Connect with us

Istaknuto

(VIDEO) POSLIJE OVOGA NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO: OVIH SAMO OSAM minuta, OTVORIT ĆE vam oči

Objavljeno

- datum

Spencer Cathcart je kreirao katki dokumentarni film pod nazivom “Laži koje živimo”. U njemu on preispituje slobodu ljudi, školstvo, novac, kapitalizam, zaštitu prirode, klimatske promjene i naš utjecaj na njih.

cathcart

Promjenit ćemo VAM POGLED NA SVIJET Otac sinu dao jedan jedini savjet!

– U ovom trenutku možeš biti bilo gdje, da se baviš bilo čim. Umjesto toga sjediš sam za računalom. Što nas to sprečava da radimo što želimo, da budemo gdje želimo biti? Svakog dana se budimo u istoj sobi i slijedimo isti put, da bismo živjeli isto kao i prethodnog dana.

Nekada je svaki dan bio nova avantura, a onda se sve promijenilo. Prije se činilo da vrijeme ne postoji – danas se čini da ga nema dovoljno. Znači li ovaj način života da smo odrasli, da smo slobodni? Jesmo li uistinu slobodni? – Počinje on priču u svom kratkom filmu…

https://www.youtube.com/watch?v=ipe6CMvW0Dg

M.S./croative.net

Komentari

Oglasi
Komentari

Društvo

ISUSOVO PROROČANSTVO: ‘Kad vidite da Jeruzalem opkoli vojska, tada znajte da se približilo opustošenje njegovo!’

Objavljeno

- datum

Trump najavio priznanje Jeruzalema kao glavnog izraelskog grada i izazvao gnjev Arapa, teroristički napad dogodio se u Jeruzalemu odmah nakon Trumpove najave i sva geopolitička situacija ide prema ostvarenju Isusova proroštva o vrhuncu posljednjeg vremena. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

Kraljica svete krunice i Bitka kod Lepanta 1571. godine, a jedan od trojice ključnih turskih admirala i Hrvat Piali-paša

Objavljeno

- datum

Danas slavimo BDM – Kraljicu svete Krunice kao podsjećanje kada je cijela kršćanska Europa molila krunicu i zagovor Blažene djevice Marije za spas od uništenja, od strane Otomanskog carstva koje je tada bilo na vrhuncu moći. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

ZA KOJU IMPERIJU JE RADIO – Tko je prisilio Adolfa Hitlera da napadne Rusiju?

Objavljeno

- datum

EKSPLOZIVNA ANALIZA RUSKOG AUTORA    Hitlera su na vlast doveli Englezi radi rata s Rusijom – SSSR. Kada je odlučio da započne svoju igru, sklopivši Sporazum o nenapadanju sa SSSR, Engleska i Francuska su počele da ga na sve moguće načine podstrekavaju na rat sa Staljinom, kako bi ga vratile prvobitnom scenariju. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno