Connect with us

Istaknuto

Neuništivi ‘Gips’ Kostelić šokirao vježbom koju je preporučio Cro Copu

Objavljeno

- datum

 SPECIAL DRILL TRENING    “Mirko me poslušao, kazao mi je da je isprva mislio da je to nemoguće, da će umrijeti, ali nije”, ispričao je Ante Kostelić

Kada god priča Ante Kostelić ima šta za reći, bez obzira o kojem se sportu radi pa tako i kada govori o borilačkom velikanu Mirku Filipoviću.

Potvrdio je kako mu je jednom prilikom preporučio jednu vježbu – vježbu snage. 

“Kazao sam mu da uzme u ruke deblo, ono pravo, debelo deblo, koje mora obuhvatiti s obje ruke, ali da deblo bude praktički njegove visine. I da onda s tim deblom u rukama trči na Sljeme”, ispričao je zanimljivu priču Kostelić i dodao:

“Mirko me poslušao, kazao mi je da je isprva mislio da je to nemoguće, da će umrijeti, ali nije – uspio je. Za njegov sport to je baš potrebno”, zaključio je živopisni Ante Kostelić ‘Gips’ u izjavi za Sportske novosti.

Komentari

Oglasi
Komentari

Društvo

ISUSOVO PROROČANSTVO: ‘Kad vidite da Jeruzalem opkoli vojska, tada znajte da se približilo opustošenje njegovo!’

Objavljeno

- datum

Trump najavio priznanje Jeruzalema kao glavnog izraelskog grada i izazvao gnjev Arapa, teroristički napad dogodio se u Jeruzalemu odmah nakon Trumpove najave i sva geopolitička situacija ide prema ostvarenju Isusova proroštva o vrhuncu posljednjeg vremena. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

Kraljica svete krunice i Bitka kod Lepanta 1571. godine, a jedan od trojice ključnih turskih admirala i Hrvat Piali-paša

Objavljeno

- datum

Danas slavimo BDM – Kraljicu svete Krunice kao podsjećanje kada je cijela kršćanska Europa molila krunicu i zagovor Blažene djevice Marije za spas od uništenja, od strane Otomanskog carstva koje je tada bilo na vrhuncu moći. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

ZA KOJU IMPERIJU JE RADIO – Tko je prisilio Adolfa Hitlera da napadne Rusiju?

Objavljeno

- datum

EKSPLOZIVNA ANALIZA RUSKOG AUTORA    Hitlera su na vlast doveli Englezi radi rata s Rusijom – SSSR. Kada je odlučio da započne svoju igru, sklopivši Sporazum o nenapadanju sa SSSR, Engleska i Francuska su počele da ga na sve moguće načine podstrekavaju na rat sa Staljinom, kako bi ga vratile prvobitnom scenariju. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno