Connect with us

Društvo

UZNEMIRUJUĆE: Osam načina na koje društvo feminizira muškarce kroz hranu i proizvode

Objavljeno

- datum

U proteklih pedeset godina, broj spermija u uzorku prosječnog muškarca smanjio se napola, dok je u samo zadnjih dvadeset godina nivo testosterona u prosječnog muškarca opao za 20%. Razlozi su unos nezdrave i potencijalno opasne hrane te okoliš u kojem se nalazimo.

Studije su pokazale da ksenoestrogeni iz plastike mogu uzrokovati preuranjenu pojavu menstruacije u djevojčica. Izoflavini soje pak povećavaju agresivnost i asocijalno ponašanje u laboratorijskih životinja i feminiziraju muške jedinke.

Donosimo vam popis hrane i proizvoda sa visokom razinom estrogena koju treba izbjegavati ukoliko želite zdrav i normalan život.

1.) Pesticidi iz konvencionalno uzgojenog voća i povrća

Pesticidi koji se prskaju po konvencionalno uzgojenom voću i povrću imaju estrogensko djelovanje nakon unosa u tijelo.

2.) Soja

Mnogo je razloga za izbjegavanje soje, koja je inače jedna od najsubvencioniranijih kultura. Jedan od glavnih razloga je njeno snažno estrogensko djelovanje na ljudsko tijelo. Previše soje dovodi do povećanja grudi, zadržavanja vode, taloženja masnih zaliha na dijelovima tijela karakterističnim za žene te promjene raspoloženja. Također može smanjiti postojeću razinu testosterona.

3.) Hormoni u govedini

Kako bi povećali proizvodnju mesa i mliječnih proizvoda, neki proizvođači kravama daju hormone, koji kasnije kroz hranu ulaze i u ljudsko tijelo. Jednom kada uđu u ljudsko tijelo, ti hormoni imaju snažan estrogenski učinak. Pored toga, mnoge krave se hrane sojom koja je zagađena pesticidima, tako da imamo trostruki efekt. Iz tih razloga bitno je da jedemo meso isključivo goveda koja se hrane na pašnjacima.

4.) Pivo

U svojoj knjizi „Prirodni testosteron“, Stephen Harrod Buhner piše:

„Hmelj je najpoznatiji po svojoj primjeni u izradi piva. Većina muškaraca zanemaruje snažne kemijske spojeve koje sadrži i ne shvaćaju da pivo samo po sebi može znatno utjecati na razinu muških androgenih hormona. Njemački pivari odavno su zamjetili da su mlade žene koje su se bavile berbom hmelja u poljima često imale preuranjene menstruacije. S vremenom su znanstvenici otkrili razlog, hmelj je jedna od najmoćnijih estrogenskih biljaka na svijetu. Samo 100 grama hmelja sadrži između trideset tisuća i tristo tisuća jedinica estrogena, ovisno o vrsti hmelja. Većinom se radi o moćnom estrogenu estradiolu. Estradiol prilikom unosa u muško tijelo direktno utječe na sniženje razine testosterona u testisima. Uočen je i utjecaj na proizvodnju testosterona u Lydigovim žlijezdama.“
Reklame često prikazuju ispijanje piva kao macho ritual. Koliko su samo u krivu…. Ljubitelji alkoholnih pića, radije se okrenite vinu, pustite pivo ženama.

5.) Televizija i feminizacija muškaraca

Dobro, ne radi se o hrani, već o jednom podmuklom oruđu koje se koristi za oblikovanje ljudskog uma. Muška feminizacija kroz televiziju se polagano uvodi kroz duže razdoblje i ulazi u psihu muškaraca. To je dramatično promjenilo obrasce ponašanja.

6.) Nezasićene masti

Nezasićene masti iz biljnih ulja, a posebice već spomenute soje imaju određene estrogenske učinke. Zasićene masti iz svinjske masti ili maslaca pak pomažu u proizvodnji testosterona i bolja su alternativa.

7.) BPA iz plastike

Ksenoestrogen je vrsta kemikalije koja oponaša estrogen u ljudi. Kemikalije iz plastičnih ambalaža ulaze u hranu, plastični otpad ispušta kemikalije u rijeke, potoke, mora i tlo. Bisfenol A (BPA) je kemijski spoj koji se najviše koristi u proizvodnji polikarbonata i epoksidnih premaza. Preko 93% Amerikanaca ima BPA u svojim tijelima, što smanjuje broj spermija u muškaraca. BPA također povećava rizik od pretilosti, astme, autizma, raka na mozgu, jetri i prostati.

8.) Ftalati u kozmetici

Istraživanja nad muškim životinjama izloženima ftalatima otkrila su smanjenje proizvodnje spermija, nerazvijene testise, hipospadiju i smanjenu proizvodnju testosterona. Proizvodi u kojima se koriste ftalati: šamponi, parfemi, dezodoransi, losioni za tijelo, šminka, osvježivači zraka.

Izvor: Natural Blaze | Tribune.hr | Croative.net

Komentari

Oglasi
Komentari

Društvo

Kreće ‘rušenje’ Plenkovića: Iznenadit će vas tko je ‘mozak operacije’

Objavljeno

- datum

Nakon što je prije nekoliko dana u javnost dospio popis ministara koji su trebali sudjelovati u tehničkoj vladi predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, postalo je jasno kako šefica države ulazi u još jedan sukob s premijerom Andrejom Plenkovićem i njegovom Vladom, što se uostalom i potvrdilo tijekom njezina gostovanja u Šibensko-kninskoj županiji.

Od tamo je ponovno prozvala vladajuće, zbog demografske politike – piše dnevno.hr.
”Nema više vremena za nove apstraktne demografske strategije, već nam treba konkretan akcijski plan sveobuhvatnih mjera za demografski oporavak zemlje, posebice uključujući stvaranje uvjeta za znatnije povećanje plaća, i to odmah”, oštro je poručila predsjednica, na što joj ministri nisu ostali dužni. Po vladinim kuloarima priča kako iza otrovnih strjelica koje Grabar-Kitarović svako malo ispuca na njihovu adresu stoji njezin savjetnik za unutarnju politiku Mate Radeljić, no jednako tako valja znati da je i predsjednica strateg te igrač na duge staze.

>> ZASTUPNICI koji su glasali PROTIV ISTAMBULSKE IMAJU 4 PUTA VIŠE PREFERENCIJALNIH GLASOVA OD ONIH ZA IK – toliko HITNOSTI izmjene izbornog zakona

Znakovito je da ovaj posljednji napad stiže u trenutku kada su se tek prividno smirile strasti u vladajućoj stranci do kojih je dovela ratifikacija Istanbulske konvencije, protiv koje je između ostaloga ustao i predsjedničin prijatelj Milijan Brkić, čovjek zahvaljujući kojem upravlja državom, a s kojim odnose nikada nije zahladila, jer povezuje ih Brkićev brat Jozo s kojim je predsjednica u izrazito kvalitetnim odnosima. Upravo s njime, Grabar-Kitarović kuje zgodan plan, a Brkić nije jedini koji bi trebao sudjelovati u puču i rušenju Andreja Plenkovića, jer u priču se odnedavno uključio i ličko-senjski župan Darko Milinović, koji sukob s vladajućima sve teže uspijeva skriti. Milinović, prema izvorima bliskim ličkom šefu ulazi u partnerstvo s HSP-ovim gradonačelnikom Gospićem Karlom Starčevićem.

Ovaj dvojac polako, ali sigurno zakapa ratne sjekire te zajedničkim snagama pokušavaju pronaći adekvatnu zamjenu za župansku fotelju, nakon čega bi Milinović trebao odmrznuti svoj mandat u Saboru. Plenkovićeva saborska većina izrazito je tanka i nestabilna pa stoga baš s te pozicije kane pucati na njega, a mozak ove operacije navodno je upravo Brkić, za kojeg se uostalom znade da s Plenkovićem nije u dobrim odnosima, već surađuju silom prilika. Plan je skoro realiziran, tvrde upućeni, a na koji će ga način akteri ove priče do kraja provesti ostaje za vidjeti, jer ne treba zanemariti niti činjenicu da je Plenković taj koji trenutno vlada strankom, pa nije nemoguće da preduhitri pobunjenike.

Izvor: dnevno.hr

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

Globalistički kabalisti kliču zbog islamizacije Europe. Osim što se raduju – JESU LI i sami RAZLOG?

Objavljeno

- datum

Svakako da jesu. Njemački povijesničar Wolfgang Eggert navodi razloge radosti židovskih fundamentalista zbog muslimanske invazije Europe. Radi se o čistoj mržnji prema kršćanima i zapadnoj kulturi – piše bloger na O dosta toga još i dublje.

Razlozi ovih zadojenih mržnjom mogu se sažeti:

1. Povratak na strogost. Prema njima, muslimani trebaju pokazati moralno dostojni život europljanima. Da, baš kao u tolikim drugim muslimanskim državama. Pakao na zemlji, da skratimo.

2. Kršćani su smatrani od ovih fanatika za “idolopoklonike” jer vjeruju da je Krist Bog. Ako promotriš pažljivo, cijepaju sebi odjeću poput Kaife.

3. Revanš. “Platiti ćete za sve što ste učinili židovima kroz stoljeća”. Ali zašto su toliki narodi kroz povijest imali probleme sa židovima, to je pitanje. Nije li slučajno u njima krivica, u njihovoj nadrasi, u njihovoj aroganciji? Ne duljimo, uvrijeđena je viša rasa, i to zaslužuje kaznu.

Licemjeri, dobro reče o vama Sv. Pavao:

“Doista, vi ste, braćo, postali nasljedovatelji crkava Božjih koje su u Judeji u Kristu Isusu: i vi isto trpite od svojih suplemenika što i oni od Židova, koji su i Gospodina Isusa i proroke ubili, i nas progonili, te Bogu ne ugađaju i svim se ljudima protive kad nam priječe propovijedati poganima da se spase, da bi tako u svako vrijeme navršili mjeru zlodjela svojih. Ali sručio se na njih konačni gnjev.” (1 Sol 2, 14-16)

Ovdje ste netko i nešto, ali vaša moć preko ove zemlje ne može preći. Imate mržnju za ideologiju, i finance i lože za sprovesti je u djelo.

Ali kad zlo izgleda da trijumfira, bude na koncu jadno, osramoćeno i poniženo. 

Napomena: Stavovi navedeni u članku, ne odražavaju nužno stavove redakcije portala Croative.net.

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

Zastupnički dom parlamenta BiH u petak izvanredno zasjeda u povodu Izetbegovićevih ratnohuškačkih izjava

Objavljeno

- datum

Zastupnički dom parlamenta Bosne i Hercegovine u petak će održati izvanrednu sjednicu na kojoj bi zastupnici trebali raspravljati samo o jednoj točki dnevnog reda o, kako je rečeno, “ratnohuškačkim izjavama” predsjedatelja Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića.

Predsjedatelj Zastupničkog doma Mladen Bosić potvrdio je u srijedu novinarima u Sarajevu kako je odlučio sazvati tu sjednicu na zahtjev zastupnika iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) na čijem je čelu Milorad Dodik a iz kluba Izetbegovićeve Stranke demokratske akcije (SDA) odmah su poručili kako na sjednicu uopće neće doći ocijenivši kako je rječ o “primitivnoj i politikantskoj” zloporabi državnog parlamenta.

Iz Dodikovog SNSD-a na Izetbegovića su se obrušili nakon što je u ponedjeljak na obilježavanju obljetnice Masakra bad Bošnjacima u Ahmićima pohvalno govorio o jačanju vojne industrije u Federaciji BiH.

Izetbegović je tada kazao kako će vojna industrija nastaviti širiti proizvodnju namijenjenu izvozu a dodao je kako oružje i vojna oprema koji se proizvode u BiH mogu biti važni za eventualnu obranu zemlje.

“Radit ćemo za ta tržišta ali i za ‘ne daj Bože”, kazao je Izetbegović dodajući kako se više nikada ne smije dopustiti da Bošnjaci nespremo dočekaju one koji bi ih pokušali ugroziti.

“Te izjave, uključujući izjavu predsjednika vlade Fedracije BiH Fadila Novalića u vezi s jačanjem namjenske industrije u tome entitetu značajno su uznemirile javnost i građane BiH a posebice Republike Srpske koja ih vidi kao prijetnju po mir, kako u BiH tako u cijeloj regiji”, SNSD-ovo je obrazloženje zahtjeva za izvanrednom raspravom u parlamentu BiH.

Zatražili su i da se na sjednicu pozove Izetbegović kako bi pred zastupnicima obrazložio što je točno mislio kada je govorio u Ahmićima.

SDA-ov dopredsjedatelj Zastupničkog doma Šefik Džaferović kazao je kako je ovo neviđena zloporaba parlamenta u politikantske svrhe dodajući kako je zapravo Dodik a ne Izetbegović taj koji neprekidno daje izjave kojima dovodi u pitanje teritorijalni integriret BiH.

“Kada bismo mi na to reagirali svaki dan bismo ovdje imali izvanredne sjednice”, kazao je Džaferović novinarima.

(Hina)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno