Connect with us

Društvo

Masoni su dizali srpske ustanke i bili prvi ‘prosvjetitelji’

Objavljeno

- datum

Bivši šef sektora obavještajaca John Coleman: ‘Na vrhu je britanska služba MI6, a sve ostale američke, izraelske i službe su podređene i izvršavaju naređenja središnjeg tijela!’

Emil Čić u razgovoru za naš portal pojasnio nam je puno dublje probleme masonerije i vanjske politike Hrvatske, koja luta jedno duže razdoblje. Što je bit problema i tko je u kojem momentu pogriješio Čić je zanimljivo predočio našim čitateljima. Zanimalo nas je, koliko su neki odnosi i kada krivo procijenjenjeni i kakve je to imalo konzekvence za našu sudbinu.

Zbog čega je britanski utjecaj u našoj politici presudan i koja je tu uloga masona?

Ovo ključno pitanje hrvatske sudbine temeljito sam objasnio u knjizi “Povijest hrvatskih neprijatelja”, koja je do sada doživjela tri izdanja (2002., 2008. i 2011.) i tema ne zastarijeva, već je sve aktualnija. Ovo pitanje je dvostruko pitanje, odnosno, radi se o odnosu geopolitike i religije. Moram se vratiti na francusku revoluciju i njezine posljedice nakon 1789.

Kada je britanska masonerija u sustav masonerije uspjela uvući francusku aristokraciju, postignut je cilj odsijecanja francuskog katoličkog plemstva od Crkve, a u daljnjem tijeku uvlačenjem francuskog građanstva (‘buržoazije’) u krug masonerije Francuska se na razini intelektualnog sloja sasvim udaljila od ideje odanosti katoličkom pravovjerju, te je Papinstvo s vremenom izgubilo politički oslonac u francuskom Kralju i ideji odane katoličke monarhije. Taj proces borbe odvijao se vrlo dugo, no raznim revolucionarnim kretanjima (1830, 1848., 1870.) Francuska je dobila masonsku vlast i odmetnula se od Crkve. Time je masonerija (čisti sotonizam) dobila povijesnu bitku na krajnjem Zapadu.

Koja je veza s Hrvatskom?

Britanski obavještajni sustav dugim je nizom desetljeća Srbiju pripremao za geostratešku vladaricu na hrvatskim (austro-ugarskim) prostorima o čemu sam u knjizi “Povijest hrvatskih neprijatelja” opširno citirao korespondenciju tvorca Jugoslavije Seton Watsona iz knjige povijesnih dokumenata, “R. W.Seton Watson i Jugoslaveni”, koju je 1976. g. potpisala Britanska Akademija zajedno s JAZU. EmilCicVeć u “Hrvatskom Pravu” 29. lipnja. 1929., u svom članku, pravaški ideolog Milan pl. Šufflay bio je prvi koji je ukazao na prave tvorce Kraljevine SHS, a to su bili Englezi Wickham Steed i Seton Watson (Watson je važniji). Kroz Jugoslaviju Britanija je uvijek čuvala svoje Carstvo, tj. nevidljivi Commonwealth, i privilegije u Indiji, ali taj geopolitički potez koji je uspjela realizirati, ujedno je bio i potez protiv snage katoličke Crkve i protiv malog katoličkog Hrvatskog naroda, kojeg su temeljito poklali srbokomunističkom rukom na kraju II. svj. rata, jer su Hrvati biološki previše ometali planove Novog Svjetskog Poretka.
Masonska revolucija u Mađarskoj 1848., o kojoj u svojim memoarima “Ban Jelačić” govori prijatelj bana Jelačića domaršal Josip Neustädter (1796.-1866.), trebala je odigrati istu ulogu kakvu je uspješno odigrala francuska revolucija, i otrgnuti carsku Austriju iz orbite katoličkih država odanih Papi, a iskoristili su nezadovoljstvo Mađara austrijskom politikom. Ali tada nisu uspjeli, zahvaljujući Hrvatima i banu Jelačiću! Geopolitička smetnja Britanskom carstvu bila je i protestantska Njemačka, koja je nakon svoga jačanja vodila politiku savezništva s Austro-Ugarskom i nastojala je preko Hrvatske i osmaniziranog Balkana sagraditi željezničke veze sve do Bagdada, čime bi izvršila prodor prema interesnoj sferi Britanskog Carstva. Sada se ne ćemo posebno osvrtati i na carsku pravoslavnu Rusiju koja je jednako tako opkoljavala Britansko Carstvo na Istoku, pa ih je sve trebalo uništiti jednim potezom u Prvom svj. ratu.

Geopolitički, u Europi je bilo neophodno Katoličkoj Crkvi oduzeti posljednjeg odanog saveznika – Austro-Ugarsku i presjeći geopolitički prodor Njemačke i Austrije prema istoku, stoga je Britanija odigrala prljavu političku igru i preko Srbije izvršila atentat na prijestolonasljednika Ferdinanda: iako je bilo jasno da je Srbija kriva, gle, odjednom je Britanija bila spremna zaštiti Srbiju i ući u svjetski rat, iako je se – na izgled – taj sukob ništa ne tiče.

Zar se Hrvati nikako nisu mogli sporazumjeti s Britanijom i masonerijom?

Ne treba zaboraviti da su Hrvati zamalo spriječili gubitak I. svj. rata centralnih sila jer su 1915. zajedno sa saveznicima osvojili Beograd i Srbiju te je hrvatski barun Stjepan Sarkotić (http://hr.wikipedia.org/wiki/Stjepan_Sarkotić ) zbog svojih zasluga bio guverner Beograda, a na kraju rata, u osamnaestoj bitci domobrani su slomili talijansku vojsku na Soči. Da Njemačka nije ostala bez goriva za svoja vozila, Njemačka i Austrija bi zamalo dobile rat. Britanija već nekoliko stotina godina ima masonsku vlast i cijela politika Britanije usmjerena je na ovladavanje svim ključnim točkama i slamanje monoteističke katoličke religije, pa su im Hrvati dvostruka zapreka: vojna i teritorijalna, jer bez nas ne mogu nadzirati prostor Europe, i religijska, jer su si za postavili zadatak uklanjanja kršćanstva iz prostora Europe i cijelog svijeta, a konzervativni vjernici Hrvati im u tom poslu ne smiju smetati. Zbog toga Britanija na ovim prostorima ne može prestati igrati igru podržavanja četništva i boljševičke UDBAe: sve to ruši hrvatski narod, vjeru i cijelu Hrvatsku, a kako to izgleda osjećamo svakog dana. Britanski savjet da se UDBAškog šefa Perkovića ne izručuje Njemačkoj na tragu je onoga što trpimo i na tragu je ciljeva koji se nisu promijenili: veliku Srbiju nastoji se obnoviti, a vjeru u Boga nastoji se uništiti svim raspoloživim sredstvima.

Beograd je pun masonskih simbola, od kada to datira?

Na službenoj stranici Velike Lože Srbije možete pročitati: “…Već u vrijeme vladavine Josipa II Harsburškog, 1785. Osnovana je prva Loža na tlu današnje Srbije u Petrovaradinu pod imenom Probitas. Znameniti članovi ove Lože bili su episkop Josif Jovanović Šakabenta i kasniji mitropolit Stefan Stratimirović. U drugom, južnom dijelu današnje Srbije, u vrijeme vladavine turskog sultana Selima III, u Beogradu je od oko 1790 djelovala Tursko-srpska Loža, o čijem imenu i radu ima malo podataka, ali se zna da su njeni eminentni članovi bili su Mitropolit beogradski Metodije, Petar Ičko, Knez Aleksa Nenadović, Janko Katić. Među članovima je bilo i kršćana i muslimana i židova. Tokom ustanka i borbe za nacionalno oslobođenje, 1804 do 1813, značajnu ulogu igrali su masoni – Petar Ičko i Janko Katić, a u prvoj vladi obrazovanoj 1811. Prvi ministar prosvjete bio je Dositej Obradović, također mason i srpski prosvjetitelj. …” (http://www.rgls.org/sr/o-nama/istorija-srbija.html)

Prema njihovu vlastitu priznanju masoni su dizali srpske ustanke i bili prvi “prosvjetitelji”, a budući da je masonerija krenula iz Britanije, jasno je da su međunarodne veze bile jake i odigrale su svoju igru među ‘braćom’. Kod nas je prosvjetu držala Katolička Crkva, pa je jasno tko se i što se sukobio na tlu Hrvatske: zastava britanskih pirata i masonskih loža lubanje i kosti (četnici!), u ime SPC, i katolički križ koji je oduvijek smetao masoneriji.

Zašto je prekinuta veza sa Njemačkom i koja je masonska loža u Njemačkoj naš protivnik?

Kako sam već upozorio u jednom od prethodnih odgovora, Britanija je na ovom tlu uvijek podržavala jugoslavensko-četničke struje. Dakle, kako u kratkim intervalima možemo vidjeti, predstavnici ljevice koji čine formalnu vlast u Hrvatskoj, idu u London na česte konzultacije, a iz Londona dobivaju savjet bivše šefice obavještajne službe da se Perkovića ne izručuje Njemačkoj. Takvom politikom obavezno mora doći do pogoršanja s Njemačkom, koja se drži strogih slova zakona. Njemačka, na žalost, nakon Drugog svj. rata više nije sasvim neovisna država, također je pod potpunim nadzorom masonerije, ali ima neke svoje manevarske sposobnosti i interese koje nastoji provesti.

Masonerija je načelno ujedinjena kada treba rušiti kršćanstvo, ali je sukobljena među sobom kada se radi o određenim sektorima politike i novca. Želim reći da je na polju vjere svaka masonska loža neprijatelj kršćanstva i Crkve, ali na polju politike ponekad mogu zapuhati privremeni vjetrovi koji nam koriste.

Predstavnici Njemačke biskupske konferencije koji su s predstavnicima Ujedinjene Velike lože Njemačke službeno razgovarali od 1974. do 1980., i zajedno istraživali bit masonskoga učenja, vjerojatno su utjecali i na njemačke masone da hrvatskoj pomognu, no to u povijesnim procesima ne može imati trajno pozitivan učinak, a na vjerskom polju može biti destruktivno.

U svakoj masonskoj loži, gdje god se ona nalazila, odlučujući je utjecaj Velikog Orijenta Britanije, koja je ‘majka svih loža’, pa će njemačke lože nastupiti kao protivnik kada se Novi Svjetski Poredak ujedini prema koncepciji središnjice.

Kakva je veza masona i izraelskih tajni službi ?

Ako znamo da je masonerija danas u posjedu svih država onda je jasno da je opis koji je u svojoj izvornoj knjizi “Komitet 300″ (kod nas je tiskana krivotvorina knjige, a ja sam čitao original prvog izdanja) dao bivši šef sektora obavještajaca John Coleman sasvim točan: na vrhu je britanska služba MI6, a sve ostale američke, izraelske i službe su podređene i izvršavaju naređenja središnjeg tijela.

Kuda vodi Hrvatska vanjska politika u ovom trenutku?

Hrvatska vanjska politika je sluganska. Vanjska politika RH je s jedne strane u strane ruke međunarodnog masonstva predala financijski i ekonomski suverenitet, s druge strane u kontekstu Novog Svjetskog Poretka srpski političari u anacionalnom boljševičkom SDP-u nastoje obnoviti sve srpske privilegije koje su Srbi imali u dvjema Jugoslavijama, u čemu su dobrim dijelom i uspjeli: zapošljavati četnike u hrvatskoj policiji je nečuveni čin veleizdaje i izručenja naroda neprijatelju, do te mjere da u Vukovaru možemo očekivati i oružane sukobe i ubijene četnike.

Dakle, politika boljševičkog-komunističkog vodstva vodi Hrvate u nove sukobe. Kao što vidimo ljevica koja kroji zakone u korist ćirilice i udvara kolonijalistima i okupatorima Hrvatske, radi u korist provociranja hrvatske nacionalne većine i obnove titoističkog kolonijalizma i to u najopasnijem i najgorem obliku. Problem je sluga takve politike da ne uočavaju koliko su s takvim potezima i sami sebe ugrozili.

U mnogim veleposlanstvima su slike Josipa Broza, upućuje li i to na vezu veleposlanika i masona?

Naravno: boljševizam je britanski masonski produkt koji ima za cilj porobljavanje naroda i uništenje nacionalnog identiteta, pa je dužnosnik na visokom položaju, koji je okružen takvim simbolima, redovito i izraz vlasti zloduha koji je ideologiju i stvorio. Prije desetak godina sam, kada su me pitali zašto imamo ulice nazvane po hrvatskim neprijateljima odgovorio: Zato jer nas sadašnji gospodari kane vratiti u ‘svijetlu budućnost’ iz koje smo uspješno pobjegli. A političku prošlost i budućnost na ovom tlu nameću masoni. Mi se od toga branimo.

Autor: Igor Drenjančević/hop.hr

Komentari

Komentari

Društvo

Plenkovićeva vlada potpisala deklaraciju da će naseljavati afričke crnce i arape u Hrvatsku

Objavljeno

- datum

Zajedno s ostalim EU zemljama, Hrvatska je vlast u potpunoj tajnosti od svoje(ih) javnosti potpisala “Marrakesh Political Declaration” 2.svibnja 2018.

Nakon što su nam “Istanbulskom konvencijom” odlučili na silu penetrirati seksualne manjine s paletom njihovih perverznih “orijentacija” u nacionalno biće, sada je politička elita odlučila uvoziti afričke crnce i sjevernoafričke Arape u Hrvatsku.

U rinfuzi.

Krajnji cilj je da se rastoči nacionalno biće, razvodni nacionalni osjećaj, te da nas se u konačnici zamijeni na ovim geografskim prostorima.

Evo što piše u tajnovitoj deklaraciji, a gdje se spominju Hrvatska. Da lijevoliberalni ne kažu da je ovo “fake news”:

“Mi, ministri vanjskih poslova, ministri unutarnjih poslova, ministri integracija, ministri zaduženi za migracije i visoki predstavnici slijedećih zemalja: Austrija, Belgija, Benin, Bugarska, Burkina Faso, Cabo Verde, Cameroon, Central African Republic, Chad, Obala slonovače…Hrvatska….”

Vidi, nema Mađarske!

Što ja, Hrvat, uopće imam s Afrikom-paprikom?

Hej, pa što Hrvatska ima s Afrikom i crncima? Mi nismo imali kolonije po Africi i zašto bi morali brinuti brigu Afrike, uz sve svoje brige? Tako drugovi misle riješiti pražnjenje slavonskih sela? Napučivanjem “afričkih Hrvata”? A da manje kradete, a da si smanjite plaćurine? Jel baš mora svaki dizač saborskih ruku dobivati doživotnu apanažu u obliku saborske mirovine? A da razhljebite uhljebe?

Priprema za rasizam

Neš’ više majci ksenofobno-homofobno prdekat po internetu. Upravo potpisana deklaracija će se za to pobrinuti:

“(3) Povećana pažnja usmjerena na borbu protiv ksenofobije, rasizma i diskriminacije”

Nije dosta političke korektnosti zbog pederštva, sada će nas na silu pariti s crncima, pa se očekuje rasizam tamo gdje ga nikada nije imalo za šta biti. Nemam ništa protiv drugih rasa, ali neka svatko živi na svojoj grudi. Bijela rasa je najmalobrojnija rasa. Zašto sva ta “različitost” ide u smjeru infiltracije ostalih rasa u bijelu rasu i njeno brojčano smanjivanje.

Afrika Über Alles ?

“Partneri će poduzimati napore u borbi protiv ovih fenomena i promovirati balansiranu priču o migracijji i (afričkim) dijasporama, temeljene na činjenicama i naglašavajući njene pozitivni doprinos razvoju društava u državama porijekla, tranzita i odredišta”

Očito me mislite prisiliti da živim među crncima u Hrvatskoj, gdje ih nikada nije bilo?

“(Akcija 3) Promovirati inicijative koje podupiru poduzetništvo i produktivna ulaganja među mladim ljudima iz afričke dijaspore i ohrabrivanje mladih ljudi da koriste svoje vještine na dobrobit svojih zemalja porijekla.”

Što to znači za Hrvatsku? Ohrabrivanje kebaba i širenje restorana s afričkom kuhinjom? Slanje kuna zarađenih u Hrvatskoj obiteljima u Nigeriju i Čad? Dok se naši mladi iseljavaju.

“(Akcija 6) Ohrabrivanje establišmenta za mrežom za razmjenu između ustanova za stručno osposobljavanje i agencija za zapošljavanje u Europi i Africi, s ciljem izvlačenja punog benefita od mladih migranata i da prilagode tehničke treninge potrebama tržišta rada. Posebna pažnja će biti posvećena aktivnostima ciljanim na žene i mlade.”

Ovo kukavičje jaje od deklaracije je formaliziranje “imigrantske krize”

Do sada su nam pod sirijske izbjeglice lijevo-liberalni prodavali sve moguće crnce iz Afrike. To jest svakoga u krugu 2000 km od Sirije, koju je elita sama podkurila. Kao da smo svi debili i ne znamo geografiju.

Glavni mediji (tko su im vlasnici?) su nam uvaljivali muda vojnosposobnih muškaraca pod bubrege izbjeglih žena i djece.

A supporter of the PEGIDA movement, “Patriotische Europaeer gegen die Islamisierung des Abendlandes,”  AFP PHOTO / TOBIAS SCHWARZ (Photo credit should read TOBIAS SCHWARZ/AFP/Getty Images)

Zašto me to ipak ne čudi? Ako lijevo-liberalni mogu prodati javnosti priču o 60-70 spolova (uza svu biologiju i znanost), kako onda ne bi prošli obrijani ISILovci pod maloljetnike i djecu bez pratnje.

Soroševska zamjena stanovništva

Kada su svi još pozdravljali uzlaz Andreja Plenkovića, napisao sam članak “Što Hrvati mogu očekivati od Andreja Plenkovića“. Bio je ilustriran jednom velikom crnom slikom i ničim više. Time sam htio reći da se Hrvatima crno piše.

Već Istambulska tvrdoglavost spomenutoga potvrdila je to tmurno predviđanje. No, crna ilustracija se pokazala točnim predviđanjem na toliko drugih razina. Sada kada vidimo da ovaj uljuđeni briselski stipendist želi zamijeniti Hrvate s crncima.

Pri tome njegova vlada skrivećki od javnosti i biračkog tijela potpisuje zamjenu hrvatskog stanovništva s afričkim. Ova izdajnička vlada, kao i većina EU vlada sprema nam za koju generaciju zagarantirana mjesta u Saboru za uvezene afričke crnce.

Tražim li previše, ako zahtijevam smjenu ministra vanjskih poslova i svih ostalih koji su sudjelovali u ovom (tajnom) udruženom zločinačkom poduhvatu zbog njihove “zlouporabe položaja i ovlasti”, s nakanom zamjene stanovništva Hrvatske s afričkim.

Tekst deklaracije (PDF) možete skinuti ovdje

Ivan Horvat

 

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

NACISTIČKA FREKVENCIJA NA 440 HZ: Kako su Goebbels i Rockefeller odvojili čovjeka od prirodne frekvencije

Objavljeno

- datum

Tesla je ustvrdio. Einstein se složio. Znanost je dokazala. Poznata je činjenica da je sve – uključujući naše vlastito tijelo – načinjeno od energije koja vibrira na različitim frekvencijama

Godine 1939. nacistički ministar propagande Joseph Goebbels odredio je 440 Hz kao standard za ugađanje tonova. To je učinjeno zato da bi ljudi mislili i osjećali na određeni način te kako bi bili zatočenici određenog stanja svijesti. Većina zapadne glazbe, uključujući popularnu new age glazbu, još uvijek je ugođena na neprirodnih 440 Hz.

‘Želite li proniknuti u tajne univerzuma pozabavite se energijom, frekvencijom i vibracijom.’ – Nikola Tesla

‘Ono što nazivamo materijom ustvari je energija, čija vibracija je snižena kako bi bila opaziva osjetilima. Materija ne postoji.’ – Albert Einstein

Tesla je ustvrdio. Einstein se složio. Znanost je dokazala. Poznata je činjenica da je sve – uključujući naše vlastito tijelo – načinjeno od energije koja vibrira na različitim frekvencijama. Vezano uz gornje tvrdnje, mogu li zvučne frekvencije utjecati na čovjeka? Naravno da mogu.

Način na koji frekvencije utječu na fizički svijet demonstriran je raznim eksperimentima, na polju znanosti pod nazivom kimatika i memorijske sposobnosti vode.

Kimatika pokazuje da kada se zvučne frekvencije gibaju kroz određeno sredstvo, kao što su voda, zrak ili pijesak, one izravno mijenjaju vibraciju materije. Slika pokazuje kako kukurzno brašno u vodenoj otopini reagira stvaranjem oblika pod utjecajem visokih vibracija.

Memorija vode također ilustrira kako naše namjere mogu mijenjati čak i materijalni svijet. Ovo je demonstrirao dr. Masaru Emoto, čija istraživanja ilustriraju kako jednostavne namjere artikulirane preko zvuka, emocija i misli mogu dramatično promijeniti oblik kristaliziranih čestica vode.

>> Fascinantno! Pogledajte (foto) kako molitva utječe na kristale vode!

Na slikama dolje vidi se razlika s kojom kristali vode reagiraju na agresivnu heavy metal glazbu i klasičnu glazbu.

PRIRODNA FREKVENCIJA UNIVERZUMA

Svi mi u sebi imamo određenu vibracijsku frekvenciju, da i ne spominjemo naše tijelo, čijih 70 posto tvori voda. Dakle, zasigurno možemo očekivati da glazbene frekvencije mogu mijenjati naše vibracijsko stanje. Neki bi ovo mogli nazvati ‘pseudoznanošću’, no gore spomenuti uzorci i znanstveni eksperimenti ne lažu. Svako izražavanje kroz zvuk, emociju ili misao sadrži specifičnu frekvenciju koja utječe na sve oko sebe.

Zanimljivo, odete li izvan grada, u prirodu, osjećate se kao preporođeni, a nijanse boja, pjev ptica, kreket žaba, žubor vode imaju smirujuć učinak na um. Ti zvukovi se sastoje od vibracijske frekvencije koja se mjeri Hertzima (Hz). Svi ti prirodni harmonici vibriraju na 432 Hz, što je i prirodna frekvencija univerzuma.

Mnoge religije koriste tonove na 432 Hz u svojim napjevima, a šamani u Amazoni tijekom iscjeljujućih ceremonija s ayahuascom. Čak je i tibetanska zvučna zdjela ugođena na 432 Hz, kao i mnogi drugi drevni instrumenti koji su podešeni na ovu prirodnu vibracijsku frekvenciju.

Zamislite sada da je cjelokupno stanovništvo Zemlje, i ne znajući, ‘ugođeno’ na drukčiju, neprirodnu frekvenciju od 440 Hz, kao što i jest. Ako vibriranje u skladu s univerzumom može ponuditi toliko pozitivnih stvari, bi li desinkronizacija od našeg izvora mogla imati jednako snažne negativne učinke?

GOEBBELSOV STANDARD VAŽI I DANAS

Bi, ali vratimo se na trenutak u vrijeme kada smo se otuđili od vibracije Zemlje, univerzuma i svega što nije umjetno. Godine 1939. nacistički ministar propagande Joseph Goebbels odredio je 440 Hz kao standard za ugađanje tonova.

To je učinjeno zato da bi ljudi mislili i osjećali na određeni način te kako bi bili zatočenici određenog stanja svijesti.

Začudo, 1950. američke vlasti su odredile ISO standard prema kojemu sva glazbena oprema, te glazba na TV-u i radiju mora biti emitirana na 440 Hz.

> (VIDEO) HORROR: Kontrola uma izmjenom glazbene frekvencije?!

Po nekim teorijama, Rockefellerova zaklada započela je taj rat protiv čovjekove svijesti nametanjem standarda ugađanja tonova na A=440 Hz. (U SAD-u takva frekvencija je predlagana još 1936. godine.)

Glazba na frekvenciji od 440 Hz kolidira s čovjekovim energetskim centrima tj. čakrama, od srca do podnožja kralježnice, a stimulirane su čakre iznad srca. Prema nekim teorijama, takva vibracija stimulira ego i funkcije lijeve polovice mozga, potiskujući emocije srca, intuiciju i kreativno nadahnuće.

Sadašnje ugađanje glazbe na 440 Hz nije u harmoniji ni na kojoj razini s kozmičkim kretanjem, ritmom ili prirodnom vibracijom. Mozart i Verdi bazirali su svoju glazbu na prirodnoj vibraciji, a ugađanje na 432 Hz je nazvano „Verdijevim ugađanjem”. Većina zapadne glazbe, uključujući popularnu new age glazbu, još uvijek je ugođena na neprirodnih 440 Hz.

Vladari iz sjene uspješno snižavaju vibracije ne samo mlade generacije nego i svih nas. Te destruktivne frekvencije usmjeruju misli prema iskrivljenosti, neskladu i nejedinstvu.

SKRIVENA MOĆ KOZMIČKIH FREKVENCIJA

‘Preko ove neprirodne, standardne frekvencije ugađanja tonova (440 Hz), lišene simetrije svetih vibracija, objavljen je rat podsvjesnom umu zapadnjaka.’ – L. C. Vincent

‘Ako želite saznati da li se carstvom dobro vlada, je li društvo moralno ili nije, odgovor će vam dati kvaliteta njegove glazbe.’ – Konfucije

Smatra se da je frekvencija od 432 Hz matematički sukladna obrascima univerzuma. Istraživanja pokazuju da 432 Hz vibrira u skladu s kozmičkim zlatnim omjerom (‘zlatnim rezom’), odnosno brojem pi, objedinjujući svojstva svjetla, vremena, prostora, materije, gravitacije i magnetizma s biologijom, kodom DNK i sviješću. Kada naši atomi i DNK počnu rezonirati u skladu sa spiralnim obrascem prirode povećava se naš osjećaj povezanosti s prirodom. Broj 432 također se odražava u omjerima Sunca, Zemlje i Mjeseca, kao i kod precesije ekvinocija, Sri Yantre, Velike piramide u Egiptu, Stonehengea i mnogih drugih svetih mjesta.

Također je zanimljivo da je frekvencija od 432 Hz usklađena s kromatskim spektrom, dok frekvencija od 440 Hz od njega odskače.

Digitalna umjetnica i kanalizatorica duhovnih poruka Maia Nartoomid kaže: ‘Moj mentor s unutarnjih razina ThothHorRa rekao mi je da je 432 Hz frekvencija unutar moždane jezgre, ne samo u ljudi već i kod svih živih bića koja nastanjuju Zemlju’.

Evo još nekoliko intrigantnih podataka u vezi frekvencije od 432 Hz: Ona je usklađena s astronomskim računanjem precesije ekvinocija: 432 x 60 = 25920.

Stradivarijeva violina, najprecizniji instrument ikada izrađen ljudskom rukom, ugođena je na 432 Hz.

Broj 432 nalazimo na bezbroj drevnih svetih mjesta, a broj kipova u Borobuduru, najvećem budističkom hramu na svijetu, ‘hramu bezbrojnih Buda’ iznosi 432.

Kada se napravi korekcija na 432 Hz druge note cijele oktave očituju mnoštvo drevnih svetih brojeva koji su zapanjujuće povezani s astronomijom, svetom geometrijom, točnom geografskom širinom i dužinom piramida i drugih svetih mjesta, zatim s Biblijom i ostalim misterioznim literarnim djelima, poput Bhagavad-gite.

Gore spomenuta umjetnica Maia Nartoomid ističe: ‘Većina drugih sisavaca i živih bića nisu toliko osjetljivi na mijenjanje njihovog prirodnog signala od 432Hz, budući da imaju snažniji utisak magnetskog polja u svojem mozgu (prema Thotovom uvidu u zapise akaše). Uostalom, delfini, slonovi i zrikavci ne hodaju uokolo cijeli dan sa slušalicama ipoda na ušima!’

Slušajte kako ptičice pjevaju i bit ćete pomlađeni čistom glazbom prirode. (nexus-svjetlost.com)

 

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

MAMIĆ U BUJICI: U Dinamo sam donio 3,5 milijardi kuna i progone me, iz Agrokora je nestalo 60 milijardi i nikom ništa

Objavljeno

- datum

“Oni koji napadaju Modrića – nisu Hrvatska, Hrvatska je bila u Kalinjingradu i uz našu reprezentaciju,” izjavio je u specijalnom izdanju Bujice iz Međugorja Zdravko Mamić.

Nisu uspjeli; Hrvatska je pobjedila, a ja sam na slobodi – nastavio je intervju za Z1 savjetnik Uprave GNK Dinamo i rekao da je pobjedu naše reprezentacije dočekao uz jedno jezero pokraj Gruda i da se u cijeloj Hercegovini navijalo žestoko, baš kao na stadionu u Kalinjingradu.

Oduševila ga je atmosfera na tribinama:

– Kao da smo igrali u Vukovaru ili Kninu!

DALIĆ SE NIJE ODNARODIO!

“Čestitam Daliću, imao je težak životni put, al’ nije se odnarodio,” kaže Mamić i nastavlja: “Zato se i zahvalio hrvatskim braniteljima, jer bez njihove žrtve danas ne bi bilo ni reprezentacije.”

Nacionalni dres je najveća svetinja, integracija oko šahovnice  ne jenjava, ali raste i pritisak da se to zatre – upozorava Mamić.

ŽELE KONTAMINIRATI MODRIĆA, DA SE LJUDI NE BI POISTOVJEĆIVALI S NJIME!

Nastavio je o prijetnjama kapetanu Luki Modriću: “Od marginalaca i kretena opasniji su nesretnici koji sustavno žele uništiti Hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Žele kontaminirati Modrića i Lovrena, onemogućiti da se naši ljudi poistovjećuju s jednim Modrićem i našom reprezentacijom! Ljudi su u strahu, zamislite kakva je drama u glavama Modrića i Lovrena, fenomen je kako sjajno igraju unatoč svemu! Modrić je svjetsko čudo.”

Nije Mamić napravio Hrvatsku nogometnu reprezentaciju, ali sam bio kohezivni faktor da sačuvam naš nogomet od onih koji su ga htjeli uništiti – podsjeća Zdravko Mamić i napominje da “nekima smeta uspjeh Dinama i reprezentacije”:

– Četiri Hrvata igrala su lani u finalu Lige prvaka, tri ove godine, svi iz Dinama. 14 igrača Dinama upravo vodi našu reprezentaciju prema pobjedama u Rusiji, Dinamo je danas stroj i najmlađa momčad od svih prvaka u Europi…

U DINAMO SAM DONIO 500 MILIJUNA EURA I PROGONE ME, A IZ AGROKORA JE NESTALO 60 MILIJARDI KUNA – I NIKOME NIŠTA!

Mamić se zapitao kako to nitko ne odgovara za Agrokor: “U Dinamo sam donio 500 milijuna eura koje sam praktički oteo s europskog tržišta, a iz sustava Agrokora je na razne načine nestalo 60 milijardi kuna! I to Uskok uopće ne radi, nego ŽDO! Nitko nije pritvoren, nikome nije blokirana imovina, a Cvitanov sin i dalje radi u Agrokoru…”

BUJANEC PITAO MAMIĆA JE LI PABLO ESCOBAR ILI BIN LADEN?!

Voditelj je pomalo provokativno pitao Mamića je li on Pablo Escobar ili Bin Laden kad ga toliko progone? Odgovorio je:

– Prema meni se odnose k’o da sam pobio 1.000 ljudi! Čak i tema predsjedničke kampanje nije bilo iseljavanje mladih ili nova radna mjesta, nego se Josipović bavio Mamićem.

“Moja pressica je bila krik očajnika,” komentirao je Mamić svoje obraćanje naciji dva dana prije presude u Osijeku i dodao: “Cilj im je ušutkati me i zatvoriti. Cvitan je u toj farsi egzekutor i izvođač radova, a politika je naručitelj.”

Rekao je da nije prijetio bivšem Glavnom državnom odvjetniku:

– Molim se za njega, ne želim mu ništa loše!

“Poslan sam u Osijek da moje suđenje bude iskontrolirano, a ne pošteno,” nastavlja i pojašnjava:

“U osječkim sudnicama nisu šefovi suci, nego osobe iza kulisa koje ih ucjenjuju! Za mene u Osijeku spasa nema, suci su tamo pod kontrolom ‘duboke države’, a između sebe vode bratoubilački rat za pozicije.”

MAMIĆ CITIRAO HASANBEGOVIĆA

Mamić je pohvalio dr. Zlatka Hasanbegovića i citirao ga je u više navrata:

– Čestiti dio vlasti dopušta paralelnu vladavinu dobro umreženih skupina i pojedinaca, tzv. duboku državu. Hasanbegović je to jako dobro sažeo u svega dvije riječi. ‘Duboka država’ raspoređena je po svim bitnim institucijama i medijima… DORH je van kontrole i rade što hoće. Njima je glavna opasnost moja sloboda jer govorim o njihovim zločinačkim pothvatima.

Zdravko Mamić u Bujici je po prvi puta javno rekao na koji način je došlo do isplate 400.000 eura Miroslavu Ćiri Blaževiću kada je iz Osijeka došao trenirati Dinamo…

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno