Connect with us

B. Karlo

Glavni Sorosev čovjek za ‘obojene revolucije’ u svijetu je Srbin

Published

on

Soroševi aktivisti imali su svoje prste u insceniranim prosvjedima u Makedoniji protiv premjera Gruevskoga prije nekoliko mjeseci. Oni su plaćali makedonske studente po 1500 dolara da prosvjeduju protiv premjera Grueskog. Navodni “prosvjedi” bili su u stvarnosti organizirani pokušaj puča u Makedoniji.

Zajedno su prosvjedovali pripadnici makedonske oporbe socijalista, pripadnici albanske i turske manjine i gay organizacija, a to jeftino glumljeno zajedništvo većine i svih manjina, upadno se pokazivalo sa insceniranim mahanjem međusobno povezanih makedonskih, albanskih i turskih zastava, a također i gay zastava duginih boja.

Razlog za pokušaja svrgavanja premjera Grueskog, bio taj što se korporativna elita očito bila uplašila, da Makedonija počinje talasati, i da bi mogla skrenuti sa zadanog puta ulaska u EU i NATO i savezništva sa Bruxellesom i Washingtonom.

Srbijanski aktivist Srđa Popović, iz jugofilske elite, radi za Soroša

Jedan od brojnih Soroševoh NGO-va imao je jednu od glavnih uloga u tim insceniranim prosvedima u Makedonije. To je NGO CANVAS (engleska kratica za: Centar za primjenjenje nenasilne akcije i strategije) na čijem čelu je poznati srbijanski aktivist Srđa

“The Guardian”: Uloga Popovića u invaziji migranata

Ne samo neovisni mediji tvrde to, već su o tome izvještavali i glavni mediji kao britanski “The Guardian” i njemački “Tagesspiegel” te tvrde: Popović je imao glavnu ulogu u organizaciji revolucija takozvanog arapskog proljeća i on ima jednu od glavnih uloga u ovoj planskoj invaziji migranata na Europu. 

Popović, jedan od glavnih ljudi liberalne srbijanske jugofilske elite, koja, kao i ona hrvatska jugofilska elita svi ovih zadanjih dvadestak godina radi za Soroša. Popović je za vrijeme prosvjeda u Srbiji 2000. godine, bio jedan od glavnih predvodnika srbijanske oporbene skupine “Otpor”, iza koje je stajao Soros. Njemački i drugi zapadni neovisni mediji smatraju Popovića glavnim Sorosevim čovjekom u cijeloj Europi. Oni tvrde: Popović je imao glavnu ulogu u organizaciji revolucija takozvanog arapskog proljeća i on ima jednu od glavnih uloga u ovon planskoj invaziji migranata na Europu. Ne samo neovisni mediji tvrde to, već su o tome izvještavali i glavni mediji kao britanski Oni tvrde: Popović je imao glavnu ulogu u organizaciji revolucija takozvanog arapskog proljeća i on ima jednu od glavnih uloga u ovon planskoj invaziji migranata na Europu. Ne samo neovisni mediji tvrde to, već su o tome izvještavali i glavni mediji kao britanski “The Guardian” i njemački “Tagesspiegel” Popović je ranije radio i za američki NGO “Stratfor”, čijii je predsjednik George Friedman, nedavno otvoreno priznao, da je cilj SAD i Velike Britanije u zadnjih100 godina uvijek bio, da spriječe suradnju Njemačke i Rusije, odnosno kontinentalne Europe i Rusije. Popović je 2013. kao Sorošev čovjek “trenirao” studente u Hong Kongu u okviru takozvanog „Oslo Freedom Foruma“. Prošle godine u Hongu Kongu propao je nesupjeli pokušaj “obojene revolucije” . Iza tog pokušaja, kako se saznalo stajali su, između ostalih, “Carnegie zaklada za međunarodni mir”-, odjeljenje za Aziju ( koju vode nasljednici nekadašnjeg industrijalca i masona Andrewa Carnegieja), Rockefellerova zaklada i veliki koncerni kao naftni gigant Exxon.

Popović od čelnika srbijanske oporbe do ‘tajnog arhitekta globalne revolucije’

Britanski The Guradian je prije 4 godine opširno pisao o tome kako je Popović od nekadašnjeg čelnika srbijanske oporbe, postao “tajni arhitekt globalne revolucije”. 2001. godine, Popović i drugi srbijanski aktivisti iz bivšeg “Otpora”, odlaze u Budimpeštu gdje su otpor-srbija-srdja-popovicSoros i američka državna organizacija NED (o kojoj će u daljnjem članku još biti riječi), organizirali seminar na kojem su Popović i ostali učili kako vršiti prevrate i revolucije. Tako je Popović nakon tog seminara postao jedna vrsta profesionalnog “trenera za revolucije” širom svijeta. Mađarska, sa kojom su u to vrijeme vladali socijalisti, bivši komunisti bliski Sorosu, bila je glavno središte mreže Sorosevih i američkih NGO-ova za cijelu istočnu Europu. Popović i njegovi suradnici učili su iz knjige američkog politiologa i stratega Genea Sharpa “Politika nenasilne akcije”. Sharp, stari lisac premazan svim mastima, desetljećima je povezan sa američkom elitom, sa CIA-om, NED-om, think tankom “neoconsa” i cionista RAND Corporation i Fondacijom Ford. Nakon toga, Popović i još trojica srbijanskih aktivista njegovih suradanika iz bivšeg “Otpora”, 2006. su izdali vlastitu knjigu, jednu vrstu “priručnika” za nenasilne revolucije. U tom priručniku su opisane razne straetegije, kako vršiti nenasilne revolucije i prevrate. Knjiga je tiskana i na arapskom i djeljena stanovištvu u Egiptu i Libiji, za vrijeme prosvjeda i revolucija “arapskog proljeća”.

Zabrana ulaska u Rusiju aktivistima oko Popovića

Popović se sam pohvalio u The Guardianu, da su on i drugi Sorosevi plaćenici, smišljali strategiju za prosvjede protiv Mubaraka u Egiptu 2011. Naprimjer, to što su demonstranti stavljali svoju djecu na tenkove egipatske armije, koja je bila izišla na ulice u Kairu, – to je kaže Popović, bio dio strategije nenasilnog otpora iz njegovog “priručnika”. Ruske vlasti ljetos su zaustavile na granici srbijanskoga novinara i aktivista Stevana Dojčinovića i zabranile mu ulazak u Rusiju. Dojčinović radi za organizacije, odnosno NGO-ove, BIRN i CINS. BIRN (Balkan Investigative Reporting Network- Balkanska istraživačka mreža reportera) je NGO koji ima zadatak u cijelom “regionu”, trenirati politički podobne novinare, koji će propagairati antifašizam, “region”, neoliberalizam, “europske integracije” (čitaj: stvaranje velike europske države) itd. BIRN ima svoje podružnice u svim državama “regiona”, plus još i u Albaniji, Bugarskoj i Rumunjskoj.

Tko financira BIRN?

To piše na portalu ovog NGO-a, to su manje-više poznate organizacije, koje u cijeloj jugoistočnoj i istočnoj Europi financiraju na stotine i stotine ovkavih sličnih NGO-ova. – SIDA (Švedska međunarodna agencija za suradanju i razvoj) je švedska državna organizacija za inozemnu pomoć. To je švedska varijanta američke državne organizacije za inozemnu pomoć, USAID. Slično kao i USAID, tako i SIDA u istočnoj Europi, Aziji i Egypt Serbia _BoboAfrici sufinancira i podržava širenje kontracepcije, pobačaja, rodne ideologije, gay prava, itd. – BTD (Balkan trust for Democracy – Balkanska zaklada za demokraciju), poznato je ime koje se pod povezniciom donatori i sponzori, nalazi na portalima mnogih NGO-ova u Hrvatskoj i cijeloj “regiji”. BTD sufinancira između ostalih, Documenta, Babe. CESI, i mnoge druge hrvatske NGO-ove. BTD je zajednički projekt za povezivanje regije i uspostvaljanje “bratstva i jedinstva”, koji su stvorili USAID, Rockefellerova podorganizacija “German Marshall Fund of the USA” i Zaklada Charles Stewart Mott, koja je također jako aktivna u Hrvatskoj i “regionu”. Zaklada koju vode nasljednici industrijalca i masona Charlesa Stewarta Motta, koji je živio prije više od 100 godina i pored Rockefellera i ostalih pripadao moćnoj američkoj oligarhijskoj eliti. – Zaklada Charles Stewart Mott, još jednom kao samostalni sponzor – Norveško ministarstvo za vanjske poslove – Nizozemsko ministarstvo za vanjske poslove – SCP (Swiss Cultural Programme – Švicarski kulturni program)- organizacija koja pripada SDC-u (Švicarskloj agenciji za razvoj i surdanju). SDC je švicarska varuijanta USAID-a i SIDA-e. – Sigrid Rausing Trust – Zaklada britanske tajkunice švedskog podrijetla Sigrid Rausing. Ova zaklada je također aktivna u istočnoj Europi i sufinancira mnoge “napredne” NGO-ove, antifašizam., rodnu i gay ideologiju, itd. – Rockefeller Brothers Fund (Fond braće Rockefeller)- jedna od dvije velike zaklade obitelji Rockefeller – NED (National Endowment for Democracy – Nacionalna zaklada za demokraciju) CINS (Centar za istraživačko novinarstvo Srbije) povezan sa BIRN-om, je srbijanski NGO, kojega podržava i sufinancira otprilike ista ekipa, koja podržava i sufinancira i BIRN: Nizozemsko ministarstvo za vanjske poslove, NED, BTD, te već spomenuti USAID.

USAID i rabota Sorosevih plaćenika u Hrvatskoj

USAID je jako aktivan u cijelom “regionu”, istočnoj Europi, Africi, Aziji, Latinskoj Americi. Posebno u promicanju i financiranju kontraceopcije, pobačaja, sterilizacaije (često u suradnji sa zloglasnom eugeničkom organizacijom “Planirano roditeljstvo”). USAID zajedno sa Sorosom sufinancira mnoge hrvatske NGO-ove. Među partnerima CINS-a navedeni su između ostalih i “CIN (Centar za istraživačko novinarstvo), Medija Centar Beograd, Scoop CIJ Makedonija i Transparency International Serbia. CIN, Medija Centar i Scoop CIJ su sve Sorosevi NGO-ovi. CIN je organiziran lijepo po jugoslavenski, i ima svoje podružnice u svim državama “regiona”. Hrvatska podružnica zove se CIN-IJC. Transparency International, organizacija koja se navodno bori protiv korupcije je također pod kontrolm elite i korporacija, isto kao i navodna organizacija za ljudska prava, Amnesty International. Kao “osnivač” CINS-a na portalu je navedeno “Nezavisno udruženje novinara Srbije” (NUNS). Međutim to je samo zamazivanje očiju. NUNS niti ima sredstva za osnivanje CINS-a, niti je NUNS neovisan. NUNS je skup jugofilskih plaćenika, koje plaća korporativna elita, a takav isti je i HND – Hrvatako novinarsko društvo.

Saša Leković, novi predsjednik HND-a, je i predsjednik CIN-IJC-a

Saša Leković, novi predsjednik HND-a, je predsjednik CIN-IJC-a, podružnice CIN-a za Hrvatsku: . Na portalu CIN-IJC-a su kao parteri navedeni BIRN i CINS. U Albaniji postoji takozvana “ljetna škola” BIRN-a, gdje se obučavaju i treniraju novinari iz cijelog “regiona” za Sorosevu i američku propagandu. Da je Dojčinovič vraćen sa ruske granice i da mu je zabranjen ulaz u Rusiju, to je ljetos “zabrinuto”, prvi javio Radio Slobodna Europa. Ovaj radio je, kako je objasnio i Joško Čelan u jednom članku u Hrvatskom tjedniku prije nekoliko mjeseci, propagandni radio iza kojega stoje CIA i Soros. Mnogi jugofilski novinari iz cijele regije, za vrijeme Domovinskog rata, radili su za Radio SE čije je središte za istočnu u Europu bilo u Pragu. Osim toga Soros je uključen u sufinanciranje NED-a i usko surađuje sa NED-om. Soros i NED podržavaju i pomažu i NGO Mihaila Hodorkovskog “Otvorena Rusija” (Open Russia). Koji je dobio ime upravo po uzoru na Soroševu fondaciju “Otvoreno društvo”.

Židov/oligarh Hodorkovski, George Soros i Rotschields

Židov Hodorkovski, milijarder i oligarh nekadašnji vlasnik ruskog naftnog giganta Yukos, nezakonito se obogatio, kao i mnogi drugi ruski oligarsi devedesetih godina za vrijeme vladavine Jelcina i Gajdara i potpune anarhije u Rusiji, kada je Rusija uz pomoć američkih korporacija bila skoro potpuno opljačkana. Kada je Putin kasnije udario po prstima ove oligarhe i dao uhititi Hodorkovskoga, američka i zapadna elita je odmah drečala, kako je Putin dikator, a Rusija postala diktatura kao za vrijeme SSSR-a. Nakon izlaska iz zatvora, zapadna politička elita i njeni korporativni mediji hvale Hodorkovskog i primaju ga sa svim počastima i nazvaju ga “borcem za demokrciju” i “kritičarem Putina”. Kada je Hodorkovski bio uhićen, ruski i neovisni zapadni mediji otkrili su njegovu vezu sa Rotschildima. Jacob Rothschild preuzeo je 26 % dionica od Hodorkovskovljevog koncerna Yukos. Svoje mjesto kao član predsjedništva Yukosa, Jakob Rotschild predao je Edgaru Ortizu. Američki tajkun Ortiz bio je dopredsjednik koncerna Halliburton, koji radi za američku armiju, u vrijeme kada je Dick Chaney, jedan od glavnih Bushovih “jastrebova” bio predsjednik tog koncerna. Hodorkovski , prijatelj Busha i dobro umrežen sa američkim neoconsima i cionistima je istovremeno također u dobrim vezama za vrhom njemačih Zelenih koji su glavni predvodnici promicanja gay ideologije i rodne ideologije u cijeloj istočnoj Europi. Hodorkovski se više puta sastajao sa utjecajnom čelnicom Zelenih i zastupnicom u Europskom pralamentu Mariluise Beck, koja ga je predstavljala kao borca za demokraciju protiv diktatora i homofoba Putina. Dakle Hodorkovski je istovremeno povezan i sa navodnim Bushovim “desničarima” i sa navodnim njemačkim “ljevičarima” iz Zelenih. Što ne čudi, jer Zaklada njemačkih Zelenih sufinancira mnoge hrvatske antifašsitičke i dženderske NGO-ove kao Documenta,CESI, itd, zajedno sa Sorosom, EU, američkom vladom, odnsno USAID-om, itd. Aktivist i autor, Sergej Gurijev, osobni prijatelj Hodorkovskoga, također ruski židov, i naravno “kritičar Putina”, koji sada živi u Parizu, ove godine je sudjelovao na godišnjoj konferenciji skupine Bilderberg. Tko je i što je NED? Ruska vlada u srpnju je odlučila zabraniti aktivnosti NED-a u Rusiji i proglasiti ovu organizaciju nepoželjnom.

NED kao “ljubazna fasada za financiranje oporbenih krugova u inozemstvu”

Rusko ministarstvo pravosuđa stavilo je NED na listu stranih organizacija, koje su nepoželjne u Rusiji. U obrazloženju ruskog ministarstva, kaže se između ostaloga, da je NED svoje dugogodišnje aktivnosti usmjerio na podrivanje legalno i demokratski izabrane ruske vlade i da je služio širenju američkih interesa i američke ideologije. Samo u zadnje 2 godine NED je za razne aktivnosti protiv ruske vlade u Rusiji, izdvojio 5,2 milijna dolara. Rusko ministarstvo vanjskih poslova u svom obrazloženju za zabranu djelovanja NED-a u Rusiji, navelo je riječi predsjednika NED-a Carla Gershmana. Gershman je još davno otvoreno rekao da NED predstavlja “ljubaznu fasadu za financiranje oporbenih krugova u inozemstvu”. Odnosno za financiranje oporbe i prosvjeda protiv vlade u svim onim državama, koje se suprostvaljaju volji Washingtona. Carl Gershman, židov i jedan od takozvanih neoconsa ( u stvarnosti je izraz “nekonozervativci” ili “neocons” samo smokvin list za cioniste), predsjednik je NED-a (National Endowment for Democracy – Nacionalna zaklada za demokraciju) od samog osnutka ove organizacije 1983. godine. Ideja za stvarnje NED-a došla je od tadašnjega direktora CIA-e Billa Caseya. Casey je želio, da one aktivnosti u inozemnstvu, koje CIA inače radi tajno i u pozadini, podsticanje oporbenih, revolucionarnih i terorističkih skupina u raznim državam svijeta, itd.,- da se ubuduće sa tim aktivnostima bavi jedna organizacija, koju će financirati američki kongres, i koja će pod krinkom dobročinstva, pomaganja u razvoju demokracije u drugim državama i slično, u stvarnosti raditi, ono što bi se po narodski najednostavnije kazalo – sijati pomutnju: podsticati prosvjede, pobune i revolucije za destabilizaciju država, čije vlade ne rade u interesu SAD-a.

Javna, ‘dobrotvorna’ organizacija za ‘sijanje pomutnje’ u zemljama koje nisu pod apsolutnom kontrolom SAD-a

I tako je nastao NED, dakle faktički nešto kao fina umivena varijanta CIA-e za javnost. Dok je CIA oduvijek na glasu da je zločesta i da djeluje tajno, NED je trebao djelovati javno i pri tomu glumiti da ima dobre namjere. Jedan od suosnivača NED-a, Allen Weinstein, također židov, priznao je 1991. u Washington Postu: “puno od ovoga što mi sada radimo (u NED-u) , to je prije 25 godina radila CIA.” Novac za NED daje američki kongres, dakle američka država, ali dobrim dijelom također i privatni američki milijarderi, ponajviše neizbježni Soros sa svojim dvjema fondacijama: “Otvoreno društvo” i “Otvorena fondacija”. Soros je sa svojim fondacijama usko surađuivao sa NED-om u revolucijama takozvanog arapskog proljeća i u izazivanju prosvjeda i nemira i u drugim državama svijeta. Zajedno sa drugom američkom poludržavnom organizacijom “Freedom House”, NED i Soroseva fondacija Otvoreno društvo, su, kaže poznati kritičar SAD-a i globalizacije F. William Engdahl, bili upleteni u sve prevrate, promjene vlasti i “obojene revolucije u svijetu u zadnjih 15-20 godina, koje su organizirane od strane Washingtona.

Skrivanje veza NED-a i CIA-e i jastrebovi oko Rockefellerovog CFR-a

Njemački neovisni novinar Udo Ulfkotte u svojoj knjizi “Kupljeni novinari” o kojoj su lani izvješćivali i neki hrvatski mediji, pominje kako se Soros sam hvalio, da je prije petnaestak godina pomogao da se na izborima u Hrvatskoj sa vlasti maknu Tuđman odnosno HDZ, a u Slovačkoj EU-skeptičar Vladimir Mečiar. Casey je želio spriječiti da se sazna da CIA stoji u pozadini iza NED-a, pa je upozorio da se ime CIA ni u kom slučaju nigdje ne smije nigdje pojaviti u vezi sa NED-om, Da ime CIA-e ne smije nigdje biti navedeno kao sponzor i podržitelj NED-a. U NED-u postoji nekoliko različitih odjeljenja. National Republican Institute (Nacionalni republikanski institut), čiji je predsjednik John McCain te, na drugoj strani National Democratic Institute, povezan sa Demokratskom strankom, čija je predsjednica bivša američka ministrica vanjskih poslova u Clintonovoj vladi Madeleine Albright (rođena kao Jana Korbelova u češkoj židovskoj obitelji). Madeleine Albright sjedi također u upravnom odboru Rockefellerovog Vijeća za vanjske poslove (CFR). U predsjednipštvu NED-a nalazi se poznata ekipa Bushevih jastrebova, neoconsa i cionista. kao recimo Elliott Abrams i Robert Zoellick, bivši predsjednik Svjetske banke, član CFR-a i skupine Bilderberg i osobni povjerenik obitelji Bush i obitelji Rockefeller. John Vincent “Vin” Weber, poznat kao jastreb, zagovarač američkih ratova na Bliskom istoku, jedan od ravnatelja izbornih stožera Georgea W. Busha na izborima 2000. godine, i sudionik ovogodišnje konferencje skupine Bilderberg, član je glavnog odbora NED-a, a ujedno je i član Rockefellerovog CFR-a. Bivši general u NATO-u Wesley Clark, (podrijetlom iz židovske obitelji iz Bjelorusije), također je bio član upravnog odbora NED-a. a danas je član Rockefellerovog CFR-a.

U SAD-u nema stranih NGO: Kad bi neka ruska ili francuska NGO radila isto u SAD-u, bila bi u roku od 24 sata optužena i protjerana iz Amerike

Prema novom zakonu ruske vlade o stranim NGO-ovima u Rusiji, koji je ruski parlament Duma, donio u svibnju, svaka inozemna i međunarodna organizacija koja ima svoju podružnicu Rusiji, bit će proglašena nepoželjnom, ako ugrožava temelje ustavnog poretka i sigurnost ruske države. Američki i drugi zapadni glavni mediji, odmah su zadrečali kako je to još jedan dokaz, gušenja demokracije u Rusiji i kako je Rusija navodno sve gora diktatura. A glasnogovornica američkog ministarstva za vanjske poslove, Marie Harf izjavila je da su SAD “duboko uznemirene” zbog zabrane NED-a i novog ruskog zakona. I da je to najnoviji primjer za to, kako ruska vlada guši “neovisne glasove” i demokraciju i tako želi izolirati ruski narod u svijetu. Prije nego što je postala glasnogovornica ministarstva za vanjske poslove, Harf je inače radila kao glasnogovornica CIA-e, gdje je i započela svoju političku karijeru. Međutim SAD ima daleko strožiji zakon nego Rusija, kada su u pitanju aktivnosti stranih NGO-ova na teritoriji SAD-a. Kada bi recimo, neka ruska ili njemačka, ili francuska ili bilo čija organizacija u SAD-u, slično kao što to radi NED u Rusiji i po cijelom svijetu, radila protiv vlade, bila bi zabranjena u roku od 24 sata, njeni aktivisti bi bili optuženi pred sudom i odmah protjerani iz SAD-a. Ali u stvari da jedna takva inozemna organizacija radi takve aktivnosti u SAD, je potpuno nemoguće. Jer po američkom zakonu, svaka strana organizacija u SAD koja se financira iz druge države, da bi dobila dozvolu za svoje aktivnosti u SAD, mora najprije pred američkim ministarstvom pravosuđa detaljno pokazati u čemu se sastoje njene aktivnosti. Ako pravosudni organi ocjene da su te aktivnosti protiv američke vlade, ta organizacija ne može dobiti dozvolu za rad u SAD. Zato u SAD uopće ne postoji niti jedan jedini strani NGO iz neke druge države, koji se tamo bavi političkim aktivnostima.

Usamljeni kritičari US-establishementa R. Paul i Paul C. Roberts

Jedan od rijetkih neovisnih američkih političara, poznati Republikanac Ron Paul, kritičar američke politike, koji se zalaže i za ukidanje FED-a, rekao je: “Ono što NED radi u stranim državama, to isto bilo bi u SAD nelegalno….Orwelijanski je tvrditi, da američke manipulacije na izborima u stranim državama navodno promiču demokraciju. Kako bi reagirali Amerikanci, kada bi recimo, Kinezi, sa milijunima dolara podržavali neke pro-kineske političare u SAD-u? Bi li to bio razvoj demokracije?” Drugi poznati američki kritičar globalizacije i politike SAD-a, nekadašnji zamjenik ministra financija u Reaganovoj vladi 80-ih godina, Paul Craig Roberts, upitao se, zašto je Rusija bila toliko dugo naivna? Zašto je Rusiji trebalo preko 20 godina (toliko dugo je NED bio aktivan u Rusiji), da konačno shvati da NED nije nikakva organizacija koja navodno želi širiti demokraciju i želi dobro Rusiji, već da je to kriminalna organizacija, koja posvuda u svijetu radi na destabilizaciji vlada i država koje su neposlušne Washingtonu. NED i ostali američki NGO-ovi nisu nikakvi širitelji demokracije, već peta kolona SAD-a, odnosono američke oligarhijske mafije koja vlada sa SAD-om.

Vojni priručnik “FM 3-05.130 Unconventional Warfare” spominje suradnju s ‘partnerskim NGO-ima

Da su ti navodni neovisni NGO-ovi peta kolona angloameričke elite u takozvanom neregularnom i nekonvecionalnom vođnju rata u drugim državama svijeta, (čitaj: destabilizacija onih država i vlada koje su neposlušne toj eliti) to se može vidjeti i u priručniku američke armije “FM 3-05.130 Unconventional Warfare” (nekonvecionalno vođenje rata). pod točkom 3-72 u tom priručniku se govori o američkim vojnim aktivnostima u inozemstvu i tu se spominje se suradnja sa “partnerskim NGO-ovima” u ostvarivanju “strateških ciljeva”. Prema istrazi njemačkog neovisnog novinara, Hansa-Rüdigera Minowa, dvojica suosnivača njemačke podružnice takozvane organizacije za ljudska prava ” Amnesty International”, koju sufinancira i Soros i koja se na referendumu u Irskoj otvoreno stavila na stranu zastupnika gay braka i koja zagovara pobačaj i legalizaciju prostitucije, rade za CIA-u. Ruski ultradesničar Aleks Navalnij, kojega korporativni zapadni propagandni mediji predstavljaju kao “demokrata” i “kritičara Putina”,osobni je prijatelj kongresmena Johna McCaina koji se, kako je odavno dokazano, a to su čak objavili i pojedini glavni mediji na Zapadu, lani u Siriji sastajao sa teroristima ISIL-a i sa vođom Al- Bagdadijem. Navodnog desničara McCaina, podržava i navodni ljevičar Soros. Soros i njegova fondacija “Otvoreno društvo” financirali su McCainovu vlastitu organizaciju „Reform Institute“. Taj “demokrat” Navalnij je inače svojevremeno izjavio da djecu beskućnike, koji u Rusiji žive na ulici treba naprosto ukokati. NED podržava i sufinancira Navalnijev NGO “Demokratska alterntiva” .

Jugofilska ex-komunistička bratija oko ‘Pešćanika’

Dakle taj isti NED u Rusiji podržava ultradesničara Navalnija i njegov NGO, a ovdje u “regionu”, NED podržava i sufinancira ljevičarske i jugofilske NGO-ove CINS, BIRN i još neke druge, kao srbijanski NGO i portal “Peščanik” na kojemu je okupljena cijela jugofilska elita iz Hrvatske i svih ostalih država “regiona”. Ljudi kao Dežulović, Viktor Ivančić, Žarko Puhovski, Dejan Jović i ostala kompanija na portalu Peščaniku laprdaju o nacionalizmu, fašizmu i ustaštvu u Hrvatskoj, a ne smeta im što Peščanika plaća NED, koji u Rusiji istovremeno plaća ultradesničara Navalnija. Da je to samo licemjere dežurnih antifašista Dežulovića i kompanije, je preblago reći. Ne, to pokazuje, koliko su ti ljudi pokvareni i korumpirani i da uopće nemaju nikakvih moralnih i etičkih principa, iako se stalno busaju u prsa sa svojim navodnim moralnim principima i koji inače stalno napadaju hrvatske desničare. Nemoralni uhljebi ostaju nemoralni uhljebi. Ranije su bili uhljebi jugokouminističke elite, a sada su uhljebi globalne korporativne elite. Taj NGO, odnosno portal Peščanik, kojega vode većinom Sorosevi srbijanski plaćenici iz nekadašnjeg “Otpora”, je vjerojatno jedan od najboljih primjera umreženosti američke i zapadne korporacijske elite koja radi na stvaranju Novog svjetskog poretka na ovim prostorima, sa jugofilskom bivšom komunističkom elitom iz cijelog “regiona”. Pored NED-a, Peščanik sufinanciraju i Soroseva fondacija Otvoreno društvo, pomenuta Zaklada njemačkih Zelenih Heinrich-Boell-Stiftung, veleposlanstva Norveške i Nizozemske, te delegacija EU u Republici Srbiji. Dakle rame uz rame, Soros, umivena varijanta CIA-e NED, njemački Zeleni i EU.

Prostor za Judith Butler, zagovornicom pedofilije i incesta

U prilozima i člancimna na portalu Peščanika, također se dobro može vidjeti cijela paleta čimbenika i ideja za novi svjetski poredak. Pored spomenutih domaćih neizbježnih davitelja Dežulovića i ostalih koji stalno trube o fašizmu, tu su još mnogi autori koji zagovaraju neoliberalizam, multikulturalnost, dženderizam…itd. Pa je tako na Peščaniku objavljen razgovor sa, ni manje ni više, nego glavnim živućim ideologom rodne ideologije (Kinsey i Money su mrtvi ), radikalnom feministicom i starom lezbom, vatrenom sljedbenicom Kinseya, Judith Butler. Razgovor je prenesen iz korporativnog New York Timesa (naravno uz dopuštenje ovog lista), koji Butlerovu predstavlja kao nekakvu naprednu revolucionarku, sociologinju i znastvenicu. Da Judith Butler godinama otvoreno zastupa stajalište da su pedofilija i incest sasvim prirodni i normalni i da je zabrana incesta i pedofilije samo izmišljotina zločeste crkve, to New York Times naravno ne spominje i ne postavlja joj takva pitanja. Dobre veze Peščanika sa elitom i sa drugim zapadnim korpoatvinim medijima pokazuje i lista autora koji su navedeni na portalu.

Salonski ljevičari – sinovi bogataša, ‘neonacisti’ i ‘ružna Njemačka’

Na toj listi je i Anne Apfelbaum, čije članke Peščanik također prenosi. Apfelbaum, židovka podrijetlom iz Poljske je utjecajna američka povjesničarka i autorica koja redovno piše za američke korporativne medije, kao Washington Post. U kojima napada Rusiju i zahtjeva oštriju politiku EU prema Rusiji. Peščanik također prenosi komentare sa Soroševog “Radio Eho Moskva”, većinom poznatih ruskih židovskih autora i cionista, kao Lev Šlosberg i Stanislav Belkovski, koji su naravno također žestoki “Putinovi kritičari”. Na portalu Peščanika je kao autor naveden i Jakob Augstein i Peščanik prenosi i njegove kolumne. Augstein je poznati njemački novinski autor i salonski ljevičar, kolumnist ljevičarskog tjednika Spiegel. Milijunaš, sin imućnog tatice, Rudolfa Augsteina, osnivača tjednika Spiegel, koji mu je u nasljedstvo ostavio milijune maraka, odnosno eura. Tako da sinek, osim što piše za Spiegel, izdaje i vlastiti niskotiražni i nerentabilni tjednik “Der Freitag”. Ali on ima dovoljno tatine love pa je troši onako od čiste zabave na tiskanje vlastitog tjednika koji se ne isplati . Augstein u svojim kolumnama u Spiegelu inače stalno napada njemačke nacionaliste i “ružnu Njemačku” i zahtjeva neograničeno primanje izbjeglica. Ovo je samo nekoliko primjera o gustoj paukovoj mreži koja je korporativna elita za stvaranje novog svjetskog poretka isplela po Hrvatskoj, cijelom “regionu” i istočnoj Europi. Najveći broj ljudi još uvijek ne kuži tu podlu i đavolku igru. Ljudi ne još ne kuže da tu zapravo nema ni lijevo ni desno, da je sve to samo igrokaz da se zavara javnost, već da anglosakonska korporativna elita podržava i plaća svakoga onoga, tko provodi njihove interese, sasvim svjedno, bio on ljevičar, desničar, liberal, komunist, fašist, islamski fundamentalist, ili bilo što drugo.

izvori: kopp | Guardian | Cablegaesearch | Renewamerica | nrhz | balkaninsight ostali izvori: hinter-der-fichte.

Br. Karlo

Komentari

B. Karlo

Arapski migrant, koji je prije tri godine na smrt pretukao 17-godišnjeg Nijemca i na sudu je oslobođen optužnice, opet pretukao drugu osobu!

Published

on

Ovaj je portal  izvjestio je o smrti 17-godišnjeg Niklasa Pöhlera, kojega su, početkom svibnja 2016., u Bonnu brutalno pretukla trojica arapskih migranata.


Oni su nesretnog mladića tukli do besvjesti i kada je ležao na pločniku, još su ga bjesomučno udarali nogama u glavu. Niklas je malo kasnije podlegao teškim ozlijedama. Policija je tada uspjela uhvatiti samo jednog od trojice počinitelja, druga dvojica su pobjegli. Taj uhvaćeni počinitelj, Walid S. , podrijetlom iz Maroka, bio je optužen za ubojstvo bez predumišljaja.

Međutim, zahvaljući spretnim odvjetnicima (koje imaju svi migranti, iako su odvjetnici u Njemačkoj astronomski skupi) i poznatom popustljivošću smiješnog njemačkog pravosuđa, koje, namjerno gleda kroz prste arapskim migrantima, Walid S. na koncu je oslobođen optužnice i pušten na slobodu! 

Jer, je  Walid S. rekao da je nevin, jer je svaljivao krivicu na drugu dvojicu počinitelja i jer je sud na koncu ustanovio  da je Niklas Pöhler od ranije imao neku smetnju u jednoj moždanoj žili u glavi i da je od ustvari umro od toga, a ne od brutalnih udaraca Walida S. i ostale dvojice počinitelja. Dakle, Niklas Pöhler je sam imao peh, što je umro. Ta sramotna i skandalozna presuda nije jedina takva u propadajućujoj državi Njemačkoj, ali je jedna od najpoznatijih. Treba spomenuti i sličan slučaj premlaćivanja u gradiću Köthenu u (pokrajini Brandenburg), u rujnu prošle godine. 

Dogodio se, samo nekoliko dana  nakon ubojstva Daniela Hilliga od strane sirijskih i iračkih migranata u Chemnitzu, ubojstva koje je izazvalo bijesne prosvjede građana Chemnitza i reakciju Merkeličine vlade, koja je tada faktički krenula u otvoreni rat protiv vlastitig domicilnog naroda. U Köthenu je skupina Merkeličinih arapskih migranta, pretukla jednog mladog Nijemca, koji je također podlegao teškim ozlijedama. Međutim, vlasti i lažljivi mainstream mediji su skoro pa radosno izvjestili, da taj mladić nije umro od udaraca tih migranata, već da je jadnik od ranije imao srčanu manu i od toga je umro, Dakle, što ćeš, opet peh.

U propadajućoj državi Njemačkoj, za takozvani “govor mržnje” na socijalnim mrežama se dobiva zatvor, ali za ubojstvo ne.
Dakle Marokanac  Walid S. je, prije nešto manje od 3 godine bio oslobođen optužbe za ubojstvo Niklasa P. I sada je taj isti Walid S. opet sudjelovao u premlaćivanju jedne osobe. Odnosno, slučaj se desio još u listopadu 2017., ali je  izišao u javnost, tek godinu dana kasnije. Odnosno, tek godinu dana nakon što se slučaj odigrao, tek tada je policija pokrenula istragu. Opet se sve odigralo u Bonnu, opet u istoj gradskoj četvrti Bad Godesberg. Dok je bio glavni grad Zapadne Njemačke (do 1990.), to je bila diplomatska četvrt, u kojoj su stanovalo diplomatsko osoblje iz mnogih država svijeta i fino građanstvo. Nakon preseljenja njemačkog glavnog grada iz Bonna u Berlin, Bad Godeseberg je postala četvrt u kojoj vladaju migranti, većinom arapski i turski.

I ovaj slučaj je opet bio sličan, kao i onaj slučaj premlaćivanja Niklasa Pöhlera. Samo što je žrtva ovaj put preživjela premlaćivanje. I opet, odnosno, kao i uvijek, kada je riječ o arapskim “inžinjerima i liječnicima”: “junačine”,  navale svi na jednoga, koji se ne može braniti.

Walid S. i još četvorica njegovih pajdaša, napali su jednog 23-godišnjaka i brutalno ga premlatili, tako da je ovaj zadobio teške tjelesne ozlijede, nos mu je slomljen na više mjesta i lice mu je tako unakaženlo, da ga se ne može prepoznati.  Glasnogovornik državnog tužiteljstva Bonna, potvrdio, je na upit lokalnih novina “General Anzeiger”, da se protiv Walida S. i ostale četvorice napadača, vodi istraga, “zbog nanošenja tjelesnih ozlijeda.”

Branimir Karlo

Komentari

Continue Reading

B. Karlo

Norvežanka koju su ISIL-ovci u Maroku likvidirali, u Norveškoj se borila protiv islamofobije!

Published

on

Brutalno ubojstvo dvije skandinavske turistkinje u Maroku od strane pripadnika ISIL-a, nedavno je šokiralo europsku i svjetsku javnost.
Louisa Vesterager Jespersen iz Danske (24 godine) i Maren Ueland (28 godina) iz Norveške u Maroku su uhvatili koljači ISIL-a i zaklali ih.

Norvežanki su čak likvidirali i sve to snimili i postavili na internet! Danska policija je potvrdila da je snimka dekapitiranja autentična.  Dvije djevojke su ubijene u blizini staze za Toubkal, najvišeg vrha planinskog lanca Atlas.

Maren Ueland u Norveškoj se zalagala protiv “islamofobije”. Ona je prije nekoliko godina na svojoj stranici na Facebooku objavila i lajkala video uradak, koji kritizira “islamofobiju”. Portal Morocco World News objavio je fotografiju isječka njenog korisničkog računa na Facebooku od prije nekoliko godina, gdje se to vidi.

Taj video uradak se zvao: “Ne ocjenjujte ljude na osnovu njihovog izgleda”. Sadržaj tog video uratka: Jedna žena europskog izgleda  sa svojom kćeri, ide ulicom.  Ona vidi jednog muškarca arapskog izgleda, sa bradom, koji nosi sportsku tašnu. Žena nepovjerljivo gleda prema tom muškarcu. Odjednom, nekoliko policajaca trči u pravci tog bradonje. Tako da ta žena misli, da policajci žele uhititi njega. Međutim policajci protrče pored tog bradonje i oni ustvari hvataju jednog drugog muškarca europskog izgleda. Na kraju kamera pokazuje, da je ovaj bradonja ustvari brižni otac, koji ima svoju malu kćerkicu, kojoj pomaže da se vozi na romobilu

Branimir Karlo

izvori: de.sputniknews.com | pi-news.com

Komentari

Continue Reading

B. Karlo

Migranti tuku, siluju …? Ma ne, kakvi. Ne bi oni ni mrava zgazili. Sve laž i izmišljotina!

Published

on

Glavne perjanice Sorosevih propagandista u hrvatskim korporativnim medijima, kao Ante Tomić, Gordan Duhaček ili Jurica Pavičić, kada se sastanu u nekom zagrebačkom kafiću i kada su među četiri zida sami među sobom, vrlo vjerojatno ni sami osobno ne vjeruju, u onu propagandu o jadnim migrantima, koju drobe hrvatskim građanima.

Ali gazda Soros plaća dobro, to je jedan razlog za tu lažljivu propagandu, a drugi je razlog: desničari i “katolibani”, ne smiju imati pravo. Ni po koju cijenu.

Zato je Tomić nedavno u Slobodnoj Dalmaciji i Jutarnjem  napisao propagandni uradak,  u kojem  pokušao uvjeriti da nema nikakve opasnosti od migranta, da zadrti desničari samo izmišljaju opasnost i izmišljaju laži da migranti  prave nerede, tuku, siluju, ubijaju. U stvari Tomićeve kolume su uvijek jedan te isti članak, samo svaki put prežvakan na malo drugačiji način. Desničari i katolici, su uvijek ti koji su zli i krivi za sve. To je ono što se provlači kroz svaki Tomićev uradak, bilo o kojoj temi da piše. Na njegov poznati način, uvijek istog lošeg  sarkazma.

I naravno kao i uvijek, poznata udbaška taktika: da bi skrenuo pažnju sa stvarne teme i da bi relativizirao i umanjio  stvarni problem, ubaci nešto što nema veze s temom, da bi stvorio nekakvu debelo nategnutu, umjetnu i ustvari kretensku ravnotežu.  To je stara škola, koju koristi cijela plaćenička Soroseva kamarila, a posebno stari majstor, tipa Inoslav Bešker.

Kada je Tomić lani pisao o temi  masovnih seksualnih zlostavljanja u Hollywoodu, koji su izišli na vidjelo nakon što je otkrivena prljava prošlost moćnog holivudskog producenta Harveya Weinsteina, Tomić je to relativizirao, vjerovali ili ne sa Ivicom Todorićem!  Antiša  se najprije, kofol čudio, kako su tako liberalni i napredni, ljudi kao Weinstein i ostali, mogli biti tako gnjusni i pokvareni , jer su po Tomiću, samo desničari i konzervativci, gnjusni i pokvareni, pa je onda to relativizirao ovako: ma nema veze što je Weinstein zlostavljao 70 i nešto žena, jer Todorić je puno gori, Todorić je zlostavljao cijelu Hrvatsku.

A sada je Tomić, sa tom taktikom skretanja pažnje i relativizacije problema migranata koji navaljuju u Hrvatsku,  ubacio Ahmiće… i Daria Kordića i Aleksandru Zec i Mirka Norca i biskupa Košića…itd., sve ono što jugorojunaška i soroševa kamarila godinama neprekidno vrti kao pokvarenu ploču.

Po Tomiću, Pavičiću, Duhačeku, i ostalim propagandnim piskaralama, jedino se desničari, nacionalisti, konzervatici i “katolibani” protive migrantima, inače svi ostali  jedva čekaju da ih prime.

Kina nije ni desničarska, ni kršćanska, ni katolička država. Već komunistička i ateistička. Ali ta komunistička i ateistička Kina ne želi primiti ni jednog izbjeglicu i migranta iz arapskih i islamskih država u svoju državu. Da podsjetim; Kina graniči sa Afganistanom i Pakistanom, dvijema državama, iz kojih dolazi veliki broj migranta, od kojih mnogi bauljaju i po BiH, uz granice Hrvatske. I ne samo to. Već kineske vlasti ne dozvoljavaju ulazak u Kinu, niti njemačkim državljanima turskog podrijetla! Tjednik “Wirtschaftswoche” je lani izvjestio, da  Kina uskraćuje vizu za ulazak u Kinu, njemačkim državljanima, turskih korjena. Ako nekom njemačkom državljaninu u njegovoj putovnici ne piše ime i prezime, naprimjer Hans Müller, već Murat Ahmet,  nema vize i ulaska u Kinu. Svejedno, što taj ima njemačku putovnicu.  Sada bi europski fanatici ljevičarsko-multikulturalne ideologije i soroščad odmah drečali “diskriminacija”, “rasizam! ksenofobija!. Ali Kineze to uopće ne svrbi. Jer se oni brinu za suverenost svoje države.

Kaže Antiša u svom članku, onako ležerno, samodopadno, kao i uvijek: ma sve je to laž da migranti,  rade kriminal i zločine, sve izmislili zadrti desničari. Citat: “Ove tri priče, kao i sve druge o izbjegličkim zločinima koje ćete naći na društvenim mrežama i desničarskim portalima, su lažne…”

Ma da, naravno, sve laž. Evo i ova najnovija priča od prije tri dana je laž:

Grad Steyr u Austriji: 17-godišnji afganistanski azilant Saber Akhondzada nožem je ubio 16-godišnju austrijsku djevojku Michelle i to u njenoj vlastitoj kući!! Odnosno u kući njenih roditelja, sa kojima je djevojka živjela.  Izgleda da je djevojka bila u kratkoj vezi sa njim, pa je onda prekinula vezu i Afganistanac to nije mogao podnijeti, ušuljao se u kuću u njenu sobu i ubio je. Kada je njena majka, kasno navečer oko 11 sati htjela vidjeti što je sa djevojkom, vrata njene sobe iznutra su bila su zaprečena sa jednim sandukom, tako da je teškom mukom otvorila vrata. Kada je ušla u sobu, našla je mrtvu kći, a prozor sobe je bio otvoren. Ubojica je kidnuo kroz prozor i nalazi se u bijegu. Austrijska policija traga za njim i raspisala je potjernicu za cijelu Europu.

Na žalost ovo nije laž i izmišljotina “desničarskih portala”, već brutalna istina, o kojoj su javili i austrijski mainstream mediji.

Još jedna brutalna istina. Kao i ova priča, koja se također odigrala nedavno, koja je šokirala javnost:

Wittenburg, u njemačkoj pokrajini Mecklenburg-Vorpommern. Afganistanski migrant (20 godina), kojemu je zahtjev za azilom odbijen, zaklao je 85-godišnjeg umirovljenika, u njegovoj kući, dok je ovaj spavao. Kći tog ubijenog umirovljenika, radila je kao volonterka za pomoć izbeglicama i ona je osobno angažirala ovog Afganistanaca, da se brine o njenom starom ocu. Nakon što je ubio njenog oca, Afganistanac je utekao, ali je malo kasnije uhićen. I ovo nije izmislio nikakv “desničarski” portal, već je javio mainstream kanal NTV.

Još jedan sliučaj od prije nekoliko dana:

München. Šestorica afganistanskih migranata u dobi  između 17 i 28 godina, brutalno su silovali 15-godišnju djevojku i to puna 4 dana. Oni su uhićeni i sjede u zatvoru.

Još nekoliko slučajeva, koji su se odigrali samo u zadnjih nekoliko tjedana:

Ahaus, pokrajina Nordrhein-Westfallen. Nigerijanski azilant u azilantskom  domu, nožem je ubio jednu djevojku-Indijku, koja je kao osoblje radila u tom domu.

Cottbus. Sirijci noževima napali i ozlijedili 5 Nijemaca

Köln. Sirijac podmetnuo požar u glavnom kolodovoru, jedna 14-godisnja djevojčica zadobila je teške opekotine, morala je biti operirana 7 puta do sada.

Bietigheim-Bissingen, (pokrajina Baden-Württenberg). Migrant iz Gambije divljao je u izbjegličkom domu i vrijeđao osoblje doma. Osoblje je pozvalo policiju. Došla su dva policajca, koja su se stigli u hodnik pred sobu ovoga Gambijca, koja se nalazi na katu.  To je vanjski hodnik, koji izgleda kao dugački balkon i ima ogradu. Gambijac se zaletio u jedog policajca, želeći ga gurnuti preko ograde dolje u dvorište, na tvrdi beton, Policajac je bio u životnoj opasnosti. Ipak, uz pomoć drugog policajca uspio se otrgnuti i savladati gambijskog migranta. Koji je uhićen zbog pokušaja ubojstva.

Augsburg. Azilant iz Gambije napao i pretukao 22-godišnju djevojku

Prenzlau (pokrajina Brandenbug). Afganistanski migrant nožem napao i povrijedio Nijemca.

Warendorf, pokrajina Nordrhein-Westfalen. Trojica migranta; Sirijac, Afganistanac i Egipćanin ispred jednog diska teško pretukli jednog 34-godišnjeg mladića, tako da mu je život bio u opasnosti.

Chemnitz, pokrajina Saska. Alžirski migrant pokušao je seksualno napastovati dvije djevojke, (15 i 18 godina). Kada su se one počele opirati, onda ih je Alžirac udarao šakama i nogama.

Dortmund. U jednom azlantskm domu, jedan nigerijski azilant napao je nožem najprije jednog drugog azilanata  i ranio ga, onda je napao i policajce koji su stigli da interveniraju, pa su ga policajci morali onesposobiti uporabom  vatrenog oružja.

Ortona, Italija. Somalijski migrant  najprije je kamenom u glavu udario jednu 68-godišnju ženu, pa je onda silovao.

Nordhausen, pokrajina Thüringen. Trojica migranta, iz Libije, Iraka i Somalije stalno su seksualno napostovali djevojke u jednom  disku. Kada su ih zaštitari tog diska pokušali dovesti u red, oni su zaštitare pljuvali i psovali, a kasnije je stigla policija, pa su napali i jednog policajca sa krhotinama razbijene boce

Chemnitz: sirijski azilant napao i silovao ženu, sa jako hendikipiranim vidom, dakle polu-slijepu ženu. Čekao ju je u hodniku zgrade gdje ona stanuje i silovao.

Apolda (pokrajina Brandenburg). U ovom gradiću od 22.000 stanovnika vlada nasilje od strane mnogih azilanata koji su smješteni u azilantskom domu. Jedan od njih, jedan od je Libijac Moutaz Z., koji je dilao drogom, krao, tukao se, napadao druge azilante, osoblje doma, pa i policajce, Jednog službenika doma napao je sa razbijenim galonom od marmelade, a svom cimeru u sobi u azilantskom domu, zabio je viljušku u vrat. Samo u prvoj polovici 2018. policija je morala intervenirati preko 100 puta u ovom azilantskom domu. Prije nekoliko tjedana, jedan marokanski azilanat, pretukao je jednog 53-godišnjeg Nijemca, ispred prodavonice Kauflanda u ovom gradu. Jedan drugi azilant iz Afganistana napao je jednog 38-godišnjeg stanovnika Apolde. Azilanti masovno kradu po prodavonicama,  i svakodnevno seksualno napastuju djevojke i žene, tuku i prave nasilje

Maria Enzersdorf, gradić u  Austriji. Nigerijanski azilant na smrt je pretukao jedenog drugog azilanta u azilantskom domu.
Ovo je svakodnevnica u Njemačkoj i drugim zapadnim zemljama. Svaki dan se u Njemačkoj, negdje u nekom mjestu, dogodi najmanje desetak slučajeva zločina i kriminala od strane Merkeličinih “inžinjera” i “liječnika”, Manjih ili većih: tučnjave, krađe, uništavanje javne imovine, napadi noževima, seksualno napastovanje, silovanja, sukobi sa osoblljem azilantskih domova i sa policijom, itd. itd. I napokon i ubojstva.

Da podsjetim  na one neke ranije zločine Merkeličinih “inžinjera” i “liječnika” u zadnje 2-3 godine.

Kada bi ovdje popisali i objavili sve slučajeve, manje i veće, koje su počinili Merkelični migranti u zadnje 3 godine, trebalo bi jedno najmanje 500 stranica za to. Zato ovdje navodim samo neke slučajeve, one poznatije. Među svm tim slučajevima, bilo je i na stotine slučajeva seksualnog napostovanja i silovanja od strane arapskih migranta, među njima i brojni slučajevi pedofilije i zlostavljanja djece, Arapski  migranti posebno su bacili oko na djecu i maloljetnike i to posebno ljeti u kupalištima i gradskim bazenima, kada su kupališta puna ljudi svih starosnih dobi.

Beč, na Silvestrovo 2015. Devet iračkih migranta, silovali su  28-godišnju njemačku nastavnicu.. Oni su tu djevojku prvo napili alkoholom, onda je silovali sva devetorica, jedan za drugim, neki od njih i više puta. Petorica od tih 9 su prije toga već bili dobili azil u Austriji.

Bonn, svibanj 2016. Trojica marokanskih migranta na smrt su pretukli 17-godišnjeg Niklasa P.  Dok se nesretni mladić večeri vraćao iz kina. Najprije su ga izudarali šakama, pa kada je pao na pločnik i ležao bez svijesti, on da su ga još nemilosrdno tukli nogama u glavu. Niklas je podlegao teškim ranama. Samo jedan od trojice počinitelja je uhićen i suđeno mu je, druga dvojica su kidnula.

Skandalozno: marokanski ubojica je dobio samo blažu kaznu, jer je eto kao ustanovljeno da Niklas P. nije umro od udaraca nogom u glavu od strane Marokanaca, već da je od ranije u glavi imao neku slabu moždanu žilu. Dakle Niklas P. sam je kriv što je umro.

Köln, srpanj 2016:  šest migranta, azilanata iz Iraka i Sirije u dobi između 17 i 45 godina, seksualno su napastovali djecu u jednom javnom bazenu. Jedna dvanestogodišnja djevojčica prijavila je policiji ovog najstarijeg 45-godišnjeg migranta, koji je dirao djevojčicu na kraju klizalice u bazenu. Ostala petorica su na donjem kraju klizalice u bazenu, namjerno napravili zastoj, tako djevojčica nije mogla napustiti klizalicu, a ovaj 45-godišnjak ju je dirao.

Paderborn, ljeto 2016. Dvojica afganistanskih migranata (20 i 25 godina), brutalno su seksualno zlostvaljali 14-godišnjeg dječaka u svlačionici gradskog bazena. Drugi dječak, u dobi od 11 godina, koji je bio sa ovim 14-godišnjakom uspio je pobjeći i sakriti se.

Zwickau (pokrajina Saska) ljeto 2016. Arapski migranti stalno su napostovali žene i djevojke u gradskom bazenu, te mokrili i onanirali u bazen. Također su pratili djevojke koje su i išle u kabine za presvlačenje i silom pokušavali prodrijeti u te kabine i seksualno ih napostovati.

Reutlingen, kolovoz 2016. Sirijski migrant veliki nožem za rezanje kebapa je ubio  Poljakinju Jolantu K. On je htio hodati sa njom, ona je to odbila i on ju je ubio.

Freiburg, listopad 2016. Afganistanaski izbjeglica Hussein K. brutalno je silovao studenticu Mariu Ladenburger, pa ju je onda ubio, utopivši je u rijeci. Hussein K. je prije nego što je na poziv  Merkelice stigao u Njemačku, boravio već u Grčkoj, gdje je također napravio krivično djelo: gurnuo je jednu djevojku sa strme klitice i ova je zadobila teške tjelesne ozlijede. Maria Ladenburger se osobno angažirala za izbjeglice, a njen otac, kao niži dužnosnik EU, radi u Bruxellesu.

Bilo je stotine izvješća u njemački medijima o brutalnom šikaniranju manjinskih kršćanskih izbjeglica iz Sirije i Iraka, od strane agresivnih radikalnih većinskih muslimanskih izbjeglica u izbjegličkim i azilantskim domovima. Ovo je samo jedno od tih izvješća iz Stuttgarta prije 2 godine. Nakon što je stanje za kršćanske izbjeglice postalo neizdrživo u jednom izbjegličkom domu u Stuttgartu, jer su ih muslinaske izbjeglice stalno šikanirali i tukli, 30 kršćanskih izbjeglica morali su dobiti premještaj u jedno zasebno utočište.

Weiden (pokrajina Rheinland-Pfalz), ljeto 2016. Trojica sirijskih migranata seksualno su napostovali djevojčice u termalnom bazenu.
https://jungefreiheit.de/polit ik/deutschland/2016/syrer- sollen-maedchen-in-therme- begrapscht-haben/

München 2016. U gradskom bazenu Michaelibad u  gradskoj četvrti Neuperlach, trojica sirijskih migranata seksualno su napostovali dvije djevojčice od 14 godina.

2016. u vlaku za Würzburg. Merkeličin migrant iz Afganistana, sjekirom je brutalno napao i teško ozlijedio 5 kineskih turista iz Hong Konga, koji su zadobili teške tjelesne ozlijede, tako da su se liječnici morali boriti za njihove živote.

Berlin, uoči Božića 2016. Anis Amri, migrant iz Tunisa kamionom se zabio u ljude na jednom Božićnom sajmu i usmrtio 12 osoba, a mnoge druge ozlijedio.

Kirchheim/Teck  (pokrajina Baden-Württemberg), srpanj 2016. U gradskom bazenu, brojni arapski migranti seksualno su napostovali djevojčice u dobi između 10 i 14 godina.  Jedan od njih 17-godišnjak  sukobio se sa paziteljem bazena, koji  ga je bio upozorio na pravila ponašanja.  Zbog svega toga morala je intervenirati policija koja je stigla u bazen. Na to su oko 30 drugih migranta branili tog 17-godišnjaka, a jedan iranski migrant je skočio pazitelju na vrat i povalio ga na pod.  Ostali migranti derali su se na policajce i vikali im da su rasisti i svinje. Dvojica policajaca su zadobili lakše ozlijede.

Essen, ljeto 2016. Prilikom održavanja godišnje vjerske  fešte indijskih sikha u njihovom hramu, pred kojim se skupilo nekoliko tisuća sikha iz Njemačke i susjednih zemalja, Nizozemske i Belgije, jedan arapski migrant je podmetnuo požar pod hram sikha sa namjerom da ga uništi.

Bochum, prosinac 2016. Irački migrant Ziyad K. ,koji je stanovao u obliznjem azilantskom domu sa suprugom, silovao 2 studentice sa Bochumskog sveučilišta

Hamburg, lipanj 2017. Tri sirijska migranta uhvaćeni su pod sumnjom da su članovi ISIL-a i da su pripremali terorističke napade u Njemačkoj.

Herzberg (Brandenburg), srpanj 2017. 39-godišnji sirijski izbjeglica Mohammed H. pokušao je zaklati svoju poslodavku, 64-godišnju Njemicu Ilonu F. Ilona F. ima svoj frizerski salon i bila je zaposlila Mohammeda F. kao frizera. Ilona F je zadobila teške ozlijede opasne po život i morala biti hitno operirana.  Ona je imala kratku vezu sa sa Mohamedom F., ali kasnije  je prekinula tu vezu i Mohammed H ju je zato htio ubiti. I onda je prema podacima iz policije izišlo na vidjelo: “jadni” izbjeglica iz Sirije, koji je od 2015. u Njemačkoj, je oženjen, i on se sklonio u Njemačku, a u Siriji su mu žena i dvoje djece.

Norderstedt pokraj Hamburga, ljeto 2017. Uhićena dvojica afganistanskih izbjeglica,  jer su njih dvojica u gradskom bazenu „Arriba“  seksualno zlostavljali dvije djevojke, odnosno djevojčice. Jednoj je 14 godina, a drugoj 18.

Chemnitz, srpanj 2017. Arapski izbjeglica ubio volonterku, koja je radila u centru za izbjeglice kao prevoditeljica.

Kiel, srpanj 2017. U jednom šoping centru, oko 30 sirijskih i afganistanskih izbjeglica napostovali su 3 maloljetne djevojke u dobi od 15, 16 i 17 godina. Policija je uhitila nekoliko od tih 30 izbjeglica, koje su se na policijskoj postaji opirali, udarali su nogama policajce i pljuvali po njima.

Dessau-Roßlau, ljeto 2017. Četvorica azilanata iz Eritreje silovala su 56-godišnju siromašnu ženu, dok je ova po kontejnerima sakupljala prazne boce da dobije štogod sitnog novca za njih. Jedan od njih četvorice držao je ženi razbijenu bocu pod vratom i prijetio da ce je zaklati, ako se bude branila . Žena je imala rane po cijelom tijelu, rezove od oštrog stakla, natekline i udarce.

Darmstadt, ljeto 2017. Na  godišnjoj gradskoj fešti, mnogi arapski migranti napadali su i seksualno napostovali djevojke i žene. I to ponajviše maloljetne djevojke u dobi između 14 i 18 godina. Oko 26 djevojaka i njihovih roditelja, podnijeli su policiji kaznene prijave protiv migranata. Ovo je bila repriza masovnih seksualnih nasrtaja u Kölnu na Silvestrovo 2015., samo u manjem omjeru.

A evo koliko su te “izbjeglice”, navodno ugrožene, Die Welt je prije 2 godine izvjestio o tome da mnoge “izbjeglice” iz Sirije i Afganistana, idu kući, u Siriju i Afganistan, na odmor, pa se opet vraćaju u Njemačku. Dakle, idu tamo odakle su pobjegli navodno zbog toga jer im je navodno ugrožen život. Iako, po zakonu o azilu, svaki izbjeglica i azilant, koji napusti Njemačku, zapravo automatski gubi pravo na azil i boravak i ne smije više biti pušten da se vrati u Njemačku. Ali Merkeličnim “izbjeglicama” se i ovdje gledalo kroz prste i ovima koji su išli na odmor, ništa se nije desilo, oni su se opet vratili u Njemačku.

Branimir Karlo

Komentari

Continue Reading

Facebook

Popularno