Connect with us

Magazin

(VIDEO) STRAVIČNA KONTROLA UMA: Mega zvijezda Katy Perry se srušila na pozornici izgovarajući nepovezane rečenice

Objavljeno

- datum

 MK ULTRA MONARCH   Pojavio se snimak Kety Perry koja se ruši i vuku je s pozornice nakon nepovezane dreke, a insajderi upozoravaju da je ona posljednja poznata ličnost koju kontroliraju Iluminati a koja je pretrpjela javni živčani slom.

Tijekom izvođenja njenog ranijeg hita I Kissed A Girl uživo, Katy Perry je zakovrnula očima i počela ispušta čudne, grlene zvuke prije nego što se srušila i odvučena sa bine od strane člana njenog osiguranja.

Drugi video objavljen ovoga tjedna također se raširio društvenim mrežama nakon što je ova pop zvijezda pokazala znakove tipične podijeljenje ličnosti koja je pod kontrolom uma “Monarch”, objašnjavajući da je ona odsjekla kosu da “više ne bi izgledala kao Katy Perry.”  

Tijekom intervjua, Perry, čije je pravo ime Catherine Hudson, rasplakala se dok je opisivala unutarnje konflikte između njezinih Katy Perry i osobnosti Catherine Hudson.

https://www.youtube.com/watch?v=Im6kJiSwrZY

Katy Perry je ideal moderne pop zvijezde – mlada, lijepa, kontroverzna i potpuno pod kontrolom glazbene industrije Iluminata – tako da ne čudi što su njena glazba i video spotovi potpuno prožeti simbologiji Iluminata.

Perry se javno otvorila Iluminatima 2014. godine, paradirajući i moleći da se pridruži tom tajnom društvu.

“Slušajte,” izjavila je za Rolling Stone, “ako Iluminati postoje, ja bih željela biti pozvana! Vidim sve te stvari, i u fazonu sam, hajde, pustite me unutra! Želim biti u klubu!”

Ubrzajmo naredne tri godine, i Keta Perry je praktično tijesto za igru ​​Iluminata. Ona je na vrhu programa elite već godinama, i završila je predaju svoje duše industriji.

>> Montauk Project i Philadelphia Experiment

Ostale zvijezde koje su pretrpjele slične nuspojave u posljednjih nekoliko godina su Amanda Bynes, Britney Spears, koja je prtrpela veliki živčani slom 2007. godine – i također je odsjekla svoju kosu – i Kanye West, koji tvrdi da mu je um izbrisani nakon što je izjavio podržavati Donalda Trumpa.

Kako prenosi Vice, Monarch kontrola uma je praksa Iluminata koju naširoko koriste Walt Disney korporacija i Teen Nick da monetizuju i seksualizuju mlade starlete.

Navodno je u ovom sadašnjem obliku razvijena u CIA svladati američke državljane, Monarch kontrolu uma koristi Holivudski industrijski kompleks za mikro upravljanje dječjim zvijezdu.

Žrtve Monarch-ove kontrole uma se zovu mačići, a direktori i menadžeri koji ih kontroliraju su poznati kao dreseri.

Dreseri uzmu naprednog mačića, kao što je Amanda Bynes, i podvrgnu ga psihičkom i seksualnom zlostavljanju dok se njegova osobnost ne prelomi i ne odvoji kao Horcrux, čineći ga bespogovornim i poslušnim.

Dreseri zatim zaključe zlostavljanje nekim čudnim ljetnim kaznenim kampom gdje mačić gleda Čarobnjaka iz Oza iznova i iznova sve dok mu podčinjavanje njegovim dreserima ne pruži istinsku sreću.

Nakon što napuni 18 godina, dreseri ponove ove korake da je trasformiraju iz izvođača kojim se može upravljati u profitabilni objekt fantazije.

Kako je Kate pukla i rasplakala se i potpuno otvorila terapeutu Viceland-a dr. Siri Singh

https://www.youtube.com/watch?v=uBj0qJ6bcIg

Obično – i prilično šokantno – ovo se odvija bez problema. Međutim, u nekim slučajevima mladi izvođač ne može podnijeti zbunjujući prijelaz iz teenage zvijezde u djevojku s naslovnice muškog magazina, i počinje se kvari kao robot koji je ona u suštini i postala.

Ovo, naravno, podsjeća na živčani slom Britney Spears iz 2007. godine.

izvori: Vice | Anonews | Webtribune| Croative.net

Komentari

Oglasi
Komentari

Magazin

BBC svijetu predstavio dalmatinsku fjaku

Objavljeno

- datum

NA NASLOVNICI BBC-ja danas je osvanuo tekst o dalmatinskoj fjaki – “sublimnom stanju uma koje karakterizira težnja ni za čime.”

Autorica teksta Kristin Vuković, Amerikanka s korijenima iz Karlovca, nakon nekoliko posjeta Dalmaciji upoznala se s konceptom fjake, no priznaje da joj je trebalo neko vrijeme da ga shvati.

Prvi s fjakom se susrela još 2004. godine kad je u Dubrovniku, puno prije Igre prijestolja, učila hrvatski jezik. Čekala je prijatelja koji je kasnio, a konobar joj je rekao kako ga je valjda “uhvatila fjaka” – prenosi index.hr.

Nakon toga zainteresirala se za koncept, a lokalci su joj objasnili da je fjaka nešto što se ne može naučiti, već je čovjek mora iskusiti sam.

Napominje u tekstu autorica i kako fjaka, kao i brojne druge riječi, dolazi iz talijanskog jezika, od fiacca (umor), no dodaje kako je riječ o potpuno drugačijem značenju s obzirom na to kako “fjaka nije lijenost već uzvišeno stanje uma.”

O tome je pisao i hrvatski pjesnik Jakša Fiamengo koji je fjaku objasnio kao specifično stanje uma i tijela u kojem osoba izgubi smisao za vrijeme; “kad si nigdje i svugdje, kad lebdiš između svega i ničega”.

Tijekom godina i brojnih posjeta Hrvatskoj, autorica kaže kako je naučila cijeniti sporiji način života u Dalmaciji. U Dubrovniku se naposljetku i vjenčala odnosno “predala fjaki pod čarolijom snažnog dalmatinskog sunca”.

 

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Magazin

Ponašanje muškaraca i žena je biološki definirano

Objavljeno

- datum

U forsiranju iluzorne jednakosti i promicanju rodne neutralnosti, u određenim društvenim krugovima, posebno na Zapadu, postalo je popularno odgajati djecu na „rodno neutralan“ način; poticanje da se igraju sa rodno neutralnim igračkama, oblačeći ih u rodno neutralnu odjeću, pa čak u nekim slučajevima, neotkrivanje djetetovog spola pri rođenju.

No, znanstvena realnost jest ta da je uzaludno promatrati i tretirati djecu kao prazne kalupe bez predodređenih i urođenih karakteristika.

Mnoštvo istraživanja pokazalo je da su dječje preferencije urođene, a ne uvjetovane okolinom ili odgojem.

Većina djevojčica gravitira prema društveno zanimljivim igračkama, poput lutaka, koje pomažu u razvoju društvenih i govornih sposobnosti. Većina dječaka gravitira prema igračkama koje su mehanički zanimljive, poput automobila, koje doprinose razvoju snalaženja u prostoru.

Nedavna studija pokazala je da se te preferencije pojavljuju već sa devet mjeseci starosti, prije nego djeca uopće počinju biti svijesna rodnih razlika, što se događa sa oko 18 mjeseci.

Vrijedno je spomenuti istraživanje koje se bavilo djevojčicama koje su u majčinoj utrobi bili izložene visokim razinama testosterona, u slučajevima kongenitalne hiperplazije. Te djevojčice, za razliku od ostalih vršnjakinja, pokazuju veći interes za igračke tipične za dječake, čak i kad ih roditelji nagovaraju da se igraju s igračkama za djevojčice. To dovoljno govori o važnosti hormona u razvoju rodnih preferencija i razlika u ponašanju među spolovima.

Neurološka istraživanja ukazala su na razlike u mozgu među spolovima. Meta-analiza 126 istraživanja otkrilo je da muškraci imaju volumno veći mozak od žena. Muškarci imaju bolju povezanost moždanih stanica između prednjeg i stražnjeg dijela mogza, dok žene imaju bolju povezanost između dviju moždanih polutki.

Znanstvenici su analizom utvrdili da je u prosječno 73 posto slučajeva moguće točno odrediti jeli mozak muški ili ženski. (Tribun.hr)

 

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Magazin

Pokušati ponovno znači maknuti se sebi s puta!

Objavljeno

- datum

Do promjene života ne dijele nas uvijek neka fascinantna i drugačija saznanja, gigantski napori, promjene naših najtvrđih navika, do promjene života ponekad nas dijeli samo jedan udah i odluka da ćemo pokušati ponovo.

Pokušati ponovno, lako je to reći ali nije lako ostvariti. Pokušati ponovno znači zaboraviti na poraze koje smo prošli i dati sebi šansu da se drugačije misli, drugačije osjeća, i da se drugačiji čini – piše M. Žuvela na Savjetniku uspjeha.

Pokušati ponovno ne znači očekivati nastavak puta bez prepreka i poteškoća, to znači dublje i ozbiljnije računati na njih. Jer to što se trenutno suočavate s teškoćama u životu ne mora biti nikakav znak da radite pogrešne stvari već to može biti znak da radite prave stvari. Pokušati ponovno znači prestati se žaliti za stvari koje možete svladati i bez da oko njih stvorite neku nepotrebnu dramu koja vam ništa dobra ne može donijeti.

Pokušati ponovno znači maknuti se sebi s puta. Ponekad smo sami sebi najveće zapreke da idemo naprijed, da rastemo, da širimo granice svoga svijeta, a onda kada prepoznamo lice najveće zapreke znamo što trebamo učiniti, promijeniti stav i krenuti dalje. Pokušati ponovno znači prihvatiti lekcije koje ne bismo htjeli, jer život nas ne uči uvijek s knjigama i predavanjima, već povredama, ranama i ožiljcima koje dobivamo.

Prekratak je život da bismo ga odlučili provesti u predajama i odustajanjima, prekratak da ga gledamo kao neku tragediju, a možemo se dobro nasmijati sebi i svim problemima koje imamo, možemo ga iskoristiti da pokušamo ponovno u onome što je pošlo u krivo, a ostalo nije na nama. U konačnici život ne prestaje kada dođe trenutak našeg posljednjeg izdaha, život prestaje kada pomislimo da nemamo više snage da pokušamo ponovno.

Mario Žuvela

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno