Connect with us

Vijesti

Nakon što je pomeo bankarski kartel, Trump u medijskoj tišini mete i…

Published

on

Hrvatski narod nikome ništa ne duguje, 0,00 kuna (HRKn) i 0,00 eura (EUR) i 0,00 dollara duguju Hrvati’! Ne duguje hrvatska država RH nego Republika Hrvatska d.o.o. – to je pravni okvir u kojem Hrvati danas žive nakon što su ‘Jugosloveni’ u hrvatskoj politici učlanili RH nedemokratskim načinom i protuustavno u Europsku uniju. Republika Hrvatska je isto pretvorena u dioničko društvo s ograničenom odgovornošću, i sve kredite dizalo je poduzeće RH d.o.o. upisano u trgovački registar u Londonu, sa svojim brojem, (odnosno Ministarstvo financija d.o.o.), a ne hrvatska država Republika Hrvatska.

„Poznam tvoju nevolju i tvoje siromaštvo – ali ti si bogat – i grdnje koje su ti nanijeli oni koji tvrde da su Židovi, a nisu nego sotonina sinagoga.“ (Apk 2-9) „Evo nadodajem: Članovi sotonine sinagoge koji tvrde da su Židovi, a nisu, već lažu – evo, učinit ću da ‘dođu i da padnu ničice pred tvoje noge’, pa da upoznaju, da ‘te ja ljubim’.“ (Apk, 3, 9)

Iako će se tako zvani novinari (u stvari propagandisti), i korumpirani vladajući političari, (prodane duše i kurve), i vrli naši domaći ekonomisti (u stvari marksisti) opet smijati na moje tvrdnje, kao što su mi se „stručnjaci“ s televizije (čitaj: obične neznalice) smijali u vezi tzv. globalnog zatopljenja klime, kada sam tvrdio da su klimatske promjene navodno zbog CO2 velika laž, a da je CO2 prijatelj prirode, a ne da se u čovjeka pokvareno usađuje osjećaj krivnje zbog CO2, ali, „tko se zadnji smije, najbolje se smije“!

Tvrdim da je predsjednik Donald Trump napravio istu stvar što je napravio predsjednik Kennedy u lipnju 1963. godine, pet mjeseci pred smrtonosni atentat u Dallasu, kada je dao tiskati državni dollar umjesto Rockefellerovog dollara, tako da je na novčanicama pisalo ‘United States of America’, a ne ‘Federal Reserve System’, to jest, Trump je izbrisao nepostojeći tako zvani državni dug Sjedinjenih Američkih Država. Na kraju Obaminog mandata su S.A.D. dugovale preko 2.000 milijarda US$, a dva mjeseca nakon polaganja zakletve 45. predsjednika Donalda J. Trumpa S.A.D. duguju 0,00 US$.

5511831bd34b7410110125f5 jacob rothschild david rockefeller charlie rose

Što se dogodilo? Da, u 102. godini života umro je suvlasnik privatne središnje banke ‘Federal Reserve System‘ iz grada New Yorka na Manhattanu, David Rockefeller, kažu, preminuo u snu, a možda je dobio srčani udar nakon sedam transplantacija srca, odnosno naprosto je likvidiran. Radi se o tome da Trump uništava američki ogranak tajnog društva ‘Illuminati’ od bankarske obitelji Rothschild iz Londona, a time i njihovu vlast nad Amerikom.

Bill i Hillary Clinton su biranim riječima odali na Twitteru posljednju poštu Davidu Rockefelleru, svom dobročinitelju, sponzoru i političkom mentoru, (odgajao ih je njegov pomoćnik Henry Alfred Kissinger koji je dobio okladu u vrijednosti od 1 Rockefellerovog bezvrijednog dollara jer je ovaj prije njega umro), ricajući krokodilske suze kako je otišao „dobar, pošten i velik’ čovjek“.

Ovom prilikom treba napomenuti, da je prošle godine umro jedan od najvećih zločinaca u povijesti čovječanstva. David Rockefeller je Staljin kapitalizma, i zajedno s obitelji Rotshchild je čelnik kapitalističke internacionale koja je odlično surađivala s Komunističkom internacionalom, kao i s njenom nasljednicom, Socijalističkom internacionalom. Sve je to jedno te ista banda pod jednom kapom.

David Rockefeller je preko svoje Zaklade, koja je služila pranju novca i izbjegavanju plaćanja poreza u Sjedinjenim Američkim Državama, financirao ‘Oca seksualne revolucije’, pedofila Alfreda Kinseya i njegovu umobolnu rodnu gender-ideologiju, kao i razvoj anti-baby-pilule za sprečavanje začeća i uništenje ploda, radi redukcije svjetskog stanovništva, uz Bill Gatesova cjepiva vrlo učinkoviti genocid, te micro-chip (RFID) za implantaciju ispod ljudske kože radi totalne kontrole čovjeka kojeg je stvorio Bog, tako da je svako nastojanje kontroliranja čovjeka čin protiv Boga, koji nitko ne može preživjeti, tako ni David Rockefeller, čiji će rod, sudeći po Svetom pismu, izumrijeti, kao što se događa kada jedan čovjek drugome poželi zlo, i postavi nogu da padne.

Globalist David Rockefeller je podrijetlom Kazar koji je za sebe tvrdio da je židovskog podrijetla, i internacionalist, i to s mesijanskom ulogom, te da je ponosan kad njegovu obitelj i njega nazivaju izdajnikom Sjedinjenih Američkih Država. On je bio jedan od tih lažnih Židova iz sotonine sinagoge, jer nije podrijetlom Židov odnosno Judejac, i nalazio se na čelu piramide svjetske masonerije pod kontrolom, dakle, lažnih Židova koji su međunarodni bankari, a masonerija, kao što je poznato, ima svoju vlastitu religiju koja je novac i koja je od đavla, to jest oni doslovno štuju Lucifera „nečastivog“, „onu staru zmiju“, i uništavaju sve ljude koji vjeruju u Isusa Krista, jer su ljubomorni na ljudski rod kao Božju kreaciju.

Upravo su međunarodni bankari kao rijetko tko u povijesti čovječanstva tlačili s lihvarskim kamatama običnog prosječnog malog čovjeka. Inače, postoje domaći neki kreteni koji ne vide ove „lažne Židove“ ali zato izmišljaju da je Otac domovine Ante Starčević bio mason. Tome ne treba nikakav komentar.

Od 20. ožujka 1861. je republika Sjedinjene Američke Države bila u rukama bankara koji su njome vladali putem kartela svojih banaka, službeno preko korporacije ‘United States of America, Inc.’, koju je kontrolirao njen upravni odbor u Washington D. C. To i jeste bio razlog što je predsjednik Lincoln bio uputio jasno upozorenje Amerikancima, da će izgubiti svoju slobodu, ako banke preuzmu vlast u zemlji.

To se, nažalost, dogodilo. Od 1913. odnosno od protuustavnog djelovanja privatnog bankarskoga kartela pod nazivom ‘Federal Reserve System’, (skraćeno: FED-banka), se Američka vlada u Washingtonu zaduživala kreditima s llihvarskim i varijabilnim kamatama kod navedenog mafijaškog kartela, a kamate na ‘državni dug’ otplaćivala je Američka radnička klasa putem izmišljenog i protuustavnog poreza na dohodak, odnosno Američki narod je krvavo vraćao kredite svoje vlade.

Federal Reserve

Federal Reserve System (FED)

Tiskanje papirnatog novca iz ničega, i njegova distribucija i kontrola preko središnje ‘narodne’ banke, bio je perpetuum mobile u povijesti čovječanstva. S tim je sada gotovo, predsjednik Trump je potezom pera ukinuo nepostojeći državni dug, jer nije bila dužna republika Sjedinjene Američke Države, nego korporacija ‘USA Inc’ pošto država po međunarodnom pravu ne može biti dužna nekom poduzeću, niti može otić u stečaj, već samo poduzeće može kao pravna osoba dizati kredite koje je dužno vraćati.

Zato su nakon Drugog svjetskog rata države pretvarane u poduzeća kako bi od Međunarodnog monetarnog fonda, IWF, (sam MMF je kontroliran od korporacije koja se zove ‘United States’, skraćeno ‘U.S.’) mogle dizati kredite s lihvarskim kamatama radi krađe prirodnih resursa tih zemalja, jer nitko nije u stanju vraćati tzv. državni dug, a u slučaju neotplate rata kredita plijeni se državna imovina, javna poduzeća, zlatne rezerve, i dr., kao što je vidljivo na tužnom primjeru Grčke koju EU i IWF nemilice pljačkaju, a Grci masovno dižu ruku na sebe.

Obično je porez na nekretnine ona točka na ‘i’ kada međunarodni bankari preko svojih pijuna i korumpiranih marioneta u politici i vladi razvlašćuju narod neke zemlje od njegove imovine, a pravo na privatnu imovinu u tom slučaju postaje farsa i mrtvo slovo na papiru Ustava. Predsjednik Trump niej bez veze na narodnom meetingu u Floridi i Kentucky izjavio, da je Američka vlada vraćena natrag u ruke Američkog naroda.

Ne hrvatska država RH nego Republika Hrvatska d.o.o. – to je pravni okvir u kojem Hrvati danas žive nakon što su ‘Jugosloveni’ u hrvatskoj politici učlanili RH nedemokratskim načinom i protuustavno u Europsku uniju. Republika Hrvatska je isto pretvorena u dioničko društvo s ograničenom odgovornošću, i sve kredite dizalo je poduzeće RH d.o.o. upisano u trgovački registar u Londonu, sa svojim brojem, (odnosno Ministarstvo financija d.o.o.), a ne hrvatska država Republika Hrvatska.

Nepostojeći tako zvani državni dug Republike Hrvatske dizali su neovlašteno vladajući bivši komunisti i udbaši, ne pitajući hrvatski narod da li se želi zadužiti i koliko kredita želi dići, međutim, vraćati će ga isključivo bivši komunisti i udbaši i njihova djeca, a ne hrvatski narod, jer Hrvati s tim nemaju ništa! Porez na nekretnine će biti od buduće hrvatske vlade uveden samo na imovinu bivših komunista (titoista) i udbaša i njihovih potomaka, i tako bar djelimično naplaćena šteta koju su prouzročili svojom političkom korupcijom i ideološko-uzrokovanom pokvarenošću i mržnjom protiv svega hrvatskog.

Najglupljoj političkoj klasi u povijesti čovječanstva, ljevičarima – titoistima je puška opalila u lice, i cijelo vrijeme su pišali u vjetar.

Uglavnom, bankarski kartel je kapitulirao pred Trumpovom vladom, nepostojeći državni dug u visini oko 2.000 milijarda Rockefellerovih dollara prema privatnoj središnjoj banci ‘Federal Reserve System’ odnosno prema korporaciji ‘United States of America, Inc.’ je poništen, Američki građani više ne moraju preko poreza na dohodak plaćati kamate na otplatu kredita Američke vlade koje je od 1913. uzimala od Fed-banke, državni dug S.A.D. iznosi 0,00 dollara, u ožujku 2017. godine. Bilo je još najavljeno kako se 15. ožujka 2017. Američka vlada više ne smije zaduživati jer je dostigla zakonsko ograničenje koje je u posljednjem desetljeću uvijek bilo pomaknuto prema gore, uz krizu financiranja služba Američke vlade i njenih agencija i državnih ustanova.

Tako će biti i u Republici Hrvatskoj kada ljudi shvate da ne duguje hrvatska država Republika Hrvatska nego dioničko društvo s ograničenom odgovornošću pod nazivom R.H. d.o.o., a da su odgovorni za to zaduženje svi službenici i namještenici poduzeća RH d.o.o., od Vlade d.o.o. preko Hrvatskog sabora d.o.o. do sudova d.o.o., ministarstava d.o.o., i dr., i oni su ti koji moraju vraćati preko 40 milijarda eura kredita s kamatama, a ne hrvatski građani, odnosno državljani Republike Hrvatske!

Hrvatski narod nikome ništa ne duguje, 0,00 kuna (HRKn) i 0,00 eura (EUR) i 0,00 dollara duguju Hrvati 2017. godine, i to je odlična vijest!

Autor: Profesor Goran Jurišić/istinomprotivlazi

 

Komentari

Vijesti

Fahrudin Radončić: Bakir Izetbegović je kreten

Published

on

Bakir Izetbegović je kreten, rekao je Fahrudin Radončić predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB), gostujući u emisiji “Face to Face”. Ujedno je Bakira Izetbegovića optužio za montiranje sudskih procesa ali i ključnu ulogu u projektu Komšić.

Na primjedbu voditelja kako su to “teške riječi”, Radončić je nastavio:

-Ja se ispričavama ljudima koji imaju tu mentalnu stranu, ali njemu se ne ispričavam. Popiši što je govorio za mene i moju obitelj, a ja o njemu nisam ništa govorio u prvom licu – rekao je vlasnik “Avaza”.

Izetbegovića je optužio za montiranje sudskih procesa preko SIPA-e i OSA-e.

-Ako vama netko montira proces, tko to može raditi. Ako on diže ljude iz SIPA-e, diže ljude iz OSA-e, ako imate ‘Osmicu’ (Osman Mehmedagić) tog nesretnog nekadašnjeg magacionera koji pritišće suce da vas osude, ako ide i vrši pritisak na sve pore društva i medije, to je bolan hobotnice. Što ja ne bi to nazivao pravim imenom…. i sad se to kaže to je nešto osobno Fahro. Ne možete me udarati tamo gdje sam najjači – poručio je Radončić.

Izetbegovića i SDA je optužio i za projekt Komšić.

-Za pobjedu Komšića ključnu ulogu ima SDA. Koja je najutjecajnija stranka u islamskoj zajednici, pa SDA! SDA noć uoči izbora promijeni tisuće članova izbornih komisija – istaknuo je.

Podsjetio je i na druga loša iskustva s SDA.

-Ja se iskreno nadam da će ovog puta Vlada biti mnogo uspješnija.Ne znam hoće li opstati. Svi koji su bili sa SDA imaju jako loše iskustvo. SDA dok vas mami šećerom vas mami. Tražili su harmonizaciju odnosa i poslije tri mjeseca prave montirane procese protiv nas. To se u politici zove prevara – zaključio je Radončić.

M.J./HRsvijet.net

Komentari

Continue Reading

Vijesti

SVAKI MLADI HRVAT BI TREBAO POGLEDATI OVAJ VIDEO – VRO MASLENICA – 5 MINUTA ZA SJEĆANJE

Published

on

U Maslenici se Hrvatska vojska pokazala kao organizirana sila, odlučna da, unatoč protivljenju međunarodne zajednice, u konačnici oslobodi cijeli svoj državni teritorij

U operaciji Maslenica prvi i jedini put sukobile su se najbolje i najelitnije postrojbe obiju vojski i u tom je sudaru velikosrpski neprijatelj polomio zube. 5.000 Arkanovih “Tigrova”, “Knindži”, “Martićevaca” i “Niških specijalaca” – poraženo do koljena – prenosi priznajem.hr.

Hrvatska vojska i policija 22. siječnja 1993. započele su ograničenu ofenzivnu operaciju kodnog naziva “Gusar”;. U samo tri dana oslobođena je tzv. ružičasta zona okupiranoga zadarskog zaleđa. Oslobođen je cijeli prostor na potezu Maslenica – Zadar, od Rovanjske, Maslenice, Posedarja, Novigrada, Pridrage, Škabrnje, Islama Latinskog, Kašića pa do Zemunika i tamošnje zrakoplovne luke. Cilj akcije bilo je stvaranje uvjeta za nesmetanu gradnju novoga Masleničkog mosta, čime bi se prekinula dugotrajna prometna izolacija sjevera i juga Hrvatske, koji su dotada bili povezani preko Paškoga mosta i trajektnom linijom Prizna-Žigljen.

Epilog

Operacija Maslenica ostati će trajno zabilježena u hrvatskoj povjesnici po jasno upućenoj poruci neprijatelju kakav ga završetak očekuje na tada okupiranim područjima RH. U svega nekoliko dana Hrvatska vojska je uspješno izvršila planiranu zadaću razbivši dotad samouvjerene neprijateljske snage. Značenje ove operacije očitovalo se i prema međunarodnoj zajednici, koja je dotad izražavala duboku sumnju u osposobljenost i snagu hrvatskih oružanih snaga. Tu sumnju ne samo da su demantirane već se čitavu međunarodnu javnost nakon Operacije Maslenica osvjedočila u potpunu spremnost Hrvatske i njenih oružanih snaga, da osigura ostvarenje potpuno slobodne i samostalne hrvatske države.

Operacija Maslenica je pobjedničkoj HV donijela niz iskustava koja su joj uvelike pripomogli u daljnjem jačanju, organizaciji, razvoju i uporabi postrojbi, što se očitovalo u kasnijim bitkama u kojima su oslobođena sva hrvatska područja – donosi Priznajem.hr

Priznajem.hr | Croative.net

Komentari

Continue Reading

Vijesti

IZ BEOGRADSKIH MEDIJA Crnogorski metropolit: Vojvodina je republika, Srbija će opet biti Pašaluk

Published

on

Mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve poručio je Srbiji da se bavi Vojvodinom, jer je to zasebna republika.

Mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo ocijenio je da je Republika Srpska umjetna tvorevina i da bi Bosna i Hercegovina trebala biti cjelovita, „kao što je nekada bila“.

– Nema države u državi. Jer s takvom republikom i takvom politikom u BiH narodi će uvijek biti na gubitku. Niko ni s kim, pa će zarasti i staze kojima prolaze. Uvijek će biti ta mržnja. Nadam se da će doći do ujedinjenja – istakao je Vladika.

Srbima u Srbiji poručujem, dodaje, da se ne bave Bosnom, nego onim što je dobro za narod i Europu.

– Bolje je Srbiji da misli o Vojvodini, da vide kako će riješiti to pitanje. Jer, kako ja to vidim i kako se ljudi ponašaju u Novom Sadu, to je neka zasebna republika u sklopu Srbije, a hoće li to tako ostati, neka povedu i o tome računa – rekao je vladika Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo.

Kako je zaključio, ako se to desi, Srbija će se svesti na prostor Beogradskog pašaluka.

Komentari

Continue Reading

Facebook

Popularno