Connect with us

Društvo

TAKOZVANA HRVATSKA NARODNA BANKA PRINTA GODINAMA KRIVOTVORENE KUNE!!! SAV “HRVATSKI NOVAC” JE LAŽAN!!!

Objavljeno

- datum

Napomena od 20.10.2017:  O TOME DA SU LAŽNE HRVATSKE KUNE POKRIVENE “POVJERENJEM”, MOŽE SE VIŠE PROČITATI NA LINKU:

https://paralelahr.wordpress.com/2017/10/15/dva-audio-snimka-lazne-hrvatske-kune-nisu-pokrivene-zlatom-nego-povjerenjem-da-da-da-dobro-ste-procitali-povjerenjem-u-koga-u-sto-povjerenjem-u-zeljka-rohatinskog-i-bo/

O TOME, ŠTO JE KRIMOS ŽELJKO ROHATINSKI ODGOVORIO ZAŠTO JE POTPISIVAO NALOGE ZA PRINTANJE LAŽNIH KUNA, MOŽE SE VIŠE PROČITATI NA LINKU:

https://paralelahr.wordpress.com/2017/02/20/evo-sto-je-bivsi-takozvani-guverner-hnb-zeljko-rohatinski-odgovorio-na-pitanje-zasto-je-potpisivao-naloge-za-printanje-krivotvorenih-kuna-a-tu-nam-je-odmah-do-njega-i-marijan-benko-bivsi-takozvan/


 

POD NADZOROM I PO NALOGU ZLOČINAČKE ORGANIZACIJE HDZ/SDP  TAKOZVANA HRVATSKA NARODNA BANKA VEĆ SKORO 25 GODINA,  PRINTA KRIVOTVORENE KUNE, TO JEST TAKOZVANI HRVATSKI NOVAC!

DRŽAVA  HRVATSKA NEMA NI GRAMA ZLATA. SVO ZLATO JE U PRIVATNIM RUKAMA. ZATO HRVATSKA  NARODNA  BANKA I PRINTA SAMO BEZVRIJEDNU PAPIRUŠTINU (IAKO JE ZLATNI STANDARD UKINUT 1971. GODINE, NAMJERNO SAM NAPRAVILA PARALELU SA ZLATNIM REZERVAMA, KAKO BI SLIKOVITIJE PRIKAZALA DA HRVATSKE NEMA I DA KADA JE NEMA, NE MOŽE ONDA NIŠTA NI POSJEDOVATI).

VIDJET ĆEMO DA  LI  ĆE  SVIJET  REAGIRATI   NA SVE OVE DOKAZE ISPOD. AKO NITKO NE REAGIRA, TO  ĆE  ZNAČITI  DA  I  DRUGE  ZEMLJE  IMAJU  KRIVOTVORENI  NOVAC.

SADA BIH VAS UPITALA, ŠTO VI ZAPRAVO TOČNO ZNATE O “DRŽAVNOJ” IMOVINI, ZLATNIM REZERVAMA I UOPĆE KOJIM BOGATSTVOM RASPOLAŽE  “DRŽAVA HRVATSKA”? JE LI TAKO DA NEMATE POJMA O TOME.  PA NARAVNO DA NEMATE POJMA, JER KAKO BI SE INAČE MOGLO DESITI DA VAM NETKO PRED NOSOM OTME CIJELU DRŽAVU I PODMETNE VAM LAŽNI BEZVRIJEDNI NOVAC, NOVAC BEZ POKRIĆA. ALI BAREM SADA RAZUMITE DA AKO HRVATSKI NOVAC IMA BILO KAKVO POKRIĆE, ZBOG ČEGA SE ONDA NA NOVČANICAMA NALAZI LAŽNI HRVATSKI GRB?

ZAŠTO JE TO KRIVOTVOREN NOVAC MOŽETE VIDJETI DOLJE NA SLIKAMA. 

ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA HDZ/SDP, AKO VEĆ KAO TAKVA POSTOJI A POSTOJI, NE MOŽE NI DA HOĆE NEŠTO URADITI NI PO BOŽJIM NI PO LJUDSKIM ZAKONIMA. NI SVOJU RIJEČ NE MOGU  ODRŽATI  NI  DVIJE SEKUNDE. ONI SU JEDNOSTAVNO SEBE IZDIGLI IZNAD BOGA, IZNAD LJUDSKIH ZAKONA I IZNAD ONOGA ŠTO SAMI GOVORE. TO JE ČISTO ZLO.

SVE  ALI  BAŠ  SVE  ŠTO  JE  RADILA IKADA I ŠTO OVA ORGANIZACIJA RADI SADA, JE REZULTAT TEŠKIH I PRETEŠKIH KAZNENIH DJELA, UROTA, IZDAJE I OSTALIH VRSTA ZLOČINA.  OVAKVIM   SVOJIM  DJELOVANJEM  ONI SU UVUKLI I SVE “DRŽAVLJANE”  OVOGA ŠTO NAZIVAMO  HRVATSKOM, U SVOJ KRIMINAL. AMA BAŠ SVE, UKLJUČUJUĆI I NOVOROĐENE BEBE. SVI SMO U TOME NAMETNUTOM KRIMINALU, RAĐAMO  SE I ŽIVIMO U NJEMU KONSTANTNO I NE MOŽEMO IZBJEĆI TO DA I SAMI TAKOĐER (ALI NESVJESNO) POČINJAMO SVAKODNEVNO RAZNE KRIMINALNE RADNJE, KAO ŠTO JE NA PRIMJER, U OVOME  SLUČAJU,  RASPAČAVANJE   KRIVOTVORENOG  NOVCA. ODMAH ĆETE SE ZAPITATI KAKO TO, O ČEMU JA TO GOVORIM? PA EVO, GOVORIM O TOME DA SVAKI DAN I VI I JA, KUPNJOM, ODNOSNO PLAĆANJEM BILO ČEGA UČESTVUJEMO U KRIMINALU, RASPAČAVANJU KRIVOTVORENIH KUNA, KOJE NAM JE HRVATSKA NARODNA BANKA SERVIRALA   POD  STAVKOM  “HRVATSKI NOVAC”.

KADA SE NETKO OVAKO PONAŠA KAO ŠTO SE PONAŠA OVA ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA, ONDA JE TU RIJEČ O VRLO POREMEĆENOJ PERCEPCIJI STVARNOSTI, KOJA SE MANIFESTIRA NA RAZNE NAČINE. MNOGI IH NAZIVAJU PSIHOPATIMA. MEĐUTIM, SMATRAM DA JE TO VRLO BLAGA DEFINICIJA. JER, KAKO RECIMO OBJASNITI TO DA NEKOGA PITATE KOLIKO JE SATI A ON VAM ODGOVORI DA NA ALJASCI PADA SNIJEG. MOŽE LI SE OVO NAZVATI KOMUNIKACIJOM? ETO, UPRAVO U NAVEDENOME PRIMJERU SE MOŽE JASNO VIDJETI O ČEMU SE RADI. NO, O OVOME VIŠE NEKOM DRUGOM PRILIKOM.

OVO GORE JE BIO MALI UVOD U OVO ŠTO SLIJEDI ISPOD.

U  KONKRETNOJ STVARI,  OD  SVIH  NAS,  KOJI  KAO  PLATEŽNO  SREDSTVO KORISTIMO TAKOZVANE   HRVATSKE   KUNE,  SU NAČINILI KRIMINALCE KOJI SVAKODNEVNO RASTURAJU LAŽNE, KRIVOTVORENE NOVČANICE. NEMOJTE SE PITATI PA KAKO TO DA MOŽEMO SA TIM NOVCEM PLAĆATI, KUPOVATI, PODMIRIVATI DUGOVE I SLIČNO, JER ĆU VAM ODGOVORITI DA TO ISTO SVE MOGU I ONI KRIVOTVORITELJI NOVCA KOJI GA SAMI ISPRINTAJU. OVDJE JE JEDINA RAZLIKA ŠTO ĆE OVI POJEDINAČNI KRIVOTVORITELJI NOVCA BITI KAŽNJENI “PO ZAKONU” KADA IH SE ULOVI, DOK ĆE RECIMO, TAKOZVANI GUVERNER HRVATSKE NARODNE BANKE, BORIS VUJČIĆ, BITI ZA KRIVOTVORENJE NOVČANICA NAGRAĐEN  PLAĆOM OD 50. 000,00 HRK (NARAVNO LAŽNIH, JER ISPRAVNE KUNE NIKADA NISU  NI  POSTOJALE.  A MOŽDA  MU  PLATE  I  U  ZLATU ILI ČEMU DRUGOM, TKO TO MOŽE ZNATI).

O BIVŠEM DUGOGODIŠNJEM TAKOZVANOM GUVERNERU HRVATSKE NARODNE BANKE, ŽELJKU ROHATINSKOM ĆE BITI VIŠE RIJEČI DRUGOM PRILIKOM.

50000.png_guverner

DRŽAVA   HRVATSKA  NEMA  SVOJE  NIŠTA!  NI BOGATSTVA U ZLATU NITI U BILO ČEMU DRUGOM.  VI  GRAĐANI, TAKOĐER NE  POSJEDUJETE NIŠTA. DA STVARNO POSJEDUJETE IŠTA, U TOM SLUČAJU NE BI NIKAKAV PROBLEM BIO  KORISTITI ISPRAVNE PEČATE S GRBOM REPUBLIKE  HRVATSKE, ISPRAVNE HRVATSKE GRBOVE I ZASTAVE, HRVATSKE OZNAKE NA PREDMETIMA,  HRVATSKE  ZAKONE  I USTAV, ISPRAVAN HRVATSKI NOVAC ITD.

OVO ŠTO SE NAZIVA HRVATSKIM NARODOM JE ZAPRAVO ISTRGOVANA GOMILA, KOJOJ NIJE JASNO NI TKO JU JE KUPIO NI KADA. DAKLE, SA PRAVNE STRANE HRVATSKI NAROD JE U ISTOJ POZICIJI KAO I CRNCI U AMERICI U 18 STOLJEĆU.  SVE JE U PRIVATNIM RUKAMA A TAKOZVANI GRAĐANI REPUBLIKE HRVATSKE SU KAO NEKA VRSTA SLUŽINČADI, KOJOJ JE KRIVOTVORENI NOVAC DAT DA NE BI PRAVILA PROBLEME, DA MOŽE MALO UMIŠLJATI KAKO JE NETKO I NEŠTO DRUGO A NE OBIČNA SLUŽINČAD, DA IMA PRAVO ODLUKE, DA OVO, DA ONO……. A SVE IZ RAZLOGA DA BI SE TA “SVJETINA” LAKŠE DRŽALA POD KONTROLOM .

TO ŠTO IMATE NAVODNE VLASNIČKE PAPIRE “SVOJIH” KUĆA I OSTALOGA, “SVOJ” NOVAC ITD., NE ZNAČI NIŠTA. SVE JE TO LAŽNO I KRIVOTVORENO.  SVAKOG MOMENTA, BEZ OBZIRA KOLIKO STE “BOGATI”, SVE TO VAM SE  MOŽE  ODUZETI  U TRI  POTEZA  A  DA  NI  NE  ZNATE  TKO VAM JE TO ODUZEO (KAO ŠTO JE VEĆ TISUĆAMA NJIH VEĆ I ODUZETO). ZAŠTITU NE MOŽETE DOBITI NI NA RAZINI SUDA U STRASBORGU NI OD EUROPSKE KOMISIJE NITI OD UJEDINJENIH NACIJA, UKRATKO NIGDJE.

OVAJ KRIVOTVORENI NOVAC VAM JE KONAČAN DOKAZ DA SE O SVEUKUPNOM ŽIVOTU, U OVOME ŠTO NAZIVAMO HRVATSKOM, ODLUČUJE IZA NEKIH ZASTORA, PO NEKIM DRUGIM PRAVILIMA, O KOJIM PRAVILIMA NITKO OD VAS NEMA POJMA.

TKO TOČNO STOJI IZA TIH ZASTORA UOPĆE NAS NE TREBA ZANIMATI, BAREM ZASADA.

VAŽNO JE, U KONAČNICI, SAMO ONO ŠTO ĆETE VI SVI PODUZETI NAKON ŠTO OVO SVE PROČITATE, ODNOSNO HOĆETE LI PODUZETI UOPĆE IŠTA, OSIM NIJEMOG PROMATRANJA.

AKO NE PODUZMETE NIŠTA, ONDA TO DOSLOVNO ZNAČI DA STE SVE OVO VI SAMI TRAŽILI I ZASLUŽILI PA ONDA NEKA VAM I BUDE TAKO. 

PRIJE  NEGO  SE MOŽEBITNO ODLUČITE  ZA  NIJEMO  PROMATRANJE POMISLITE  NA NEBROJENE  KOJI SU OKONČALI   SVOJ   ŽIVOT    NASILNO,  ZBOG  OVE DOLJE PRILOŽENE BEZVRIJEDNE PAPIRUŠTINE.   UČINITE (UČINIMO),  AKO  NIŠTA, BAREM   NEŠTO   ZA SVE ONE, KOJIMA ZBOG VLASTITIH   SLABOSTI,  PRIJETI   ISTA  SUDBINA. UČINIMO   NEŠTO  ZA  SVE  NJIH, PRIJE NEGO I ZA NJIH BUDE KASNO. A  IMA  IH  MNOGO,  MNOGO, MNOGO. 

JA  VAM  TVRDIM  DA  SE  U  ROKU  JEDNOG  DANA  SVE  MOŽE  RIJEŠITI I TO MIRNIM PUTEM!!! 

DAKLE, EVO O ČEMU SE RADI:

NA  SVIM  DOLJE  PRILOŽENIM  “NOVČANICAMA  HRVATSKOG  NOVCA” ILI BOLJE REĆI NOVČARKAMA,  SE NALAZI OVAKAV “HRVATSKI  GRB” I TO U RAZNIM NIJANSAMA, OVISNO  O  KOJOJ  NOMINALOJ VRIJEDNOSTI   NOVČARKE   JE   RIJEČ:

GRB_NA_KUNAMA1.   OVAJ GRB NEMA VEZE NI SA JEDNIM HRVATSKIM ZAKONOM NI USTAVOM,  IZ RAZLOGA JER  HRVATSKI  ZAKONI  I  USTAV  NE  POSTOJE  NITI  SU  IKADA POSTOJALI! (PRISJETITE SE DA  SVI OVI TAKOZVANI HRVATSKI ZAKONI NOSE JUGOSLAVENSKE BROJČANE OZNAKE KLASE, TO JEST BROJČANE OZNAKE KLASE JUGOSLAVENSKIH DRŽAVNIH ORGANA!)

2.   OVAJ GRB TAKOĐER NEMA NIKAKVE VEZE NI SA “VAŽEĆIM” JUGOSLAVENSKIM ZAKONOM O GRBU, ZASTAVI I HIMNI, KOJI ZAKON JE, ZNAMO,  POTUREN HRVATIMA KAO HRVATSKI ZAKON.

3. NADALJE,  OVAJ  “VAŽEĆI” JUGOSLAVENSKI ZAKON O GRBU, ZASTAVI I HIMNI PROPISUJE  DA JE OVO  ISPOD IZVORNI HRVATSKI  GRB I DA SE PO NJEMU  MORAJU  IZRAĐIVATI SVI OSTALI HRVATSKI GRBOVI.

IZVORNI_GRB

4.   OVAJ JUGOSLAVENSKI ZAKON O GRBU, ZASTAVI I HIMNI TAKOĐER PROPISUJE DA SE U GRBU NE MOŽE NIŠTA MIJENJATI (članak 4. st. 2.).

AKO JE PROPISANO DA SE NIŠTA NE MOŽE MIJENJATI, TO SE SVAKAKO ODNOSI I NA BOJE GRBA. 

AJMO SAD   POGLEDATI   OVU   KRIVOTVORENU  PAPIRUŠTINU, KOJU NAZIVAMO  HRVATSKI  NOVAC  ILITI HRVATSKE KUNE.  STRELICA  POKAZUJE NA  KOJEM  MJESTU  SE  NALAZI  TAJ  KRIVOTVORENI HRVATSKI GRB, KOJI ČINI   SVE  HRVATSKE  KUNE  BEZVRIJEDNIMA:

KUNA_5

KUNA_10

KUNA_20

KUNA_50

KUNA_100

KUNA_200

KUNA_500

KUNA_1000

 

DAKLE, ŠTO ĆEMO SADA?

HOĆEMO LI OTIĆI U KUPNJU ILI IZAĆI MIRNO SVI ODJEDNOM NA ULICE I PROŠETATI SE?

DOK NE ODLUČITE ŠTO ĆETE, MOLIM VAS DA  MI  POJASNITE ŠTO VAS TO SPRJEČAVA  DA SAMI SEBI NE ISPRINTATE  OVIH NOVČARKI ONOLIKO KOLIKO VAM TREBA ZA SVE VAŠE POTREBE?

ZAŠTO BI SAMO “GUVERNER” BORIS VUJČIĆ I NJEGOVA BRATIJA IMALI TU PRIVILEGIJU?

I JOŠ NEŠTO:

AKO  JE  SUDITI  PO  ONOME ŠTO JE “SABORSKI  ZASTUPIK” DAMIR KAJIN REKAO  (POST OD 26.09.2015.),  VI  STE   ZAPRAVO   SVJESNO   GLASALI  ZA  SVE OVO  GORE  I  SVE  OSTALO  O  ČEMU  GOVORIM  NA  OVOME  BLOGU!

ON TVRDI DA NITKO NEĆE MOĆI SPRIJEČITI DA VI, ZA NEKOLIKO DANA, DEMOKRATSKI  IZGLASATE OPET KRIVOTVORENE KUNE, LAŽNE ZAKONE I USTAV, LAŽNE HRVATSKE GRBOVE, LAŽNE PEČATE S GRBOM ITD., ITD., ITD……… LAŽNE SVOJE ŽIVOTE?

DA  LI  JE  DAMIR  KAJIN  U  PRAVU?

Izvor: Hrvatska paralela

Komentari

Komentari

Društvo

BIVŠI GLAVNI TRUMPOV SAVJETNIK: „Amerika se kreće prema REVOLUCIJI koja će je KOSITI KAO SRP…”

Objavljeno

- datum

Trump i Bannon još dok su bili u nistom timu…

Amerika se kreće prema revoluciji koja će „kositi kao srp travu“, predviđa u novom dokumentarnom filmu Steve Bannon, donedavni glavni savjetnik američkog predjsednika Donalda Trumpa.

– Ako se na neki način ne dopusti preraspodjela bogatstva, u ovoj zemlji će doći do revolucije, rekao je čovjek koji se smatra zaslužnim što je Donald Trump osvojio Bijelu kuću, u nizu razgovora s Erolom Morissom, redateljem dokumentarca „Američka darma“ koji je premijeru imao na festivalu u Veneciji.

– Imati ćemo još jednu finanscijsku krizu, svako pametan to vidi. Mislim da je potrebno radikalno restrukturiranje. To ne može biti borba jastucima. Za takvu promjenu trebaju „ubojice“. I zato je Trump predsjednik. Bilo je jasno da dolazi netko poput njega – kaže Bannon.

Bannon tvrdi da je „praznovjerni“ Trump bio na putu katastrofalnog poraza prije nego što mu je on preuzeo kampanju.

Priznao je da se poslužio „džiju-džicu“ manevrima u odnosima sa javnošću kako bi Trumpa spasio od propasti nakon što je u javnost procurela njegova izjava o ženama „samo ih zgrabite za p….“

U to je uključeno i dovođenje žene koja je Billa Clintona optužila za silovanje na ključnu televizijsku debatu.

Odbio je, međutim, reći je li imao svoje prste u puštanju mailova Hillary Clinton u javnost preko Wikileaksa, što je predizbornu kampanju vratilo na smijer koji je Trump želio.

Bivši urednik desničarskog portala Breitbarta kaže da pre nije poznavao Trampa, ali je odmah video njegov potencijal.

U kampanji su maksimalno pojednostavili niz populističkih slogana: „Izgradite zid“, „Uništite Islamsku državu“, „Gubite se iz Iraka i Irana“.

Trumpa je savjetovao da odmah po ulasku u Bijelu kuću „udari čekićem“ u vidu niza izvršnih uredbi, uključujući i kontroverznu „zabranu muslimanima“.

– Ako zaspete medije sa pet stvari odjednom, tri će proći. Oni ne mogu proveriti sve odjednom, kaže Bannon.

Otkrio je i da Trump može biti naivan.

– On je zaista mislio da će mu „New York Times“ željeti sve najbolje kad postane predsjednik, rekao je

Za sebe kaže da bio samo jedan od savetnika u Bijeloj kući, „ali onaj čiji je lavež glasan“. Tvrdi da nije ogorčen zbog toga što ga je Trump otpustio u kolovozu 2017. godine nakon što je ispao iz kruga omiljenih suradnika.

– Nisam to shvatio osobno. Tako su se dogodile stvari, objašnjava. Dio je to njegovo vjerovanja u dharmu, hinduski koncept dužnosti i sudbine koji vlada svemirom.

 

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

(VIDEO) Kršćanska dužnost kralja Poljske i Velikoga Vojvode Litve Jana III. Sobieskog – obrana katoličke Europe od Antikristova islama

Objavljeno

- datum

Jan III. Sobieski (17. kolovoza 1629. – 17. lipnja 1696.) je jedan od najznačajnijih katoličkih vladara Poljsko – Litavske Unije, od 1674. do svoje smrti kralj Poljske i Veliki Vojvoda Litve.

Njegova 22-godišnja vladavina obilježena je stabilizacijom prilika u Poljsko – Litavskoj Uniji, kojoj je to bilo prijeko potrebno nakon teških razaranja iza švedske agresije i Ustanka Bogdana Hmeljnickog. 

Katolički kralj Jan III. Sobieski je bio omiljen među svojim podanicima, jer se dokazao kao veliki vojskovođa, najpoznatiji je po svojoj pobjedi nad Turcima (14. srpnja – 12. rujna) 1683. u bitci kod Beča. Opsada je okončana bitkom kojom je prekinuto napredovanje Osmanskoga carstva u Europi.

Hrvati i drugi bivši katolički narodi, probudite se iz opijenosti okova vjerskoga sinkretizma i anarhije liberalizma! Obratite se na pravu katoličku vjeru! Idite na Misu svih vremena i tradicionalne sakramente, molite Krunicu i uzmite mač slavnih kršćanskih predaka u ruke i stijeg Krista Kralja, te stupite na bojno polje svoje porobljene domovine nasuprot slugama raskršćanjene Europe i pred njihove kukavičke vazale koji naseljavaju stari kontinent islamistima i izborite se za Katoličku državu.

Više vrijedi jedan Božji lav od stotine tisuća bezbožnih jaraca. Vrijedniji je jedan katolički orao od mnoštva modernističkih vrana.

Bog ne ostavlja nijedan narod koji mu se skrušeno i u pokajanju za svoje grijehe obrati za pomoć pristupajući Katoličkoj Crkvi izvan koje nema vremenitoga i vječnoga spasenja.

Presveta Bogorodice, moli za nas! Živio Krist Kralj!

Tradikatolik.blogspot.com

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

Don Josip Mužić: Hrvatski mediji su okupatorski, psihološki razaraju narod!

Objavljeno

- datum

 IMPRESIVNO!    Upoznajte svećenika koji je hrabro istupio u obranu Isusa Krista!

 SPLIT, utorak, 18.09. – 19:30, predstavljanje knjige ‘Božicno cudo na Okitu’ – neobjašnjiv fenomen, čudesan znak 

Don Josip Mužić koji je izazvao reakcije u Hrvatskoj jer se zamislite usudio reći da hrvatski svećenici trebaju po svojoj savjesti zabraniti Pričest (dakle Tijelo i Krv Kristovu) političarima koji javno zagovaraju i promiču ubojstvo čovjeka u svakom smislu, nije bilo tko, odnosno nije svećenik kojeg mediji mogu diskreditirati kao neukog. To je svećenik impresivne biografije, nevjerojatno obrazovani svećenik, profesor i doktor, docent koji je zaređen za svećenika od strane svetog Pape Ivana Pavla II.

>> Splitski svecenik i profesor dr. Josip Mužic: “Tko je glasovao za ratifikaciju IK, ne smije pristupati pricesti”

Nedavno je dao intervju za radiopostaju Mir Međugorje gdje je prilično snažno raskrinkao – Rat protiv čovjeka, govorio je o izdajnicima hrvatske, medijima, eugenici koja se trenutno odvija, Antikristu i antikristima, masoneriji, te mnogim gnjusobama koje Zli i njegovi podanici čine u svijetu, ali i Hrvatima, te upozorio da bi svećenici kao i laici trebali biti principijelni, čuvati nauk crkve te se ne dodvoravati se svijetu (grijehu).

>> ODGOVOR prof. dr. don JOSIPA MUŽICA biskupu UZINICU? Pojašnjenje pojašnjenja

Političare koji promoviraju pobačaj usporedio je sa sotonistima.

Voditelj ga je upitao: Što ako vam predstavnici vlasti dođu s vama razgovarati o problemu pobačaja.

Nemam ja što razgovarati. To je kao da mi dođe sotonist i traži ekumenizam. Kakav ekumenizam sa sotonističkom crkvom? – izravan je bio don Mužić.

>> DR. MUŽIĆ U ZADRU: U svijetu se godišnje izvrši oko 53 milijuna pobacaja

Otkad sam se vratio u Hrvatsku bojkotiram sve hrvatske medije jer smatram da su to okupatorski mediji, rekao je također don Mužić i nastavio: U smislu da ne žele dobro svom narodu i da uništavaju taj narod psihološki. Da bi očuvao svoju psihološku ravnotežu postim od dnevnika, od radija, gledam samo portale i ako mi dođe novina, prolistam je, ali ne želim potrošiti ni centu i podržavati neprijatelje Hrvatske.

Složio se da je izvještavanje masovnih medija s prosvjeda protiv Istanbulske konvencije u Zagrebi bilo – bolesno, te objasnio: Mi smo za vrijeme komunizma znali da smo pod tuđinskim jarmom bezbožne komunističke ideologije, a danas dopuštamo da nas mantaju i vuku za nos u ime hrvatstva i demokršćanstva. To su sve floskule, nikakvog sadržaja ni pokrića, to su uglavnom prodani ljudi, prodane duše i izdajice. Ako dopuštamo da nas oni truju i našu djecu nemamo šanse opstati, oni će nas ubit psihički – rekao je don Mužić.

>> NA HTV-u: ‘Rat protiv covjeka’ – razgovor s don Jozom Mužićem

Također osvrnuo se na evangelizaciju naših političara te rekao da još uvijek vrijedi ona da kao kršćani moramo ljubiti i ateiste ali također moramo osuđivati izdaju i boriti se protiv izdaje jer to uništava naš narod. Upozorio je da nije sad važno pitanje evangelizacije prema takvim ljudima nego je urgentnije pitanje kako sačuvati one zdrave snage koje mi imamo. Tko se njima bavi? Zašto bi se mi bavili onima koji su svojevoljno izašli iz Crkve i rade sustavno protiv Crkve? Moramo mi moliti za njihovo obraćenje ali ako ne pozabavimo sa zdravim ljudima koji su još tu izgubit ćemo i to i neće nas više biti’, rekao je i dodao: moramo se posvetiti zdravim ljudima kojima je vjera na srcu i njima dat prve redove a ne drugima, aludirajući na političare koji promiču grijeh i uredno dobivaju prve redove u hrvatskim crkvama.

Poslušajte izvrstan intervju s don Josipom Mužićem i saznajte kako ovaj hrabri svećenik razmišlja:

 SPLIT, utorak, 18.09. – 19:30, predstavljanje knjige dr. Mužića ‘Božicno cudo na Okitu’ – neobjašnjiv fenomen, cudesan znak 

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno