Connect with us

Društvo

Isisavanje Njemačke i trinaesto prase

Published

on

Iako su lijevo-globalno-liberalni drhtavim glasom pokazivali u svojim medijima silne imigrantske obitelji s djecom, 80% migranata su vojnosposobni muškarci, dobrim dijelom iz zemalja koje baš i nemaju neke veze s ratom u Siriji ili Iraku.

Vojnosposobni, i još više silovateljosposobni, te zato iz silne zahvalnosti pomalo siluju domaće Njemice (“Nekoliko savjeta ženama koje idu u Njemačku… u vezi Taharrush-a“).

Oni pak imigranti koji su došli s djecom, njima je toliko loše u Njemačkoj, da bi svaka njemačka obitelj s djecom rado prešla u imigrante, što se tiče dobivenih državnih eura. Samoubilačka Njemačka je jasno pokazala što stimulira: novi mali Nijemac vrijedi 190 eura mjesečno, dok mali imigrant-budući ISILovac, terorist-junior njemačkoj državi vrijedi 1.000 eura mjesečno.

Konačno rješenje za Nijemce

Polovini današnjih Njemica u plodnim godinama uopće ne pada na pamet imati djecu. Čini se da ih 190 eura baš i ne stimulira za tu cijelu gnjavažu. Znaju da će im već imati tko dodati čašu vode u starosti, valjda su zato tako lijepo dočekivale imigrante s “Willkommen”.

U pauzi vijesti s parada ponosa, vlasti su zapomagale za demografskom obnovom Njemačke, pa (navodno) vide imigraciju kao Rješenje – nekoga tko će raditi Nijemcima za mirovine, kao i za onu čašu vode (“Smrt Europe – objašnjena jednostavnim jezikom o Fritzu i Ahmedu“).

Međutim, to rješenje je ujedno i “konačno” rješenje namijenjeno samim Nijemcima: Ima da ih nema. Elita će ih zamijeniti s novim modelom. Dok liberalni političari k’o fol vape zbog demografije, istovremeno se Njemačka država “isprsila” čak sa po 190 eura mjesečno za riješiti taj problem domaćim snagama. Jer valjda siromašna Njemačka nema novaca za dati majkama više.

No, vidi čuda, sada odjednom ima novaca za djecu, ali samo kada dolaze kao (islamski) imigranti. Evo jednostavne računice iz donjeg videa:

Imigrant-roditelj s 5 djece dobiva od Njemačke cca 5.000 eura.

U Ludwigshafenu obitelj tražitelja azila s 5 djece (ukupno 7 osoba) dobije mjesečno 3.512 eura (za hranu, odjeću i osobnu higijenu). To je po osobi 500 eura mjesečno.

Dodatno im idu usluge koje Njemci moraju platiti: stanarina, režije, zdravstvene usluge, prevoditelj za liječničke posjete, namještaj, TV pretplata, javni prijevoz, taxi za posjete liječniku, bazeni i sve ostalo javno…

Kolika je vrijednost ovih usluga – besplatnih jednima, a tržišno naplativih drugima? Može se procijeniti da mjesečna stanarina za 7 osoba vrijedi cca 1.600 eura, zdravstvene usluge (obvezno zdravstveno osiguranje + sve što se mora platiti pride) oko 1.500 eura, te 500 eura mjesečno za ostalo nabrojano. To se popne na ukupno 7.112 eura, odnosno 1.000 eura po osobi.

Ovih 5 djece stavlja tražitelje azila u kategoriju s 11.000 eura bruto dohotka, tj. u vrhu najbolje plaćenih zanimanja, a bez ikakvog rada.
Drugi primjer iz Main-Taunus-Kreis: obitelj tražitelja azila s 2 djece. Dobivaju 4.367 eura na mjesec. Opet dobrih 1.000 po osobi na mjesec.

Bezvrijedni klinac-Nijemac

Kad će konačno doći i do očekivanog “humanog spajanja obitelji”, za 4 žene (što fiktivne, što stvarne) i njihovih 23 djece, Njemačka će keširati mjesečno fantastičnih 30.030 eura. Opet 1.110 po osobi mjesečno. Dok bezvrijedni klinac-Nijemac vrijedi 190 eura. Eto Jednakih i Jednakijih, željenih i neželjenih, stimuliranih i destimuliranih.

Puno genderskija i feminističnija švedska sisa je već presušila, pa se država Švedska zadužuje na financijskom tržištu da financira imigraciju i švedocid. Njemačka sisa još ima i meda i mlijeka, ali ne za sve: malog Nijemca se tretira kao trinaesto prase – nema sise za njega.

Dva vrhunska ekonomista (prof.Hans-Werner Sinn i prof.Bernd Raffelhuschen) su izračunali da je trošak “integracije” minimalno 450.000 eura po imigrantu (rastegnuto na 15 godina integriranja). Takvu “integraciju” može smisliti samo lijevoliberalni um, a financirati budala. Tu još nisu uračunati troškovi svega što će ovi barbari razlupati, zapaliti i uništiti dok će ONI terorom integrirati domaće stanovništvo u zemlju trećeg svijeta po njihovom ukusu i navikama – a koju su donijeli sa sobom na svojim potplatama.

S tolikim novcima su im mogli izgraditi nekoliko vjernih kopija njemačkih gradova, bilo u Siriji ili Iraku. Ali nije ideja u pomaganju TAMO, već u rušenju OVDJE. Cilj elite je da se Bliski istok instalira u Zapadnu Europu. A korisni idioti, tolerantni prema vlastitom izumiranju, to ne shvaćaju.

Germanistan

U toj rinfuzi nije pristigla gomila atomskih fizičara koji će pripomoći njemačkom gospodarstvu, nego je to samo gomila nepismenih rušitelja kojima je glavni cilj uspostaviti svoj kalifat. Svu feminističku liberalno-tolerantnu skramu (koja je zapravo i omogućila njihov dolazak), oni će pomesti prvom prilikom.

Jer, nisu oni došli ovdje zato što im se sviđaju gay-parade (koje im nije bilo dozvoljeno slaviti u njihovoj zemlji). Nisu došli slaviti pobačaje, feminizam, LGBT-prava, perverzije i dekadenciju. Došli su izgraditi Germanistan na moralnim ruševinama Zapada. Prijezir ne skrivaju (“Kako imigranti vide zapadnjačke žene“).

Vratimo se na 13.prase. Netko će postaviti pitanje zašto Njemačka ne plaća Nijemcima istih tih 1.000 eura po djetetu umjesto pišljivih 190 eura (sve do nedavno 165) ? Za jedne ima, a za druge nema. No, ako makar na čas prihvatite ideju da globalistička soroševska elita želi zamijeniti europsko stanovništvo i ubiti nacionalni identitet, onda ovih 1.000 naprama 190 postaje kristalno jasno i predvidivo.

Imati antitijela za totalitarizam i političku korektnost iz iskustva komunizma će se pokazati kao spasonosno – za istočnu Europu. Mogla bi se Njemačka opet podijeliti. Tko bi rekao da će se dugoročno i nacionalno gledano, ipak isplatiti biti pod komunističkom čizmom.

Korisni idioti

Inicijalne troškove (uputstvo za put na arapskom) je pokrio Soroš i bogata globalistička elita. Potrebno je samo upregnuti korisne idiote i udariti medijima na emocije – pa svaki razum ispari kod ispirsinganih i istetoviranih slobodoumnih antifa, zajedno s instinktom za preživljavanje :

Svoje izumiranje izfinancirati će njemački porezni obveznici sami – zato što su to kao ovce demokratski izabrali (“Zašto žene uništavaju nacije i civilizacije? (2.dio)“). (izvor)

U praksi se već razlikuju Bezvrijedni-po-190 od Vrijednih-po-1000-eura:

https://www.youtube.com/watch?v=_LjjOJCDDWE

Još informacija o imigraciji: https://homunizam.wordpress.com/category/imigracija/

Ivan Horvat

Komentari

Društvo

Jan Ivanjek: Nama treba borbeno zrakoplovstvo s punim spektrom sposobnosti

Published

on

Natječaj za nabavu borbenih zrakoplova poništen je, još se ne zna kako dalje. Hoće li se krenuti u novi natječaj ili možda u izravnu pogodbu? Kako stvari stoje, prepuštanje nekoj drugoj državi da nam uz naplatu čuva nebo ne dolazi u obzir.

Izgubljeno vrijeme u pregovorima s Izraelcima ne može se vratiti, a, čini se, ni naplatiti.

U međuvremenu ionako vremešni hrvatski MiG-ovi još su ostarjeli – bliži im se konačno prizemljenje. Koliko će Vladi trebati da pronađe nov model nabave zrakoplova, koliko da zaključi posao, kad bi prvi mogao poletjeti iznad Hrvatske?

Gosti „Teme dana“ su bili bivši zapovjednik Hrvatskoga ratnog zrakoplovstva general Josip Štimac te vojni analitičar Jan Ivanjek.

Nastupio je svojevrsni obrat u razmišljanju ministra obrane, kakvih i koliko borbenih zrakoplova Hrvatskoj treba. Ministar je rekao kao je za njega najbolja platforma F-16, da budu novi avioni i da ih ima manje.

– Stručna studija koja je napravljena ne ide ispod 12 aviona, rekao je Štimac.

Ivanjek je rekao kako nama treba borbeno zrakoplovstvo s punim spektrom sposobnosti. S obzirom da nije prošlo da uzmemo najmoćnije rabljene avione, donesena je odluka da nabavimo nove borbene avione.
– Dugoročno se mora doći do brojke od 12 aviona, naglašava Ivanjek.

– Naši postojeći migovi mogu letjeti do 2024. godine i ako do tada ne ugovorimo kupnju zrakoplova, to bi bio veliki problem zato što bi se ljudski potencijal, koji je i tako u osipanju, počeo još više osipati, ističe Ivanjek.

Štimac je rekao kako bi nam Amerikanci mogli ponuditi Block 50/52 što bi nas moglo zadovoljiti. Takav tip aviona imaju i Poljaci.

Ivanjek smatra da bi nas osnovni paket aviona mogao koštati milijardu dolara i to bi nam olakšalo iduću seriju nabave (HRT)

Komentari

Continue Reading

Društvo

Robert Valdec o lobistima /narikačama u svezi (ne)kupnje F-16 koju moraju pročitati svi, posebno u MORH-u

Published

on

Propala, je izgleda, nabavka F 16 Barak višenamjenskih lovaca opremljenih onako kako su ponuđeni na natječaju. Ovo pišem jer imam što reći o HRZ i nabavci zrakoplova – piše Valdec na svom fb profilu.

Zanimljivo je da sada nad propalim poslom najviše nariču oni koji su do jučer F-16 Barak nazivali ‘starim kantama’, ‘otpadom’ i sl.

Dobar dio njih (govorim o ‘velikim stručnjacima’) nariče po inerciji, samo zato jer su ‘popušili’ čaščenje od SAAB-a za koji su gorljivo navijali, a koje im je obećano ako se HRZ opremi Gripenima. Šveđani su ih tijekom tendera vodali kao medvjede po Švedskoj, trpali im u torbe mobitele, laptope, kemijske, rokovnike, vodali ih po večerama…, a oni, ‘stručno’, objašnjavali Hrvatima kako je Gripen daleko najbolja opcija. Jer, ‘novo je novo’.

Oni vještiji su, umjesto mobitela, rokovnika i kemijskih olovki, na račune dobili i nešto konkretnije – neću o imenima, dovoljno je proguglati najstrastvenije ‘Gripenovce’. Među njima ima novinara, ‘vojnih analitičara’, umirovljenih pilota, političara…

I o tom sam tenderu davno pisao. Između onog što su nam odredili da ‘smijemo’ kupiti, F 16 Barak je, po meni, bio najbolja opcija. Na stranu što se za isti iznos može kupiti eskadrila, realno, boljih višenamjenskih lovaca. Ako ne boljih, a onda ne lošijih, no osjetno jeftinijih, pod boljim uvjetima.

Ali, opremanje ratnog (a i civilnog) zrakoplovstva je ionako više politička odluka. Otprilike slična onoj kada je, danas u terminalnoj fazi, Croatia Airlines, umjesto Boing-a odabrala Airbus. I tu su se provizijama napunili offshore računi, sagradili dvorci u okolici Zagreba, no to je neka druga priča.

I u njoj su obje opcije između kojih smo mogli birati bile podjednako kvalitetne (financijski, Boing je nešto jeftiniji), dakle osim toga koji će Tuđmanov savjetnički lobi ubrati proviziju, odabir je signalizirao i političku naklonjenost (EU – SAD).

No vojne nabavke su ipak nešto posve drugo. U jednom razdoblju novinarske karijere bavio sam se, između ostalog, i naoružanjem i vojnom opremom, nabavkama, međunarodnom trgovinom, tržištem oružja i vojne opreme i to crnim i bijelim, obišao dosta međunarodnih sajmova naoružanja i vojne opreme širom svijeta, ponešto tvornica (po svijetu), razgovarao i s trgovcima i s kupcima i s korisnicima. Pa si utvaram da ponešto o tome i znam.

Ako ostavimo po strani politiku pa čak i cijenu i uvjete (npr. održavanje, obuka, rezervni dijelovi, eventualne modernizacije, nadogradnje), najznačajnija stvar pri odluci o odabiru određenog ‘proizvoda’ (nebitno radi li se o jurišnoj pušci, streljivu, zrakoplovu, tenku ili oklopnom vozilu…) su reference.

Dakle, je li se (kada, gdje, kako, u kojim uvjetima i kojem obujmu, koliko efikasno itd.) određeni proizvod dokazao u operativnoj upotrebi i koje su oružane sile već njime opremljene, kakva su im iskustva itd. Jedan od najslikovitijih primjera je jurišna puška AK 47 (i njene inačice) koja je odavno planetarni brend. Postao je to i pištolj Glock, izraelski UZI…

Složeniji sustavi poput zrakoplova, protuzračnih borbenih sustava, raketnih, radarskih i sličnih sofisticiranih sustava druga su priča, no činjenica da je neko oružje, oruđe ili sustav dokazan u operativnoj upotrebi tu je najvažniji. Mislim da ne treba elaborirati zašto je tome tako, dovoljno je napomenuti kako za tako delikatnu namjenu poput oružanog sukoba, nitko pametan neće kupiti ‘mačka u vreći’ bez obzira na to koliko ta vreća bila lijepa i bez obzira na to koliko prodavač te vreće slatkorječivo i uvjerljivo hvalio svoju robu.

I za takve ‘mačke u vreći’ postoje brojni primjeri – jedan od ne tako davnih bio je i naš tender za nabavku borbenih oklopnih vozila. U finalu ostala su dva ponuđača: finska ‘Patria’ i austrijski (zapravo američki) ‘Pandur’. Rezultate znamo – na tenderu je pobijedila Patria. S pravom.

Naime, Patria je već bila u naoružanju nekoliko svjetskih oružanih snaga, u operativnoj upotrebi (tu je bio i offset program, a još se vuku i repovi korupcijskih afera) .

No ‘Pandur2’, tada zapravo, nije postojao – bila je riječ o prototipu čiji ga je proizvođač gurao HV-u kako bi si počeo sastavljati referentnu listu. No unatoč tome, naši su ‘stručnjaci’ po medijima ispisivali hvalospjeve, svako malo putujući u Austriju po ‘rokovnike i penkale’, vješto prešućujući činjenice.

Poput one da je tijekom jedne demonstracije na jednom austrijskom poligonu, kojoj su nazočili i hrvatski novinari (znam i poimence koji), došlo do incidenta – nezgode, u kojem su ozbiljno ranjeni austrijski vojnici (loše rješenje strojnice na kupoli – povratne eksplozije ozlijedile su posadu). O tome, naravno, nije bilo riječi u medijima. Jebi ga, rokovnici su ipak bili u kožnom uvezu. A i nova Motorola Rizr Z8 je bila baš sexy.

Tako nismo mogli u našim medijima, čiji su novinari, ‘investigativno’ analizirali Gripen na licu mjesta – u Švedskoj, u organizaciji proizvođača/prodavača, pročitati o korupcijskim aferama koje još uvijek drmaju i Brazil i Tajland, i Češku i Južnoafričku republiku (nakon tendera na kojem je Gripen pobijedio).

Nije nigdje bilo niti riječi o Gripenima koji su se srušili, incidentima, a još manje o tome da je jedino ‘vatreno krštenje’ taj zrakoplov imao za vrijeme uvođenja ‘demokracije i ljudskih prava’ u Libiju, gdje je uspješno uništio nekoliko meta – par beduinskih šatora i jednu karavanu na devama.

Da se vratimo našim nesuđenim F 16 Barak.

Prvo, hrvatska strana koja je raspisala tender i odlučila spizditi naših pola milijarde dolara, trebala se na vrijeme informirati – no VOA, MVP i slične organizacije su zacijelo imale drugog, pametnijeg posla.

Drugo, ako ništa, bar je nekom, nadam se, došlo iz dupeta u glavu koliko je našim ‘strateškim partnerima’ zapravo stalo do nas.

I treće – da netko na vlasti ima muda pa da kaže kako ćemo, kad već ne možemo kupiti F 16 Barak, tražiti i ponude za, recimo, KAI T-50 Golden Eagle, PAC JF-17 Thunder/CAC FC-1 Xiaolong, Su-35, Su-30MKK…

Mnijem da bi, u tom slučaju, naši ‘strateški partneri’ ekspresno promijenili odluku i isporučili nam odmah eskadrilu F 16 Barak-a sa svim nadogradnjama, uz akcijski popust. Još bi dobili i komplet kuhinjskih noževa na poklon.

Robert Valdec Foto: fb/Valdec

Komentari

Continue Reading

Društvo

PUTIN OBJAVIO OTVORENI RAT ILUMINATIMA: Ako Soros ikad uđe u Rusiju, nikad više iz nje neće izaći!

Published

on

Rusija je izdala službeno priopćenje da je George Soros tražen “živ ili mrtav”, navodeći da su i on i njegova organizacija “prijetnja za rusku nacionalnu sigurnost.”

Sorošu je zabranjen ulazak u Rusiju još od prošle godine, kada se saznalo da je on pomogao uništenje ruske ekonomije u ranim ’90 -im, izvještava Veteranstoday.com, a prenosi Webtribune.

Još prije šest godina objavljeno je:

“Prva stvar koju trebate znati o “Goldman Sachs” je da je to najmoćnija investicijska banka na svijetu, da je svuda, da je to veliki vampir koji sisa lice čovječanstva i nemilosrdno dosipa svoj lijevak krvi koji miriše na novac.”

“U stvari, povijest nedavne financijske krize potpisana je od strane ove banke i njenih pitomaca.”

Soros je kao ova banka. Fil Butler kaže: “George Soros je zamijesio svaku političku pitu koja postoji. Ako postoji kriza na svijetu, sigurna je oklada da on ima udjela u tome. “

Može se reći da su Soros i Goldman Sachs ideološki pripadnici istog bratstva. Njihova strategija je malo drugačija, ali je krajnji rezultat uništenje života putem ekonomskog sustava (bilo da je u pitanju kapitalizam ili socijalizam) i politička manipulacija.

Soros misli da je nepobjediv. Misli da može kretati u politici cijele planete u nekoliko treptaja oka i da nitko ne može mu kaže da prestane. On je tvorac financijske alkemije. Smatra da može ubiti političku stabilnost Europe i Amerike bez izazova.

Soros je star, ali nije zastario. Njegova organizacija je nedavno razotkrivena u obavljanju tajnih operacija osmišljenih da destabiliziraju Rusiju. Povodom toga zanimljiv je citat procurio iz dosjea “Soros fondacije”:

“Naš interes je da se uključimo u aktivnosti ruskih pokreta koji se bore protiv tradicionalnih vrijednosti. Ali imenovanje naše strane je problematično: mi smo u poslu kanaliziranja novca u drugim zemljama u političke svrhe. “

Sada se vidi pravo lice Soroša. Sve te priče o pomaganju sirijskim izbjeglicama, o spašavanju Ukrajine, o “građanskim pravima” i uvođenju “demokracije” u Rusiju su samo dimna zavjesa.

Prema Butleru, sve je to infekcija Soroša. Soros želi uništiti rusku tradicionalnu obitelj. On želi da Rusija bude kao zoološki vrt, a “demokracija” je termin kojim obmanjuje mase.

Soros je u veljači 2015.godine napisao da je “Putin veća prijetnja postojanju Europe od ISIS-a” i takvim izjavama je samo otpočeo svoj đavolji plan.

“Čelnici SAD-a i EU griješe kad misle da je Rusija potencijalni saveznik u borbi protiv islamske države. Dokazi ih osporavaju. Putinov cilj poticanje razgradnje EU, a najbolji način da to postigne je da poplavi Europu sirijskim izbjeglicama. “

“Ruski avioni su bombardirali civilno stanovništvo u južnoj Siriji i natjerali ih da pobjegnu u Jordan i Libanon. Sada je u pustinji 20 tisuća sirijskih izbjeglica koje čekaju prijam u Jordan. “

A dokazi ovakvih tvrdnji? Pa, dokazi su u samom Sorošu. Ono što on kaže je dovoljno. Nema potrebe za istragama. Soros je alfa i omega, početak i kraj. I ako dokazi slučajno ukazuju na nešto drugačije onda moraju biti odbijeni. Ako se Rusija zaista bori protiv terorista onda je takva informacija ipak lažna jer se Soros sa njom ne slaže.

Soros ne shvaća da je ranjiviji nego ikada ranije jer se ne ponaša praktično. Teži da dopuni ideološke dogme i zanemaruje istinu.

Vjerojatno je istina da je Soros protiv izraelskog režima, ali ono što on daje to s druge strane uzima.

Svidjelo se to njemu ili ne, Soros neizravno podupire izraelske zločine time što podržava organizacije za rušenje Asada. Ako zaista želi učiniti nešto dobro onda bi se trudio da stvari popravi a ne da podržava zločinačke ideologije koje vode uništavanju.

Soros je agent novog svjetskog poretka.

Rusiji je očito bilo dosta ovog čovjeka i na kraju su mu zabranili pristup državi. Soroša i njegovu subverzivnu organizaciju označili su kao “prijetnju nacionalnoj sigurnosti.”

“Soroš je špekulant i samoproglašeni filantrop, a njegove malverzacije oslobođene od poreza su sastavni dio ratne mašinerije” – riječi su Williama Engdahla.

On je očito u pravu. Ali Rusija je više nego spremna odstraniti Soroša. Ako se ikad Soros ohrabri ući u Rusiju, nikada više iz nje neće izaći.

Rusija potresa same temelje novog svjetskog poretka i političkog sotonizma.

Veteranstoday.com | Webtribune.rs | Croative.net

Komentari

Continue Reading

Facebook

Popularno