Connect with us

Istaknuto

(VIDEO) Mirko Filipović srušio najtežeg protivnika u karijeri – grdosiju od 180 kila

Objavljeno

- datum

Mirko Cro Cop Filipović prošao je u finale Rizin World Grand-Prixa u Japanu. Naš je borac nakon samo 50 sekundi svladao Estonca Kaida “Baruta” Hoovelsona.

Meč je završio nakon 50-ak seknudi. Odmah je Baruto napao Mirka i stjerao ga u klinč, ali Cro Cop ga je nekoliko puta pogodio koljenom u pleksus i srušio, a sudac je morao prekinuti borbu. Filipović je odmah otišao u svlačionicu na odmor i pripremu za finale koje očekujemo oko podneva – donosi maxportal!

U finalu Filipović će se boriti protiv svjetskog prvaka u hrvanju Amira Aliakbarija koji je u drugom polufinalu pobijedio Moldavca Valentina Moldavskyja odlukom sudaca.

https://www.youtube.com/watch?v=6f2BAURZJOY

Cro Cop je u četvrtfinalu slavio protiv Muhammeda “King Mo” Lawala iako nije bio favorit u toj borbi. No, pokazao je da i s 42 godine na leđima još uvijek ima puno toga ponuditi u ringu.

Komentari

Oglasi
Komentari

Društvo

(VIDEO) ATEISTI BIJESNE: 155-metarski model Noine Arke otvoren s dokazima da je Biblijsko stvaranje istina!

Objavljeno

- datum

 KENTUCKY    Na njoj su radili doktori prirodnih znanosti što je najviše  zasmetalo ateiste!   Jedan od najkontroverznijih projekata je zasigurno izgradnja modela Noine Arke koja je izgrađena u Kentuckyju kao muzej sa svrhom dokazivanja da je zaista prije potopa odnosno prije nekih 4-5 tisuća godina ona bila izgrađena i kako je Noa sa svojom obitelji mogao raditi na barci i tijekom boravka u njoj. Zanimljivo je da su se od trenutka najave izgradnje ove arke pa sve do danas uzbunile sve ateističke, liberalne, homoseksualne id. udruge koje i dan danas protestiraju protiv Arke – muzeja koji je otvoren početkom srpnja. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

ISUSOVO PROROČANSTVO: ‘Kad vidite da Jeruzalem opkoli vojska, tada znajte da se približilo opustošenje njegovo!’

Objavljeno

- datum

Trump najavio priznanje Jeruzalema kao glavnog izraelskog grada i izazvao gnjev Arapa, teroristički napad dogodio se u Jeruzalemu odmah nakon Trumpove najave i sva geopolitička situacija ide prema ostvarenju Isusova proroštva o vrhuncu posljednjeg vremena. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

Kraljica svete krunice i Bitka kod Lepanta 1571. godine, a jedan od trojice ključnih turskih admirala i Hrvat Piali-paša

Objavljeno

- datum

Danas slavimo BDM – Kraljicu svete Krunice kao podsjećanje kada je cijela kršćanska Europa molila krunicu i zagovor Blažene djevice Marije za spas od uništenja, od strane Otomanskog carstva koje je tada bilo na vrhuncu moći. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno