Connect with us

B. Karlo

LAVROV: Njemački političari i korporativni mediji relativiziraju i prikrivaju seksualno zlostvljanje djevojčice

Published

on

To je bila optužba koju su prije nekoliko tjedana na račun Njemačke izrekli ruski mediji, a djelimićno i ruski ministar Lavrov. Povod za te optužbe bio je slučaj djevojčice Lise.

Trinaestogodišnja djevojčica Lisa iz Berlina bila je nestala 11. siječnja. Kada se djevojčica nakon otprilike 30 sati nestanka opet pojavila i javila svojim roditeljima, ruski mediji su javili da je Lisa ispričala svojim roditeljima da je bila oteta i silovana od strane migranata, i da njemačka policija i glavni mediji to žele zataškati.

Djevojčica je iz jedne obitelji takozvanih “Nijemaca iz Rusije” ili “ruskih Nijemaca”, kako ih nazivaju u Njemačkoj. To su Nijemci podrijetlom iz Rusije, odnosno iz bivšeg SSSR-a, koji su se u Njemačku doselili većinom u zadnjih 26 godina nakon sloma SSSR-a i ujedinjenja Njemačke. Tadašnja Kohlova vlada omogućila je svim građanima bivšeg SSSR-a koji imaju njemačko podrijetlo, da ako žele, mogu doseliti u Njemačku.

 

Poznati ‘ruski Nijemci’ Andreas Beck i Helene Fischer

Poznati “ruski Nijemci” u Njemačkoj su recimo, bivši povremeni njemački nogometni reprezentativac Andreas Beck koji sada igra u turskom Besiktasu, i trenutno najveća njemačka glazbena zvijezda, Helene Fischer. Vijest o silovanju djevojčice prenijeli su i njemački neovisni mediji i portali, a nekoliko tisuća uzbuđenih i gnjevnih “ruskih Nijemaca” je održalo demonstracije u Berlinu pred uredom kancelarke i u nekoliko drugih njemačkih gradova. Oni su prosvjedovali protiv politike nekontroliranog useljenja migranta sa Bliskog istoka koju provodi kancelarke Merkel i zahtjevali zaštitu svoje djece. Njemački glavni mediji najprije uopće nisu izvještavali o ovom sučaju i tek nakon što se sve proširilo u ruskim i njemačkim neovisnim medijima i nakon što su “ruski Nijemci” prosvjedovali, počeli su izvještavati o svemu ovome. Međutim glavni mediji su od početka izražavali sumnju u vjerdostojnost izvješća ruskih medija i čak i u vjerodostojnost ruskih Nijemaca. Pošto je cijeli slučaj već bio jako uzburkao javnost, onda je berlinska policija bila prinuđena izdati priopćenje.

Policija: Nije bilo silovanja, samo ‘spolni odnos’!?

Glasnogovornik policije je rekao, da su oni ispitivali djevojčicu i da istražuju slučaj i požurio je naglasiti, da nije bilo nikakvog silovanja i da nisu bili upleteni nikakvi migranti i izbjeglice. Već da je djevojčica toh 30 sati provela sa dvojicom punoljetnih muškraca i imala “uzajamno dobrovoljni” spolni odnos sa jednim ili sa obojicom od njih. I da je jedan te dvojice muškaraca Turčin, a drugi Nijemac turskih korijena. Dakle nisu bile izbjeglice, ali ipak su migranti. Dakle nije bilo nikakvog silovanja i berlinska policija ispitiva tu dvojicu osumnjičenih “samo” zbog nedopuštenog spolnog odnosa sa maloljetnom djevojčicom. Dvije stvari su ovdje razbjesnile neovisnu njemačku javnost. Prvo, da je berlinska policija, naravno po nalogu vlasti, očito htjela umiriti javnost, da osumnjičeni nisu “Merkeličini migranti” koji su nedavno došli u Njemačku, već da su to samo migranti -“starosjedioci”.

Skandalozna policijska uporaba izraza ‘dobrovoljni’

Drugo, je da je policija ovdje besramno htjela relativizirati i ignorirati očigledni slučaj seksualnog zlostvaljanja djevojčice. Jer, nakon riječi glasnogovornika, stvorio se takav dojam,- glavno je za policiju da nije bilo silovanja kako tvrde “Putinovi mediji” i “ruski Njemci”, već da se radilo o” uzajamnom dobrovoljnom” spolnom odnosu. Međutim sama uporaba izraza “dobrovoljni” je, kako su primjetili neovisni njemački mediji i analitičari, skandalozna, “Jedna trinaestogodošnjakinja je seksualno zlostvaljana. To je činjenica koju ne može promijenuti nikakva tvrdnja policije da se radilo o “uzajmnom dobrovoljnom” odnosu. U odnosima između odraslih i djece nikada ne može postojati nikakva “dobrovoljnost”….”Je li to ruska propaganda, kada ruski mediji ukazuju na to, da za nadležne vlasti i glavne medije u Njemačkoj zlostvljanje jedne 13-godišnjakinje nije ništa strašno?”.- ovako je policiju kritizirala autorica i aktivistica, Dagmar Henn. Dakle nakon priopćenja za glavne njemačke korporativne medije, za one koje mnogi Nijemci već dugo vremena nazivaju “Lugenpresse” (lažjivi tisak), slučaj je bio riješen. Za njih je bilo važno što ta dvojica osumnjičenh muškaraca nisu bili izbjeglice i što navodno nije bilo silovanja, ni ikakve prisile. Zlostavaljanje? Nema veze, glavno je da nije bilo silovanja, kako tvrde “Putinovi mediji”.

Glavni mediji optužili ruske medije i “ruske Nijemce”

Pogledajte video:

ZDF

Glavni mediji su optužili ruske medije da su ovi namjerno stvarali propagandu, koju su onda preuzeli njemački nacionalisti i desničari. I ne samo to, oni su optužili i “ruske Nijemce”, da su nacionalističlki nastrojeni i da šuruju sa njemačkom radikalnom desnicom, AFD i Pegidom, te da šuruju i sa Rusijom i Putinom. AFD i Pegida su dali podršku prosvjedima ruskih Nijemaca , što je za lažjive medije bio dovoljan razlog da optuže cijelu zajednicu ruskih Nijemaca da je nacionalistička i ksenofobna. Međutim, za ruske Nijemce slučaj nije bio rješen, oni su i dalje bili nezadovoljni i gnjevni, a ruski mediji su i dalje izvještavalli, da njemačka policija i mediji lažu i žele sve zataškati. Onda se javio i ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov, koji je krajem siječnja, na jednoj konfrenciji za tisak u Moskvi pomenuo i slučaj djevojčice Lise i upozorio njemačke političare i medije da ne poduzimaju dovoljno napora, da se slučaj riješi i da cijeli slučaj žele umanjiti i zataškati. Neobično je bilo da Lavrov iznosi takve optužbe, jer je on poznat kao inače uvijek smiren i ozbiljan političar. Što ukazuje na to, da je Lavrov vjerojatno imao neke drugačije informacije o ovom slučaju, informacije koje se ne slažu sa službenim informacijam berlinske policije, inače se on zasigurno ne bi upuštao u ovakve optužbe.

Nekoliko dana nakon toga, državno odvjetništo iz Berlina, izlazi u javnost sa drugačijim informacijama koje se razlikuju od onih koje je prvobittno bio priopćio glasnogovornik berlinske policije. Sada se kaže; slučaj je riješen, ma uopće nije bilo ništa. Niti silovanja, niti ikakvog seksualnog zlostavljanja djevojčice. Sve izmišljotina. Više se ne spominju dvojica Turaka, o kojima je govorila policija u svom prvobitnom saopćenju. Djevojčica je tih 30 sati navodno provela kod jednog svog “dobrog poznanika”, i to je policija navodno utvrdila nakon što je kontrolirala njen mobitel. A taj “dobar poznanik” djevojčice je mladić koji ima 19 godina! Normalni ljudi su se odmah pitali, ako je tako kako tvrdi državni odvjetnik: zašto se jedan punoljetni muškarac druži sa maloljetnom djevojčicom, i zašto taj “poznanik” više nego jedan dan, drži kod sebe jedno dijete, bez znanja njenih roditelja?

‘Samo se pedofili druže sa maloljetnom djecom’

Samo se pedofili druže sa maloljetnom djecom. Očito je da cijela stvar jako smrdi, i da su policija i državno odjetništvo ovdje nespretno htjeli nešto zataškati, ali su cijelu stvar napravili još gorom. Također se postavlja pitanje, zašto je policiji trebalo nekoliko dana da kontrolira mobitel i to uvrdi, navodno na osnovu čatova i SMS poruka, da je djevojčica provela jedan dan sa tim “pozananikom”? Dakle, najprije je policija izišla sa skanadaloznim saopćenjem, da nije bilo silovanja djevojčice, već samo “dobrovoljni” spolni odnos između djevojčice i jednog od dvojice prvobitno osumnjičenih muškaraca. Međutim, kada ovu verziju policije, javnost očito nije popila, već je policija bila kritizirana zbog sramotnog relativiranja i uljepšavanja seksualnog zlostvaljanja, očito je da je trebalo smisliti drugačiju verziju, verziju u kojoj dakle neće biti ni silovanja, ni zlostvaljanja. I sada, državni odvjetnik izlazi na javnost i kaže baš to: nije bilo ništa, nikavog spolnog odnosa, sve izmišljotina.

To je za lažljive korporativne medije kao ljevičarske tjednike “Der Spiegel” ili “Die Zeit”, bio razlog za pravo klicanje od vesele zluradosti: oni su napali ne samo ruske medije i njemačke desničare koji navodno siju mržnju prema migrantima već i “ruske Nijemce”, koji su ksenofobni, zadrti i koketiraju sa radikalnom desnicom. Međutim ruski mediji i dalje tvrde da njemačka policija i vlada žele sve umanjiti i zataškati i da je djevojčica bila prisiljena od strane berlinske policije, da promjeni provobnitni iskaz i da kaže da nije bilo nikakvog silovanja, niti spolnog zlostvaljanja, niti uopće ikakvog spolnog odnosa. Proturječne izjave nadležnih u Berlinu, policije i državnog odvjetništva samo pohranjuju sumnje ruskih medija. Jer glasnogovrnik policije je dakle najprije bio sapćio da je djevojčica bila sa dvojicom punoljetnih muškaraca i da je sa jednim od njih, ili sa obojicom, imala “dobrovoljni” spolni odnos. Nekoliko dana nakon toga, državni odvjetnik kaže- nije bilo ništa, već je djevojčica provela jedan dan i jednu noć, sa nekim svojim “dobrim poznanikom”.

‘Rusija se miješa u unutarnje stvari Njemačke’, a Zapad nikada u ruske… i ‘Slučaj Weiss’

Nakon optužbi Lavrova, njemački ministar za vanjske poslove Frank-Walter Steinmeier obrušio se na kolegu Lavrova, i optužio ga da širi neistine i da se Rusija miješa u untrašnje stvari Njemačke. Lavrov je na to odgovorio, da se Njemačka i druge zapadne držvave zapravo daleko više i češće miješaju u unutrašnje stvari Rusije, nego Rusija u njihove. Što je naravno istina. Podsjetimo se samo da su kancelarka Merkel i drugi vodeći njemački političari bezbroj puta napadali ruski vladu. Naprimjer, zbog zatvaranja pankerica iz grupe “Pussy Riot”, zbog zatvaranja oligarha Hodorkovskog, zbog zabrana gay parada u Rusiji i zbog mnogih drugih stvari. Njemački neovisni mediji ukazali su na licemjerje i dvostruka mjerila njemačkih političara i vlade. Oni su ukazali na slučaj Marco Weiss, slučaj koji je prije desetak godina imao velikog odjeka u njemačkoj javnosti. Njemački mladić Marco Weiss, koji je tad imao 17 godina bio je na odmoru u Turskoj i u jednom hotelu imao spolni odnos sa 13-godišnjom djevojčicm Charlotte iz Velike Britanije, koja je sa svojim roditeljima također bila na odmoru. Roditelji od Charlotte prijavili su Weissa turskoj policiji, i on je bio uhićen i odveden u istražni zatvor. Nakon što je proveo oko 8 mjeseci u zatvoru, Weiss je nakon mnogih peripetija i diskusija između turske i njemačke vlade pušten na slobodu. Njemački neovisni mediji podsjećaju, kako su se tada njemačka vlada, vodeći političari i mediji ponašali i daleko više se mješali u stvari druge države.

Slučaj Weiss: Merkel je tada kritizirala tursko pravosuđe

Njemački čelnici i mediji su tada branili Weissa i napadali tursku državu i tursko pravosuđe da su nekorektni i nedemokratski. Pri tome su mediji potpuno bezobrazno ignorirali činjenicu da su britanski roditelji 13-godišnje Charlotte optužili Weissa i prijavili ga turskoj policiji. Čak se i kancelarka Merkel tada bila osobno umješala i kritizirala tursko pravosuđe. Weiss je u glavnim njemačkim medijima tada prikazan kao žrtva okrutnog turskog pravosuđa. Nakon izlaska iz zatvora i povratka u Njemačku, on je bio gost u više emisija u kojima je sebe predstavio kao žrtvu i čak je napisao knjigu o tome pod naslovom: “Mojih 247 dana u turskom zatvoru”. U slučaju djevojčice Lise, Sergej Lavrov se založio za žrtvu, a u slučaju Marco Weiss, Merkel i ostali njemački političari su se tada zalagali za počinitelja – ističu njemački neovisni mediji. Nakon priopćenja berlinskog državnog odvjetnika koji je rekao da nije bilo ništa, glavni njemački mediji napali su ruske medije i Rusiju i rekli da iza svega stoji ruska vlada i Putin, da je cijeli slučaj djevojčice Lise bio izmišljen, jer Putin želi naškoditi kancelarki Merkel koja je u velikim teškoćama zbog migrantske politike, da ju Putin želi diskreditirati, da Putin vrši utjecaj na jedan dio ruskih Nijemaca, da Putin ima kontakte sa AFD-om i cijelom ostalom europskom desnicom, sa Nacionalnom frontom u Francuskj, Slobodarskom strankom u Austriji itd.

Da je Vlada izgubila kontrolu nad državom, – ne trebaju to Nijemcima reći Rusi…!

Da ruska vlada i mediji šire propagandu, kako u Njemačkoj vlada kaos i anarhija i kako je njemačka vlada potpuno izgubila kontrolu nad državom. Koja smijurija. Jer, da je njemačka vlada potpuno izgubila kontrolu nad državom, – Njemcima ne trebaju ruski mediji da to doznaju, već oni to vide svakodnevno, kako “Njemačka ukida samu sebe”, baš kao što je predvidio bivši političar SPD-a Thilo Sarrazin u svojoj poznatoj knjizi prije 6 godina. A najbolje se to vidjelo u događajima u Koelnu i drugim njemačkim gradovima na novogodišnju noć. Da doznaju da njemački političari i glavni mediji lažu, ljudima u Njemačkoj također ne trebaju ruski mediji. Da je to doista tako, u to su se uvjerili svi, kada su političari i mediji najprije htjeli zataškati i sakriti od javnosti ono što se događalo na novogodšpnju noć. U nedavnoj reprezentativnoj anketi prvog njemačkog državnog kanala ARD, čak 80% ispitanih Nijemaca reklo je upravo to što kažu i ruski mediji: da Merkel i njemačka vlada nemaju kontrolu nad izbjegličkom politikom i nad vlastitom državom i da se protive Merkeličinoj politici neograničene migracije. Koliko ide debilizam i samouništenje i podčinjavanje i postepeno ukidanje pravne države, koje provode Merkel i njena vlada, za to ima bezbrojnih primjera,

Potpuno rasulo: Ljevičarske vlade u sj. Njemačkoj dale naputak policiji da ne uhićuju izbjeglice koji kradu…

A jedan od novijih je, vijest koja je nedavno procurila u javnosti i koju su potvrdile i lokalne novine “Kieler Nachrichten”. Da su u gradu Kielu i drugim gradovima najsjevernije njemačke pokrajine Schleswig-Holstein, pokrajinska vlada (Socijaldemokarta i Zelenih) i ravanteljstvo policije dali naputke policajcima na terenu, da se izbjeglicama koje su uhvaćene u krađi u trgovinama, gleda kroz prste, da ih se ne privodi i ne hapsi i da im se ne pišu krivične prijave. Sve zbog lažnog mira u kući, da se ne bi škodilo Merkelici i njenoj politici. Da postoji jedan takav naputak za policijace od najviših vrhova pokrajinskih vlasti i policije, da ne prijavljuju izbjeglice uhvaćene u krađi, je očito pokazatelj za to, da je broj krađa koje čine izbjeglice po njemačkim trgovinama vjerojatno jako velik i masovan, inače policajci na terenu ne bi dobivali takve naputke. Zamjenik pokrajinskog ravnatelja policije za pokrajinu Schleswig-Holstein, Joachim Gutt priznao je na regionalnoj televiziji NDR, da je granična policija, na početku izbjegličkog vala u slučaju svakog izbjeglice koji je bez ikakvih dokumenata ušao u Njemačku, pisala krivičnu prijavu po zakonu o ilegalnom ulasku u državu. Međutim po nalogu odozgo, 99,9% tih prijava su kasnije naprosto poništene. Sumnje u vjerodostojnost policije još je više pojačao i odvjetnik djevojčice Lise i njene obitelji, Alexej Danckwardt, također jedan od “ruskih Nijemaca”. U razgovoru za novine “Junge Welt”, sredinom siječnja, Danckwardt je rekao da je državno odvjetništvo Berlina odmah odbacilo optužbe da je djevojčica bila oteta i silovana i da je odvjetništvo kasnije jedino istraživalo to je li Lisa seksualno zlostavljanja. Nakon nekoliko dana državno odvjetništvo je odbacilo i te optužbe i priopćilo da nije bilo ničega.

Odvjetnik Danckwardt kategorički tvrdi da je djevojčica (zbog modrica i sl.) sigurno bila silovana

Međutim Danckwardt je naglasio, da on kao odvjetnik obitelji i dalje ne isključuje mogućnost da je djevojčica bila oteta i silovana. Prilikom saslušanja na policiji, djevojčica je, kaže odvjetnik, iznijela dvije verzije događaja. Prvu verziju, je ispričala policiji, odmah nakon što je pronađena, a drugu, drugačiju verziju ispičala je dan kasnije na drugom saslušanju, koje je trajalo tri sata. Danckwardt je izrazio sumnju da je djevojčica promjenila iskaz, vjerojtano zbog pritiska koju je na nju vršila policija. Pa je tako u drugoj verziji njenog iskaza u ovom drugom saslušanju više nije bilo riječi o otmici i silovanju. Međutim, kaže odvjetnik,- defintivno je sigurno da je djevojčica bila seksualno zlostavljana, a i tjelesno, jer su liječnici potvrdili da je bila udarana. Nakon što je bila nestala tih 30 sati, počinitelji su je sa autom dovezli usred berlinske četvrti Berlin-Hellersdorf i tu istovarili iz auta i odmaglili. Nakon toga se uplakana djevojčica obratila jednoj prolaznici, koja je obavjestila policiju. Danckwardt je optužio njemačku televiziju da je njegove izjave u jednom kratkom razgovoru, manipulirala i izrezala sve neugodne tvrdnje, koje je on izreko u tom razgovoru. Pojedini lijevi mediji i udruge su čak optužili odvjetnika Danckwardta, da on brani naciste! Dakle, to znači da su Lisini roditelji za ljevičare, nacisti. Protujrečne i zbrkana saopćenja nadležnih berlinskih vlasti i policije i smiješni očajnički pokušaj njemačkih korportivnih medija da to sve prikažu kao izmišljenu rusku propagandu i propagandu njemačkih desničara, samo još više pojačavaju ionako veliko nepovjerenje u njemačke vlasti i medije. Kada se se zna kako su oni sramotno i skandalozno htjeli zataškati ono što se u Koelnu događalo na Silvestrovo, tko će onda sada vjerovati berlinskoj policiji i državnom odvjetništvu, kada oni sada kažu, da je slučaj djevojčice Lise navodno izmišljen i da tu nije bilo ništa? izvori: propagandaschau | pi-newskn-online.de ostali izvori: Die Welt, Junge Freiheit, politaia.org,

B. Karlo/croative.net

Komentari

B. Karlo

Arapski migrant, koji je prije tri godine na smrt pretukao 17-godišnjeg Nijemca i na sudu je oslobođen optužnice, opet pretukao drugu osobu!

Published

on

Ovaj je portal  izvjestio je o smrti 17-godišnjeg Niklasa Pöhlera, kojega su, početkom svibnja 2016., u Bonnu brutalno pretukla trojica arapskih migranata.


Oni su nesretnog mladića tukli do besvjesti i kada je ležao na pločniku, još su ga bjesomučno udarali nogama u glavu. Niklas je malo kasnije podlegao teškim ozlijedama. Policija je tada uspjela uhvatiti samo jednog od trojice počinitelja, druga dvojica su pobjegli. Taj uhvaćeni počinitelj, Walid S. , podrijetlom iz Maroka, bio je optužen za ubojstvo bez predumišljaja.

Međutim, zahvaljući spretnim odvjetnicima (koje imaju svi migranti, iako su odvjetnici u Njemačkoj astronomski skupi) i poznatom popustljivošću smiješnog njemačkog pravosuđa, koje, namjerno gleda kroz prste arapskim migrantima, Walid S. na koncu je oslobođen optužnice i pušten na slobodu! 

Jer, je  Walid S. rekao da je nevin, jer je svaljivao krivicu na drugu dvojicu počinitelja i jer je sud na koncu ustanovio  da je Niklas Pöhler od ranije imao neku smetnju u jednoj moždanoj žili u glavi i da je od ustvari umro od toga, a ne od brutalnih udaraca Walida S. i ostale dvojice počinitelja. Dakle, Niklas Pöhler je sam imao peh, što je umro. Ta sramotna i skandalozna presuda nije jedina takva u propadajućujoj državi Njemačkoj, ali je jedna od najpoznatijih. Treba spomenuti i sličan slučaj premlaćivanja u gradiću Köthenu u (pokrajini Brandenburg), u rujnu prošle godine. 

Dogodio se, samo nekoliko dana  nakon ubojstva Daniela Hilliga od strane sirijskih i iračkih migranata u Chemnitzu, ubojstva koje je izazvalo bijesne prosvjede građana Chemnitza i reakciju Merkeličine vlade, koja je tada faktički krenula u otvoreni rat protiv vlastitig domicilnog naroda. U Köthenu je skupina Merkeličinih arapskih migranta, pretukla jednog mladog Nijemca, koji je također podlegao teškim ozlijedama. Međutim, vlasti i lažljivi mainstream mediji su skoro pa radosno izvjestili, da taj mladić nije umro od udaraca tih migranata, već da je jadnik od ranije imao srčanu manu i od toga je umro, Dakle, što ćeš, opet peh.

U propadajućoj državi Njemačkoj, za takozvani “govor mržnje” na socijalnim mrežama se dobiva zatvor, ali za ubojstvo ne.
Dakle Marokanac  Walid S. je, prije nešto manje od 3 godine bio oslobođen optužbe za ubojstvo Niklasa P. I sada je taj isti Walid S. opet sudjelovao u premlaćivanju jedne osobe. Odnosno, slučaj se desio još u listopadu 2017., ali je  izišao u javnost, tek godinu dana kasnije. Odnosno, tek godinu dana nakon što se slučaj odigrao, tek tada je policija pokrenula istragu. Opet se sve odigralo u Bonnu, opet u istoj gradskoj četvrti Bad Godesberg. Dok je bio glavni grad Zapadne Njemačke (do 1990.), to je bila diplomatska četvrt, u kojoj su stanovalo diplomatsko osoblje iz mnogih država svijeta i fino građanstvo. Nakon preseljenja njemačkog glavnog grada iz Bonna u Berlin, Bad Godeseberg je postala četvrt u kojoj vladaju migranti, većinom arapski i turski.

I ovaj slučaj je opet bio sličan, kao i onaj slučaj premlaćivanja Niklasa Pöhlera. Samo što je žrtva ovaj put preživjela premlaćivanje. I opet, odnosno, kao i uvijek, kada je riječ o arapskim “inžinjerima i liječnicima”: “junačine”,  navale svi na jednoga, koji se ne može braniti.

Walid S. i još četvorica njegovih pajdaša, napali su jednog 23-godišnjaka i brutalno ga premlatili, tako da je ovaj zadobio teške tjelesne ozlijede, nos mu je slomljen na više mjesta i lice mu je tako unakaženlo, da ga se ne može prepoznati.  Glasnogovornik državnog tužiteljstva Bonna, potvrdio, je na upit lokalnih novina “General Anzeiger”, da se protiv Walida S. i ostale četvorice napadača, vodi istraga, “zbog nanošenja tjelesnih ozlijeda.”

Branimir Karlo

Komentari

Continue Reading

B. Karlo

Norvežanka koju su ISIL-ovci u Maroku likvidirali, u Norveškoj se borila protiv islamofobije!

Published

on

Brutalno ubojstvo dvije skandinavske turistkinje u Maroku od strane pripadnika ISIL-a, nedavno je šokiralo europsku i svjetsku javnost.
Louisa Vesterager Jespersen iz Danske (24 godine) i Maren Ueland (28 godina) iz Norveške u Maroku su uhvatili koljači ISIL-a i zaklali ih.

Norvežanki su čak likvidirali i sve to snimili i postavili na internet! Danska policija je potvrdila da je snimka dekapitiranja autentična.  Dvije djevojke su ubijene u blizini staze za Toubkal, najvišeg vrha planinskog lanca Atlas.

Maren Ueland u Norveškoj se zalagala protiv “islamofobije”. Ona je prije nekoliko godina na svojoj stranici na Facebooku objavila i lajkala video uradak, koji kritizira “islamofobiju”. Portal Morocco World News objavio je fotografiju isječka njenog korisničkog računa na Facebooku od prije nekoliko godina, gdje se to vidi.

Taj video uradak se zvao: “Ne ocjenjujte ljude na osnovu njihovog izgleda”. Sadržaj tog video uratka: Jedna žena europskog izgleda  sa svojom kćeri, ide ulicom.  Ona vidi jednog muškarca arapskog izgleda, sa bradom, koji nosi sportsku tašnu. Žena nepovjerljivo gleda prema tom muškarcu. Odjednom, nekoliko policajaca trči u pravci tog bradonje. Tako da ta žena misli, da policajci žele uhititi njega. Međutim policajci protrče pored tog bradonje i oni ustvari hvataju jednog drugog muškarca europskog izgleda. Na kraju kamera pokazuje, da je ovaj bradonja ustvari brižni otac, koji ima svoju malu kćerkicu, kojoj pomaže da se vozi na romobilu

Branimir Karlo

izvori: de.sputniknews.com | pi-news.com

Komentari

Continue Reading

B. Karlo

Migranti tuku, siluju …? Ma ne, kakvi. Ne bi oni ni mrava zgazili. Sve laž i izmišljotina!

Published

on

Glavne perjanice Sorosevih propagandista u hrvatskim korporativnim medijima, kao Ante Tomić, Gordan Duhaček ili Jurica Pavičić, kada se sastanu u nekom zagrebačkom kafiću i kada su među četiri zida sami među sobom, vrlo vjerojatno ni sami osobno ne vjeruju, u onu propagandu o jadnim migrantima, koju drobe hrvatskim građanima.

Ali gazda Soros plaća dobro, to je jedan razlog za tu lažljivu propagandu, a drugi je razlog: desničari i “katolibani”, ne smiju imati pravo. Ni po koju cijenu.

Zato je Tomić nedavno u Slobodnoj Dalmaciji i Jutarnjem  napisao propagandni uradak,  u kojem  pokušao uvjeriti da nema nikakve opasnosti od migranta, da zadrti desničari samo izmišljaju opasnost i izmišljaju laži da migranti  prave nerede, tuku, siluju, ubijaju. U stvari Tomićeve kolume su uvijek jedan te isti članak, samo svaki put prežvakan na malo drugačiji način. Desničari i katolici, su uvijek ti koji su zli i krivi za sve. To je ono što se provlači kroz svaki Tomićev uradak, bilo o kojoj temi da piše. Na njegov poznati način, uvijek istog lošeg  sarkazma.

I naravno kao i uvijek, poznata udbaška taktika: da bi skrenuo pažnju sa stvarne teme i da bi relativizirao i umanjio  stvarni problem, ubaci nešto što nema veze s temom, da bi stvorio nekakvu debelo nategnutu, umjetnu i ustvari kretensku ravnotežu.  To je stara škola, koju koristi cijela plaćenička Soroseva kamarila, a posebno stari majstor, tipa Inoslav Bešker.

Kada je Tomić lani pisao o temi  masovnih seksualnih zlostavljanja u Hollywoodu, koji su izišli na vidjelo nakon što je otkrivena prljava prošlost moćnog holivudskog producenta Harveya Weinsteina, Tomić je to relativizirao, vjerovali ili ne sa Ivicom Todorićem!  Antiša  se najprije, kofol čudio, kako su tako liberalni i napredni, ljudi kao Weinstein i ostali, mogli biti tako gnjusni i pokvareni , jer su po Tomiću, samo desničari i konzervativci, gnjusni i pokvareni, pa je onda to relativizirao ovako: ma nema veze što je Weinstein zlostavljao 70 i nešto žena, jer Todorić je puno gori, Todorić je zlostavljao cijelu Hrvatsku.

A sada je Tomić, sa tom taktikom skretanja pažnje i relativizacije problema migranata koji navaljuju u Hrvatsku,  ubacio Ahmiće… i Daria Kordića i Aleksandru Zec i Mirka Norca i biskupa Košića…itd., sve ono što jugorojunaška i soroševa kamarila godinama neprekidno vrti kao pokvarenu ploču.

Po Tomiću, Pavičiću, Duhačeku, i ostalim propagandnim piskaralama, jedino se desničari, nacionalisti, konzervatici i “katolibani” protive migrantima, inače svi ostali  jedva čekaju da ih prime.

Kina nije ni desničarska, ni kršćanska, ni katolička država. Već komunistička i ateistička. Ali ta komunistička i ateistička Kina ne želi primiti ni jednog izbjeglicu i migranta iz arapskih i islamskih država u svoju državu. Da podsjetim; Kina graniči sa Afganistanom i Pakistanom, dvijema državama, iz kojih dolazi veliki broj migranta, od kojih mnogi bauljaju i po BiH, uz granice Hrvatske. I ne samo to. Već kineske vlasti ne dozvoljavaju ulazak u Kinu, niti njemačkim državljanima turskog podrijetla! Tjednik “Wirtschaftswoche” je lani izvjestio, da  Kina uskraćuje vizu za ulazak u Kinu, njemačkim državljanima, turskih korjena. Ako nekom njemačkom državljaninu u njegovoj putovnici ne piše ime i prezime, naprimjer Hans Müller, već Murat Ahmet,  nema vize i ulaska u Kinu. Svejedno, što taj ima njemačku putovnicu.  Sada bi europski fanatici ljevičarsko-multikulturalne ideologije i soroščad odmah drečali “diskriminacija”, “rasizam! ksenofobija!. Ali Kineze to uopće ne svrbi. Jer se oni brinu za suverenost svoje države.

Kaže Antiša u svom članku, onako ležerno, samodopadno, kao i uvijek: ma sve je to laž da migranti,  rade kriminal i zločine, sve izmislili zadrti desničari. Citat: “Ove tri priče, kao i sve druge o izbjegličkim zločinima koje ćete naći na društvenim mrežama i desničarskim portalima, su lažne…”

Ma da, naravno, sve laž. Evo i ova najnovija priča od prije tri dana je laž:

Grad Steyr u Austriji: 17-godišnji afganistanski azilant Saber Akhondzada nožem je ubio 16-godišnju austrijsku djevojku Michelle i to u njenoj vlastitoj kući!! Odnosno u kući njenih roditelja, sa kojima je djevojka živjela.  Izgleda da je djevojka bila u kratkoj vezi sa njim, pa je onda prekinula vezu i Afganistanac to nije mogao podnijeti, ušuljao se u kuću u njenu sobu i ubio je. Kada je njena majka, kasno navečer oko 11 sati htjela vidjeti što je sa djevojkom, vrata njene sobe iznutra su bila su zaprečena sa jednim sandukom, tako da je teškom mukom otvorila vrata. Kada je ušla u sobu, našla je mrtvu kći, a prozor sobe je bio otvoren. Ubojica je kidnuo kroz prozor i nalazi se u bijegu. Austrijska policija traga za njim i raspisala je potjernicu za cijelu Europu.

Na žalost ovo nije laž i izmišljotina “desničarskih portala”, već brutalna istina, o kojoj su javili i austrijski mainstream mediji.

Još jedna brutalna istina. Kao i ova priča, koja se također odigrala nedavno, koja je šokirala javnost:

Wittenburg, u njemačkoj pokrajini Mecklenburg-Vorpommern. Afganistanski migrant (20 godina), kojemu je zahtjev za azilom odbijen, zaklao je 85-godišnjeg umirovljenika, u njegovoj kući, dok je ovaj spavao. Kći tog ubijenog umirovljenika, radila je kao volonterka za pomoć izbeglicama i ona je osobno angažirala ovog Afganistanaca, da se brine o njenom starom ocu. Nakon što je ubio njenog oca, Afganistanac je utekao, ali je malo kasnije uhićen. I ovo nije izmislio nikakv “desničarski” portal, već je javio mainstream kanal NTV.

Još jedan sliučaj od prije nekoliko dana:

München. Šestorica afganistanskih migranata u dobi  između 17 i 28 godina, brutalno su silovali 15-godišnju djevojku i to puna 4 dana. Oni su uhićeni i sjede u zatvoru.

Još nekoliko slučajeva, koji su se odigrali samo u zadnjih nekoliko tjedana:

Ahaus, pokrajina Nordrhein-Westfallen. Nigerijanski azilant u azilantskom  domu, nožem je ubio jednu djevojku-Indijku, koja je kao osoblje radila u tom domu.

Cottbus. Sirijci noževima napali i ozlijedili 5 Nijemaca

Köln. Sirijac podmetnuo požar u glavnom kolodovoru, jedna 14-godisnja djevojčica zadobila je teške opekotine, morala je biti operirana 7 puta do sada.

Bietigheim-Bissingen, (pokrajina Baden-Württenberg). Migrant iz Gambije divljao je u izbjegličkom domu i vrijeđao osoblje doma. Osoblje je pozvalo policiju. Došla su dva policajca, koja su se stigli u hodnik pred sobu ovoga Gambijca, koja se nalazi na katu.  To je vanjski hodnik, koji izgleda kao dugački balkon i ima ogradu. Gambijac se zaletio u jedog policajca, želeći ga gurnuti preko ograde dolje u dvorište, na tvrdi beton, Policajac je bio u životnoj opasnosti. Ipak, uz pomoć drugog policajca uspio se otrgnuti i savladati gambijskog migranta. Koji je uhićen zbog pokušaja ubojstva.

Augsburg. Azilant iz Gambije napao i pretukao 22-godišnju djevojku

Prenzlau (pokrajina Brandenbug). Afganistanski migrant nožem napao i povrijedio Nijemca.

Warendorf, pokrajina Nordrhein-Westfalen. Trojica migranta; Sirijac, Afganistanac i Egipćanin ispred jednog diska teško pretukli jednog 34-godišnjeg mladića, tako da mu je život bio u opasnosti.

Chemnitz, pokrajina Saska. Alžirski migrant pokušao je seksualno napastovati dvije djevojke, (15 i 18 godina). Kada su se one počele opirati, onda ih je Alžirac udarao šakama i nogama.

Dortmund. U jednom azlantskm domu, jedan nigerijski azilant napao je nožem najprije jednog drugog azilanata  i ranio ga, onda je napao i policajce koji su stigli da interveniraju, pa su ga policajci morali onesposobiti uporabom  vatrenog oružja.

Ortona, Italija. Somalijski migrant  najprije je kamenom u glavu udario jednu 68-godišnju ženu, pa je onda silovao.

Nordhausen, pokrajina Thüringen. Trojica migranta, iz Libije, Iraka i Somalije stalno su seksualno napostovali djevojke u jednom  disku. Kada su ih zaštitari tog diska pokušali dovesti u red, oni su zaštitare pljuvali i psovali, a kasnije je stigla policija, pa su napali i jednog policajca sa krhotinama razbijene boce

Chemnitz: sirijski azilant napao i silovao ženu, sa jako hendikipiranim vidom, dakle polu-slijepu ženu. Čekao ju je u hodniku zgrade gdje ona stanuje i silovao.

Apolda (pokrajina Brandenburg). U ovom gradiću od 22.000 stanovnika vlada nasilje od strane mnogih azilanata koji su smješteni u azilantskom domu. Jedan od njih, jedan od je Libijac Moutaz Z., koji je dilao drogom, krao, tukao se, napadao druge azilante, osoblje doma, pa i policajce, Jednog službenika doma napao je sa razbijenim galonom od marmelade, a svom cimeru u sobi u azilantskom domu, zabio je viljušku u vrat. Samo u prvoj polovici 2018. policija je morala intervenirati preko 100 puta u ovom azilantskom domu. Prije nekoliko tjedana, jedan marokanski azilanat, pretukao je jednog 53-godišnjeg Nijemca, ispred prodavonice Kauflanda u ovom gradu. Jedan drugi azilant iz Afganistana napao je jednog 38-godišnjeg stanovnika Apolde. Azilanti masovno kradu po prodavonicama,  i svakodnevno seksualno napastuju djevojke i žene, tuku i prave nasilje

Maria Enzersdorf, gradić u  Austriji. Nigerijanski azilant na smrt je pretukao jedenog drugog azilanta u azilantskom domu.
Ovo je svakodnevnica u Njemačkoj i drugim zapadnim zemljama. Svaki dan se u Njemačkoj, negdje u nekom mjestu, dogodi najmanje desetak slučajeva zločina i kriminala od strane Merkeličinih “inžinjera” i “liječnika”, Manjih ili većih: tučnjave, krađe, uništavanje javne imovine, napadi noževima, seksualno napastovanje, silovanja, sukobi sa osoblljem azilantskih domova i sa policijom, itd. itd. I napokon i ubojstva.

Da podsjetim  na one neke ranije zločine Merkeličinih “inžinjera” i “liječnika” u zadnje 2-3 godine.

Kada bi ovdje popisali i objavili sve slučajeve, manje i veće, koje su počinili Merkelični migranti u zadnje 3 godine, trebalo bi jedno najmanje 500 stranica za to. Zato ovdje navodim samo neke slučajeve, one poznatije. Među svm tim slučajevima, bilo je i na stotine slučajeva seksualnog napostovanja i silovanja od strane arapskih migranta, među njima i brojni slučajevi pedofilije i zlostavljanja djece, Arapski  migranti posebno su bacili oko na djecu i maloljetnike i to posebno ljeti u kupalištima i gradskim bazenima, kada su kupališta puna ljudi svih starosnih dobi.

Beč, na Silvestrovo 2015. Devet iračkih migranta, silovali su  28-godišnju njemačku nastavnicu.. Oni su tu djevojku prvo napili alkoholom, onda je silovali sva devetorica, jedan za drugim, neki od njih i više puta. Petorica od tih 9 su prije toga već bili dobili azil u Austriji.

Bonn, svibanj 2016. Trojica marokanskih migranta na smrt su pretukli 17-godišnjeg Niklasa P.  Dok se nesretni mladić večeri vraćao iz kina. Najprije su ga izudarali šakama, pa kada je pao na pločnik i ležao bez svijesti, on da su ga još nemilosrdno tukli nogama u glavu. Niklas je podlegao teškim ranama. Samo jedan od trojice počinitelja je uhićen i suđeno mu je, druga dvojica su kidnula.

Skandalozno: marokanski ubojica je dobio samo blažu kaznu, jer je eto kao ustanovljeno da Niklas P. nije umro od udaraca nogom u glavu od strane Marokanaca, već da je od ranije u glavi imao neku slabu moždanu žilu. Dakle Niklas P. sam je kriv što je umro.

Köln, srpanj 2016:  šest migranta, azilanata iz Iraka i Sirije u dobi između 17 i 45 godina, seksualno su napastovali djecu u jednom javnom bazenu. Jedna dvanestogodišnja djevojčica prijavila je policiji ovog najstarijeg 45-godišnjeg migranta, koji je dirao djevojčicu na kraju klizalice u bazenu. Ostala petorica su na donjem kraju klizalice u bazenu, namjerno napravili zastoj, tako djevojčica nije mogla napustiti klizalicu, a ovaj 45-godišnjak ju je dirao.

Paderborn, ljeto 2016. Dvojica afganistanskih migranata (20 i 25 godina), brutalno su seksualno zlostvaljali 14-godišnjeg dječaka u svlačionici gradskog bazena. Drugi dječak, u dobi od 11 godina, koji je bio sa ovim 14-godišnjakom uspio je pobjeći i sakriti se.

Zwickau (pokrajina Saska) ljeto 2016. Arapski migranti stalno su napostovali žene i djevojke u gradskom bazenu, te mokrili i onanirali u bazen. Također su pratili djevojke koje su i išle u kabine za presvlačenje i silom pokušavali prodrijeti u te kabine i seksualno ih napostovati.

Reutlingen, kolovoz 2016. Sirijski migrant veliki nožem za rezanje kebapa je ubio  Poljakinju Jolantu K. On je htio hodati sa njom, ona je to odbila i on ju je ubio.

Freiburg, listopad 2016. Afganistanaski izbjeglica Hussein K. brutalno je silovao studenticu Mariu Ladenburger, pa ju je onda ubio, utopivši je u rijeci. Hussein K. je prije nego što je na poziv  Merkelice stigao u Njemačku, boravio već u Grčkoj, gdje je također napravio krivično djelo: gurnuo je jednu djevojku sa strme klitice i ova je zadobila teške tjelesne ozlijede. Maria Ladenburger se osobno angažirala za izbjeglice, a njen otac, kao niži dužnosnik EU, radi u Bruxellesu.

Bilo je stotine izvješća u njemački medijima o brutalnom šikaniranju manjinskih kršćanskih izbjeglica iz Sirije i Iraka, od strane agresivnih radikalnih većinskih muslimanskih izbjeglica u izbjegličkim i azilantskim domovima. Ovo je samo jedno od tih izvješća iz Stuttgarta prije 2 godine. Nakon što je stanje za kršćanske izbjeglice postalo neizdrživo u jednom izbjegličkom domu u Stuttgartu, jer su ih muslinaske izbjeglice stalno šikanirali i tukli, 30 kršćanskih izbjeglica morali su dobiti premještaj u jedno zasebno utočište.

Weiden (pokrajina Rheinland-Pfalz), ljeto 2016. Trojica sirijskih migranata seksualno su napostovali djevojčice u termalnom bazenu.
https://jungefreiheit.de/polit ik/deutschland/2016/syrer- sollen-maedchen-in-therme- begrapscht-haben/

München 2016. U gradskom bazenu Michaelibad u  gradskoj četvrti Neuperlach, trojica sirijskih migranata seksualno su napostovali dvije djevojčice od 14 godina.

2016. u vlaku za Würzburg. Merkeličin migrant iz Afganistana, sjekirom je brutalno napao i teško ozlijedio 5 kineskih turista iz Hong Konga, koji su zadobili teške tjelesne ozlijede, tako da su se liječnici morali boriti za njihove živote.

Berlin, uoči Božića 2016. Anis Amri, migrant iz Tunisa kamionom se zabio u ljude na jednom Božićnom sajmu i usmrtio 12 osoba, a mnoge druge ozlijedio.

Kirchheim/Teck  (pokrajina Baden-Württemberg), srpanj 2016. U gradskom bazenu, brojni arapski migranti seksualno su napostovali djevojčice u dobi između 10 i 14 godina.  Jedan od njih 17-godišnjak  sukobio se sa paziteljem bazena, koji  ga je bio upozorio na pravila ponašanja.  Zbog svega toga morala je intervenirati policija koja je stigla u bazen. Na to su oko 30 drugih migranta branili tog 17-godišnjaka, a jedan iranski migrant je skočio pazitelju na vrat i povalio ga na pod.  Ostali migranti derali su se na policajce i vikali im da su rasisti i svinje. Dvojica policajaca su zadobili lakše ozlijede.

Essen, ljeto 2016. Prilikom održavanja godišnje vjerske  fešte indijskih sikha u njihovom hramu, pred kojim se skupilo nekoliko tisuća sikha iz Njemačke i susjednih zemalja, Nizozemske i Belgije, jedan arapski migrant je podmetnuo požar pod hram sikha sa namjerom da ga uništi.

Bochum, prosinac 2016. Irački migrant Ziyad K. ,koji je stanovao u obliznjem azilantskom domu sa suprugom, silovao 2 studentice sa Bochumskog sveučilišta

Hamburg, lipanj 2017. Tri sirijska migranta uhvaćeni su pod sumnjom da su članovi ISIL-a i da su pripremali terorističke napade u Njemačkoj.

Herzberg (Brandenburg), srpanj 2017. 39-godišnji sirijski izbjeglica Mohammed H. pokušao je zaklati svoju poslodavku, 64-godišnju Njemicu Ilonu F. Ilona F. ima svoj frizerski salon i bila je zaposlila Mohammeda F. kao frizera. Ilona F je zadobila teške ozlijede opasne po život i morala biti hitno operirana.  Ona je imala kratku vezu sa sa Mohamedom F., ali kasnije  je prekinula tu vezu i Mohammed H ju je zato htio ubiti. I onda je prema podacima iz policije izišlo na vidjelo: “jadni” izbjeglica iz Sirije, koji je od 2015. u Njemačkoj, je oženjen, i on se sklonio u Njemačku, a u Siriji su mu žena i dvoje djece.

Norderstedt pokraj Hamburga, ljeto 2017. Uhićena dvojica afganistanskih izbjeglica,  jer su njih dvojica u gradskom bazenu „Arriba“  seksualno zlostavljali dvije djevojke, odnosno djevojčice. Jednoj je 14 godina, a drugoj 18.

Chemnitz, srpanj 2017. Arapski izbjeglica ubio volonterku, koja je radila u centru za izbjeglice kao prevoditeljica.

Kiel, srpanj 2017. U jednom šoping centru, oko 30 sirijskih i afganistanskih izbjeglica napostovali su 3 maloljetne djevojke u dobi od 15, 16 i 17 godina. Policija je uhitila nekoliko od tih 30 izbjeglica, koje su se na policijskoj postaji opirali, udarali su nogama policajce i pljuvali po njima.

Dessau-Roßlau, ljeto 2017. Četvorica azilanata iz Eritreje silovala su 56-godišnju siromašnu ženu, dok je ova po kontejnerima sakupljala prazne boce da dobije štogod sitnog novca za njih. Jedan od njih četvorice držao je ženi razbijenu bocu pod vratom i prijetio da ce je zaklati, ako se bude branila . Žena je imala rane po cijelom tijelu, rezove od oštrog stakla, natekline i udarce.

Darmstadt, ljeto 2017. Na  godišnjoj gradskoj fešti, mnogi arapski migranti napadali su i seksualno napostovali djevojke i žene. I to ponajviše maloljetne djevojke u dobi između 14 i 18 godina. Oko 26 djevojaka i njihovih roditelja, podnijeli su policiji kaznene prijave protiv migranata. Ovo je bila repriza masovnih seksualnih nasrtaja u Kölnu na Silvestrovo 2015., samo u manjem omjeru.

A evo koliko su te “izbjeglice”, navodno ugrožene, Die Welt je prije 2 godine izvjestio o tome da mnoge “izbjeglice” iz Sirije i Afganistana, idu kući, u Siriju i Afganistan, na odmor, pa se opet vraćaju u Njemačku. Dakle, idu tamo odakle su pobjegli navodno zbog toga jer im je navodno ugrožen život. Iako, po zakonu o azilu, svaki izbjeglica i azilant, koji napusti Njemačku, zapravo automatski gubi pravo na azil i boravak i ne smije više biti pušten da se vrati u Njemačku. Ali Merkeličnim “izbjeglicama” se i ovdje gledalo kroz prste i ovima koji su išli na odmor, ništa se nije desilo, oni su se opet vratili u Njemačku.

Branimir Karlo

Komentari

Continue Reading

Facebook

Popularno