Connect with us

Istaknuto

NASA i Rusija primili detaljne poruke iz svemira, svi u šoku a nitko ne zna što se događa

Objavljeno

- datum

Vanzemaljske vrste s drugih planeta izvan našeg Sunčevog sustava možda na pokušavaju kontaktirati.

Neki NLO istraživači i astronomi vjeruju da su izvanzemaljske poruke dešifrirane sa signala koji dolaze sa zvijezde slične Suncu, udaljene 95 svjetlosnih godina od Zemlje.

Rusija i NASA su bile prve koje su primile tri vanzemaljske poruke.

Kada su astronomi prvi put osjetili skok u radio signalima s daleke zvijezde, bili su previše uzbuđeni. Izvori ovog signala potiču sa zvijezde slične suncu pod nazivom HD 164595.

Nije baš privlačno ime, ali to nije poanta. Ova zvijezda je iz zviježđa Herkul, udaljena skoro 95 svjetlostnih godina.

Neki od najdosadnijih znanstvenika tamo, misle da to nije ništa više od prirodnog fenomena.

Međutim, drugi astronomi misle da su NASA i Rusija upravo primile poruku od vanzemaljaca. A to nije prvi put.

NASA i Rusija primile poruku od vanzemaljaca ovaj tjedan

NLO istraživači Secureteam10 su upravo prijavili da su Rusija i NASA otkrile vrlo jak misteriozni signal iz svemira. Zahvaljujući SETI, potraga za izvanzemaljskim životom se zahuktava u velikom stilu. SETI redovito prati svemir za slučaj radio prijenosa od potencijalno civiliziranih zajednica.

kolovoza 2016. godine, otkrili su snažan signal za koji misle da je umjetne prirode. Osim toga, on dolazi sa zvijezde vrlo slične našem suncu.


To samo povećava šanse za pronalaženje inteligentnog života kao ovdje na Zemlji. Ako je ovo bio izoliran događaj, to je jedna stvar. Međutim, to je dio snažnijeg trenda.

Vanzemaljska poruka čovječanstvu: “Želite li se pojavimo?”

NASA i Rusija pronašli izvanzemaljski binarni kod

Svi smo vidjeli krugove u žitu iu najviše slučajeva, odbacili ih kao djetinjastu obmanu. Međutim postoji mnogo više ovih tvorevina nego što mi priznajemo. Postoji nekoliko različitih slučajeva u kojima su istraživači otkrili binarni kod u ovim krugovima u žitu.

Prema njihovim riječima, to je poruka od vanzemaljaca. Ono na što nas oni upozoravaju je najasno, ali procjene se kreću od upozorenje na invaziju do jednostavnog pozdravljanja.

Izgleda da se i vanzemaljci trude u istoj mjeri kao i mi komunicirati. Samo je pitanje vremena kada ćemo stupiti u kontakt.

Webtribune.rs

Komentari

Komentari

Društvo

ISUSOVO PROROČANSTVO: ‘Kad vidite da Jeruzalem opkoli vojska, tada znajte da se približilo opustošenje njegovo!’

Objavljeno

- datum

Trump najavio priznanje Jeruzalema kao glavnog izraelskog grada i izazvao gnjev Arapa, teroristički napad dogodio se u Jeruzalemu odmah nakon Trumpove najave i sva geopolitička situacija ide prema ostvarenju Isusova proroštva o vrhuncu posljednjeg vremena. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

Kraljica svete krunice i Bitka kod Lepanta 1571. godine, a jedan od trojice ključnih turskih admirala i Hrvat Piali-paša

Objavljeno

- datum

Danas slavimo BDM – Kraljicu svete Krunice kao podsjećanje kada je cijela kršćanska Europa molila krunicu i zagovor Blažene djevice Marije za spas od uništenja, od strane Otomanskog carstva koje je tada bilo na vrhuncu moći. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

ZA KOJU IMPERIJU JE RADIO – Tko je prisilio Adolfa Hitlera da napadne Rusiju?

Objavljeno

- datum

EKSPLOZIVNA ANALIZA RUSKOG AUTORA    Hitlera su na vlast doveli Englezi radi rata s Rusijom – SSSR. Kada je odlučio da započne svoju igru, sklopivši Sporazum o nenapadanju sa SSSR, Engleska i Francuska su počele da ga na sve moguće načine podstrekavaju na rat sa Staljinom, kako bi ga vratile prvobitnom scenariju. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno