Connect with us

B. Karlo

Paul Craig Roberts: Ako Hillary postane predsjednica, to znači nuklearni rat!

Objavljeno

- datum

Dr. Paul Craig Roberts (77) bio je 80-ih godina doministar u vladi Ronalda Reagana i kasnije komentator u “Wall Street Journalu”. Danas je on jedan od najvećih i najoštrijih kritičara američke politike i globalizacije. Ovo je sažetak njegovog komentara o Demokratskoj stranci i skorim američkim predsjedničkim izborima.

Demokratska stranka SAD-a koja se nekada brinula o radničkim pravima, o umirovljenicima, o građanskim pravima, o zaštiti američke slobode garantirane ustavom, ta stranka ne postoji više. Kako su prije tri mjeseca pokazali, stranačka konvencija Demokratske stranke i proglašenje predsjedničkog kandidata – sada su dvije iste stranke u službi onih jedan posto (elite koja vlada sa SAD-om). Elita Demokratske stranke – Demokratsko nacionalno vijeće (DNC), pokazala se još više kupljivijim i korumpiranijim nego Republikanci. Provaljeni e-majlovi Hillary Clinton pokazuju, da je DNC sa Hillary Clinton tajno dogovorio izbornu kampanju. Da bi spriječio nominaciju Bernieja Sandersa. Jasno je da je Sanders među biračima Demokrata imao više pristalica, ali izbornom prijevarom (u predizborima za predsjedničkog kandidata Demokrata) i prljavim trikovima, njemu je nominacija ukradena. DNC i medijske kurve pokušali su osporiti istinost tih majlova, tvrdeći da iza tih majlova stoji zavjera koju vodi ruski predsjednik Putin, po nalogu Putinovog američkog “agenta” Donalda Trumpa. Glas za Trumpa je glas za Putina, tako dreče prljavi novinari iz pokvarenih kurvansjkih medija.

Neoconsi podržavaju Hillary, jer je ona njihova ratna huškačica: tko će bit kurva za onih 1% koji vladaju Amerikom?

Ali ta taktika za odvlačenje pažnje ipak nije funkcionirala. Čak ni Amerikanci nisu tako glupi, da nasjednu na to. Frustrirane pristralice Sandersa napustiili su krivotvorenu “Demokratsku stranku”. Vjerojatno će mnogi od njih na predsjedničkim izborima glasati za kandidatkinju Zelenih. Elita Republikanca, Republikansko nacionalno vijeće (RNC) i cionistički neokonzervativci željeli su isto tako spriječiti kandidaturu Donalda Trumpa, kao što je DNC spriječio kandidaturu Sandersa, ali im ipak nije uspjelo. Neokonzervativci podržavaju Hillary, jer je ona
njihova ratna huškačica. Izborna kampanja za predsjedničke izbore je u stvarnosti borba između dvije iste stranke, tko će biti kurva za onih 1% kojih vladaju Amerikom. Rezulatat slijedećih izbora vjerojatno će ovisiti o tomu, hoće li moćne withheroligarhijske interesne skupine proglasiti Trumpa prijetnjom, ili će se aranžirati sa njim i moći se složiti sa imenovanjem njegove vlade. Trumpov nedostatak je: bez obzira koliko je netko sposoban, ne može se istovremeno biti milijarder i znati stvari o gospodarskim i vanjsko politički pitanjima.

Trijezvena činjenica je: ako Trump postane predsjednik, onda on neće znati, koga će imenovati u vladu, da bi imao podršku iz te vlade, da bi mogao sprovesti promjene, za koje njegove pristalice vjeruju, da bi ih mogao sprovesti. Kada netko postane predsjednik, onda on ne može odjednom postati leksikon pun znanja. Predsjednik je ovisan o dotoku informacija iz svoje vlade. Ako taj dotok informacija služi interesima Wall Streeta, velikih banaka, vojno-sigurnosnog kompleksa, izraelskog lobija, agrarnih koncerna i industrije sirovina (energija, rude, drvo), onda će odluke predsjednika služiti interesima tih interesnih skupina i lobija. Donald Trump je izbor američkog naroda , jer je on protiv preseljavanja radnih mjesta iz SAD-a u druge države, ono što su veliki koncerni proteklih godina stalno činili, što je dodatno obogatilo elitu, onih 1% na račun američkog srednjega sloja.

Donald Trump je izbor američkog naroda

Ovaj trailer ‘Tko upravlja Svijetom’ je uvod u ozbiljniju analizu, koju ćemo objaviti za dva dana …

Donald Trump je izbor američkog naroda, jer on je protiv nametnutog i suvišnog rata sa Rusijom. Čak i Amerikanci shvaćaju, da rat sa jednom nuklearnom silom ne bi dobro okončao. Donald Trump je izbor američkog naroda, jer je on shvatio, da je NATO, organizacija čija je svrha prestala postojati prije 25 godina, nakon sloma SSSR-a , danas sredstvo i plašt za agresije Washingtona, koje su po međunarodnim statutima, koje je Washington sam stvorio, ratni zločini. Ratovi Washingtona koriste onima iz elite 1%, na račun onih 99% u SAD, kao i na račun milijuna nevinih ljudi u mnogim državama. I zato sada medijske prostitutke demoniziraju Trumpa još više nego što su demonizirali Putina,

Medijske prostitutke znaju da mogu lagati i o Trumpu. I oni će lagati i lagati, do povraćanja …

Prljave medijske kurve učiniti će sve što je u njihovoj moći, da bi narod uvjerili, da je glasanje za Trumpa veleizdaja Amerike. Sada kada medijske prostitutke shvataju da mogu propagirati najdrskije laži – kao što su ranije propagirali, one laži o nepostojećem Sadamovom oružju za masovno uništenje, o iranskom nuklerarnom oružju, o uporabi kemijskog oružja od strane Asada, o ruskoj invaziji – a da za te laži ne moraju nikomu odgovarati, onda oni znaju da mogu lagati i o Trumpu. I oni će lagati i lagati, Do povraćanja. Ipak medijske prostituke su izgubili na vjerodostojnosti, Čovjek mora doista biti mentalno zaostao da bi njima vjerovao i jednu jedinu riječ. Oni “napredni” birači su protiv Trumpa. Njih smeta Trumpov liesstav protiv migracije, koji veliki broj Amerikanaca podržava. Naprednjaci su zabrinuti što “fašist” Trump navodno progoni transseksualce i gayeve i što ženama želi oduzeti pravo na pobačaj. Za naprednjake je izgleda to najvažnije, dok Washington i njegovi vazali iz NATO-a tjeraju svijet u nuklearni rat.

Isto tako nisku inteligenciju kao i “naprednjaci”, imaju i propali američki ljevičari. Američki ljevičari vjeruju službenoj vladinoj verziji o 11. rujnu 2001. Što je bio povod za 15 godina ilegalnih ratova koje vodi Washington i stvaranje policijske države u SAD-u. Saznanje da je američka ljevica po pitanju 11. 9. 2001. totalno na istoj liniji kao i službena verzija koju propagira vlada – verzija koja je u stvari bila “false flag” operacija (pod lažnim stijegom) da bi cionistički neokonzervativci imali svoj “Pearl Harbour” i da bi mogli umarširati na Bliski istok- to je vidjliv dokaz, da je američka ljevica irelevantna, ona ne igra više nikakvu ulogu. Američka ljevica objašnjava 11.9. 2001. i ostale terorističke napade pod lažnim stijegom ovako: potlačeni narodi osvećuju se protiv onih koji ih tlače. Ova emocionalna zadovoljština oslobađa impotentnu američku ljevicu ne samo od bilo kakvog djelovanja, već i od svake relevantnosti svojih komentara. Tako je američka ljevica postala oruđe u rukama svojih neprijatelja-neokonzervativaca, koji kontroliraju politiku u Washingtinu.

Danas smo bliže nuklearnom ratu i sveopćem uništenju nego ikada

Dakle, gdje se nalazimo? Odgovor glasi: Mi smo danas bliže nuklearnom ratu i sveopćem uništenju nego ikada. Znam o čemu govorim. Bio sam na dužnostima sa najvišim zadatcima za sigurnost. Bio sam član tajnog vijeća, koje je omogućilo predsjedniku Reaganu da okonča hladni rat. Ruski predsjednik Putin čini sve što je moguće, da spriječi nuklearni rat, koji luđački cionistički neokonozervativci žele nametnuti cijelom čovječanstvu. Za te svoje napore, Putina se demonizira, svaki dan u tjednu, godinu za godinom. Samo zato što govorim istinite činjenice, medijske prostitutke me nazivaju putinistom. Beskrajne laži protiv Rusije, napokon su uvjerile ruske medije da Washington mobilizira svoje vazale iz NATO-a za napad na Rusiju. Poruka je jasna: Zapad je Rusiji faktički objavio rat, ali to javno ne želi priznati, da bi Rusiju uspavao, da bi Rusija mislila da je sigurna i da joj ne prijeti nikakva opasnost. Predstavnici Latvije, koju Zapad bezobobzirno pljačka, Estonije, Litve i Poljske, te ukrajinski predstavnici ponavljaju laži Washingtina protiv Rusije. U slučaju nuklearnog rata Rusija je u stanju za nekoliko minuta uništiti ove države.

dontvoteAko ovi idioti vjeruju da će ih Washington spasiti, onda su oni isto tako glupi, kao što su bili glupi oni poljski armijski časnici, koji su vjerovali Britancima, kada su oni u ožujku 1939. garantirali sigurnost Poljske od Hitlerove Njemačke, kada su Britanci potakli Poljsku da izazove Hitlera 6 mjeseci kasnije. Ova glupost Poljaka, koju su provocirali idiotski Britanci, dovela je do izbijanja 2. svjetskog rata, nakon što su Francuska i Britanija objavile rat Njemačkoj. Sve to je na kraju odvelo Poljsku pod jaram SSSR-a, koji je trajao pola stoljeća. Kakva lijepa garancija! Slaboumni Chamberlain, koji je želio mir, izazavo je 2. svjetski rat sa bezvrijednom britanskom “garancijom”. Čuo sam iz jednog izvješća, da mladi članovi istupaju iz Republikanske stranke, prave zaokret na lijevo i okupljaju se oko Hillary. Tako je ratna huškačica i agentica Waall Streeta sada kandidat ljevice.

Presjednički izbori u studenom pokazati će (ne)inteligenciju američkog stanovništva

Fascinirajuće! Presjednički izbori u studenom pokazati će, je li većina američkog stanovništva neizliječivo glupa. Ako većina bude izabrala Hillary onda znamo da su Amerikanci glupi i nema im spasa. Mi ne znamo puno o Trumpu, ali umjesto činjenica u medijima prevladava propaganda protiv Trumpa. Ali o Hillary znamo puno činjenica. Znamo o njenim protupravnim postupcima protiv zakona o čuvanju državnih tajni i o protivljenju Obamine vlade da nešto poduzme protiv toga. Demokratska stranka radije želi kontrolirati Bijelu kuću nego poštovati zakone, to je još jedan čavao u lijes u kojem se pravna država u SAD-u već nalazi. Kroz njihove riječi, dijela i materijalnu dobit znamo da u Clintonovi agenti Wall Streeta, velikih banaka, vojno-sigurnosnog kompleksa, Izraela, agrarnih koncerna i naftne industrije. Njihovo ogromno bogatstvo, oko 120 milijuna dolara, plus 1 milijarda i 600 milijuna u njihovoj zakladi (mnogo od toga novca dobili su iz inozemstva za usluge koje su činili korumpiranim vladama i državama) su dokazi za neoborivu činjenicu da su Clintonovi agenti oligarhije koja vlada Amerikom. Ta oligarhija vlada američkom imperijom od Australije do Japana, kroz cijelu Sjevernu Ameriku, Zapadnu i istočnu Europu sve do ruske granice. Znamo da je Hillary lažljivac, isto kao i njen muž Bill. Znamo da je Hillary ratna huškačica. Znamo da je povezana sa “neokonzervativcima” i da će njena vjera u ideologiju “neoconsa” (vladavina SAD-a nad svijetom) vjerojatno odvesti u rat sa Rusijom i Kinom.

Sve što znamo o Trumpu je da oligarsi nikako ne žele Trumpa. Oni su preselili američka radna mjesta u inozemstvo, oni su preplavili državu sa migrantima koje je teško integrirati, oni su uništili javni obrazovni sustav, oni su spasili Wall Street i velike banke nakon financijskog kraha 2008., oni su žrtvovali vlasnike kuća i američke umirovljenike, oni žele privatizirati socijalno osiguranje i zdravstvo, oni su javnosti podarili policajce ubojice, povredu privatnosti, najveću populaciju zatvora na svijetu, oni su uništili američki ustav, da bi se izvršna vlast nad američkim, narodm povećala. Jedna stvarna oporba trebala bi nam reći da je Trump osoba koju želimo u Bijeloj kući. Neki kažu, to je sve igrokaz i Trump je samo glumac, da bi na kraju Hillary pobjedila. Američki političari su toliko korumpirani, da je sve moguće. Ipak, čini se da su, vladajuća elita i njene marionete toliko zabrinuti zbog mogućeg gubitka kontrole na izazov koji predstavlja Trump, tako da su se svi udružili protiv njega.

Kad će shvatiti: svaki koji glasa za Hillary, glasa protiv sebe samoga

Elita koristi svoj novac da kupi “progresivne” portale i plaća ih zato da prenose propaganadu protiv Trumpa, iz tiska i televizije. Te novinarske prostitutke iz interneta, pripadaju također onim novinarskim prostitutkama tiska, televizije i radija, koji rade prekomjerno, na demonizaciji Trumpa, da bi Hillary bila izabrana. Cjelokupna struktura vlasti naše zemlje stoji iza Hillary. Vodeći čelnici i Demokarta i Republikanaca, i obadvije ideologije, neoliberalna i neokonzervativna stoje ujedinjeni iza Hillary. Koliko još dokaza trebaju Amerikanci da shvate, da je svaki glasa za Hillary, glas protiv sebe samoga. Očigledno da su Amerikanci zarobljeni u svom neznanju. Propagandna novinska izvješća tvrde, da većina birača nema pojma o mogućim posljedicama za zemlju ako Trump bude izabran, Ankete kažu da Hillary navodno ima veliku prednost. Jesu li to stvarne ankete ili također laži novinarskih prostitutki, da bi se obeshrabrilo one koji bi birali Trumpa?

Zašto dakle izići na izbore, kada je on ionako već izgubio, kako sugeriraju te ankete. Propagandni napad na Trumpa za vrijeme republikanskih predizbora ove godine, ma koliko je bi podao, nije donio očekivani uspjeh. Unatoč napadu svih medija na njega, Trump je s lakoćom ostavio iza sebe sve ostale kandidate Republikanaca. Sadašnja demonizacija Trumpa u medijima mogla bi isto tako bezuspješno propasati. Ta je kampanja toliko providna, da bi čak mogla postići suprotan učinak, da Trump bude izabran za predsjednika. Sve što Trump treba je dovoljan broja Amerikanaca koji će se probuditi iz svog neznanja i prepoznati da su oni koji se tako fanatično bore protiv Trumpa, neprijatelji njihovog vlastitog života, vlastitog životnog standarda i vlastite slobode. Ako Amerikanci to ne shvate, onda oni nemaju budućnosti, a onda je nema ni ovaj planet Zemlja. Vladajuća oligarhija mrzi Trumpa, jer on ne želi rat sa Rusijiom, jer on dovodi u pitanje svrhu postojanja NATO-a, jer je on protiv preseljavanaja američkih radnih mjesta u druge države i protiv nekontrolirane migracije, koja pretvara SAD u multi-kulti tvorevinu u kojoj nema više jedinstva i identiteta.

Oligarsi razaraju Sjedinjene države i pretvaraju je u Kulu babilonsku … onaj tko broji glasove …

Oligarsi uništavanju Sjedinjene države i zamjenjuju ih izgradnjom jedne vrste kule babilonske. Moć oligarha raste uporedo sa rascjepom u društvu kojega donosi povećana miješana različitost. Drugim riječima: Trump je za Ameriku i Amerikance. Zbog toga oligarsi i njihove medijske kurve mrze Trumpa. Oni Amerikanci bez mozga koji će glasovati za Hillary, glasovati će za rat i za vlastito osiromašenje. Moguće je da i glasovanje za Trumpa donosi isto. Međutim u slučaju Trumpa, mi ne znamo je li to tako. U slučaju Hillary znamo vrlo sigurno da je to tako. Naravno, treba biti svjestan toga, da je možda svejedno za koga će Amerikanci glasovati. Onaj tko programira elektronske strojeve za brojanje glasova, taj može i odlučiti kakav će biti konačni rezultat, Pošto su čelnici obje stranke, Demokrata i Republikanaca, totalno protiv Trumpa, oni mogu to tako srediti, da strojevi za brojanje glasova “izaberu” Hillary za predsjednika. To nam je poznato iz naše povijesti. U SAD je već bilo takvih izbora u kojima su prognoze na izlazu na dan izbora proglasile jednog kandidata pobjednikom, ali strojevi za brojanje glasova su proglasili drugog kandidata pobjednikom.

Glas za Hillary je glas za nuklearni rat?

Sve je digitalno, tu nema glasačkih listića da bi se moglo provjeriti i ponovo izbrojati, i uopće nikakve druge mogućnosti da se provjeri korektnost izbora. Ako Hillary dospije u Bijelu kuću, onda je nuklearni rat vjerojatan, još prije nego što joj istekne prvi mandat. Glas za Hillary je glas za nuklearni rat! Ako skore predsjedničke izbore posmatramo realistično, onda se samo može doći do zaključka, da će cjelokupni kurvanjski mediji i američka elita radije ići u rizik nuklearnog rata, nego u rizik da bi mogli izgubiti kontrolu vlasti. To što je američko stanovništvo dopustilo uspon neprihavtljive sile, to nam kaže sve o tome, što moramo znati o povredi dužnosti koju su skrivili američki građani. Dužnosti kontrole vlastite vlade. Američki narod je zakazao u demokraciji, jer demokracija zahtjeva jednu odgovornu vladu, vladu koja će polagati račune narodu, Ali američka vlada je dokazala, da nije odgovorna, da nikomu ne polaže račune i nikomu ne odgovara ni za što.

Ona se ne drži niti američkog ustava, niti zakona, niti međunarodnog prava, niti je odgovorna vlastitim biračima. Ako rezulatat toga grijeha, povrede dužnosti, koju su Amerikanci skrivili, bude nuklearni rat, onda će američki narod biti odgovoran za smrt planeta Zemlje. Nadajmo se da će američki narod biti svjestan tako velike odgovornosti na svojim plećima i da neće izabrati ratnu kandidatkinju i da će radije ići u rizik, da se Trump ne bude držao svojih obećanja, ako izaberu Trumpa, nego u rizik nuklearnog rata, koji donosi Hillary kao predsjednica. Dragi narodi na Zapadu, ako želite slobodno šetati na ulicama vaših gradova, a da vas policija ne kontrolira i ne pretresa, ili da ne budete privedeni ili uhićeni, ili da ne budete ubijeni bez ikakvog sudskog procesa, ako želite izraziti svoje mišljenje o vašoj vladi i korištenju novca poreskih obveznika, ako želite diskutirati o aktualnim problemima i privatnim stvarima, a da vas pri tome ne špijuniraju NSA ili vaša vlastita državna obavještajna služba, ako želite djelovati prema svojoj savjesti i prosvjedovati protiv nasilja koje čini Zapad na Bliskom istoku, ako želite i dalje živjeti u onoj slobodi, koja je na Zapadu izborena u borbi koja je trajala stoljećima, onda se konačno probudite, uzmite si vremena, da shvatite što vam se želi oduzeti. Pet je do dvanest. Ako se ne zalažate za slobodu, onda nećete imati ni istinu. Jer bez slobode nema istine.  Branimir Karlo/croative    izvori: kopp-verlag, propagandaschau

Komentari

Komentari

B. Karlo

NEVJEROJATNO:  “… I dalje ćemo zahtjevati kontrolu i ograničenje migracije!” – pogodite tko je ovo rekao?

Objavljeno

- datum

“Pojedini naši protivnici ne mogu odoljeti,  da nas u raspravi o migraciji ne proglašavaju ekstremnim desničarima, samo zato što mi, kada je riječ o migraciji, ukazujemo na opasanost stvaranja paralelnih društava. To je, dragi prijatelji vrhunac licemjerja i takva prijetvornost i to će se pred ljudima urušiti kao kuća od karata. Zbog toga ćemo mi i dalje zahtjevati kontrolu i ograničenje migracije.”

Pogodite tko je ovo rekao: Viktor Orban? Donald Trump? Geert Wilders? Marine Le Pen? Sebastian Kurz? Hans-Jürgen Strache? AFD? Pegida?…

Ne, nitko od navedenih, već Angela Merkel!

Ali to je bilo 2003., dakle prije 15 godina.  kada je Njemačka još bila suverena nacionalna država, kada Angela Merkel još nije bila kancelaraka, i kada je glumila da je desna i domoljubna političarka.

Danas, 15 godina kasnije, Njemačka nije više suverena država, i sve manje je nacionalna država, jer baš ta ista Angela Merkel, po nalogu Sorosa, namjernim dovlačenjema milijuna azijskih i afričkih migranata protivno volji većine domicilnih Nijemaca, želi uništiti Njemačku kao nacionalnu državu. A takozvana “paralelna društva” su odavno stvarnost. U velikim gradovima kao Berlin, Hamburg, Köln, Duisburg, Dortmund, Essen, Bremen…itd., posvuda postoje gradske četvrti, u kojima veliku većinu stanovništva čine turski i arapski migranti, u kojima faktički ne važe njemački zakoni i u kojima se skoro uopće ne govori njemački jezik.

Danas ta ista Merkel i njeni mediji, napadaju sve one, koji govore ovo isto, što je ona govorila prije 15 godina, i nazivaju ih ekstremnim desničarima. Sve one, koji upravo zahtjevaju kontrolu i ograničenje migracije (B. Karlo)

izvor: tichyseinblick.de 

Komentari

Pročitajte cijeli članak

B. Karlo

Radikalni imam zajedno sa vodećim njemačkim političarima, sudjelovao na ekumenskoj misi, prilikom obilježavanja godišnjice terorističkog napada u Berlinu!

Objavljeno

- datum

Nekoliko dana uoči Božića, u Berlinu je službeno obilježena godišnjica terorističkog napada u Berlinu, kojega je prije godinu dana, izveo Tunižanin Anis Amri, koji se sa otetim kamionim zabio u ljude na Božićnom sajmu.

U evanđeličkoj crkvi “Gedächtniskirche”, održana je ceremonija u znak sjećanja na 12 žrtava, koje su poginule u tom napadu i nakon toga zajednička ekumenska misa, koju su predvodili katolički i evađelički velikodostojnici. U crkvi su bili nazočni pripadnici obitelji žrtava i vodeći njemački političari; kancelarka Merkel, predsjednik Steinmeier, bivši predsjednik Gauck, predsjednik njemačkog parlamenta Norbert Lammert, ministar financija Schäuble, ministar unutrašnjih poslova Thomas De Maziere, te gradonačelnik Berlina Michael Müller. Bila je to slika licemjerja za gađenje, jer svi ti političari, ponajviše kancelarka Merkel, su suodgovorni za taj teroristički napad. Jer su se zauzimali za dovlačenje milijun i pol arapskih izbjeglica u Njemačku, u zadnje dvije godine, a jedan od tih izbjeglica bio je i terorist Amri.

Prije te ceremonije, obitelji 12 žrtva u javnosti su kritizirali kancelarku Merkel zbog totalne nebrige za žrtve i za njihove bližnje i ožalošćene. Tek dakle godinu dana nakon terorističkog napada, održana je ceremonija i misa u znak sjećanja na žrtve. I sve to je očito napravljeno samo zbog te javne kritike obitelji 12 žrtava, inače Merkelica i dalje ne bi ni prstom mrdnula.

Na toj ceremoniji  kao neki predstavnik islamske zajednice, sudjelovao je i Mohamed Matar, imam iz organizacije “Neuköllner Begegnungsstätte” (NBS)  iz berlinske problematične gradske četvrti Neukölln, poznate po tome, što u njoj većinu čine stanovnici arapskog i turskog podrijetla. Imam Matar je pročitao nekoliko redaka iz Kurana. Međutim, kako je izvjestio “Bild Zeitung”, Matar je poznat kao radikalni imam, koji propovjeda ekstremizam i netoleranciju. Zbog toga se Matar i cijela organizacija NBS nalaze pod prismotrom njemačke Službe za zaštitu ustavnog poretka, koja kaže da su imam Matar i NBS  umrežni sa islamističkom organizacijiom Muslimansko bratstvo.

Organizacija NBS odbija optužbe “Bilda” i Službe za zaštitu ustavnog poretka i negira da je radikalna. Ali iz Službe za zaštitu ustavnog poretka kažu, da je predsjednik NBS-a, Mohamed Taha Sabri nedavno sudjelovao na nekoj priredbi organizacije “Palestinska zajednica  u Njemačkoj” (PGD), koja je također označena kao radikalna i također pod prismotrom., a u ožujku prošle godine, u prostorijama NBS-a, održana je prva priredba organizacije “Odbor za fatvu u Njemačkoj” (FAD), a tu je bilo nazočno više radikalnih islamističkih teologa iz Muslimanskog bratstva.

Već prošle godine, Merkelica se javno bila spanđala sa radikalnim islamistima. Dva dana nakon tog terorističkog napada, na trgu u Berlinu, njemačka politička i crkvena elita na čelu sa Merkelicom, održala je skup protiv terora, mržnje i netolerancije. I tu se glumatala solidarnost, zajedništvo i multikulturalnost i drečalo se protiv njemačkih “desnih ekstremista”. I napadalo se AFD i sve ostale kritičare Merkelice koji su njoj i njemačkoj vladi, opravdano predbacivali odgovornost za teror i nasilje od strane izbjeglica. Tako da je ispalo kao da je stranka AFD izvršila taj teroristički napad u Berlinu, a ne Anis Amri. Na toj svečanosti bili su nazočni i predstavnici nekoliko islamskih organizacija iz Njemačke, i to sve odreda radikalnih. Hamed Abdel-Samad  je rođeni Egipćanin, koji dugo godina živi u Njemačkoj i  poznat je kao oštri kritičar radikalnog oblika islama i islamističke ideologije.  On također stalno kritizira i kancelarku Merkel i druge vodeće njemačke političare zbog njihove popustljivosti prema radikalnim islamistima.  Abdel-Samad je tada,  na svojoj stranici na Facebooku javno objavio otvoreno pismo Merkelici i u njemu kritizirao Merkelicu i njemačke političare, zašto su na taj skup, pozvali radikalne islamiste iz radikalnih organizacija i pitao Merkelicu, zna li ona uopće, sa kim ima posla.

A što reći o vodećim predstavnicima dvaju velikih kršćanskih crkava u Njemačkoj, Katoličke i Evanđeličke crkve Njemačke (EKD)? Jad i bijeda. EKD je već odavno većinski postala faktički dekršćanizirana globalističko-socijalističko- gayevska crkva,  nešto kao neka lijeva sekularna nevladina udruga, a takva zadnjih godina postaje sve više i Katolička Crkva u Njemačkoj. Čiji vodeći predstavnici u svemu podržavaju Merkelicu i njen politiku; bilo da je riječ o globalizaciji, migraciji, nektritičnom podržavanju EU i antikršćanskih zakona iz Bruxellesa, pa čak i djelimičnom podržavanju LGBT udruga i rodne ideologije. Posebno se u tomu ističu dvojica najviših velikodostojnika KC u Njemačkoj, predsjednik  Njemačke biskupske konferencije, kardinal Reinhard Marx i kardinal Reiner Maria Woelki, nadbiskup najveće dioceze u Njemačkoj, one u Koelnu. Dvojica kardinala potpuno  podržavaju Merkeličinu politiku i kritiziraju sve one koji se suprostvaljaju toj politici.

Prošle godine na blagdan Tjelova, kardinal Woelki je na glavnoj misi u koelnskoj katedrali, ispred oltara postavio čamac, sa kojim su izbjeglice preko mora ilegalno dolazile u Europu, u znak solidarnosti sa izbjeglicama. I to taj čamac je za tu svrhu bio ekstra dovežen iz Malte, gdje je tamošnja policija dočekala te izbjeglice i zaplijenila im čamac.

Ona crkvena lica, biskupi i svećenici u KC Njemačkoj, koji imaju kritično mišljenje prema toj politici i prema rodnoj ideologiji, demoniziraju se, ili ih se čak suspendira.  Kardinal Marx, kardinal Woelki i NJBK su jesenas uoči izbora izdali službeno saopćenje u kojemu su pozvali katolike da ne glasaju za “ekstremnu”  stranku AFD.
Čelnici AFD-a, Frauke Petry, Armin-Paul Hampel,  Alexander Gauland i Beatrix von Storch (prvih troje su evanđelički kršćani, von Storch je katoliknja), kritizirali su velikodostojnike obadvije crkve, zato što su se slizali sa Merkelicom i njenom vladom i što se više brinu za muslimanske izbjeglice, nego za kršćanske izbjeglice i progonjene kršćane u Siriji i Iraku.

Na najveću katoličku javnu manifestaciju u Njemačkoj, “Dan njemačkih katolika”,  koja se održava svakog ljeta, i na kojoj sudjeluju i kardinal Marx i drugi visoki velikodostojnici, pozivaju se LGBT udruge, koje imaju svoje štandove i tamo pored križa razviju svoju zastavu duginih boja. Pojedini njemački nadbiskupi zabranjivali su biskupima, svećenicima i drugim crkvenim licima, da sudjeluju na “maršu za život”, mirnom prosvjedu protiv pobačaja, koji se svake godine održava u Njemačkoj i svim državama EU.

Posebna priča je “Savez njemačke katoličke mladeži” (BDKJ),  organizacija u okviru KC u Njemačkoj, osnovana prije 70 godina. Ta je organizacija danas sličnija Antifi, ili našim radikalnim  antifašistima i crkvomrscima iz Documanata ili Indexa, nego katoličkoj organizaciji. BDKJ je jedna vrsta Saveza antifašističke socijalističke omladine, koja osim obilježja “katolički” u nazivu, nema skoro nikakve veze sa katoličanstvom. BDKJ zajedno sa antifama, napada sve one,  neovisne biskupe i svećenike unutar KC u Nemačkoj. koji se suprostavljaju rodnoj ideologiji i seksualizaciji. BDKJ podržava migraciju, globalizaciju, multiklturalnost, LGBT organizacije, rodnu ideologiju, “seksualnu različitost” i nametanje radikalnih spolnih odgoja u školama i zajedno sa ekstemno ljevičarskim organizacijama sudjeluje u “borbi protiv ekstremne desnice”. A u ekstremnu desnicu su svrstani svi oni, koji su imalo kritični prema službenoj politici Merkeličine vlade;  nasilnoj migraciji, postepenom uništavanju Njemačke i nametanju rodne ideologije (Bruno Karlo)

izvori: Bild, Junge Freiheit, Die Welt

Komentari

Pročitajte cijeli članak

B. Karlo

Facebook u Hrvatskoj briše posvete Praljku, a u Njemačkoj na službenoj stranici njemačke vlade tolerira antisemitizam!

Objavljeno

- datum

 ODNOS KORPORACIJE PREMA ‘JAKIMA’ I ‘SLABIMA…’   U zadnja dva tjedna, Facebook je revno brisao sve članke, izraze sućuti i počasti i slike posvećene generalu Praljku, objavljene na mnogim korisničkim računima. Pored toga, Facebook je također bio zaključao korisničke račune pojedinih neovisnih i desnih portala kao dnevno i narod.

A pogledajte što Facebook istovremeno tolerira u Njemačkoj. O tome je izvjestio  Die Welt.

Nakon odluke Trumpa da Jeruzalem bude glavni grad Izraela, u mnogim zapadnim zemljama, tako i u Njemačkoj, bilo je masovnih prosvjeda protiv Izraela, većinom od strane arapskih i turskih građana. Na tim prosvjedima, paljene su izraelske zastave i uzvikivalo se, između ostaloga: “Smrt židovima!”

Izvor slike: The American Scientist

Zbog toga je njemačka vlada na svojoj službenoj stranici na Facebooku, objavila saopćenje pod naslovom “Za antisemitizam, nasilje i provokacije, nema mjesta u Njemačkoj!” u kojem osuđuje sve paljenje zastava i sve antižidovske parole, koje su se uzvikivale na tim prosvjedima. Na ovo saopćenje, bilo je preko 1000 komentara i među tim komentarima, mnogi su bili otvoreno antižidovski i antisemitski, dakle na službenom korisničkom računu njemačke vlade! Komentari su većinom od strane arapskih i turskih korisnika. Evo nekoliko primjera:
Murat Ulusoy iz Frankfurta: “Ni Turci ni Arapi nisu žigosali najtolerantniji narod na svijetu sa laži o holokaustu, već Izrael=cionizam=najveći zločin koji je ikada počinjen u čovječanstvu!”

Na ovaj post je reagirao jedan drugi korisnik, koji je upozorio njemačku vladu na očigledno nijekanje holokausta u ovom postu. Na to se opet javio ovaj Murat Ulusoy, koji, kako piše na njegovom korisničkom računu na Facebooku, radi u uredu turističke agencije TUI i napisao: “Cionisti su bili ti, koji su sve planirali, izvršili i onda su za to okrivili Nijemce. Nijemci su za njih (židove), čak riskirali vlastiti život, da bi ih spasili… Ali, izvinite,.. zar ne, zaboravio sam nakratko, da je za vas, sve u području “teorija urote”,  što ne odgovara vašem mišljenju”.

Korisnik Murat Aktay iz mjesta Werdohl u pokrajini Nordrhein-Westfalen napisao je: “Ako židovi prestanu sa mržnjom i ubijanjem protiv Palestinaca i muslimana, onda neće biti ni mržnje prema židovima”.

Emre Cakmak iz Plettenberga napisao je (dakle, na stranici njemačke vlade): “Meni nedostaje Adolf, on je od početka znao da su židovi prljavi narod.”

Neki su bili umjereniji. Korisnica sa imenom Anela Rednas: “Mora se razlikovati između antisemitizma i antiizraelizma. Mržnja protiv Izraela koja je razumljiva, nije usmjerena protiv židova, već prije svega, protiv političkog projekta, države Izrael i to kako ta država postupa sa Palestinom.”

Jamil Alyou iz Bielefelda: “Zar ne bi trebali konačno razlikovati između židova i Izraela? Nije svaki onaj, koji kritizira politiku i nasilje te terorističke i okupatorske države, odmah antisemit, iako Netanjahu želi prikazati da je to tako. Mi nismo protiv židova, već protiv cionista”. Inače taj Jamil Alyou, kako piše na njegovom korisničkom računu, radi, kao savjetnik i prevoditelj  za organizaciju “Train of Hope”, koja pravno i na drugi način pomaže izbjeglicama i brine se za one kojima je odbijen zahtjeva za azil, da ih se ne protjera. Ta organizacija je inače od uprave grada Dortmunda (dakle od njemačke države), ove godine dobila “nagradu za integraciju”.

Korisnica Ebru Özyurt iz Stuttgarta napisala je: “Svatko onaj, tko zna zbrojati 2 i 2, može vidjeti prostim očima, da stvarni teroristi i podržavatelji (terorizma), sjede ovdje u Europi, SAD-u i Izraelu. Nije Erdogan terorist, već oni koji zatvaraju oči nad  ovim kršenjem povelje UN-a u Palestini, od strane Netanjahuovog režima.
Mounib Ben Mansour iz Frankfurta  reagira na saopćenje njemačke vlade, da u Njemačkoj nema mjesta za mržnju prema Izraelu i židovima i piše: “a mržnja prema islamu je okej? I solidarizacija sa Izrealom (nelegalnom okupatorskom silom i državom koja provodi masovno ubijanje)! Tužno za Njemačku, umjesto da pokaže jasno držanje.”

Ovakvi su dakle komentari na službenoj Facebook stranici njemačke vlade. Još drastičnije je na stranicama, pojedinih privatnih skupina kao „Generation Islam“ , koja također ima svoj korisnički račun na Facebooku. i oko 61 000 korisnika-pretplatnika. I tu na Facebook stranici te skupine, objavljen je video uradak, u kojem se kritizira mlaka reakcija arapskog svijeta na odluku o proglašenji Jeruzalema glavnim gradom Izreala i ukazuje se na pozitvni primjer velikih islamskih osvajača u povijesti i poziva na slogu svih muslimana protiv Izraela.

Ispod tog video uradka, korisnici, otvoreno pišu ovakve komentare. Naprimjer: “Izrael je rak rana i cionistička tvorevina i nema pravo na postojanje. Dok se muslimanske armije ne pokrenu, neće biti rješen problem Izraela”.
Asma Noor: “Neka Alah uništi tu paščad i neka im pošalje najtežu kaznu!”
Abu Karim Marco Aghbal-Schelb iz Freiburga: “Hitler je držao židove kao životinje i ubijao ih i što sada rade ti židovi? Oni u Gazi drže ljude kao životinje. Izrael je hitlerovska država!”
Murat Citlak iz Bochuma: “Crkni Izreal crkni, SAD crkni, Zapad neka naprosto crkne… cijeli svijet mrzi Zapad i židove.”

Dakle, u Njemačkoj, ovakve stvari Facebook ne briše,  a u Hrvatskoj briše obične izraze sućuti za generala Praljka i banira desne portale (B. Karlo)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno