Connect with us

Društvo

PUT U ROPSTVO: Manjinski teror nad većinom

Objavljeno

- datum

Kako uspješno terorizirati većinu u ljudskom društvu? Jednostavno. Pomoću jurišnih odreda koji se zovu: “ugrožene manjine”. One mogu biti nacionalne, vjerske ili spolne, to uopće nije bitno. Važno je samo da provociraju sukob s većinom. Da bi na kraju u njihovu obranu uskočio represivni aparat.

To je ukratko najjednostavniji recept za dokidanje demokracije i uvođenje diktature.

Provociranje sukoba i taktike za uvođenje diktature

Krajnji cilj Novog svjetskog poretka je uspostava globalne diktature. Njegovi kreatori su se dosjetili jednostavnog sistema kako će pomoću manjina uspješno terorizirati većinu. Ova se tehnika sastoji u sljedećem. Najprije prodajete one poznate priče o ljudskim pravima, društvenoj različitosti i pluralnosti. Cilj je da se sve manjine prikažu kao jadne i bespomoćne. Zatim se te “bespomoćne” manjine počinju buniti i ponašaju se sve agresivnije. Ova se planski izvedena pobuna legitimira kao njihovo neotuđivo pravo na borbu za svoje interese.

Mediji ovo prate pomno i rade sve da bi prikazali poziciju pobunjenika kao posve legitimnu. U isto vrijeme se ne dopušta drugoj strani da uopće odgovori na napade “bespomoćne manjine”. Pred javnost se kroz dirigirane medije iznosi stav kako je svako suprotstavljanje nazadno i beznadežno. Ovo izaziva alergičnu reakciju ugrožene, mahom tradicionalne većine. Tada se represivni aparat stavlja u službu obrane “ugrožene manjine”. Dakle, u konačnici represija nepogrešivo pogađa većinu. Na taj ste način neprimjetno većini stali čizmom za vrat, a da oni to nisu ni primijetili.

Većina u getu i manjina kao nova avangarda ‘radničke’ klase

Ako ovo ponovite više puta (s više različitih manjina) prostor u kojemu djeluje većina drastično se smanjuje. Da bi na koncu ogromna većina završila u getu kojega striktno kontrolira diktat represivnoga aparata. Novi svjetski poredak tada je uspostavljen. Svako suprotstavljanje manjinama je označeno kao zločin, a tradicionalni svjetonazor je taj koji je u biti zabranjen. To je način na koji se diktator stavlja u poziciju branitelja manjina da bi posve pokorio neposlušnu većinu.

Vrijeme demokratskog izjašnjavanja pri kraju. Ukidanje referenduma!

Danas je na djelu postupna suspenzija demokracije. Neće proći puno i posve će se zabraniti svako referendumsko glasovanje. Jer zašto bi narod izglasao bilo kakav zakon po pravilu vladavine većine? Kad svaki ishod glasovanja može ugroziti neku manjinu. A to je nedopustivo. Zato je vrijeme demokratskog izjašnjavanja pri kraju. Neoliberalna vrhuška voli rezultate izbora samo onda kada joj idu u prilog. Ako rezultati nisu po njihovom ukusu oni od bijesa dobivaju pjenu na usnama. Stvarna manjina koja se ovim načinom zapravo štiti od pravednog bijesa većine jest upravo ona na vlasti.

Neoliberalnim diktatorima i globalističkim udvoricama nije ni do LGBT prava, ni do prava imigranata, ni do prava nacionalnih manjina. Oni ih sve upotrebljavaju samo kao isturene ešalone svoje prljave, agresivne politike. Previše su oni sebični i samoživi da bi za bilo koga osjećali ma kakvu sućut ili empatiju. Njima je namjera isključivo i samo apsolutna vlast nad većinom.

NAPAD na zapadne vrijednosti: istovremeno guraju LGBT i Šerijat!?

Tradicionalna kršćanska društva danas su najviše na udaru. Svjedoci smo apsurdne situacije da se na Zapadu u isto vrijeme guraju LGBT pokreti i šerijatski zakon. Kako je to uopće moguće? Zamislite društvo u kojemu supostoje te dvije krajnosti jedna pored druge? Zamislite zemlju poput Saudijske Arabije u kojoj djeluju pokreti za prava žena i transrodnih osoba? Koliko bi takav pokret trajao pod rigidnim šerijatskim zakonom? Ja ću vam reći. Jedan dan. Odnosno onoliko sati koliko bi bilo potrebno dok svi neprijatelji radikalnog islamskog zakona ne bi bili na smrt kamenovani. I kako je uopće moguća Europa u kojoj su na jednoj strani kvartovi u kojima vrijedi samo islamski zakon (tzv. No-Go zone) dok na drugoj strani defiliraju LGBT aktivisti mašući svojim zastavama duginih boja? 

Ovo je moguće samo zato što je i jednima i drugima jedini cilj ugrožavati tradicionalne vrijednosti kršćanske većine. Kad kažem da su europska društva kršćanska pri tome ne mislim samo na vjeru, nego pritom još više mislim na temeljne vrijednosti. Čitava je Europa prožeta kršćanskim duhom koji je duboko u njezinim temeljima. Čak i oni koji se deklariraju kao ateisti u biti nesvjesno baštine temeljne kršćanske vrijednosti. 

PUT U ROPSTVO: Za destabiliziranje većine, svaka manjina je dobrodošla!

Da bi se destabilizirala većina svaka je ratoborna manjina dobrodošla. Ona uopće ne mora biti u vidu transrodnih osoba ili brkatih feministkinja, za to mogu poslužiti i nacionalne manjine ili pripadnici drugih religija. Pogledajmo samo što na Bliskom istoku radi sukob sunita i šita. Kolike rijeke krvi teku u sukobu onih koji se, i jedni i drugi, smatraju pravim muslimanima.

Hrvatskom je narodu važno prepoznati ove igre. One su prozirne, predvidive i imaju jasno razrađenu šablonu. Osnovni je cilj napad na nacionalnu državu i suverenitet naroda koji u njoj živi. Bajka o ljudskim pravima samo je maska koja skriva osnovnu namjeru neoliberalnih napadača. Glavni udar ide na to da se narod razvlasti u vlastitoj državi. Odreknuće od suvereniteta vodi tada izravno u ropstvo.

Igor Petrić/croative.net

Komentari

Oglasi
Komentari

Društvo

(UŽIVO) DRAMATIČNO U VLADI NAKON RAMLJAKOVE OSTAVKE: Dalić i Ramljak kod Plenkovića

Objavljeno

- datum

Nakon što je Ante Ramljak podnio ostavku na mjesto izvanrednog vladinog povjerenika u koncernu Agrokor, od jutros kreće raspetljavanje ove političke krize. U tijeku je sastanak premijera Plenkovića s ministricom Dalić i Antom Ramljakom – prenosimo iz dnevno.hr.

Iz minute u minutu objavljivat ćemo sve pojedinosti sastanka.

Iz Agrokora je stiglo priopćenje za javnost u kojem je Ante Ramljak objasnio razloge svoje ostavke:

“Zajedno sa suradnicima i zaposlenicima Agrokora stabilizirao sam poslovanje, očuvali smo zaposlenost, spriječili propast dobavljača i stvorili preduvjete da sada vjerovnici mogu i trebaju ispregovarati nagodbu do kraja. Nažalost, neizvjesnost koja je bila stvorena vezano uz moj ostanak na mjestu izvanrednog povjerenika snažno radi protiv ovog procesa. Neopozivu ostavku na mjesto izvanrednog povjerenika dajem kako ne bih osobno postao prepreka postizanju nagodbe. Vjerovnicima i zaposlenicima Agrokora, koji su jedini bitni i zbog kojih postoji postupak izvanredne uprave, zahvaljujem na povjerenju i podršci.”

12:00 Ante Ramljak stigao u uzgradu Vlade

10:55  Započeo sastanak premijerova užeg kabineta. Odlučuje se o Ramljakovu nasljedniku.

10:35  U Banske dvore stigao Zdravko Marić, ministar financija, i poručio: “Nema opasnosti za financijski sustav”.

10:15  U Banske dvore stigao Dražen Bošnjaković, ministar pravosuđa.

9:00  Savjetnici AlixPartnersa stigli su u Agrokor.

8:55  Članica Privremenog vjerovničkog vijeća Marica Vidaković izjavila je: “Smatram da je u ovom trenutku proces u vrlo osjetljivoj fazi. Mislim da to neće proći tako jednostavno i da će proces doživjeti određene paralize”.

8:50 Predsjednik Vlade Andrej Plenković i ministrica financija Martina Dalić stigli su u Banske dvore.

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović rekla je u intervjuu Globusu da niti jedan pojedinac nije vrijedan kompromitirati sve dobro što je napravljeno u proteklih deset mjeseci u krizi s Agrokorom, a posebno brine, istaknula je, činjenica da je slučaj Agrokor Vladi oduzeto toliko energije da se svi sada bave gašenjem požara umjesto investicijama, otvaranjem novih radnih mjesta i reformom državne uprave.

Na pitanje o njezinom razlazu s Vladom oko Agrokora i kako ocjenjuje Vladino upravljanje tom krizom, predsjednica Republike je rekla: “Da, bila sam vrlo kritična prema honorarima savjetnika. Mislim da su oni pretjerani, duboko nemoralni i da je u konačnici riječ o sukobu interesa. A najnovije informacije po kojima je gospodin Ramljak bio, nakon imenovanja za Vladina povjerenika, još dvadeset dana zaposlen u tvrtki Texo Management, koja je kasnije sklopila milijunski ugovor s Alix Partnersom, dakle posredno s Agrokorom, po mojem mišljenju čine poziciju gospodina Ramljaka, kao Vladina povjerenika, neodrživom.”

Ni jedan pojedinac nije vrijedan kompromitirati sve dobro što je napravljeno u proteklih deset mjeseci, rekla je u intervjuu koji je dala Globusu u ponedjeljak, 19. veljače na dan kad je obilježila treću godišnjicu mandata i dan prije no što je Vladin povjerenik za Agrokor Ante Ramljak dao ostavku.

“Treba biti fer i priznati da se ova Vlada našla u krizi s Agrokorom koja nije nastala preko noći i u nastalim okolnostima preuzela je odgovornost te spriječila urušavanje gospodarskog sustava. Ono što je dobro jest da se stanje stabiliziralo, da su sačuvani poslovi i radna mjesta. A riječ je o ogromnom broju ljudi. Ali moram reći i to da me posebno brine činjenica da je slučaj Agrokor Vladi oduzeto toliko energije da se svi sada bavimo gašenjem požara, a ne novim investicijama, otvaranjem novih radnih mjesta, reformom državne uprave,” kazala je predsjednica.

Kratko Pernarovo obraćanje:

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

EKSKLUZIVNO: JESU LI SRBI SPREMNI ISPRIČATI SE HRVATSKOJ ZA POČINJENE ZLOČINE U AGRESIJI NA HRVATSKU KAO ŠTO JE TO URADIO MILAN BABIĆ?

Objavljeno

- datum

Naime, Vučić je u svojim izjavama o plaćanju ratne odštete Hrvatskoj bio jasan, te rekao da od pitanja ratne odštete nema ništa. O isprici Srbije Hrvatskoj i hrvatskom narodu nije bilo niti spomena…VIDEO…

Nedavnim posjetom kontraverznog srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića koji je na poziv hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u Hrvatskoj boravio dva dana, ničim se nije dalo naslutiti da Srbija ima namjeru ne samo Hrvatskoj isplatiti nanesenu ratnu odštetu u brutalnoj agresiji Srbije na Hrvatsku već i da od srpske isprike Hrvatskoj i hrvatskom narodu koji je pretrpio brutalna razaranja i stravične likvidacije- nema ništa.

Naime, Vučić je u svojim izjavama o plaćanju ratne odštete Hrvatskoj bio jasan, te rekao da od pitanja ratne odštete nema ništa. O isprici Srbije Hrvatskoj i hrvatskom narodu nije bilo niti spomena.

ISPRIKA HRVATIMA MILANA SRBINA BABIĆA-Pogledajte video

Svi redom mediji u hrvatskoj su odjednom počeli objavljivati (mnogi od njih prvi put!) stari video koji je Braniteljski portal objavio berem 50-ak puta. Radi se o videu huškačkog govora Aleksandra Vučića u Glini koji još uvijek huška hrvatske pravoslavce te im glasno i huškački govorio da; “nikada ovde neće ustaška vlast moći da dođe, onako kako je to zločinački režim Franje  Tuđmana  već pokušao”, grmio je tada 1995 godine Vučić sa govornice dok je sa njegove lijeve strane sjedio njegov idol, suđen za ratne zločine u Haagu Vojislav Šešelj.

No unatoč svim objavama, ne samo Vučićevog govora iz Hrvatske Gline već i objavama njegovog govora u srpskom parlamentu kada je kao mladi četnički radikal Aleksandar Vučić grmio sa govornice o svom snu o velikoj Srbiji.

Nije Vućić sam koji je u domovinskom ratu huškao srbe. Zanimljivo je to, zamislite samo, da je i bivši dožupan Sisačko Moslavački Boro Rkman također radio na srpskoj Tv koji je i te kako sočno govorio protiv Hrvatske, Hrvata, i najčešće ih u svojim govorima na Tv nazivao ustašama jednako kao i Vučić. I nikom ništa, unatoč tom što protiv Rkmana postoje neoborivi dokazi koje je često u javnosti iznosio pukovnik Ivica Pandža Orkan.

No ono što zasigurno nije smiješna činjenica je da je Vučić bezočno usred Hrvatske lagao da on nikada nije govorio o velikoj srbiji, ali je ubrzo demantiran novim videom gdje se dobro čuje i vidi koliko je zaokupljen granicama svoga velikog sna, Karlovac, Karlobag, Virovitica.

Bezočnost Vučićevih laži o ratnohuškačkim govorima ratnih devedesetih nije previše dirnula hrvatske političare koji su, neki od njih, da ti pamet stane, i što je zapanjujuće, pokušali braniti Vučića kako je tada bio mlad i da je to sad jedan novi “europski Vučić”, pri tom izostavljajući i naglo zaboravljajući sve ratne tragedije u hrvatskoj koje su upravo Vučićevci zajedno sa okupatorskom JNA uradili na hrvatskom teritoriju u brutalnoj agresiji na hrvatsku i poubijali i likvidirali ogroman broj mladih hrvatskih branitelja, djece i civila svih dobi te rušili sve pred sobom.

Hrvatskom šetao kao po srpskim Terazijama

Prošetao je Vučić od Pantovčaka do Trga Sv Marka, Vlade RH, Kaptola, dvorane Vatroslava Lisinskog, Gvozda, (Vrginmosta) i tako redom, uz pratnu hrvatskih političara i njegove “pudlice”, prdsjednika SNV Milorada Pupovca. I nigdje izrijekom nije spomenuo ispriku hrvatskom narodu. Nigdje nije javno spomenuo da će Srbija hrvatskoj isplatiti golemu ratnu odštetu. Sa sobom je donio nekoliko paketića sa papirima koje su on i njegovi sljedbenici u velikosrpskoj agresiji ukrali hrvatskoj. Uglavnom on bi sad samo o budućnosti a prošlost i srpsku agresiju bi negdje duboko zakopao i nikom ništa.

Vučić ne bi o prošlosti, on bi o budućnosti. Da, ali Vučićeva je prošlost doprinijela strašnim događanjima u srpskoj agresiji devedesetih u Hrvatskoj u obrambenom domovinskom ratu od srbočetničkog agresora na Hrvatsku, na čijoj je Vučić, glavom i bradom bio strani.

Međutim je izostala otvorena reakcija svih hrvatskih političara koji se nisu osvrnuli na njegovu ratnohuškačku prošlost već se pokušalo sofisticirano uvijenim riječnikom sve to ublažiti, što samo po sebi govori da se iza brda valja nešto posve veliko i za hrvatske političare nedohvatljivo. Govorio je Vučić o srpskom narodu u hrvatskoj da se boji(nije pojasnio čega se to pravoslavni hrvati koji imaju sva Ustavom zagarantirana prava boje!)

Cijeli Vučićev nastup u hrvatskoj je samo poslužio kao vjetar u leđa Miloradu Pupovcu i njegovim pristašama o tom što bi srbi zapravo trebali predstavljati u hrvatskoj osim što predstavljaju jednu od mnogobrojnih nacionalnih manjina u Hrvatskoj sa svim zagarantiranim Ustavnim pravima i ništa više. Međutim Milorad Pupovac već danas traži još…

I da skratimo priču o Vučiću, Rkmanu, Pupovcu…

Je li moguće da će se Vučić toliko preobratiti prilikom dogovorene posjete hrvatske predsjednice Srbiji i da će napokon kao sudionik velikosrpske agresije na Hrvatsku, danas kao srbijanski predsjednik odlučiti ispričati se hrvatskom narodu kao što kao što je onako kako treba učinio predsjednik tvorevine Republike Srpske Krajine (RSK) u Hrvatskoj Milan Babić

Ili će Hrvatska i dalje čekati do unedogled i čekati nekakve signale iz vana?

Hrvatska je čak i u prokletoj ex Jugi znala i imala snage za jedno hrvatrsko proljeće, sada smo u žalosnoj situaciji da živimo u hrvatskoj zimi, kojoj se ne nazire kraj !

ISPRIKA SRBINA MILANA BABIĆA-VIDEO

Milan Babić je od kolovoza 1991. do veljače 1992. obavljao dužnost premijera/predsjednika vlade samoproglašene Srpske autonomne oblasti (SAO) Krajine, a zatim predsjednika Republike Srpske Krajine (RSK) u Hrvatskoj.

Milan Babić svjesno je, i namjerno, sudjelovao u ondašnjoj kampanji progona usmjerenoj protiv nesrpskog stanovništva(Hrvata!). Bio je svjestan toga da se tada čine zločini kao što su zlostavljanje po zatvorima, deportacije, prisilno premještanje i uništavanje imovine, i znao je da se tijekom prisilnog premještanja ubijaju civili. Podržavao je i sudjelovao u vojnom zauzimanju teritorija, te poticao naoružanje i pomagao nabavku oružja.

Na javnim manifestacijama i u sredstvima javnog informiranja držao je ratnohuškačke govore na nacionalnoj osnovi, a takva propaganda dovela je  erupcije nasilja nad hrvatskim i drugim nesrpskim stanovništvom. Izjasnio se krivim i pristao svjedočiti pred Međunarodnim sudom u predmetu „Milošević“. Osuđen je u Haagu na 13 godina zatvora.

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

(VIDEO) Srbi se brutalno izrugali sa Vučićem i njegovim posjetom Zagrebu

Objavljeno

- datum

U emisiji “Dobar, loš, zao” na Šabac TV, dvoje novinara se izrugalo Vučićevom predstavom u Zagrebu i pripremljenim srpskih novinarima koji su postavljali ‘naručena’ pitanja od srpskog predsjednika.

Novinari pokazuju očite nesimpatije prema Vučiću, nazivaju ga lažljivcem i žale Hrvate što su ga morali primiti.

Obavezno poslušajte:

Između ostalog narugali su se i informacijama o tome da su strašne ‘ustaše’ pobile njegovu obitelj, te tvrdnji da on ‘nije četnik’.

Za priznajem.hr: Cereal
Preneseno sa: Facebook/Vlatko Krznarić/priznajem

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno