Connect with us

Vijesti

Merkelica tajno zaprijetila Sarajevu: ”Poslati ćemo vojsku u BIH!”

Objavljeno

- datum

Angela Merkel poslala tajno upozorenje Sarajevu da pod hitno protjera džihadiste i eliminira njihove tajne centre za obuku, koji predstavljaju prijetnju Europi. U protivnom Njemačka će poslati svoje antiterorističke snage u BiH da to urade.

Svijet je definitivno na rubu kaosa!

Ubojice se poigravaju sa svojim žrtvama i protivničkim sigurnosnim sustavima, moćne države su bespomoćne pred zavjerenički skupinama ili pojedincima. Ubojice u Berlinu, dostupne informacije govore da su ih bila dvojica, usmrtile su dvanaestoro nedužnih ljudi, po identičnoj zločinačkoj shemi koja je prije nekoliko mjeseci primijenjena u Cannesu. Kaminom su, pri brzini od 80 kilometara na sat, uletjeli na Božićni sajam u Berlinu usmrtili 12, a teško ozlijedili više desetaka ljudi.

Što su radile sigurnosne službe na Božićnom sajmu u Berlinu kad je počeo pokolj? Što i kako su planirali i što poduzeli u sigurnosnoj pripremi ovog masovnog okupljanja u vremenima kad im se terorizam servira u krvna zrnca svake sekunde?

Nisu učinili ništa

Ispostavilo se, prije da su bili bespomoćni, nego da su se prema poslu odnosili ravnodušno. Jedan od terorista je poginuo u kamionu, a drugi je pobjegao. Uhvatili su pogrešnu osobu, navodno izbjeglicu iz Jemena, za pravim još tragaju.

U Ankari istog dana, 19. prosinca, ubijen je veleposlanik Rusije u Turskoj, na svečanom otvaranju izložbe fotografija, koja je trebalo da približi odnose Turske i ruskog prisustva u Turskoj i Siriji. Ruski diplomat ubijen je u izravnom TV prijenosu, ubojica se šepurio iznad umiruće žrtve, izdeklamirao nekoliko političko – islamitičkih krilatica, ubili su ga nekoliko sekundi kasnije. I u ovom slučaju sigurnosne strukture su zakazale. Zapravo bile su bespomoćne. Ubojica je policajac, detektor na metal je pokazao da je naoružan, ali on je pokazao policijsku iskaznicu.

Stručnjaci međutim upozoravaju da je sve što se događalo do danas na temu terorizma samo uvod u opći sukob islamista s Bliskog Istoka i šireg područja Europe. To potvrđuju i džihadisti koji najavljuju da će 2017. Biti godina “svetog rata” protiv Europe.

S tim u vezi je i najava iz kabineta njemačke kancelarke Merkel da je vlastima u Federaciji BiH u Sarajevu uputila ultimatum da očiste Federaciju Bosne i Hercegovine od vebijskih trenažnih logora i da sve ekstremiste vrate u njihova domicilna staništa. Jer europski stručnjaci za vehabizam i terorizam tvrde da su Bosna, Sandžak i Kosovo prešutno organiziran prostor za djelovanje tzv “bijele Alkaide”, odnosno da se na ovom prostoru nalaze centri za obuku terorista. U istoj poruci je naglašeno da “ukoliko to vlasti u Sarajevu pod hitno ne urade, onda će Berlin poslati specijalce protiv terorizma da to obave”.

Je li s ovom porukom koincidira najava, koja je prije tri dana stigla iz Sarajeva da će BiH protjerati 300 stranaca, uglavnom Arapa. Oni su, kaže se u priopćenju, bez boravišnih papira, ali uspjeli su da kupe nekretnine i zemlju. Osnovali su oko 500 tvrtki bez i jednog zaposlenog, koje su prijavljene na nepostojeće adrese, a raspolažu s više od 600 stambenih i poslovnih objekata. U ovoj najavi sarajevskih vlasti ne piše kako su spomenuti Arapi mogli kupovati zemljište, poslovne objekte i registriraju tvrtke bez boravišne dozvole i bez valjanih dokumenata.

S tim u vezi 14. Prosinca 2016. Stiglo je još jedno priopćenje iz Sarajevu. U njemu se kaže da su najmanje trojica naoružanih pripadnika “selafijskog pokreta” odmetnuli u šumu kod sela Ošve nedaleko od Maglaja. U priopćenju se navodi da su “među njima i ratnici Islamske države koji su se nedavno vratili iz Sirije”.

Zbog čega je službeni Berlin reagirao tako žustro i, reklo bi se, izvan diplomatskih okvira?

Moguće da se tamošnje sigurnosne službe rukovode izvješćem belgijskog veterana Dimitrio Bontinuka, poznatog pod pseudomimom “lovac džiihadista” koji kaže da po izvješću ICSR skoro deset posto ratnika Islamske države čine mladi ljudi iz BiH i s Kosova. “Na krilima ‘bijelih đavola’ kako u Siriji zovu mlade ekstremiste iz BiH is Kosova, vehabizam se širi regijom a moguće i Europom …”. Bontinuk podsjeća na studiju koju je financirala EU, a objavljena je pod naslovom “Selefizam i vehabizam” stoji da je upravo prostor Federacije Bosne i Hercegovine predvorje džihada, a da “Bijeli đavoli” ratišta ne biraju. Ratuju diljem svijeta, od Afganistana, preko Čečenije, Turske, Sirije … “.

Sigurnosne službe u Sarajevu svakako znaju gdje su centri za obuku džihadista, koliko ih ima i odakle dolaze. Ali, oni o tome šute. Ta omerta naslijeđena je od rahmetli Alije Izetbegovića, koji je u vrijeme građansko-agresorskog rata u BiH uz pomoć Saudi Arabije, Turska i Irana uvezao više od 3.000 surovih ratnika, uglavnom Arapa, ali bilo je tu i drugih boja. S njima je stiglo mnogo oružja i novca, a sa nima se i zametnuo džihadski pokret, od kojeg, sudeći po reakcijama Berlina, strepi Europa.

U tim tajnim izvješćima sarajevskih sigurnosnih službi, koje su objavili neki zapadni mediji piše da u FBiH trenutno djeluje više od 5.000 džihadista. Nisu to samo oni “sveti ratnici” Alije Izetbegovića. Došli su u ovim izbjegličkim valovima mnogi iz Tunisa, Libije, Sirije, Afganistana … Stigli su po pozivu. Imaju kampove u 28 naselja u FBiH gdje se obučavaju. Prošlog ljeta mediji u Bosni pisali su da se džihadisti svakodnevno obučavaju na Zelegori, dijelu koji pripada općini Gacko.

Odlaze modernim terenskim vozilima, u crnim uniformama i podijeljeni su na formacije od 30-40 ljudi. Radili su to cijelo ljeto, vlasti nisu reagirale.

Džihadisti danas najviše ima u Zeničko-dobojskoj županiji i to na područjima općina Zenica, Žepča, Zavidovići, Maglaj i Tešanj. U Tuzlanskoj županiji selefije žive u općinama Gradačac, Kalesija, Živinice, Srebranik, kojem pripada i Gornja Maoča – najozloglašenije vehabijsko gnijezdo.

Što će biti problem ove najave iz Berlina? Najprije, po tvrdnji Johna Schindlera pukovnika NSA, (poznate američke sigurnosne agencije) koji je u knjizi “Rat u Bosni i terorizam” napisao da je Bill Clinton uz pomoć Pentagona forsirano napravio dvije nove islamske države – FBiH i Kosovo, unatoč analizama terenskih agenata NSA i State departmenta da je to izravna opasnost za Europu.

Ta logika nije otputovala iz BiH i s Kosova. Naprotiv, na Zapadu vjeruju da određene moćne strukture iz SAD i danas hrane džihadiste u spomenutim centrima za obuku, kao što su u Siriji i stvorili “Islamsku državu”, pa će kancelarka Merkel imati silne probleme realizirati ono što je najavila u tajnoj službenoj poruci Sarajevu !

Izvor: revolucijainfo

Komentari

Oglasi
Komentari

Vijesti

Večer domoljubne poezije posvećene “Našoj bojni blaženika na nebesima”

Objavljeno

- datum

U prigodi 27. obljetnice osnutka 4. gardijske brigade, koja se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović,

pozivamo vas na šestu večer domoljubne poezije i predstavljanje zbornika,

BOJNI BLAŽENIKA NA NEBESIMA,

koja će se održati u petak, 27. travnja 2018., u 19 sati u prostorima Udruge veterana 4. gbr u Splitu, Ruđera Boškovića 25.

Po objavljenom natječaju svoje poetske uratke u zbornik je ugradilo 44 pjesnika sa svojih 90 domoljubnih pjesama.

Za najbolje pjesnike su priređene i tri nagrade:

Prva nagrada velika „zlatna“ plaketa Udruge veterana 4. gardijske brigade te dvije male plakete za drugu i treću nagradu.

U glazbenom djelu nastupit će klapa Elektrodalmacija.

Organizator i glavni urednik pukovnik Mate Buljubašić

Izvor: hu-benedikt

1Save
Komentiraj

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Vijesti

VPS: PONIŠTENA OSLOBAĐAJUĆA PRESUDA MIHAJLOVIĆU u vezi pozdrava ‘ZA DOM’

Objavljeno

- datum

Prof. Krešimir Mihajlović je komentirao presudu Visokog prkršajnog suda koja je očito, su skladu s smjerom Plenković-Kusićeve ‘nove politike’. Toliko o nezavisnosti pravosuđa. Prenosimo.

Dragi prijatelji,

Poništena je moja oslobađajuća presuda a u svezi pozdrava Za Dom!

Poništio je Visoki prekršajni sud i vratio na ponovno suđenje.

Pažljivo pročitajte tekst obrazloženja.

Po meni predstavlja opasan presedan tumačenja stvarnosti i otvara sudovima mogućnost suđenja, ne kako piše u zakonu, nego kako se „može“ – dakle svatko može na svoju stranu zamisliti što hoće.

Naime, sud piše:“….može se podvesti pod izvođenje teksta na javnom mjestu čiji sadržaj predstavlja…..“

Tako se znači može tumačiti svaka naša riječ izgovorena javno jer nema te riječi koja nije negdje u nekoj knjizi napisana.

Ja nisam čitao nikakav tekst. Na legalno prijavljenom političkom skupu, govorio sam u ime jedne skupine hrvatskih domoljuba, hrvatskih dragovoljaca Domovinskog obrambenog rata i u ime jedne skupine svojih političkih istomišljenika.

Interesantno je i tumačenje pozdrava Za Dom.

Sud priznaje da je službeni pozdrav bio :“Za dom i poglavnik spremni“, ali da su skraćeni oblici pozdrava:“Za dom spremni ili Za dom“. – Temeljem čega je to zaključio o skraćenim oblicima ??????

Tako možemo zaključiti da NDH znači: Novinarsko društvo Hrvatske ili Nezavisni dragovoljci Hrvatske ili ….

Ako ovo izgubim na sudu, jadna li je onda Hrvatska.

Mir i dobro, božji blagoslov, s poštovanjem

Vaš

Krešimir Mihajlović, prof.

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Dr. Marko Jukić

Referendum za izmjenu izbornog zakona!

Objavljeno

- datum

„Svijet ne će biti uništen od onih koji čine zlo, nego od onih koji su ih gledali bez da su išta učinili.“ (Albert Einstein)

Što nam je pokazao petak 13. travnja 2018. godine?

U Saboru se u petak, 13. travnja 2018. godine, glasovalo za ratifikaciju Istanbulske konvencije. Za konvenciju je glasovalo 110 zastupnika, 30 ih je bilo protiv a dva su bila suzdržana. To glasovanje je pokazalo kako saborski zastupnici ne poštuju volju naroda, pokazalo je da je 110 saborskih zastupnika protiv suvereniteta Republike Hrvatske.

Treba istaknuti zastupnike koji su glasovali protiv ratifikacije konvencije: Ante Babić, Milijan Brkić, Stevo Culej, Ivan Čelić, Marija Jelkovac, Anton Kliman, Miro Kovač, Tomislav Lipoščak, Davor Lončar, Franjo Lucić, Davor Ivo Stier, Ivan Šipić, Petar Škorić, Miroslav Tuđman, Miro Bulj, Sonja Čikotić, Slaven Dobrović, Nikola Grmoja, Tomislav Panenić, Božo Petrov, Marko Sladoljev, Ivica Mišić, Bruna Esih, Željko Glasnović, Zlatko Hasanbegović, Goran Dodig, Branko Hrg, Ivan Lovrinović, Kažimir Varda te Hrvoje Zekanović.

Tog petka su uhljebi, izdajnici i neprijatelji Hrvatske digli ruku protiv suvereniteta RH, protiv samostalnosti RH, protiv Ustava RH. Oni su digli ruku za rodnu ideologiju, protiv naroda, protiv zdravog razuma, protiv naravnog zakona, protiv obitelji kao temeljne jedinke društva.

Očekivano protiv suvereniteta su glasali saborski zastupnici koji su inače protiv postojanja Republike Hrvatske (SDSS, HNS-GLAS, SDP,). Oni su bili protiv, ako se sjetimo devedesetih prošlog stoljeća, nastanka RH kao samostalne države.

HDZ je nekada bila domoljubna stranka koja je pod vodstvom dr. Franje Tuđmana izvojevala pobjedu na putu osamostaljenja RH. Sada je HDZ postala izdajnička stranka koja je protiv suvereniteta RH, koja negira naravne zakone, koja negira domoljublje i volju naroda.

Budući da Hrvatska nije morala ratificirati Istanbulsku konvenciju postavlja se pitanje zašto je toliko energije, laži, podmetanja i vrijeđanja uporabljeno za ratifikaciju! Rečeno nam je da nismo pročitali i da nismo razumjeli! Izdajnicima poručujem da smo pročitali i razumjeli da je usvajanje Istanbulske konvencije usvajanje rodne ideologije i čin veleizdaje jer ukida suverenitet Republike Hrvatske. Sramotno potcjenjivanje naroda i učenih pojedinaca koji su pisali i govorili zbog čega je IK neprihvatljiva. Svakom poluidiotu je jasno da Istanbulska konvencija ne štiti ženu od nasilja. Samo zakon, ako je dobar i ako se provodi u praksi, može zaštititi ženu od nasilja. Zakone imamo ali oni se ne provode! To premijeru i ministrima ne smeta, njima je normalno da imaju zakone koji su mrtvo slovo na papiru!?

Građanska inicijativa „Istina o Istanbulskoj“ najavila je prikupljanje potpisa za održavanje referenduma, na kojem bi se građani izjasnili jesu li za to da Hrvatska otkaže Istanbulsku konvenciju (IK). Lijepo je rekao dr. Zlatko Hasanbegović: Ne treba nam referendumski egzibicionizam putem kojega će marginalne skupine tražiti svoj politički prostor.

Nije nam potreban referendum o otkazivanju IK! Pravni stručnjaci upozoravaju da je referendum upitan jer se radi o međunarodnom ugovoru. O međunarodnim ugovorima se ne može odlučivati na referendumu!

Potreban, nužan, nam je referendum o izmjeni izbornoga zakona tako da uhljebi koji su dobili 162 ili 300 glasova na izborima ne odlučuju o budućnosti Hrvatske. Apsurdno je i sramotno da saborski zastupnici s minornim brojem glasova ruše suverenitet RH. Potrebna je izmjena izbornog zakona tako da 8 pokvarenih manjinaca ne odlučuje o budućnosti Hrvatske!

Izmjenom izbornoga zakona, izborom onih koji će poštivati volju naroda koji ih je izabrao rješit će se pitanje IK. Jednostavno će biti otkazana!

Što je pokazalo preferencijalno glasovanje?

Preferencijalno glasovanje je pokazalo koliko je naš izborni sustav nepravedan i jadan pa je tako predsjednik Hrvatskog Sabora Gordan Jandroković dobio 808 preferencijalnih a ministar Božinović 472 preferencijalna glasa, dok su Bruna Esih (10.471) i Zlatko Hasanbegović (11.708) dobili više od 10 000 preferencijalnih glasova! Drugarica Marija Puh iz HNS-a, koja nas nastoji „podučiti“, je dobila čak 369 preferencijalnih glasova!

Gore navedeno je razlog da nam je nužno potrebna promjena izbornog zakona. Budući da uhljebi, izdajnici i neprijatelji Hrvatske ne će mijenjati izborni zakon nužno je da se raspiše referendum o izmjeni izbornog zakona.

Dosta nam je izbornih lista na kojima su uhljebi, poltroni, vazelinci i poslušnici. Dosta nam je takozvanih neprincipjelnih kalicija koje ruše smisao izbora te na sramotan način mijenjaju izborne rezultate.

Dr. Marko Jukić

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno