Connect with us

B. Karlo

‘Rimski klub’ otvoreno zahtjeva smanjenje svjetskog stanovništva!

Objavljeno

- datum

 ANGLOSAKSONCI (a ne HITLER) SU ‘VLASNICI’ EUGENIKE  “Rimski klub” (Club of Rome) je jedna od organizacija svjetskih globalista, iza koje stoji korporativna i bankarska elita na čelu sa Rockefellerom, koja želi uspostaviti novi svjetski poredak.

Pored Skupine Bilderberg i Trilateralne komisije, Rimski klub je treća najvažnija međunarodna organizacija globalne elite. Dok se Skupina Bilderberg i Trilateralna komisija bave političkim i gospodarskoim pitanjima, Rimski klub se bavi pitanjima okoliša i svjetskog stanovništva. Doista je prava rijetkost, mogli bi reći čak i senzacija, da glavni mediji nešto objave o Rimskom klubu, jer se djelatnosti ove organoizacije, kao i djelatnosti skupine Bilderberg i Trilaterane komisije, većinom odvijaju u tajnosti, iza zatvorenih vrata.

Ali nedavno su glavni njemački mediji kao Focus i Spiegel objavili najnovije izvješće “Rimskog kluba” u kojem se zahtjeva radikalno smanjenje svjetskog stanovništva! Izvješće koje je predstavljeno javnosti u Berlinu, nosi naslov: “Jedan posto je dovoljno. Sa malim porastom savladati socijalnu nejednakost, nezaposlenost i promjenu klime”.

Naslov na prvi pogled zvuči normalno, ali pod tim naslovom i u naoko plemenitim idejama rješavanja pitanja problema klime i siromaštva u svijetu, krije se stara dijabolična eugenika. U tom izvješću, dva autora, Norvežanin Jorgen Randers i Britanac Graeme Maxton, postavili su 13 teza (… mirovina u 70-oj, drastično povećanje poreza na nasljedstvo/imovinu…), odnosno prijedloga. koji će navodno koristiti većini čovječanstva i navodno pomoći u rješavanju problema nezaposlenosti i socijalne neravnoteže u svijetu.

Ko-autor neljudskih “Granica rasta” ponovo ‘napada’…

Randers je bio jedan od suaotora poznatog izvješća Rimskog kluba “Granice rasta” koje je izišlo 1972. godine, a Maxton je glavni tajnik ove organizacije. Središnja teza dvojice autora je da stanovništvo svijeta previše raste, da se stanovništvo Zemlje ne može prehraniti, da nije istina da stanovništvo u Europi, i na Zapadu, konkretno u Njemačkoj, opada, već da je i na Zapadu još uvijek previše stanovnika i da se rast stanovništva mora smanjiti i na Zapadu. Iako na Zapadu raste broj starijeg stanovništva i umirovljenika, broj radnog stanovništva je nepromjenjen, a to stanovništvo troši previše resursa.

DAVALI BI MAJKAMA  80 000 € da NE RAĐAJU!

Djeca iz industrijskih država troše 30 puta više resursa, nego jedno dijete u Indiji ili Africi. Zapadne države moraju početi raditi na smanjenju svjetskog stanovništva, moraju dati primjer drugima i najprije smanjiti rast broja stanovnika u svojim vlastitim državama-zahtjevaju Randers i Maxton. Rast stanovništva mora se ne samo drastično smanjiti, već potpuno zaustaviti odnosno da rast postane negativan, dakle da nema nikakvog rasta, već opadanja stanovništva, da broj umrlih bude trajno viši od broja rođenih. Zato dvojica znastvenika predlažu da se svakoj ženi na Zapadu i Europi plaća premija od 80.000 dolara zato da ona nikako ne rađa djecu, ili maksimalno samo jedno dijete. Dakle, svaka žena koja ne rodi ni jedno dijete, ili samo jedno dijete, treba dobiti novčanu premiju od 80.000 eura!!

Marcel Fratzscher: Neljudsko izvješće; Nobelovac Amartya Sen: S drugačijom raspodjelom se može prehranit preko 10 milijardi ljudi

Marcel Fratzscher, profesor za makroekonomiju i financije na Sveučilištu Humboldt u Berlinu, i predsjednik Njemačkog instituta za istraživanje gospodarstva”, kritizirao je ovo izvješće. Fratzscher kaže između ostaloga: “…Rimski klub ostao je vjeran idejama svog poznatog pesimističkog i antiljudskog izvješća iz godine 1972. “Granice rasta”. Novo izvješće slijedi istu logiku, – da na svijetu ima previše ljudi i da to navodno opterećava prirodne resurse i da to vodi ka porastu siromaštva i propasti civilizacije. Iako se u životnoj praksi u zadnje 44 godine od tog prvog izvješća pokazalo da su teze iz njega bile pogrešne. Jer čovjek se pokazao kao izuzetno kreativan i inovativan u rješavanju problema, kako pronaći nove resurse ili ih bolje iskoristiti. Skoro sve države svijeta napredovale su od ranih 70-ih godina do danas. A kako je dokazao dobitnik Nobelove nagrade za ekonomiju Amartya Sen, sa drugačijim humanijim gospodarstvom, drugačijom raspodjelom dobara, svijet je u stanju prehraniti i 10 milijardi ljudi. Ali izgleda da je za rješenje problema klime za “Rimski klub” ukidanje čovječanstva. Tako glasi jedan od najnovijih radikalnih prijedloga. Plaćati svakoj ženi u industrijskim državama premiju od 80.000 dolara, zato da uopće ne rađa djecu, ili da rađa maksimalno samo jedno dijete. Nije teško zamisliti što bi se onda dogodilo. To bi dovelo do mehanizma selekcije, obitelji sa niskim primanjima bi bile prisiljene dobivati malo ili nikako djece.

Podmukli cilj Rimskog kluba – SELEKCIJA!

Međutim, mi znamo iz mnogih znanstvenih studija, da novac nije odlučujući faktor kada je u pitanju izbor, imati djecu. Jer, roditelji žele dobiti djecu zato što im ona predstavljaju sreću i životnu radost. Koliko djece će imati neki roditelji, ne zavisi od financijske situacije tih roditelja, već od infrastrukture i mogućnosti koje ima dopuštaju da se mogu brinuti za svoju djecu…” Profesor Fratzscher je ovdje dobro primjetio podmukli cilj koji se krije u zahtjevima Rimskog kluba, – selekcija. Dakle, namamiti prije svega siromašne obitelji sa premijama od 80.000 dolara, da ne bi rađali djecu, da bi se tako samo moćni i bogati iz elite razmnožavali. Selekcija je upravo glavni cilj ideologije eugenike. Rješiti se što više siromašnih slojeva, “beskorisnih žderača” (useless eaters), tako da što više resursa na Zemlji ostane samo eliti bogatih i moćnih, Na tome desteljećima rade Rockefeller i Soros i Bill Gates, i cijela ostala garda takozvanih “filantropa” navodnih čovjekoljubaca, u stvarnosti čovjekomrzaca, koji sa svojim zakladama širom svijeta, sufinanciraju pobačaj, kontracepciju, sterilizaciju i cjepljenje stanovništva. Nije slučajno da se ovi “filantropi” sa svojim milijardama najviše angažiraju baš u onim najsiromašnijim i najnaseljenijim državama u Africi, Latinskoj Americi i Aziji. Jer oni žele spriječiti da se ta, u njihovim očima, beskorisna sirotinja, razmnožava.

Eugenika nije Hitlerov izum nego anglosaksonskih elita…

Pod plaštom navodne brige za očuvanje prirode na Zemlji i brige o prehrani svjetskog stanovništa, “Rimski klub” prikriveno želi provoditi ideologiju eugenike. Koja nije bila originalni Hitlerov izum, već izum anglosaksonske elite još u kasnom 19. stoljeću. Poznate su činjenice koje se mogu pročitati čak i na politički korektnoj vikipediji, da su Rockefeller, Carnegie i Ford za vrijeme nacizma, tridesetih godina, u Njemačkoj podržavali i sufinancirali nacističke eugeničke programe. A to isto, činila je i poznata zloglasna organizacija “Planirano roditeljstvo” (koja se tada 30-ih godina još zvala “Američka liga za kontrolu rađanja”) koja je danas najveća organizacija za promicanje i vršenje pobačaja u SAD i cijelom svijetu, a koju od svog osnutka 1920. godine podržava i sufinancira obitelj Rockefeller, a danas i američka vlada i mnogi drugi oligarsi i korporacije. Engleska kraljevska obitelj također je oduvijek bila pristalica eugenike i smanjenja svjetskog stanovništva. Suprug kraljice Elizabete, Princ Phillip izjavio je prije nekoliko godina: “Kada bih mogao biti ponovo rođen, rado bih se rodio u obliku smrtnonosog virusa, pa da tako pomognem u rješavanju problema prenaseljenosti zemaljske kugle.”

B. Karlo/croative.net | focus.de ostali izvori: politaia 

Komentari

Oglasi
Komentari

B. Karlo

NEVJEROJATNO:  “… I dalje ćemo zahtjevati kontrolu i ograničenje migracije!” – pogodite tko je ovo rekao?

Objavljeno

- datum

“Pojedini naši protivnici ne mogu odoljeti,  da nas u raspravi o migraciji ne proglašavaju ekstremnim desničarima, samo zato što mi, kada je riječ o migraciji, ukazujemo na opasanost stvaranja paralelnih društava. To je, dragi prijatelji vrhunac licemjerja i takva prijetvornost i to će se pred ljudima urušiti kao kuća od karata. Zbog toga ćemo mi i dalje zahtjevati kontrolu i ograničenje migracije.”

Pogodite tko je ovo rekao: Viktor Orban? Donald Trump? Geert Wilders? Marine Le Pen? Sebastian Kurz? Hans-Jürgen Strache? AFD? Pegida?…

Ne, nitko od navedenih, već Angela Merkel!

Ali to je bilo 2003., dakle prije 15 godina.  kada je Njemačka još bila suverena nacionalna država, kada Angela Merkel još nije bila kancelaraka, i kada je glumila da je desna i domoljubna političarka.

Danas, 15 godina kasnije, Njemačka nije više suverena država, i sve manje je nacionalna država, jer baš ta ista Angela Merkel, po nalogu Sorosa, namjernim dovlačenjema milijuna azijskih i afričkih migranata protivno volji većine domicilnih Nijemaca, želi uništiti Njemačku kao nacionalnu državu. A takozvana “paralelna društva” su odavno stvarnost. U velikim gradovima kao Berlin, Hamburg, Köln, Duisburg, Dortmund, Essen, Bremen…itd., posvuda postoje gradske četvrti, u kojima veliku većinu stanovništva čine turski i arapski migranti, u kojima faktički ne važe njemački zakoni i u kojima se skoro uopće ne govori njemački jezik.

Danas ta ista Merkel i njeni mediji, napadaju sve one, koji govore ovo isto, što je ona govorila prije 15 godina, i nazivaju ih ekstremnim desničarima. Sve one, koji upravo zahtjevaju kontrolu i ograničenje migracije (B. Karlo)

izvor: tichyseinblick.de 

Komentari

Pročitajte cijeli članak

B. Karlo

Radikalni imam zajedno sa vodećim njemačkim političarima, sudjelovao na ekumenskoj misi, prilikom obilježavanja godišnjice terorističkog napada u Berlinu!

Objavljeno

- datum

Nekoliko dana uoči Božića, u Berlinu je službeno obilježena godišnjica terorističkog napada u Berlinu, kojega je prije godinu dana, izveo Tunižanin Anis Amri, koji se sa otetim kamionim zabio u ljude na Božićnom sajmu.

U evanđeličkoj crkvi “Gedächtniskirche”, održana je ceremonija u znak sjećanja na 12 žrtava, koje su poginule u tom napadu i nakon toga zajednička ekumenska misa, koju su predvodili katolički i evađelički velikodostojnici. U crkvi su bili nazočni pripadnici obitelji žrtava i vodeći njemački političari; kancelarka Merkel, predsjednik Steinmeier, bivši predsjednik Gauck, predsjednik njemačkog parlamenta Norbert Lammert, ministar financija Schäuble, ministar unutrašnjih poslova Thomas De Maziere, te gradonačelnik Berlina Michael Müller. Bila je to slika licemjerja za gađenje, jer svi ti političari, ponajviše kancelarka Merkel, su suodgovorni za taj teroristički napad. Jer su se zauzimali za dovlačenje milijun i pol arapskih izbjeglica u Njemačku, u zadnje dvije godine, a jedan od tih izbjeglica bio je i terorist Amri.

Prije te ceremonije, obitelji 12 žrtva u javnosti su kritizirali kancelarku Merkel zbog totalne nebrige za žrtve i za njihove bližnje i ožalošćene. Tek dakle godinu dana nakon terorističkog napada, održana je ceremonija i misa u znak sjećanja na žrtve. I sve to je očito napravljeno samo zbog te javne kritike obitelji 12 žrtava, inače Merkelica i dalje ne bi ni prstom mrdnula.

Na toj ceremoniji  kao neki predstavnik islamske zajednice, sudjelovao je i Mohamed Matar, imam iz organizacije “Neuköllner Begegnungsstätte” (NBS)  iz berlinske problematične gradske četvrti Neukölln, poznate po tome, što u njoj većinu čine stanovnici arapskog i turskog podrijetla. Imam Matar je pročitao nekoliko redaka iz Kurana. Međutim, kako je izvjestio “Bild Zeitung”, Matar je poznat kao radikalni imam, koji propovjeda ekstremizam i netoleranciju. Zbog toga se Matar i cijela organizacija NBS nalaze pod prismotrom njemačke Službe za zaštitu ustavnog poretka, koja kaže da su imam Matar i NBS  umrežni sa islamističkom organizacijiom Muslimansko bratstvo.

Organizacija NBS odbija optužbe “Bilda” i Službe za zaštitu ustavnog poretka i negira da je radikalna. Ali iz Službe za zaštitu ustavnog poretka kažu, da je predsjednik NBS-a, Mohamed Taha Sabri nedavno sudjelovao na nekoj priredbi organizacije “Palestinska zajednica  u Njemačkoj” (PGD), koja je također označena kao radikalna i također pod prismotrom., a u ožujku prošle godine, u prostorijama NBS-a, održana je prva priredba organizacije “Odbor za fatvu u Njemačkoj” (FAD), a tu je bilo nazočno više radikalnih islamističkih teologa iz Muslimanskog bratstva.

Već prošle godine, Merkelica se javno bila spanđala sa radikalnim islamistima. Dva dana nakon tog terorističkog napada, na trgu u Berlinu, njemačka politička i crkvena elita na čelu sa Merkelicom, održala je skup protiv terora, mržnje i netolerancije. I tu se glumatala solidarnost, zajedništvo i multikulturalnost i drečalo se protiv njemačkih “desnih ekstremista”. I napadalo se AFD i sve ostale kritičare Merkelice koji su njoj i njemačkoj vladi, opravdano predbacivali odgovornost za teror i nasilje od strane izbjeglica. Tako da je ispalo kao da je stranka AFD izvršila taj teroristički napad u Berlinu, a ne Anis Amri. Na toj svečanosti bili su nazočni i predstavnici nekoliko islamskih organizacija iz Njemačke, i to sve odreda radikalnih. Hamed Abdel-Samad  je rođeni Egipćanin, koji dugo godina živi u Njemačkoj i  poznat je kao oštri kritičar radikalnog oblika islama i islamističke ideologije.  On također stalno kritizira i kancelarku Merkel i druge vodeće njemačke političare zbog njihove popustljivosti prema radikalnim islamistima.  Abdel-Samad je tada,  na svojoj stranici na Facebooku javno objavio otvoreno pismo Merkelici i u njemu kritizirao Merkelicu i njemačke političare, zašto su na taj skup, pozvali radikalne islamiste iz radikalnih organizacija i pitao Merkelicu, zna li ona uopće, sa kim ima posla.

A što reći o vodećim predstavnicima dvaju velikih kršćanskih crkava u Njemačkoj, Katoličke i Evanđeličke crkve Njemačke (EKD)? Jad i bijeda. EKD je već odavno većinski postala faktički dekršćanizirana globalističko-socijalističko- gayevska crkva,  nešto kao neka lijeva sekularna nevladina udruga, a takva zadnjih godina postaje sve više i Katolička Crkva u Njemačkoj. Čiji vodeći predstavnici u svemu podržavaju Merkelicu i njen politiku; bilo da je riječ o globalizaciji, migraciji, nektritičnom podržavanju EU i antikršćanskih zakona iz Bruxellesa, pa čak i djelimičnom podržavanju LGBT udruga i rodne ideologije. Posebno se u tomu ističu dvojica najviših velikodostojnika KC u Njemačkoj, predsjednik  Njemačke biskupske konferencije, kardinal Reinhard Marx i kardinal Reiner Maria Woelki, nadbiskup najveće dioceze u Njemačkoj, one u Koelnu. Dvojica kardinala potpuno  podržavaju Merkeličinu politiku i kritiziraju sve one koji se suprostvaljaju toj politici.

Prošle godine na blagdan Tjelova, kardinal Woelki je na glavnoj misi u koelnskoj katedrali, ispred oltara postavio čamac, sa kojim su izbjeglice preko mora ilegalno dolazile u Europu, u znak solidarnosti sa izbjeglicama. I to taj čamac je za tu svrhu bio ekstra dovežen iz Malte, gdje je tamošnja policija dočekala te izbjeglice i zaplijenila im čamac.

Ona crkvena lica, biskupi i svećenici u KC Njemačkoj, koji imaju kritično mišljenje prema toj politici i prema rodnoj ideologiji, demoniziraju se, ili ih se čak suspendira.  Kardinal Marx, kardinal Woelki i NJBK su jesenas uoči izbora izdali službeno saopćenje u kojemu su pozvali katolike da ne glasaju za “ekstremnu”  stranku AFD.
Čelnici AFD-a, Frauke Petry, Armin-Paul Hampel,  Alexander Gauland i Beatrix von Storch (prvih troje su evanđelički kršćani, von Storch je katoliknja), kritizirali su velikodostojnike obadvije crkve, zato što su se slizali sa Merkelicom i njenom vladom i što se više brinu za muslimanske izbjeglice, nego za kršćanske izbjeglice i progonjene kršćane u Siriji i Iraku.

Na najveću katoličku javnu manifestaciju u Njemačkoj, “Dan njemačkih katolika”,  koja se održava svakog ljeta, i na kojoj sudjeluju i kardinal Marx i drugi visoki velikodostojnici, pozivaju se LGBT udruge, koje imaju svoje štandove i tamo pored križa razviju svoju zastavu duginih boja. Pojedini njemački nadbiskupi zabranjivali su biskupima, svećenicima i drugim crkvenim licima, da sudjeluju na “maršu za život”, mirnom prosvjedu protiv pobačaja, koji se svake godine održava u Njemačkoj i svim državama EU.

Posebna priča je “Savez njemačke katoličke mladeži” (BDKJ),  organizacija u okviru KC u Njemačkoj, osnovana prije 70 godina. Ta je organizacija danas sličnija Antifi, ili našim radikalnim  antifašistima i crkvomrscima iz Documanata ili Indexa, nego katoličkoj organizaciji. BDKJ je jedna vrsta Saveza antifašističke socijalističke omladine, koja osim obilježja “katolički” u nazivu, nema skoro nikakve veze sa katoličanstvom. BDKJ zajedno sa antifama, napada sve one,  neovisne biskupe i svećenike unutar KC u Nemačkoj. koji se suprostavljaju rodnoj ideologiji i seksualizaciji. BDKJ podržava migraciju, globalizaciju, multiklturalnost, LGBT organizacije, rodnu ideologiju, “seksualnu različitost” i nametanje radikalnih spolnih odgoja u školama i zajedno sa ekstemno ljevičarskim organizacijama sudjeluje u “borbi protiv ekstremne desnice”. A u ekstremnu desnicu su svrstani svi oni, koji su imalo kritični prema službenoj politici Merkeličine vlade;  nasilnoj migraciji, postepenom uništavanju Njemačke i nametanju rodne ideologije (Bruno Karlo)

izvori: Bild, Junge Freiheit, Die Welt

Komentari

Pročitajte cijeli članak

B. Karlo

Facebook u Hrvatskoj briše posvete Praljku, a u Njemačkoj na službenoj stranici njemačke vlade tolerira antisemitizam!

Objavljeno

- datum

 ODNOS KORPORACIJE PREMA ‘JAKIMA’ I ‘SLABIMA…’   U zadnja dva tjedna, Facebook je revno brisao sve članke, izraze sućuti i počasti i slike posvećene generalu Praljku, objavljene na mnogim korisničkim računima. Pored toga, Facebook je također bio zaključao korisničke račune pojedinih neovisnih i desnih portala kao dnevno i narod.

A pogledajte što Facebook istovremeno tolerira u Njemačkoj. O tome je izvjestio  Die Welt.

Nakon odluke Trumpa da Jeruzalem bude glavni grad Izraela, u mnogim zapadnim zemljama, tako i u Njemačkoj, bilo je masovnih prosvjeda protiv Izraela, većinom od strane arapskih i turskih građana. Na tim prosvjedima, paljene su izraelske zastave i uzvikivalo se, između ostaloga: “Smrt židovima!”

Izvor slike: The American Scientist

Zbog toga je njemačka vlada na svojoj službenoj stranici na Facebooku, objavila saopćenje pod naslovom “Za antisemitizam, nasilje i provokacije, nema mjesta u Njemačkoj!” u kojem osuđuje sve paljenje zastava i sve antižidovske parole, koje su se uzvikivale na tim prosvjedima. Na ovo saopćenje, bilo je preko 1000 komentara i među tim komentarima, mnogi su bili otvoreno antižidovski i antisemitski, dakle na službenom korisničkom računu njemačke vlade! Komentari su većinom od strane arapskih i turskih korisnika. Evo nekoliko primjera:
Murat Ulusoy iz Frankfurta: “Ni Turci ni Arapi nisu žigosali najtolerantniji narod na svijetu sa laži o holokaustu, već Izrael=cionizam=najveći zločin koji je ikada počinjen u čovječanstvu!”

Na ovaj post je reagirao jedan drugi korisnik, koji je upozorio njemačku vladu na očigledno nijekanje holokausta u ovom postu. Na to se opet javio ovaj Murat Ulusoy, koji, kako piše na njegovom korisničkom računu na Facebooku, radi u uredu turističke agencije TUI i napisao: “Cionisti su bili ti, koji su sve planirali, izvršili i onda su za to okrivili Nijemce. Nijemci su za njih (židove), čak riskirali vlastiti život, da bi ih spasili… Ali, izvinite,.. zar ne, zaboravio sam nakratko, da je za vas, sve u području “teorija urote”,  što ne odgovara vašem mišljenju”.

Korisnik Murat Aktay iz mjesta Werdohl u pokrajini Nordrhein-Westfalen napisao je: “Ako židovi prestanu sa mržnjom i ubijanjem protiv Palestinaca i muslimana, onda neće biti ni mržnje prema židovima”.

Emre Cakmak iz Plettenberga napisao je (dakle, na stranici njemačke vlade): “Meni nedostaje Adolf, on je od početka znao da su židovi prljavi narod.”

Neki su bili umjereniji. Korisnica sa imenom Anela Rednas: “Mora se razlikovati između antisemitizma i antiizraelizma. Mržnja protiv Izraela koja je razumljiva, nije usmjerena protiv židova, već prije svega, protiv političkog projekta, države Izrael i to kako ta država postupa sa Palestinom.”

Jamil Alyou iz Bielefelda: “Zar ne bi trebali konačno razlikovati između židova i Izraela? Nije svaki onaj, koji kritizira politiku i nasilje te terorističke i okupatorske države, odmah antisemit, iako Netanjahu želi prikazati da je to tako. Mi nismo protiv židova, već protiv cionista”. Inače taj Jamil Alyou, kako piše na njegovom korisničkom računu, radi, kao savjetnik i prevoditelj  za organizaciju “Train of Hope”, koja pravno i na drugi način pomaže izbjeglicama i brine se za one kojima je odbijen zahtjeva za azil, da ih se ne protjera. Ta organizacija je inače od uprave grada Dortmunda (dakle od njemačke države), ove godine dobila “nagradu za integraciju”.

Korisnica Ebru Özyurt iz Stuttgarta napisala je: “Svatko onaj, tko zna zbrojati 2 i 2, može vidjeti prostim očima, da stvarni teroristi i podržavatelji (terorizma), sjede ovdje u Europi, SAD-u i Izraelu. Nije Erdogan terorist, već oni koji zatvaraju oči nad  ovim kršenjem povelje UN-a u Palestini, od strane Netanjahuovog režima.
Mounib Ben Mansour iz Frankfurta  reagira na saopćenje njemačke vlade, da u Njemačkoj nema mjesta za mržnju prema Izraelu i židovima i piše: “a mržnja prema islamu je okej? I solidarizacija sa Izrealom (nelegalnom okupatorskom silom i državom koja provodi masovno ubijanje)! Tužno za Njemačku, umjesto da pokaže jasno držanje.”

Ovakvi su dakle komentari na službenoj Facebook stranici njemačke vlade. Još drastičnije je na stranicama, pojedinih privatnih skupina kao „Generation Islam“ , koja također ima svoj korisnički račun na Facebooku. i oko 61 000 korisnika-pretplatnika. I tu na Facebook stranici te skupine, objavljen je video uradak, u kojem se kritizira mlaka reakcija arapskog svijeta na odluku o proglašenji Jeruzalema glavnim gradom Izreala i ukazuje se na pozitvni primjer velikih islamskih osvajača u povijesti i poziva na slogu svih muslimana protiv Izraela.

Ispod tog video uradka, korisnici, otvoreno pišu ovakve komentare. Naprimjer: “Izrael je rak rana i cionistička tvorevina i nema pravo na postojanje. Dok se muslimanske armije ne pokrenu, neće biti rješen problem Izraela”.
Asma Noor: “Neka Alah uništi tu paščad i neka im pošalje najtežu kaznu!”
Abu Karim Marco Aghbal-Schelb iz Freiburga: “Hitler je držao židove kao životinje i ubijao ih i što sada rade ti židovi? Oni u Gazi drže ljude kao životinje. Izrael je hitlerovska država!”
Murat Citlak iz Bochuma: “Crkni Izreal crkni, SAD crkni, Zapad neka naprosto crkne… cijeli svijet mrzi Zapad i židove.”

Dakle, u Njemačkoj, ovakve stvari Facebook ne briše,  a u Hrvatskoj briše obične izraze sućuti za generala Praljka i banira desne portale (B. Karlo)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno