Connect with us

Istaknuto

Veliki preokret: Kalinić ipak postaje najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti!

Objavljeno

- datum

U jutarnjim satima stigla je nova ponuda koju je prema izvještajima reprezentativac odlučio prihvatiti.

Iako se činilo kako je Nikola Kalinić odbio transfer u Kinu, stvari su se – kako to obično biva u ovakvim slučajevima – okrenule doslovce preko noći.

Tako TuttoMercato javlja da upravo u ovim trenucima u Fiorentinu slijeće konačna ponuda Tianjin Quanjiana za našeg reprezentativca, i to u iznosu od 45 milijuna eura. Trener kineske momčadi Fabio Cannavaro očito je jako zagrizao za njegove usluge, a izgleda da su podebljali i ponudu za samog Kalinića, pošto je i on prema izvještajima odlučio prihvatiti transfer!

Sigurno je kako ćemo razvoj događaja u potpunosti saznati tijekom dana, ali blizu smo rekordnog transfera za hrvatskog nogometaša…

(Foto: Action Images)

Komentari

Komentari

Društvo

ISUSOVO PROROČANSTVO: ‘Kad vidite da Jeruzalem opkoli vojska, tada znajte da se približilo opustošenje njegovo!’

Objavljeno

- datum

Trump najavio priznanje Jeruzalema kao glavnog izraelskog grada i izazvao gnjev Arapa, teroristički napad dogodio se u Jeruzalemu odmah nakon Trumpove najave i sva geopolitička situacija ide prema ostvarenju Isusova proroštva o vrhuncu posljednjeg vremena. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

Kraljica svete krunice i Bitka kod Lepanta 1571. godine, a jedan od trojice ključnih turskih admirala i Hrvat Piali-paša

Objavljeno

- datum

Danas slavimo BDM – Kraljicu svete Krunice kao podsjećanje kada je cijela kršćanska Europa molila krunicu i zagovor Blažene djevice Marije za spas od uništenja, od strane Otomanskog carstva koje je tada bilo na vrhuncu moći. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

ZA KOJU IMPERIJU JE RADIO – Tko je prisilio Adolfa Hitlera da napadne Rusiju?

Objavljeno

- datum

EKSPLOZIVNA ANALIZA RUSKOG AUTORA    Hitlera su na vlast doveli Englezi radi rata s Rusijom – SSSR. Kada je odlučio da započne svoju igru, sklopivši Sporazum o nenapadanju sa SSSR, Engleska i Francuska su počele da ga na sve moguće načine podstrekavaju na rat sa Staljinom, kako bi ga vratile prvobitnom scenariju. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno