Connect with us

Sci/Tech

KLIMATSKA REVOLUCIJA U TIJEKU: Trideset tisuća znanstvenika potvrdilo da su klimatske promjene PRIJEVARA kojom elita zgrće bogatstvo!

Objavljeno

- datum

Iznanađujući broj od 30.000 znanstvenika je izašao u javnost i potvrdio da su klimatske promjene koje je izazvao čovjek – ZAVJERA, koju je ovjekovječila elita kako bi zaradila novac. Jedan od stručnjaka je i osnivač meteorološkog kanala, John Coleman, koji upozorava da su u zadnjih desetak godina nastali veliki bogataši koji su se obogatili na “klimatskim promjenama”, kao što je Al Gore.

Natural News je izvijestio da je u nedavnom intervjuu za “Climate Depot”, Coleman rekao:

“Al Gore može izaći iz sjene i proglasiti pobjedu u raspravama o ‘globalnom zatopljenju’, ako Hillary Clinton pobijedi i dođe u Bijelu kuću. Da, ako se to dogodi i novi klimatski propisi postanu zakon na cijeloj planeti zemlji, njih će biti gotovo nemoguće srušiti za četiri do osam godina.”

Predlagatelji klimatskim promjena su ometeni u svojoj misiji, ignorirajući brojne nedavne znanstvene spoznaje koje ukazuju da nije bilo trenda zatopljenja na koje se sve svodi već gotovo dva desetljeća.

Al Goreova teška predviđanja topljenja polarnog leda, masovno su se pokazale potpuno netočne. U stvari, u 2014. godini koja je krišom promatrana kao “najtoplija ikad” u Zemljinoj povijesti – bilo je prijavljena rekordna količina leda na Antarktiku, i rekordne količine snježnih padalina širom svijeta.

Razotkrivanje “97 posto” laži

Na vrhu te “nezgodno istine” Bijela kuća tvrdi da se 97 posto znanstvenika slažu da je globalno zatopljenje stvarno i u potpunosti dokazano. Nekoliko neovisnih istraživanja literature kojoj su davali potporu za izjavu “97 posto”, utvrdila su da zaključci bili lažni i da su čovječanstvo dovodili u zabludu.

Više objektivnih istraživanja je pokazalo da postoji mnogo veća raznolikost u mišljenju među znanstvenicima u svezi globalnog zatopljenja nego što bi mogli vjerovati.

National Review piše:

“Iz 2008., istraživanje dvaju njemačkih znanstvenika, Dennis Braya i Hans von Storcha,pokazala su da je značajan broj znanstvenika skeptičan u svezi postojećih globalnih klimatskih modela, kako bi točno predvidjeli globalne temperature, oborine, promjene razine mora, ili ekstremne vremenske događaje čak i više od jednog desetljeća; oni su bili daleko više skeptični što je vrijeme odmicalo dalje.”

AGW je pseudoznanost

Ostali glavni izvori vijesti osim National Review-a također su bili dovoljno hrabri da govore protiv propagande globalnog zatopljenja – čak je i Wall Street Journal objavio je članak u 2015. godini govoreći da je antropogeno globalno zatopljenje (AGW), pseudoznanost koju proglašavaju svjetski zagovornici zatopljenja.

I, naravno, tu su je više od 31.000 američkih znanstvenika (do danas), koji su potpisali peticiju kojom se osporavaju priče o klimatskim promjenama i 9029 od njih su doktori znanosti u svojim poljima.

Ali hej, Al Gore i njegovi prisni prijatelji također su ignorirali tu nezgodno istinu, isto tako.

Mnogi od tih znanstvenika koji su potpisali peticiju su vjerojatno potaknuti da govore u prilog istini nakon što je umirovljeni viši NASA-in atmosferski znanstvenik John L. Casey otkrio da su solarni ciklusi u velikoj mjeri odgovorni za razdoblja zagrijavanje na Zemlji – a ne ljudskog djelovanje.

Nema globalnog zatopljenja a Al Gore sve bogatiji

Al Gore i njegovi prisni prijatelji su i dalje sve bogatiji od zavjere globalnog zatopljenja

No, ekipa koja promovira globalno zagrijavanje i dalje gura svoj program u javnost, dok pune svoje džepove u tom procesu.

Ako ste još uvijek skloni vjerovati u ono što Al Gore ima za reći o globalnom zatopljenju, molimo da uzmete u obzir činjenicu da, otkako je krenuo na svoj križarski rat, njegovo bogatstvo je naraslo od 2 milijuna dolara u 2001. na 100 milijuna dolara u 2016. – uglavnom zbog ulaganja u lažne tvrtke koje se bave “zelenom tehnologijom” i učinkovitim pronevjerama brojnih donacija i kredita.

Bilo bi dobro da se sve ove informacije ozbiljno razmotrite prije nego pogledate slijedeće vremenske vijesti na TV-u.

Izvor: Novi svjetski poredak

Komentari

Oglasi
Komentari

Sci/Tech

ŠOK ENERGETSKOG LOBIJA: OVAJ ČOVJEK JE NADMAŠIO KOMPANIJU ‘TESLA’ IZUMOM ELEKTRIČNOG AUTOMOBILA KOJI NIKADA NE TREBA PUNJENJE

Objavljeno

- datum

Koncept električnog automobila već dugo postoji, ali kao i svaka druga tehnologija koja bi mogla revolucionirati svijet, potrebno je neko vrijeme da se objavi javnosti

Bilo bi izvrsno izbaciti svu birokraciju koja odgađa ovaj proces, ali naš svijet ne funkcionira na taj način, u stvari, već zapravo sasvim suprotno i u industriji u kojoj dominira nafta, teško je da se išta promijeni.

Megalomanske korporacije imaju monopol na takve tehnologije, i oni sami žele kontrolirati tržište čiste energije, baš kao i u svezi sa naftom. Energija čiste tehnologije energije ima ogromne implikacije, ne samo s aspekta zaštite okoliša, nego i geopolitičke.

Možda zato tako dugo one neće vidjeti svjetlost dana, a mnoge od njih zapravo i nikada. Sjajno je vidjeti tvrtke poput Tesle koje su na tržištu, i do sada bi već trebalo biti ilegalno da proizvođači naprave automobil koji troši samo naftu, a ne i električnu energiju ili neki drugi oblik zelene tehnologije.

Uzmite na primjer “Zakon o inventivnoj tajnosti”, napisan je 1951. godine. Prema tom zakonu, patentne prijave za nove izume mogu biti podložne tajnosti. Vlada može ograničiti njihovo objavljivanje u javnosti ako vladine agencije vjeruju da bi njihovo otkrivanje bilo štetno za nacionalnu sigurnost.

Može li to biti razlog zašto mnogi revolucionarni izumi nikada nisu vidjeli svjetlo dana?

Prema izvješću Federacije američkih znanstvenika, na kraju fiskalne godine 2014. bilo je više od 5000 izuma koji su završili pod oznakom tajnosti, što je obilježilo najveći broj postavljanja izuma pod oznaku tajnosti još od 1994. godine.

Steven Aftergood iz federacije američkih znanstvenika izvještava:

“Popis iz 1971. ukazuje da su patenti solarnih fotonaponskih generatora bili podvrgnuti pregledu i eventualnim ograničenjima ako su fotonaponske ćelije učinkovitije više od 20%. Sustavi pretvorbe energije bili su također podložni pregledu i mogućim ograničenjima ako su ponudili učinkovitost pretvorbe “veće od 70 do 80%”.

Prilično ludo, ali definitivno vam daje materijala za kritičko razmišljanje.

Zadovoljstvo nam je izvijestiti o novom razvoju proizvoda od strane čovjek pod imenom Maxwell Chikumbutso, koji je sada postao prvi stanovnik Zimbabvea koji je dizajnirao i napravio vozilo na električni pogon i hibridni helikopter, među ostalim programima tvrtke SAITH Technologies.

Što je tu posebno? Njegova vozila stvaraju električnu energiju putem elektromagnetskih valova; radio frekvencije. Kao što objašnjava njegova web stranica.

Mislili biste da će električni automobil koji ne zahtijeva napajanje i koji se u osnovi može kretati na neodređeno vrijeme (sve dok se dijelovi ne oštete), biti velika vijest. Ali, nije, i čini se da takve tehnologije nikada i nisu.

“Vlada Sjedinjenih Država dala je plodnom izumitelju iz Zimbabvea Maxwella Chikumbutsou novi dom u velikoj državi Kaliforniji. Chikumbutso je osnivač tvrtke Saith Holdings Inc. pod kojom je napravio svoje serijske inovacije koje uključuju prvi svjetski generator zelene energije koji može proizvesti električnu energiju uporabom radio frekvencija, električni automobil koji ne troši gorivo, helikopter i mnogo više.”

Trenutno ovaj izumitelj živi u Kaliforniji. Zašto je to učinio?

Je li to zbog toga što su ONI naišli na revolucionara sa moćnim strojem koji bi mogao promijeniti svijet, ili je to zato što žele zadržati, ono što prijeti cjelokupnom geo-političkom okviru, u blizini kako bi ga mogli pratiti i kontrolirati? Tko zna. Ali uvijek je važno ispitati namjere američke vlade.

*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

izvor: NoviSvjetskiPoredak.com

 

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Sci/Tech

AMERIČKI ZNANSTVENICI: Soda bikarbona ipak pomaže kod reumatoidnog artritisa i bolesti bubrega

Objavljeno

- datum

“Soda bikarbona vjerojatno pomaže kod mnogih bolesti”, tvrde američki znanstvenici. Njena uporaba doprinosi smirivanju upalnih procesa kod autoimunih bolesti, uključujući na primjer reumatoidni artritis.

Soda bikarbona, čiju korist često prešućuju, o oni “pametniji” čak i ismijavaju, ipak pomaže kod niza bolesti. “Soda bikarbona je dobra za zdravlje i to iz više razloga”, izvješćuju američki znanstvenici s  Medical College of Georgia, objavom znanstvenog rada u časopisu MedicalXpress. U svom istraživanju, znanstvenici su dokazali da soda bikarbona pomaže kod probave i ubijanju patogenih stanica.

Nadalje, znanstvenci pretpostavljaju da je konzumacija sode bikarbone dobra jer smanjuje pritisak na slezenu koja ne izaziva imunološki odgovor. Sve to smanjuje  količinu M1 makrofaga, stanica imunološkog sustava koje uzrokuju upalne reakcije. Međutim, broj protuupalnih M2 stanica se povećava.

Prema tvrdnjama istraživača, ovo otkriće je potvrđeno pokusima na miševima koji su konzumirali razrijeđenu sodu bikarbonu.

Soda bikarbona i njeni pozitivni učinci na naše zdravlje

Soda bikarbona ima pozitivne učinke na funkciju bubrega. Paul O’Connor, jedan od autora istraživanja, naglasio je da kod bolesti bubrega, krv može jako oksidirati, što uzrokuje rizik od kardiovaskularnih bolesti i osteoporoze. Međutim, soda bikarbona usporava taj proces.

„Kliničko iskustvo pokazalo je da određena dnevna doza sode bikarbone, ne samo da može smanjiti stopu oksidacije nego, utječe i na sprječavaju bolesti bubrega,” zaključili su znanstvenici.

Autor ovog članka ne vjeruje u crne mačke, gledanje u šalicu kave, grah i u loto, ali od malih nogu zna da soda bikarbona čini čuda kod žgaravice, čišćenja, dezinfekcije, kamenca i još niza dokazanih i manje dokazanih učinaka.

Bilo je dovoljno da mainstream mediji jave o “ekološkoj katastrofi” koja se dogodila u Lukavcu (Bosni i Hercegovini) – mjestu gdje se proizvodi soda bikarbona – i time nam privuku pažnju.  Jer kako jedna, gotovo besplatna, soda bikarbona može pozitivno djelovati na naše zdravlje, a što je” najgore” proizvodi se u Bosni i Hercegovini – piše portal Logično.

Ovaj put su “sabotažu” izveli američki znanstvenici čime su spriječili ismijavanje korisnosti sode bikarbone od strane “znanstvenih dušobrižnika” mainstream medija. Autor članka uvijek ima dva kilograma sode bikarbone u kući koju kupuje u Tuzli. One naše sode bikarbone od koje nemamo strah i koju naše majke već odavno koriste kod pripreme kruha i kolača. Logično 100%!

Izvor: MedicalXpress | Logicno.com

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Sci/Tech

ŠOKANTAN NALAZ LIJEČNIKA: Čovjek nije umro kada ga proglase mrtvim …

Objavljeno

- datum

Novo istraživanje navodi da se u posljednjim trenucima našeg života oslobađa određena količina električne aktivnosti kroz naše moždane stanice, u fenomenu koji su znanstvenici nazvali “širenje depresije”.

Istraživači vjeruju da su možda pronašli dokaz, iznenadnog prestanka električne aktivnosti u mozgu, neposredno prije smrti.

Znanstvenici, koji su ispitali devet pacijenata s naređenjima da ih “ne oživljavaju”, zakačili su pacijente na strojeve elektroencefalograma (EEG) kako bi pratili aktivnosti mozga.

Stručnjaci su otkrili da stanice mozga i dalje funkcioniraju unutar pet minuta nakon što srce prestane kucati.

No iznenada, nastupa val “širenja depresije” i stanice se gase – u tom trenutku bi bilo nemoguće oživjeti osobu.

Stanice umiru kada krv prestane teći na njih.

Poslije toga, one crpe zalihe rezervne energije, zbog čega stručnjaci vjeruju da mogu nastaviti funkcionirati relativno dugo, nakon što srce prestane kucati.

Vodeći autor istraživanja objavljenog u “Annals of Neurology“, dr Jens Dreier, s Universitätsmedizin u Berlinu, rekao je: “Nakon zastoja cirkulacije, širenje depolarizacije označava gubitak pohranjene elektrokemijske energije u moždanim stanicama i početak toksičnih procesa, koji na kraju dovode do smrti. “

“Ono što je važno je da se to može preokrenuti kada se cirkulacija obnovi.”

“Nema izravnih posljedica za današnju pacijentovu skrb”.

“Posebni izazovi uključuju sporost ovog vala, što ga čini teškim vidjeti u normalnim EEG slikama. Međutim, ovo otkriće može dovesti do poboljšanih postupaka dijagnostike i liječenja u budućnosti. “

Rezultati također mogu pokazivati ​​da se svijest nastavlja nekoliko minuta nakon smrti.

Dr Jed Hartings s Medicinskog fakulteta Sveučilišta Cincinnati, i član istraživačkog tima, rekao je da kemijske promjene koje dovode do smrti počinju s depolarizacijom.

“Nikada nismo imali metodu za dijagnosticiranje smrti mozga, i nemamo način da budemo sigurni kada je izgubljen sav kapacitet svijesti.”

Ova studija je uslijedila skoro 70 godina, nakon što je znanstvenik s Harvarda Aristides Leão vjerovao da je otkrio iznenadan prestanak električne aktivnosti kod životinja na samrti, proces koji je on nazvao “širenje depresije.” (Webtribune foto ilustracija: Neurosciencenews)

 

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno