Connect with us

Promo

Mario Knezović: ‘Nisam šutio – otvoreno o Crkvi, politici i društvenim događanjima’

Objavljeno

- datum

Hrvatska udruga Benedikt organizira predstavljanje knjige „Nisam šutio – otvoreno o Crkvi, politici i društvenim događanjima“ učetvrtak, 16. veljače 2017., s početkom u 19 sati u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu.

Autor knjige je poznati hercegovački franjevac fra Mario Knezović. Knjiga donosi analize, osvrte i kritike Crkvenih, političkih i društvenih događaja te je kao takva izazvala veliku pozornost javnosti. Na dosadašnjim predstavljanjima bilo je više tisuća ljudi koji su pokazali da ih te teme zanimaju.

O ovoj intrigantnoj knjizi na predstavljanju u Splitu govorit će dr. sc. Miro Radalj, Ivica Ursić i autor fra Mario Knezović. Video predstavljači bit će dr. sc. Nino Raspudić i dr. sc. Božo Skoko. Voditelj predstavljanja je Marijo Popović, član Upravnog vijeća Hrvatske udruge Benedikt, a pjesmom će program obogatiti VIS “Gospa od zdravlja”.

Hrvatska udruga Benedikt

Komentari

Oglasi
Komentari

Promo

Danas u Splitu sveta misa za sve poginule u Domovinskom ratu

Objavljeno

- datum

U sklopu Tjedna sjećanja na Vukovar i Škabrnju danas (nedjelja) 19. studenog 2017.s početkom u 17.30 sati u kapeli samostana Školskih sestri franjevki na Lovretu u Splitu služit će se sveta misa za sve poginule u Domovinskom ratu, koju će predvoditi dr. sc. don Mladen Parlov.

Po završetku svete mise u dvorani samostana Školskih sestri franjevki na Lovretu održat će predstavljanje zbornika pjesama “Vukovaru – Škabrnji – Memento – poetika”, koji se sastoji od domoljubnih pjesama 30 pjesnika iz svih krajeva Hrvatske.

Izvor: hu-benedikt.hr

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Promo

Predstavljanje knjige “Ja sam 6387″ u Makarskoj

Objavljeno

- datum

Hrvatsko društvo političkih zatvorenika Splitsko-dalmatinske županije, Hrvatska udruga Benedikt i Gradska knjižnica Makarska pozivaju Vas na predstavljanje knjige 

“Ja sam 6387″

 autora Jakoslava Davida Rojnice,

koje će se održati u srijedu, 25. listopada 2017., s početkom u 19 sati u dvorani Gradske knjižnice Makarska, Don Mihovila Pavlinovića 1.

Uz autora knjigu će predstaviti prof. Matko Španje i doc. dr. sc. don Josip Dukić. U ime Hrvatske udruge Benedikt prigodnim riječima obratit će se Marijo Popović, član Upravnog vijeća HUB-a. Događajem će moderirati Denis Šabić.

Veselimo se Vašem dolasku!

Hrvatska udruga Benedikt

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Promo

Predstavljanje knjige “Od poraza do pobjede – Povijest hrvatske političke emigracije od 1945. do 1990.” u Splitu

Objavljeno

- datum

Hrvatska udruga Benedikt poziva Vas na predstavljanje prva dva sveska knjige

“Od poraza do pobjede – Povijest hrvatske političke emigracije od 1945. do 1990.”

autora prof. Kazimira Katalinića,

 

koje će se održati u četvrtak, 26. listopada 2017., s početkom u 19 sati u dvorani Dominikanskog samostana u Splitu, Hrvojeva 2.

Knjigu će predstaviti Josip Jović, novinar i publicist, mr. sc. Šime Letina i mr. sc. Ante Šošić. Događajem će moderirati Ivan Baćak, novinar.

Veselimo se Vašem dolasku!

Hrvatska udruga Benedikt

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno