Connect with us

Istaknuto

(VIDEO) WASHINGTON: ZA NAJEŽITI SE! Kako je Miss Hrvatske otpjevala pjesmu Arethe Franklin

Objavljeno

- datum

Angelica Zaccighna, Miss Hrvatske koja se bori za laskavu titulu Miss svijeta, nastupila je među top 10 najtalentiranijih misica na svjetskom izboru u Washingtonu

Naša je Angelica oduševila je prisutne i publiku tijekom izvedbe svoje točke u sklopu najtalentiranijih natjecateljica. Angelica je otpjevala pjesmu ‘Natural Woman’, Arethe Franklin. Upravo je zbog te pjesme i uvrštena u sam vrh natjecanja, odnosno u top 10.

Ukoliko osvoji neko od prva tri mjesta ide direktno u finale izbora koje se održava 18. prosinca. Hoće li Angelica pobijediti ili ne, ovisi o gledateljima, koji za misice mogu glasati putem aplikacije Mobstar. Njezinu snimku na službenom je Facebook profilu Miss World lajkalo više od 1500 ljudi, a pregledana je 37.000 puta.

Autor: M.D.

Komentari

Komentari

Društvo

ISUSOVO PROROČANSTVO: ‘Kad vidite da Jeruzalem opkoli vojska, tada znajte da se približilo opustošenje njegovo!’

Objavljeno

- datum

Trump najavio priznanje Jeruzalema kao glavnog izraelskog grada i izazvao gnjev Arapa, teroristički napad dogodio se u Jeruzalemu odmah nakon Trumpove najave i sva geopolitička situacija ide prema ostvarenju Isusova proroštva o vrhuncu posljednjeg vremena. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

Kraljica svete krunice i Bitka kod Lepanta 1571. godine, a jedan od trojice ključnih turskih admirala i Hrvat Piali-paša

Objavljeno

- datum

Danas slavimo BDM – Kraljicu svete Krunice kao podsjećanje kada je cijela kršćanska Europa molila krunicu i zagovor Blažene djevice Marije za spas od uništenja, od strane Otomanskog carstva koje je tada bilo na vrhuncu moći. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

ZA KOJU IMPERIJU JE RADIO – Tko je prisilio Adolfa Hitlera da napadne Rusiju?

Objavljeno

- datum

EKSPLOZIVNA ANALIZA RUSKOG AUTORA    Hitlera su na vlast doveli Englezi radi rata s Rusijom – SSSR. Kada je odlučio da započne svoju igru, sklopivši Sporazum o nenapadanju sa SSSR, Engleska i Francuska su počele da ga na sve moguće načine podstrekavaju na rat sa Staljinom, kako bi ga vratile prvobitnom scenariju. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno