Connect with us

B. Karlo

(VIDEO) Gdje je sad ono što je Zapad propagirao: samobitnost, sloboda, demokracija?

Published

on

Dr. Paul Craig Roberts, bivši novinar u Wall Street Journalu i nekadašnji službenik u Reaganovoj vladi, danas je, pored Willam F. Engdahla najveći kritičar američke politike. Ovo je jedan njegov, nešto malo skraćeni i preuređeni članak, koji je objavljivan na više neovisnih američkih i njemačkih poratala.

Bivši menadžer Goldman Sachsa, koji je sada šef Europske središnje banke (Mario Draghi), najavio je da će tiskati 720 milijardi godišnje, da bi politički dobro umreženim velikim bankama preuzeo njihove trule kredite. Nakon ove najave pao je tečaj eura, dok su tečajevi na burzama i švicarski frank skočili. Ovo što čini sada Draghi, je isto što čini i američka središnja banka, Federalni sustav rezervi (FED) u SAD: Politika takozvanog “kvalitativnog popuštanja” ima samo jedan cilj: da bogati postanu još bogatiji. Druga svrha ne postoji. Dobro pripremljeni kreditni instituti, koji su pokupovali državne dionice Grčke, Italije, Portugala i Španjolske za mali novac, prodaju te dionice po povoljnom tečaju ESB-a. U velikim dijelovima Europe, nezaposlenost je na razini depresije, mjere štednje su trajno prisutne. Ipak, unatoč tomu, burze povećavaju dobitak. Ovdje se očekuje da će se 60 milijardi eura koje će svaki mjesec tiskati Draghi i ESB, i plasirati na tržište, većinom odraziti u obliku rastućih tečaja. Likvidnost pogoni tržište dionica. Kamo bi inače drugo otiao sav taj novac? Nešto će preteći u švicarske franke, nešto u zlato, barem dok je zlato još u ponudi, ali tiskare ESB-a tiskaju novac, prije svega zbog toga, da bi se množilo bogatstvo onih 1% (ukoliko se dionice budu držale).

Daj državi previše kredita da bi ju – lakše opljačkali

FED i ESB napravili su od Zapada jedan svijet u kojemu jedna šaka aristokrata posjeduje sve. Takozvani “mjehurovi” na tržištu dionica su djelo središnjih banaka, jer po čistoj logici, nema razloga, da bi se investiralo u dionice. Razumni investori zato izbjegavaju kupovati dionice firmi. U mojoj knjizi “The Failure of Laissez Faire Capitalism”, pokazao pc-robertssam, kako je Goldman Sachs najprije naveo banke, da grčkoj vladi pozajme puno novca. Onda su bivši menadžeri Goldman Sachsa (među kojima je tada bio i sadašnji predsjednik ESB-a, Draghi), preuzeli zadatak, da rukovode grčkim financijama. Oni su nametnuli stanovništvu politiku štednje, da strani davaoci kredita ne bi pravili gubitke. Na ovaj način u Europi je uveden jedan novi princip, koji MMF nemilosrdno sprovodi u prezaduženim državama Latinske Amerike i trećega svijeta. Ovaj princip funkcionira ovako: ako strani davaoci kredita i banke naprave grešku, i dadnu previše novca vladama država i tako ih tjeraju u zaduženost, greška se ispravlja tako da se opljačka siromašno stanovništvo tih država. Mirovine, socijalni izdatci i radna mjesta u državnoj službi, sve to se reže, ili ukida, a vrijedni resursi te države prodaju se u bescjenje. I svaka vlada svake te države, mora podržavati američku vanjsku politiku. Ovo je savršeno opisano u knjizi Johna Perkinsa “Ispovjesti jednog economic hitmena”. Ovu knjigu trebate obavezno pročitati, da imate pojma o tomu, kako su SAD korumpirana i zla država. Perkins pokazuje u knjizi, da se nekoj državi namjerno dijeli previše kredita, upravo sa ciljem da bi ju se opljačkalo.

 

Primjer Grčke – kako se uništava suverenitet države

Upravo to je ono što je učinio Goldman Sachs sa Grčkom, namjerno ili nenamjerno. Grcima je trebalo dugo da to shvate, ali ne svima, jer na zadnjim izborima još uvijek je puno ljudi glasovalo za dvije glavne grčke stranke, Socijaliste iz PASOK-a i pučane iz “Nove demokracije”, koji su se godinama smjenivale na vlasti i prodali grčku državu i narod stranim bankama. Ali i nova stranka, Siriza, koja je sada na vlasti, vjerojatno neće moći ništa napraviti. 36,5 % glasova za Sirizu, ipak nije tolliko puno (iako je dovoljno za sastaviti vladu zajedno sa desnom strankom), i taj postotak pokazuje, da mnogi Grci još uvijek nisu svjesni toga, kako su ih bogati bankari odveli u nevolju i opljačkali. Pored toga, nova grčka vlada se mora uhvatiti u koštac sa teškim protivnicima – velikim bankama, koje su kupile grčke državne dionice, sa vladama onih država članica EU, koje su u službi tih banaka, sa EU koja dužničku krizu koristi za to, da uništi suverenost država članica EU. Kao i sa Wahingtonom, koji podržava Bruxelles u namjeri, da ukine suverenost država članica EU i uspostavi jednu europsku državu, jer Washingtonu je lakše kontrolirati jednu vladu, nego 28 vlada.

Gdje je ono što je Zapad propagirao: samobitnost, sloboda, demokracija?

Medijske kurve u službi zapadne financijske oligarhije, su se po zadatku okomili na grčku vladu, da ne smije stavljati na kocku članstvo Grčke u euro-zonu, da ne smije skretati sa zadanog programa štednje, koji su strane vlade i banke nametnuli grčkim građanima u suradnji sa svojim slugama, bivšom grčkom vladom iz stranke “Nova demokracija”. Iako, formalno nije predviđena procedura za izbacivanje jedne države iz euro zone, Grcima se prijeti, da će ih se izbaciti. Ali nešto bolje, od toga, da budu izbačeni iz euro zone i EU, Grčkoj se ne može dogoditi. Bez vlastite valute jedna nacija nije suverena, već je ona vazal jedne druge države, druge sile. Nacija koja nema svoju vlastitu valutu, ne može financirati svoje vlastite potrebe. Velika Britanija je recimo član EU, ali je zadržala svoju vlastitu valutu i nije podložna ESB-u. Država koja nema svoj vlastiti novac, je nitko i ništa. Da SAD nemaju svoj dolar, onda na svjetskoj sceni ne bi uopće igrali nikakvu ulogu. EU i euro utemeljeni su na prjevari i obmani. Suverenost država članica EU je ograničena. Pa gdje je sada ono što je Zapad propagirao: samobitnost, sloboda, demokarcija? Kamo su nestali? Sve su to prazne fraze bez sadržaja. Cijeli Zapad nije ništa drugo već veliki sustav za izrabljivanje stanovništva od strane onih 1% bogatih i moćnih koji kontroliraju sve vlade Zapada.

SAD: fiktivna “New Economy” i “Offshoring” ne donose nova radna mjesta…

Sustav pljačke stanovništva u SAD ne temelji se na prezaduživanju, jer je dolar vodeća svjetska valuta. To znači, SAD mogu sebi tiskati novca koliko hoće, da bi platili račune i izravnali dugove. U SAD, radno stanovništvo se pljačka na taj način, što se radna mjesta iz SAD preseljavaju izvan SAD-a, u druge države. Američke firme su skužile da mogu povećati dobit, ako proizvodnju presele u inozemstvo, u države u kojima je sve to jeftinije. Firme koje to još nisu skužile, o tomu informira Wall Street i upozorava ih da ako to ne učine, da će biti kupljene od drugih većih firmi. Smanjeni troškovi proizvodnje i radne snage u inozemstvu, donose američkim firmama veću dobit i rastuće tečajeve dionica na burzama, ogromne dodatne plaće (bonus nagrade) za mendažere i kamate za vlasnike dionica. “Offshoring” (preseljenje proizvodnje iz SAD u inozemstvo) masivno je produbio ionako veliki jaz između dohotka i raspodjele blagostanja U SAD. Kapitalu je uspjelo poptuno opljačkati radnike. Ekonomisti kao Michael Porter i Matthew Slaughter (u stvarnosti su to propagandisti velikih koncerna) obećavali su američkom narodu, da će mu fiktivno “novo gosopodarstvo” (»new economy«) stvoriti bolja, bolje plaćena i čistija radna mjesta. I da Amerikanci trebaju biti sretni, što su američke firme teške poslove pri kojima se prljaju ruke, preseili u inozemstvo. Kako sam dokazao nekoliko godina kasnije, nema znakova, za navodna radna mjesta koja su stvorena zahvaljujući »new economy«. Umjesto toga postotak zaposlenih je drastično pao i mnogi nezaposleni ne mogu pronaći sebi razuman posao, koji bi bio dovoljan za egzistenciju. Ono što se danas nudi je ponajviše samo polovično zapošljenje, većinom na polju usluge. Da bi sastavili kraj sa krajem, mnogi Amerikanci moraju raditi danas dva ili tri takva posla, dakle raditi na više mjesta. Bolničko osiguranje? mirovinsko osiguranje? Ništa od toga. Iako je sve ovo u međuvremeno dokazano i potvrđeno činjenicama, all isti oni plaćeni propagandni novinari i mediji, koji su ranije uljepšavali pljačku radništva i uništenje sindikata, sada pričaju bajke da će radna mjesta koje su američke firme preselile u inozemstvo, biti ponovo vraćena u SAD.

Medijski spinovi: Reshoring ili povrat firmi u SAD

Ranije nam je ta propaganda tupila da će nas spasiti “offshoring”, a sada nam tupi da će nas spasiti »reshoring« – dakle povratak američkih firmi i radnih mjesta u SAD.

Međutim, uopće nema takvih znakova da se to događa, niti se te firme vraćaju u SAD, niti ima novih obećanih radnih mjesta. To je ona ista predstava kao i uvijek: američki narod se tlači i porobljava ga se, zato što narod ne shvaća i vjeruje u laži koje mu servira ta propaganda. Amerikanci sjede mirno pred televizorom i gledaju Fox News i CNN i druge postaje, čitaju New York Times itd. i sve vjeruju tim lažovima. Ako Vas interesira kako mediji varaju američki narod čitajte “Povijest američkog naroda” Howarda Zinna, ili “Neispričana povijest Sjedinjenih država”, Olivera Stonea i Petera Kuznicka. Mediji pomažu vladi, a privatni oligarsi i koncerni koji tu vladu drže u šaci i od toga imaju profit, pranjem mozga kontroliraju smekšanu javnost.

Mi moramo umarširati u Afganistan, zato što tamo jedna politička grupacija podržava Bin Ladena,- onog Bin Ladena, kojega su SAD bez ijednog dokaza optužile da je bio odgovoran za napade 11. rujna 2001.

Vojno-industrijski kompleks i Wall Street vode igru …

Mi moramo umarširati u Irak, jer Sadam posjeduje “oružje za masovno uništenje”. Ma da naravno da on ima to oružje, iako su inspektori UN-a za istragu rekli nešto sasvim drugo. Mi moramo srušiti Gadafija, zato što…. ah, ove laži najbolje je odmah zaboraviti.. Mi moramo srušiti Asada, jer je navodno upotrijebio kemijsko oružje. Pa kako to, kada svi dokazi govore suprotno? Nema veze. Rat, rat, rat – to je sve što Washington želi. To donosi novac u blagajne vojno-industrijskog kompleksa, koji čini najveći dio brutonacionalnog prihoda SAD-a i ta vojna industrija, zajedno sa bankama sa Wall Streeta i izraelskim lobijem u Americi, su najveći financijski sponzori dvaju velikih stranka u SAD, koje se stalno smjenjuju na vlasti. Tko se suprostavi lažima i pokuša iznijeti činjenice toga se demonizira.

“Russia Today opasan kao i Boko Haram”

Nedavno je, novi ravnatelj državnog američkog radija i televizije, izjavio da je kanal “Russia Today” isto tako opasan kao i terorističke skupine Boko Haram i ISIL. To je naprosto absurdna optužba, koja služi vjerojatno za to, da se pripremi teren, da se podružnica TV Russia Today u SAD ukine i zabrani. Upravo tako je napravila britanska vlada-marioneta Washingtona, koja je u Velikoj Britaniji ukinula i zabranila emitiranje iranske tv postaje na engleskom “Press TV”. Dakle, britansko i američko stanovništvo smije gledati i slušati samo one vijesti, koje im servira njihova vlada. Sve drugo što se ne slaže sa američkim viđenjem, nije dopušteno. Eto dokle je došlo sa “slobodom” na Zapadu.

B. Karlo

Komentari

B. Karlo

Arapski migrant, koji je prije tri godine na smrt pretukao 17-godišnjeg Nijemca i na sudu je oslobođen optužnice, opet pretukao drugu osobu!

Published

on

Ovaj je portal  izvjestio je o smrti 17-godišnjeg Niklasa Pöhlera, kojega su, početkom svibnja 2016., u Bonnu brutalno pretukla trojica arapskih migranata.


Oni su nesretnog mladića tukli do besvjesti i kada je ležao na pločniku, još su ga bjesomučno udarali nogama u glavu. Niklas je malo kasnije podlegao teškim ozlijedama. Policija je tada uspjela uhvatiti samo jednog od trojice počinitelja, druga dvojica su pobjegli. Taj uhvaćeni počinitelj, Walid S. , podrijetlom iz Maroka, bio je optužen za ubojstvo bez predumišljaja.

Međutim, zahvaljući spretnim odvjetnicima (koje imaju svi migranti, iako su odvjetnici u Njemačkoj astronomski skupi) i poznatom popustljivošću smiješnog njemačkog pravosuđa, koje, namjerno gleda kroz prste arapskim migrantima, Walid S. na koncu je oslobođen optužnice i pušten na slobodu! 

Jer, je  Walid S. rekao da je nevin, jer je svaljivao krivicu na drugu dvojicu počinitelja i jer je sud na koncu ustanovio  da je Niklas Pöhler od ranije imao neku smetnju u jednoj moždanoj žili u glavi i da je od ustvari umro od toga, a ne od brutalnih udaraca Walida S. i ostale dvojice počinitelja. Dakle, Niklas Pöhler je sam imao peh, što je umro. Ta sramotna i skandalozna presuda nije jedina takva u propadajućujoj državi Njemačkoj, ali je jedna od najpoznatijih. Treba spomenuti i sličan slučaj premlaćivanja u gradiću Köthenu u (pokrajini Brandenburg), u rujnu prošle godine. 

Dogodio se, samo nekoliko dana  nakon ubojstva Daniela Hilliga od strane sirijskih i iračkih migranata u Chemnitzu, ubojstva koje je izazvalo bijesne prosvjede građana Chemnitza i reakciju Merkeličine vlade, koja je tada faktički krenula u otvoreni rat protiv vlastitig domicilnog naroda. U Köthenu je skupina Merkeličinih arapskih migranta, pretukla jednog mladog Nijemca, koji je također podlegao teškim ozlijedama. Međutim, vlasti i lažljivi mainstream mediji su skoro pa radosno izvjestili, da taj mladić nije umro od udaraca tih migranata, već da je jadnik od ranije imao srčanu manu i od toga je umro, Dakle, što ćeš, opet peh.

U propadajućoj državi Njemačkoj, za takozvani “govor mržnje” na socijalnim mrežama se dobiva zatvor, ali za ubojstvo ne.
Dakle Marokanac  Walid S. je, prije nešto manje od 3 godine bio oslobođen optužbe za ubojstvo Niklasa P. I sada je taj isti Walid S. opet sudjelovao u premlaćivanju jedne osobe. Odnosno, slučaj se desio još u listopadu 2017., ali je  izišao u javnost, tek godinu dana kasnije. Odnosno, tek godinu dana nakon što se slučaj odigrao, tek tada je policija pokrenula istragu. Opet se sve odigralo u Bonnu, opet u istoj gradskoj četvrti Bad Godesberg. Dok je bio glavni grad Zapadne Njemačke (do 1990.), to je bila diplomatska četvrt, u kojoj su stanovalo diplomatsko osoblje iz mnogih država svijeta i fino građanstvo. Nakon preseljenja njemačkog glavnog grada iz Bonna u Berlin, Bad Godeseberg je postala četvrt u kojoj vladaju migranti, većinom arapski i turski.

I ovaj slučaj je opet bio sličan, kao i onaj slučaj premlaćivanja Niklasa Pöhlera. Samo što je žrtva ovaj put preživjela premlaćivanje. I opet, odnosno, kao i uvijek, kada je riječ o arapskim “inžinjerima i liječnicima”: “junačine”,  navale svi na jednoga, koji se ne može braniti.

Walid S. i još četvorica njegovih pajdaša, napali su jednog 23-godišnjaka i brutalno ga premlatili, tako da je ovaj zadobio teške tjelesne ozlijede, nos mu je slomljen na više mjesta i lice mu je tako unakaženlo, da ga se ne može prepoznati.  Glasnogovornik državnog tužiteljstva Bonna, potvrdio, je na upit lokalnih novina “General Anzeiger”, da se protiv Walida S. i ostale četvorice napadača, vodi istraga, “zbog nanošenja tjelesnih ozlijeda.”

Branimir Karlo

Komentari

Continue Reading

B. Karlo

Norvežanka koju su ISIL-ovci u Maroku likvidirali, u Norveškoj se borila protiv islamofobije!

Published

on

Brutalno ubojstvo dvije skandinavske turistkinje u Maroku od strane pripadnika ISIL-a, nedavno je šokiralo europsku i svjetsku javnost.
Louisa Vesterager Jespersen iz Danske (24 godine) i Maren Ueland (28 godina) iz Norveške u Maroku su uhvatili koljači ISIL-a i zaklali ih.

Norvežanki su čak likvidirali i sve to snimili i postavili na internet! Danska policija je potvrdila da je snimka dekapitiranja autentična.  Dvije djevojke su ubijene u blizini staze za Toubkal, najvišeg vrha planinskog lanca Atlas.

Maren Ueland u Norveškoj se zalagala protiv “islamofobije”. Ona je prije nekoliko godina na svojoj stranici na Facebooku objavila i lajkala video uradak, koji kritizira “islamofobiju”. Portal Morocco World News objavio je fotografiju isječka njenog korisničkog računa na Facebooku od prije nekoliko godina, gdje se to vidi.

Taj video uradak se zvao: “Ne ocjenjujte ljude na osnovu njihovog izgleda”. Sadržaj tog video uratka: Jedna žena europskog izgleda  sa svojom kćeri, ide ulicom.  Ona vidi jednog muškarca arapskog izgleda, sa bradom, koji nosi sportsku tašnu. Žena nepovjerljivo gleda prema tom muškarcu. Odjednom, nekoliko policajaca trči u pravci tog bradonje. Tako da ta žena misli, da policajci žele uhititi njega. Međutim policajci protrče pored tog bradonje i oni ustvari hvataju jednog drugog muškarca europskog izgleda. Na kraju kamera pokazuje, da je ovaj bradonja ustvari brižni otac, koji ima svoju malu kćerkicu, kojoj pomaže da se vozi na romobilu

Branimir Karlo

izvori: de.sputniknews.com | pi-news.com

Komentari

Continue Reading

B. Karlo

Migranti tuku, siluju …? Ma ne, kakvi. Ne bi oni ni mrava zgazili. Sve laž i izmišljotina!

Published

on

Glavne perjanice Sorosevih propagandista u hrvatskim korporativnim medijima, kao Ante Tomić, Gordan Duhaček ili Jurica Pavičić, kada se sastanu u nekom zagrebačkom kafiću i kada su među četiri zida sami među sobom, vrlo vjerojatno ni sami osobno ne vjeruju, u onu propagandu o jadnim migrantima, koju drobe hrvatskim građanima.

Ali gazda Soros plaća dobro, to je jedan razlog za tu lažljivu propagandu, a drugi je razlog: desničari i “katolibani”, ne smiju imati pravo. Ni po koju cijenu.

Zato je Tomić nedavno u Slobodnoj Dalmaciji i Jutarnjem  napisao propagandni uradak,  u kojem  pokušao uvjeriti da nema nikakve opasnosti od migranta, da zadrti desničari samo izmišljaju opasnost i izmišljaju laži da migranti  prave nerede, tuku, siluju, ubijaju. U stvari Tomićeve kolume su uvijek jedan te isti članak, samo svaki put prežvakan na malo drugačiji način. Desničari i katolici, su uvijek ti koji su zli i krivi za sve. To je ono što se provlači kroz svaki Tomićev uradak, bilo o kojoj temi da piše. Na njegov poznati način, uvijek istog lošeg  sarkazma.

I naravno kao i uvijek, poznata udbaška taktika: da bi skrenuo pažnju sa stvarne teme i da bi relativizirao i umanjio  stvarni problem, ubaci nešto što nema veze s temom, da bi stvorio nekakvu debelo nategnutu, umjetnu i ustvari kretensku ravnotežu.  To je stara škola, koju koristi cijela plaćenička Soroseva kamarila, a posebno stari majstor, tipa Inoslav Bešker.

Kada je Tomić lani pisao o temi  masovnih seksualnih zlostavljanja u Hollywoodu, koji su izišli na vidjelo nakon što je otkrivena prljava prošlost moćnog holivudskog producenta Harveya Weinsteina, Tomić je to relativizirao, vjerovali ili ne sa Ivicom Todorićem!  Antiša  se najprije, kofol čudio, kako su tako liberalni i napredni, ljudi kao Weinstein i ostali, mogli biti tako gnjusni i pokvareni , jer su po Tomiću, samo desničari i konzervativci, gnjusni i pokvareni, pa je onda to relativizirao ovako: ma nema veze što je Weinstein zlostavljao 70 i nešto žena, jer Todorić je puno gori, Todorić je zlostavljao cijelu Hrvatsku.

A sada je Tomić, sa tom taktikom skretanja pažnje i relativizacije problema migranata koji navaljuju u Hrvatsku,  ubacio Ahmiće… i Daria Kordića i Aleksandru Zec i Mirka Norca i biskupa Košića…itd., sve ono što jugorojunaška i soroševa kamarila godinama neprekidno vrti kao pokvarenu ploču.

Po Tomiću, Pavičiću, Duhačeku, i ostalim propagandnim piskaralama, jedino se desničari, nacionalisti, konzervatici i “katolibani” protive migrantima, inače svi ostali  jedva čekaju da ih prime.

Kina nije ni desničarska, ni kršćanska, ni katolička država. Već komunistička i ateistička. Ali ta komunistička i ateistička Kina ne želi primiti ni jednog izbjeglicu i migranta iz arapskih i islamskih država u svoju državu. Da podsjetim; Kina graniči sa Afganistanom i Pakistanom, dvijema državama, iz kojih dolazi veliki broj migranta, od kojih mnogi bauljaju i po BiH, uz granice Hrvatske. I ne samo to. Već kineske vlasti ne dozvoljavaju ulazak u Kinu, niti njemačkim državljanima turskog podrijetla! Tjednik “Wirtschaftswoche” je lani izvjestio, da  Kina uskraćuje vizu za ulazak u Kinu, njemačkim državljanima, turskih korjena. Ako nekom njemačkom državljaninu u njegovoj putovnici ne piše ime i prezime, naprimjer Hans Müller, već Murat Ahmet,  nema vize i ulaska u Kinu. Svejedno, što taj ima njemačku putovnicu.  Sada bi europski fanatici ljevičarsko-multikulturalne ideologije i soroščad odmah drečali “diskriminacija”, “rasizam! ksenofobija!. Ali Kineze to uopće ne svrbi. Jer se oni brinu za suverenost svoje države.

Kaže Antiša u svom članku, onako ležerno, samodopadno, kao i uvijek: ma sve je to laž da migranti,  rade kriminal i zločine, sve izmislili zadrti desničari. Citat: “Ove tri priče, kao i sve druge o izbjegličkim zločinima koje ćete naći na društvenim mrežama i desničarskim portalima, su lažne…”

Ma da, naravno, sve laž. Evo i ova najnovija priča od prije tri dana je laž:

Grad Steyr u Austriji: 17-godišnji afganistanski azilant Saber Akhondzada nožem je ubio 16-godišnju austrijsku djevojku Michelle i to u njenoj vlastitoj kući!! Odnosno u kući njenih roditelja, sa kojima je djevojka živjela.  Izgleda da je djevojka bila u kratkoj vezi sa njim, pa je onda prekinula vezu i Afganistanac to nije mogao podnijeti, ušuljao se u kuću u njenu sobu i ubio je. Kada je njena majka, kasno navečer oko 11 sati htjela vidjeti što je sa djevojkom, vrata njene sobe iznutra su bila su zaprečena sa jednim sandukom, tako da je teškom mukom otvorila vrata. Kada je ušla u sobu, našla je mrtvu kći, a prozor sobe je bio otvoren. Ubojica je kidnuo kroz prozor i nalazi se u bijegu. Austrijska policija traga za njim i raspisala je potjernicu za cijelu Europu.

Na žalost ovo nije laž i izmišljotina “desničarskih portala”, već brutalna istina, o kojoj su javili i austrijski mainstream mediji.

Još jedna brutalna istina. Kao i ova priča, koja se također odigrala nedavno, koja je šokirala javnost:

Wittenburg, u njemačkoj pokrajini Mecklenburg-Vorpommern. Afganistanski migrant (20 godina), kojemu je zahtjev za azilom odbijen, zaklao je 85-godišnjeg umirovljenika, u njegovoj kući, dok je ovaj spavao. Kći tog ubijenog umirovljenika, radila je kao volonterka za pomoć izbeglicama i ona je osobno angažirala ovog Afganistanaca, da se brine o njenom starom ocu. Nakon što je ubio njenog oca, Afganistanac je utekao, ali je malo kasnije uhićen. I ovo nije izmislio nikakv “desničarski” portal, već je javio mainstream kanal NTV.

Još jedan sliučaj od prije nekoliko dana:

München. Šestorica afganistanskih migranata u dobi  između 17 i 28 godina, brutalno su silovali 15-godišnju djevojku i to puna 4 dana. Oni su uhićeni i sjede u zatvoru.

Još nekoliko slučajeva, koji su se odigrali samo u zadnjih nekoliko tjedana:

Ahaus, pokrajina Nordrhein-Westfallen. Nigerijanski azilant u azilantskom  domu, nožem je ubio jednu djevojku-Indijku, koja je kao osoblje radila u tom domu.

Cottbus. Sirijci noževima napali i ozlijedili 5 Nijemaca

Köln. Sirijac podmetnuo požar u glavnom kolodovoru, jedna 14-godisnja djevojčica zadobila je teške opekotine, morala je biti operirana 7 puta do sada.

Bietigheim-Bissingen, (pokrajina Baden-Württenberg). Migrant iz Gambije divljao je u izbjegličkom domu i vrijeđao osoblje doma. Osoblje je pozvalo policiju. Došla su dva policajca, koja su se stigli u hodnik pred sobu ovoga Gambijca, koja se nalazi na katu.  To je vanjski hodnik, koji izgleda kao dugački balkon i ima ogradu. Gambijac se zaletio u jedog policajca, želeći ga gurnuti preko ograde dolje u dvorište, na tvrdi beton, Policajac je bio u životnoj opasnosti. Ipak, uz pomoć drugog policajca uspio se otrgnuti i savladati gambijskog migranta. Koji je uhićen zbog pokušaja ubojstva.

Augsburg. Azilant iz Gambije napao i pretukao 22-godišnju djevojku

Prenzlau (pokrajina Brandenbug). Afganistanski migrant nožem napao i povrijedio Nijemca.

Warendorf, pokrajina Nordrhein-Westfalen. Trojica migranta; Sirijac, Afganistanac i Egipćanin ispred jednog diska teško pretukli jednog 34-godišnjeg mladića, tako da mu je život bio u opasnosti.

Chemnitz, pokrajina Saska. Alžirski migrant pokušao je seksualno napastovati dvije djevojke, (15 i 18 godina). Kada su se one počele opirati, onda ih je Alžirac udarao šakama i nogama.

Dortmund. U jednom azlantskm domu, jedan nigerijski azilant napao je nožem najprije jednog drugog azilanata  i ranio ga, onda je napao i policajce koji su stigli da interveniraju, pa su ga policajci morali onesposobiti uporabom  vatrenog oružja.

Ortona, Italija. Somalijski migrant  najprije je kamenom u glavu udario jednu 68-godišnju ženu, pa je onda silovao.

Nordhausen, pokrajina Thüringen. Trojica migranta, iz Libije, Iraka i Somalije stalno su seksualno napostovali djevojke u jednom  disku. Kada su ih zaštitari tog diska pokušali dovesti u red, oni su zaštitare pljuvali i psovali, a kasnije je stigla policija, pa su napali i jednog policajca sa krhotinama razbijene boce

Chemnitz: sirijski azilant napao i silovao ženu, sa jako hendikipiranim vidom, dakle polu-slijepu ženu. Čekao ju je u hodniku zgrade gdje ona stanuje i silovao.

Apolda (pokrajina Brandenburg). U ovom gradiću od 22.000 stanovnika vlada nasilje od strane mnogih azilanata koji su smješteni u azilantskom domu. Jedan od njih, jedan od je Libijac Moutaz Z., koji je dilao drogom, krao, tukao se, napadao druge azilante, osoblje doma, pa i policajce, Jednog službenika doma napao je sa razbijenim galonom od marmelade, a svom cimeru u sobi u azilantskom domu, zabio je viljušku u vrat. Samo u prvoj polovici 2018. policija je morala intervenirati preko 100 puta u ovom azilantskom domu. Prije nekoliko tjedana, jedan marokanski azilanat, pretukao je jednog 53-godišnjeg Nijemca, ispred prodavonice Kauflanda u ovom gradu. Jedan drugi azilant iz Afganistana napao je jednog 38-godišnjeg stanovnika Apolde. Azilanti masovno kradu po prodavonicama,  i svakodnevno seksualno napastuju djevojke i žene, tuku i prave nasilje

Maria Enzersdorf, gradić u  Austriji. Nigerijanski azilant na smrt je pretukao jedenog drugog azilanta u azilantskom domu.
Ovo je svakodnevnica u Njemačkoj i drugim zapadnim zemljama. Svaki dan se u Njemačkoj, negdje u nekom mjestu, dogodi najmanje desetak slučajeva zločina i kriminala od strane Merkeličinih “inžinjera” i “liječnika”, Manjih ili većih: tučnjave, krađe, uništavanje javne imovine, napadi noževima, seksualno napastovanje, silovanja, sukobi sa osoblljem azilantskih domova i sa policijom, itd. itd. I napokon i ubojstva.

Da podsjetim  na one neke ranije zločine Merkeličinih “inžinjera” i “liječnika” u zadnje 2-3 godine.

Kada bi ovdje popisali i objavili sve slučajeve, manje i veće, koje su počinili Merkelični migranti u zadnje 3 godine, trebalo bi jedno najmanje 500 stranica za to. Zato ovdje navodim samo neke slučajeve, one poznatije. Među svm tim slučajevima, bilo je i na stotine slučajeva seksualnog napostovanja i silovanja od strane arapskih migranta, među njima i brojni slučajevi pedofilije i zlostavljanja djece, Arapski  migranti posebno su bacili oko na djecu i maloljetnike i to posebno ljeti u kupalištima i gradskim bazenima, kada su kupališta puna ljudi svih starosnih dobi.

Beč, na Silvestrovo 2015. Devet iračkih migranta, silovali su  28-godišnju njemačku nastavnicu.. Oni su tu djevojku prvo napili alkoholom, onda je silovali sva devetorica, jedan za drugim, neki od njih i više puta. Petorica od tih 9 su prije toga već bili dobili azil u Austriji.

Bonn, svibanj 2016. Trojica marokanskih migranta na smrt su pretukli 17-godišnjeg Niklasa P.  Dok se nesretni mladić večeri vraćao iz kina. Najprije su ga izudarali šakama, pa kada je pao na pločnik i ležao bez svijesti, on da su ga još nemilosrdno tukli nogama u glavu. Niklas je podlegao teškim ranama. Samo jedan od trojice počinitelja je uhićen i suđeno mu je, druga dvojica su kidnula.

Skandalozno: marokanski ubojica je dobio samo blažu kaznu, jer je eto kao ustanovljeno da Niklas P. nije umro od udaraca nogom u glavu od strane Marokanaca, već da je od ranije u glavi imao neku slabu moždanu žilu. Dakle Niklas P. sam je kriv što je umro.

Köln, srpanj 2016:  šest migranta, azilanata iz Iraka i Sirije u dobi između 17 i 45 godina, seksualno su napastovali djecu u jednom javnom bazenu. Jedna dvanestogodišnja djevojčica prijavila je policiji ovog najstarijeg 45-godišnjeg migranta, koji je dirao djevojčicu na kraju klizalice u bazenu. Ostala petorica su na donjem kraju klizalice u bazenu, namjerno napravili zastoj, tako djevojčica nije mogla napustiti klizalicu, a ovaj 45-godišnjak ju je dirao.

Paderborn, ljeto 2016. Dvojica afganistanskih migranata (20 i 25 godina), brutalno su seksualno zlostvaljali 14-godišnjeg dječaka u svlačionici gradskog bazena. Drugi dječak, u dobi od 11 godina, koji je bio sa ovim 14-godišnjakom uspio je pobjeći i sakriti se.

Zwickau (pokrajina Saska) ljeto 2016. Arapski migranti stalno su napostovali žene i djevojke u gradskom bazenu, te mokrili i onanirali u bazen. Također su pratili djevojke koje su i išle u kabine za presvlačenje i silom pokušavali prodrijeti u te kabine i seksualno ih napostovati.

Reutlingen, kolovoz 2016. Sirijski migrant veliki nožem za rezanje kebapa je ubio  Poljakinju Jolantu K. On je htio hodati sa njom, ona je to odbila i on ju je ubio.

Freiburg, listopad 2016. Afganistanaski izbjeglica Hussein K. brutalno je silovao studenticu Mariu Ladenburger, pa ju je onda ubio, utopivši je u rijeci. Hussein K. je prije nego što je na poziv  Merkelice stigao u Njemačku, boravio već u Grčkoj, gdje je također napravio krivično djelo: gurnuo je jednu djevojku sa strme klitice i ova je zadobila teške tjelesne ozlijede. Maria Ladenburger se osobno angažirala za izbjeglice, a njen otac, kao niži dužnosnik EU, radi u Bruxellesu.

Bilo je stotine izvješća u njemački medijima o brutalnom šikaniranju manjinskih kršćanskih izbjeglica iz Sirije i Iraka, od strane agresivnih radikalnih većinskih muslimanskih izbjeglica u izbjegličkim i azilantskim domovima. Ovo je samo jedno od tih izvješća iz Stuttgarta prije 2 godine. Nakon što je stanje za kršćanske izbjeglice postalo neizdrživo u jednom izbjegličkom domu u Stuttgartu, jer su ih muslinaske izbjeglice stalno šikanirali i tukli, 30 kršćanskih izbjeglica morali su dobiti premještaj u jedno zasebno utočište.

Weiden (pokrajina Rheinland-Pfalz), ljeto 2016. Trojica sirijskih migranata seksualno su napostovali djevojčice u termalnom bazenu.
https://jungefreiheit.de/polit ik/deutschland/2016/syrer- sollen-maedchen-in-therme- begrapscht-haben/

München 2016. U gradskom bazenu Michaelibad u  gradskoj četvrti Neuperlach, trojica sirijskih migranata seksualno su napostovali dvije djevojčice od 14 godina.

2016. u vlaku za Würzburg. Merkeličin migrant iz Afganistana, sjekirom je brutalno napao i teško ozlijedio 5 kineskih turista iz Hong Konga, koji su zadobili teške tjelesne ozlijede, tako da su se liječnici morali boriti za njihove živote.

Berlin, uoči Božića 2016. Anis Amri, migrant iz Tunisa kamionom se zabio u ljude na jednom Božićnom sajmu i usmrtio 12 osoba, a mnoge druge ozlijedio.

Kirchheim/Teck  (pokrajina Baden-Württemberg), srpanj 2016. U gradskom bazenu, brojni arapski migranti seksualno su napostovali djevojčice u dobi između 10 i 14 godina.  Jedan od njih 17-godišnjak  sukobio se sa paziteljem bazena, koji  ga je bio upozorio na pravila ponašanja.  Zbog svega toga morala je intervenirati policija koja je stigla u bazen. Na to su oko 30 drugih migranta branili tog 17-godišnjaka, a jedan iranski migrant je skočio pazitelju na vrat i povalio ga na pod.  Ostali migranti derali su se na policajce i vikali im da su rasisti i svinje. Dvojica policajaca su zadobili lakše ozlijede.

Essen, ljeto 2016. Prilikom održavanja godišnje vjerske  fešte indijskih sikha u njihovom hramu, pred kojim se skupilo nekoliko tisuća sikha iz Njemačke i susjednih zemalja, Nizozemske i Belgije, jedan arapski migrant je podmetnuo požar pod hram sikha sa namjerom da ga uništi.

Bochum, prosinac 2016. Irački migrant Ziyad K. ,koji je stanovao u obliznjem azilantskom domu sa suprugom, silovao 2 studentice sa Bochumskog sveučilišta

Hamburg, lipanj 2017. Tri sirijska migranta uhvaćeni su pod sumnjom da su članovi ISIL-a i da su pripremali terorističke napade u Njemačkoj.

Herzberg (Brandenburg), srpanj 2017. 39-godišnji sirijski izbjeglica Mohammed H. pokušao je zaklati svoju poslodavku, 64-godišnju Njemicu Ilonu F. Ilona F. ima svoj frizerski salon i bila je zaposlila Mohammeda F. kao frizera. Ilona F je zadobila teške ozlijede opasne po život i morala biti hitno operirana.  Ona je imala kratku vezu sa sa Mohamedom F., ali kasnije  je prekinula tu vezu i Mohammed H ju je zato htio ubiti. I onda je prema podacima iz policije izišlo na vidjelo: “jadni” izbjeglica iz Sirije, koji je od 2015. u Njemačkoj, je oženjen, i on se sklonio u Njemačku, a u Siriji su mu žena i dvoje djece.

Norderstedt pokraj Hamburga, ljeto 2017. Uhićena dvojica afganistanskih izbjeglica,  jer su njih dvojica u gradskom bazenu „Arriba“  seksualno zlostavljali dvije djevojke, odnosno djevojčice. Jednoj je 14 godina, a drugoj 18.

Chemnitz, srpanj 2017. Arapski izbjeglica ubio volonterku, koja je radila u centru za izbjeglice kao prevoditeljica.

Kiel, srpanj 2017. U jednom šoping centru, oko 30 sirijskih i afganistanskih izbjeglica napostovali su 3 maloljetne djevojke u dobi od 15, 16 i 17 godina. Policija je uhitila nekoliko od tih 30 izbjeglica, koje su se na policijskoj postaji opirali, udarali su nogama policajce i pljuvali po njima.

Dessau-Roßlau, ljeto 2017. Četvorica azilanata iz Eritreje silovala su 56-godišnju siromašnu ženu, dok je ova po kontejnerima sakupljala prazne boce da dobije štogod sitnog novca za njih. Jedan od njih četvorice držao je ženi razbijenu bocu pod vratom i prijetio da ce je zaklati, ako se bude branila . Žena je imala rane po cijelom tijelu, rezove od oštrog stakla, natekline i udarce.

Darmstadt, ljeto 2017. Na  godišnjoj gradskoj fešti, mnogi arapski migranti napadali su i seksualno napostovali djevojke i žene. I to ponajviše maloljetne djevojke u dobi između 14 i 18 godina. Oko 26 djevojaka i njihovih roditelja, podnijeli su policiji kaznene prijave protiv migranata. Ovo je bila repriza masovnih seksualnih nasrtaja u Kölnu na Silvestrovo 2015., samo u manjem omjeru.

A evo koliko su te “izbjeglice”, navodno ugrožene, Die Welt je prije 2 godine izvjestio o tome da mnoge “izbjeglice” iz Sirije i Afganistana, idu kući, u Siriju i Afganistan, na odmor, pa se opet vraćaju u Njemačku. Dakle, idu tamo odakle su pobjegli navodno zbog toga jer im je navodno ugrožen život. Iako, po zakonu o azilu, svaki izbjeglica i azilant, koji napusti Njemačku, zapravo automatski gubi pravo na azil i boravak i ne smije više biti pušten da se vrati u Njemačku. Ali Merkeličnim “izbjeglicama” se i ovdje gledalo kroz prste i ovima koji su išli na odmor, ništa se nije desilo, oni su se opet vratili u Njemačku.

Branimir Karlo

Komentari

Continue Reading

Facebook

Popularno