Connect with us

Istaknuto

(VIDEO) STIPE JOŠ JEDNOM POKAZAO KOLIKA JE HRVATINA Nikad nisam sam! Iza mene je zemlja puna ratnika! Pobjedu posvećujem…

Objavljeno

- datum

 UFC CLEVELAND    U spektakularnom okršaju teškaša u Clevelandu Stipe Miočić nokautirao je Alistaira Overeema u prvoj rundi i upisao svoju prvu obranu naslova UFC prvaka. Učini li to još dva puta, ući će u povijest UFC-a. Naime, niti jedan prvak UFC-ove teške kategorije nije to uspio napraviti triput.

Što je toliko posebno u Stipi Miočiću osim nevjerojatne fizičke izdržljivosti i razarajućeg udarca? Sasvim sigurno – strast i veliko srce.

Nekoliko sati uoči borbe s Overeemom, Stipe Miočić je na facebook profilu ostavio samo jednu kratku poruku.

“Nikad nisam sam. Uvijek imam jednu zemlju punu ratnika iza mene”.

Poruka ilustrirana hrvatskom zastavom.


 A pobjedu je Stipe posvetio žrtvama rušenja nebodera Blizanaca u New Yorku 9/11. Pomalo simbolično na – 11. 9.

>> (VIDEO) KAD SE SPOJE AMERIČKA I HRVATSKA ZASTAVA ‘Ja sam drugačija vrsta zvijeri kakvu još nisi vidio!’

Sve je počelo pobjedom nad Bjelorusom Orlowskim u Las Vegasu, kada se dogodio muk 'hrvatskih' medija

Sve je počelo pobjedom nad bjelorusom Orlowskim u Las Vegasu, kada se dogodio muk ‘hrvatskih’ medija

“Ova pobjeda je posvećena svima koji su izgubili život ili svoje najdraže 9/11. I svima onima koji su nastavili služiti kao vatrogasci, policajci, u hitnim službama, i vojsci. Vi ste stvarni heroji”, poručio je Miočić na svome Facebooku.

https://www.youtube.com/watch?v=ijWk4sr6G2A

Sportske novosti | HINA | croative.net

Komentari

Oglasi
Komentari

Društvo

(VIDEO) ATEISTI BIJESNE: 155-metarski model Noine Arke otvoren s dokazima da je Biblijsko stvaranje istina!

Objavljeno

- datum

 KENTUCKY    Na njoj su radili doktori prirodnih znanosti što je najviše  zasmetalo ateiste!   Jedan od najkontroverznijih projekata je zasigurno izgradnja modela Noine Arke koja je izgrađena u Kentuckyju kao muzej sa svrhom dokazivanja da je zaista prije potopa odnosno prije nekih 4-5 tisuća godina ona bila izgrađena i kako je Noa sa svojom obitelji mogao raditi na barci i tijekom boravka u njoj. Zanimljivo je da su se od trenutka najave izgradnje ove arke pa sve do danas uzbunile sve ateističke, liberalne, homoseksualne id. udruge koje i dan danas protestiraju protiv Arke – muzeja koji je otvoren početkom srpnja. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

ISUSOVO PROROČANSTVO: ‘Kad vidite da Jeruzalem opkoli vojska, tada znajte da se približilo opustošenje njegovo!’

Objavljeno

- datum

Trump najavio priznanje Jeruzalema kao glavnog izraelskog grada i izazvao gnjev Arapa, teroristički napad dogodio se u Jeruzalemu odmah nakon Trumpove najave i sva geopolitička situacija ide prema ostvarenju Isusova proroštva o vrhuncu posljednjeg vremena. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

Kraljica svete krunice i Bitka kod Lepanta 1571. godine, a jedan od trojice ključnih turskih admirala i Hrvat Piali-paša

Objavljeno

- datum

Danas slavimo BDM – Kraljicu svete Krunice kao podsjećanje kada je cijela kršćanska Europa molila krunicu i zagovor Blažene djevice Marije za spas od uništenja, od strane Otomanskog carstva koje je tada bilo na vrhuncu moći. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno