje sve više i Katolička Crkva u Njemačkoj. Čiji vodeći predstavnici u svemu podržavaju Merkelicu i njen politiku; bilo da je riječ o globalizaciji, migraciji, nektritičnom podržavanju EU i antikršćanskih zakona iz Bruxellesa, pa čak i djelimičnom podržavanju LGBT udruga i rodne ideologije. Posebno se u tomu ističu dvojica najviših velikodostojnika KC u Njemačkoj, predsjednik  Njemačke biskupske konferencije, kardinal Reinhard Marx i kardinal Reiner Maria Woelki, nadbiskup najveće dioceze u Njemačkoj, one u Koelnu. Dvojica kardinala potpuno  podržavaju Merkeličinu politiku i kritiziraju sve one koji se suprostvaljaju toj politici.

Prošle godine na blagdan Tjelova, kardinal Woelki je na glavnoj misi u koelnskoj katedrali, ispred oltara postavio čamac, sa kojim su izbjeglice preko mora ilegalno dolazile u Europu, u znak solidarnosti sa izbjeglicama. I to taj čamac je za tu svrhu bio ekstra dovežen iz Malte, gdje je tamošnja policija dočekala te izbjeglice i zaplijenila im čamac.

Ona crkvena lica, biskupi i svećenici u KC Njemačkoj, koji imaju kritično mišljenje prema toj politici i prema rodnoj ideologiji, demoniziraju se, ili ih se čak suspendira.  Kardinal Marx, kardinal Woelki i NJBK su jesenas uoči izbora izdali službeno saopćenje u kojemu su pozvali katolike da ne glasaju za “ekstremnu”  stranku AFD.
Čelnici AFD-a, Frauke Petry, Armin-Paul Hampel,  Alexander Gauland i Beatrix von Storch (prvih troje su evanđelički kršćani, von Storch je katoliknja), kritizirali su velikodostojnike obadvije crkve, zato što su se slizali sa Merkelicom i njenom vladom i što se više brinu za muslimanske izbjeglice, nego za kršćanske izbjeglice i progonjene kršćane u Siriji i Iraku.

Na najveću katoličku javnu manifestaciju u Njemačkoj, “Dan njemačkih katolika”,  koja se održava svakog ljeta, i na kojoj sudjeluju i kardinal Marx i drugi visoki velikodostojnici, pozivaju se LGBT udruge, koje imaju svoje štandove i tamo pored križa razviju svoju zastavu duginih boja. Pojedini njemački nadbiskupi zabranjivali su biskupima, svećenicima i drugim crkvenim licima, da sudjeluju na “maršu za život”, mirnom prosvjedu protiv pobačaja, koji se svake godine održava u Njemačkoj i svim državama EU.

Posebna priča je “Savez njemačke katoličke mladeži” (BDKJ),  organizacija u okviru KC u Njemačkoj, osnovana prije 70 godina. Ta je organizacija danas sličnija Antifi, ili našim radikalnim  antifašistima i crkvomrscima iz Documanata ili Indexa, nego katoličkoj organizaciji. BDKJ je jedna vrsta Saveza antifašističke socijalističke omladine, koja osim obilježja “katolički” u nazivu, nema skoro nikakve veze sa katoličanstvom. BDKJ zajedno sa antifama, napada sve one,  neovisne biskupe i svećenike unutar KC u Nemačkoj. koji se suprostavljaju rodnoj ideologiji i seksualizaciji. BDKJ podržava migraciju, globalizaciju, multiklturalnost, LGBT organizacije, rodnu ideologiju, “seksualnu različitost” i nametanje radikalnih spolnih odgoja u školama i zajedno sa ekstemno ljevičarskim organizacijama sudjeluje u “borbi protiv ekstremne desnice”. A u ekstremnu desnicu su svrstani svi oni, koji su imalo kritični prema službenoj politici Merkeličine vlade;  nasilnoj migraciji, postepenom uništavanju Njemačke i nametanju rodne ideologije (Bruno Karlo)

izvori: Bild, Junge Freiheit, Die Welt

Komentari

Pročitajte cijeli članak

B. Karlo

Facebook u Hrvatskoj briše posvete Praljku, a u Njemačkoj na službenoj stranici njemačke vlade tolerira antisemitizam!

Objavljeno

- datum

 ODNOS KORPORACIJE PREMA ‘JAKIMA’ I ‘SLABIMA…’   U zadnja dva tjedna, Facebook je revno brisao sve članke, izraze sućuti i počasti i slike posvećene generalu Praljku, objavljene na mnogim korisničkim računima. Pored toga, Facebook je također bio zaključao korisničke račune pojedinih neovisnih i desnih portala kao dnevno i narod.

A pogledajte što Facebook istovremeno tolerira u Njemačkoj. O tome je izvjestio  Die Welt.

Nakon odluke Trumpa da Jeruzalem bude glavni grad Izraela, u mnogim zapadnim zemljama, tako i u Njemačkoj, bilo je masovnih prosvjeda protiv Izraela, većinom od strane arapskih i turskih građana. Na tim prosvjedima, paljene su izraelske zastave i uzvikivalo se, između ostaloga: “Smrt židovima!”

Izvor slike: The American Scientist

Zbog toga je njemačka vlada na svojoj službenoj stranici na Facebooku, objavila saopćenje pod naslovom “Za antisemitizam, nasilje i provokacije, nema mjesta u Njemačkoj!” u kojem osuđuje sve paljenje zastava i sve antižidovske parole, koje su se uzvikivale na tim prosvjedima. Na ovo saopćenje, bilo je preko 1000 komentara i među tim komentarima, mnogi su bili otvoreno antižidovski i antisemitski, dakle na službenom korisničkom računu njemačke vlade! Komentari su većinom od strane arapskih i turskih korisnika. Evo nekoliko primjera:
Murat Ulusoy iz Frankfurta: “Ni Turci ni Arapi nisu žigosali najtolerantniji narod na svijetu sa laži o holokaustu, već Izrael=cionizam=najveći zločin koji je ikada počinjen u čovječanstvu!”

Na ovaj post je reagirao jedan drugi korisnik, koji je upozorio njemačku vladu na očigledno nijekanje holokausta u ovom postu. Na to se opet javio ovaj Murat Ulusoy, koji, kako piše na njegovom korisničkom računu na Facebooku, radi u uredu turističke agencije TUI i napisao: “Cionisti su bili ti, koji su sve planirali, izvršili i onda su za to okrivili Nijemce. Nijemci su za njih (židove), čak riskirali vlastiti život, da bi ih spasili… Ali, izvinite,.. zar ne, zaboravio sam nakratko, da je za vas, sve u području “teorija urote”,  što ne odgovara vašem mišljenju”.

Korisnik Murat Aktay iz mjesta Werdohl u pokrajini Nordrhein-Westfalen napisao je: “Ako židovi prestanu sa mržnjom i ubijanjem protiv Palestinaca i muslimana, onda neće biti ni mržnje prema židovima”.

Emre Cakmak iz Plettenberga napisao je (dakle, na stranici njemačke vlade): “Meni nedostaje Adolf, on je od početka znao da su židovi prljavi narod.”

Neki su bili umjereniji. Korisnica sa imenom Anela Rednas: “Mora se razlikovati između antisemitizma i antiizraelizma. Mržnja protiv Izraela koja je razumljiva, nije usmjerena protiv židova, već prije svega, protiv političkog projekta, države Izrael i to kako ta država postupa sa Palestinom.”

Jamil Alyou iz Bielefelda: “Zar ne bi trebali konačno razlikovati između židova i Izraela? Nije svaki onaj, koji kritizira politiku i nasilje te terorističke i okupatorske države, odmah antisemit, iako Netanjahu želi prikazati da je to tako. Mi nismo protiv židova, već protiv cionista”. Inače taj Jamil Alyou, kako piše na njegovom korisničkom računu, radi, kao savjetnik i prevoditelj  za organizaciju “Train of Hope”, koja pravno i na drugi način pomaže izbjeglicama i brine se za one kojima je odbijen zahtjeva za azil, da ih se ne protjera. Ta organizacija je inače od uprave grada Dortmunda (dakle od njemačke države), ove godine dobila “nagradu za integraciju”.

Korisnica Ebru Özyurt iz Stuttgarta napisala je: “Svatko onaj, tko zna zbrojati 2 i 2, može vidjeti prostim očima, da stvarni teroristi i podržavatelji (terorizma), sjede ovdje u Europi, SAD-u i Izraelu. Nije Erdogan terorist, već oni koji zatvaraju oči nad  ovim kršenjem povelje UN-a u Palestini, od strane Netanjahuovog režima.
Mounib Ben Mansour iz Frankfurta  reagira na saopćenje njemačke vlade, da u Njemačkoj nema mjesta za mržnju prema Izraelu i židovima i piše: “a mržnja prema islamu je okej? I solidarizacija sa Izrealom (nelegalnom okupatorskom silom i državom koja provodi masovno ubijanje)! Tužno za Njemačku, umjesto da pokaže jasno držanje.”

Ovakvi su dakle komentari na službenoj Facebook stranici njemačke vlade. Još drastičnije je na stranicama, pojedinih privatnih skupina kao „Generation Islam“ , koja također ima svoj korisnički račun na Facebooku. i oko 61 000 korisnika-pretplatnika. I tu na Facebook stranici te skupine, objavljen je video uradak, u kojem se kritizira mlaka reakcija arapskog svijeta na odluku o proglašenji Jeruzalema glavnim gradom Izreala i ukazuje se na pozitvni primjer velikih islamskih osvajača u povijesti i poziva na slogu svih muslimana protiv Izraela.

Ispod tog video uradka, korisnici, otvoreno pišu ovakve komentare. Naprimjer: “Izrael je rak rana i cionistička tvorevina i nema pravo na postojanje. Dok se muslimanske armije ne pokrenu, neće biti rješen problem Izraela”.
Asma Noor: “Neka Alah uništi tu paščad i neka im pošalje najtežu kaznu!”
Abu Karim Marco Aghbal-Schelb iz Freiburga: “Hitler je držao židove kao životinje i ubijao ih i što sada rade ti židovi? Oni u Gazi drže ljude kao životinje. Izrael je hitlerovska država!”
Murat Citlak iz Bochuma: “Crkni Izreal crkni, SAD crkni, Zapad neka naprosto crkne… cijeli svijet mrzi Zapad i židove.”

Dakle, u Njemačkoj, ovakve stvari Facebook ne briše,  a u Hrvatskoj briše obične izraze sućuti za generala Praljka i banira desne portale (B. Karlo)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno