Connect with us

B. Karlo

LUDILO U NJEMAČKOJ – Profesor-ateist: gay brak je protiv prirode i evolucije, a pravo gayevima na usvajanje djece je državno podsticanje pedofilije !

Objavljeno

- datum

Nedavno je njemački parlament, Bundestag, velikom većinom glasova ozakonio gay brak u Njemačkoj. Pored svih zastupnika Socijaldemokrata, Zelenih i stranke Ljevica, za to su glasala i 72 od ukupno 225 zastupnika Merkeličnog CDU-a. Među tih 72 zastupnika, bili su i ministrica obrane Ursula von der Leyen, Merkeličin predstojnik kancelarskog ureda Peter Altmeier i mladi zastupnik Jens Spahn, član glavnog odbora CDU-a, inače deklarirani gay. Merkelica je kofol glasala protiv. Kažem kofol, jer je sve to bio jeftini igrokaz.

Poznato je da ona u stvarnosti nije protiv gay braka, niti je ikad doista bila konzervativna, već oduvijek liberalna, naprimjer ona se još prije 25 godina, kada je bila tek nova, mlada zastupnica u CDU-u, zalagala za pobačaj. A pomenuto troje političara CDU-a koji su glasali za gay brak su njeni najbliži i najpouzdaniji suradnici u stranci. Merkelica je osobno pokrenula pitanje uvođenja gay braka i glasanje o tome u Bundestagu. To je bio njen taktički potez  upravo sada, dva i pol mjeseca uoči parlamentarnih izvora. Jer, radi se o tome, da  ona želi osigurati svaku opciju za moguću vladajuću koaliciju nakon izbora u rujnu.  Već sada je izvjesno da će CDU dobiti relativnu većinu i da će za sastav nove vlade trebati jednog ili možda više koalicijskih partnera. A za kameleona Merkelicu, svatko tko joj osigurava vlast, je dobrodošao partner za koaliciju. I stranka Zelenih, glavni lobist za gay lobi. Ta stranka je prije nekoliko mjeseci u javnosti dala do znanja, da je ozakonjenje gay braka uvjet da Zeleni idu u koaliciju sa bilo kojom drugom strankom. Proračunata taktičarka Merkel je odmah reagirala poticanjem glasanja o gay braku u parlamentu. 

Zato je ona ko’fol glasala protiv, da bi na budućim izborima možda pridobila glasove pokojeg naivnog  konzervativnog birača CDU-a, ali je naravno unaprijed znala da to ništa ne mijenja i će gay brak dobiti većinu u parlamentu. Dakle i vuk sit i ovce na broju. Tako je ona sada unaprijed osigurala i tu opciju, ako bude potrebno,  ako SPD ne bude htio opet biti u velikoj koaliciji (što Socijaldemokrati najavljuju) i ako CDU ne mogne sastaviti vladu sa Liberalima (FDP), onda pokušati koaliciju sa Zelenima. CDU je u na regionalnoj razini, već sada u koliciji sa Zelenima, u dvije pokrajinske vlade, u pokrajinama Baden-Wuerttenberg i Hessen.

Pažljivom promatračima nije promaklo da se gay brak u Njemačkoj sada zapravo ne zove više gay brak  već “brak za sve”. Dakle u Bundestagu se glasalo o “braku za sve”. Ovaj pojam “brak za sve” nastao je odjednom tek prije godinu-dvije. Dotada se u javnosti i medijima u Njemačkoj stalno koristio pojam gay brak, odnosno homoseksualni brak (njemački: Homoehe). Ubacivanje novog pojma “brak za sve”, je tipična taktika, onih koji vuku konce iz pozadine, dakle ubacivanje eufeminizama, po oprobanoj metodi “Overtonovog prozora”, 

Croative.net: Overtonov prozor: Metode radikalne manipulacije ljudima

 koji u javnosti trebaju postupno pripremiti put za nove ciljeve. Jer pojam “brak za sve” je neodređen, sveobuhvatan, nema granica, dakle može uključiti ne samo gayeve, već sve i svakoga. Tako se već vjerojatno priprema slijedeći korak u bliskoj budućnosti, brak između više osoba, brak između srodnih soba, dakle legalizacija incesta, i sve moguće druge varijante.

Urlich Kutschera je evolucionalni biolog, jedan od najpoznatijih u Njemačkoj, profesor na sveučilištu u Kasselu i gostujući profesor na Sveučilištu Standford u Kaliforniji, u SAD-u. Kutschera već nekoliko godina kritizira rodnu ideologiju i sa tim je već nekoliko puta izazvao bijes ljevičara sa svog vlastitog sveučilišta i medijskih dežurnih čuvara političke korektnosti Merkeličinig sustava.  On je ateist i njegovi argumeti protiv rodne ideologije i gay braka, su čisto iz ugla znanosti i evolucije.

U razgovoru sa Radiom RBB (Rundfuk Berlin-Brandenburg, jedna od državnih regionalnih radio-postaja), Kutschera je prije dvije godine rekao da je rodna ideologija (gender manistreaming), pseudo-znanost, koja se  proširila kao tumor i želi osvojiti sva područja znanosti, koja nema nikakvog uporišta u ozbiljnoj znanosti, koja je postala kvazi-religija, a njeni zastupnici i sljedbenici su opasna sekta. Kutschera je sve to protiv rodne ideologije detaljno obrazložio u svojoj knjizi “Evolucijska biologija 2015”. Sa izmišljenim engleskim kovanicama kao “gender mainstreaming” i “gender studies” upravo se želi to, kod  laika, običnog stanovništva, koje se ne razumije u to, postići dojam, da se radi o nekakvoj znanosti, kaže on. Kutschera je  razbjesnio i feminstice. Pozivajući se na biologiju i evoluciju, rekao je: “muškarci ne žele svadljive  feministice. Muškarci, bez obzira na to iz koje kulture potječu, jesu li iz Arabije, Izraela, Njemačke ili Rusije, ili bilo koje druge države i kulture na svijetu, žele mlađe, atraktivne, fertilne (plodne) žene, koje ne diskutiraju puno. Muškarci su praiskonska stvorenja evolucije, oni naprosto žele ljubaznu ženu, sa kojom ne moraju puno diskutirati, mladu, atraktivnu, koja dobro kuha i koja će podizati djecu. Tako je to u svim kulturama svijeta, i to je tako od prirode i evolucije, stotinama tisuća godina.”

Profesora su napali i iz njegovog vlastitog sveučilišta. I to “Opći odbor za studente” (AStA)   ljevičarsko udruženje u okviru sveučilišta Kassel, koja ga je odmah tužakalo ravnateljstvu sveučilišta.  AStA ga je napala, da je uvrijedio i diskriminirao rodnu ideologiju, znanstvenike rodne ideologije i žene. Kutschera je to demantirao i odbio bilo kakvu ispriku.

Nedavno je Kutschera opet podigao još veću prašinu i izazvao još veći bijes dežurnih čuvara političke korektnosti i bijes gay lobija.

Kutschera je u razgovoru za njemačko-austrijski katolički portal kath.net, bez dlake na jeziku, kritizirao odluku njemačkog parlamenta, da ozakoni gay brak i kritizirao gay brak kao takav. Kutschera je u međuvremenu, u zadnje dvije godine, od ovog pomenutog prvog napada  na njega, proučio svu tu glavnu džendersku literaturu i njene autore i napisao kritičnu anti-džendersku knjigu “Das Gender-Paradoxum” (Dženderski paradkos) o kojoj je govorio u razgovoru sa portalom kath.net. Kutschera je proučio i Kinseya i cijelu tu “ideologiju duginih boja”, koja je, kako on kaže, raskrinkana kao izmišljotina. On naglašava da ni na koji način ne treba diskriminirati homoseksualne osobe, koje imaju homoerotični nagon i po njemu imaju geneteski ugrađenu “heterofobiju” i da ih treba prihvatiti kao takve. Ali  većina od njih su nesposobni za reprodukciju, za razmnožavanje putem spolnog općenja između dva različita spola i  na neki način su, tako reći, kažnjeni od strane prirode i njihovi geni će na prirodni način, putem prirodne selekcije nestati. I zbog toga, na temelju tih znastvenih argumenata, on se izjasnio protiv gay braka.

Zato ga besmislena, protunaravna odluka njemačkog parlamenta o ozakonjivanju gay braka, nije iznenadila, kaže on na početku  razgovora za kath.net, i nastavlja: “…jer ta je odluka dosljedni nastavak rodne ideologije koju je utemeljio John Money (1921–2006) godine 1955. Ta rodna ideologija polazi od teze da postoji psihosocijalni spol (odnosno rod), koji je neovistan od biološko-genetskog predodređenja (biološkog spola) ljudskog bića i da se može mijenjati. Te absurdne ideje Money je želio dokazati sa svojim eksperimentima kastracije, koji, kako je poznato. nisu uspjeli (radi se o dvostrukom ubojstvu braće blizanaca Reimer, za koje je Money bio odgovoran). Ta perverzna ideologija seksualnog zlostvaljanja djece je temelj današnje dogme o izjedančavanju žene i muškarca,  dogmi po kojoj je žena=muškarac, dogmi koja na temelju bioloških činjenica može voditi u ad absurdum. Ovo Moneyevo krivo učenje, koje zagovara i gay brak i pedofiliju posebno je rašireno među crveno-zelenim političarima, zato me ne čudi rezultat glasanja u parlamentu.”

kath.net: Kako ocjenujete njemački “univerzalni brak” iz pogleda evolucijske biologije?

Kutschera: Naši naivni političari rabe pojmove iz biologije, a da uopće neznaju što oni znače. Stanovništvo znači populacija, a populacije su definirane kao zajednice  za reprodukciju, za produžetak vrste. Religijski i kulturno relativno homogena njemačka populacija, koja živi na njemačkom državnom području je, tako dakle, zajednica ljudi, koji iza sebe ostavljaju nasljednike. Najvažniji zadatak svih državnika, sastoji se u tome održati  tu populaciju koja im je dana na povjerenje. Zato je brak između muškarca (koji producira spermije) i žene (koja daje na raspolaganje svoje jajne stanice i koja ima sposbnost rađanja) stavljen  pod posebnu zaštitu od strane njemačkog ustava. Iako su oko 15% muškaraca i žena, iz bioloških razloga neplodni, oni su unatoč tome u principu ipak sposobni za reprodukciju (odgovorna stručno praćena reprodukcija). Nasuprot tome, gay parovi, veze između muškarca i muškarca te žene i žene su sterilni, nespolni erotični dvojci, bez sposobnosti reprodukcije. Problem umjetene oplodnje kod lezbijskih parova, gdje nakon rođenja djeteta, jedna žena preuzima ulogu oca, ne mogu ovdje tematizirati detaljnije. Jadno dijete koje je proizvod takve umjetne oplodnje mora onda u dječijem vrtiću kazati: “moj tata je moja druga majka”. Da bi se to sprovelo, promiče se protuprirodna rana seksualizacija djece, koju je uveo zlostavljač djece John Money. To je duhovno silovanje djece. Ali taj plan rodne ideologije neće funkcioniarati. Jer država nema nikakve koristi od toga, ako ona privilegira sterilne homoseksualne parove, jer mirovine tih osoba moraju osigurati fertilni (sposobni za oplođivanje) parovi iz brakova muškarca i žene- što je nepravda prvoga stupnja.

kath.net: Kao slijedeći korak zahtjeva se pravo na usvajanje djece za homoseksualne parove. Kako Vi to ocjenjujete?

Kutschera: U money-ističkom ludilu izjednačavanja spolova, gay parovi dvojica muškaraca, zauzimaju istu poziciju kao i jedan fertilni par muškarac i žena i to u ljudskom stanovništvu, odnosno populaciji. Ali ta populacija je definirana kao reproduktivna zajednica za produžetak vrste, dakle to (zahtjev za usvajanjem djeca za gay parove) je zeleno-crvena absurdnost! Ako se doista dozvoli pravo na usvajanje djece za erotske zajednice između dvojice muškaraca ili dvije žene, to će biti pedofilija koju promiče država i najteže zlostvaljanje djece. Otac rodne ideologije John Money, koji nije imao djece, sve to je već osobno radio u okviru svoje absurdne ideologije spolova.

kath.net: Pedofilija i najgore zlostavljanje djece. Kako to obrazlažete?

Kutschera: U tijeku evolucije sisavaca preko 150 milijuna godina, veza između majke i djeteta razvila se kao najjača veza, najjača vrpca. Ako se dakle, djetetu namjerno oduzima majka kao osoba sa kojom je dijete prirodno vezano, ili ako se pokuša, biološkog oca zamjeniti ženskom osobom to je povreda temeljnog ljudskog prava uopće. Kod normalnih heteroseksualnih roditeljskih parova sa djecom, postoji genetski ugrađena zabrana incesta, koju se može definirati kao “instiktivni tabu”, a koja se brine za to, da naprimjer biološki otac ne oženi svoju 20 ili 30 godina mlađu kći i da sa njom ne stvara djecu-to je tako jednostavno i učinkovito! Zbog homocigotije (deformacija zbog istih gena), incest vodi ka degeneraciji populacije. Suprotno je kod efekta heteroze, koji omogućava spajanje muških i ženskih gena iz različitih populacija, ako one religijski i kulturno odgovaraju jedna drugoj. U San Franciscu u Kaliforniji veliki dio heteroseksualnih parova je sastavljen od bijelih američkih muškaraca i azijatskih žena (kineskog, japanskog itd. podrijetla), što očito dobro funkcionira.

kath.net: Kako vidite ulogu očuha u gay brakovima?

Kutschera: Ako nedostaje genetska vrpca, kao naprimjer kod gay parova koji imaju usvojenog sina, onda tu može u pojačanom obliku, doći do takozvanog “efekta očuha”. Zašto onda dakle jedan 40-godišnji gay muškarac ne bi seksualno poželio, na primjer, svog 15-godišnjeg usvojenog sina, jer on sa tim dječakom nema uopće nikakvu genetsku srodnost? Dakle, ona instiktvna odbojnost prema incestu ovdje ne postoji. Pogledajmo detaljnije neki gay par. Sa vjerjojatnošću od 95% taj je usvojeni dječak  heteronormalan i tako on ima u sebi genetski ugrađenu (instikivnu) homofobiju, odbojnost prema homoseksualnosti. Kako će onda dakle, taj dječak  prebroditi to evolucijsko genetsko nasljedstvo (urođenu odbojnost prema homoseksualnosti),  povezano sa masovnim emocionalnom odbojnošću onoga što mora gledati svaki dan (između svoja dva oca)? Postoji 4% vjerojatnosti da je taj usvojeni sin kao i njegov “roditelj 1” i “roditelj 2”, urođeni homoerotičar. Postoji dakle mogućnost, da se dva “gay oca”, jednoga dana zaljube u svog usvojenog sina, kao što se dešava da se neki heteroseksualni očuh zaljubi u usvojenu kći sa kojom nije genetski povezan. U tom slučaju je taj dječak bez ikakve zaštite izložen “prenaglašenoj roditeljskoj ljubavi”, tako je pedofiliju definirao John Money. Na taj način se otvara mogući horor scenarij za zlostvaljanje djece (u gay brakovima), scenarij o kojem čovjek ne želi dalje razmišljati – onda će doći i “brak za sve troje”. Pošto veliki broj lezbijskih žena naginje ka pedofiliji, i tamo ( u lezbijskim brakovima) mogu nastati slični problemi.

kath.net:  Kako je moguće da obrazovani građani na političkim pozicijama, zagovaraju takve absurdne zakone?

Kutschera: Kako sam već obrazložio u vezi sa neslobodom mišljenja (u ranijem razgovoru sa kath.net), u Njemačkoj je posebno, među političarima koji nemaju djece, oportunizam postao princip sa kojim se oni vode. Hrabre osobe, koje svoje viđenje iznose i razumno ga obrazlože, su nepoželjne, na primjer, bivša zastupnica CDU-a Erika Steinbach, koju je predsjednik njemačkog parlamenta (Norbert Lammert) diskvalificirao kao da je izopćena gubavka. Na sličan način se odbacuje, profesora Bassama Tibija, političkog znastvenika iz Göttingena  podrijetlom iz Sirije, iako bi on bio najmjerodavniji savjetnik njemačkoj vladi što se tiče pitanja migracije. Vlastito, logično racionalno razmišljanje i građanska hrabrost, su u Njemačkoj sve rjeđi, ali i to vrlo dobro spada u kompletno ideološko izjednačavanje, kakvo je zahtijevao osnivač rodne ideologije i zlostavaljač djece, John Money.

Nakon ovoga razgovora za kath.net, na Kutscheru je  opet podignuta hajka. Javila se opet spomenuta organizacija AStA sa njegovog sveučilišta u Kasselu i  optužila ga da je homofob i da je “opsjednut mržnjom  i za sažaljenje”.  Od ravnateljstva sveučilišta, AStA zahtjeva da “preispita da li profesor Kutschera i dalje treba predavati na ovom sveučilištu”. Drugim rječima, AStA između redaka zahtjeva otkaz za profesora. Što je još jadnije i gore, javio se i pokrajinski minstar za znanost Boris Rhein iz Merkeličinog CDU-a, koji je, kako je rečeno na početku, u ovoj pokrajini u vladajućoj koaliciji sa Zelenima. Rhein je  optužio profesora Kutscheru za diskriminaciju i vrijeđanje homoseksualaca i od ravnateljstva sveučilišta također zahtijevao da preispita je li profesor povrijedio pravila svoje struke, je li naštetio ugledu pokrajine Hessen na polju znanosti itd.. I ako jeste, da sveučilište primjeni disciplinske mjere protiv profesora.

Ravnateljstvo sveučilišta, očito pod pritiskom, se odmah distanciralo od svog profesora, iako je nastojalo istaći da  sloboda znanosti vrijedi za profesore i onda kada su njihovi stavovi u suprotnosti sa stavovima sveučlišta.

Studenti iz udruženja AStA u znak prosvjeda protiv profesora Kutschere, organizirali su “piknik duginih boja” i sakupljali potpise protiv njega, koje su dostavili ravnateljstvu sveučilišta. A protiv profesora su, kako je izvjestila policija, podignute i dvije krivične prijave od strane privatnih osoba.

B. Karlo/Croative  izvori: Die Welt

Komentari

Komentari

B. Karlo

KAKVO POTČINJAVANJE, NA GRANICI…: Roditelji, od afganistanca ubijene njemačke djevojke i dalje podržavaju migraciju!

Objavljeno

- datum

 ŠTO BI IM ONA REKLA …Potpuno potčinjavanje koje graniči sa debilizmom: Roditelji njemačke djevojke, koju je prije dvije godina ubio afganistanski migrant, dobivaju nagradu zato što i dalje podržavaju migraciju!

Ako mislite da je slijedeća vijest neslana šala ili možda zločesta satira, varate se. Ne, već je to istina! Gorka i prije svega nevjerojatna istina, koja je još jedan primjer za polagano, postupno samokuinuće države Njemačke i za potpunu debilizaciju njene odnarođene političke, kulturne i medijske elite.

Najprije, da podsjetim na grozni zločin, koji je počinio Merkeličin migrant iz Afganistana, Hussein K., prije 2 godine u Freiburgu. U istom ovom Freiburgu, ljevičarskom raju, u kojem su nedavno drugi migranti brutalno silovali jednu 18-godišnju djevojku.  Zločin, koji se odigrao prije 2 godine, je jedan od mnogobrojnih zločina, koji su počinili Merkeličini i Sorosevi migranti u zadnje 3 godine, ali taj je dosada bio najbrutalniji i najšokantniji.

Izvor slike: Breitbart & Facebook

Dakle, navodno 17-godišnji (u stvarnosti je stariji!?), Afganistanc Hussein K., koji je u Njemačku stigao, baš u onim nepreglednim kolonama migranata, krajem 2015. nakon što im je Merkelica otvorila vrata, u listopadu 2016. je najprije brutalno silovao 19-godišnju studenticu Mariju Ladenburger, zatim ju je davio dok se nije onesvjestila, i onda ju je bacio u rijeku Dreisam i utopio. Nakon toga se doznalo, da je Hussein K., prije nego što je došao u Njemačku, nakratko boravio u Grčkoj, gdje je več bio počinio teško kazneno djelo, gurnuvši jednu djevojku sa strme litice, koja je nakon toga zadobila teške tjelesne ozlijede. Hussein K. je osuđen na zatvorsku kaznu u Grčkoj, ali je brzo pušten i onda je stigao u Njemačku. Na sudskom procesu zbog silovanja i ubojstva Marije Ladenburger, Hussein K. je cinično izjavio: “ma to je bilo samo žensko”, dakle, za njega sve, pih, sitnica. U međuvremenu je Hussein K, osuđen na doživotni zatvor, ali u Njemačkoj, a ne u Afganistanu i tako je na neki način ipak postigao što je htio: ima trajni boravak u Njemačkoj, u kojoj su zatvori zapravo sprdnja i udobniji su nego većina domova u Afganistanu. Poznajući debilnu njemačku ljevičarsku ideologiju, ne bi čudilo, da ga nakon nekoliko godina zatvora puste, jer se eto, popravio.

Maria Ladenburger bila je kći njemačkog političara nižeg ranga, koji radi u Bruxellesu u prostorijama EU i koji se zalagao za migraciju i pomoć izbjeglicama. I ona osobno se također angažirala u pomoći izbjeglicama. Sahrana nesretne djevojke tada, prije 2 godine, obavljena je u tajnosti, izvan očiju javnosti, a na sahrani je bio i Martin Schulz iz SPD-a, bivši predsjednik EU parlamenta i također veliki zagovornik migracije, koji je inače na listi onih 200 i nešto Sorosevih plaćenika, zastupnika EU pralamenta, koje je prije 2 godine razotkrio WikiLeaks. Schulz je dobar prijatelj Marijinog oca.

“Nagrada njemačkih novina za građane” (BDZV) je nagrada koju dodjeljuje organizacija udruženja izdavačkih kuća njemačkih novina, naravno onih novina, koje pripadaju glavnim medijima, propagandističkim plaćenicima u službi Sorosa i duboke države, Zato takve u Njemačkoj nazivaju “lažjivi tisak” (Lügenpresse). Nagrada se naziva “Njemački građanin godine” i dodjeljuje se svake godine jednoj ili više osoba za “izuzetne zasluge u društvu”. Prema obrazložemju BDZV, zasluga Marijinih roditelja; Clemensa i Friederike Ladenburger, je u njihovom “držanju”, nakon brutalnog ubojstva njihove kćeri. Zato što nisu podlegli mržnji, što i dalje podržavaju migraciju i multikulturalnost i što su nakon smrti svoje kćeri, kao znak humanosti osnovali Zakladu za studente. Nagrada će im biti uručena 13. ožujka naredne godine u Berlinu

Dakle organizacija elite nagrađuje roditelje iz te elite, faktički zato što su žrtvovali svoju kći za plemenitu stvar u ratu između kultura. Tako to ironično objašnjava  neovisna novinarka Annabel Shunke.

U ranijim vremenima su se dodjeljivali ordeni roditeljima vojnika koji su pali u ratu, a sada ovdje u ovom slučaju, nagrađuju se roditelji djevojke, za žrtvu, koju je podnijela u ratu kultura. Ova nagrada roditeljima ubijene Marije Ladenburger, je faktički jedan takav orden za služenje multikulturalnoj ideologiji.   “Ideologiji, koja je postala jedna vrsta kvazi-religije, čiji razmjer perverznosti ostavlja bez riječi.” – kaže Schunke i zaključuje sarkastično: “Ako AFD uskoro naraste na 20%, zakladu Marijinih roditelja, mogu još uvijek preimenovati  i nazvati je Zaklada Hussein K.”

Branimir Karlo  foto: DPA

  • Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne moraju odražavati stavove redakcije portala Croative.net

 

Komentari

Pročitajte cijeli članak

B. Karlo

Predsjednik njemačkog parlamenta poručio Nijemcima da se pomire sa time, da se većina nelegalnih migranata neće protjerati iz Njemačke!

Objavljeno

- datum

 NJEMCI U UŽASNOJ SITUACIJI, SLIJEDI LI REVOLUCIJA!?    Predsjednik njemačkog parlamenta, Bundestaga, Wolfgang Schäuble, nedavno je faktički poručio Nijemcima, da jednostavno moraju prihvatiti masovnu nelegalnu migraciju, koju im je nametnula Merkelica u službi Sorosa i duboke države. U zadnje 3 godine Merkelica i njemačka vlada, (kojoj je do izbora u rujnu 2017. pripadao i Schäuble), dovukli su skoro 2 milijuna ilegalnih arapskih i afričkih migranata, iz svih mogućih država Sjeverne Afrike, Bliskoga i Srednjeg istoka Azije. Iako je velikom broju njih odbijen zahtjeva za azilom, dosada ih je protjerano manje od 2%.

Sada je Schäuble otvoreno rekao, da  njemački građani ostave svaku nadu, da će ti migranti ikada biti protjerani, već da naprosto prihvate činjenicu, da će ogromna većina tih 2 milijuna migranata trajno ostati u Njemačkoj. Dakle, da se faktički prihvati, gaženje zakona i kapitulacija pravne države i sustava.

U razgovoru za „Welt am Sonntag“ , prije nekoliko tjedana, Schäuble je rekao:

“Treba nam biti jasno, koliko je teško protjerati (odbijene azilante). Zato ne treba gajiti previše nade, da ćemo moći protjerati većinu tih ljudi. Radije trebamo upregnuti svu snagu, u to, da njih (azilante) integriramo u naše društvo. One koji su sada već ovdje, trebamo  svim sredstvima integrirati, kako je najbolje moguće”.

Odvratni cinizam Schäuble-a: ” Ili migranti ili incest!

Wolfgang Schäuble, je stari iskusni političar Merkeličinog socijaldemokratiziranog CDU-a. U ranijim mandatima Merkeličine vlade bio je ministar za unutrašnje poslove, pa ministar za rad, pa ministar financija. Sada je predsjednik parlamenta. On od početka podržava Merkeličinu politiku masovne migracije i poznata je njegova izjava od prije 2 godine, da Njemačka mora primati što više migranta, jer inače će njemačko stanovništvo provoditi incest. Sa tom ciničnom izjavom Schäuble je želio reći, da je Nijemaca sve manje i manje, tako da se Nijemci ubuduće neće više moći ženiti i udavati među sobom, pa zato treba veliki broj migranta iz Azije i Afrike, da se Nijemci pomiješaju sa njima. Schäuble je 2016. sudjelovao na godišnjem skupu skupine Bilderberg.

Da je navodno jako, jako teško protjerati odbijene azilante, sve je to naravno planirani igrokaz za zavaravanje javnosti. Ogromna većina tih azilanata su namjerno uništili sve osobne dokumente, prije nego što su ušli u Njemačku i dakle, svi oni koji su bez ikakvih dokumenta ušli u Njemačku, po zakonu su ilegalni migranti i po zakonu, uopće ne bi smjeli biti pušteni u državu, a kamoli da podnose zahtjeve za azilom i boravkom. Ali Merkelica je po nalogu Sorosa i duboke države, pogazila sve te zakone i stavila ih iznad snage. I tako se svima njima dopuštalo, da predaju zahtjeve za azilom. Sve je to vrlo podmukao igrokaz. Na jednoj strani, se glumata, kofol, da se radi sve po zakonima i propisima, ali istovremeno na drugoj strani, duboka država preko Merkelice i ostalih svojih plaćenika u njemačkoj vladi, čini sve da sabotira te zakone.

Soros i Duboka država forsiranju kršenje zakona plaćanjem skupih odvjetnika…

Jer, kada velikom broju tih ilegalnih  migranta, zahtjev za azilom bude odbijen i dobiju nalog da napuste državu u roku od nekoliko dana ili tjedana, nijedan od njih to naravno neće dragovoljno učiniti, pa se po zakonu, takve treba silom protjerati. Ali onda u igru uskaču Soroseve organizacije, koje su tim migrantima i plaćale putne troškove od Azije i Afrike do Europe. Te organizacije tim migrantima, kojima je odbijen zahtjev  za azil, daju bezplatno odvjetnike i pravne stručnjake, koji za njih, ulažu žalbe sudovima i koji ih zastupaju sudovima i za njih obavljaju sve sve pravne stvari. Kada se zna koliko su u Njemačkoj odvjetnici skupi i sve stvari vezane sa sud i sudstvo, tako da jedan migrant, onako sam bez ičije pomoći naravno to nikako ne bi mogao. Ali tata Soros daje lovu, plaća odvjetnike i cijelu tu pravnu i sudsku proceduru. I na kraju bude po onoj: pojeo vuk magare. Te stvari sa žalbama i sudovim se otegnu u nedogled i na koncu samo vrlo mali broj tih odbijenih azilanata, bude protjeran. A oni koji i budu protjerani, većina njih se nakon nekoliko mjeseci opet vraća, pod nekim drugim imenom i opet polaže zahjtev za azilom, Takvih slučajeva je već bilo na pretek.
I ne samo to da se sabotiraju zakoni i pravna država, već Merkelica i njena sluganska vlada, ovim ilegalnim migrantima, žele omogućiti i dovlačenje svojih brojnih obitelji. Merkeličina vlada CDU-a i SPD-a, već je početkom ove godine donijela širokugrudnu odluku, da migranti mogu dovući i članove svojih obitelji iz Afrike i Azije. Kako procjenuju neovisni stručnjaci, na taj način, bi se broj afričkih i azijskih migranata, za samo desetak godina mogao upetorostručiti! Dakle, da od ovih 2 milijuna, putem dovlačenja članova obitelji, za desetak godina naraste 10 milijuna!!

POLIGAMIJA: Dovedite žena i djece koliko hoćete! Njemci časte…

I ovdje se, po nalogu Sorosa i duboke države, za nelegalne migrante, krše zakoni, sve u šesnaest. Tako je poznat slučaj, sirijskog migranta u gradu Pinnebergu, kod Hamburga, koji je zimus dovukao svoje dvije supruge i šestero djece iz Sirije!! I ured za strance u tom gradu mu je to odobrio! Iako je poligamija u Njemačkoj zakonom zabranjena. Plus, što je tom Sirijcu i njegovoj obitelji, još dana velika kuća za stanovanje, koju plaća država (Thyshiseinblick.de)

Prizor iz tog njemačkog parlamenta,  koji se odigrao prije nekoliko mjeseci, a u kojem je također sudjelovao Schäuble, pokazao je sav jad i bijedu Njemačke, i njene političke vrhuške, koja u službi globalističke elite, radi na uništenju vlastite države.

JAD I BIJEDA: Minuta šutnje za ubijenu djevojku, u novonjemačkom – “širenje mržnje”

Naime, zastupnici stranke AFD ustali su da minutom šutnje odaju sućut, djevojci Susanni, koju je nekoliko tjedana ranije ubio jedan irački izbjeglica.

Na to je reagirao predsjednik parlamenta, Wolfgang Schäuble, koji je zbog toga izrekao opomenu zastupnicima AFD-a, da jedna stranka sama i pojedinačni zastupnici, navodno nemaju pravo na takve samovoljne postupke u parlamentu i da je taj pokušaj minute šutnje “širenje mržnje”. A i mnogi zastupnici iz SPDa, Zelenih, Ljevice, pa i pojedinci iz iz CDU-a su prosvjedovali i bukom ometali tu minutu šutnje. Sramotno, jadno, bijedno, ali to je slika i prilika te odnarođene političke elite Njemačke

Akciju odavanja sućuti, inicirao je zastupnik AFD-a, Thomas Seitz, koji je rekao da svoj govor u Bundestagu, posvećuje ubijenoj Susanni.

Dopredsjednica parlamenta, Claudia Roth (čelnica stranke Zelenih, koja se najviše zalaže za migraciju), opomenula je Seitza, da ne govori o tome, već da se mora držati zadane teme o kojoj se raspravlja u Bundestagu, a kada je ovaj ipak nastavio sa svojim govorom, ona ga je prekinula i naredila da napusti govornicu (Welt.de).

DRŽAVA PUZI PREMA SAMOUKINUĆU – opomena za Hrvatsku!

Država u polaganom samoukinuću, Njemačka, je strašan primjer opomene Hrvatskoj i drugim državama, ako je narod previše pasivan, evo što se događa. Iako se prema anketama, 80% Nijemaca, protivi toj masovnoj migraciji, ali njihova izdajnička vlada u službi duboke države nastavlja i dalje otimati im državu. Dakle; ako narod ne bude budan i ako šutke i bez većeg otpora prihvati sve, izgubit će državu.  To je brutalna istina. To svakomu u Hrvatskoj treba biti jasno, posebno sada, s obzirom, na ono što se događa u susjedstvu Hrvatske u predjelu Bihaća u BiH. Dakle, kada se velika Njemačka, sa 82 milijuna stanovnika, ovako brzo preplavljuje migrantima i gazi, onda je malu Hrvatsku sa samo 4 i nešto milijuna stanovnika, još daleko lakše preplaviti i pregaziti s migrantima.

Prosvjednike zbog ubijene 18-godišnje djevojke napadaju merkeličini plaćenici i antifa batinaši

Zadnji tužni primjer: nakon brutalnog silovanja 18-godišnje njemačke djevojke od strane velike skupine arapskih migranata (većinom iz Sirije) u Freiburgu, skupina uznemirenih građana je održala prosvjed i zahtjevala od države i policije zaštitu građana, zaustavljanje migracije i kontrolu granica. I opet ista slika kao i u ranijim slučajevima svakog pokušaja prosvjeda protiv Merkeličine politike: odmah su se stvorili protudemonstranti; zeleni, ljevičari, hipsteri, i ostali plaćenici Sorosa i Merkeličinog režima. Koji su drečali protiv “fašizma” i zalagali se za još više migracije. Naravno predvođeni batinašima Antife. Koji imaju ulogu paralelne policije režima, da prijetnjama, zastrašivanjeima i nasiljem uguše svaki pokušaj otpora režimu. To im nasilje režim tolerira, zato se batinaši Antife nikada kazneno ne progone. Prema izjavama nekoliko očevidaca i sudionika prosvjeda, batinaši Antife su čak udarili nekoliko prosvjednika sa željeznim palicama. A protudemonstrante je podržao i gradonačelnik Freiburga, Martin Horn (iz SPD-a), koji je drečao protiv “nacizma” i okupljenu masu ljevičarskih protudemonstranata poticao da skakutaju u mjestu protiv “nacista”, te je vikao “Tko ne skakuće, taj je nacist!”

Inače, saznalo se: jedan od silovatelja, Merkeličin izbjeglica iz Sirije, već od ranije je pravio kriminal i nasilje, protiv njega je postojao naloga za uhićenjem i trebao je biti uhićen i preveden u istražni zatvor, ali nije. I onda je taj lijepo sudjelovao u masovnom silovanju (Branimir Karlo foto: welt.de)

  • Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne moraju nužno odražavati stavove redakcije portala Croative.net

 

Komentari

Pročitajte cijeli članak

B. Karlo

JAD I BIJEDA NJEMAČKE države, koju njena vlastita elita želi likvidirati

Objavljeno

- datum

Dva događaja koja oslikavaju jad i bijedu Njemačke, države, koju njena vladajuća elita želi likvidirati

Ta dva događaja odigrala su se istovremeno, prošle subote.

Događaj prvi: posjet Erdogana Njemačkoj. “Sultan” je primljen sa najvećim počastima. Najprije u predsjedničkoj palači, u dvorcu “Belleuve” u Berlinu, gdje ga je primio njemački predsjednik Steinmeier, a onda i uredu njemačkog kancelara, gdje ga je primila Merkelica.

Na jednoj strani Erdogan, kao pravi gedžo; samouvjeren, bahat, goropadan, a na drugoj strani, poslušne i ponizne njemačke pudlice: Steinmeier i Merkel. Nakon svečanog ručka, Erdogan je u predsjedničkoj palači održao govor u koje je opet napadao Njemačku i Nijemce, spominjući rasizam, a osvrnuo se i na aferu sa “njemačkim” reprezentativcima turskih korijena, Özilom i Gündoganom i također i zbog toga napao Nijemce, da su se nekorektno ponijeli prema njima dvojici. Erdogan je na koncu, zahtjevao pravo na dvostruko državljanstvo za sve Turke u Njemačkoj.

Steinmeier nije uzvratio ništa na Erdoganov bezobrazluk. Ali što očekivati od predsjednika države, koji je prije mjesec dana, nakon prosvjeda gnjevnih njemačkih građana u Chemnitzu, zbog brutalnog ubojstva jednog mladog Nijemca od strane trojice Merkeličnih izbjeglica, napao vlastite građane da su ekstremisti i nacisti i na facebooku podržao i lajkao ljevičarsku, ekstremističku polu-amatersku punk grupu “Feine Sahne Fischfilet”, koja u svojim pjesmama pjeva, da Njemačka treba crknuti i nestati.

Nakon Berlina, Erdogan je produžio do Kölna. Gdje je otvorio novosagrađenu, velebnu džamiju, najveću u Kölnu i Njemačkoj. Iza džamije stoji DTIB,- glavna turska državna vjerska institucija, koja upravlja i sa svim ostalim turskim džamijama u Njemačkoj. Prema općim ocjenama i njemačkog Ureda za zaštitu ustavnog poredka, aktivista kurdskih organizacija i turskih oporbenjaka i protivnika Erdogana u Njemačkoj, DTIB je usko povezan sa Erdoganom i njegovom  vladom i u džamijama DTIB-a se propovijeda ekstremizam i turski nacionalizam. Tako su u tim džamijama, zimus, turski imami molili za to, da Erdoganova armija osvoji kurdsku teritoriju Afrin na sjeveru Sirije, kada je Erdogan započeo tu ofenzvu protiv sirijskih Kurda. Ali, iako se odavno zna da je DTIB ekstremistička organizacija, njemačka vlada ne poduzima ništa. Umjesto toga, ona je, kako je bilo i očekivano, nedavno smjenila ravnatelja Ureda za zaštitu ustavnog poretka, Hansa-Georga Maasena. Zato, jer se on, nakon događaja u Chemitzu, suprostavio službenim lažnim izvješćima njemačke vlade i njenih  propagandnih medija, da je u Chemnitzu navodno bilo hajke na migrante. Maasen je to raskrinkao kao “fake news” i zato je morao otići, odnosno, kofol je premješten na drugu dužnost.

Njemačka vlada još uvijek Erdoganu prodaje poznate tenkove marke “leopard”, sa kojim je Erdoganova armija zimus osvojila kurdsku provinciju Afrin u sjevernoj Siriji i pri tome ubila i veliki broj civila.

Na svečanosti otvaranja nove dažmije u Kölnu, okupilo se oko 1000 nacionalističkih Turaka, Erdoganovih pristaša. Prvotno je bilo planirana velika fešta ispred džamije, na kojoj su trebali biti nazočni i najviši dužnosnici grada Kölna i pokrajine Sjeverna Rajna-Vestfalija (Nordrhein-Westfallen), na čelu sa premjerom pokrajine Arminom Laschetom. Ali ipak zbog straha od reakcije javnosti, Laschet i ostali su odustali od toga. Ali je Laschet, uoči svečanosti otvaranja, primio Erdogana. I ta slika rukovanja dvojice političara, je pokazala  bijedu njemačkih vlastodržaca. Na jednoj strani drski i bahati Erdogan, a  na drugoj strani ponizni, Laschet, kao dječarac, kao učenik, pred strogim učiteljem koji mu isteže uši. Laschet je tipični Merkeličin potrčko,  “naprednog” CDU-a. Bezlični beskičmenjak, koji podržava migraciju, gay brakove, pobačaj, itd. Dakle, od te prvotno planirane velike fešte odustalo se, zbog straha od reakcije javnosti i mogućih sukoba Turaka i Kurda. Ali policija je po želji Erdogana i po naređenju Lascheta, držala po strani sve Kurde i ostale protivnike Erdogana, koji su željeli prosvjedovati protiv njega,. Plus, što je Erdogan imao još i svoju brojnu vlastitu gradu, osobnih tjeločuvara. Ta Erdoganova garda, njegovi tjeločuvari u crnim odijelima i tamnim naočalima, zauzeli su nekoliko obližnjih ulica Koelna i zatvorli iz za promet! Da bi se sultan osjećao sigurnijim.

Na svečanom govoru, prilikom otvaranja džamije, pred tisuću svoji napaljenih pristaša, Erdogan je opet napao Njemačku. Okolo su svuda bile samo turske zastave, i sve je izgledalo tako, kao da se to odvija u Istanbulu, ili Ankari, a ne u Kölnu, u srcu Njemačke.

Erdogan je tako još jednom pokazo, da je faktički suvladar Njemačke, Njemački vlastodršci, ne samo da ništa ne poduzimaju protiv DTIB-a, i ostalih turskih ekstremnih organizacija kao “Mili Görus” i “Sivi vukovi” ili arapskih islamističkih organizacija, već često, sa njima idu ruku pod ruku, i sa njima surađuju u borbi protiv vlastitog domicilnog naroda, pod maskom “borbe protiv desnog ekstemima i neonacizma”. One, koji kritiziraju turske nacionalističke ili radikalno islamističke organizacije, njih se napada da su eksremisti i nacisti, Takva dva slučaja su bila lani. Povjerenica Merkeličine vlade za integraciju, Aydan Özoguz, članica SPD-a, podrijetlom Turkinja, izjavila je da Nijemci nemaju nikave kulture. Na to je reagairao čelnik AFD-a, Alexander Gauland i rekao, da nju, Aydan Özoguz, treba odstraniti u Anatoliju. Njemački vlastodršci i propagandni mediji, uopće nisu kritizirali Özoguz za taj neviđeni bezobrazluk, već su napali Gaulanda. Drugi slučaj, je bio, kada je jedna turska organizacija u Njemačkoj, nakon lanjskih izbora, kritizirala namjeru novog ministra unutašnjih poslova Horsta Seehofera, da osnuje  podminstarstvo za domovinu. Iz te turske organizacije, rekli su da je to užasna namjera i da to “za domovinu”, podsjeća na Hitlera i nacizam iz 30-ih godina, To je podiglo tlak, čelniku AFD-a iz pokrajine Thüringen, Andreu Poggenburgu, koji je napao dužnosnike te turske organizacije, rekavši: ma što sebi umišljaju ti goniči deva i trgovci začinima!, pa Turci su pobili milijun i pol Armenaca, prije 100 godina i ni do danas to ne žele priznati, a ovamo nama dijele lekcije! Poggenburga su također napali svi mainstream političari i propagandni mediji i optužili ga da širi mržnju.

Koliko je njemačka vlada  Erdoganu izišla u susret, pokazuje i ovaj slučaj, koji se odigrao na konfrenciji za tisak, koju su Erdogan i Merkelica održali u Berlinu. Jedan od brojnih akreditiranih novinara nazočnih na konfrenciji bio je i tursko-kurdski novinar Ertugrul Yigit. Koji je na sebi imao majicu s natpisom: “sloboda za novinare u Turskoj”, aludirajući na mnoge novinare i kritičare, koje je Erdogan u Turskoj strpao u zatvor. Na zahtjev Erdogana i turske delegacije, Yigit je izbačen sa konfrencije za tisak, Odmah su ga ščepala dvojica Erdoganovih snagatora i silom izveli iz dvorane. Nitko od nazočnih njemačkih novinara iz mainstream medija, kojima su inače puna usta demokracije i slobode tiska, nije zucnuo ni riječi. A kamoli, da iz solidarnosti sa novinarskim kolegom napuste dvoranu, Ma kakvi. Inače ti isti novinari, iz protesta napuštaju presice stranke AFD , kada im ne odgovara neki odgovor članova stranke. A zamislimo da je u posjeti Njemačkoj bio Putin ili Trump, i da je Putin ili Trump na konfrerenciji za tisak, naredio izbacaivanje nekog kritičnog novinara. Ti isti  novinari iz Merkeličinih mainstream medija, danima bi drečali da je Putin diktator, odnosno da je Trump diktator, koji guši slobodu medija, a ovako nikom ništa. Dakle i ovdje se vidi da su njemački mainstream mediji i njihovi novinari plaćenici Merkeličine vlade.

Jer, kada to ne odgovara Merkelici, onda oni naprosto bezočno šute.

Ali ono što je Erdogan govorio sada u Berlinu i Kölnu, to je još mila majka, prema onomu što je on o Njemačkoj i Nijemcima u zadnje dvije godine govorio na “svom terenu” u Istanbulu i Turskoj. Kada ih je više puta popljuvao na najgori način. Onda se postavlja logičko pitanje, a to se pitaju i mnogi Nijemci, zašto onda njemačka vlada poziva tog bahatog “sultana” u Njemačku i dočekuje ga sa svim počastima?

Jedini logični odgovor je: zato što “duboka država” tako želi, i tako naređuje njemačkoj vladi. Bez obzira na sve razmirice između EU i SAD na jednoj i Erdogana i Turske na drugoj strani, Erdogan je važan partner za Zapad, tojest za gospodare iz duboke države. Jer je Turska i dalje pouzadni, strateški član NATO-a i jer je, ne zaboravimo, Erdogan ranije također podržavao glavosječe ISIL-a u Siriji, zajedno sa SAD-om, Izraelom i Saudijskom Arabijom. Kada je u pitanju Sirija, Erdogan, bez obzira na sve, i danas  ima isti stav kao i Izrael, Saudijska Arabija i SAD; dakle da je Asad “diktator” i “zločinac” i da mora otići s vlasti u Siriji. To je Erdogan bezbroj puta ponovio u zadnju godinu dana i nedavno još jednom. Pored toga, EU i Merkelica su prije 2 godine sklopili onaj sporazum sa njim, o izbjeglicama, za koji je Erdogan dobio 3 milijardi eura. Tom sporazumu je kumovao Sorosev aktivist, Austrijanac Gerald Knaus, čelnik organizacije European Stability Initiative, (ESI), koju financira Soroseva zaklada Otvoreno društvo.

Događaj drugi: Dakle istovremeno, kada je sultan Erdogan teferičio po Berlinu i Kölnu, u Hamburgu je održan prosvjed za podršku migraciji i izbjeglicama. Na kojem je bilo nazočno oko 20-ak tisuća ljudi: soroščad, pristalice Zelenih, Antifa, gay organizacije, turske i druge organizacije arapskih i neeuropskih migranta, i veliki broj ljevičarskih debila. Zahtjevalo se da se prestane sa protjerivanjem odbijenih azilanata, da Hamburg bude “sigurna luka za migrante”, da je migracija ljudsko pravo, itd… I napadalo se sve one, koji na bilo koji način kritiziraju masovnu migraciju. U mnoštvu šarenih parola i obilježja, mogle su se vidjeti i zastave Antife, komunističke zastave i gay zastave duginih boja..

Ta dva paralelna istovremana događaja  jedne subote, bila su slika jada i bijede današnje Njemačke, države u polaganom rastakanju. Ono što se događa u Njemačkoj već liči na ono što je francusski književnik Houllenbecq, opisao u svom romanu “Podčinjanvanje”, samo što je ovo u Njemačkoj okrutna stvarnost. Dakle, njemačka vladajuća vrhuška u službi duboke države i lijevo-liberalna samoproglašena progresivna elita, sve više i sve otvorenije i drskije, udružuje se sa najgorim ekstremistima, kako onim radikalno-islamističkim, tako i onim ekstremno ljevičarskim, u borbi protiv vlastitog domicilnog naroda, kojemu se, sada je to sasvim jasno, postepeno želi oteti njegova država. Metodama laži, manipulacija, straha i zastrašivanja stanovništva, želi se ugušiti svaki pokušaj širenja većih prosvjeda i većeg otpora i tako  odmah u korjenu sasjeći nastanak mogućeg širog pokreta. U te metode spada, slanje plaćenih protudemonstranata Antife i ostalih ljevičara na svaku demonstraciju koja je kritična prema Merkelici i njenoj politici, kao i ubacivanje agenata obavještajnih službi u te demonstracije, koji onda glume “naciste”, da bi diskreditirali svaki pokušaj širenja demonstracija.

A najnoviji spin Merkeličine vlade bio je ovaj: dan uoči glavnog njemačkog državnog praznika 3. listopada, mediji su objavli, da su policija i obavještajne službe navodno uhitile skupinu ekstremnih desničara i neonacista, koji su gle čuda, baš iz Chemnitza i koji su na 3. listopada tobože, planirali terorostički napad na njemačku vladu u Berinu i na migrante, i planirali, pazite ovo, ni manje ni više nego čak i državni prevrat! I to, ti navodni desni ekstremisti su to navodno dogovarali preko telefona, onako ćaskali na telefon, kako će praviti državni prevrat i policija im je prisluškivanjem ušla u trag. Čovjek se samo može cinično nasmijati ovoj lošoj izmišljotini na razini neznastvene fanatastike. Nitko tko je imalo inteligentan ne puši ovaj spin. Ali taj spin ima za cilj: 1) odvratiti pažnju od stvarne opasnosti za Njemačku; svakodnevni teror Merkeličinih izbjeglica i gubitak kontrole njemačke države, nad cijelim gradskim četvrtima kao Neukölln u Berlinu, gdje vladaju arapski mafijaški klanovi i 2) zastrašiti građane i stanovništvo da se u većem broju ne suprostavljaju Merkeličnoj vladi i njenoj politici polaganog uništavanja Njemačke. Poruka je za građane: ne pokušavajte se pridružiti  onima koji prosvjeduju protiv Merkelice i migracije, jer sve su to ekstremisti i nacisti, a evo sada i teroristi.  “Veliki brat” vas promatra.

Ah, da, najnoviji slučaj svakodnevnog “usrećivanja” Njemačke od strane Merkeličinih “liječnika” i “inžinjera”: Devetanestogodišnji afganistanski izbjeglica, prije tjedan dana, nožem je teško ranio i ozlijedio tri osobe u gradu Ravensburgu u pokrajini Baden-Württemberg. Sve tri osobe su hitno prebačene u bolnicu, jedna od njih je još uvijek u životnoj opasnosti. Afganistanac je uhićen, ali kasnije je saopćeno, da jadnik eto ima psihičke probleme i da mu treba liječnička pomoć (Branimir Karlo)

izvori: Junge Freiheit, Focus, journalistenwatch, unzensiert

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno