Connect with us

Istaknuto

(VIDEO) Sotonski krici na ukazanju Blažene djevice Marije u Međugorju dokazali njezinu prisutnost!

Objavljeno

- datum

 UZNEMIRUJUĆA SNIMKA S UKAZANJA 2. SIJEČNJA 2017.     Sotona mrzi Blaženu Djevicu Mariju, a evo i dokaza….  Svakog drugog u mjesecu Blažena Djevica Marija ukazuje se u Međugorju vidjelici Mirjani i ostavlja poruku za svijet.

Ulaskom u 2017. godinu, točnije 2. siječnja Blažena Djevica Marija opet se ukazala, međutim ovo ukazanje obilježilo je i nešto uznemirujuće, a opet čudesno. Naime, video s ukazanja prikazuje vidjelicu Mirjanu koja u trenu ukazanja kao da odlazi s ovog svijeta u susret s Marijom. To je vidljivo na njezinu licu. Oko vidjelice stoje ljudi u tišini i mole. Nakon gotovo dvije minute i pedeset sekundi čuju se zastrašujući, sotonski krici koji dopiru iz blizine. Čije se osoba koja grčevito viče: ‘odlazi odlazi’ uz sotonske molitve na starim jezicima, no ono što je na snimci čudesno je činjenica da vidjelica na krikove nije ni trepnula, nije ih niti primijetila za razliku od šokiranog okupljenog mnoštva koje je na krike reagiralo još jačom molitvom i suzama.

– Na ovom jutrošnjem videu, snimljenom tijekom Gospinog ukazanja Mirjani, dogodio se jedan od najautentičnijih dokaza da je Gospa sa nama i da se vidioci tijekom ukazanja nalaze u nekom drugom svijetu!

Naime na videu, kod 02:51, jedna je gospođa, koja je opsjednuta i koja se nalazila svega 2 metra od Mirjane, počela vrištati, urlati, psovati, gurati i udarati sve oko sebe.
Svi su se okrenuli prema njoj, smirivali je, molili nad njom, a Mirjana nije niti trepnula okom, niti se pomakla, niti primijetila to, jer je naravno bila sa našom Nebeskom Majkom!- piše u opisu videa koji obilazi Hrvatsku kao dokaz prisutnosti svetog u Međugorju.

Vriskovi počinju na 2 min. i 50 sek.  

Poruka na koju je vrištao – morate biti maleni

Činjenica da zlo ispušta nevjerojatne krike na samo spomen Blažene Djevice Marije otprije je poznata. Naime,  mnogi egzorcisti spominju kako sotona Mariju mrzi na drugačiji način od bilo koga, a mrzi jer je Žena koja je na početku svijeta još u Edenskom vrtu obilježena kao ona koja će zmiji satrti glavu. Također, đavao Mariju mrzi jer je upravo ona ta koja je prva rekla DA Evanđelju i spasenju svijeta. Mrzi ju jer je nositelj novog života u Isusu Kristu i jer je preko njezinog DA  izvršena konačna pobjeda Krista nad zlom zapisana na početku svijeta. Zbog toga vam donosimo Marijinu poruku vama – poruku koja izazvala zastrašujuće krike zla da vas utješi u ovim vremenima tame i znajte: Samo jedna Zdravo Marija jača je od bilo kojeg egzorcizma (fra Gary Thomas – egzorcist).

Poruka Gospe 2. siječnja 2017.

Draga djeco, moj Sin je bio izvor ljubavi i svjetla kada je na Zemlji govorio svijetu svih svjetova!
Apostoli moji slijedite Njegova svjetla, to nije lako, morate biti maleni.
Morate se učiniti manjima od drugih, uz pomoć vjere ispuniti se Njegovom ljubavlju.
Niti jedan čovjek na zemlji bez vjere ne može doživjeti čudesno iskustvo, ja sam s vama.
Očitujem vam se ovim dolascima, ovim riječima, želim vam svjedočiti moju ljubav i majčinsku brigu.
Djeco moja, nemojte gubiti vrijeme postavljajući pitanja na koja nikad ne dobivate odgovor.
Na kraju vašeg zemaljskog puta Nebeski Otac će vam ih dati. Uvijek znajte Bog sve zna, Bog vidi, Bog ljubi.
Moj premili Sin zasvjetljuje živote, raspršuje tamu, a moja majčinska ljubav koja me nosi vama je neizreciva, tajanstvena ali stvarna.
Ja izričem svoje osjećaje prema vama, ljubav, razumijevanje i majčinsku naklonjenost.
Od vas, apostoli moji, tražim vaše ruže molitve koje trebaju biti djela ljubavi.
To su mome majčinskome srcu najmilije molitve.
Njih prinosim svome Sinu rođenom radi vas.
On vas gleda i čuje.
Mi smo vam uvijek blizu, to je ljubav koja zove, spaja, obraća, hrabri i ispunjava, zato apostoli moji, uvijek ljubite jedni druge, a nadasve ljubite moga Sina.
To je jedini put k spasenju k vječnom životu.
To je moja najmilija molitva koja najljepšim mirisom ruža ispunjava moje srce.
Molite, uvijek molite za svoje pastire, da imaju snage biti svijetlo moga Sina.
Hvala vam!

Z.K./Dnevno | Medjugorje-info

Komentari

Komentari

Društvo

ISUSOVO PROROČANSTVO: ‘Kad vidite da Jeruzalem opkoli vojska, tada znajte da se približilo opustošenje njegovo!’

Objavljeno

- datum

Trump najavio priznanje Jeruzalema kao glavnog izraelskog grada i izazvao gnjev Arapa, teroristički napad dogodio se u Jeruzalemu odmah nakon Trumpove najave i sva geopolitička situacija ide prema ostvarenju Isusova proroštva o vrhuncu posljednjeg vremena. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

Kraljica svete krunice i Bitka kod Lepanta 1571. godine, a jedan od trojice ključnih turskih admirala i Hrvat Piali-paša

Objavljeno

- datum

Danas slavimo BDM – Kraljicu svete Krunice kao podsjećanje kada je cijela kršćanska Europa molila krunicu i zagovor Blažene djevice Marije za spas od uništenja, od strane Otomanskog carstva koje je tada bilo na vrhuncu moći. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

ZA KOJU IMPERIJU JE RADIO – Tko je prisilio Adolfa Hitlera da napadne Rusiju?

Objavljeno

- datum

EKSPLOZIVNA ANALIZA RUSKOG AUTORA    Hitlera su na vlast doveli Englezi radi rata s Rusijom – SSSR. Kada je odlučio da započne svoju igru, sklopivši Sporazum o nenapadanju sa SSSR, Engleska i Francuska su počele da ga na sve moguće načine podstrekavaju na rat sa Staljinom, kako bi ga vratile prvobitnom scenariju. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno