Connect with us

B. Karlo

Kako je bivši nacist i gay pedofil Werner Vogel bio jedan od prvih čelnika stranke Zelenih

Published

on

Tragove stare sprege gay pokreta sa nacizmom, o kojoj je pisao ovaj portal, kao i isprepletenost gay pokreta, pedofilije, eugenke, nacizma i radikalnog komunizma šezdestestosmaškog pokreta, vrlo dobro pokazuje i slučaj Wernera Vogela jednog od suosnivača stranke Zelenih.

O njemu su lani izvještavali i mnogi njemački glavni mediji. Werner Vogel bio je gay i jedan od suosnivača stranke Zelenih 1980. godine.

U prvoj tadašnjoj televizijskoj reklami stranke Zelenih za parlamentarne izbore u Njemačkoj, Vogel, koji je u to vrijeme već bio u poodmakloj dobi od 73 godine, glumio je dobrog djedicu koji vodi jedno dijete za ruke i pokazuje mu da treba očuvati prirodu i da to mogu učiniti samo Zeleni. Nakon što su Zeleni 1983. uspjeli ući u njemački parlament, Bundestag, Vogel je kao najstariji zastupnik Bundestaga, trebao postati takozvani starosni ili senior predsjednik parlamenta. Taj starosni predsjednik vodi samo prvu sjednicu novog sastava parlamenta nakon izbora, samo toliko dugo, dok se ne izabere zakonski predsjednik parlamenta.

  >>> Njemačka: Gaystapo inkvizicija u punom zamahu

Ali onda je izišlo na vidjelo da je Vogel, u svojoj mladosti za vrijeme nacizma, bio član paravojnih postrojbi Sturmabteilunga. Sturmabteilung, skraćeno SA, bile su vrlo okrutne paravojne postrojbe Hitlerove Nacionalsocijalističke radničke stranke (NSDAP). Batinaši iz SA su dvadestih i ranih tridestih godina, zastrašivanjem i nasiljem protiv političkih protivnika utirali put Hitleru i NSDAP na vlast. Nije slučajno da je gay Vogel bio član SA.

Vođa SA, Ernst Roehm – deklarirani gay i “ljubitelj djece”

Jer vođa SA, Ernst Roehm, bio je deklarirani gay. Dvadesetih i ranih tridestih godina u Njemačkoj, kada je javno izražavanje homoseksualnosti još bilo ilegalno, Roehm je slobodno i otvoreno živio kao gay i mijenjao brojne partnere. Naravno da su za Roehmovu homoseksualnost tada znali svi u vrhušci stranke NSDAP. U postrojbama SA bilo je još puno gayeva kao Vogel. Koje su privlačili Roehm, muškost i stroga vojnička uređenost postrojbi SA. Vogel koji se u toj reklami prikazivao kao dobri djedica, doista je bio “ljubitelj djece”. I to one muške. Vogel je bio gay-pedofil, odnosno pederast i zlostavljao mnoge dječake. I za to su tada znali mnogi u stranci Zelenih i to odmah od početka.

Gazda pedofila u “Gradskim indijancima” i Dachsbergu

Da je, Vogel koji je preminuo 1992. bio pedofil, to se u njemačkoj javnosti doznalo već prije nekoliko godina. Ali sada u najnovijim izvješćima njemačkih medija o novim detaljima pedofilne prošlosti Zelenih, izišli su i novi detalji o njemu. Vogel je ranih osamdesetih godina u stranci Zelenih bio zadužen za dvije skupine u okviru stranke: komunu takozvanih “gradskih indijanaca” u Nürnbergu i komunu Dachsberg u mjestu Kamp-Lintfort. “Gradski indijanci” bili su skupina najgorih kriminalnih pedofila i zlostavljača djece u stranci Zelenih, koji su se zalagali za legalizaciju pedofilije. A komuna Dachsberg bila je okupljalište “naprednih” ljevičara, koji su pod krinkom brige za djecu, masovno zlostavljali mnogu djecu u takozvanim dječijim radionicama ili radnjama. Tih takozvanih “dječijih radnji” (Kinderladen), bilo je sedamdesetih i osamdestih godina u Njemačkoj mnogo. Osnivali su ih ljevičari i Zeleni kao jednu vrstu alternativnih dječijih vrtića, u kojima su djeca navodno trebala biti slobodno odgajana, bez ikakve discipline i strogoće.

 >>> Geneza Homo-Gestapoa: Hitler – homofrend godine 1921, 1922… 1945

Ali u stvarnosti su te “dječije radnje” bile okupljališta pedofila, koji su u njima masovno i nekažnjeno zlostvaljali djecu. Što je posvjedočilo nekoliko bivših žrtava, koji su tada kao djeca odrastali u komuni Dachsberg. U toj komuni, tada je slobodno radio što hoće i zlostavljao dječake i gay Hermann Meer, koji je tada bio član predsjedništva frakcije Zelenih za pokrajinu Sjeverna Rajna/Vestfalija (Nordrhein-Westfallen). Meer je kasnije bio osuđen zbog zlostavljanja. Jedan od tadašnjih prvih članova Zelenih Rainer Brack iz grada Herne, prisjeća se kako su “gradski indijanci” tada bili nazočni skoro na svakoj sjednici Zelenih. I uvijek bi izišli na pozornicu i to sa nekoliko djece, tko zna čije djece, i zahtjevali legalizaciju pedofilije. A Vogel bi također izišao na pozornicu i podržavao “indijance”. Na jednoj sjednici u Karlsruheu 1980. u nazočnosti “gradskih indijanaca” i Vogela, jedna djevojka je u njihovo ime, uputila zahtjev čelnicima stranke koji su sjedili dolje ipred pozornice: “zato mi zahtjevamo kao prvo: ukidanje kaznenih članaka 173 do 176, legalizaciju svih nježnih seksulanih odnosa između odraslih i djece, koji su bez prisile!” Stranka je udovoljila tim zahtjevima pedofila iz “gradskih indijanaca”. Zeleni su nakon toga u 11 svojih stranačkih programa pokrajinskih frakcija stranke, kao i u glavnom programu stranke 1980. unijeli zahtjeve za legalizacijom seksualnih odnosa između odraslih i djece. Da se “dobrovoljni” odnosi između djece i odraslih odmah legaliziraju. U toj komuni “gradskih indijanaca” i komuni Dachsberg, koje su bile dijelovi stranke Zelenih, davala se kofol pomoć djeci i tinejdžerima, većinom iz zapuštenih obitelji, onima koji bi pobjegli od kuće, koji nisu imali roditelja i staratelja i slično. Pod krinkom te pomoći, u stvarnosti se zlostavljalo tu djecu.

Pen adrese – Vogelov registar korisnika usluga

U Vogelovom stanu u nürnberškoj četvrti Gostenhof, nalazio se registar u kojem su bile takozvane “pen adrese”. Djeca i tinjedžeri bez obitelji, koji bi pobjegli od kuće i tražili utočište za prenoćenje, bili su upućivani na te adrese. To su bile adrese sve samih pedofila dobro ograniziranih u okviru stranke Zelenih. Taj registar je bio kao jedan sistem gradskih indijanaca i Vogela. Tako bi oni raspodjeljivali djecu i slali ih na te adrese pedofila po cijeloj tadašnjoj Zapadnoj Njemačkoj (istočna Njemačka je tada bila DDR). Svjedokinja Andrea Müller (to nije njeno pravo ime, jer želi ostati anonimna), prisjeća se tog vremena. Ona je tada pobjegla od kuće, imala je nekih 13-14 godina. I dospjela je u stan Vogela. Vogel joj je rekao da je on član Zelenih i da se brine za prava djece. Ona je pomislila, hej kako je to “cool”, da baš ima sreću što je naišla na tako jednog ljubaznog i “agilnog djedicu”. Međutim, kasnije se užasnula zbog onoga što će doživjeti u Vogelovom stanu i danas se sa gadošću prisjeća toga. Kada su ona i njen prijatelj, jedan dječak iste dobi kao ona, došli u njegov stan, Vogel im je rekao da moraju spavati zajedno sa njim u istom krevetu. Vogel je legao između njih dvoje. Onda je u sred noći, Vogel počeo milovati dječaka i dirati ga između nogu, po njegovim gaćicama. Dječak se usprotivio i onda su on i Andrea napustili Vogelov stan i opet radije otišli na ulicu. I drugi svjedoci koji su tada kao djeca bili u komuni gradskih indijanaca, prisjećaju se na to, kako ih je Vogel u svom stanu pokušavao zlostavljati.

Stranka zahtijevala legalizaciju pedofilije

Komuna gradskih indijanaca, komuna Dachsberg u Kamp-Lintfortu i Vogelov stan koji je ujedno bio i njegov ured bili su jedna vrsta pedofilnog bermudskog trokuta Zelenih. To su bila središta iz kojih se zahtjevala legalizacija pedofilije. U komuni Dachsberg u Kamp-Lintfortu, u rujnu 1983. Zeleni su održali sjednicu za “prava djece”. U stvarnosti je to bio skup pedofila iz “gradskih indijanaca”, koji su zahtjevali legalizaciju pedofilije. A organizator skupa bio je Werner Vogel. Klaus Gryczan, tadašnji član Zelenih iz grada Mettman, prisjeća se da je starkelja Vogel uz sebe uvijek imao djecu i tinejdžere i to on je “više volio dječačiće” – kako to cinično kaže Gryczan. Tadašnji čelnik Zelenih iz Mettmana, Joachim Deprez, kaže, da je njemu bilo važno tada, što se Vogel brinuo za azilante i djecu koja su izbjegli od kuće i da je Vogel tako pokazao, da se distancirao od svoje nacističke prošlosti. Ova izjava Depreza međutim pokazuje, ono što potvrđuju i drugi tadašnji članovi Zelenih, – da su svi vodeći članovi Zelenih odavno znali za nacističku prošlost Vogela. Vogel im je to sam ispričao i to još dvije godine ranije 1981. Vogel je tada sve ispričao da je za vrijeme nacizma bio član organizacija “Bismarckjugend”, “Stahlhelm” i napokni i član “SA”.

Škola Odenwald i masovna zlostavljanja učenika

Čelništvo Zelenih ipak ga je unatoč tomu imenovalo nositeljem liste Zelenih za izbore te godine. A u tom glavnom čelništvu Zelenih su tada bili između ostalih; Antje Vollmer, Otto Schily i Joseph Beuys. Antje Vollmer jedna od vodećih političarki Zelenih u zadnjih 30 godina, bila je za vrijeme šezdesetosmaškog pokreta komunistkinja i fanatična obožavateljica Mao Ce Tunga, a kasnije od 1994-2005 bila je dopredsjednica njemačkog Bundestaga. Vollmer kao i cijelo čelništvo Zelenih, godinama su bili povezani sa ravnateljstvom zloglasne škole reformske pedagogije, Odenwald u kojoj su vršena masovna zlostavljanja učenika. Škola Odenwald, koja je desetljećima bila leglo pedofila, i to mahom gay-pedofila, (velika većina nastavnika koja su zlostavljali, bili su gayevi), prošle godine je konačno zatvorena. Odvjetnik Otto Schilly je kasnije napustio Zelene i prešao u Socijaldemokrate i za vrijeme vlade Socijaldemokrata i Zelenih (1998-2005), bio je njemački mnistar za unutrašnje poslove.

 Tek nakon smrti Vogela 1992., javnost će po prvi put saznati da je on bio pedofil. U izvješću političkog znastvenika Franza Waltera o pedofilskoj prošlosti Zelenih, ne nalazi se skoro ništa o Vogelu, a i njegovo ime je napisano pogrešno. Umjesto Werner Vogel tamo piše Wolf Wogel. Pod pritiskom javnosti, vodstvo stranke Zelenih je prije dvije i pol godine, kada su procurile prve informacije o pedofilnoj prošlosti Zelenih, imenovalo politologe, Franza Waltera i Stefan Klechu, da njih dvojica istraže cijelu pedofilnu prošlost stranke Zelenih od 1980 do 1990. godine. Kritičari, međutim, predbacuju Zelenima da su Walter i Klecha bliski stranci Zelenih, pa tako ne mogu biti potpuno neovisni i objektivni. Tako da je ta istraga bila samo jedna vrsta alibija, da se Zeleni operu pred javnošću. Pomenuta Andrea Müller, telefonski se obratila još prije dvije godine Franzu Walteru, da mu posvjedoči o onome što se njoj i njemo prijatelju dječaku, tada prije 35 godina desilo u Vogelovom stanu. Walter i njegovi suradnici su obećali da će napraviti intervju sa njom, međutim ništa se nije desilo. Onda je ljutita Andrea Müller, sama otišla na sjednicu Zaklade Zelenih, Heinrich Böll u Berlinu, na kojoj se diskutiralo o savlađivanju prošlosti stranke Zelenih i tamo ispričala o doživljaju u Vogelovom stanu. Očito je da Zelenima i ljevičarima, koji inače, stalno posvuda vrebaju fašizam i nacizam, koji su u velikom broju njemačkih zastava na ulicama za vrijeme SP-a u nogometu 2006. vidjeli oživljavanje njemačkog nacionalizma, prije 36 godina nije smetala nacistička prošlost Wernera Vogela. Jer, kako je rekao ovaj bivši čelnik Zelenih, ma Vogel se eto pokajao zbog svoje prošlosti i popravio i brinuo se za azilante i djecu. Lijevo-liberalni tjednik “Die Zeit”, je 1983. uoči njemačkih izbora, isto tako na sav glas hvalio Vogela, kako se popravio i kako se angažira za azilante. A očito im nije smetalo ni to što je Vogel bio pedofil i zlostavljač, tako dugo, dok šira javnost nije znala za to. Spregu eugenike, nacizma i ljevičarstva pokazuje i ovaj drugi primjer.

Pro Familia je njemačka podružnica najveće američke i svjetske eugeničke organizacije, zloglasne, “Planirano roditeljstvo” (Planned Parenthood), koja promiče eugeniku, pobačaj, kao i spolne odgoje i seksualizaciju djece u školama. Pro Familia je u svojim brošurama koje se preporučuju njemačkim školama za spolni odgoj, godinama promicala pedofiliju, o čemu je izvjestio berlinski Tagesspiegel, a i hrvatski portali

Reklama 72 -godisnjeg pedofila Vogela i djeteta:

A “Pro Familia” to promiče i danas. Prvi predsjednik Pro Familie, nakon osnutka 1952. bio je Hans Harmsen. Harmsen je za vrijeme tridesetih godina u Njemačkoj bio sljedbenik nacizma i gorljivi eugeničar i eugeničarski aktivist. I to je također otkriveno puno kasnije, i u “Pro Famila” su se također pravili kao da nisu znali za to.

Joschka Fischer, Heinrich-Böll-Stiftung, George Soros i ‘hrvatske’ udruge

Zaklada stranke Zelenih, Heinrich-Böll-Stiftung je danas poznata po tome, što zajedno sa Sorosem, drugim američkim milijarderima, američkom i britanskom vladom i drugim vladama i zakladama, podržava i financira brojne nevladine udruge u Hrvatskoj, Srbiji, BiH, Makedoniji,… a i cijeloj istočnoj Europi, u Poljskoj, Češkoj, Bugarskoj, Ukrajini, Rusiji, itd.. Sve su te udruge “antifašističke” ili dženderske, ili feminstičke ili gayevske kao kod nas Babe, CESI, Documenta i mnoge druge. Zaklada Heinrich Böll koja ima svoju podružnicu i u Zagrebu, po cijeloj Europi podržava i sufinancira gay povorke. Zeleni, nekadašnji navodni buntovnici i borci protiv elite, danas su u samom vrhu sustava zapadne elite. Joschka Fischer najpozantiji političar Zelenih, za vrijeme šezdestosmaškog pokreta na demonstracijama se tukao sa policijom. Danas je Fischer masno plaćeni savjetnik u nekoliko koncerna, plus što ime debelu mirovinu kao bivši njemački ministar za vanjske poslove, plus što je i član u nekoliko elitinh globalističkih organizacija i osobni prijatelj Georgea Sorosa. Na jednoj priredbi Zaklade Heinrich Böll , lani u Berlinu, ugodno su ćaskali Fischer i Soros. To je bila jedna simbolička slika, koja najbolje pokazuje današnji sustav Zapada. U kojem su se udružili kulturni marksizam nekadašnjih šedestosmaša i najgori oblik globalističkog špekulativnog burzovnog kapitalizama, ili kakao se kod nas po narodski kaže-lihvarstva. Zato je naivno vjerovati, da je mala skupina šezdestosmaša i Zelenih, toliko toga mogla postići, bez pomoći elite odozgo.

Cilj šezdesetosmaša je rušenje obitelji, a ne borba protiv elita

Cilj šezdesetosmaša i Zelenih u stvarnosti nikada nije bio borba protiv kapitalizmaa i vladajuće elite, kako to mnogi pogrešno misle. Stvarni cilj je zapravo bio rušenje i uništenje obitelji i društva i stoljetnih drušvenih normi kršćansko-judejske civilizacije. To kaže i njemačka autorica i velika kritičarka šezdestosmaša, Bettina Röhl. I u tome su šetdestosmaši i Zeleni danas dobrim dijelom i uspjeli. Šezdestosmaši, zeleni i drugi zapadni ljevičari su predstavnici onoga, što slovački konzervativni političar Vladimir Palko naziva “zapadni komunizam”. Onaj istočni, sovjetski ili jugoslavenski komunizam, je kaže, Palko poražen 1989/1990. godine i propao. Ali onaj zapadni komunizam šezdestosmaša, koji se uglavnom usredotočio na one Marxove ideje o uništavanju obitelji i društva,-taj komunizam je odnio pobjedu. Bez pomoći odozgo, bez pomoć te globalističke oligarhijske elite, toj relativno maloj skupini ljudi to nikada ne bi uspjelo.

Šezdestosmašima, “gradskim indijancima”, Zelenima se nikad nije sudilo

Zato se šezdestosmašima, “gradskim indijancima”, Zelenima i svem drugom kriminalnom šljamu nikada ništa nije desilo, nikada nisu sudski proganjani niti su ikad bili za što optuženi. Jer, ono što su zahtjevali i poticali šezdestosmaši, radikalni ljevičari i Zeleni sedamdesetih i osadmesetih godina u nekim zapadnoeuropskom državama, to isto su poticali američki liberalni oligarsi, Rockefeller, Ford i Carnegie, već davno ranije, dvadesetih godina prošlog stoljeća financiranjem eugeničkih instituta, koja su u svojim okvirima imala i prve odjele za takozvanu “seksološku znanost”, koja je tada poduzimala prve pokušaje seksualne liberalizacije društva i prve pokušaje “oslobađanja” gayeva. Nije slučajno da je gay pokret koji je tada u ranom 20. stoljeću u SAD-u, Njemačkoj i drugim zapadnim državama još djelovao u poluilegali, od početka bio gorljivi zagovornik eugenike. Pomenuti liberalni američki oligarsi su kasnije, za vrijeme nacizma, cijelih 30-ih godina, financirali nacističke eugeničke institute u Njemačkoj.

Američki oligarsi i nacisti

To financiranje i suradnja američkih oligarha sa nacističkim eugeničarima, prestalo je tek krajem 1941. godine, nakon ulaska SAD u rat protiv Njemačke. A ti isti oligarsi su nakon 2. svjetskog rata financirali i podržavali Kinseya i prvi pokušaj “seksualne revolucije” i “oslobađanja” gayeva i pedofila. A ti isti oligarsi iz starih obitelji američikih industrijalaca i bankara, odnosno njihovi nasljednici, plus novije mlađe generacije američkih oligarha, kao Soros i Bill Gates, financiraju i potiču te iste stvari i danas Samo u drugom pakovanju, podlo i perfidno zapakovano u fraze kao “spolna i rodna ravnopravnosrti”, “reproduktivno zdravlje” i slične. A uz te oligarhe su danas i ljevičarski Zeleni sa svojom zakladom Heinrich Boell u prvim redovima onih koji po cijelom svijetu pod krinkom “spolno i reproduktivno zdravlje” potječu i financiraju eugeniku i seksualizaciju djece. Tako se krug zatvorio. Ta povijest unatrag zadnjih stotinjak godina pa sve do danas, vrlo dobro pokazuje, doista sotonsku povezanost između eugenike, gay pokreta, pedofilije, nacizma i radikalnog šezdestosmaškog “zapadnog” komunizma i kulturnog marksizma, koji je danas postao službeni svjetonazor, kojeg nasilno promiču i vlada SAD-a i EU. Ustvari se ništa nije promijenilo. Samo taktika. Prije 30-35 godina su u okviru stranke Zelenih otvoreno djelovale mnoge pedofilske skupine; kao “gradski indijanci”, “Alternatvna lista”, “Homoseksualna akcija Göttingen”, “Savezna radna zajednica gayevi i pederasti” (BAG SchwuP), itd. Velika većina od svih njih bili su upravo gayevi-pedofili (pederasti), koji su promicali pedofiliju i zalagali se ponajviše za legalizaciju pederastije. Tada je u Njemačkoj, i drugim zapadnim zemljama bila u tijeku otvorena ofenziva za legalizaciju pedofilije. To je tada bio političko organizirano zlostavljanje djece pod krinkom “prava za djecu”, “prava na seksualno samodređenje”, itd, Danas se to organizirano zlostavljanje djece zove “gender” i “seksualna različitost”. Koje se u sklopu fašistoidne rodne ideologije, službeno promiče od najviših vrhova: UN-a, EU, vlade SAD i Svjetske zdravstvene organizacije-WHO. Zeleni su i danas u Njemačkoj i drugim državama EU najangažiraniji i najagresivniji u borbi za provođenje “gender manistreaminga” (rodne ideologije) i nametanje “seksualne različitosti” u obrazovnim programima u školama. 

izvori: FAZ | Jungefreiheit | Die Zeit  ostali izvori: Die Welt, Kopp, politaia.org

Komentari

B. Karlo

Arapski migrant, koji je prije tri godine na smrt pretukao 17-godišnjeg Nijemca i na sudu je oslobođen optužnice, opet pretukao drugu osobu!

Published

on

Ovaj je portal  izvjestio je o smrti 17-godišnjeg Niklasa Pöhlera, kojega su, početkom svibnja 2016., u Bonnu brutalno pretukla trojica arapskih migranata.


Oni su nesretnog mladića tukli do besvjesti i kada je ležao na pločniku, još su ga bjesomučno udarali nogama u glavu. Niklas je malo kasnije podlegao teškim ozlijedama. Policija je tada uspjela uhvatiti samo jednog od trojice počinitelja, druga dvojica su pobjegli. Taj uhvaćeni počinitelj, Walid S. , podrijetlom iz Maroka, bio je optužen za ubojstvo bez predumišljaja.

Međutim, zahvaljući spretnim odvjetnicima (koje imaju svi migranti, iako su odvjetnici u Njemačkoj astronomski skupi) i poznatom popustljivošću smiješnog njemačkog pravosuđa, koje, namjerno gleda kroz prste arapskim migrantima, Walid S. na koncu je oslobođen optužnice i pušten na slobodu! 

Jer, je  Walid S. rekao da je nevin, jer je svaljivao krivicu na drugu dvojicu počinitelja i jer je sud na koncu ustanovio  da je Niklas Pöhler od ranije imao neku smetnju u jednoj moždanoj žili u glavi i da je od ustvari umro od toga, a ne od brutalnih udaraca Walida S. i ostale dvojice počinitelja. Dakle, Niklas Pöhler je sam imao peh, što je umro. Ta sramotna i skandalozna presuda nije jedina takva u propadajućujoj državi Njemačkoj, ali je jedna od najpoznatijih. Treba spomenuti i sličan slučaj premlaćivanja u gradiću Köthenu u (pokrajini Brandenburg), u rujnu prošle godine. 

Dogodio se, samo nekoliko dana  nakon ubojstva Daniela Hilliga od strane sirijskih i iračkih migranata u Chemnitzu, ubojstva koje je izazvalo bijesne prosvjede građana Chemnitza i reakciju Merkeličine vlade, koja je tada faktički krenula u otvoreni rat protiv vlastitig domicilnog naroda. U Köthenu je skupina Merkeličinih arapskih migranta, pretukla jednog mladog Nijemca, koji je također podlegao teškim ozlijedama. Međutim, vlasti i lažljivi mainstream mediji su skoro pa radosno izvjestili, da taj mladić nije umro od udaraca tih migranata, već da je jadnik od ranije imao srčanu manu i od toga je umro, Dakle, što ćeš, opet peh.

U propadajućoj državi Njemačkoj, za takozvani “govor mržnje” na socijalnim mrežama se dobiva zatvor, ali za ubojstvo ne.
Dakle Marokanac  Walid S. je, prije nešto manje od 3 godine bio oslobođen optužbe za ubojstvo Niklasa P. I sada je taj isti Walid S. opet sudjelovao u premlaćivanju jedne osobe. Odnosno, slučaj se desio još u listopadu 2017., ali je  izišao u javnost, tek godinu dana kasnije. Odnosno, tek godinu dana nakon što se slučaj odigrao, tek tada je policija pokrenula istragu. Opet se sve odigralo u Bonnu, opet u istoj gradskoj četvrti Bad Godesberg. Dok je bio glavni grad Zapadne Njemačke (do 1990.), to je bila diplomatska četvrt, u kojoj su stanovalo diplomatsko osoblje iz mnogih država svijeta i fino građanstvo. Nakon preseljenja njemačkog glavnog grada iz Bonna u Berlin, Bad Godeseberg je postala četvrt u kojoj vladaju migranti, većinom arapski i turski.

I ovaj slučaj je opet bio sličan, kao i onaj slučaj premlaćivanja Niklasa Pöhlera. Samo što je žrtva ovaj put preživjela premlaćivanje. I opet, odnosno, kao i uvijek, kada je riječ o arapskim “inžinjerima i liječnicima”: “junačine”,  navale svi na jednoga, koji se ne može braniti.

Walid S. i još četvorica njegovih pajdaša, napali su jednog 23-godišnjaka i brutalno ga premlatili, tako da je ovaj zadobio teške tjelesne ozlijede, nos mu je slomljen na više mjesta i lice mu je tako unakaženlo, da ga se ne može prepoznati.  Glasnogovornik državnog tužiteljstva Bonna, potvrdio, je na upit lokalnih novina “General Anzeiger”, da se protiv Walida S. i ostale četvorice napadača, vodi istraga, “zbog nanošenja tjelesnih ozlijeda.”

Branimir Karlo

Komentari

Continue Reading

B. Karlo

Norvežanka koju su ISIL-ovci u Maroku likvidirali, u Norveškoj se borila protiv islamofobije!

Published

on

Brutalno ubojstvo dvije skandinavske turistkinje u Maroku od strane pripadnika ISIL-a, nedavno je šokiralo europsku i svjetsku javnost.
Louisa Vesterager Jespersen iz Danske (24 godine) i Maren Ueland (28 godina) iz Norveške u Maroku su uhvatili koljači ISIL-a i zaklali ih.

Norvežanki su čak likvidirali i sve to snimili i postavili na internet! Danska policija je potvrdila da je snimka dekapitiranja autentična.  Dvije djevojke su ubijene u blizini staze za Toubkal, najvišeg vrha planinskog lanca Atlas.

Maren Ueland u Norveškoj se zalagala protiv “islamofobije”. Ona je prije nekoliko godina na svojoj stranici na Facebooku objavila i lajkala video uradak, koji kritizira “islamofobiju”. Portal Morocco World News objavio je fotografiju isječka njenog korisničkog računa na Facebooku od prije nekoliko godina, gdje se to vidi.

Taj video uradak se zvao: “Ne ocjenjujte ljude na osnovu njihovog izgleda”. Sadržaj tog video uratka: Jedna žena europskog izgleda  sa svojom kćeri, ide ulicom.  Ona vidi jednog muškarca arapskog izgleda, sa bradom, koji nosi sportsku tašnu. Žena nepovjerljivo gleda prema tom muškarcu. Odjednom, nekoliko policajaca trči u pravci tog bradonje. Tako da ta žena misli, da policajci žele uhititi njega. Međutim policajci protrče pored tog bradonje i oni ustvari hvataju jednog drugog muškarca europskog izgleda. Na kraju kamera pokazuje, da je ovaj bradonja ustvari brižni otac, koji ima svoju malu kćerkicu, kojoj pomaže da se vozi na romobilu

Branimir Karlo

izvori: de.sputniknews.com | pi-news.com

Komentari

Continue Reading

B. Karlo

Migranti tuku, siluju …? Ma ne, kakvi. Ne bi oni ni mrava zgazili. Sve laž i izmišljotina!

Published

on

Glavne perjanice Sorosevih propagandista u hrvatskim korporativnim medijima, kao Ante Tomić, Gordan Duhaček ili Jurica Pavičić, kada se sastanu u nekom zagrebačkom kafiću i kada su među četiri zida sami među sobom, vrlo vjerojatno ni sami osobno ne vjeruju, u onu propagandu o jadnim migrantima, koju drobe hrvatskim građanima.

Ali gazda Soros plaća dobro, to je jedan razlog za tu lažljivu propagandu, a drugi je razlog: desničari i “katolibani”, ne smiju imati pravo. Ni po koju cijenu.

Zato je Tomić nedavno u Slobodnoj Dalmaciji i Jutarnjem  napisao propagandni uradak,  u kojem  pokušao uvjeriti da nema nikakve opasnosti od migranta, da zadrti desničari samo izmišljaju opasnost i izmišljaju laži da migranti  prave nerede, tuku, siluju, ubijaju. U stvari Tomićeve kolume su uvijek jedan te isti članak, samo svaki put prežvakan na malo drugačiji način. Desničari i katolici, su uvijek ti koji su zli i krivi za sve. To je ono što se provlači kroz svaki Tomićev uradak, bilo o kojoj temi da piše. Na njegov poznati način, uvijek istog lošeg  sarkazma.

I naravno kao i uvijek, poznata udbaška taktika: da bi skrenuo pažnju sa stvarne teme i da bi relativizirao i umanjio  stvarni problem, ubaci nešto što nema veze s temom, da bi stvorio nekakvu debelo nategnutu, umjetnu i ustvari kretensku ravnotežu.  To je stara škola, koju koristi cijela plaćenička Soroseva kamarila, a posebno stari majstor, tipa Inoslav Bešker.

Kada je Tomić lani pisao o temi  masovnih seksualnih zlostavljanja u Hollywoodu, koji su izišli na vidjelo nakon što je otkrivena prljava prošlost moćnog holivudskog producenta Harveya Weinsteina, Tomić je to relativizirao, vjerovali ili ne sa Ivicom Todorićem!  Antiša  se najprije, kofol čudio, kako su tako liberalni i napredni, ljudi kao Weinstein i ostali, mogli biti tako gnjusni i pokvareni , jer su po Tomiću, samo desničari i konzervativci, gnjusni i pokvareni, pa je onda to relativizirao ovako: ma nema veze što je Weinstein zlostavljao 70 i nešto žena, jer Todorić je puno gori, Todorić je zlostavljao cijelu Hrvatsku.

A sada je Tomić, sa tom taktikom skretanja pažnje i relativizacije problema migranata koji navaljuju u Hrvatsku,  ubacio Ahmiće… i Daria Kordića i Aleksandru Zec i Mirka Norca i biskupa Košića…itd., sve ono što jugorojunaška i soroševa kamarila godinama neprekidno vrti kao pokvarenu ploču.

Po Tomiću, Pavičiću, Duhačeku, i ostalim propagandnim piskaralama, jedino se desničari, nacionalisti, konzervatici i “katolibani” protive migrantima, inače svi ostali  jedva čekaju da ih prime.

Kina nije ni desničarska, ni kršćanska, ni katolička država. Već komunistička i ateistička. Ali ta komunistička i ateistička Kina ne želi primiti ni jednog izbjeglicu i migranta iz arapskih i islamskih država u svoju državu. Da podsjetim; Kina graniči sa Afganistanom i Pakistanom, dvijema državama, iz kojih dolazi veliki broj migranta, od kojih mnogi bauljaju i po BiH, uz granice Hrvatske. I ne samo to. Već kineske vlasti ne dozvoljavaju ulazak u Kinu, niti njemačkim državljanima turskog podrijetla! Tjednik “Wirtschaftswoche” je lani izvjestio, da  Kina uskraćuje vizu za ulazak u Kinu, njemačkim državljanima, turskih korjena. Ako nekom njemačkom državljaninu u njegovoj putovnici ne piše ime i prezime, naprimjer Hans Müller, već Murat Ahmet,  nema vize i ulaska u Kinu. Svejedno, što taj ima njemačku putovnicu.  Sada bi europski fanatici ljevičarsko-multikulturalne ideologije i soroščad odmah drečali “diskriminacija”, “rasizam! ksenofobija!. Ali Kineze to uopće ne svrbi. Jer se oni brinu za suverenost svoje države.

Kaže Antiša u svom članku, onako ležerno, samodopadno, kao i uvijek: ma sve je to laž da migranti,  rade kriminal i zločine, sve izmislili zadrti desničari. Citat: “Ove tri priče, kao i sve druge o izbjegličkim zločinima koje ćete naći na društvenim mrežama i desničarskim portalima, su lažne…”

Ma da, naravno, sve laž. Evo i ova najnovija priča od prije tri dana je laž:

Grad Steyr u Austriji: 17-godišnji afganistanski azilant Saber Akhondzada nožem je ubio 16-godišnju austrijsku djevojku Michelle i to u njenoj vlastitoj kući!! Odnosno u kući njenih roditelja, sa kojima je djevojka živjela.  Izgleda da je djevojka bila u kratkoj vezi sa njim, pa je onda prekinula vezu i Afganistanac to nije mogao podnijeti, ušuljao se u kuću u njenu sobu i ubio je. Kada je njena majka, kasno navečer oko 11 sati htjela vidjeti što je sa djevojkom, vrata njene sobe iznutra su bila su zaprečena sa jednim sandukom, tako da je teškom mukom otvorila vrata. Kada je ušla u sobu, našla je mrtvu kći, a prozor sobe je bio otvoren. Ubojica je kidnuo kroz prozor i nalazi se u bijegu. Austrijska policija traga za njim i raspisala je potjernicu za cijelu Europu.

Na žalost ovo nije laž i izmišljotina “desničarskih portala”, već brutalna istina, o kojoj su javili i austrijski mainstream mediji.

Još jedna brutalna istina. Kao i ova priča, koja se također odigrala nedavno, koja je šokirala javnost:

Wittenburg, u njemačkoj pokrajini Mecklenburg-Vorpommern. Afganistanski migrant (20 godina), kojemu je zahtjev za azilom odbijen, zaklao je 85-godišnjeg umirovljenika, u njegovoj kući, dok je ovaj spavao. Kći tog ubijenog umirovljenika, radila je kao volonterka za pomoć izbeglicama i ona je osobno angažirala ovog Afganistanaca, da se brine o njenom starom ocu. Nakon što je ubio njenog oca, Afganistanac je utekao, ali je malo kasnije uhićen. I ovo nije izmislio nikakv “desničarski” portal, već je javio mainstream kanal NTV.

Još jedan sliučaj od prije nekoliko dana:

München. Šestorica afganistanskih migranata u dobi  između 17 i 28 godina, brutalno su silovali 15-godišnju djevojku i to puna 4 dana. Oni su uhićeni i sjede u zatvoru.

Još nekoliko slučajeva, koji su se odigrali samo u zadnjih nekoliko tjedana:

Ahaus, pokrajina Nordrhein-Westfallen. Nigerijanski azilant u azilantskom  domu, nožem je ubio jednu djevojku-Indijku, koja je kao osoblje radila u tom domu.

Cottbus. Sirijci noževima napali i ozlijedili 5 Nijemaca

Köln. Sirijac podmetnuo požar u glavnom kolodovoru, jedna 14-godisnja djevojčica zadobila je teške opekotine, morala je biti operirana 7 puta do sada.

Bietigheim-Bissingen, (pokrajina Baden-Württenberg). Migrant iz Gambije divljao je u izbjegličkom domu i vrijeđao osoblje doma. Osoblje je pozvalo policiju. Došla su dva policajca, koja su se stigli u hodnik pred sobu ovoga Gambijca, koja se nalazi na katu.  To je vanjski hodnik, koji izgleda kao dugački balkon i ima ogradu. Gambijac se zaletio u jedog policajca, želeći ga gurnuti preko ograde dolje u dvorište, na tvrdi beton, Policajac je bio u životnoj opasnosti. Ipak, uz pomoć drugog policajca uspio se otrgnuti i savladati gambijskog migranta. Koji je uhićen zbog pokušaja ubojstva.

Augsburg. Azilant iz Gambije napao i pretukao 22-godišnju djevojku

Prenzlau (pokrajina Brandenbug). Afganistanski migrant nožem napao i povrijedio Nijemca.

Warendorf, pokrajina Nordrhein-Westfalen. Trojica migranta; Sirijac, Afganistanac i Egipćanin ispred jednog diska teško pretukli jednog 34-godišnjeg mladića, tako da mu je život bio u opasnosti.

Chemnitz, pokrajina Saska. Alžirski migrant pokušao je seksualno napastovati dvije djevojke, (15 i 18 godina). Kada su se one počele opirati, onda ih je Alžirac udarao šakama i nogama.

Dortmund. U jednom azlantskm domu, jedan nigerijski azilant napao je nožem najprije jednog drugog azilanata  i ranio ga, onda je napao i policajce koji su stigli da interveniraju, pa su ga policajci morali onesposobiti uporabom  vatrenog oružja.

Ortona, Italija. Somalijski migrant  najprije je kamenom u glavu udario jednu 68-godišnju ženu, pa je onda silovao.

Nordhausen, pokrajina Thüringen. Trojica migranta, iz Libije, Iraka i Somalije stalno su seksualno napostovali djevojke u jednom  disku. Kada su ih zaštitari tog diska pokušali dovesti u red, oni su zaštitare pljuvali i psovali, a kasnije je stigla policija, pa su napali i jednog policajca sa krhotinama razbijene boce

Chemnitz: sirijski azilant napao i silovao ženu, sa jako hendikipiranim vidom, dakle polu-slijepu ženu. Čekao ju je u hodniku zgrade gdje ona stanuje i silovao.

Apolda (pokrajina Brandenburg). U ovom gradiću od 22.000 stanovnika vlada nasilje od strane mnogih azilanata koji su smješteni u azilantskom domu. Jedan od njih, jedan od je Libijac Moutaz Z., koji je dilao drogom, krao, tukao se, napadao druge azilante, osoblje doma, pa i policajce, Jednog službenika doma napao je sa razbijenim galonom od marmelade, a svom cimeru u sobi u azilantskom domu, zabio je viljušku u vrat. Samo u prvoj polovici 2018. policija je morala intervenirati preko 100 puta u ovom azilantskom domu. Prije nekoliko tjedana, jedan marokanski azilanat, pretukao je jednog 53-godišnjeg Nijemca, ispred prodavonice Kauflanda u ovom gradu. Jedan drugi azilant iz Afganistana napao je jednog 38-godišnjeg stanovnika Apolde. Azilanti masovno kradu po prodavonicama,  i svakodnevno seksualno napastuju djevojke i žene, tuku i prave nasilje

Maria Enzersdorf, gradić u  Austriji. Nigerijanski azilant na smrt je pretukao jedenog drugog azilanta u azilantskom domu.
Ovo je svakodnevnica u Njemačkoj i drugim zapadnim zemljama. Svaki dan se u Njemačkoj, negdje u nekom mjestu, dogodi najmanje desetak slučajeva zločina i kriminala od strane Merkeličinih “inžinjera” i “liječnika”, Manjih ili većih: tučnjave, krađe, uništavanje javne imovine, napadi noževima, seksualno napastovanje, silovanja, sukobi sa osoblljem azilantskih domova i sa policijom, itd. itd. I napokon i ubojstva.

Da podsjetim  na one neke ranije zločine Merkeličinih “inžinjera” i “liječnika” u zadnje 2-3 godine.

Kada bi ovdje popisali i objavili sve slučajeve, manje i veće, koje su počinili Merkelični migranti u zadnje 3 godine, trebalo bi jedno najmanje 500 stranica za to. Zato ovdje navodim samo neke slučajeve, one poznatije. Među svm tim slučajevima, bilo je i na stotine slučajeva seksualnog napostovanja i silovanja od strane arapskih migranta, među njima i brojni slučajevi pedofilije i zlostavljanja djece, Arapski  migranti posebno su bacili oko na djecu i maloljetnike i to posebno ljeti u kupalištima i gradskim bazenima, kada su kupališta puna ljudi svih starosnih dobi.

Beč, na Silvestrovo 2015. Devet iračkih migranta, silovali su  28-godišnju njemačku nastavnicu.. Oni su tu djevojku prvo napili alkoholom, onda je silovali sva devetorica, jedan za drugim, neki od njih i više puta. Petorica od tih 9 su prije toga već bili dobili azil u Austriji.

Bonn, svibanj 2016. Trojica marokanskih migranta na smrt su pretukli 17-godišnjeg Niklasa P.  Dok se nesretni mladić večeri vraćao iz kina. Najprije su ga izudarali šakama, pa kada je pao na pločnik i ležao bez svijesti, on da su ga još nemilosrdno tukli nogama u glavu. Niklas je podlegao teškim ranama. Samo jedan od trojice počinitelja je uhićen i suđeno mu je, druga dvojica su kidnula.

Skandalozno: marokanski ubojica je dobio samo blažu kaznu, jer je eto kao ustanovljeno da Niklas P. nije umro od udaraca nogom u glavu od strane Marokanaca, već da je od ranije u glavi imao neku slabu moždanu žilu. Dakle Niklas P. sam je kriv što je umro.

Köln, srpanj 2016:  šest migranta, azilanata iz Iraka i Sirije u dobi između 17 i 45 godina, seksualno su napastovali djecu u jednom javnom bazenu. Jedna dvanestogodišnja djevojčica prijavila je policiji ovog najstarijeg 45-godišnjeg migranta, koji je dirao djevojčicu na kraju klizalice u bazenu. Ostala petorica su na donjem kraju klizalice u bazenu, namjerno napravili zastoj, tako djevojčica nije mogla napustiti klizalicu, a ovaj 45-godišnjak ju je dirao.

Paderborn, ljeto 2016. Dvojica afganistanskih migranata (20 i 25 godina), brutalno su seksualno zlostvaljali 14-godišnjeg dječaka u svlačionici gradskog bazena. Drugi dječak, u dobi od 11 godina, koji je bio sa ovim 14-godišnjakom uspio je pobjeći i sakriti se.

Zwickau (pokrajina Saska) ljeto 2016. Arapski migranti stalno su napostovali žene i djevojke u gradskom bazenu, te mokrili i onanirali u bazen. Također su pratili djevojke koje su i išle u kabine za presvlačenje i silom pokušavali prodrijeti u te kabine i seksualno ih napostovati.

Reutlingen, kolovoz 2016. Sirijski migrant veliki nožem za rezanje kebapa je ubio  Poljakinju Jolantu K. On je htio hodati sa njom, ona je to odbila i on ju je ubio.

Freiburg, listopad 2016. Afganistanaski izbjeglica Hussein K. brutalno je silovao studenticu Mariu Ladenburger, pa ju je onda ubio, utopivši je u rijeci. Hussein K. je prije nego što je na poziv  Merkelice stigao u Njemačku, boravio već u Grčkoj, gdje je također napravio krivično djelo: gurnuo je jednu djevojku sa strme klitice i ova je zadobila teške tjelesne ozlijede. Maria Ladenburger se osobno angažirala za izbjeglice, a njen otac, kao niži dužnosnik EU, radi u Bruxellesu.

Bilo je stotine izvješća u njemački medijima o brutalnom šikaniranju manjinskih kršćanskih izbjeglica iz Sirije i Iraka, od strane agresivnih radikalnih većinskih muslimanskih izbjeglica u izbjegličkim i azilantskim domovima. Ovo je samo jedno od tih izvješća iz Stuttgarta prije 2 godine. Nakon što je stanje za kršćanske izbjeglice postalo neizdrživo u jednom izbjegličkom domu u Stuttgartu, jer su ih muslinaske izbjeglice stalno šikanirali i tukli, 30 kršćanskih izbjeglica morali su dobiti premještaj u jedno zasebno utočište.

Weiden (pokrajina Rheinland-Pfalz), ljeto 2016. Trojica sirijskih migranata seksualno su napostovali djevojčice u termalnom bazenu.
https://jungefreiheit.de/polit ik/deutschland/2016/syrer- sollen-maedchen-in-therme- begrapscht-haben/

München 2016. U gradskom bazenu Michaelibad u  gradskoj četvrti Neuperlach, trojica sirijskih migranata seksualno su napostovali dvije djevojčice od 14 godina.

2016. u vlaku za Würzburg. Merkeličin migrant iz Afganistana, sjekirom je brutalno napao i teško ozlijedio 5 kineskih turista iz Hong Konga, koji su zadobili teške tjelesne ozlijede, tako da su se liječnici morali boriti za njihove živote.

Berlin, uoči Božića 2016. Anis Amri, migrant iz Tunisa kamionom se zabio u ljude na jednom Božićnom sajmu i usmrtio 12 osoba, a mnoge druge ozlijedio.

Kirchheim/Teck  (pokrajina Baden-Württemberg), srpanj 2016. U gradskom bazenu, brojni arapski migranti seksualno su napostovali djevojčice u dobi između 10 i 14 godina.  Jedan od njih 17-godišnjak  sukobio se sa paziteljem bazena, koji  ga je bio upozorio na pravila ponašanja.  Zbog svega toga morala je intervenirati policija koja je stigla u bazen. Na to su oko 30 drugih migranta branili tog 17-godišnjaka, a jedan iranski migrant je skočio pazitelju na vrat i povalio ga na pod.  Ostali migranti derali su se na policajce i vikali im da su rasisti i svinje. Dvojica policajaca su zadobili lakše ozlijede.

Essen, ljeto 2016. Prilikom održavanja godišnje vjerske  fešte indijskih sikha u njihovom hramu, pred kojim se skupilo nekoliko tisuća sikha iz Njemačke i susjednih zemalja, Nizozemske i Belgije, jedan arapski migrant je podmetnuo požar pod hram sikha sa namjerom da ga uništi.

Bochum, prosinac 2016. Irački migrant Ziyad K. ,koji je stanovao u obliznjem azilantskom domu sa suprugom, silovao 2 studentice sa Bochumskog sveučilišta

Hamburg, lipanj 2017. Tri sirijska migranta uhvaćeni su pod sumnjom da su članovi ISIL-a i da su pripremali terorističke napade u Njemačkoj.

Herzberg (Brandenburg), srpanj 2017. 39-godišnji sirijski izbjeglica Mohammed H. pokušao je zaklati svoju poslodavku, 64-godišnju Njemicu Ilonu F. Ilona F. ima svoj frizerski salon i bila je zaposlila Mohammeda F. kao frizera. Ilona F je zadobila teške ozlijede opasne po život i morala biti hitno operirana.  Ona je imala kratku vezu sa sa Mohamedom F., ali kasnije  je prekinula tu vezu i Mohammed H ju je zato htio ubiti. I onda je prema podacima iz policije izišlo na vidjelo: “jadni” izbjeglica iz Sirije, koji je od 2015. u Njemačkoj, je oženjen, i on se sklonio u Njemačku, a u Siriji su mu žena i dvoje djece.

Norderstedt pokraj Hamburga, ljeto 2017. Uhićena dvojica afganistanskih izbjeglica,  jer su njih dvojica u gradskom bazenu „Arriba“  seksualno zlostavljali dvije djevojke, odnosno djevojčice. Jednoj je 14 godina, a drugoj 18.

Chemnitz, srpanj 2017. Arapski izbjeglica ubio volonterku, koja je radila u centru za izbjeglice kao prevoditeljica.

Kiel, srpanj 2017. U jednom šoping centru, oko 30 sirijskih i afganistanskih izbjeglica napostovali su 3 maloljetne djevojke u dobi od 15, 16 i 17 godina. Policija je uhitila nekoliko od tih 30 izbjeglica, koje su se na policijskoj postaji opirali, udarali su nogama policajce i pljuvali po njima.

Dessau-Roßlau, ljeto 2017. Četvorica azilanata iz Eritreje silovala su 56-godišnju siromašnu ženu, dok je ova po kontejnerima sakupljala prazne boce da dobije štogod sitnog novca za njih. Jedan od njih četvorice držao je ženi razbijenu bocu pod vratom i prijetio da ce je zaklati, ako se bude branila . Žena je imala rane po cijelom tijelu, rezove od oštrog stakla, natekline i udarce.

Darmstadt, ljeto 2017. Na  godišnjoj gradskoj fešti, mnogi arapski migranti napadali su i seksualno napostovali djevojke i žene. I to ponajviše maloljetne djevojke u dobi između 14 i 18 godina. Oko 26 djevojaka i njihovih roditelja, podnijeli su policiji kaznene prijave protiv migranata. Ovo je bila repriza masovnih seksualnih nasrtaja u Kölnu na Silvestrovo 2015., samo u manjem omjeru.

A evo koliko su te “izbjeglice”, navodno ugrožene, Die Welt je prije 2 godine izvjestio o tome da mnoge “izbjeglice” iz Sirije i Afganistana, idu kući, u Siriju i Afganistan, na odmor, pa se opet vraćaju u Njemačku. Dakle, idu tamo odakle su pobjegli navodno zbog toga jer im je navodno ugrožen život. Iako, po zakonu o azilu, svaki izbjeglica i azilant, koji napusti Njemačku, zapravo automatski gubi pravo na azil i boravak i ne smije više biti pušten da se vrati u Njemačku. Ali Merkeličnim “izbjeglicama” se i ovdje gledalo kroz prste i ovima koji su išli na odmor, ništa se nije desilo, oni su se opet vratili u Njemačku.

Branimir Karlo

Komentari

Continue Reading

Facebook

Popularno