Connect with us

B. Karlo

Kako globalistička elita potiče masovnu migraciju u cilju slabljenja i postupnog uništavanja europskih nacionalnih država

Published

on

Njemačka autorica Friedericke Beck, detaljno je istražila plan Sorosa za poticanje masovne migracije u Europu, u dosluhu sa čelnicima EU o čemu su nedavno pisali i hrvatski portali gepolitika.news i croative.net

Friederike Beck, jasno kaže, da su globalni akteri i njihovi predstavnici u institucijama Europske unije, njemačka kancelarka Merkel, i drugi europski lideri počinili izdaju, jer rade za globalističku elitu, čiji je čovjek bio i bivši glavni tajnik UN-a Južnokorejac Ban Ki Moon. Ali i novi čovjek na čelu UN-a, Portugalac Antonio Guterres, također je igrač te elite, jer inače ne bi bio izabran na tu dužnost. Globalistička korporacijska elita na čelu sa Rockefellerom je i stvorila UN nakon 2. sv. rata i ona u UN-u vuče sve glavne konce. UN u službi Rockefellera i sličnih odavno potiče migraciju, pobačaj, rodnu ideologiju, i sve ostalo za agendu novog svjetskog poretka.

>> Njemačka pop zvijezda opet podigla prašinu u javnosti: njemački političari su marionete i narodne izdajice!

Antonio Guterres, bivši portugalski socijalistički premjer, bio je ravnatelj Visokog komesarijata UN-a za izbjeglice UNCHR-a, od 2005. do 2015. UNHCR kao jedna od podorganiazacija UN-a, također radi za globalističku elitu. UNHCR se lani protivio zatvaranju granica na takozvanoj balkanskoj ruti i zalaže se da što više izbjeglica i migranta uđe u EU. Osim toga UNHCR je prije dvije godine zataškavao masovno zlostavljanje afričke djece od strane francuskih vojnika u službi UN-a u Srednjoafričkoj republici. Umjesto da progoni francuske vojnike i njihove zapovjednike, UNHCR je dao otkaz zviždaču Andreasu Kompassu, koji je prijavio francuske vojnike središtu UNHCR-a u Zuerrichu. Guterres je 2014. započeo kampanju u europskim glavnim medijima, za pozitivno izvještavanjre o izbjeglicama. Europskim medijima i novinarima je od strane Guteressa i UNHCR- preporučeno da o izbjeglicama moraju izvještavati samo pozitivno. To je izišlo na vidjelo, tako što se Guterres sam nehotice odao, jer je bio pretjerano temeljit u svom poslu. On je naime angažirao britansku elitnu novinarsku školu “Cardiff School of Journalism” da napravi studiju o medijskom izvještavanju u Europi. U toj studiji, odnosno izvješću “Cardiff School of Journalism”, kaže se: “UNHCR je započeo seriju velikih lobističkih kampanja, sa ciljem da se europske države potiču, da više pomažu izbjeglicama. Te su kampanje bile odlučujuće u tome, da se utječe na izvješća o izbjeglicama”... i dalje na stranici 5 tog izvješća kaže se: “…Nemoguće je ignorirati ulogu masovnih medija, kada se radi o utjecanju, kako na javnost, tako i na ponašanje političke elite u pitanjima azila i migracije Masovni mediji mogu forsirati te teme i oblikovati ih po svome”.

>> ‘Rimski klub’ otvoreno zahtjeva smanjenje svjetskog stanovništva!

Guterres je član glavnog odbora organizacije “Friends of Europe (FOE), (Prijatelji Europe). FOE je jedna od nekoliko organizacija takozavnih “federalista”, koji se zalažu za ukidanje europskih država i stvaranje jedne korporativne europske, pa onda i svjetske države pod kontrolom globalističke korporacijske elite. Središte FOE je u Bruxellesu, a predsjednik je Etienne Davignon. Davignon, belgijski političar i tajkun, (84 godine), bivši dopredsjednik Europske komisije , stari iskusni globalist, Rockefellerov čovjek, počasni je član glavnog odbora skupine Bilderberg. Ostali članovi glavnog odbora FOE su također poznati globalisti kao; belgijski baron i tajkun Daniel Janssen-član Trilaterale, Pascal Lamy– Bilderbergovac i bivši predsjednik WTO (Svjetske trgovinske organizacije), bivši belgijski premjer Guy Verhofstadt (sada predsjednik bloka liberala ALDE u Europskom parlamentu) i Antonio Vitorino – bivši socijalistički portugalski ministar obrane i EU komesar za pravosuđe. Guterres je ujedno i član savjetnog odbora druge najveće portugalske banke, Caixa Geral de Depositos.

Ovo je sažeti prikaz detaljne istrage o poticanju migracije, koju je Friedericke Beck objavila u svojoj knjizi, još prije dvije godine.

Na portalu organizacije “Project Syndicate”, Soros je u jesen 2015. iznio svoj plan za migraciju, koji su tada velikodušno prenijeli svi vodeći zapadni korporativni propagandni mediji, kao New York Times, Guardian, njemački die Zeit, itd.

>> Dno dna: njemačka pokrajinska vlada na čelu sa CDU-om promiče ranu seksualizaciju djece!

Project Syndicate je velika propagandna organizacija sa sjedištem u Pragu, koju financira Soros. Ova organizacija okuplja preko 430 novina i medija iz oko 150 država. Između ostalih tu su uključeni: Financial Times, njemačke novine Süddeutsche Zeitung, austrijske novine Die Presse, španjolske El Pais, i mnogi drugi. Project Syndicate objavljuje godišnje stotine propagandih članaka koji pišu i rade propagandni novinari, publicisti i aktivisti iz elitnih think tankova i brojnih NGO-ova. Sve su to članci u korist agende za novi svjetski poredak. U tim komentrima se promiče kako su globalizacija, multikulturalnost, neoliberalizam itd.. jedino rješenje za probleme svijeta i napadaju svi protivnici globalizacije. Propagandni komentari pisani na engleskom prevode se i objavljuju na 6 jezika koji su pored engleskog, najrašireniji na svijetu; kineski, ruski, arapski, španjolski, francuski, njemački, te još na češki jer je sjedište organizacije u Češkoj.

U tom svom planu za migraciji Soros, je rekao da EU svake godine mora prihvatiti 1 milijun novih azilanata. I da EU za financiranje svakog azilanta, mora izdvojiti 15.000 eura. Dakle, 1 milijun azilanta puta 15.000 eura, = ukupno 15 milijardi godišnje.

>> Slučaj Niklasa P: Kako njemačke vlasti i glavni mediji i dalje pokušavaju prikriti migrantske zločince

Na istom portalu “Project Syndicate”, u isto vrijeme 2015., pisao je i tadašnji Obamin savjetnik, Mohamed A. El-Erian, koji je u članku “Izbjeglice i reforme u Europi” izrazio nadu, da bi najezda migranata, mogla poslužiti kao sredstvo za dalju centralizaciju EU i ukidanje suverenosti država članica. Soroseva zaklada “Open Society Foundations” (Otvoreno društvo), to je ona koja zaklada, koja zajedno sa EU i SAD, sufinancira skoro sve hrvatske, ili bolje rečeni anti-hrvatske nevladine udruge, NGO-ove; Documenta, GONG, Babe, CESI, Lupiga, H-alter, Kuća ljudskih prava, Domine, Centar za mirovne studije, Mreža mladih Hrvatske i mnoge druge. Ta Soroseva zaklada ima inicijatvu za poticanje svjetske migracije, “Migration Initiative” čije je sjedište u SAD, a svoje podružnice ima posvuda u Europi.

Frederike Beck je otkrila da iza organizacije “Avaaz”, koja vrši kampanje po cijelom svijetu, stoji Soros. Još u početku takozvanog arapskog proljeća, 2011., Avaaz je financirao kampanju protiv sirijske vlade Asada i poslao je vlastite novinare i aktiviste u Siriju, sa najmodernijom tehnikom, koji će vršiti propagandu. Sorosev čovjek za “obojene revolucije”, kojega su engleski medji nazvali “guru za revolucije”, je srpski aktivist Srđa Popović, koji se sam hvalisao da je davao instrukcije demonstrantima u Egiptu, kako srušiti vlast Mubaraka u prodsvjedima 2011. Popović je potekao iz nekadašnjeg srpske oporbenog pokreta “Otpor”, kojega je, kako se zna, finacirao Soros. O Popoviću je ovaj portal već opširno izvještavao.

Ciljevi Soroseve “Inicijative za migraciju” (“Migration Initiative”) su između ostalog: povećati zaštitu za migrante, poboljšati politiku za migraciju u svakoj državi EU, odnosno ukupno kontrolirati i upravljati svjetske migracije. U okviru ovih ciljeva, Soros je proglasio ovih nekoliko važnih točaka:

1. Ukinuti sudske postupke protiv migranta u svakoj državi i omogućiti migrantima pristup sudovima i odvjetnicima. Dakle, stvoriti mrežu pravnika i pomoćnika, koji će u svakom trenutku pomagati migrantima, da ostvaruju svoja prava pred sudovima. Faktički da se onemogući zakonima jedne države da protjeruju migrante i azilante. Zato se ne treba čuditi, otkud migrantima novac, da plaćaju skupe odvjetnike, za mnoge sudske postupke u zapadnim zemljama. Procesi oko dobivanja azila i protjerivanja odbijenih azilanata tako se oduže godinama i godinama. Poznato je da u Njemačkoj samo jako mali dio odbijenih azilanata bude doista protjeran. Velika većina raznim pravnim trikovima, uz pomoć odvjetnika ostaje i dalje u Njemačkoj. Podatak koji je prošle godine u Njemačkoj procurio na javnost i to na upit jednog zastupnika njemačkog parlamenta, a saopćio ga je osobno ministar unutrašnjih poslova, Thomas De Maziere, šokirao je mnoge. U Njemačkoj ima oko 500.000 odbijenih azilanata, koji su trebali biti protjerani ali još nisu. Mnogi od njih su u Njemačkoj već 10 ili 15 godina, ali od protjerivanja ništa. Jer se ti azilanti upravo, uz pomoć tih odvjetnika i raznih pravnih trikova i dalje drže u Njemačkoj, a njemačka vlast se mlako i popustljivo odnosi prema njima. Odnosno, prava je istina, da Merkeličina vlada i ne želi da se oni protjeraju. Ovim 500.000 odbijenih azilanta, treba dodati i onih preko milijun i pol izbjeglica, koje je Merkelica dovukla 2015. i 2016. Od tih milijun i pol, većinom lažnih izbjeglica, velika većina također nema pravo na azil i velika većina će biti odbijena, ali da velika većina njih nikada neće napustiti Njemačku, to je već sada izvjesno. Treba dodati i to, da su većina od onih izbjeglica koji dolaze iz Sirije, mladi muškarci, radikalni suniti, simpatizeri ISIS-a i protivnici Asada. Što su pokazale ankete među tim izbjeglicam prošle godione, Skoro 70% od njih je izjavilo da je za njih Asad gori nego ISIS. Pametnom dosta.

2. Treniranje i obuka migranata, tamo u državama Bliskog istoka, prije nego što napuste te države i upute se na put za Europu, U toj obuci, migrantima se daju sve instrukcije, kome se obratiti, kada stignu u neku zapadnu zemlju, kako ostvarivati svoja prava, raznim pravnim trikovima uz pomoć Sorosevih organizacuja, itd.,. Osim toga daju im se instrukcije za put, kako putovati, kako proći kroz granične kontrole, itd. Za sve te stvari postoje mnogi plaćeni odvjetnici u Sorosevim organizacijama koji pomažu migrantima

3. Propaganda, lobiranje i utjecanje na vlade i političare svake države članice EU. Propaganda i aktivizam preko glavnih korporativnih medija, Sorosevih NGO-ova i slično, da se potječu “reforme” u toj i toj državi za poboljšanje statusa migranta, za lakše dobivanje boravaka za sve migrante, i slično. Borba za “tolerantno društvo”, za “različitost” itd.. Sve ono što nama svakodnevno palamude i hrvatski korporativni mediji u službi elite: Jutarnji, Index, Večernji, itd.. Da podsjetim kako su u jeku one migrantske invazije na Europu, krajem 2015. i početkom 2016., svi poznati kolumnisti ovih hrvatskih korporativnih medija, kao i njihove kolege iz zapadnih medija, vršili propagandu u korist te migracije.
Međutim, nakon masovnih seksualnih nasrtaja arapskih migranata na žene i djevojke na novogodišnju noć 2015. u Koelnu, i nakon što su tijekom 2016. stizale brojne druge vijesti o silovanjima, kriminalu i islamističkom teroru počinjenom od strane arapskih “liječnika i inžinjera” u Njemačkoj, Austriji, Švedskoj, Francuskoj, itd, svi propagandisti su se odjednom naprosto ušutili. Nije bilo više ni riječi ljigave, neuvjerljive propagande od strane Matije Babića, Beškera, Jergovića, Dežulovića, Lovrićke, Modrićke i drugih.

Kako kaže Friedericke Beck, Sorosevi NGO-ovi su se raširili po cijelu Europi kao “metastaze”. U toj svojoj golemoj gustoj mreži NGO-ova, Soros sa svojim novcima sufinacira i slijedeće organizacije: Planned Parenthood (zloglasna eugenička organizacija za podsticanje pobačaja), National Council of La Raza (organizacija za podsticanje prava hispanskih migranata za useljavanje u SAD), Amnesty International (takozvana organizacija za ljudska prava, kojoj je Soros samo 2008. donirao 750.000 dolara, a Zaklada Ford milijun i pol), “Center for American Progress (libertarni think tank). Kako oni sami kažu na portalu Soroseve zaklade “Otvoreno društvo”, zaklada ima svoje podružnice u preko 100 država na svijetu!

>> Njemački ljevičari nastavljaju raditi u službi pedofilnog lobija

Organizacija “European Programme for Integration and Migration (EPIM)” (Europski program za integraciju i migracijau) usko surađuje sa Sorosevom zakladom “Otvoreno društvo”.
12 moćnih privatnih zaklada milijardera financiraju EPIM:

– dakle, Sorosevo Otvoreno društvo,

– The Atlantic Philantrophies, zaklada američkog tajkuna i milijardera Chucka Feeneya. Ova zaklada je prije 2 godine u Irskoj zajedno sa Sorosem, uoči referenduma, financirala kampanju za uvođenje gay braka i kampanju za dozvolu pobačaja

 • – Barrow Cadbury Trust, London
  – Compagnia di San Paolo, Italija
  – Fondation Bernheim, zaklada koju je osnovao nekadašnji belgijsko-židovski tajkun, Emile Bernheim.
  – Calouste Gulbenkian Foundation, Francuska, zaklada nekadašnjeg francuskog milijardera armensko-židovskog podrijetla Calouste Sarkisa Gulbenkiana
  – The Joseph Rowntree Charitable Trust, SAD
  – King Baudouin Foundation, poludržavna belgijska zaklada, koja zajedno sa Sorosem sufinancira mnoge NGO-ove u istočnoj Europi
  – OAK Foundation, zaklada britanskog milijardera Alana Parkera
  – Diana Princess of Wales Memorial Fund, London
  – Robert Bosch Stiftung, njemačka privatna zaklada, koju je osnovao njemački industrijalac i mason Robert Bosch (živio u prvoj polovici 20. st.). RBS je uključena u globalističku mrežu i aktivna je i u Hrvatskoj i regiji, zajedno sa Sorosem, EU i ostalom ekipom, nalazi se na listi sponzora pojedinih hrvatskih udruga, kao Documenta. RBS promiče u Njemačkoj globalizaciju, EU, gay prava, gay brak, kao i islamističke organizacije
  – La Caixa Foundation, zaklada velike španjolske banke La Caixa, čiji je šef, Juan María Nin, sudjelovao na sastancima skupine Bilderberg

Ovih 12 navednih zaklada plus još druge zaklade, uključeni su u Network of European Foundations (NEF) (Mreža europskih zaklada). NEF je formalno registriran u Srbiji, gdje mu je središte. Cilj NEF-a je sponzoriranje mnogih udruga, programi trening i obuke (čitaj: dresiranja aktivista), lobizam itd.. za obuku “naših budućih vođa”.

Na listi onih organizacija i udruga, kojima je Soroseva zaklada donirala najviše novca, na vrhu se nalazi organizacija ” Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe (CEE TRust) (Zaklada za civilno društvo u srednjoj i istočnoj Europi).

CEE TRust nastao je zajedničkom aktivnošću ovih moćnih velikih zaklada: Ford Foundation, Charles Stewart Mott Foundation,
Sorosevo Otvoreno društvo, Rockefeller Brothers Fund, German Marshall Fund of the United States (GMF).
Charles Stewart Mott Foundation je zaklada nekadašanjeg industrijalca i masona Charlesa Stewarta Motta, koji je živio prije više od 100 godina, u vrijeme Rockefellera i Andrew Carnegieja. GMF je jedna od tri njemačke podružnice Rockefellerovog “Vijeća za vanjske poslove” (CFR). Charles Stewart Mott Foundation i GMF jako su aktivni u Hrvatskoj i cijeloj regiji, i zajedno sa Sorosevom zakladom i ostalima, nalaze se na listi sponozora mnogih NGO-ova, kao: Documenta, Babe, CESI, Gong, itd…
Rockefeller Brothers Fund (Fond braće Rockefeller) je jedna od nekoliko zaklada obitelji Rockefeller, koja još nije aktivna u Hrvatskoj, ali jeste u Srbiji, gdje se nalazi se na listi donatora pojedinih srbijanskih udruga, zajedno sa Sorosem i ekipom i jako je aktivna u državama istočne Europe.
Ford Foundation (Zakladu Ford), osnovao je poznati automobilski industrijalac Henry Ford, koji je bio mason i eugeničar, kao i Rockefeller i Carnegie. Zaklada Ford, zajedno sa Sorosevom zakladom, i drugim privatnim i državnim organizacijama iz SAD-a i Zapada, sufinancira mnoge NGO-ove širom svijeta, sufinancira pobačaj, gay parade, sterilizaciju stanovništva i sve ostalo za agendu novog svjetskog poretka.

Policy Association for the Open Society(PASOS) je ogranak Soroševe fondacije “Otvoreno društvo” , osnovan 2004. sa sjedištem u Pragu, PASOS djeluje na području istočne i jugoistočne Europe i zalaže se za neograničenu migraciju i brisanje svih granica.

EPIM u svojoj mreži ima oko 450 organizacija u 45 država Europe i svijeta, za poticanje migracije:

evo nekih europskih organizacija iz mreže EPIM-a:

AIDA ‒ Asylum Information Database

ARCA, Rumunjska, Forum za izbjegklice i migrante

Association for Legal Intervention -Poljska

Association pour les droites des étrangers, (Udruženje za prava stranaca)-Belgija

Association Primo Levi- Italija

Asylum Aid

Bulgarian Helsinki Committee (Bugarski helsinški odbor, financiraju ga Soros, EU i USAID)

Bulgarian Lawyers for Human Rights Foundation

Center for Legal Aid – Voice in Bulgaria

Comisión Española de Ayuda al Refugiado, (Španjolska komisija za pomoć izbjeglicama)

COMPAS, Velika Britanija

Consiglio Italiano per i Rifugiati, (Talijansko vijeće za izbjeglice)-Italija

COSPE, Italija

Detention Action

Doctors of the World (Liječnici svijeta)-američka i britanska podružnica francuske organizacije Liječnici svijeta-Médecins du Monde (vidi dolje niže)

ECRE, European Council for Refugees and Exiles (Europsko vijeće za izbjeglice i egzilante)

EMNHR, Euro Mediterranean Network for Human Rights, (euro-mediteranska mreža za ljudska prava)

Estonian Human Rights Centre (Estonski centar za ljudska prava)

European Alternatives (Europska alternativa) – organizacija salonske ljevičarske elite, koju su osnovali talijanski lijevi aktivisti Lorenzo Marsili i Niccolò Milanese. Radi se o lažnim kritičarima globalizacije, jer su oni svi u stvarnosti globalisti i članovi elite i rade za elitu. Talijanski ljevičar i globalist Marsili 2016. je osnovao takozvani paneuropski pokret DiEM25, zajedno sa grčkim salonskim ljevičarom i bleferom, Janisom Varufakisom, bivšim glavnim, suradnikom Aleksisa Ciprasa. Marsili piše za mnoge glavne medije elite kao El Pais, Al Jazeera, Huffington Post, ili Sorosev portal OpenDemocracy U glavnom odboru “Europskih alternativaca”, sjedi i hrvatski salonski ljevičar, Srećko Horvat, organizator ljevičarskog “Subversive Festivala” u Zagrebu.

European Anti-Poverty Network,

European Network Against Racism (Europska mreža protiv rasizma) – velika mreža od oko 600 NGO-ova iz mnogih europskih država, koju financira Soros.

European Network of Migrant Women (Europska mreža za žene migrantice)

European Trade-Union Confederation (Europska unija sindikata)

European Women’s Lobby (Europski ženski lobi)

European Youth Forum (Europski forum mladih)

FIDH, International Federation of Human Rights Leagues (Međunarodni savez liga za ljudska prava)

Flemish Refugee Action (Flamanska akcija za izbjeglice)- Belgija

Forum réfugiés-Cosi, Francuska

Foundation for Access to Rights (FAR)

France Terre d’Asile

Future Worlds Centre

GRAMI AC, Groupe de Recherche et d’Action sur les Migrations en Afrique, Afrique central (Skupina za istraživanje i akciju migranata iz Afrike i srednje Afrike)

Greek Refugee Council (Grčko vijeće za izbjeglice)

Hungarian Helsinki Committee (Mađarski helsinški odbor, također ga financiraju Soros i USAID)

Immigration Council of Ireland (Vijeće za izbjeglice Irske)

Institute of Race Relations

JRS, Servicio jesuita a los refugiados

KISA, »antirassistische« Organisation

Médecins du Monde (Liječnici svijeta)- francuska organizacija, koju je 1980. osnovao bivši francuski ministar vanjskih poslova, Bernrad Kouchner, inače židov. Organizacija pod ovim originalnim francuskim nazivom ima svoje podružnice u Belgiji, Bugarskoj, Njemačkoj, Grčkoj, Nizozemskoj, Portugalu, Švicarskoj i Španjolskoj, te u SAD i Velikoj Britaniji, pod engleskim nazivom Doctors of the World (vidi gore).

Menedek, Ungarn (Mađarsko udruženje za migrante)

Migrace (Udruženje za integraciju i migraciju-Češka

Migrant Forum in Asia (Forum za migrante u Aziji)

Migrants Resource Center, V. Britanija

Migrant Rights Centre Ireland (Centar za prava migranata Irska)

Migrationininstitutions

Migration Policy Group

Migreurop, observatoire des frontières (Posmatračka centrala za granice)

NIDOS, -V. Britanija

Norfolk Community Law Service (Služba za pravno svajetovanje Norfolk)- V. Britanija

PICUM, Platform for International Cooperation on Undocumented Migrants (Platforma za međunarodnu suradanju migranta bez osobnih dokumenata)

Platform of European Social NGOs (Platforma europskih socijalnih nevladinih udruga)

PLN, Progress Lawyer Network (Odvjetnička mreža Progres)

Portuguese Council for Refugees (Portugalsko vijeće za izbjeglice)

Pro Asyl (njemačka organizacija, koja dobiva jako puno prostora u njemačkim medijima i stalno kritizira vlade EU da su navodno previše oštre prema migrantima, da trebaju biti popustljivije i humanije)

Solidariedade Imigrante

The Aire Center London, Advice on Individual Rights in Europe

The People for Change Foundation

The Peope in Need Trust

EPIM sa svojom golemom mrežom organizira trening i obuku aktivista za lobizam u Bruxellesu, za propagandu u medijima i slično, također obuku specijalnih odvjetnika, za prava migranta

Glavni ured EPIM-a i NEF-a je u Bruxellesu, u blizini zgrade EU.
Prije 2 godine NEF je u Bruxellesu održao konferenciju, zajedno sa ostalim udruženjima elite, tajkuna i njihovih zaklada i koncerna: European Foundation Centre (EFC), European Venture Philanthropy Association (EVPA) i Donors and Foundations Networks in Europe (DAFNE). Na ovoj konfernciji je bio nazočan i Marc Richir , službeni predstavnik EU iz ravnateljstva za migraciju i unutrašnje poslove, te Heather Grabbe, ravnateljica ” Open Society European Policy Institute (OSEPI) (Europski politički institut u okviru Soroseve zaklade Otvoreo društvo). Dakle, službeni predstavnik EU zajedno sa privatnim kriminalnim tajkunima i koncernima, zalagao se za povećanu migraciju i za kako su rekli, “pozitivno medijsko izvješće o migrantima” (čitaj: propagandu).

EPIM u Bruxellesu ima i svoj think tank za lobizam i promidžbu migracije: European Policy Centre (EPC). kojega osim Sorosa sufinancira i EU!! EPC se zalaže za promidžbu migracije i borbu protiv svih smetala; populista, desničara, itd.
Po nalogu Europske komisije, izrađena je studija migraciji i migrantima u kojoj se faktički zahtjeva ukidanje suverenosti država članica, tako da se osnuje jedna agencija za cijelu EU; koja bi odlučivala o zahtjevima za azil, za cijelu EU, koja bi bila iznad zakona 28 država članica.
Studiju je napravila vlastita organizacija EU: Centre for European Policy Studies (CEPS) i izvjesna Miss Garlick, suradnica Sorosevog “Otvorenog društva” i organizacije “Migration Policy Institute Europe”
Migration Policy Institute (MPI) je još jedna organizacija za poticanje migracija u ovoj golemoj kriminalnoj mreži organizacija i aktivista-

MPI ima sjedište u Washingtonu, i pogledajmo samo izvadak sa duge liste moćnih donatora i sponzora ove organizacije:

Atlantic Philanthropies

International Organization for Migration (Međunarodna organizacija za migraciju)

International Rescue Committee (Međunarodni komitet za izbjeglice)

Bertelsmann Stiftung (Zaklada koncerna Bertelsman, vlasnika RTL-a)

King Baudouin Foundation

Bureau of Population, Refugees, and Migration, U.S. Department of State (državni ured SAD-a za izbjeglice i migraciju)

Calouste Gulbenkian Foundation

Carnegie Corporation of New York (zaklada nekadašnjeg industrijalca i masona Andrewa Carnegieja, koji je u ranom 20. stoljeću pored Johna Rockefeller bio drugi najmoćnoji čovjek u SAD)

Carnegie Endowment for International Peace (Carnegijev think tank, usko surađuje sa Rockefellerovim Vijećem za vanjske poslove, CFR-om u sastancima Bilderberga)

Delegation of the European Union to the United States (Delegacija EU u Sjedinjenim državama)

European Commission ‒ Directorate General for Employment, Social Affairs and Equal Opportunities, and Directorate General for Home Affairs (Ravnateljstvo Europske komisije za razvoj, društvena pitanja i jednakost)

Office of Refugee Resettlement, U.S. Department of Health and Human Services (državni ured SAD-a za pitanja izbjeglica, zdravlja i dobrotvornih službi)

Ford Foundation (Zaklada Ford)

Open Society Foundations (Soroseva zaklada Otvoreno društvo)

Organization for Economic Cooperation and Development (OECD) Organizacija za ekonomsku suradnju i razvoj

The Bill and Melinda Gates Foundation (Zaklada Billa Gatesa i njegove supruge Melinde)

German Marshall Fund of the United States (vidi gore ranije)

The Rockefeller Foundation (Zaklada Rockefeller)

Government of Canada, Citizenship and Immigration, Canada (kanadska vlada, odjel za državljanstvo i imigraciju)

Government of Finland, Ministry of Foreign Affairs (Ministarstvo vanjskih poslova Finske)

Government of Germany, Bundesministerium des Innern (BMI) (Ministarstvo unutrašnjih poslova Njemačke)

Government of Greece, Ministry of Foreign Affairs (Ministarstvo vanjskih poslova Grčke)

Government of Italy, Ministry of Labor and Social Policy (ministarstvo talijanske vlade za rad i socijalna pitanja)

Government of Mexico, Ministry of Foreign Affairs and Secretariat of the Interior (Ministarstvo vanjskih poslova Meksika)

UN High Commissioner for Refugees (Visoki komesar UN-a za izbjeglice)

Government of the Netherlands (Vlada Nizozemske)

Government of Norway, Ministry of Justice and Ministry of Children, Equality and Social Inclusion (vlada Norveške)

Government of Spain, Ministry of Labor and Immigration (španjolsko ministarstvo za rad i migraciju)

Government of Sweden, Ministry of Justice and Ministry of Employment (švedska ministarstva pravosuđa i razvoja)

Government of the United Kingdom, Home Office and Department of International Development

U.S. Department of Homeland Security (Ministarstvo unutrašnjih poslova SAD-a)

Walmart (veliki američki lanac trgovina životnih namirnica)

Winthrop Rockefeller Foundation (zaklada jednog od članova obitelji Rockefeller)

World Bank (Svjetska banka, u stvarnosti podružnica FED-a)

World Health Organization (Svjetska zdravtstvena organizacija, koja pripada UN-u)

  izvori: B. Karlo /kopp-verlag, politaia

ostali izvori:

Project Sindycate

-Zeitgeist – Informacijski rat u Siriji

-Discover the Network

-Undueinfluence.com

Komentari

B. Karlo

Arapski migrant, koji je prije tri godine na smrt pretukao 17-godišnjeg Nijemca i na sudu je oslobođen optužnice, opet pretukao drugu osobu!

Published

on

Ovaj je portal  izvjestio je o smrti 17-godišnjeg Niklasa Pöhlera, kojega su, početkom svibnja 2016., u Bonnu brutalno pretukla trojica arapskih migranata.


Oni su nesretnog mladića tukli do besvjesti i kada je ležao na pločniku, još su ga bjesomučno udarali nogama u glavu. Niklas je malo kasnije podlegao teškim ozlijedama. Policija je tada uspjela uhvatiti samo jednog od trojice počinitelja, druga dvojica su pobjegli. Taj uhvaćeni počinitelj, Walid S. , podrijetlom iz Maroka, bio je optužen za ubojstvo bez predumišljaja.

Međutim, zahvaljući spretnim odvjetnicima (koje imaju svi migranti, iako su odvjetnici u Njemačkoj astronomski skupi) i poznatom popustljivošću smiješnog njemačkog pravosuđa, koje, namjerno gleda kroz prste arapskim migrantima, Walid S. na koncu je oslobođen optužnice i pušten na slobodu! 

Jer, je  Walid S. rekao da je nevin, jer je svaljivao krivicu na drugu dvojicu počinitelja i jer je sud na koncu ustanovio  da je Niklas Pöhler od ranije imao neku smetnju u jednoj moždanoj žili u glavi i da je od ustvari umro od toga, a ne od brutalnih udaraca Walida S. i ostale dvojice počinitelja. Dakle, Niklas Pöhler je sam imao peh, što je umro. Ta sramotna i skandalozna presuda nije jedina takva u propadajućujoj državi Njemačkoj, ali je jedna od najpoznatijih. Treba spomenuti i sličan slučaj premlaćivanja u gradiću Köthenu u (pokrajini Brandenburg), u rujnu prošle godine. 

Dogodio se, samo nekoliko dana  nakon ubojstva Daniela Hilliga od strane sirijskih i iračkih migranata u Chemnitzu, ubojstva koje je izazvalo bijesne prosvjede građana Chemnitza i reakciju Merkeličine vlade, koja je tada faktički krenula u otvoreni rat protiv vlastitig domicilnog naroda. U Köthenu je skupina Merkeličinih arapskih migranta, pretukla jednog mladog Nijemca, koji je također podlegao teškim ozlijedama. Međutim, vlasti i lažljivi mainstream mediji su skoro pa radosno izvjestili, da taj mladić nije umro od udaraca tih migranata, već da je jadnik od ranije imao srčanu manu i od toga je umro, Dakle, što ćeš, opet peh.

U propadajućoj državi Njemačkoj, za takozvani “govor mržnje” na socijalnim mrežama se dobiva zatvor, ali za ubojstvo ne.
Dakle Marokanac  Walid S. je, prije nešto manje od 3 godine bio oslobođen optužbe za ubojstvo Niklasa P. I sada je taj isti Walid S. opet sudjelovao u premlaćivanju jedne osobe. Odnosno, slučaj se desio još u listopadu 2017., ali je  izišao u javnost, tek godinu dana kasnije. Odnosno, tek godinu dana nakon što se slučaj odigrao, tek tada je policija pokrenula istragu. Opet se sve odigralo u Bonnu, opet u istoj gradskoj četvrti Bad Godesberg. Dok je bio glavni grad Zapadne Njemačke (do 1990.), to je bila diplomatska četvrt, u kojoj su stanovalo diplomatsko osoblje iz mnogih država svijeta i fino građanstvo. Nakon preseljenja njemačkog glavnog grada iz Bonna u Berlin, Bad Godeseberg je postala četvrt u kojoj vladaju migranti, većinom arapski i turski.

I ovaj slučaj je opet bio sličan, kao i onaj slučaj premlaćivanja Niklasa Pöhlera. Samo što je žrtva ovaj put preživjela premlaćivanje. I opet, odnosno, kao i uvijek, kada je riječ o arapskim “inžinjerima i liječnicima”: “junačine”,  navale svi na jednoga, koji se ne može braniti.

Walid S. i još četvorica njegovih pajdaša, napali su jednog 23-godišnjaka i brutalno ga premlatili, tako da je ovaj zadobio teške tjelesne ozlijede, nos mu je slomljen na više mjesta i lice mu je tako unakaženlo, da ga se ne može prepoznati.  Glasnogovornik državnog tužiteljstva Bonna, potvrdio, je na upit lokalnih novina “General Anzeiger”, da se protiv Walida S. i ostale četvorice napadača, vodi istraga, “zbog nanošenja tjelesnih ozlijeda.”

Branimir Karlo

Komentari

Continue Reading

B. Karlo

Norvežanka koju su ISIL-ovci u Maroku likvidirali, u Norveškoj se borila protiv islamofobije!

Published

on

Brutalno ubojstvo dvije skandinavske turistkinje u Maroku od strane pripadnika ISIL-a, nedavno je šokiralo europsku i svjetsku javnost.
Louisa Vesterager Jespersen iz Danske (24 godine) i Maren Ueland (28 godina) iz Norveške u Maroku su uhvatili koljači ISIL-a i zaklali ih.

Norvežanki su čak likvidirali i sve to snimili i postavili na internet! Danska policija je potvrdila da je snimka dekapitiranja autentična.  Dvije djevojke su ubijene u blizini staze za Toubkal, najvišeg vrha planinskog lanca Atlas.

Maren Ueland u Norveškoj se zalagala protiv “islamofobije”. Ona je prije nekoliko godina na svojoj stranici na Facebooku objavila i lajkala video uradak, koji kritizira “islamofobiju”. Portal Morocco World News objavio je fotografiju isječka njenog korisničkog računa na Facebooku od prije nekoliko godina, gdje se to vidi.

Taj video uradak se zvao: “Ne ocjenjujte ljude na osnovu njihovog izgleda”. Sadržaj tog video uratka: Jedna žena europskog izgleda  sa svojom kćeri, ide ulicom.  Ona vidi jednog muškarca arapskog izgleda, sa bradom, koji nosi sportsku tašnu. Žena nepovjerljivo gleda prema tom muškarcu. Odjednom, nekoliko policajaca trči u pravci tog bradonje. Tako da ta žena misli, da policajci žele uhititi njega. Međutim policajci protrče pored tog bradonje i oni ustvari hvataju jednog drugog muškarca europskog izgleda. Na kraju kamera pokazuje, da je ovaj bradonja ustvari brižni otac, koji ima svoju malu kćerkicu, kojoj pomaže da se vozi na romobilu

Branimir Karlo

izvori: de.sputniknews.com | pi-news.com

Komentari

Continue Reading

B. Karlo

Migranti tuku, siluju …? Ma ne, kakvi. Ne bi oni ni mrava zgazili. Sve laž i izmišljotina!

Published

on

Glavne perjanice Sorosevih propagandista u hrvatskim korporativnim medijima, kao Ante Tomić, Gordan Duhaček ili Jurica Pavičić, kada se sastanu u nekom zagrebačkom kafiću i kada su među četiri zida sami među sobom, vrlo vjerojatno ni sami osobno ne vjeruju, u onu propagandu o jadnim migrantima, koju drobe hrvatskim građanima.

Ali gazda Soros plaća dobro, to je jedan razlog za tu lažljivu propagandu, a drugi je razlog: desničari i “katolibani”, ne smiju imati pravo. Ni po koju cijenu.

Zato je Tomić nedavno u Slobodnoj Dalmaciji i Jutarnjem  napisao propagandni uradak,  u kojem  pokušao uvjeriti da nema nikakve opasnosti od migranta, da zadrti desničari samo izmišljaju opasnost i izmišljaju laži da migranti  prave nerede, tuku, siluju, ubijaju. U stvari Tomićeve kolume su uvijek jedan te isti članak, samo svaki put prežvakan na malo drugačiji način. Desničari i katolici, su uvijek ti koji su zli i krivi za sve. To je ono što se provlači kroz svaki Tomićev uradak, bilo o kojoj temi da piše. Na njegov poznati način, uvijek istog lošeg  sarkazma.

I naravno kao i uvijek, poznata udbaška taktika: da bi skrenuo pažnju sa stvarne teme i da bi relativizirao i umanjio  stvarni problem, ubaci nešto što nema veze s temom, da bi stvorio nekakvu debelo nategnutu, umjetnu i ustvari kretensku ravnotežu.  To je stara škola, koju koristi cijela plaćenička Soroseva kamarila, a posebno stari majstor, tipa Inoslav Bešker.

Kada je Tomić lani pisao o temi  masovnih seksualnih zlostavljanja u Hollywoodu, koji su izišli na vidjelo nakon što je otkrivena prljava prošlost moćnog holivudskog producenta Harveya Weinsteina, Tomić je to relativizirao, vjerovali ili ne sa Ivicom Todorićem!  Antiša  se najprije, kofol čudio, kako su tako liberalni i napredni, ljudi kao Weinstein i ostali, mogli biti tako gnjusni i pokvareni , jer su po Tomiću, samo desničari i konzervativci, gnjusni i pokvareni, pa je onda to relativizirao ovako: ma nema veze što je Weinstein zlostavljao 70 i nešto žena, jer Todorić je puno gori, Todorić je zlostavljao cijelu Hrvatsku.

A sada je Tomić, sa tom taktikom skretanja pažnje i relativizacije problema migranata koji navaljuju u Hrvatsku,  ubacio Ahmiće… i Daria Kordića i Aleksandru Zec i Mirka Norca i biskupa Košića…itd., sve ono što jugorojunaška i soroševa kamarila godinama neprekidno vrti kao pokvarenu ploču.

Po Tomiću, Pavičiću, Duhačeku, i ostalim propagandnim piskaralama, jedino se desničari, nacionalisti, konzervatici i “katolibani” protive migrantima, inače svi ostali  jedva čekaju da ih prime.

Kina nije ni desničarska, ni kršćanska, ni katolička država. Već komunistička i ateistička. Ali ta komunistička i ateistička Kina ne želi primiti ni jednog izbjeglicu i migranta iz arapskih i islamskih država u svoju državu. Da podsjetim; Kina graniči sa Afganistanom i Pakistanom, dvijema državama, iz kojih dolazi veliki broj migranta, od kojih mnogi bauljaju i po BiH, uz granice Hrvatske. I ne samo to. Već kineske vlasti ne dozvoljavaju ulazak u Kinu, niti njemačkim državljanima turskog podrijetla! Tjednik “Wirtschaftswoche” je lani izvjestio, da  Kina uskraćuje vizu za ulazak u Kinu, njemačkim državljanima, turskih korjena. Ako nekom njemačkom državljaninu u njegovoj putovnici ne piše ime i prezime, naprimjer Hans Müller, već Murat Ahmet,  nema vize i ulaska u Kinu. Svejedno, što taj ima njemačku putovnicu.  Sada bi europski fanatici ljevičarsko-multikulturalne ideologije i soroščad odmah drečali “diskriminacija”, “rasizam! ksenofobija!. Ali Kineze to uopće ne svrbi. Jer se oni brinu za suverenost svoje države.

Kaže Antiša u svom članku, onako ležerno, samodopadno, kao i uvijek: ma sve je to laž da migranti,  rade kriminal i zločine, sve izmislili zadrti desničari. Citat: “Ove tri priče, kao i sve druge o izbjegličkim zločinima koje ćete naći na društvenim mrežama i desničarskim portalima, su lažne…”

Ma da, naravno, sve laž. Evo i ova najnovija priča od prije tri dana je laž:

Grad Steyr u Austriji: 17-godišnji afganistanski azilant Saber Akhondzada nožem je ubio 16-godišnju austrijsku djevojku Michelle i to u njenoj vlastitoj kući!! Odnosno u kući njenih roditelja, sa kojima je djevojka živjela.  Izgleda da je djevojka bila u kratkoj vezi sa njim, pa je onda prekinula vezu i Afganistanac to nije mogao podnijeti, ušuljao se u kuću u njenu sobu i ubio je. Kada je njena majka, kasno navečer oko 11 sati htjela vidjeti što je sa djevojkom, vrata njene sobe iznutra su bila su zaprečena sa jednim sandukom, tako da je teškom mukom otvorila vrata. Kada je ušla u sobu, našla je mrtvu kći, a prozor sobe je bio otvoren. Ubojica je kidnuo kroz prozor i nalazi se u bijegu. Austrijska policija traga za njim i raspisala je potjernicu za cijelu Europu.

Na žalost ovo nije laž i izmišljotina “desničarskih portala”, već brutalna istina, o kojoj su javili i austrijski mainstream mediji.

Još jedna brutalna istina. Kao i ova priča, koja se također odigrala nedavno, koja je šokirala javnost:

Wittenburg, u njemačkoj pokrajini Mecklenburg-Vorpommern. Afganistanski migrant (20 godina), kojemu je zahtjev za azilom odbijen, zaklao je 85-godišnjeg umirovljenika, u njegovoj kući, dok je ovaj spavao. Kći tog ubijenog umirovljenika, radila je kao volonterka za pomoć izbeglicama i ona je osobno angažirala ovog Afganistanaca, da se brine o njenom starom ocu. Nakon što je ubio njenog oca, Afganistanac je utekao, ali je malo kasnije uhićen. I ovo nije izmislio nikakv “desničarski” portal, već je javio mainstream kanal NTV.

Još jedan sliučaj od prije nekoliko dana:

München. Šestorica afganistanskih migranata u dobi  između 17 i 28 godina, brutalno su silovali 15-godišnju djevojku i to puna 4 dana. Oni su uhićeni i sjede u zatvoru.

Još nekoliko slučajeva, koji su se odigrali samo u zadnjih nekoliko tjedana:

Ahaus, pokrajina Nordrhein-Westfallen. Nigerijanski azilant u azilantskom  domu, nožem je ubio jednu djevojku-Indijku, koja je kao osoblje radila u tom domu.

Cottbus. Sirijci noževima napali i ozlijedili 5 Nijemaca

Köln. Sirijac podmetnuo požar u glavnom kolodovoru, jedna 14-godisnja djevojčica zadobila je teške opekotine, morala je biti operirana 7 puta do sada.

Bietigheim-Bissingen, (pokrajina Baden-Württenberg). Migrant iz Gambije divljao je u izbjegličkom domu i vrijeđao osoblje doma. Osoblje je pozvalo policiju. Došla su dva policajca, koja su se stigli u hodnik pred sobu ovoga Gambijca, koja se nalazi na katu.  To je vanjski hodnik, koji izgleda kao dugački balkon i ima ogradu. Gambijac se zaletio u jedog policajca, želeći ga gurnuti preko ograde dolje u dvorište, na tvrdi beton, Policajac je bio u životnoj opasnosti. Ipak, uz pomoć drugog policajca uspio se otrgnuti i savladati gambijskog migranta. Koji je uhićen zbog pokušaja ubojstva.

Augsburg. Azilant iz Gambije napao i pretukao 22-godišnju djevojku

Prenzlau (pokrajina Brandenbug). Afganistanski migrant nožem napao i povrijedio Nijemca.

Warendorf, pokrajina Nordrhein-Westfalen. Trojica migranta; Sirijac, Afganistanac i Egipćanin ispred jednog diska teško pretukli jednog 34-godišnjeg mladića, tako da mu je život bio u opasnosti.

Chemnitz, pokrajina Saska. Alžirski migrant pokušao je seksualno napastovati dvije djevojke, (15 i 18 godina). Kada su se one počele opirati, onda ih je Alžirac udarao šakama i nogama.

Dortmund. U jednom azlantskm domu, jedan nigerijski azilant napao je nožem najprije jednog drugog azilanata  i ranio ga, onda je napao i policajce koji su stigli da interveniraju, pa su ga policajci morali onesposobiti uporabom  vatrenog oružja.

Ortona, Italija. Somalijski migrant  najprije je kamenom u glavu udario jednu 68-godišnju ženu, pa je onda silovao.

Nordhausen, pokrajina Thüringen. Trojica migranta, iz Libije, Iraka i Somalije stalno su seksualno napostovali djevojke u jednom  disku. Kada su ih zaštitari tog diska pokušali dovesti u red, oni su zaštitare pljuvali i psovali, a kasnije je stigla policija, pa su napali i jednog policajca sa krhotinama razbijene boce

Chemnitz: sirijski azilant napao i silovao ženu, sa jako hendikipiranim vidom, dakle polu-slijepu ženu. Čekao ju je u hodniku zgrade gdje ona stanuje i silovao.

Apolda (pokrajina Brandenburg). U ovom gradiću od 22.000 stanovnika vlada nasilje od strane mnogih azilanata koji su smješteni u azilantskom domu. Jedan od njih, jedan od je Libijac Moutaz Z., koji je dilao drogom, krao, tukao se, napadao druge azilante, osoblje doma, pa i policajce, Jednog službenika doma napao je sa razbijenim galonom od marmelade, a svom cimeru u sobi u azilantskom domu, zabio je viljušku u vrat. Samo u prvoj polovici 2018. policija je morala intervenirati preko 100 puta u ovom azilantskom domu. Prije nekoliko tjedana, jedan marokanski azilanat, pretukao je jednog 53-godišnjeg Nijemca, ispred prodavonice Kauflanda u ovom gradu. Jedan drugi azilant iz Afganistana napao je jednog 38-godišnjeg stanovnika Apolde. Azilanti masovno kradu po prodavonicama,  i svakodnevno seksualno napastuju djevojke i žene, tuku i prave nasilje

Maria Enzersdorf, gradić u  Austriji. Nigerijanski azilant na smrt je pretukao jedenog drugog azilanta u azilantskom domu.
Ovo je svakodnevnica u Njemačkoj i drugim zapadnim zemljama. Svaki dan se u Njemačkoj, negdje u nekom mjestu, dogodi najmanje desetak slučajeva zločina i kriminala od strane Merkeličinih “inžinjera” i “liječnika”, Manjih ili većih: tučnjave, krađe, uništavanje javne imovine, napadi noževima, seksualno napastovanje, silovanja, sukobi sa osoblljem azilantskih domova i sa policijom, itd. itd. I napokon i ubojstva.

Da podsjetim  na one neke ranije zločine Merkeličinih “inžinjera” i “liječnika” u zadnje 2-3 godine.

Kada bi ovdje popisali i objavili sve slučajeve, manje i veće, koje su počinili Merkelični migranti u zadnje 3 godine, trebalo bi jedno najmanje 500 stranica za to. Zato ovdje navodim samo neke slučajeve, one poznatije. Među svm tim slučajevima, bilo je i na stotine slučajeva seksualnog napostovanja i silovanja od strane arapskih migranta, među njima i brojni slučajevi pedofilije i zlostavljanja djece, Arapski  migranti posebno su bacili oko na djecu i maloljetnike i to posebno ljeti u kupalištima i gradskim bazenima, kada su kupališta puna ljudi svih starosnih dobi.

Beč, na Silvestrovo 2015. Devet iračkih migranta, silovali su  28-godišnju njemačku nastavnicu.. Oni su tu djevojku prvo napili alkoholom, onda je silovali sva devetorica, jedan za drugim, neki od njih i više puta. Petorica od tih 9 su prije toga već bili dobili azil u Austriji.

Bonn, svibanj 2016. Trojica marokanskih migranta na smrt su pretukli 17-godišnjeg Niklasa P.  Dok se nesretni mladić večeri vraćao iz kina. Najprije su ga izudarali šakama, pa kada je pao na pločnik i ležao bez svijesti, on da su ga još nemilosrdno tukli nogama u glavu. Niklas je podlegao teškim ranama. Samo jedan od trojice počinitelja je uhićen i suđeno mu je, druga dvojica su kidnula.

Skandalozno: marokanski ubojica je dobio samo blažu kaznu, jer je eto kao ustanovljeno da Niklas P. nije umro od udaraca nogom u glavu od strane Marokanaca, već da je od ranije u glavi imao neku slabu moždanu žilu. Dakle Niklas P. sam je kriv što je umro.

Köln, srpanj 2016:  šest migranta, azilanata iz Iraka i Sirije u dobi između 17 i 45 godina, seksualno su napastovali djecu u jednom javnom bazenu. Jedna dvanestogodišnja djevojčica prijavila je policiji ovog najstarijeg 45-godišnjeg migranta, koji je dirao djevojčicu na kraju klizalice u bazenu. Ostala petorica su na donjem kraju klizalice u bazenu, namjerno napravili zastoj, tako djevojčica nije mogla napustiti klizalicu, a ovaj 45-godišnjak ju je dirao.

Paderborn, ljeto 2016. Dvojica afganistanskih migranata (20 i 25 godina), brutalno su seksualno zlostvaljali 14-godišnjeg dječaka u svlačionici gradskog bazena. Drugi dječak, u dobi od 11 godina, koji je bio sa ovim 14-godišnjakom uspio je pobjeći i sakriti se.

Zwickau (pokrajina Saska) ljeto 2016. Arapski migranti stalno su napostovali žene i djevojke u gradskom bazenu, te mokrili i onanirali u bazen. Također su pratili djevojke koje su i išle u kabine za presvlačenje i silom pokušavali prodrijeti u te kabine i seksualno ih napostovati.

Reutlingen, kolovoz 2016. Sirijski migrant veliki nožem za rezanje kebapa je ubio  Poljakinju Jolantu K. On je htio hodati sa njom, ona je to odbila i on ju je ubio.

Freiburg, listopad 2016. Afganistanaski izbjeglica Hussein K. brutalno je silovao studenticu Mariu Ladenburger, pa ju je onda ubio, utopivši je u rijeci. Hussein K. je prije nego što je na poziv  Merkelice stigao u Njemačku, boravio već u Grčkoj, gdje je također napravio krivično djelo: gurnuo je jednu djevojku sa strme klitice i ova je zadobila teške tjelesne ozlijede. Maria Ladenburger se osobno angažirala za izbjeglice, a njen otac, kao niži dužnosnik EU, radi u Bruxellesu.

Bilo je stotine izvješća u njemački medijima o brutalnom šikaniranju manjinskih kršćanskih izbjeglica iz Sirije i Iraka, od strane agresivnih radikalnih većinskih muslimanskih izbjeglica u izbjegličkim i azilantskim domovima. Ovo je samo jedno od tih izvješća iz Stuttgarta prije 2 godine. Nakon što je stanje za kršćanske izbjeglice postalo neizdrživo u jednom izbjegličkom domu u Stuttgartu, jer su ih muslinaske izbjeglice stalno šikanirali i tukli, 30 kršćanskih izbjeglica morali su dobiti premještaj u jedno zasebno utočište.

Weiden (pokrajina Rheinland-Pfalz), ljeto 2016. Trojica sirijskih migranata seksualno su napostovali djevojčice u termalnom bazenu.
https://jungefreiheit.de/polit ik/deutschland/2016/syrer- sollen-maedchen-in-therme- begrapscht-haben/

München 2016. U gradskom bazenu Michaelibad u  gradskoj četvrti Neuperlach, trojica sirijskih migranata seksualno su napostovali dvije djevojčice od 14 godina.

2016. u vlaku za Würzburg. Merkeličin migrant iz Afganistana, sjekirom je brutalno napao i teško ozlijedio 5 kineskih turista iz Hong Konga, koji su zadobili teške tjelesne ozlijede, tako da su se liječnici morali boriti za njihove živote.

Berlin, uoči Božića 2016. Anis Amri, migrant iz Tunisa kamionom se zabio u ljude na jednom Božićnom sajmu i usmrtio 12 osoba, a mnoge druge ozlijedio.

Kirchheim/Teck  (pokrajina Baden-Württemberg), srpanj 2016. U gradskom bazenu, brojni arapski migranti seksualno su napostovali djevojčice u dobi između 10 i 14 godina.  Jedan od njih 17-godišnjak  sukobio se sa paziteljem bazena, koji  ga je bio upozorio na pravila ponašanja.  Zbog svega toga morala je intervenirati policija koja je stigla u bazen. Na to su oko 30 drugih migranta branili tog 17-godišnjaka, a jedan iranski migrant je skočio pazitelju na vrat i povalio ga na pod.  Ostali migranti derali su se na policajce i vikali im da su rasisti i svinje. Dvojica policajaca su zadobili lakše ozlijede.

Essen, ljeto 2016. Prilikom održavanja godišnje vjerske  fešte indijskih sikha u njihovom hramu, pred kojim se skupilo nekoliko tisuća sikha iz Njemačke i susjednih zemalja, Nizozemske i Belgije, jedan arapski migrant je podmetnuo požar pod hram sikha sa namjerom da ga uništi.

Bochum, prosinac 2016. Irački migrant Ziyad K. ,koji je stanovao u obliznjem azilantskom domu sa suprugom, silovao 2 studentice sa Bochumskog sveučilišta

Hamburg, lipanj 2017. Tri sirijska migranta uhvaćeni su pod sumnjom da su članovi ISIL-a i da su pripremali terorističke napade u Njemačkoj.

Herzberg (Brandenburg), srpanj 2017. 39-godišnji sirijski izbjeglica Mohammed H. pokušao je zaklati svoju poslodavku, 64-godišnju Njemicu Ilonu F. Ilona F. ima svoj frizerski salon i bila je zaposlila Mohammeda F. kao frizera. Ilona F je zadobila teške ozlijede opasne po život i morala biti hitno operirana.  Ona je imala kratku vezu sa sa Mohamedom F., ali kasnije  je prekinula tu vezu i Mohammed H ju je zato htio ubiti. I onda je prema podacima iz policije izišlo na vidjelo: “jadni” izbjeglica iz Sirije, koji je od 2015. u Njemačkoj, je oženjen, i on se sklonio u Njemačku, a u Siriji su mu žena i dvoje djece.

Norderstedt pokraj Hamburga, ljeto 2017. Uhićena dvojica afganistanskih izbjeglica,  jer su njih dvojica u gradskom bazenu „Arriba“  seksualno zlostavljali dvije djevojke, odnosno djevojčice. Jednoj je 14 godina, a drugoj 18.

Chemnitz, srpanj 2017. Arapski izbjeglica ubio volonterku, koja je radila u centru za izbjeglice kao prevoditeljica.

Kiel, srpanj 2017. U jednom šoping centru, oko 30 sirijskih i afganistanskih izbjeglica napostovali su 3 maloljetne djevojke u dobi od 15, 16 i 17 godina. Policija je uhitila nekoliko od tih 30 izbjeglica, koje su se na policijskoj postaji opirali, udarali su nogama policajce i pljuvali po njima.

Dessau-Roßlau, ljeto 2017. Četvorica azilanata iz Eritreje silovala su 56-godišnju siromašnu ženu, dok je ova po kontejnerima sakupljala prazne boce da dobije štogod sitnog novca za njih. Jedan od njih četvorice držao je ženi razbijenu bocu pod vratom i prijetio da ce je zaklati, ako se bude branila . Žena je imala rane po cijelom tijelu, rezove od oštrog stakla, natekline i udarce.

Darmstadt, ljeto 2017. Na  godišnjoj gradskoj fešti, mnogi arapski migranti napadali su i seksualno napostovali djevojke i žene. I to ponajviše maloljetne djevojke u dobi između 14 i 18 godina. Oko 26 djevojaka i njihovih roditelja, podnijeli su policiji kaznene prijave protiv migranata. Ovo je bila repriza masovnih seksualnih nasrtaja u Kölnu na Silvestrovo 2015., samo u manjem omjeru.

A evo koliko su te “izbjeglice”, navodno ugrožene, Die Welt je prije 2 godine izvjestio o tome da mnoge “izbjeglice” iz Sirije i Afganistana, idu kući, u Siriju i Afganistan, na odmor, pa se opet vraćaju u Njemačku. Dakle, idu tamo odakle su pobjegli navodno zbog toga jer im je navodno ugrožen život. Iako, po zakonu o azilu, svaki izbjeglica i azilant, koji napusti Njemačku, zapravo automatski gubi pravo na azil i boravak i ne smije više biti pušten da se vrati u Njemačku. Ali Merkeličnim “izbjeglicama” se i ovdje gledalo kroz prste i ovima koji su išli na odmor, ništa se nije desilo, oni su se opet vratili u Njemačku.

Branimir Karlo

Komentari

Continue Reading

Facebook

Popularno