Connect with us

B. Karlo

A, što ako Njemačka otkaže suradnju SAD-u …

Published

on

Andreas von Bülow, podrijetlom iz jedne građanske, liberalne obitelji, bio je nekada član njemačkih Socijaldemokrata (SPD), zastupnik u Bundestagu i jedno vrijeme ministar u vladi kancelara Helmuta Schmidta. Danas je sedamdestsedmogodišnji von Bülow autor i kritičar angloameričke politike.

“CIA i 11. rujan”

On je bio jedan od prvih koji su sumnjali u službenu verziju događaja od 11.9. 2001. i napisao je od tome knjigu “CIA i 11. rujan”.

U svojoj najnovijoj knjizi, von Bülow je razotkrio mućke britanske i američke politike u zadnjih 120 godina i povezao ih sa današnjim aktualnim političkim događajima. U toj knjizi pod naslovom: “Njemačke katastrofe”, von Bülow na osnovu mnogih dokumenata, dokazuje kako su Velika Britanija i SAD namjerno radili na izazivanju oba svjetska rata, radi sprovođenje svojih geopolitičkih interesa. Velika Britanija, koja je početkom 20. stoljeća bila najveća pomorska svjetska sila, pripremala se i naoružavala već više godina prije 1. Svjetskog rata i sa lažnim obećanjima namamila je Francusku i Rusiju u tajni pakt protiv vodeće kontinentalne sile u Europi, Njemačke. Ovakava metoda po onom geslu “zavadi pa vladaj”, bila je tipična za politiku V Britanije, kako je to Churchill iznio u jednom tajnom govoru o principima britanske politike 1936. pred donjim domom britanskog paralmenta.

BRITANSKI – ZAVADI PA VLADAJ: Savezi protiv najveće kontinentalne sile

Preko 400 godina otočno država i pomorska sila Velika Britanija je uvijek vodila borbu protiv one države, koja je u tom treutku bila najjača u kontinentalnoj Europi. Protiv španjolskog kraja Filipa II., pa protiv Napoleona, pa onda protiv Njemačke i cara Wilhelma II. Pri tome je Velika Britanija uvijek spretno pravila savez sa drugom i trećom najjačom državom u kontinentalnoj Europi protiv one prve i najjače. Britanci, a kasnije i SAD su se u “neizbježnim ratovima” oslanjali na svoju nadmoćnu mornaricu, tako i u prvom i drugom svjetskom ratu prilikom morske blokade protiv Njemačke. Ginulo se na bojištima izvan SAD i V. Britanije, dok su teritorije ove dvije države uvijek bile pošteđene od ratnih operacija. Najveći geopolitički užas za anglosaksonske sile Veliku Britaniju i SAD uvijek je bio, a to je i danas, ujedinjeni euroazijski kontinent koji uključuje Njemačku i Rusiju i zato se to uvijek moralo spriječiti. Jer, samo takav kontinent Europa može ugroziti anglomaerički imperij, koji kontrolira svjetska mora i brodske putove. Kada se shvati ovaj princip, onda se mogu shvatiti mnogi geoplitički sukobi.

Englezi podržavali naciste (unatoč građanskim upozorenjima…)

Kako je objasnio von Bülow, a također i F. William Engdahl u jednoj od svojih knjiga- Njemačku je u prvom svjetskom ratu, trebalo spriječiti i uništiti, ne samo zbog toga, što je ona tada bila vodeća gospodarska sila Europe, već i prije svega zbog toga, što je Njemačka u suradnji sa Austrougarskom i Turskom bila započela gradnju velike željezničke pruge od Bagdada do Europe. I time bi Njemačka i Austrougarska bile povezane sa državama Bliskog istoka, koje su bile bogate naftom. Ali Britanci su to željeli spriječiti po svaku cijenu. Međutim, njemačka vlast je tada bila naivna i čak je bila pozvala Veliku Britaniju i Francusku, da sudjeluju u gradnji tog velikog projekta. Obitelj Andreas von Bülowa je bila povezana sa onim njemačkim časnicima, koji su u srpnju 1944. pokušali izvršiti atentat na Hitlera i tako još pokušati izbjeći veliku tragediju, koja se završetkom rata spremala za njemački narod. Von Bülow izlaže u svojoj knjizi, kako su Veilika Britanija i SAD tridesetih godina podržavali naciste u Njemačkoj, kao branu od SSSR-a i Staljina, iako je njemačka građanska demokratska oporba tada upozoravala London i Washington, da to ne čine i bezuspješno ih pokušavala uvjeriti da prestanu s time. Bezbrojne konzultacije njemačkih građansko-liberanih protivnika nacizma sa Londonom nisu donijele nikakve rezultate. Kao branu protiv komunističkih i socijalističkih pokrete u Europi, angloamerička elita podržavala je fašiste širom Europe, i u Italiji i u Francuskoj (režim Vichyja), i u Njemačkoj.

Rockefeller i Bushovi uz Hitlera

Nisu jedino njemački veliki industrijalci tada financirali Hitlera, već je novac za naciste dolazio i iz SAD. Poznato je da je, recimo, Rockefellerova banka Chase Manhattan Bank (danas se zove: Chase JP Morgan) tridesetih godina vodila poslove sa nacistima, a isto to je činio i tajkun Prescott Bush, djed Georgea W. Busha (mlađega). Velika Britanija i SAD mogli su prije pohoda Njemačke na Čehoslovačku, spriječiti Hitlerove ratne planove, ali oni to nisu namjerno učinili, jer su očekivali da će Njemačka zaratiti sa SSSR-om. Dakle, da dva velika protivnika i rivala Velike Britanije međusobno zarate. Namjera Londona bila je: što se više Nijemaca i Rusa međusobno pobije, to bolje za Veliku Britaniju. Nakon završetka 2. svjetskog rata, SAD su pomogle mnogim nacistima da pobjegnu u Latinsku Ameriku, a i same SAD primile su mnoge bivše nacističke znastvenike, koji su onda počeli raditi za SAD. Iako SSSR odavno ne postoji, Rusija je i danas, 2015., od strane SAD i zapadana propagande opet proglašena neprijateljom. Washington je namjerno podsticao eskalaciju sukoba u Ukrajini, da bi zabio klin između Njemačke i Rusije, kako je rekao F. William Engdahl.

Danas se ponavlja priča s Rusijom

Slično kao Von Bulow, govori i dr. Paul Craig Roberts: Da bi okončao 1. svjetski rat, američki je predsjednik Woodrow Wilson obećao je Njemačkoj, da neće imati gubitak teritorija i da neće morati platiti ratne reparacije. Sva obećanja su prekršena. Njemačka je rasrtrgana, dijelovi njemačke teritorije darovani su Poljskoj, Francuskoj i Čehoslovačkoj. Suprotno Wilsonovom obećanju, versajskim mirovnim ugovorom, Njemačkoj su nametnute nemoguće visoke reparacije. John Maynard Keynes bio je dovoljno dalekovidan, da prepozna, da će te reparacije izazvati slijedeći rat. Marljivi i moćni njemački narod je potpuno ponižen. To je pokazalo, koliko su bile lažljive takozvane zapadne sile. Francuska, Velika Britanija i SAD utrle su Hitleru put na vlast. Hitler je već 1935. tako bio učvrstio svoju vlast, da je Versajski ugovor mogao proglasiti ništavnim. Da Hitler nije podlegao megalomaniji i da svoje postrojbe nije poslao u propast u Rusiju, on ili njegovi nasljednici danas bi vladali Europom. Stvarna povijest razlikuje se prilično od onoga što tvrdi Washington i što Amerikancima pričaju dvorski povjesničari. Većina Amerikanca je slijepa i omogućuje da Washington vodi rat protiv svijeta. Ako ebola i promjena klime ne unište čovječanstvo, ignorancija američkog stanovništva i ratni pohod Washingtona za ovladavanje svijetom učinit će to – uništiti čovječanstvo.

“Mala skupina zlih ljudi i oligarha drži cijele SAD kao taoce”

Jedna mala grupa zlih ljudi, izazvala je Prvi svjetski rat. Posljedice toga su bile Staljin, Hitler, komunizam, nacizam, pa onda Vijetnam, Koreja, i ostali luđački i razarajući pohodi SAD-a nakon 1945. do danas. SAD su država sa kojom vlada jedna mala moćna grupa oligaraha koja drži cijeli narod i državu kao taoce. Bivši časnik CIA-e, Ray McGovern izjavio je za postaju Russia Today, da je, sada po prvi put nakon 2. svjetskog rata, došlo do nesuglasica između SAD i Njemačke, i to glede krize u Ukrajini. SAD su za za isporuku naoružanja Kijevu, dok je Njemačka protiv. Prvi put nakon 70 godina, Njemačka se usudila proturiječiti Americi i pokušava voditi neovisnu politiku. “Mislim da, Nijemci po prvi put nakon 70 godina, tako reći, izlaze iz puberteta, postaju odrasli i spremni su se suprostaviti SAD-u i kazati: naši interesi se ne slažu sa vašima. Mi ne želimo rat u srednjoj Europi!” – rekao je McGovern. I dodao, kako su posebno takozvani neoconsi, kao bivši ravnatelj CIA-e, Michael Hayden, nezadovoljni njemačkom vladom. Na nedavnoj godišnjoj konferneciji o sigurnosti u Munchenu, poznati senator “jastreb” John McCain bjesnio je protiv njemačke i francuske vlade i vlada drugih država EU i nazvao ih kukavicama.

Ovaj izraz “neocons” (engleska skraćenica od “novi konzervativci”) vodi ka pogrešnoj predodžbi i zbunjuje. Taj izraz je izmišljotina američkih medija. Ne radi se tu o konzervativcima u smislu zaštite kršćanskih i tradicionalnih vrijednosti, jer u međuvremenu i većina Republikanaca u SAD podržava gay brak i ostale stvari. Već se tu misli na one Bushove jastrebove; militantne protestante, za koje američki patriotizam znači pucati na sve i svakoga i voditi ratove po cijelom svijetu i na američke cioniste kao što je Paul Wolfowitz, jedan od glavnih kreatora Bushove ratničke politike na Bliskom istoku, koja ima cilj da se sve države Bliskog istoka moraju pokoriti SAD-u i Izraelu.

Mladen Lojkić je pronašao dobar naziv za te militantne protestante: on ih naziva “kršćanski cionisti”. Dakle; takozavni neoconsi su u stvari kršćanski cionisti.

Najlakši način pobjede nad drugima jest – ne dopustit da se razviju…

https://www.youtube.com/watch?t=23&v=oaL5wCY99l8

I još jedna vijest na ovu temu, koja dopunjava i potvrđuje ova dva gornja članka George Friedman, direktor američkog “think tanka” Straftfor” (kratica za: Strategic Forecasting Inc.), nedavno je na jednoj konferenciji organizacije “Chicago Council on Global Affairs” u veljači, otvoreno iznio američku strategiju za vladanje svijetom. Stratfor je “think tank” (rezervoar misli), politički lobistički institut, kojega, američki magazin “Barrons, zbog njegove orijenatcije na aktivnosti tajnih službi i špijunaže, naziva “CIA u sjeni”. “Stratfor” se bavi savjetovadavnom djelatnošću za velike koncerne, kao i za američke državne organizacije. Friedman je u svom govoru rekao da je američka strategija slična politici nekadašnjeg rimskog carstva. SAD namjerno izaziva sukobe među različitim državama, narodima i religijama u svijetu, da oni ne bi došli na ideju, da se udruže protiv SAD-a. SAD radi pametnije nego druge sile u povijesti, koje su pokušavale osvajati države i narode, pa bi to brzo dovodilo do neuspjeha, odnosno pobune tih naroda. To je pokazao i primjer nacista, koji su osvajali druge zemlje pa nisu uspjeli. SAD radi lukavije, poput Rimsog carstva. SAD ne osvaja druge države, već u drugim državama postavlja svoje “vladare”-ljude koji služe SAD-u, kao što su Rimljani, prije 2000 godina u svojim provincijama postavaljali kraljeve iz te provincije, a ti su kraljevi služili Rimu. “Amerika ima temeljni interes: ona kontrolira sve oceane na svijetu. Nijedna sila u povijesti nikada to nije mogla, samo SAD to može. Zato mi možemo umarširaiti u druge države i kod drugih naroda, a oni ne mogu umarširati kod nas u SAD. To je vrlo lijepa stvar. Zadržati kontrolu nad oceanima je temelj naše moći. Najbolji način da se pobjedi jedna neprijateljska flota, je uopće ne dopustiti da se ona stvori. To je način na koji je Velika Britanija ranije vladala svjetskim morima; London je spletkama podsticao da se druge europske sile međusobno sukobljavaju, da ne bi mogle stvoriti snažnu flotu, koja bi mogla ugroziti britansku flotu.

SAD pomažu sve zaraćene strane i tako sebi olakšavaju posao

SAD je za vrijeme rat između Iraka i Irana osamdesetih godina financirao obje strane, obje države, tako da one ratuju jedna protiv druge, a ne protiv Amerike. To je bilo cinično i sigurno nemoralno, ali je funkcioniralo…. SAD ne mogu zaposjesti Euroaziju. U onom trenutku, kada bi jednom nogom zakoračili na europsko tlo, mi smo zbog demografskig razlika brojačano slabiji. Mi možemo pobijediti bilo koju armiju, ali ne možemo zaposjesti Irak…Mi dakle ne možemo zaposjesti Euroaziju, ali mi smo u stanju podržati različite strane, različite države, koje su u svađi zbog nekog problema, tako da su one međusobno sukobe i da su zaokupljenje same sa sobom.” U tu svrhu (podsticanja sukoba između posvađenih strana, država, etničkih skupina, itd..), pojasnio je Friedman, SAD šalju vojnu, gospodarsku i financijsku podršku tim različitim stranama i šalju im “savjetnike”. Kao zadnje sredstvo, koje SAD primjenjuje su “preventivni udari”, ali ne da bi se protivnika porazilo, već da mu se poremeti ravnoteža. Friedman kao uzor za takvu američku strategiju navodi rimsko carstvo i nekadašnju britansku imperiju. Rimljani su vladali po načelu “zavadi pa vladaj”, a tako je radila kasnije i Velika Britanija, dugo stoljeća. Naprimjer, za vrijeme kolonijalne vlasti u Indiji, kada su Britanci namjerno podsticali sukobe između različitih strana (država, regija, etničkih i vjerskih skupina, itd.). Napokon i današnji problemi, ne samo između Indije i Pakistana, već i problemi na Bliskom istoku, dobrim dijelom proizilaze iz nekadašnje britanske kolonijalne vlasti, koja je samovoljno crtala granice između novonastalih država, uopće ne vodeći računa o etničkim i religijskim posebnostima na tim područjima.

Anglosaksonska noćna mora: suradnja Njemačke i Rusije

“Glavni interes SAD-a u zadnjih 100 godina je bio spriječiti suradnju između Njemačke i Rusije. Za to smo vodili ratove; Prvi i Drugi svjetski rat, kao i hladni rat.” – istakao je u svom govoru Friedman i pojasnio da je, za SAD više od 100 godina “prastari strah” da se njemački kapital i njemačka tehnologija spoji sa ruskim prirodnim bogatstvima i radnom snagom. Zato je SAD 100 godina radio na spriječavanju mogućeg njemačko-ruskog savezništva. SAD ne može dozvoliti ni po koju cijenu približavanje Rusije i Njemačke – naglasio je Friedman. I zato je dobro što je Rusija sada sa svoje zapadne strane faktički okružena sve državama odnosno vladama, koje su antiruski raspoložene, naravno i zbog teške prošlosti tih država za vrijeme SSSR-a i komunističke diktature. Tako je to za SAD jedna vrsta tampon-zone, kojom se Rusija drži na distanci ne samo od Njemačke, već i od cijele ostale Europe. Odsjeći Rusiju od ostataka Europe, i ne dopustiti suradnju EU i Rusije-to je cilj SAD-a. Još 1919. nakon završetka 1. Svjetskog rata, poraza Njemačke, sloma carske Rusije i nastanka SSSR-a, tadašnji francuski ministar vanjsih poslova, Pichon, bio je predlagao stvaranje jedne takve tampon-zone između Njemačke i Rusije., koju je on nazvao »cordon sanitaire« (sanitarni kordon). S druge strane Putin danas pokušava onemogućiti taj američki plan, i pridobiti ponekoga iz EU. Zato Washington uvijek reagira ljuto i razdraženo, na svaku članicu EU, koja pokušava održavati gospodarske i druge odnose sa Rusijom. Tako se SAD ljutila na Orbana i mađarsku vladu, a nedavno i na Njemačku. Na Muenchenskoj konferenciji o sigurnosti 2007., Putin, je bio predložio veliku bescarinsku uniju između EU i Rusije, kako je rekao od, “Lisabona do Vladivostoka”. Ali Amerikanci nisu htjeli ni čuti za to i odbili su taj prijedlog.

Knjiga “Mjesečari” i moguća revizija povijesti

Friedman se dotakao današnje Njemačke: “…Pitanje na koje još nemamo odgovor je: što će učiniti Njemačka? Nijemci su u vrlo čudnoj poziciji. Bivši kancelar Schröder sjedi u upravnom odboru ruskog koncerna Gazprom. Oni (Nijemci) imaju složen odnos prema Rusiji. Nijemci sami ne znaju što trebaju činiti. Oni moraju izvoziti, Rusi ne mogu kupovati njihovu robu. Na drugoj strani, ako Nijemci izgube zonu slobodne trgovine (misli se na onu sa SAD), moraju stvoriti nešto drugo. Njemačka je gospodarski vrlo moćna, ali istovremeno geopolitički je slabašna i mi (Amerikanci) nikada ne znamo, kako i gdje oni mogu izvoziti svoje proizvode, na njihovu nesreću, Nijemci moraju uvijek donijeti neku odluku (na koju će stranu). I to je vječni problem Njemačke…” Ovo što je rekao Friedman o američkoj strategoji prema Njemačkoj u zadnjih 100 godina, zvuči sasvim drugačije nego ono što se uči u dozvoljenoj povijesti u školama i što se desetljećima propagira u medijima i filmovima: da je Amerika kao plemerniti vitez, dva puta spašavala Europu od Njemačke (u da svjeska rata) i jedan put spašavale Europu od Rusa (SSSR-a) u hladnom ratu. Nakon knjige Christophera Claraka “Mjesečari”, počelo se druagčije istraživati uzroke Prvog svjetskog rata i čak su se i poneki njemački glavni mediji odvažili, dovesti u pitanje, dosadašnju “dozvoljenu” povijesnu verziju: da je Njemačka bila jedini krivac za izbijanje 1. Svjetskog rata. Ali i o 2. sv. ratu postoje činjenice, koje se u onoj “dozvoljenoj” povijesti i glavnim medijima prešućuju.

Profesor američkog sveučilišta Standford, Anthony Sutton, dokazao je u svojim knjigama “Wall Street i uspon Hitlera” i Wall Street i boljševička revolucija”, da su anglomaeričke banke za vrijeme 2. svjetskog rata, istovremeno financirale i boljševike u Rusiji i naciste u Njemačkoj. A to je dokazao i njemački neovisni autor Oliver Janich u knjizi “Ujedinjenje države Europe”. Utjecaj i upletenost američkih bankarskih i oligarhijskih krugova dobro pokazuje primjer Johna McCloya. McCloy je tridesteih godina bio predsjednik Zaklade Ford, američkog industrijalca Henryja Forda, pored Rockefellera i Carnegieja, jednog od glavnih američkih oligarha u to vrijeme. Ford je kao i Rockefeler i Carnegie, bio mason i pristalica eugenike koju je također financirao kao i ostala dvojica. A osim toga Ford je do ulaska SAD- u rat krajem 1941. bio gorljivi pristalica nacista koje je također finacirao, a osobno je napisao nekoliko antisemitskih knjiga i uradaka, na koje se pozivao i Hitler, koji je sredinom 30-ih godina bio odlikvao Forda.

McCloy je bio ujedno i jedan od glavnih ljudi, najmoćnijeg američkog think tanka, Rockefellerovog “Vijeća za vanjsku politiku” (Council on foreign relations), te pravni savjetnik njemačkog kemijskog koncerna IG Farben, koji je tada održavao poslovnu suradnju sa Rockefellerovim koncernom “Standard Oil” i to cijelo vrijeme i za vrijeme 2. svjetskog rata. Standard Oil” prepustio je koncernu IG Farben postupak za hidraciju dušika, što je Hitleru omogućilo vođenje rata. Tvornice IG Farbena Amerikanci su bombardirali tek u svibnju 1944, tako kasno, iako su to mogli učiniti davno prije. Nakon rata, McCloy je bio jedna vrsta američkog nadkomesara, koji je u prvim poratnim godinam vladao Njemačkom i pomilovao sve njemačke industrijace koji su radili za naciste. Upravo zbog upletenosti koncerna “Standard Oil” sa IG Farbeno, IG Farben je nakon rata pošteđen i nije bio uništen, već je bio razdijeljen u više drugih firmi.

McCloy je ranih pedesetih godina u Njemačkoj inicirao osnivanje privatnih političkih organizacija takozvanih transatlanskih organizacija: Atlanskog mosta, Njemačkog društva za vanjsku politiku i Američkog vijeća Njemačke. Sve tri Rockefellerove podružnice u Njemačkoj. Do dan danas, svaki vodeći njemački političar mora biti članom barem u jednoj od te tri organizacije. Ovu dilemu Njemačke o kojoj je cinično govorio Friedman, pojašnjava njemački stručnjak Wolfgang Effenberger. Kao američki vazal, kojega su Amerikanci i Britanci 1945. privezali za sebe, Njemačka je u poslijeratnoj povijesti sa takvom ulogom suomogućila politički i vojni uspon Amerike.

A ako Njemačka otkaže suradnju SAD-u…

S druge strane, Washington je dopustio Njemačkoj neograničenu trgovinu po cijelom svijetu i tako je Njemačka postala velika gospodarska sila. Međutim kaže Effenberger, ubuduće taj princip: Amerika vodi ratove po svijetu – Njemačka gradi, neće više moći funkcionirati. Njemačku se već sada pritišće da se politički i vojno mora više angažirati u ratovima i krizama po svijetu u korist američkoih interesa. Stalno se zahtijeva, da se njemačka armija, Bundeswehr mora više uključiti na Bliskom istoku i drugim kriznim područjima svijeta. I tako Njemačka može biti uvučena u rizik jednoig velikog rata za američke interese. U toj situaciji, kaže Effenberger, Njemačkoj opet prijeti, da može sve izgubiti. Ali ako se Njemačka okrene protiv SAD-a i američkih interesa, također prijeti opasnost da sve izgubi i bude uništena. Nije teško zamisliti što bi se dogodilo u tom slučaju, ako bi Njemačka recimo otakazala savezništo i poslušnost Washingtonu, odmah bi vjerojatno doživjela sankcije i veliku gospodarsku blokadu od strane SAD-a, američki špekulanti napali bi na burzama njemačke firme, vrijednost dionica bi im drastično pala, uvela bi se zabrana za uvoz njemačke robe u SAD, itd..

B. Karlo/croative.net

ostali izvori: kopp, wikipedia, gegenfrage

 

Komentari

B. Karlo

Arapski migrant, koji je prije tri godine na smrt pretukao 17-godišnjeg Nijemca i na sudu je oslobođen optužnice, opet pretukao drugu osobu!

Published

on

Ovaj je portal  izvjestio je o smrti 17-godišnjeg Niklasa Pöhlera, kojega su, početkom svibnja 2016., u Bonnu brutalno pretukla trojica arapskih migranata.


Oni su nesretnog mladića tukli do besvjesti i kada je ležao na pločniku, još su ga bjesomučno udarali nogama u glavu. Niklas je malo kasnije podlegao teškim ozlijedama. Policija je tada uspjela uhvatiti samo jednog od trojice počinitelja, druga dvojica su pobjegli. Taj uhvaćeni počinitelj, Walid S. , podrijetlom iz Maroka, bio je optužen za ubojstvo bez predumišljaja.

Međutim, zahvaljući spretnim odvjetnicima (koje imaju svi migranti, iako su odvjetnici u Njemačkoj astronomski skupi) i poznatom popustljivošću smiješnog njemačkog pravosuđa, koje, namjerno gleda kroz prste arapskim migrantima, Walid S. na koncu je oslobođen optužnice i pušten na slobodu! 

Jer, je  Walid S. rekao da je nevin, jer je svaljivao krivicu na drugu dvojicu počinitelja i jer je sud na koncu ustanovio  da je Niklas Pöhler od ranije imao neku smetnju u jednoj moždanoj žili u glavi i da je od ustvari umro od toga, a ne od brutalnih udaraca Walida S. i ostale dvojice počinitelja. Dakle, Niklas Pöhler je sam imao peh, što je umro. Ta sramotna i skandalozna presuda nije jedina takva u propadajućujoj državi Njemačkoj, ali je jedna od najpoznatijih. Treba spomenuti i sličan slučaj premlaćivanja u gradiću Köthenu u (pokrajini Brandenburg), u rujnu prošle godine. 

Dogodio se, samo nekoliko dana  nakon ubojstva Daniela Hilliga od strane sirijskih i iračkih migranata u Chemnitzu, ubojstva koje je izazvalo bijesne prosvjede građana Chemnitza i reakciju Merkeličine vlade, koja je tada faktički krenula u otvoreni rat protiv vlastitig domicilnog naroda. U Köthenu je skupina Merkeličinih arapskih migranta, pretukla jednog mladog Nijemca, koji je također podlegao teškim ozlijedama. Međutim, vlasti i lažljivi mainstream mediji su skoro pa radosno izvjestili, da taj mladić nije umro od udaraca tih migranata, već da je jadnik od ranije imao srčanu manu i od toga je umro, Dakle, što ćeš, opet peh.

U propadajućoj državi Njemačkoj, za takozvani “govor mržnje” na socijalnim mrežama se dobiva zatvor, ali za ubojstvo ne.
Dakle Marokanac  Walid S. je, prije nešto manje od 3 godine bio oslobođen optužbe za ubojstvo Niklasa P. I sada je taj isti Walid S. opet sudjelovao u premlaćivanju jedne osobe. Odnosno, slučaj se desio još u listopadu 2017., ali je  izišao u javnost, tek godinu dana kasnije. Odnosno, tek godinu dana nakon što se slučaj odigrao, tek tada je policija pokrenula istragu. Opet se sve odigralo u Bonnu, opet u istoj gradskoj četvrti Bad Godesberg. Dok je bio glavni grad Zapadne Njemačke (do 1990.), to je bila diplomatska četvrt, u kojoj su stanovalo diplomatsko osoblje iz mnogih država svijeta i fino građanstvo. Nakon preseljenja njemačkog glavnog grada iz Bonna u Berlin, Bad Godeseberg je postala četvrt u kojoj vladaju migranti, većinom arapski i turski.

I ovaj slučaj je opet bio sličan, kao i onaj slučaj premlaćivanja Niklasa Pöhlera. Samo što je žrtva ovaj put preživjela premlaćivanje. I opet, odnosno, kao i uvijek, kada je riječ o arapskim “inžinjerima i liječnicima”: “junačine”,  navale svi na jednoga, koji se ne može braniti.

Walid S. i još četvorica njegovih pajdaša, napali su jednog 23-godišnjaka i brutalno ga premlatili, tako da je ovaj zadobio teške tjelesne ozlijede, nos mu je slomljen na više mjesta i lice mu je tako unakaženlo, da ga se ne može prepoznati.  Glasnogovornik državnog tužiteljstva Bonna, potvrdio, je na upit lokalnih novina “General Anzeiger”, da se protiv Walida S. i ostale četvorice napadača, vodi istraga, “zbog nanošenja tjelesnih ozlijeda.”

Branimir Karlo

Komentari

Continue Reading

B. Karlo

Norvežanka koju su ISIL-ovci u Maroku likvidirali, u Norveškoj se borila protiv islamofobije!

Published

on

Brutalno ubojstvo dvije skandinavske turistkinje u Maroku od strane pripadnika ISIL-a, nedavno je šokiralo europsku i svjetsku javnost.
Louisa Vesterager Jespersen iz Danske (24 godine) i Maren Ueland (28 godina) iz Norveške u Maroku su uhvatili koljači ISIL-a i zaklali ih.

Norvežanki su čak likvidirali i sve to snimili i postavili na internet! Danska policija je potvrdila da je snimka dekapitiranja autentična.  Dvije djevojke su ubijene u blizini staze za Toubkal, najvišeg vrha planinskog lanca Atlas.

Maren Ueland u Norveškoj se zalagala protiv “islamofobije”. Ona je prije nekoliko godina na svojoj stranici na Facebooku objavila i lajkala video uradak, koji kritizira “islamofobiju”. Portal Morocco World News objavio je fotografiju isječka njenog korisničkog računa na Facebooku od prije nekoliko godina, gdje se to vidi.

Taj video uradak se zvao: “Ne ocjenjujte ljude na osnovu njihovog izgleda”. Sadržaj tog video uratka: Jedna žena europskog izgleda  sa svojom kćeri, ide ulicom.  Ona vidi jednog muškarca arapskog izgleda, sa bradom, koji nosi sportsku tašnu. Žena nepovjerljivo gleda prema tom muškarcu. Odjednom, nekoliko policajaca trči u pravci tog bradonje. Tako da ta žena misli, da policajci žele uhititi njega. Međutim policajci protrče pored tog bradonje i oni ustvari hvataju jednog drugog muškarca europskog izgleda. Na kraju kamera pokazuje, da je ovaj bradonja ustvari brižni otac, koji ima svoju malu kćerkicu, kojoj pomaže da se vozi na romobilu

Branimir Karlo

izvori: de.sputniknews.com | pi-news.com

Komentari

Continue Reading

B. Karlo

Migranti tuku, siluju …? Ma ne, kakvi. Ne bi oni ni mrava zgazili. Sve laž i izmišljotina!

Published

on

Glavne perjanice Sorosevih propagandista u hrvatskim korporativnim medijima, kao Ante Tomić, Gordan Duhaček ili Jurica Pavičić, kada se sastanu u nekom zagrebačkom kafiću i kada su među četiri zida sami među sobom, vrlo vjerojatno ni sami osobno ne vjeruju, u onu propagandu o jadnim migrantima, koju drobe hrvatskim građanima.

Ali gazda Soros plaća dobro, to je jedan razlog za tu lažljivu propagandu, a drugi je razlog: desničari i “katolibani”, ne smiju imati pravo. Ni po koju cijenu.

Zato je Tomić nedavno u Slobodnoj Dalmaciji i Jutarnjem  napisao propagandni uradak,  u kojem  pokušao uvjeriti da nema nikakve opasnosti od migranta, da zadrti desničari samo izmišljaju opasnost i izmišljaju laži da migranti  prave nerede, tuku, siluju, ubijaju. U stvari Tomićeve kolume su uvijek jedan te isti članak, samo svaki put prežvakan na malo drugačiji način. Desničari i katolici, su uvijek ti koji su zli i krivi za sve. To je ono što se provlači kroz svaki Tomićev uradak, bilo o kojoj temi da piše. Na njegov poznati način, uvijek istog lošeg  sarkazma.

I naravno kao i uvijek, poznata udbaška taktika: da bi skrenuo pažnju sa stvarne teme i da bi relativizirao i umanjio  stvarni problem, ubaci nešto što nema veze s temom, da bi stvorio nekakvu debelo nategnutu, umjetnu i ustvari kretensku ravnotežu.  To je stara škola, koju koristi cijela plaćenička Soroseva kamarila, a posebno stari majstor, tipa Inoslav Bešker.

Kada je Tomić lani pisao o temi  masovnih seksualnih zlostavljanja u Hollywoodu, koji su izišli na vidjelo nakon što je otkrivena prljava prošlost moćnog holivudskog producenta Harveya Weinsteina, Tomić je to relativizirao, vjerovali ili ne sa Ivicom Todorićem!  Antiša  se najprije, kofol čudio, kako su tako liberalni i napredni, ljudi kao Weinstein i ostali, mogli biti tako gnjusni i pokvareni , jer su po Tomiću, samo desničari i konzervativci, gnjusni i pokvareni, pa je onda to relativizirao ovako: ma nema veze što je Weinstein zlostavljao 70 i nešto žena, jer Todorić je puno gori, Todorić je zlostavljao cijelu Hrvatsku.

A sada je Tomić, sa tom taktikom skretanja pažnje i relativizacije problema migranata koji navaljuju u Hrvatsku,  ubacio Ahmiće… i Daria Kordića i Aleksandru Zec i Mirka Norca i biskupa Košića…itd., sve ono što jugorojunaška i soroševa kamarila godinama neprekidno vrti kao pokvarenu ploču.

Po Tomiću, Pavičiću, Duhačeku, i ostalim propagandnim piskaralama, jedino se desničari, nacionalisti, konzervatici i “katolibani” protive migrantima, inače svi ostali  jedva čekaju da ih prime.

Kina nije ni desničarska, ni kršćanska, ni katolička država. Već komunistička i ateistička. Ali ta komunistička i ateistička Kina ne želi primiti ni jednog izbjeglicu i migranta iz arapskih i islamskih država u svoju državu. Da podsjetim; Kina graniči sa Afganistanom i Pakistanom, dvijema državama, iz kojih dolazi veliki broj migranta, od kojih mnogi bauljaju i po BiH, uz granice Hrvatske. I ne samo to. Već kineske vlasti ne dozvoljavaju ulazak u Kinu, niti njemačkim državljanima turskog podrijetla! Tjednik “Wirtschaftswoche” je lani izvjestio, da  Kina uskraćuje vizu za ulazak u Kinu, njemačkim državljanima, turskih korjena. Ako nekom njemačkom državljaninu u njegovoj putovnici ne piše ime i prezime, naprimjer Hans Müller, već Murat Ahmet,  nema vize i ulaska u Kinu. Svejedno, što taj ima njemačku putovnicu.  Sada bi europski fanatici ljevičarsko-multikulturalne ideologije i soroščad odmah drečali “diskriminacija”, “rasizam! ksenofobija!. Ali Kineze to uopće ne svrbi. Jer se oni brinu za suverenost svoje države.

Kaže Antiša u svom članku, onako ležerno, samodopadno, kao i uvijek: ma sve je to laž da migranti,  rade kriminal i zločine, sve izmislili zadrti desničari. Citat: “Ove tri priče, kao i sve druge o izbjegličkim zločinima koje ćete naći na društvenim mrežama i desničarskim portalima, su lažne…”

Ma da, naravno, sve laž. Evo i ova najnovija priča od prije tri dana je laž:

Grad Steyr u Austriji: 17-godišnji afganistanski azilant Saber Akhondzada nožem je ubio 16-godišnju austrijsku djevojku Michelle i to u njenoj vlastitoj kući!! Odnosno u kući njenih roditelja, sa kojima je djevojka živjela.  Izgleda da je djevojka bila u kratkoj vezi sa njim, pa je onda prekinula vezu i Afganistanac to nije mogao podnijeti, ušuljao se u kuću u njenu sobu i ubio je. Kada je njena majka, kasno navečer oko 11 sati htjela vidjeti što je sa djevojkom, vrata njene sobe iznutra su bila su zaprečena sa jednim sandukom, tako da je teškom mukom otvorila vrata. Kada je ušla u sobu, našla je mrtvu kći, a prozor sobe je bio otvoren. Ubojica je kidnuo kroz prozor i nalazi se u bijegu. Austrijska policija traga za njim i raspisala je potjernicu za cijelu Europu.

Na žalost ovo nije laž i izmišljotina “desničarskih portala”, već brutalna istina, o kojoj su javili i austrijski mainstream mediji.

Još jedna brutalna istina. Kao i ova priča, koja se također odigrala nedavno, koja je šokirala javnost:

Wittenburg, u njemačkoj pokrajini Mecklenburg-Vorpommern. Afganistanski migrant (20 godina), kojemu je zahtjev za azilom odbijen, zaklao je 85-godišnjeg umirovljenika, u njegovoj kući, dok je ovaj spavao. Kći tog ubijenog umirovljenika, radila je kao volonterka za pomoć izbeglicama i ona je osobno angažirala ovog Afganistanaca, da se brine o njenom starom ocu. Nakon što je ubio njenog oca, Afganistanac je utekao, ali je malo kasnije uhićen. I ovo nije izmislio nikakv “desničarski” portal, već je javio mainstream kanal NTV.

Još jedan sliučaj od prije nekoliko dana:

München. Šestorica afganistanskih migranata u dobi  između 17 i 28 godina, brutalno su silovali 15-godišnju djevojku i to puna 4 dana. Oni su uhićeni i sjede u zatvoru.

Još nekoliko slučajeva, koji su se odigrali samo u zadnjih nekoliko tjedana:

Ahaus, pokrajina Nordrhein-Westfallen. Nigerijanski azilant u azilantskom  domu, nožem je ubio jednu djevojku-Indijku, koja je kao osoblje radila u tom domu.

Cottbus. Sirijci noževima napali i ozlijedili 5 Nijemaca

Köln. Sirijac podmetnuo požar u glavnom kolodovoru, jedna 14-godisnja djevojčica zadobila je teške opekotine, morala je biti operirana 7 puta do sada.

Bietigheim-Bissingen, (pokrajina Baden-Württenberg). Migrant iz Gambije divljao je u izbjegličkom domu i vrijeđao osoblje doma. Osoblje je pozvalo policiju. Došla su dva policajca, koja su se stigli u hodnik pred sobu ovoga Gambijca, koja se nalazi na katu.  To je vanjski hodnik, koji izgleda kao dugački balkon i ima ogradu. Gambijac se zaletio u jedog policajca, želeći ga gurnuti preko ograde dolje u dvorište, na tvrdi beton, Policajac je bio u životnoj opasnosti. Ipak, uz pomoć drugog policajca uspio se otrgnuti i savladati gambijskog migranta. Koji je uhićen zbog pokušaja ubojstva.

Augsburg. Azilant iz Gambije napao i pretukao 22-godišnju djevojku

Prenzlau (pokrajina Brandenbug). Afganistanski migrant nožem napao i povrijedio Nijemca.

Warendorf, pokrajina Nordrhein-Westfalen. Trojica migranta; Sirijac, Afganistanac i Egipćanin ispred jednog diska teško pretukli jednog 34-godišnjeg mladića, tako da mu je život bio u opasnosti.

Chemnitz, pokrajina Saska. Alžirski migrant pokušao je seksualno napastovati dvije djevojke, (15 i 18 godina). Kada su se one počele opirati, onda ih je Alžirac udarao šakama i nogama.

Dortmund. U jednom azlantskm domu, jedan nigerijski azilant napao je nožem najprije jednog drugog azilanata  i ranio ga, onda je napao i policajce koji su stigli da interveniraju, pa su ga policajci morali onesposobiti uporabom  vatrenog oružja.

Ortona, Italija. Somalijski migrant  najprije je kamenom u glavu udario jednu 68-godišnju ženu, pa je onda silovao.

Nordhausen, pokrajina Thüringen. Trojica migranta, iz Libije, Iraka i Somalije stalno su seksualno napostovali djevojke u jednom  disku. Kada su ih zaštitari tog diska pokušali dovesti u red, oni su zaštitare pljuvali i psovali, a kasnije je stigla policija, pa su napali i jednog policajca sa krhotinama razbijene boce

Chemnitz: sirijski azilant napao i silovao ženu, sa jako hendikipiranim vidom, dakle polu-slijepu ženu. Čekao ju je u hodniku zgrade gdje ona stanuje i silovao.

Apolda (pokrajina Brandenburg). U ovom gradiću od 22.000 stanovnika vlada nasilje od strane mnogih azilanata koji su smješteni u azilantskom domu. Jedan od njih, jedan od je Libijac Moutaz Z., koji je dilao drogom, krao, tukao se, napadao druge azilante, osoblje doma, pa i policajce, Jednog službenika doma napao je sa razbijenim galonom od marmelade, a svom cimeru u sobi u azilantskom domu, zabio je viljušku u vrat. Samo u prvoj polovici 2018. policija je morala intervenirati preko 100 puta u ovom azilantskom domu. Prije nekoliko tjedana, jedan marokanski azilanat, pretukao je jednog 53-godišnjeg Nijemca, ispred prodavonice Kauflanda u ovom gradu. Jedan drugi azilant iz Afganistana napao je jednog 38-godišnjeg stanovnika Apolde. Azilanti masovno kradu po prodavonicama,  i svakodnevno seksualno napastuju djevojke i žene, tuku i prave nasilje

Maria Enzersdorf, gradić u  Austriji. Nigerijanski azilant na smrt je pretukao jedenog drugog azilanta u azilantskom domu.
Ovo je svakodnevnica u Njemačkoj i drugim zapadnim zemljama. Svaki dan se u Njemačkoj, negdje u nekom mjestu, dogodi najmanje desetak slučajeva zločina i kriminala od strane Merkeličinih “inžinjera” i “liječnika”, Manjih ili većih: tučnjave, krađe, uništavanje javne imovine, napadi noževima, seksualno napastovanje, silovanja, sukobi sa osoblljem azilantskih domova i sa policijom, itd. itd. I napokon i ubojstva.

Da podsjetim  na one neke ranije zločine Merkeličinih “inžinjera” i “liječnika” u zadnje 2-3 godine.

Kada bi ovdje popisali i objavili sve slučajeve, manje i veće, koje su počinili Merkelični migranti u zadnje 3 godine, trebalo bi jedno najmanje 500 stranica za to. Zato ovdje navodim samo neke slučajeve, one poznatije. Među svm tim slučajevima, bilo je i na stotine slučajeva seksualnog napostovanja i silovanja od strane arapskih migranta, među njima i brojni slučajevi pedofilije i zlostavljanja djece, Arapski  migranti posebno su bacili oko na djecu i maloljetnike i to posebno ljeti u kupalištima i gradskim bazenima, kada su kupališta puna ljudi svih starosnih dobi.

Beč, na Silvestrovo 2015. Devet iračkih migranta, silovali su  28-godišnju njemačku nastavnicu.. Oni su tu djevojku prvo napili alkoholom, onda je silovali sva devetorica, jedan za drugim, neki od njih i više puta. Petorica od tih 9 su prije toga već bili dobili azil u Austriji.

Bonn, svibanj 2016. Trojica marokanskih migranta na smrt su pretukli 17-godišnjeg Niklasa P.  Dok se nesretni mladić večeri vraćao iz kina. Najprije su ga izudarali šakama, pa kada je pao na pločnik i ležao bez svijesti, on da su ga još nemilosrdno tukli nogama u glavu. Niklas je podlegao teškim ranama. Samo jedan od trojice počinitelja je uhićen i suđeno mu je, druga dvojica su kidnula.

Skandalozno: marokanski ubojica je dobio samo blažu kaznu, jer je eto kao ustanovljeno da Niklas P. nije umro od udaraca nogom u glavu od strane Marokanaca, već da je od ranije u glavi imao neku slabu moždanu žilu. Dakle Niklas P. sam je kriv što je umro.

Köln, srpanj 2016:  šest migranta, azilanata iz Iraka i Sirije u dobi između 17 i 45 godina, seksualno su napastovali djecu u jednom javnom bazenu. Jedna dvanestogodišnja djevojčica prijavila je policiji ovog najstarijeg 45-godišnjeg migranta, koji je dirao djevojčicu na kraju klizalice u bazenu. Ostala petorica su na donjem kraju klizalice u bazenu, namjerno napravili zastoj, tako djevojčica nije mogla napustiti klizalicu, a ovaj 45-godišnjak ju je dirao.

Paderborn, ljeto 2016. Dvojica afganistanskih migranata (20 i 25 godina), brutalno su seksualno zlostvaljali 14-godišnjeg dječaka u svlačionici gradskog bazena. Drugi dječak, u dobi od 11 godina, koji je bio sa ovim 14-godišnjakom uspio je pobjeći i sakriti se.

Zwickau (pokrajina Saska) ljeto 2016. Arapski migranti stalno su napostovali žene i djevojke u gradskom bazenu, te mokrili i onanirali u bazen. Također su pratili djevojke koje su i išle u kabine za presvlačenje i silom pokušavali prodrijeti u te kabine i seksualno ih napostovati.

Reutlingen, kolovoz 2016. Sirijski migrant veliki nožem za rezanje kebapa je ubio  Poljakinju Jolantu K. On je htio hodati sa njom, ona je to odbila i on ju je ubio.

Freiburg, listopad 2016. Afganistanaski izbjeglica Hussein K. brutalno je silovao studenticu Mariu Ladenburger, pa ju je onda ubio, utopivši je u rijeci. Hussein K. je prije nego što je na poziv  Merkelice stigao u Njemačku, boravio već u Grčkoj, gdje je također napravio krivično djelo: gurnuo je jednu djevojku sa strme klitice i ova je zadobila teške tjelesne ozlijede. Maria Ladenburger se osobno angažirala za izbjeglice, a njen otac, kao niži dužnosnik EU, radi u Bruxellesu.

Bilo je stotine izvješća u njemački medijima o brutalnom šikaniranju manjinskih kršćanskih izbjeglica iz Sirije i Iraka, od strane agresivnih radikalnih većinskih muslimanskih izbjeglica u izbjegličkim i azilantskim domovima. Ovo je samo jedno od tih izvješća iz Stuttgarta prije 2 godine. Nakon što je stanje za kršćanske izbjeglice postalo neizdrživo u jednom izbjegličkom domu u Stuttgartu, jer su ih muslinaske izbjeglice stalno šikanirali i tukli, 30 kršćanskih izbjeglica morali su dobiti premještaj u jedno zasebno utočište.

Weiden (pokrajina Rheinland-Pfalz), ljeto 2016. Trojica sirijskih migranata seksualno su napostovali djevojčice u termalnom bazenu.
https://jungefreiheit.de/polit ik/deutschland/2016/syrer- sollen-maedchen-in-therme- begrapscht-haben/

München 2016. U gradskom bazenu Michaelibad u  gradskoj četvrti Neuperlach, trojica sirijskih migranata seksualno su napostovali dvije djevojčice od 14 godina.

2016. u vlaku za Würzburg. Merkeličin migrant iz Afganistana, sjekirom je brutalno napao i teško ozlijedio 5 kineskih turista iz Hong Konga, koji su zadobili teške tjelesne ozlijede, tako da su se liječnici morali boriti za njihove živote.

Berlin, uoči Božića 2016. Anis Amri, migrant iz Tunisa kamionom se zabio u ljude na jednom Božićnom sajmu i usmrtio 12 osoba, a mnoge druge ozlijedio.

Kirchheim/Teck  (pokrajina Baden-Württemberg), srpanj 2016. U gradskom bazenu, brojni arapski migranti seksualno su napostovali djevojčice u dobi između 10 i 14 godina.  Jedan od njih 17-godišnjak  sukobio se sa paziteljem bazena, koji  ga je bio upozorio na pravila ponašanja.  Zbog svega toga morala je intervenirati policija koja je stigla u bazen. Na to su oko 30 drugih migranta branili tog 17-godišnjaka, a jedan iranski migrant je skočio pazitelju na vrat i povalio ga na pod.  Ostali migranti derali su se na policajce i vikali im da su rasisti i svinje. Dvojica policajaca su zadobili lakše ozlijede.

Essen, ljeto 2016. Prilikom održavanja godišnje vjerske  fešte indijskih sikha u njihovom hramu, pred kojim se skupilo nekoliko tisuća sikha iz Njemačke i susjednih zemalja, Nizozemske i Belgije, jedan arapski migrant je podmetnuo požar pod hram sikha sa namjerom da ga uništi.

Bochum, prosinac 2016. Irački migrant Ziyad K. ,koji je stanovao u obliznjem azilantskom domu sa suprugom, silovao 2 studentice sa Bochumskog sveučilišta

Hamburg, lipanj 2017. Tri sirijska migranta uhvaćeni su pod sumnjom da su članovi ISIL-a i da su pripremali terorističke napade u Njemačkoj.

Herzberg (Brandenburg), srpanj 2017. 39-godišnji sirijski izbjeglica Mohammed H. pokušao je zaklati svoju poslodavku, 64-godišnju Njemicu Ilonu F. Ilona F. ima svoj frizerski salon i bila je zaposlila Mohammeda F. kao frizera. Ilona F je zadobila teške ozlijede opasne po život i morala biti hitno operirana.  Ona je imala kratku vezu sa sa Mohamedom F., ali kasnije  je prekinula tu vezu i Mohammed H ju je zato htio ubiti. I onda je prema podacima iz policije izišlo na vidjelo: “jadni” izbjeglica iz Sirije, koji je od 2015. u Njemačkoj, je oženjen, i on se sklonio u Njemačku, a u Siriji su mu žena i dvoje djece.

Norderstedt pokraj Hamburga, ljeto 2017. Uhićena dvojica afganistanskih izbjeglica,  jer su njih dvojica u gradskom bazenu „Arriba“  seksualno zlostavljali dvije djevojke, odnosno djevojčice. Jednoj je 14 godina, a drugoj 18.

Chemnitz, srpanj 2017. Arapski izbjeglica ubio volonterku, koja je radila u centru za izbjeglice kao prevoditeljica.

Kiel, srpanj 2017. U jednom šoping centru, oko 30 sirijskih i afganistanskih izbjeglica napostovali su 3 maloljetne djevojke u dobi od 15, 16 i 17 godina. Policija je uhitila nekoliko od tih 30 izbjeglica, koje su se na policijskoj postaji opirali, udarali su nogama policajce i pljuvali po njima.

Dessau-Roßlau, ljeto 2017. Četvorica azilanata iz Eritreje silovala su 56-godišnju siromašnu ženu, dok je ova po kontejnerima sakupljala prazne boce da dobije štogod sitnog novca za njih. Jedan od njih četvorice držao je ženi razbijenu bocu pod vratom i prijetio da ce je zaklati, ako se bude branila . Žena je imala rane po cijelom tijelu, rezove od oštrog stakla, natekline i udarce.

Darmstadt, ljeto 2017. Na  godišnjoj gradskoj fešti, mnogi arapski migranti napadali su i seksualno napostovali djevojke i žene. I to ponajviše maloljetne djevojke u dobi između 14 i 18 godina. Oko 26 djevojaka i njihovih roditelja, podnijeli su policiji kaznene prijave protiv migranata. Ovo je bila repriza masovnih seksualnih nasrtaja u Kölnu na Silvestrovo 2015., samo u manjem omjeru.

A evo koliko su te “izbjeglice”, navodno ugrožene, Die Welt je prije 2 godine izvjestio o tome da mnoge “izbjeglice” iz Sirije i Afganistana, idu kući, u Siriju i Afganistan, na odmor, pa se opet vraćaju u Njemačku. Dakle, idu tamo odakle su pobjegli navodno zbog toga jer im je navodno ugrožen život. Iako, po zakonu o azilu, svaki izbjeglica i azilant, koji napusti Njemačku, zapravo automatski gubi pravo na azil i boravak i ne smije više biti pušten da se vrati u Njemačku. Ali Merkeličnim “izbjeglicama” se i ovdje gledalo kroz prste i ovima koji su išli na odmor, ništa se nije desilo, oni su se opet vratili u Njemačku.

Branimir Karlo

Komentari

Continue Reading

Facebook

Popularno