Connect with us

Kultura i vjera

(VIDEO) Vizualizacija knjige Otkrivenja: Sva proročanstva se polako ostvaruju!

Objavljeno

- datum

Proročanstva iz biblijske knjige Otkrivenja se ostvaruju. No, Isus je pobijedio svijet. Tko god se pouzda u Isusa i ustraje do svršetka, bit će spašen. „A kad se to počne zbivati, uspravite se i podignite glave svoje — jer bliži se vaše otkupljenje“ (Luka 21,28).

Svaka sličnost sa stvarnim događajima je namjerna.  
 


izvor: Novi život

Komentari

Oglasi
Komentari

Kultura i vjera

NOVO ČUDO U MEĐUGORJU! Svjedočanstva o ozdravljenjima ne prestaju…

Objavljeno

- datum

Svjedočanstva o ozdravljenjima u Međugorju ne prestaju….

Prenosimo u cijelosti čudesno svjedočanstvo o ozdravljenju jedne cijele obitelji po suzama Uskrslog kipa i Međugorju te zagovoru Gospe Međugorske.

Hvaljen Isus i Marija!

Želim posvjedočiti ozdravljenje od glaukoma po Suzama Raspetog i Uskrslog Isusa  po zagovoru blažene Djevice Marije.

Od svoje 24. godine bolujem od glaukoma kojeg je isto imala i moja sestra blizanka. Imamo nalaze i sve je transparentno. Pretprošle godine otišla sam u Međugorje zamoliti nam našu dragu Gospu za ozdravljenje svoga supruga te joj predala svoj život i cijelu svoju obitelj.

Čula sam za svete Suze koje sam namijenila za supruga. Dok sam stajala uz Raspetog Isusa sjetila sam se svog glaukoma te ga zamolila da, ako mu je po volji da i meni pomogne oko glaukoma iako mi moj glaukom nije bio najveća briga koliko briga za zdravlje moga supruga.

Obratila sam se ujedno i Gospi te rekla da ako je po volji Gospodinovoj može i meni otkloniti glaukom, a ukoliko se to ne i dogodi, zahvalno prihvaćam plan da glaukom “nosim” dok sam živa. Svejedno sam zahvalila, prvenstveno što su mi omogućili da stignemo u Međugorje.

Moj suprug je ozdravio, moj glaukom nakon 3 mjeseca kontrole je i dalje bio prisutan. Prihvatila sam volju Božju te u srcu duboko zahvalila jer opet moja molba za ozdravljenje mog supruga se prihvatila i to mi je ono najvažnije bilo. Pola godine kasnije opet idem na kontrolu glaukoma i nisam kapala oči 3 mjeseca nekim glupim spletom okolnosti i bojala sam se uopće priči doktorici na Rebru u Zagrebu, jer će mi očni tlak biti u najmanju ruku 32 te će biti panike.

Svi nalazi očiju tog dana su bili odlični, a očni tlak mi je izmjerila 14 što je normalno te konstatirala da je pogodila kapi za oči, neznajući pri tome da oči nisam kapala 3 mjeseca. Kao munjom pogođena, istoga časa sve mi jasno! Moja molba na svetom Nebu je prihvaćena! Slava i Hvala Gospi, Isusu, Duhu Svetom i Vječnom Ocu te svetom Josipu i svim svecima i anđelima na zagovoru.

Moja sestra je isto bila u Međugorju i sada 3 mjeseca nakon mene i njoj je dijagnosticirano da ga više nema! Slava Presvetom Trojstvu, Gospi i cijelom svetom Nebu. Izliječen je moj suprug a mi od glaukoma. No, trebam napomenuti da i puno drugih milosti smo dobili kao npr. izlječenje od tumora dojke. Osjećamo neopisivu zahvalnost prema milostima i mogu samo poručiti, treba imati samo pravu vjeru, nastojati se držati Božjih zapovijedi osobito ljubiti bližnjega svoga, redovite ispovijedi, čitati Bibliju (koliko se stigne, redak po redak ako treba) i dolaziti na sv. Euharistiju.

Naš život je stresan  kao i većini građana, no pored svega daj svoj maksimum i toliko pa i više će ti se vratiti. Ako se za djevojku ili dečka ili prijatelja/icu srcem nađe vremena, nađi srcem toliko vremena i za našu Gospu i našeg Gospodina!

Uz Hvalu i Slavu Gospi i Presvetom Trojstvu i cijelom svetom Nebu

Vjerna prijateljica iz Zagreba za medjugorje-info.com

Izvor: dnevno.hr

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Kultura i vjera

Šokantno: Europski sud zabranjuje krštenje beba!

Objavljeno

- datum

Europski sud zabranjuje krštenje beba, piše ilgiomale.it. Prema odluci tog suda, od ožujka 2016. godine krštenje djece će biti u suprotnosti s europskim zakonima i smatrat će se kaznenim djelom. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Kultura i vjera

Sotonistica pokušala ukrasti posvećenu hostiju, ali onda se dogodilo nešto nevjerojatno

Objavljeno

- datum

Trčala je sve dok nije stigla do zidova groblja. A onda je hostija postala…U 15. stoljeću u seocu Ettiswil u Švicarskoj dogodio se čudesan događaj i to nakon što je jedna žena počinila užasan zločin.

Naime, pripadnica sotonske sekte, Ann Vögtli, ukrala je posvećenu hostiju iz obližnje župne crkve.

Halloween – mnoge ga sotonske skupine smatraju svojim „blagdanom” i tada održavaju „crne mise”

Iako u dokumentima nije zabilježen točan razlog toga njezinog nečasnog čina, sa sigurnošću možemo pretpostaviti da je posvećenu hostiju ukrala kako bi ju pripadnici njezine sotonističke zajednice obeščastili. To sotonisti često čine tijekom takozvanih „crnih misa”, u kojima se prisutni bizarnim ritualima izruguju katoličkoj misi. A jedan od najpopularnijih danâ u godini za te „crne mise” je noć uoči Svih svetih, 31. listopada, (eng. Halloween) koji mnoge sotonističke skupine smatraju svojim „blagdanom”.

„Čim sam zakoračila kroz vrata groblja, hostija je postala tako teška…”

 

Nakon što je izašla iz župne crkve, Vögtli je trčala sve dok nije stigla do zidova groblja. Tada je, čim je pokušala proći kroz vrata, hostija postala tako teška da ju više nije mogla držati u rukama. Kasnije je Vögtli priznala: „Kad sam provukla ruku kroz uska željezna vrata, dočepala sam se velike hostije. Ali čim sam zakoračila kroz vrata groblja, hostija je postala tako teška da svetu hostiju više nisam mogla držati u rukama. Budući da se nisam mogla pomaknuti naprijed niti se vratiti natrag, bacila sam hostiju blizu ograde u koprive.”

Bog i takvo zlo može okrenuti u dobro

Kasnije ju je u koprivama pronašla jedna mlada žena, ali hostija se je bila pretvorila u nešto nalik cvijetu. Ova je žena to opisala ovako: „Ukradena je hostija bila podijeljena u sedam dijelova. Šest je dijelova tvorilo cvijet koji je bio nalik ruži a okruživalo ga je snažno svjetlo.” Žena je o tome obavijestila župnika. Kad je župnik stigao do toga mjesta, uspio je s tla podići šest dijelova, dok sedmi nije mogao ni pomaknuti. Shvatio je to kao znak da na tom mjestu treba sagraditi kapelu.

Nakon što je kapela bila izgrađena, u nju je brižno položena relikvija s čudesnom hostijom. Oni koji su štovali relikviju svjedočili su brojnim čudima.

Ovaj nas događaj snažno podsjeća na Božju moć i njegovu sposobnost da veliko zlo okrene u veliko dobro.

Izvor: Medjugorje info

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno