Connect with us

B. Karlo

JAD I BIJEDA NJEMAČKE države, koju njena vlastita elita želi likvidirati

Published

on

Dva događaja koja oslikavaju jad i bijedu Njemačke, države, koju njena vladajuća elita želi likvidirati

Ta dva događaja odigrala su se istovremeno, prošle subote.

Događaj prvi: posjet Erdogana Njemačkoj. “Sultan” je primljen sa najvećim počastima. Najprije u predsjedničkoj palači, u dvorcu “Belleuve” u Berlinu, gdje ga je primio njemački predsjednik Steinmeier, a onda i uredu njemačkog kancelara, gdje ga je primila Merkelica.

Na jednoj strani Erdogan, kao pravi gedžo; samouvjeren, bahat, goropadan, a na drugoj strani, poslušne i ponizne njemačke pudlice: Steinmeier i Merkel. Nakon svečanog ručka, Erdogan je u predsjedničkoj palači održao govor u koje je opet napadao Njemačku i Nijemce, spominjući rasizam, a osvrnuo se i na aferu sa “njemačkim” reprezentativcima turskih korijena, Özilom i Gündoganom i također i zbog toga napao Nijemce, da su se nekorektno ponijeli prema njima dvojici. Erdogan je na koncu, zahtjevao pravo na dvostruko državljanstvo za sve Turke u Njemačkoj.

Steinmeier nije uzvratio ništa na Erdoganov bezobrazluk. Ali što očekivati od predsjednika države, koji je prije mjesec dana, nakon prosvjeda gnjevnih njemačkih građana u Chemnitzu, zbog brutalnog ubojstva jednog mladog Nijemca od strane trojice Merkeličnih izbjeglica, napao vlastite građane da su ekstremisti i nacisti i na facebooku podržao i lajkao ljevičarsku, ekstremističku polu-amatersku punk grupu “Feine Sahne Fischfilet”, koja u svojim pjesmama pjeva, da Njemačka treba crknuti i nestati.

Nakon Berlina, Erdogan je produžio do Kölna. Gdje je otvorio novosagrađenu, velebnu džamiju, najveću u Kölnu i Njemačkoj. Iza džamije stoji DTIB,- glavna turska državna vjerska institucija, koja upravlja i sa svim ostalim turskim džamijama u Njemačkoj. Prema općim ocjenama i njemačkog Ureda za zaštitu ustavnog poredka, aktivista kurdskih organizacija i turskih oporbenjaka i protivnika Erdogana u Njemačkoj, DTIB je usko povezan sa Erdoganom i njegovom  vladom i u džamijama DTIB-a se propovijeda ekstremizam i turski nacionalizam. Tako su u tim džamijama, zimus, turski imami molili za to, da Erdoganova armija osvoji kurdsku teritoriju Afrin na sjeveru Sirije, kada je Erdogan započeo tu ofenzvu protiv sirijskih Kurda. Ali, iako se odavno zna da je DTIB ekstremistička organizacija, njemačka vlada ne poduzima ništa. Umjesto toga, ona je, kako je bilo i očekivano, nedavno smjenila ravnatelja Ureda za zaštitu ustavnog poretka, Hansa-Georga Maasena. Zato, jer se on, nakon događaja u Chemitzu, suprostavio službenim lažnim izvješćima njemačke vlade i njenih  propagandnih medija, da je u Chemnitzu navodno bilo hajke na migrante. Maasen je to raskrinkao kao “fake news” i zato je morao otići, odnosno, kofol je premješten na drugu dužnost.

Njemačka vlada još uvijek Erdoganu prodaje poznate tenkove marke “leopard”, sa kojim je Erdoganova armija zimus osvojila kurdsku provinciju Afrin u sjevernoj Siriji i pri tome ubila i veliki broj civila.

Na svečanosti otvaranja nove dažmije u Kölnu, okupilo se oko 1000 nacionalističkih Turaka, Erdoganovih pristaša. Prvotno je bilo planirana velika fešta ispred džamije, na kojoj su trebali biti nazočni i najviši dužnosnici grada Kölna i pokrajine Sjeverna Rajna-Vestfalija (Nordrhein-Westfallen), na čelu sa premjerom pokrajine Arminom Laschetom. Ali ipak zbog straha od reakcije javnosti, Laschet i ostali su odustali od toga. Ali je Laschet, uoči svečanosti otvaranja, primio Erdogana. I ta slika rukovanja dvojice političara, je pokazala  bijedu njemačkih vlastodržaca. Na jednoj strani drski i bahati Erdogan, a  na drugoj strani ponizni, Laschet, kao dječarac, kao učenik, pred strogim učiteljem koji mu isteže uši. Laschet je tipični Merkeličin potrčko,  “naprednog” CDU-a. Bezlični beskičmenjak, koji podržava migraciju, gay brakove, pobačaj, itd. Dakle, od te prvotno planirane velike fešte odustalo se, zbog straha od reakcije javnosti i mogućih sukoba Turaka i Kurda. Ali policija je po želji Erdogana i po naređenju Lascheta, držala po strani sve Kurde i ostale protivnike Erdogana, koji su željeli prosvjedovati protiv njega,. Plus, što je Erdogan imao još i svoju brojnu vlastitu gradu, osobnih tjeločuvara. Ta Erdoganova garda, njegovi tjeločuvari u crnim odijelima i tamnim naočalima, zauzeli su nekoliko obližnjih ulica Koelna i zatvorli iz za promet! Da bi se sultan osjećao sigurnijim.

Na svečanom govoru, prilikom otvaranja džamije, pred tisuću svoji napaljenih pristaša, Erdogan je opet napao Njemačku. Okolo su svuda bile samo turske zastave, i sve je izgledalo tako, kao da se to odvija u Istanbulu, ili Ankari, a ne u Kölnu, u srcu Njemačke.

Erdogan je tako još jednom pokazo, da je faktički suvladar Njemačke, Njemački vlastodršci, ne samo da ništa ne poduzimaju protiv DTIB-a, i ostalih turskih ekstremnih organizacija kao “Mili Görus” i “Sivi vukovi” ili arapskih islamističkih organizacija, već često, sa njima idu ruku pod ruku, i sa njima surađuju u borbi protiv vlastitog domicilnog naroda, pod maskom “borbe protiv desnog ekstemima i neonacizma”. One, koji kritiziraju turske nacionalističke ili radikalno islamističke organizacije, njih se napada da su eksremisti i nacisti, Takva dva slučaja su bila lani. Povjerenica Merkeličine vlade za integraciju, Aydan Özoguz, članica SPD-a, podrijetlom Turkinja, izjavila je da Nijemci nemaju nikave kulture. Na to je reagairao čelnik AFD-a, Alexander Gauland i rekao, da nju, Aydan Özoguz, treba odstraniti u Anatoliju. Njemački vlastodršci i propagandni mediji, uopće nisu kritizirali Özoguz za taj neviđeni bezobrazluk, već su napali Gaulanda. Drugi slučaj, je bio, kada je jedna turska organizacija u Njemačkoj, nakon lanjskih izbora, kritizirala namjeru novog ministra unutašnjih poslova Horsta Seehofera, da osnuje  podminstarstvo za domovinu. Iz te turske organizacije, rekli su da je to užasna namjera i da to “za domovinu”, podsjeća na Hitlera i nacizam iz 30-ih godina, To je podiglo tlak, čelniku AFD-a iz pokrajine Thüringen, Andreu Poggenburgu, koji je napao dužnosnike te turske organizacije, rekavši: ma što sebi umišljaju ti goniči deva i trgovci začinima!, pa Turci su pobili milijun i pol Armenaca, prije 100 godina i ni do danas to ne žele priznati, a ovamo nama dijele lekcije! Poggenburga su također napali svi mainstream političari i propagandni mediji i optužili ga da širi mržnju.

Koliko je njemačka vlada  Erdoganu izišla u susret, pokazuje i ovaj slučaj, koji se odigrao na konfrenciji za tisak, koju su Erdogan i Merkelica održali u Berlinu. Jedan od brojnih akreditiranih novinara nazočnih na konfrenciji bio je i tursko-kurdski novinar Ertugrul Yigit. Koji je na sebi imao majicu s natpisom: “sloboda za novinare u Turskoj”, aludirajući na mnoge novinare i kritičare, koje je Erdogan u Turskoj strpao u zatvor. Na zahtjev Erdogana i turske delegacije, Yigit je izbačen sa konfrencije za tisak, Odmah su ga ščepala dvojica Erdoganovih snagatora i silom izveli iz dvorane. Nitko od nazočnih njemačkih novinara iz mainstream medija, kojima su inače puna usta demokracije i slobode tiska, nije zucnuo ni riječi. A kamoli, da iz solidarnosti sa novinarskim kolegom napuste dvoranu, Ma kakvi. Inače ti isti novinari, iz protesta napuštaju presice stranke AFD , kada im ne odgovara neki odgovor članova stranke. A zamislimo da je u posjeti Njemačkoj bio Putin ili Trump, i da je Putin ili Trump na konfrerenciji za tisak, naredio izbacaivanje nekog kritičnog novinara. Ti isti  novinari iz Merkeličinih mainstream medija, danima bi drečali da je Putin diktator, odnosno da je Trump diktator, koji guši slobodu medija, a ovako nikom ništa. Dakle i ovdje se vidi da su njemački mainstream mediji i njihovi novinari plaćenici Merkeličine vlade.

Jer, kada to ne odgovara Merkelici, onda oni naprosto bezočno šute.

Ali ono što je Erdogan govorio sada u Berlinu i Kölnu, to je još mila majka, prema onomu što je on o Njemačkoj i Nijemcima u zadnje dvije godine govorio na “svom terenu” u Istanbulu i Turskoj. Kada ih je više puta popljuvao na najgori način. Onda se postavlja logičko pitanje, a to se pitaju i mnogi Nijemci, zašto onda njemačka vlada poziva tog bahatog “sultana” u Njemačku i dočekuje ga sa svim počastima?

Jedini logični odgovor je: zato što “duboka država” tako želi, i tako naređuje njemačkoj vladi. Bez obzira na sve razmirice između EU i SAD na jednoj i Erdogana i Turske na drugoj strani, Erdogan je važan partner za Zapad, tojest za gospodare iz duboke države. Jer je Turska i dalje pouzadni, strateški član NATO-a i jer je, ne zaboravimo, Erdogan ranije također podržavao glavosječe ISIL-a u Siriji, zajedno sa SAD-om, Izraelom i Saudijskom Arabijom. Kada je u pitanju Sirija, Erdogan, bez obzira na sve, i danas  ima isti stav kao i Izrael, Saudijska Arabija i SAD; dakle da je Asad “diktator” i “zločinac” i da mora otići s vlasti u Siriji. To je Erdogan bezbroj puta ponovio u zadnju godinu dana i nedavno još jednom. Pored toga, EU i Merkelica su prije 2 godine sklopili onaj sporazum sa njim, o izbjeglicama, za koji je Erdogan dobio 3 milijardi eura. Tom sporazumu je kumovao Sorosev aktivist, Austrijanac Gerald Knaus, čelnik organizacije European Stability Initiative, (ESI), koju financira Soroseva zaklada Otvoreno društvo.

Događaj drugi: Dakle istovremeno, kada je sultan Erdogan teferičio po Berlinu i Kölnu, u Hamburgu je održan prosvjed za podršku migraciji i izbjeglicama. Na kojem je bilo nazočno oko 20-ak tisuća ljudi: soroščad, pristalice Zelenih, Antifa, gay organizacije, turske i druge organizacije arapskih i neeuropskih migranta, i veliki broj ljevičarskih debila. Zahtjevalo se da se prestane sa protjerivanjem odbijenih azilanata, da Hamburg bude “sigurna luka za migrante”, da je migracija ljudsko pravo, itd… I napadalo se sve one, koji na bilo koji način kritiziraju masovnu migraciju. U mnoštvu šarenih parola i obilježja, mogle su se vidjeti i zastave Antife, komunističke zastave i gay zastave duginih boja..

Ta dva paralelna istovremana događaja  jedne subote, bila su slika jada i bijede današnje Njemačke, države u polaganom rastakanju. Ono što se događa u Njemačkoj već liči na ono što je francusski književnik Houllenbecq, opisao u svom romanu “Podčinjanvanje”, samo što je ovo u Njemačkoj okrutna stvarnost. Dakle, njemačka vladajuća vrhuška u službi duboke države i lijevo-liberalna samoproglašena progresivna elita, sve više i sve otvorenije i drskije, udružuje se sa najgorim ekstremistima, kako onim radikalno-islamističkim, tako i onim ekstremno ljevičarskim, u borbi protiv vlastitog domicilnog naroda, kojemu se, sada je to sasvim jasno, postepeno želi oteti njegova država. Metodama laži, manipulacija, straha i zastrašivanja stanovništva, želi se ugušiti svaki pokušaj širenja većih prosvjeda i većeg otpora i tako  odmah u korjenu sasjeći nastanak mogućeg širog pokreta. U te metode spada, slanje plaćenih protudemonstranata Antife i ostalih ljevičara na svaku demonstraciju koja je kritična prema Merkelici i njenoj politici, kao i ubacivanje agenata obavještajnih službi u te demonstracije, koji onda glume “naciste”, da bi diskreditirali svaki pokušaj širenja demonstracija.

A najnoviji spin Merkeličine vlade bio je ovaj: dan uoči glavnog njemačkog državnog praznika 3. listopada, mediji su objavli, da su policija i obavještajne službe navodno uhitile skupinu ekstremnih desničara i neonacista, koji su gle čuda, baš iz Chemnitza i koji su na 3. listopada tobože, planirali terorostički napad na njemačku vladu u Berinu i na migrante, i planirali, pazite ovo, ni manje ni više nego čak i državni prevrat! I to, ti navodni desni ekstremisti su to navodno dogovarali preko telefona, onako ćaskali na telefon, kako će praviti državni prevrat i policija im je prisluškivanjem ušla u trag. Čovjek se samo može cinično nasmijati ovoj lošoj izmišljotini na razini neznastvene fanatastike. Nitko tko je imalo inteligentan ne puši ovaj spin. Ali taj spin ima za cilj: 1) odvratiti pažnju od stvarne opasnosti za Njemačku; svakodnevni teror Merkeličinih izbjeglica i gubitak kontrole njemačke države, nad cijelim gradskim četvrtima kao Neukölln u Berlinu, gdje vladaju arapski mafijaški klanovi i 2) zastrašiti građane i stanovništvo da se u većem broju ne suprostavljaju Merkeličnoj vladi i njenoj politici polaganog uništavanja Njemačke. Poruka je za građane: ne pokušavajte se pridružiti  onima koji prosvjeduju protiv Merkelice i migracije, jer sve su to ekstremisti i nacisti, a evo sada i teroristi.  “Veliki brat” vas promatra.

Ah, da, najnoviji slučaj svakodnevnog “usrećivanja” Njemačke od strane Merkeličinih “liječnika” i “inžinjera”: Devetanestogodišnji afganistanski izbjeglica, prije tjedan dana, nožem je teško ranio i ozlijedio tri osobe u gradu Ravensburgu u pokrajini Baden-Württemberg. Sve tri osobe su hitno prebačene u bolnicu, jedna od njih je još uvijek u životnoj opasnosti. Afganistanac je uhićen, ali kasnije je saopćeno, da jadnik eto ima psihičke probleme i da mu treba liječnička pomoć (Branimir Karlo)

izvori: Junge Freiheit, Focus, journalistenwatch, unzensiert

Komentari

B. Karlo

Arapski migrant, koji je prije tri godine na smrt pretukao 17-godišnjeg Nijemca i na sudu je oslobođen optužnice, opet pretukao drugu osobu!

Published

on

Ovaj je portal  izvjestio je o smrti 17-godišnjeg Niklasa Pöhlera, kojega su, početkom svibnja 2016., u Bonnu brutalno pretukla trojica arapskih migranata.


Oni su nesretnog mladića tukli do besvjesti i kada je ležao na pločniku, još su ga bjesomučno udarali nogama u glavu. Niklas je malo kasnije podlegao teškim ozlijedama. Policija je tada uspjela uhvatiti samo jednog od trojice počinitelja, druga dvojica su pobjegli. Taj uhvaćeni počinitelj, Walid S. , podrijetlom iz Maroka, bio je optužen za ubojstvo bez predumišljaja.

Međutim, zahvaljući spretnim odvjetnicima (koje imaju svi migranti, iako su odvjetnici u Njemačkoj astronomski skupi) i poznatom popustljivošću smiješnog njemačkog pravosuđa, koje, namjerno gleda kroz prste arapskim migrantima, Walid S. na koncu je oslobođen optužnice i pušten na slobodu! 

Jer, je  Walid S. rekao da je nevin, jer je svaljivao krivicu na drugu dvojicu počinitelja i jer je sud na koncu ustanovio  da je Niklas Pöhler od ranije imao neku smetnju u jednoj moždanoj žili u glavi i da je od ustvari umro od toga, a ne od brutalnih udaraca Walida S. i ostale dvojice počinitelja. Dakle, Niklas Pöhler je sam imao peh, što je umro. Ta sramotna i skandalozna presuda nije jedina takva u propadajućujoj državi Njemačkoj, ali je jedna od najpoznatijih. Treba spomenuti i sličan slučaj premlaćivanja u gradiću Köthenu u (pokrajini Brandenburg), u rujnu prošle godine. 

Dogodio se, samo nekoliko dana  nakon ubojstva Daniela Hilliga od strane sirijskih i iračkih migranata u Chemnitzu, ubojstva koje je izazvalo bijesne prosvjede građana Chemnitza i reakciju Merkeličine vlade, koja je tada faktički krenula u otvoreni rat protiv vlastitig domicilnog naroda. U Köthenu je skupina Merkeličinih arapskih migranta, pretukla jednog mladog Nijemca, koji je također podlegao teškim ozlijedama. Međutim, vlasti i lažljivi mainstream mediji su skoro pa radosno izvjestili, da taj mladić nije umro od udaraca tih migranata, već da je jadnik od ranije imao srčanu manu i od toga je umro, Dakle, što ćeš, opet peh.

U propadajućoj državi Njemačkoj, za takozvani “govor mržnje” na socijalnim mrežama se dobiva zatvor, ali za ubojstvo ne.
Dakle Marokanac  Walid S. je, prije nešto manje od 3 godine bio oslobođen optužbe za ubojstvo Niklasa P. I sada je taj isti Walid S. opet sudjelovao u premlaćivanju jedne osobe. Odnosno, slučaj se desio još u listopadu 2017., ali je  izišao u javnost, tek godinu dana kasnije. Odnosno, tek godinu dana nakon što se slučaj odigrao, tek tada je policija pokrenula istragu. Opet se sve odigralo u Bonnu, opet u istoj gradskoj četvrti Bad Godesberg. Dok je bio glavni grad Zapadne Njemačke (do 1990.), to je bila diplomatska četvrt, u kojoj su stanovalo diplomatsko osoblje iz mnogih država svijeta i fino građanstvo. Nakon preseljenja njemačkog glavnog grada iz Bonna u Berlin, Bad Godeseberg je postala četvrt u kojoj vladaju migranti, većinom arapski i turski.

I ovaj slučaj je opet bio sličan, kao i onaj slučaj premlaćivanja Niklasa Pöhlera. Samo što je žrtva ovaj put preživjela premlaćivanje. I opet, odnosno, kao i uvijek, kada je riječ o arapskim “inžinjerima i liječnicima”: “junačine”,  navale svi na jednoga, koji se ne može braniti.

Walid S. i još četvorica njegovih pajdaša, napali su jednog 23-godišnjaka i brutalno ga premlatili, tako da je ovaj zadobio teške tjelesne ozlijede, nos mu je slomljen na više mjesta i lice mu je tako unakaženlo, da ga se ne može prepoznati.  Glasnogovornik državnog tužiteljstva Bonna, potvrdio, je na upit lokalnih novina “General Anzeiger”, da se protiv Walida S. i ostale četvorice napadača, vodi istraga, “zbog nanošenja tjelesnih ozlijeda.”

Branimir Karlo

Komentari

Continue Reading

B. Karlo

Norvežanka koju su ISIL-ovci u Maroku likvidirali, u Norveškoj se borila protiv islamofobije!

Published

on

Brutalno ubojstvo dvije skandinavske turistkinje u Maroku od strane pripadnika ISIL-a, nedavno je šokiralo europsku i svjetsku javnost.
Louisa Vesterager Jespersen iz Danske (24 godine) i Maren Ueland (28 godina) iz Norveške u Maroku su uhvatili koljači ISIL-a i zaklali ih.

Norvežanki su čak likvidirali i sve to snimili i postavili na internet! Danska policija je potvrdila da je snimka dekapitiranja autentična.  Dvije djevojke su ubijene u blizini staze za Toubkal, najvišeg vrha planinskog lanca Atlas.

Maren Ueland u Norveškoj se zalagala protiv “islamofobije”. Ona je prije nekoliko godina na svojoj stranici na Facebooku objavila i lajkala video uradak, koji kritizira “islamofobiju”. Portal Morocco World News objavio je fotografiju isječka njenog korisničkog računa na Facebooku od prije nekoliko godina, gdje se to vidi.

Taj video uradak se zvao: “Ne ocjenjujte ljude na osnovu njihovog izgleda”. Sadržaj tog video uratka: Jedna žena europskog izgleda  sa svojom kćeri, ide ulicom.  Ona vidi jednog muškarca arapskog izgleda, sa bradom, koji nosi sportsku tašnu. Žena nepovjerljivo gleda prema tom muškarcu. Odjednom, nekoliko policajaca trči u pravci tog bradonje. Tako da ta žena misli, da policajci žele uhititi njega. Međutim policajci protrče pored tog bradonje i oni ustvari hvataju jednog drugog muškarca europskog izgleda. Na kraju kamera pokazuje, da je ovaj bradonja ustvari brižni otac, koji ima svoju malu kćerkicu, kojoj pomaže da se vozi na romobilu

Branimir Karlo

izvori: de.sputniknews.com | pi-news.com

Komentari

Continue Reading

B. Karlo

Migranti tuku, siluju …? Ma ne, kakvi. Ne bi oni ni mrava zgazili. Sve laž i izmišljotina!

Published

on

Glavne perjanice Sorosevih propagandista u hrvatskim korporativnim medijima, kao Ante Tomić, Gordan Duhaček ili Jurica Pavičić, kada se sastanu u nekom zagrebačkom kafiću i kada su među četiri zida sami među sobom, vrlo vjerojatno ni sami osobno ne vjeruju, u onu propagandu o jadnim migrantima, koju drobe hrvatskim građanima.

Ali gazda Soros plaća dobro, to je jedan razlog za tu lažljivu propagandu, a drugi je razlog: desničari i “katolibani”, ne smiju imati pravo. Ni po koju cijenu.

Zato je Tomić nedavno u Slobodnoj Dalmaciji i Jutarnjem  napisao propagandni uradak,  u kojem  pokušao uvjeriti da nema nikakve opasnosti od migranta, da zadrti desničari samo izmišljaju opasnost i izmišljaju laži da migranti  prave nerede, tuku, siluju, ubijaju. U stvari Tomićeve kolume su uvijek jedan te isti članak, samo svaki put prežvakan na malo drugačiji način. Desničari i katolici, su uvijek ti koji su zli i krivi za sve. To je ono što se provlači kroz svaki Tomićev uradak, bilo o kojoj temi da piše. Na njegov poznati način, uvijek istog lošeg  sarkazma.

I naravno kao i uvijek, poznata udbaška taktika: da bi skrenuo pažnju sa stvarne teme i da bi relativizirao i umanjio  stvarni problem, ubaci nešto što nema veze s temom, da bi stvorio nekakvu debelo nategnutu, umjetnu i ustvari kretensku ravnotežu.  To je stara škola, koju koristi cijela plaćenička Soroseva kamarila, a posebno stari majstor, tipa Inoslav Bešker.

Kada je Tomić lani pisao o temi  masovnih seksualnih zlostavljanja u Hollywoodu, koji su izišli na vidjelo nakon što je otkrivena prljava prošlost moćnog holivudskog producenta Harveya Weinsteina, Tomić je to relativizirao, vjerovali ili ne sa Ivicom Todorićem!  Antiša  se najprije, kofol čudio, kako su tako liberalni i napredni, ljudi kao Weinstein i ostali, mogli biti tako gnjusni i pokvareni , jer su po Tomiću, samo desničari i konzervativci, gnjusni i pokvareni, pa je onda to relativizirao ovako: ma nema veze što je Weinstein zlostavljao 70 i nešto žena, jer Todorić je puno gori, Todorić je zlostavljao cijelu Hrvatsku.

A sada je Tomić, sa tom taktikom skretanja pažnje i relativizacije problema migranata koji navaljuju u Hrvatsku,  ubacio Ahmiće… i Daria Kordića i Aleksandru Zec i Mirka Norca i biskupa Košića…itd., sve ono što jugorojunaška i soroševa kamarila godinama neprekidno vrti kao pokvarenu ploču.

Po Tomiću, Pavičiću, Duhačeku, i ostalim propagandnim piskaralama, jedino se desničari, nacionalisti, konzervatici i “katolibani” protive migrantima, inače svi ostali  jedva čekaju da ih prime.

Kina nije ni desničarska, ni kršćanska, ni katolička država. Već komunistička i ateistička. Ali ta komunistička i ateistička Kina ne želi primiti ni jednog izbjeglicu i migranta iz arapskih i islamskih država u svoju državu. Da podsjetim; Kina graniči sa Afganistanom i Pakistanom, dvijema državama, iz kojih dolazi veliki broj migranta, od kojih mnogi bauljaju i po BiH, uz granice Hrvatske. I ne samo to. Već kineske vlasti ne dozvoljavaju ulazak u Kinu, niti njemačkim državljanima turskog podrijetla! Tjednik “Wirtschaftswoche” je lani izvjestio, da  Kina uskraćuje vizu za ulazak u Kinu, njemačkim državljanima, turskih korjena. Ako nekom njemačkom državljaninu u njegovoj putovnici ne piše ime i prezime, naprimjer Hans Müller, već Murat Ahmet,  nema vize i ulaska u Kinu. Svejedno, što taj ima njemačku putovnicu.  Sada bi europski fanatici ljevičarsko-multikulturalne ideologije i soroščad odmah drečali “diskriminacija”, “rasizam! ksenofobija!. Ali Kineze to uopće ne svrbi. Jer se oni brinu za suverenost svoje države.

Kaže Antiša u svom članku, onako ležerno, samodopadno, kao i uvijek: ma sve je to laž da migranti,  rade kriminal i zločine, sve izmislili zadrti desničari. Citat: “Ove tri priče, kao i sve druge o izbjegličkim zločinima koje ćete naći na društvenim mrežama i desničarskim portalima, su lažne…”

Ma da, naravno, sve laž. Evo i ova najnovija priča od prije tri dana je laž:

Grad Steyr u Austriji: 17-godišnji afganistanski azilant Saber Akhondzada nožem je ubio 16-godišnju austrijsku djevojku Michelle i to u njenoj vlastitoj kući!! Odnosno u kući njenih roditelja, sa kojima je djevojka živjela.  Izgleda da je djevojka bila u kratkoj vezi sa njim, pa je onda prekinula vezu i Afganistanac to nije mogao podnijeti, ušuljao se u kuću u njenu sobu i ubio je. Kada je njena majka, kasno navečer oko 11 sati htjela vidjeti što je sa djevojkom, vrata njene sobe iznutra su bila su zaprečena sa jednim sandukom, tako da je teškom mukom otvorila vrata. Kada je ušla u sobu, našla je mrtvu kći, a prozor sobe je bio otvoren. Ubojica je kidnuo kroz prozor i nalazi se u bijegu. Austrijska policija traga za njim i raspisala je potjernicu za cijelu Europu.

Na žalost ovo nije laž i izmišljotina “desničarskih portala”, već brutalna istina, o kojoj su javili i austrijski mainstream mediji.

Još jedna brutalna istina. Kao i ova priča, koja se također odigrala nedavno, koja je šokirala javnost:

Wittenburg, u njemačkoj pokrajini Mecklenburg-Vorpommern. Afganistanski migrant (20 godina), kojemu je zahtjev za azilom odbijen, zaklao je 85-godišnjeg umirovljenika, u njegovoj kući, dok je ovaj spavao. Kći tog ubijenog umirovljenika, radila je kao volonterka za pomoć izbeglicama i ona je osobno angažirala ovog Afganistanaca, da se brine o njenom starom ocu. Nakon što je ubio njenog oca, Afganistanac je utekao, ali je malo kasnije uhićen. I ovo nije izmislio nikakv “desničarski” portal, već je javio mainstream kanal NTV.

Još jedan sliučaj od prije nekoliko dana:

München. Šestorica afganistanskih migranata u dobi  između 17 i 28 godina, brutalno su silovali 15-godišnju djevojku i to puna 4 dana. Oni su uhićeni i sjede u zatvoru.

Još nekoliko slučajeva, koji su se odigrali samo u zadnjih nekoliko tjedana:

Ahaus, pokrajina Nordrhein-Westfallen. Nigerijanski azilant u azilantskom  domu, nožem je ubio jednu djevojku-Indijku, koja je kao osoblje radila u tom domu.

Cottbus. Sirijci noževima napali i ozlijedili 5 Nijemaca

Köln. Sirijac podmetnuo požar u glavnom kolodovoru, jedna 14-godisnja djevojčica zadobila je teške opekotine, morala je biti operirana 7 puta do sada.

Bietigheim-Bissingen, (pokrajina Baden-Württenberg). Migrant iz Gambije divljao je u izbjegličkom domu i vrijeđao osoblje doma. Osoblje je pozvalo policiju. Došla su dva policajca, koja su se stigli u hodnik pred sobu ovoga Gambijca, koja se nalazi na katu.  To je vanjski hodnik, koji izgleda kao dugački balkon i ima ogradu. Gambijac se zaletio u jedog policajca, želeći ga gurnuti preko ograde dolje u dvorište, na tvrdi beton, Policajac je bio u životnoj opasnosti. Ipak, uz pomoć drugog policajca uspio se otrgnuti i savladati gambijskog migranta. Koji je uhićen zbog pokušaja ubojstva.

Augsburg. Azilant iz Gambije napao i pretukao 22-godišnju djevojku

Prenzlau (pokrajina Brandenbug). Afganistanski migrant nožem napao i povrijedio Nijemca.

Warendorf, pokrajina Nordrhein-Westfalen. Trojica migranta; Sirijac, Afganistanac i Egipćanin ispred jednog diska teško pretukli jednog 34-godišnjeg mladića, tako da mu je život bio u opasnosti.

Chemnitz, pokrajina Saska. Alžirski migrant pokušao je seksualno napastovati dvije djevojke, (15 i 18 godina). Kada su se one počele opirati, onda ih je Alžirac udarao šakama i nogama.

Dortmund. U jednom azlantskm domu, jedan nigerijski azilant napao je nožem najprije jednog drugog azilanata  i ranio ga, onda je napao i policajce koji su stigli da interveniraju, pa su ga policajci morali onesposobiti uporabom  vatrenog oružja.

Ortona, Italija. Somalijski migrant  najprije je kamenom u glavu udario jednu 68-godišnju ženu, pa je onda silovao.

Nordhausen, pokrajina Thüringen. Trojica migranta, iz Libije, Iraka i Somalije stalno su seksualno napostovali djevojke u jednom  disku. Kada su ih zaštitari tog diska pokušali dovesti u red, oni su zaštitare pljuvali i psovali, a kasnije je stigla policija, pa su napali i jednog policajca sa krhotinama razbijene boce

Chemnitz: sirijski azilant napao i silovao ženu, sa jako hendikipiranim vidom, dakle polu-slijepu ženu. Čekao ju je u hodniku zgrade gdje ona stanuje i silovao.

Apolda (pokrajina Brandenburg). U ovom gradiću od 22.000 stanovnika vlada nasilje od strane mnogih azilanata koji su smješteni u azilantskom domu. Jedan od njih, jedan od je Libijac Moutaz Z., koji je dilao drogom, krao, tukao se, napadao druge azilante, osoblje doma, pa i policajce, Jednog službenika doma napao je sa razbijenim galonom od marmelade, a svom cimeru u sobi u azilantskom domu, zabio je viljušku u vrat. Samo u prvoj polovici 2018. policija je morala intervenirati preko 100 puta u ovom azilantskom domu. Prije nekoliko tjedana, jedan marokanski azilanat, pretukao je jednog 53-godišnjeg Nijemca, ispred prodavonice Kauflanda u ovom gradu. Jedan drugi azilant iz Afganistana napao je jednog 38-godišnjeg stanovnika Apolde. Azilanti masovno kradu po prodavonicama,  i svakodnevno seksualno napastuju djevojke i žene, tuku i prave nasilje

Maria Enzersdorf, gradić u  Austriji. Nigerijanski azilant na smrt je pretukao jedenog drugog azilanta u azilantskom domu.
Ovo je svakodnevnica u Njemačkoj i drugim zapadnim zemljama. Svaki dan se u Njemačkoj, negdje u nekom mjestu, dogodi najmanje desetak slučajeva zločina i kriminala od strane Merkeličinih “inžinjera” i “liječnika”, Manjih ili većih: tučnjave, krađe, uništavanje javne imovine, napadi noževima, seksualno napastovanje, silovanja, sukobi sa osoblljem azilantskih domova i sa policijom, itd. itd. I napokon i ubojstva.

Da podsjetim  na one neke ranije zločine Merkeličinih “inžinjera” i “liječnika” u zadnje 2-3 godine.

Kada bi ovdje popisali i objavili sve slučajeve, manje i veće, koje su počinili Merkelični migranti u zadnje 3 godine, trebalo bi jedno najmanje 500 stranica za to. Zato ovdje navodim samo neke slučajeve, one poznatije. Među svm tim slučajevima, bilo je i na stotine slučajeva seksualnog napostovanja i silovanja od strane arapskih migranta, među njima i brojni slučajevi pedofilije i zlostavljanja djece, Arapski  migranti posebno su bacili oko na djecu i maloljetnike i to posebno ljeti u kupalištima i gradskim bazenima, kada su kupališta puna ljudi svih starosnih dobi.

Beč, na Silvestrovo 2015. Devet iračkih migranta, silovali su  28-godišnju njemačku nastavnicu.. Oni su tu djevojku prvo napili alkoholom, onda je silovali sva devetorica, jedan za drugim, neki od njih i više puta. Petorica od tih 9 su prije toga već bili dobili azil u Austriji.

Bonn, svibanj 2016. Trojica marokanskih migranta na smrt su pretukli 17-godišnjeg Niklasa P.  Dok se nesretni mladić večeri vraćao iz kina. Najprije su ga izudarali šakama, pa kada je pao na pločnik i ležao bez svijesti, on da su ga još nemilosrdno tukli nogama u glavu. Niklas je podlegao teškim ranama. Samo jedan od trojice počinitelja je uhićen i suđeno mu je, druga dvojica su kidnula.

Skandalozno: marokanski ubojica je dobio samo blažu kaznu, jer je eto kao ustanovljeno da Niklas P. nije umro od udaraca nogom u glavu od strane Marokanaca, već da je od ranije u glavi imao neku slabu moždanu žilu. Dakle Niklas P. sam je kriv što je umro.

Köln, srpanj 2016:  šest migranta, azilanata iz Iraka i Sirije u dobi između 17 i 45 godina, seksualno su napastovali djecu u jednom javnom bazenu. Jedna dvanestogodišnja djevojčica prijavila je policiji ovog najstarijeg 45-godišnjeg migranta, koji je dirao djevojčicu na kraju klizalice u bazenu. Ostala petorica su na donjem kraju klizalice u bazenu, namjerno napravili zastoj, tako djevojčica nije mogla napustiti klizalicu, a ovaj 45-godišnjak ju je dirao.

Paderborn, ljeto 2016. Dvojica afganistanskih migranata (20 i 25 godina), brutalno su seksualno zlostvaljali 14-godišnjeg dječaka u svlačionici gradskog bazena. Drugi dječak, u dobi od 11 godina, koji je bio sa ovim 14-godišnjakom uspio je pobjeći i sakriti se.

Zwickau (pokrajina Saska) ljeto 2016. Arapski migranti stalno su napostovali žene i djevojke u gradskom bazenu, te mokrili i onanirali u bazen. Također su pratili djevojke koje su i išle u kabine za presvlačenje i silom pokušavali prodrijeti u te kabine i seksualno ih napostovati.

Reutlingen, kolovoz 2016. Sirijski migrant veliki nožem za rezanje kebapa je ubio  Poljakinju Jolantu K. On je htio hodati sa njom, ona je to odbila i on ju je ubio.

Freiburg, listopad 2016. Afganistanaski izbjeglica Hussein K. brutalno je silovao studenticu Mariu Ladenburger, pa ju je onda ubio, utopivši je u rijeci. Hussein K. je prije nego što je na poziv  Merkelice stigao u Njemačku, boravio već u Grčkoj, gdje je također napravio krivično djelo: gurnuo je jednu djevojku sa strme klitice i ova je zadobila teške tjelesne ozlijede. Maria Ladenburger se osobno angažirala za izbjeglice, a njen otac, kao niži dužnosnik EU, radi u Bruxellesu.

Bilo je stotine izvješća u njemački medijima o brutalnom šikaniranju manjinskih kršćanskih izbjeglica iz Sirije i Iraka, od strane agresivnih radikalnih većinskih muslimanskih izbjeglica u izbjegličkim i azilantskim domovima. Ovo je samo jedno od tih izvješća iz Stuttgarta prije 2 godine. Nakon što je stanje za kršćanske izbjeglice postalo neizdrživo u jednom izbjegličkom domu u Stuttgartu, jer su ih muslinaske izbjeglice stalno šikanirali i tukli, 30 kršćanskih izbjeglica morali su dobiti premještaj u jedno zasebno utočište.

Weiden (pokrajina Rheinland-Pfalz), ljeto 2016. Trojica sirijskih migranata seksualno su napostovali djevojčice u termalnom bazenu.
https://jungefreiheit.de/polit ik/deutschland/2016/syrer- sollen-maedchen-in-therme- begrapscht-haben/

München 2016. U gradskom bazenu Michaelibad u  gradskoj četvrti Neuperlach, trojica sirijskih migranata seksualno su napostovali dvije djevojčice od 14 godina.

2016. u vlaku za Würzburg. Merkeličin migrant iz Afganistana, sjekirom je brutalno napao i teško ozlijedio 5 kineskih turista iz Hong Konga, koji su zadobili teške tjelesne ozlijede, tako da su se liječnici morali boriti za njihove živote.

Berlin, uoči Božića 2016. Anis Amri, migrant iz Tunisa kamionom se zabio u ljude na jednom Božićnom sajmu i usmrtio 12 osoba, a mnoge druge ozlijedio.

Kirchheim/Teck  (pokrajina Baden-Württemberg), srpanj 2016. U gradskom bazenu, brojni arapski migranti seksualno su napostovali djevojčice u dobi između 10 i 14 godina.  Jedan od njih 17-godišnjak  sukobio se sa paziteljem bazena, koji  ga je bio upozorio na pravila ponašanja.  Zbog svega toga morala je intervenirati policija koja je stigla u bazen. Na to su oko 30 drugih migranta branili tog 17-godišnjaka, a jedan iranski migrant je skočio pazitelju na vrat i povalio ga na pod.  Ostali migranti derali su se na policajce i vikali im da su rasisti i svinje. Dvojica policajaca su zadobili lakše ozlijede.

Essen, ljeto 2016. Prilikom održavanja godišnje vjerske  fešte indijskih sikha u njihovom hramu, pred kojim se skupilo nekoliko tisuća sikha iz Njemačke i susjednih zemalja, Nizozemske i Belgije, jedan arapski migrant je podmetnuo požar pod hram sikha sa namjerom da ga uništi.

Bochum, prosinac 2016. Irački migrant Ziyad K. ,koji je stanovao u obliznjem azilantskom domu sa suprugom, silovao 2 studentice sa Bochumskog sveučilišta

Hamburg, lipanj 2017. Tri sirijska migranta uhvaćeni su pod sumnjom da su članovi ISIL-a i da su pripremali terorističke napade u Njemačkoj.

Herzberg (Brandenburg), srpanj 2017. 39-godišnji sirijski izbjeglica Mohammed H. pokušao je zaklati svoju poslodavku, 64-godišnju Njemicu Ilonu F. Ilona F. ima svoj frizerski salon i bila je zaposlila Mohammeda F. kao frizera. Ilona F je zadobila teške ozlijede opasne po život i morala biti hitno operirana.  Ona je imala kratku vezu sa sa Mohamedom F., ali kasnije  je prekinula tu vezu i Mohammed H ju je zato htio ubiti. I onda je prema podacima iz policije izišlo na vidjelo: “jadni” izbjeglica iz Sirije, koji je od 2015. u Njemačkoj, je oženjen, i on se sklonio u Njemačku, a u Siriji su mu žena i dvoje djece.

Norderstedt pokraj Hamburga, ljeto 2017. Uhićena dvojica afganistanskih izbjeglica,  jer su njih dvojica u gradskom bazenu „Arriba“  seksualno zlostavljali dvije djevojke, odnosno djevojčice. Jednoj je 14 godina, a drugoj 18.

Chemnitz, srpanj 2017. Arapski izbjeglica ubio volonterku, koja je radila u centru za izbjeglice kao prevoditeljica.

Kiel, srpanj 2017. U jednom šoping centru, oko 30 sirijskih i afganistanskih izbjeglica napostovali su 3 maloljetne djevojke u dobi od 15, 16 i 17 godina. Policija je uhitila nekoliko od tih 30 izbjeglica, koje su se na policijskoj postaji opirali, udarali su nogama policajce i pljuvali po njima.

Dessau-Roßlau, ljeto 2017. Četvorica azilanata iz Eritreje silovala su 56-godišnju siromašnu ženu, dok je ova po kontejnerima sakupljala prazne boce da dobije štogod sitnog novca za njih. Jedan od njih četvorice držao je ženi razbijenu bocu pod vratom i prijetio da ce je zaklati, ako se bude branila . Žena je imala rane po cijelom tijelu, rezove od oštrog stakla, natekline i udarce.

Darmstadt, ljeto 2017. Na  godišnjoj gradskoj fešti, mnogi arapski migranti napadali su i seksualno napostovali djevojke i žene. I to ponajviše maloljetne djevojke u dobi između 14 i 18 godina. Oko 26 djevojaka i njihovih roditelja, podnijeli su policiji kaznene prijave protiv migranata. Ovo je bila repriza masovnih seksualnih nasrtaja u Kölnu na Silvestrovo 2015., samo u manjem omjeru.

A evo koliko su te “izbjeglice”, navodno ugrožene, Die Welt je prije 2 godine izvjestio o tome da mnoge “izbjeglice” iz Sirije i Afganistana, idu kući, u Siriju i Afganistan, na odmor, pa se opet vraćaju u Njemačku. Dakle, idu tamo odakle su pobjegli navodno zbog toga jer im je navodno ugrožen život. Iako, po zakonu o azilu, svaki izbjeglica i azilant, koji napusti Njemačku, zapravo automatski gubi pravo na azil i boravak i ne smije više biti pušten da se vrati u Njemačku. Ali Merkeličnim “izbjeglicama” se i ovdje gledalo kroz prste i ovima koji su išli na odmor, ništa se nije desilo, oni su se opet vratili u Njemačku.

Branimir Karlo

Komentari

Continue Reading

Facebook

Popularno