Connect with us

Istaknuto

THE TELEGRAPH: Srbi su doslovno naoruzani do zuba

Objavljeno

- datum

The Telegraph je napravio kartu svijeta koja prikazuje države prema količini lakog oružja po glavi stanovnika. Rezultati provedenog istraživanja su zaista zapanjujući. Naime, prema njima Srbi zauzimaju drugu poziciju na svjetskoj razini, odmah iza Amerikanaca!

Podatci istraživanja o posjedovanju ‘malog’ naoružanja pokazali su da, očekivano, Amerikanci posjeduju najviše oružja ‘po glavi stanovnika’ (112,6).

Drugim riječima, u SAD-u postoji više od jednog pištolja za svakog američkog građanina.

Zanimljivo je da je na drugom mjestu na ljestvici Srbija sa 75,6 oružja po glavi stanovnika. 

Top pet zemalja zaokružuju Yemen, Švicarska i Cipar, dok je Hrvatska daleko iza s 21,7 oružja po glavi stanovnika, navodi The Telegraph. (croative.net)

Komentari

Oglasi
Komentari

Društvo

(VIDEO) ATEISTI BIJESNE: 155-metarski model Noine Arke otvoren s dokazima da je Biblijsko stvaranje istina!

Objavljeno

- datum

 KENTUCKY    Na njoj su radili doktori prirodnih znanosti što je najviše  zasmetalo ateiste!   Jedan od najkontroverznijih projekata je zasigurno izgradnja modela Noine Arke koja je izgrađena u Kentuckyju kao muzej sa svrhom dokazivanja da je zaista prije potopa odnosno prije nekih 4-5 tisuća godina ona bila izgrađena i kako je Noa sa svojom obitelji mogao raditi na barci i tijekom boravka u njoj. Zanimljivo je da su se od trenutka najave izgradnje ove arke pa sve do danas uzbunile sve ateističke, liberalne, homoseksualne id. udruge koje i dan danas protestiraju protiv Arke – muzeja koji je otvoren početkom srpnja. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

ISUSOVO PROROČANSTVO: ‘Kad vidite da Jeruzalem opkoli vojska, tada znajte da se približilo opustošenje njegovo!’

Objavljeno

- datum

Trump najavio priznanje Jeruzalema kao glavnog izraelskog grada i izazvao gnjev Arapa, teroristički napad dogodio se u Jeruzalemu odmah nakon Trumpove najave i sva geopolitička situacija ide prema ostvarenju Isusova proroštva o vrhuncu posljednjeg vremena. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

Kraljica svete krunice i Bitka kod Lepanta 1571. godine, a jedan od trojice ključnih turskih admirala i Hrvat Piali-paša

Objavljeno

- datum

Danas slavimo BDM – Kraljicu svete Krunice kao podsjećanje kada je cijela kršćanska Europa molila krunicu i zagovor Blažene djevice Marije za spas od uništenja, od strane Otomanskog carstva koje je tada bilo na vrhuncu moći. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno