Connect with us

Vijesti

MARIO DRAGHI i SVINJE: „PRAVDA“ U EUROPI – RAT SLOVENSKE I EUROPSKE SREDIŠNJE BANKE protiv naroda

Published

on

Prije nego pristanete na uvođenje eura i na europsku monetarnu uniju pažljivo  pročitajte  ovaj tekst o kakvim se unutarnjim mutnim isprepletanim interesima radi u Europskoj uniji ali još više o mutnim poslovima u Središnjoj Europskoj Banci koja može izazvati bankrot države i pretvoriti narod u roblje bez ikakve odgovornosti bilo kome. 

To se upravo dogodilo Grčkoj. Nemojte da iduća bude Hrvatska. Usporedite nedodirljivost Borisa Vujčića i gubitke Hrvatske Narodne Banke i ovog što se dogodilo Sloveniji!

Europska unija se bori za tajnost arhiva Europske Središnje Banke – ESB

Eruropska komisija je tužila Sloveniju pred Europskim sudom pravde jer je policija te zemlje zaplijenila dosije Europske Središnje Banke – ECB. Ovaj slučaj će predstavljati vjerojatno značajan presedan.

Takav naslov donosi  Deutsche Wirtschafts Nachrichten –DWN– od 25 siječnja. To je skandal iz 2013 a koji se tiče direktora – bankara Središnjeg slovenske Banke Boštijana Jazbeca koji je po svom položaju također i član Vijeća EUROPSKE SREDIŠNJE BANKE – ECB koja je zapovijedila Sloveniji spašavanje njenih triju banaka troškovima poreznih obveznika uz uplatu od  preko tri milijarde eura. Naglašeno je iz ECB-a „da se izbjegne slučaj kakav se dogodio Grčkoj“ – bankrot države. Operacija se dogodila s takvim pritiskom na teret platiša poreza i investitora da je na traženje Udruge Slovenskih Investitora /VZMD/ zatraženo od slovenskog državnog tužitelja Zvonka Fischera, koji očito još nije bio u upoznat  s metodama Europske unije kako se uništavaju države, naredio istragu koja je došla do toga da je optužila Jazbeca za zlouporabu položaja i dovela sve do upada policije u sjedište slovenske Središnje /narodne/ banke. Policija je zaplijenila dokumente i kompjutor.”

Pregled je dokumentirao i prve telefonske razgovore Jazbeca s ESB:

“Ako padnem ja povući ću i vas sa sobom“ što govori jako mnogo o mafijaškom „stilu“ i ucjenama koje inspiriraju unutarnji odnos u Središnjoj europskoj banci kao i sigurnost kako se može mnogo toga sakriti u „spašavanju“ banaka.

ONEMOGUĆAVANJE PRAVOSUĐA

I ono što slijedi je u uobičajenom stilu Bruxellesa. Najprije Mario Draghi traži od predsjednika Europske komisije, Junckera, da intervenira u slučaju Slovenije i da zaustavi istragu (eto famozne „jednosmjerne neovisnosti“ sudstva/. Juncker to pokušava s „neformalnim metodama“ ili kako to prevodi „Delo“, prvi slovenski dnevnik „s kontiniranim pritiscima“ koji se pojačavaju da se zaustavi istraživanje dokumentacije jer postoje opravdane sumnje da je u jesen 2013 tadašnji direktor Slovenske Banke počinio brojna krivična djela u procesu oduzimanja vlasništva investitorima i pretjerane kapitalizacije slovenskih banaka. Udruženje Slovenskih investitora NLB umjesto da  šuti /misleći da se još uvijek sudi po habsburškim zakonima/ iskazuje javnu osudu: “Moramo zauzeti nepopustljiv stav u suprostavljanju daljnjim i nasilnijim pritiscima za obustavljanje istrage nepravilnosti i kaznenih djela koja su počinjena tijekom otuđivanja vlasništva investitora i prekomjerne kapitalizacije slovenskih banaka. U tu svrhu slovenske vlasti i institucije koje su im podređene moraju javno protestirati u svezi s tim i obavijestiti slovensku i međunarodnu javnost o sadržaju dokumenata i zbivanjima vezanim za te prosvjede.“ Budući da slovensko pravosuđe ne popušta u tom trenutku, nastavlja: DEUTSCHE WIRTSCHAFTS NACHRICHTEN:

Možete zamisliti Mario Draghi je šokiran? Kako? Zato što je povrijeđen sveti i totalni imunitet koji uživaju danas funkcioneri Središnje Europske Banke koji su izuzeti od bilo kakve kaznene akcije za počinjena djela na funkciji.

NEKAŽNJIVI, NE PODLIJEŽU PRAVDI, NEPOGREŠIVI. PO „PRIMARNOM PRAVU EUROPSKE UNIJE“

Upravo tako piše Draghi glavnom državnom odvjetniku Zvonku Fischeru: Zaplijenjeni materijal sadrži informacije o Europskoj Središnjoj Banci i te su informacije zaštićene izravno primjenjivim „primarnim pravom EU-a“.

Eto? Postoji „primarno pravo EU-a“ koje štiti gospodare i „izravno“ stoji iznad nacionalnih zakona.

Međutim, istražitelj je odbio zahtijev Maria Draghi tvrdeći da zaposlenici Središne europske banke ne uživaju povlastice koji bi ih oslobodile od istraga u pred-kaznenim postupcima. Očito je da su Slovenci, vjerni podanici tisućljetnog austrijskog carstva, ulazeći u Europsku uniju, uvjereni da su ušli u pravnu državu. Tako da se „Delo“ još uvijek neuko kako bi se mediji  trebali ponašati prema“božanskom“ autoritetu ECB usuđuje napisati da je „gospodin Jazbec, čak i sa svog sadašnjeg položaja člana Single Resolution Board  nastavlja lobirati kod Europske komisije da otpočne postupak protiv Slovenije. Upravo zato, u međuvremenu, osumnjičeni je maknut s mjesta Slovenske središnje banke ( u kojoj je bio i član Europske Središnje Banke, dakle u mogućnosti je da“povuče i vas“) i imenovan je od Komisije za predsjednika Single Resolution Board /Jedinstveno tijelo za rješavanje/ koje je organ Europske Središnje Banke, tj. Europske Unije, određen za likvidaciju  posrnulih banaka. Ustvari spašen je kroz jedna od tolikih pokretnih vrata kroz koja europeisti prolaze i odlaze.

Možda bi bilo bolje pojam Europska komisija promijeniti u Commistione Europea. /Commistione na tal. znači mješanje/ dakle Europsko Mješanje – kao mjesto na kojem se središnji bankari zamjenjuju, mješaju s vladarima, upravljačima /država/.

Dakle, Europska Komisija je u ime Europske Središnje Banke tužila Sloveniju na Europskom Sudu Pravde da jednom zauvijek prizna „Primarno pravo Europske Unije“ koje jamči apsolutnu nepovredivost tajni Središnje banke, potpunu neupitnost njenog rada i potpunu nekažnjivost njenih članova čak i onih koji se bave malverzacijama, ustvari da traži superiornost Europske Središnje Banke u odnosu na sve ljudske i božanske zakone.

Ne sumnjamo da će Sud potvrditi princip nepovredivosti Maria Draghia i svih ostalih bankara središnjih banaka. Je li igdje zapisano to „primarno pravo Europske Unije“ i tko će ga na koga primijenjivati? No ponizno ćemo primijetiti da je Draghi, iako „bijesan“ i „šokiran“ tražio da se ovo „pravo“ ne oglasi javno, tražeći od Drunckera /Pijanca//Junckera/ da djeluje „neformalnim metodama“, ili kontinuiranim pritiscima i to uvijek sve jačim na slovensku vladu i kršenjem neovisnosti sudske vlasti zaustavi istragu koju provode slovenski sudci.

Draghi bi radije da  široka javnost ne sazna, da središnji bankari imaju to „primarno pravo“ i nepovredivost koje ih stavlja iznad ljudskog roda koji je grešnički i pokvarljiv. Otkud to pravo? NE BI LI TREBALI POČETI ISTRAŽIVATI PO ČEMU I KAKO IMAJU TO PRAVO? I MOŽDA DOĆI DO ZAKLJUČKA KOJI UKLJUČUJE DA KADA EUROPSKA UNIJA JEDNOJ GRUPI FUNKCIONERA I MONETARNIH MANIPULATORA, „NEPOGREŠIVIH NE–GREŠNIKA“ DAJE TOLIKO PRAVO DA OD NAS TRAŽI PREVIŠE VJERE DA ISKRENO VJERUJEMO U VIŠE EUROPE.

Možda bi se netko trebao zabrinuti da iza te preventivne nedodirljivosti i „iznad zakona“ oni žele zamaskirati:

  • 1.    Svoju nekompetetnost za koju imamo bezbrojne dokaze
  • 2.    Nepoštenje i korupciju
  • 3.    Njihovi ogromni konflikti interesa s različitim  nacijama i dužničke i nezakonite odnose s međunarodnim financijskim centrima moći, lihvarima i i kriminalnim interesima kazneno relevantnim koji su svi povezani globalističkom  ideologijom.

Autor: Maurizio Blondet S tal. prevela prof. Kornelija Pejčinović

Komentari

Vijesti

Predsjednica se izgubila u vremenu i prostoru

Published

on

By

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nas je počastila tiskovnom konferencijom o svom četvorogodišnjem mandatu pa je normalno osvrnuti se na njen mandat od 4 godine. I mi takozvani marginalci (domoljubi i branitelji), kako nas naziva predsjednica, imamo pravo kazati svoje mišljenje o njenom mandatu.

O predsjednici imam pozitivno mišljenje i mislim da je tri godine mandata odradila korektno, imala je jasan cilj (Inicijativa tri mora), promovirala je Hrvatsku na svjetskoj političkoj sceni (sastala se s kineskim predsjednikom Xijem, predsjednicima Trumpom, Putinom, kancelarkom Merkel i drugima), trudila se zaštititi nacionalne interese koliko joj Ustav RH dozvoljava. Okruženje nije bilo povoljno, naprotiv mediji su je stalno držali na nišanu a politički protivnici su je vrijeđali na najgori način. Budući da je vrijeđanje dolazilo od takozvanih lijevih, mediji su to odobravali i nikada nisu kritički o tome pisali.

Međutim, u zadnjoj godina mandata (4 godina) predsjednica se izgubila u vremenu i prostoru, pozvala je predsjednika četničke Srbije u posjet Hrvatskoj. Na upućene dobronamjerne kritike odgovorila je da je kritiziraju figure s margine političkoga spektra“ .

Osvrnuo sam se na riječi predsjednice 18. veljače 2018. godine člankom „Što traže hrvatski „Marginalci“ ?“ (https://croative.net/sto-traze-hrvatski-marginalci/) (vidi dolje što tražimo)

Pozivanje predsjednika četničke Srbije u Hrvatsku nakon sramotne izložbe u New Yorku, izložbe o genocidnosti hrvatskog naroda je sramotno. Na toj izložbi je istaknuto da su Hrvati ubili 700.000 Srba, da su ubili više od 20.000 djece u Jasenovcu itd. Do kada ćemo dopuštati te laži?

Danas, godinu dana nakon tog sramotnog posjeta možemo podvući crtu i pitati koji je rezultat posjeta, nakon godinu dana. Rezultat je NULA! Ponavljam rezultat je NULA!

Agresor (Srbija) na Hrvatsku nije dao podatke gdje su masovne grobnice, gdje su nestali, nije vratio dokumentaciju vukovarske bolnice, nije vratio matične knjige, filmove, kulturno blago, nije platio ratnu odštetu itd. Srbija i dalje ima Zakono o univerzalnoj jurisdikciji nad državljanima Hrvatske!? Zar to nije sramota? Srbija i dalje vodi pročetničku imperijalističku politiku a političari govore o napretku Srbije glede ulaska u EU!? Strašno i uvredljivo!

Bio je to strašan promašaj predsjednice na što su branitelji, takozvani marginalci, ukazali. Danas je sasvim jasno da su branitelji bili u pravu.

Predsjednica je podržala reformu školstva druga Jokića što je isto bio promašaj.

Predsjednica se nije jasno odredila prema Istanbulskoj konvenciji koja negira suverenitet RH,  niti Marakeškom sporazumu koji obvezuje.

Predsjednica nije nedvosmisleno podržala pravo naroda da iziđe na referendum, nije osudila manipulacije koje ministar Kuščević izvodi (brojenje potpisa i broj navodno nevažećih potpisa).

Po pitanju pozdrava „Za dom spremni“ ima pravo da to nije u izvornom obliku stari hrvatski pozdrav. Povezivati taj pozdrav s ustaštvom na kraju 20-tog stoljeća i sada u trećem tisućljećju je idiotizam. Kakve veze imaju branitelji u Domovinskom ratu i ustaše? Nemaju nikakve veze pa je nedopustivo dovoditi ih u neku vezu. Ustaše su poražene, pobijene i pomrle pa danas lupetati o ustaštvu je neprimjereno. Očito je da predsjednica nedovoljno zna povijest, da ne zna mnogo o Domovinskom ratu pa sluša svoje savjetnike koji postavljaju pitanje što Hrvatska ima s Dubrovnikom!

Stalno se izvrću činjenice, negiraju dokazi, negiraju dokumenti i naglašava ustaštvo samo zato da bi se prikrio kriminal, da bi se zadržale pozicije i privilegije. Veličanje zločinca Tita je pozitivno, poželjno i napredno bez obzira što je ubio pola milijuna Hrvata, što je devastirao Hrvatsku za vrijeme svoje diktature. Zbog toga se nikoga ne proziva!

Podržavati Hrvate u BiH na hrvatskoj televiziji i u hrvatskim komunističkim medijima je obično lupetanje od kojega nema koristi. Pitanje položaja Hrvata u BiH se ne rješava izjavama u medijima već razgovorima u centrima moći: u Washingtonu, Londonu, Brusselsu, Berlinu i Moskvi! Hrvatska vanjska politika je katastrofalna, izbor Komšića u BiH je strašan poraz hrvatske vanjske politike. Neka predsjednica sama ocjeni koliko je ona kriva za tu katastrofu (nečinjenjem i imenovanjem veleposlanika).

Nije upitno naše članstvo u EU, NATO-u i drugim asocijacijama upitno je što hrvatski predstavnici ne zastupaju interese hrvatskog naroda i države.

Predsjednica je odrasla osoba koja sama (tako kaže) bira svoje savjetnike i donosi odluke pa treba snositi i posljedice. Pozivanje na loše savjetnike je neprimjereno.

Predsjednicu napadaju mnogi kritičari, posebno su zanimljivi poluidioti s fakultetskom diplomom koji sve znaju a nisu do gležnja predsjednici. Slušajući i čitajući mnogobrojne komentara vidljivo je da se radi o mržnji, kod nekih o patološkoj mržnji.

Predsjednica je kazala: “Svaki zločin se treba osuditi, povijesno utvrđivanje istine je pravi korak naprijed. Jedan zločin se ne treba opravdavati drugim. Ne uspoređujem zločine. Zločin je zločin i treba ga promatrati individualno”, slažem se ali se pitam je li predsjednica misli ozbiljno, je li stoji iza svojih riječi? Nažalost, predsjednica ne misli ozbiljno jer ne brani otkrivanje istine o Drugom svjetskom ratu. Otkrivanje istine u Hrvatskoj naziva se fašizmom, pojavom ustaštva, revizijom povijesti i slično.

Predsjednica je komentirala osuđujuću presudu provokatoru Ercegu pa je govorila o slobodi govora, (Pitanje: zašto je komentirala nepravomoćnu presudu?). U slučaju Erceg se ne radi o slobodi govora, radi se o govoru mržnje kojega dotični širi. On ima pravo na svoje mišljenje ali njegovi javni ekscesi i njegov javni govor mržnje su neprihvatljivi. Nije prihvatljivo njegovo veličanje zločinca Tita i blaćenje branitelja bez obzira kako na to gledaju savjetnici predsjednice.

Predsjednica se susretala s našim iseljenicima širom svijeta ali rezultati su izostali!

Treba podsjetiti Predsjednicu da Hrvatska nije mnogo napredovala u zadnje četiri godine, nisu napravljene nužne reforme, situacija u pravosuđu je katastrofalna, zdravstveni sustav puca po šavovima, ne dozvoljava se demokratsko izjašnjavanje naroda (referendumi), nije promijenjen nakaradni izborni zakon, nije rješeno pitanje blokiranih, onemogućava se glasovanje Hrvatima izvan Hrvatske (mali broj mjesta za glasovanje, neuvođenje elektronskog glasovanja), vanjska politika je katastrofalna, u medijima imamo govor mržnje, širenje lažnih vijesti i cenzuru.  

Ponovno podsjećam na napisano 18. 2. 2018. godine:

Tko su ti „Marginalci“?

To smo mi koji smo branili Hrvatsku, to su udovice hrvatskih branitelja, to su domoljubi koji ukazuju na antihrvatsku politiku hrvatske vlade! Dakle mi „Marginalci“ ( s navodnicima i bez navodnika) smo protiv: uklanjanja HOS-ove ploče,  protiv Jokićeve kurikularne reforme, protiv usvajanja Istanbulske konvencije, protiv financiranja četničkih Novosti, protiv Frljizacije hrvatske kulture, protiv protupravnog financiranja Srpske pravoslavne crkve, protiv političkog imenovanja antihrvatskih konzula i veleposlanika, protiv uhljeba na svim razinama itd.

Što mi „MARGINALCI“ tražimo?

Mi „Marginalci“ tražimo: izmjenu izbornoga zakona, reformu pravosuđa, izmjenu ovršnoga zakona, reformu zdravstva, tražimo istinu o Jasenovcu, zaštiti hrvatskog književnog jezika,  zaštitu obitelji i naše pozitivne tradicije, tražimo procesuiranje zločinaca i udaljavanje antihrvatskih kadrova iz državnih službi (četničkih ubojica i silovatelja, udbaša i kosovaca). To mi „Marginalci“ tražimo bez odgode! 

Dr. sc. Marko Jukić

Hrvatski branitelj i domoljub (takozvani „marginalac“)

Komentari

Continue Reading

Vijesti

Hrvatski Sabor protiv hrvatskog naroda – SRAMOTA

Published

on

By

Dana 15. veljače 2019. godine Sabor je većinom glasova odbio raspisati referendum o promjeni izbornog zakonodavstva i o otkazivanju Istanbulske konvencije.

„Sabor je sa 105 glasova ‘za’, dva suzdržana i 16 protiv, potvrdio zaključak svog Odbora za Ustav, Poslovnik i politički sustav da nisu ispunjene pretpostavke za raspisivanje dvaju državnih referenduma koje su inicirale građanske inicijative Narod odlučuje i Istina o Istanbulskoj.“

Protiv naroda su glasovali „domoljubni“ HDZ-ovci, „veliki katolici“, vitez, neokomunisti i antihrvatski sateliti Plenkovićeve vlasti.

Odlukom hrvatskog Sabora (koji vodi antihrvatsku politiku) je povrijeđen Ustav i Ustavni zakon o Ustavnom sudu. 

Vlada i Sabor negiraju Ustavno pravo naroda, Članak 1. Ustava RH:

(2) U Republici Hrvatskoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu kao zajednici slobodnih i ravnopravnih državljana.

(3) Narod ostvaruje vlast izborom svojih predstavnika i neposrednim odlučivanjem.

Jasno je zašto su vladajući protiv referenduma, Članak 87.:

(5) Odluka donosena na referendumu obvezatna je.

Ustavnopravni stručnjak doc. dr. sc. Mato Palić kaže:

Kako je moguće da dva različita državna tijela (Hrvatski sabor i Ustavni sud) u isto vrijeme mogu biti nadležna odlučiti o istom pitanju (da li je ispunjena jedna od pretpostavki za raspisivanje referenduma)? Kako to da Hrvatski sabor zaključkom koji je donesen prekoračenjem ovlasti može derogirati Ustav i Ustavni zakon o Ustavnom sudu? Znači li takav presedan da će ubuduće Hrvatski sabor moći odlučivati o tome da li je prikupljen dovoljan broj potpisa, a Ustavni sud o ostalim pretpostavkama za raspisivanje referenduma? I kako to da nikada ranije nije proveden takav postupak??”

Njonjo i ostali uhljebi su protiv promjene izbornog zakona jer će izgubiti svoje privilegije. Političkom trgovinom oni (HDZ, SDP, HNS, SDSS i drugi) se uzajamno štite pa nema sankcija za kriminalne radnje, korupciju. Oni ne žele reforme, ne žele izgubiti svoje privilegije (što im sadašnji zakon osigurava) i tako uništavaju državu.

Po Ustavu RH Vlada je odgovorna Hrvatskom saboru, Članak 115.:

(1) Vlada je odgovorna Hrvatskom saboru.

(2) Predsjednik i članovi Vlade zajednički su odgovorni za odluke koje donosi Vlada, a osobno su odgovorni za svoje područje rada.

Međutim praksa pokazuje da je Sabor postao potrčko Vlade (potrčko Ivice, Ive, Zorana ili Andreja).

To je potvrdio i drug Kuščević, koji je lijepo izjavio: “Vlada je usvojila jednoglasno i Sabor će usvojiti Izvješće, Ustavni sud kaže da je sva napravljeno u skladu s Ustavom i zakonima. Ovo što se danas koristiti u dnevno-političke svrhe da bi se postigla mala politička vidljivost, neka služi na čast onima koji to rade.”

Sramotno je da Sabor ne odlučuje o ničemu već izvršava naređenja trenutnog vladara Plenkovića.

Mediji javljaju:

Ministar uprave Lovro Kuščević odgovorio je na optužbe Mostovih zastupnika da su članovi Povjerenstva koji su provjeravali potpise referendumskih inicijativa Narod odlučuje i Istina o Istanbulskoj – uništili kontrolne liste.

“Svi već znamo da su izjave Bulja, Grmoje u javnosti prihvaćene kao apsolutna istina, čudi me da im je promaklo i da ovako manipuliraju. Kompletna lista i popis se nalaze u aplikaciji koja je pohranjena u APIS-u. Svi listići, svaki glas i potpis se čuvaju u Saboru i moguće je u svakom trenu provjeriti je li neki potpis valjan ili nevaljan. Očito gospodi iz Mosta nije stalo od istine, da jest – bili bi se prijavili za uvid i vidjeli valjanost svog potpisa”, kaže ministar Lovro Kučević.

Dakle, može se provjeriti samo svoj potpis i drug Kuščević može raditi i tvrditi što hoće!

Mostovci otišli do Ministarstva uprave:

„Na poziv ministra Kuščevića otišli smo i do Ministarstva uprave, ali ni tamo nismo dobili uvid u dokumentaciju, ali smo dobili odgovor državne tajnice Josipe Rimac da zastupnici nemaju pravo uvida ni u potpise, ni u kontrolne liste bez privole 40-ak tisuća građana čiji su potpisi proglašeni nevažećima, rekao je Petrov.“

Drugarica Rimac im je kazala da moraju imati privolu 40.000 građana, koji su to građani?

Oni nemaju pravo uvida!? OK.

Ako oni nemaju pravo uvida pitanja su: Tko ima pravo uvida osim potpisnika? Je li Ministarstvo uprave pozvalo imenom i prezimenom potpisnike inicijativa da dođu provjeriti zašto su njihovi potpisi nevažeći?

Znaju li građani, koji su dali potpis, da je njihov potpis nevažeći? Zašto ih drug Kuščević nije pozvao da provjere svoj „nevažeći“ potpis kada samo oni mogu provjeriti svoj potpis?

Iz gore navedenog se može zaključiti da Ministarstvo uprave ne dozvoljava provjeru tobože nevažećih potpisa. Radi se o lažima i prevari najgore vrste. Inicijativama ne treba 40.000 potpisa već cca 3.200 potpisa pa je jasno da se radi o sramotnoj prevari.

Protiv volje naroda su, osim uhljeba iz HDZ-a, Plenkovićevi sateliti: pročetnički SDSS, antinarodni HNS, neokomistički SDP i otpadnici iz SDP-a i HNS-a.

Evo bisera vladajuće klike:

Jedan bjednik iz HNS-a govori o krivotvorenju potpisa. Neka pojasni imenom i prezimenom tko je krivotvorio, koliko je krivotvorenih potpisa, je li 40.000 potpisa krivotvoreno?

Sve rasprave bi bile izbjegnute da je drug Kuščević, inače veliki „domoljub“ i „veliki katolik“, dozvolio da predstavnici referendumskih inicijativa budu promatrači, samo promatrači, kod provjere potpisa. Sve bi bilo čisto i pošteno bez bespotrebnih rasprava.

Čemu služi Sabor?

Sabor se sveo na debatni klub gdje se iznose mišljenja, suprostavljeni stavovi, izvode igrokazi (takozvani performansi koji se danima pripremaju), gdje se pojedinci dive svojoj poluidiotskoj izvedbi, a u konačnici bez ikakve veze i potrebe jer je unaprijed odlučeno što će biti izglasano. Kokošari ne glasaju po savjesti već po naputku koje je donije stranka (bez obzira o kojoj se stranci radi).

Da se ukine Sabor narod to ne bi ni primjetio jer tu je Ivica, Ivo, Zoran ili Andrej. Suvišno je imati Sabor kada imaš Ivicu, Ivu, Zorana ili Andreja. Sabor je nepotreban i treba ga ukinuti jer je potrčko premijera i vladajuće klike (principijelne ili neprincipjelne koalicije). Umjesto da dajemo novac za saborske uhljebe dajmo za bolesnu djecu!

Biti protiv svog naroda je zločin!

Dr. Marko Jukić

Komentari

Continue Reading

Vijesti

KVIZ: Sličnosti hrvatskog i ruskog jezika

Published

on

Donosimo kratki youtube video sa zanimljivim kvizom koji ilustrira sličnosti hrvatskog i ruskog jezika, čak neke riječi koriste isključivo ovi narodi, što potkrepljuje tvrdnje o posebnim vezama Hrvata i Rusa.

Naime, prema povijesnim izvorima, upravo Hrvati su utemeljili Kiev, iz kojega je nastala Kii(e)vska Rus, kao temelj buduće ruske, odnosno ukrajinske države…

Pogledajmo zanimljiv video (u obliku simpatične kviz igraonice):

Komentari

Continue Reading

Facebook

Popularno