Connect with us

B. Karlo

Kako globalistička elita potiče masovnu migraciju u cilju slabljenja i postupnog uništavanja europskih nacionalnih država

Objavljeno

- datum

Njemačka autorica Friedericke Beck, detaljno je istražila plan Sorosa za poticanje masovne migracije u Europu, u dosluhu sa čelnicima EU o čemu su nedavno pisali i hrvatski portali gepolitika.news i croative.net

Friederike Beck, jasno kaže, da su globalni akteri i njihovi predstavnici u institucijama Europske unije, njemačka kancelarka Merkel, i drugi europski lideri počinili izdaju, jer rade za globalističku elitu, čiji je čovjek bio i bivši glavni tajnik UN-a Južnokorejac Ban Ki Moon. Ali i novi čovjek na čelu UN-a, Portugalac Antonio Guterres, također je igrač te elite, jer inače ne bi bio izabran na tu dužnost. Globalistička korporacijska elita na čelu sa Rockefellerom je i stvorila UN nakon 2. sv. rata i ona u UN-u vuče sve glavne konce. UN u službi Rockefellera i sličnih odavno potiče migraciju, pobačaj, rodnu ideologiju, i sve ostalo za agendu novog svjetskog poretka.

>> Njemačka pop zvijezda opet podigla prašinu u javnosti: njemački političari su marionete i narodne izdajice!

Antonio Guterres, bivši portugalski socijalistički premjer, bio je ravnatelj Visokog komesarijata UN-a za izbjeglice UNCHR-a, od 2005. do 2015. UNHCR kao jedna od podorganiazacija UN-a, također radi za globalističku elitu. UNHCR se lani protivio zatvaranju granica na takozvanoj balkanskoj ruti i zalaže se da što više izbjeglica i migranta uđe u EU. Osim toga UNHCR je prije dvije godine zataškavao masovno zlostavljanje afričke djece od strane francuskih vojnika u službi UN-a u Srednjoafričkoj republici. Umjesto da progoni francuske vojnike i njihove zapovjednike, UNHCR je dao otkaz zviždaču Andreasu Kompassu, koji je prijavio francuske vojnike središtu UNHCR-a u Zuerrichu. Guterres je 2014. započeo kampanju u europskim glavnim medijima, za pozitivno izvještavanjre o izbjeglicama. Europskim medijima i novinarima je od strane Guteressa i UNHCR- preporučeno da o izbjeglicama moraju izvještavati samo pozitivno. To je izišlo na vidjelo, tako što se Guterres sam nehotice odao, jer je bio pretjerano temeljit u svom poslu. On je naime angažirao britansku elitnu novinarsku školu “Cardiff School of Journalism” da napravi studiju o medijskom izvještavanju u Europi. U toj studiji, odnosno izvješću “Cardiff School of Journalism”, kaže se: “UNHCR je započeo seriju velikih lobističkih kampanja, sa ciljem da se europske države potiču, da više pomažu izbjeglicama. Te su kampanje bile odlučujuće u tome, da se utječe na izvješća o izbjeglicama”... i dalje na stranici 5 tog izvješća kaže se: “…Nemoguće je ignorirati ulogu masovnih medija, kada se radi o utjecanju, kako na javnost, tako i na ponašanje političke elite u pitanjima azila i migracije Masovni mediji mogu forsirati te teme i oblikovati ih po svome”.

>> ‘Rimski klub’ otvoreno zahtjeva smanjenje svjetskog stanovništva!

Guterres je član glavnog odbora organizacije “Friends of Europe (FOE), (Prijatelji Europe). FOE je jedna od nekoliko organizacija takozavnih “federalista”, koji se zalažu za ukidanje europskih država i stvaranje jedne korporativne europske, pa onda i svjetske države pod kontrolom globalističke korporacijske elite. Središte FOE je u Bruxellesu, a predsjednik je Etienne Davignon. Davignon, belgijski političar i tajkun, (84 godine), bivši dopredsjednik Europske komisije , stari iskusni globalist, Rockefellerov čovjek, počasni je član glavnog odbora skupine Bilderberg. Ostali članovi glavnog odbora FOE su također poznati globalisti kao; belgijski baron i tajkun Daniel Janssen-član Trilaterale, Pascal Lamy– Bilderbergovac i bivši predsjednik WTO (Svjetske trgovinske organizacije), bivši belgijski premjer Guy Verhofstadt (sada predsjednik bloka liberala ALDE u Europskom parlamentu) i Antonio Vitorino – bivši socijalistički portugalski ministar obrane i EU komesar za pravosuđe. Guterres je ujedno i član savjetnog odbora druge najveće portugalske banke, Caixa Geral de Depositos.

Ovo je sažeti prikaz detaljne istrage o poticanju migracije, koju je Friedericke Beck objavila u svojoj knjizi, još prije dvije godine.

Na portalu organizacije “Project Syndicate”, Soros je u jesen 2015. iznio svoj plan za migraciju, koji su tada velikodušno prenijeli svi vodeći zapadni korporativni propagandni mediji, kao New York Times, Guardian, njemački die Zeit, itd.

>> Dno dna: njemačka pokrajinska vlada na čelu sa CDU-om promiče ranu seksualizaciju djece!

Project Syndicate je velika propagandna organizacija sa sjedištem u Pragu, koju financira Soros. Ova organizacija okuplja preko 430 novina i medija iz oko 150 država. Između ostalih tu su uključeni: Financial Times, njemačke novine Süddeutsche Zeitung, austrijske novine Die Presse, španjolske El Pais, i mnogi drugi. Project Syndicate objavljuje godišnje stotine propagandih članaka koji pišu i rade propagandni novinari, publicisti i aktivisti iz elitnih think tankova i brojnih NGO-ova. Sve su to članci u korist agende za novi svjetski poredak. U tim komentrima se promiče kako su globalizacija, multikulturalnost, neoliberalizam itd.. jedino rješenje za probleme svijeta i napadaju svi protivnici globalizacije. Propagandni komentari pisani na engleskom prevode se i objavljuju na 6 jezika koji su pored engleskog, najrašireniji na svijetu; kineski, ruski, arapski, španjolski, francuski, njemački, te još na češki jer je sjedište organizacije u Češkoj.

U tom svom planu za migraciji Soros, je rekao da EU svake godine mora prihvatiti 1 milijun novih azilanata. I da EU za financiranje svakog azilanta, mora izdvojiti 15.000 eura. Dakle, 1 milijun azilanta puta 15.000 eura, = ukupno 15 milijardi godišnje.

>> Slučaj Niklasa P: Kako njemačke vlasti i glavni mediji i dalje pokušavaju prikriti migrantske zločince

Na istom portalu “Project Syndicate”, u isto vrijeme 2015., pisao je i tadašnji Obamin savjetnik, Mohamed A. El-Erian, koji je u članku “Izbjeglice i reforme u Europi” izrazio nadu, da bi najezda migranata, mogla poslužiti kao sredstvo za dalju centralizaciju EU i ukidanje suverenosti država članica. Soroseva zaklada “Open Society Foundations” (Otvoreno društvo), to je ona koja zaklada, koja zajedno sa EU i SAD, sufinancira skoro sve hrvatske, ili bolje rečeni anti-hrvatske nevladine udruge, NGO-ove; Documenta, GONG, Babe, CESI, Lupiga, H-alter, Kuća ljudskih prava, Domine, Centar za mirovne studije, Mreža mladih Hrvatske i mnoge druge. Ta Soroseva zaklada ima inicijatvu za poticanje svjetske migracije, “Migration Initiative” čije je sjedište u SAD, a svoje podružnice ima posvuda u Europi.

Frederike Beck je otkrila da iza organizacije “Avaaz”, koja vrši kampanje po cijelom svijetu, stoji Soros. Još u početku takozvanog arapskog proljeća, 2011., Avaaz je financirao kampanju protiv sirijske vlade Asada i poslao je vlastite novinare i aktiviste u Siriju, sa najmodernijom tehnikom, koji će vršiti propagandu. Sorosev čovjek za “obojene revolucije”, kojega su engleski medji nazvali “guru za revolucije”, je srpski aktivist Srđa Popović, koji se sam hvalisao da je davao instrukcije demonstrantima u Egiptu, kako srušiti vlast Mubaraka u prodsvjedima 2011. Popović je potekao iz nekadašnjeg srpske oporbenog pokreta “Otpor”, kojega je, kako se zna, finacirao Soros. O Popoviću je ovaj portal već opširno izvještavao.

Ciljevi Soroseve “Inicijative za migraciju” (“Migration Initiative”) su između ostalog: povećati zaštitu za migrante, poboljšati politiku za migraciju u svakoj državi EU, odnosno ukupno kontrolirati i upravljati svjetske migracije. U okviru ovih ciljeva, Soros je proglasio ovih nekoliko važnih točaka:

1. Ukinuti sudske postupke protiv migranta u svakoj državi i omogućiti migrantima pristup sudovima i odvjetnicima. Dakle, stvoriti mrežu pravnika i pomoćnika, koji će u svakom trenutku pomagati migrantima, da ostvaruju svoja prava pred sudovima. Faktički da se onemogući zakonima jedne države da protjeruju migrante i azilante. Zato se ne treba čuditi, otkud migrantima novac, da plaćaju skupe odvjetnike, za mnoge sudske postupke u zapadnim zemljama. Procesi oko dobivanja azila i protjerivanja odbijenih azilanata tako se oduže godinama i godinama. Poznato je da u Njemačkoj samo jako mali dio odbijenih azilanata bude doista protjeran. Velika većina raznim pravnim trikovima, uz pomoć odvjetnika ostaje i dalje u Njemačkoj. Podatak koji je prošle godine u Njemačkoj procurio na javnost i to na upit jednog zastupnika njemačkog parlamenta, a saopćio ga je osobno ministar unutrašnjih poslova, Thomas De Maziere, šokirao je mnoge. U Njemačkoj ima oko 500.000 odbijenih azilanata, koji su trebali biti protjerani ali još nisu. Mnogi od njih su u Njemačkoj već 10 ili 15 godina, ali od protjerivanja ništa. Jer se ti azilanti upravo, uz pomoć tih odvjetnika i raznih pravnih trikova i dalje drže u Njemačkoj, a njemačka vlast se mlako i popustljivo odnosi prema njima. Odnosno, prava je istina, da Merkeličina vlada i ne želi da se oni protjeraju. Ovim 500.000 odbijenih azilanta, treba dodati i onih preko milijun i pol izbjeglica, koje je Merkelica dovukla 2015. i 2016. Od tih milijun i pol, većinom lažnih izbjeglica, velika većina također nema pravo na azil i velika većina će biti odbijena, ali da velika većina njih nikada neće napustiti Njemačku, to je već sada izvjesno. Treba dodati i to, da su većina od onih izbjeglica koji dolaze iz Sirije, mladi muškarci, radikalni suniti, simpatizeri ISIS-a i protivnici Asada. Što su pokazale ankete među tim izbjeglicam prošle godione, Skoro 70% od njih je izjavilo da je za njih Asad gori nego ISIS. Pametnom dosta.

2. Treniranje i obuka migranata, tamo u državama Bliskog istoka, prije nego što napuste te države i upute se na put za Europu, U toj obuci, migrantima se daju sve instrukcije, kome se obratiti, kada stignu u neku zapadnu zemlju, kako ostvarivati svoja prava, raznim pravnim trikovima uz pomoć Sorosevih organizacuja, itd.,. Osim toga daju im se instrukcije za put, kako putovati, kako proći kroz granične kontrole, itd. Za sve te stvari postoje mnogi plaćeni odvjetnici u Sorosevim organizacijama koji pomažu migrantima

3. Propaganda, lobiranje i utjecanje na vlade i političare svake države članice EU. Propaganda i aktivizam preko glavnih korporativnih medija, Sorosevih NGO-ova i slično, da se potječu “reforme” u toj i toj državi za poboljšanje statusa migranta, za lakše dobivanje boravaka za sve migrante, i slično. Borba za “tolerantno društvo”, za “različitost” itd.. Sve ono što nama svakodnevno palamude i hrvatski korporativni mediji u službi elite: Jutarnji, Index, Večernji, itd.. Da podsjetim kako su u jeku one migrantske invazije na Europu, krajem 2015. i početkom 2016., svi poznati kolumnisti ovih hrvatskih korporativnih medija, kao i njihove kolege iz zapadnih medija, vršili propagandu u korist te migracije.
Međutim, nakon masovnih seksualnih nasrtaja arapskih migranata na žene i djevojke na novogodišnju noć 2015. u Koelnu, i nakon što su tijekom 2016. stizale brojne druge vijesti o silovanjima, kriminalu i islamističkom teroru počinjenom od strane arapskih “liječnika i inžinjera” u Njemačkoj, Austriji, Švedskoj, Francuskoj, itd, svi propagandisti su se odjednom naprosto ušutili. Nije bilo više ni riječi ljigave, neuvjerljive propagande od strane Matije Babića, Beškera, Jergovića, Dežulovića, Lovrićke, Modrićke i drugih.

Kako kaže Friedericke Beck, Sorosevi NGO-ovi su se raširili po cijelu Europi kao “metastaze”. U toj svojoj golemoj gustoj mreži NGO-ova, Soros sa svojim novcima sufinacira i slijedeće organizacije: Planned Parenthood (zloglasna eugenička organizacija za podsticanje pobačaja), National Council of La Raza (organizacija za podsticanje prava hispanskih migranata za useljavanje u SAD), Amnesty International (takozvana organizacija za ljudska prava, kojoj je Soros samo 2008. donirao 750.000 dolara, a Zaklada Ford milijun i pol), “Center for American Progress (libertarni think tank). Kako oni sami kažu na portalu Soroseve zaklade “Otvoreno društvo”, zaklada ima svoje podružnice u preko 100 država na svijetu!

>> Njemački ljevičari nastavljaju raditi u službi pedofilnog lobija

Organizacija “European Programme for Integration and Migration (EPIM)” (Europski program za integraciju i migracijau) usko surađuje sa Sorosevom zakladom “Otvoreno društvo”.
12 moćnih privatnih zaklada milijardera financiraju EPIM:

– dakle, Sorosevo Otvoreno društvo,

– The Atlantic Philantrophies, zaklada američkog tajkuna i milijardera Chucka Feeneya. Ova zaklada je prije 2 godine u Irskoj zajedno sa Sorosem, uoči referenduma, financirala kampanju za uvođenje gay braka i kampanju za dozvolu pobačaja

 • – Barrow Cadbury Trust, London
  – Compagnia di San Paolo, Italija
  – Fondation Bernheim, zaklada koju je osnovao nekadašnji belgijsko-židovski tajkun, Emile Bernheim.
  – Calouste Gulbenkian Foundation, Francuska, zaklada nekadašnjeg francuskog milijardera armensko-židovskog podrijetla Calouste Sarkisa Gulbenkiana
  – The Joseph Rowntree Charitable Trust, SAD
  – King Baudouin Foundation, poludržavna belgijska zaklada, koja zajedno sa Sorosem sufinancira mnoge NGO-ove u istočnoj Europi
  – OAK Foundation, zaklada britanskog milijardera Alana Parkera
  – Diana Princess of Wales Memorial Fund, London
  – Robert Bosch Stiftung, njemačka privatna zaklada, koju je osnovao njemački industrijalac i mason Robert Bosch (živio u prvoj polovici 20. st.). RBS je uključena u globalističku mrežu i aktivna je i u Hrvatskoj i regiji, zajedno sa Sorosem, EU i ostalom ekipom, nalazi se na listi sponzora pojedinih hrvatskih udruga, kao Documenta. RBS promiče u Njemačkoj globalizaciju, EU, gay prava, gay brak, kao i islamističke organizacije
  – La Caixa Foundation, zaklada velike španjolske banke La Caixa, čiji je šef, Juan María Nin, sudjelovao na sastancima skupine Bilderberg

Ovih 12 navednih zaklada plus još druge zaklade, uključeni su u Network of European Foundations (NEF) (Mreža europskih zaklada). NEF je formalno registriran u Srbiji, gdje mu je središte. Cilj NEF-a je sponzoriranje mnogih udruga, programi trening i obuke (čitaj: dresiranja aktivista), lobizam itd.. za obuku “naših budućih vođa”.

Na listi onih organizacija i udruga, kojima je Soroseva zaklada donirala najviše novca, na vrhu se nalazi organizacija ” Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe (CEE TRust) (Zaklada za civilno društvo u srednjoj i istočnoj Europi).

CEE TRust nastao je zajedničkom aktivnošću ovih moćnih velikih zaklada: Ford Foundation, Charles Stewart Mott Foundation,
Sorosevo Otvoreno društvo, Rockefeller Brothers Fund, German Marshall Fund of the United States (GMF).
Charles Stewart Mott Foundation je zaklada nekadašanjeg industrijalca i masona Charlesa Stewarta Motta, koji je živio prije više od 100 godina, u vrijeme Rockefellera i Andrew Carnegieja. GMF je jedna od tri njemačke podružnice Rockefellerovog “Vijeća za vanjske poslove” (CFR). Charles Stewart Mott Foundation i GMF jako su aktivni u Hrvatskoj i cijeloj regiji, i zajedno sa Sorosevom zakladom i ostalima, nalaze se na listi sponozora mnogih NGO-ova, kao: Documenta, Babe, CESI, Gong, itd…
Rockefeller Brothers Fund (Fond braće Rockefeller) je jedna od nekoliko zaklada obitelji Rockefeller, koja još nije aktivna u Hrvatskoj, ali jeste u Srbiji, gdje se nalazi se na listi donatora pojedinih srbijanskih udruga, zajedno sa Sorosem i ekipom i jako je aktivna u državama istočne Europe.
Ford Foundation (Zakladu Ford), osnovao je poznati automobilski industrijalac Henry Ford, koji je bio mason i eugeničar, kao i Rockefeller i Carnegie. Zaklada Ford, zajedno sa Sorosevom zakladom, i drugim privatnim i državnim organizacijama iz SAD-a i Zapada, sufinancira mnoge NGO-ove širom svijeta, sufinancira pobačaj, gay parade, sterilizaciju stanovništva i sve ostalo za agendu novog svjetskog poretka.

Policy Association for the Open Society(PASOS) je ogranak Soroševe fondacije “Otvoreno društvo” , osnovan 2004. sa sjedištem u Pragu, PASOS djeluje na području istočne i jugoistočne Europe i zalaže se za neograničenu migraciju i brisanje svih granica.

EPIM u svojoj mreži ima oko 450 organizacija u 45 država Europe i svijeta, za poticanje migracije:

evo nekih europskih organizacija iz mreže EPIM-a:

AIDA ‒ Asylum Information Database

ARCA, Rumunjska, Forum za izbjegklice i migrante

Association for Legal Intervention -Poljska

Association pour les droites des étrangers, (Udruženje za prava stranaca)-Belgija

Association Primo Levi- Italija

Asylum Aid

Bulgarian Helsinki Committee (Bugarski helsinški odbor, financiraju ga Soros, EU i USAID)

Bulgarian Lawyers for Human Rights Foundation

Center for Legal Aid – Voice in Bulgaria

Comisión Española de Ayuda al Refugiado, (Španjolska komisija za pomoć izbjeglicama)

COMPAS, Velika Britanija

Consiglio Italiano per i Rifugiati, (Talijansko vijeće za izbjeglice)-Italija

COSPE, Italija

Detention Action

Doctors of the World (Liječnici svijeta)-američka i britanska podružnica francuske organizacije Liječnici svijeta-Médecins du Monde (vidi dolje niže)

ECRE, European Council for Refugees and Exiles (Europsko vijeće za izbjeglice i egzilante)

EMNHR, Euro Mediterranean Network for Human Rights, (euro-mediteranska mreža za ljudska prava)

Estonian Human Rights Centre (Estonski centar za ljudska prava)

European Alternatives (Europska alternativa) – organizacija salonske ljevičarske elite, koju su osnovali talijanski lijevi aktivisti Lorenzo Marsili i Niccolò Milanese. Radi se o lažnim kritičarima globalizacije, jer su oni svi u stvarnosti globalisti i članovi elite i rade za elitu. Talijanski ljevičar i globalist Marsili 2016. je osnovao takozvani paneuropski pokret DiEM25, zajedno sa grčkim salonskim ljevičarom i bleferom, Janisom Varufakisom, bivšim glavnim, suradnikom Aleksisa Ciprasa. Marsili piše za mnoge glavne medije elite kao El Pais, Al Jazeera, Huffington Post, ili Sorosev portal OpenDemocracy U glavnom odboru “Europskih alternativaca”, sjedi i hrvatski salonski ljevičar, Srećko Horvat, organizator ljevičarskog “Subversive Festivala” u Zagrebu.

European Anti-Poverty Network,

European Network Against Racism (Europska mreža protiv rasizma) – velika mreža od oko 600 NGO-ova iz mnogih europskih država, koju financira Soros.

European Network of Migrant Women (Europska mreža za žene migrantice)

European Trade-Union Confederation (Europska unija sindikata)

European Women’s Lobby (Europski ženski lobi)

European Youth Forum (Europski forum mladih)

FIDH, International Federation of Human Rights Leagues (Međunarodni savez liga za ljudska prava)

Flemish Refugee Action (Flamanska akcija za izbjeglice)- Belgija

Forum réfugiés-Cosi, Francuska

Foundation for Access to Rights (FAR)

France Terre d’Asile

Future Worlds Centre

GRAMI AC, Groupe de Recherche et d’Action sur les Migrations en Afrique, Afrique central (Skupina za istraživanje i akciju migranata iz Afrike i srednje Afrike)

Greek Refugee Council (Grčko vijeće za izbjeglice)

Hungarian Helsinki Committee (Mađarski helsinški odbor, također ga financiraju Soros i USAID)

Immigration Council of Ireland (Vijeće za izbjeglice Irske)

Institute of Race Relations

JRS, Servicio jesuita a los refugiados

KISA, »antirassistische« Organisation

Médecins du Monde (Liječnici svijeta)- francuska organizacija, koju je 1980. osnovao bivši francuski ministar vanjskih poslova, Bernrad Kouchner, inače židov. Organizacija pod ovim originalnim francuskim nazivom ima svoje podružnice u Belgiji, Bugarskoj, Njemačkoj, Grčkoj, Nizozemskoj, Portugalu, Švicarskoj i Španjolskoj, te u SAD i Velikoj Britaniji, pod engleskim nazivom Doctors of the World (vidi gore).

Menedek, Ungarn (Mađarsko udruženje za migrante)

Migrace (Udruženje za integraciju i migraciju-Češka

Migrant Forum in Asia (Forum za migrante u Aziji)

Migrants Resource Center, V. Britanija

Migrant Rights Centre Ireland (Centar za prava migranata Irska)

Migrationininstitutions

Migration Policy Group

Migreurop, observatoire des frontières (Posmatračka centrala za granice)

NIDOS, -V. Britanija

Norfolk Community Law Service (Služba za pravno svajetovanje Norfolk)- V. Britanija

PICUM, Platform for International Cooperation on Undocumented Migrants (Platforma za međunarodnu suradanju migranta bez osobnih dokumenata)

Platform of European Social NGOs (Platforma europskih socijalnih nevladinih udruga)

PLN, Progress Lawyer Network (Odvjetnička mreža Progres)

Portuguese Council for Refugees (Portugalsko vijeće za izbjeglice)

Pro Asyl (njemačka organizacija, koja dobiva jako puno prostora u njemačkim medijima i stalno kritizira vlade EU da su navodno previše oštre prema migrantima, da trebaju biti popustljivije i humanije)

Solidariedade Imigrante

The Aire Center London, Advice on Individual Rights in Europe

The People for Change Foundation

The Peope in Need Trust

EPIM sa svojom golemom mrežom organizira trening i obuku aktivista za lobizam u Bruxellesu, za propagandu u medijima i slično, također obuku specijalnih odvjetnika, za prava migranta

Glavni ured EPIM-a i NEF-a je u Bruxellesu, u blizini zgrade EU.
Prije 2 godine NEF je u Bruxellesu održao konferenciju, zajedno sa ostalim udruženjima elite, tajkuna i njihovih zaklada i koncerna: European Foundation Centre (EFC), European Venture Philanthropy Association (EVPA) i Donors and Foundations Networks in Europe (DAFNE). Na ovoj konfernciji je bio nazočan i Marc Richir , službeni predstavnik EU iz ravnateljstva za migraciju i unutrašnje poslove, te Heather Grabbe, ravnateljica ” Open Society European Policy Institute (OSEPI) (Europski politički institut u okviru Soroseve zaklade Otvoreo društvo). Dakle, službeni predstavnik EU zajedno sa privatnim kriminalnim tajkunima i koncernima, zalagao se za povećanu migraciju i za kako su rekli, “pozitivno medijsko izvješće o migrantima” (čitaj: propagandu).

EPIM u Bruxellesu ima i svoj think tank za lobizam i promidžbu migracije: European Policy Centre (EPC). kojega osim Sorosa sufinancira i EU!! EPC se zalaže za promidžbu migracije i borbu protiv svih smetala; populista, desničara, itd.
Po nalogu Europske komisije, izrađena je studija migraciji i migrantima u kojoj se faktički zahtjeva ukidanje suverenosti država članica, tako da se osnuje jedna agencija za cijelu EU; koja bi odlučivala o zahtjevima za azil, za cijelu EU, koja bi bila iznad zakona 28 država članica.
Studiju je napravila vlastita organizacija EU: Centre for European Policy Studies (CEPS) i izvjesna Miss Garlick, suradnica Sorosevog “Otvorenog društva” i organizacije “Migration Policy Institute Europe”
Migration Policy Institute (MPI) je još jedna organizacija za poticanje migracija u ovoj golemoj kriminalnoj mreži organizacija i aktivista-

MPI ima sjedište u Washingtonu, i pogledajmo samo izvadak sa duge liste moćnih donatora i sponzora ove organizacije:

Atlantic Philanthropies

International Organization for Migration (Međunarodna organizacija za migraciju)

International Rescue Committee (Međunarodni komitet za izbjeglice)

Bertelsmann Stiftung (Zaklada koncerna Bertelsman, vlasnika RTL-a)

King Baudouin Foundation

Bureau of Population, Refugees, and Migration, U.S. Department of State (državni ured SAD-a za izbjeglice i migraciju)

Calouste Gulbenkian Foundation

Carnegie Corporation of New York (zaklada nekadašnjeg industrijalca i masona Andrewa Carnegieja, koji je u ranom 20. stoljeću pored Johna Rockefeller bio drugi najmoćnoji čovjek u SAD)

Carnegie Endowment for International Peace (Carnegijev think tank, usko surađuje sa Rockefellerovim Vijećem za vanjske poslove, CFR-om u sastancima Bilderberga)

Delegation of the European Union to the United States (Delegacija EU u Sjedinjenim državama)

European Commission ‒ Directorate General for Employment, Social Affairs and Equal Opportunities, and Directorate General for Home Affairs (Ravnateljstvo Europske komisije za razvoj, društvena pitanja i jednakost)

Office of Refugee Resettlement, U.S. Department of Health and Human Services (državni ured SAD-a za pitanja izbjeglica, zdravlja i dobrotvornih službi)

Ford Foundation (Zaklada Ford)

Open Society Foundations (Soroseva zaklada Otvoreno društvo)

Organization for Economic Cooperation and Development (OECD) Organizacija za ekonomsku suradnju i razvoj

The Bill and Melinda Gates Foundation (Zaklada Billa Gatesa i njegove supruge Melinde)

German Marshall Fund of the United States (vidi gore ranije)

The Rockefeller Foundation (Zaklada Rockefeller)

Government of Canada, Citizenship and Immigration, Canada (kanadska vlada, odjel za državljanstvo i imigraciju)

Government of Finland, Ministry of Foreign Affairs (Ministarstvo vanjskih poslova Finske)

Government of Germany, Bundesministerium des Innern (BMI) (Ministarstvo unutrašnjih poslova Njemačke)

Government of Greece, Ministry of Foreign Affairs (Ministarstvo vanjskih poslova Grčke)

Government of Italy, Ministry of Labor and Social Policy (ministarstvo talijanske vlade za rad i socijalna pitanja)

Government of Mexico, Ministry of Foreign Affairs and Secretariat of the Interior (Ministarstvo vanjskih poslova Meksika)

UN High Commissioner for Refugees (Visoki komesar UN-a za izbjeglice)

Government of the Netherlands (Vlada Nizozemske)

Government of Norway, Ministry of Justice and Ministry of Children, Equality and Social Inclusion (vlada Norveške)

Government of Spain, Ministry of Labor and Immigration (španjolsko ministarstvo za rad i migraciju)

Government of Sweden, Ministry of Justice and Ministry of Employment (švedska ministarstva pravosuđa i razvoja)

Government of the United Kingdom, Home Office and Department of International Development

U.S. Department of Homeland Security (Ministarstvo unutrašnjih poslova SAD-a)

Walmart (veliki američki lanac trgovina životnih namirnica)

Winthrop Rockefeller Foundation (zaklada jednog od članova obitelji Rockefeller)

World Bank (Svjetska banka, u stvarnosti podružnica FED-a)

World Health Organization (Svjetska zdravtstvena organizacija, koja pripada UN-u)

  izvori: B. Karlo /kopp-verlag, politaia

ostali izvori:

https://www.project-syndicate.org/commentary/rebuilding-refugee-asylum-system-by-george-soros-2015-09

https://www.project-syndicate.org/commentary/refugee-reform-europe-by-mohamed-a–el-erian-2015-09

https://zeitgeist-online.de/exklusivonline/dossiers-und-analysen/880-avaazorg-und-der-geheime-informationskrieg-um-syrien.html

http://www.discoverthenetworks.org/viewSubCategory.asp?id=1237

http://www.undueinfluence.com/open_society_institute.htm

http://www.nef-europe.org/what-we-do/

Komentari

Komentari

B. Karlo

NEVJEROJATNO:  “… I dalje ćemo zahtjevati kontrolu i ograničenje migracije!” – pogodite tko je ovo rekao?

Objavljeno

- datum

“Pojedini naši protivnici ne mogu odoljeti,  da nas u raspravi o migraciji ne proglašavaju ekstremnim desničarima, samo zato što mi, kada je riječ o migraciji, ukazujemo na opasanost stvaranja paralelnih društava. To je, dragi prijatelji vrhunac licemjerja i takva prijetvornost i to će se pred ljudima urušiti kao kuća od karata. Zbog toga ćemo mi i dalje zahtjevati kontrolu i ograničenje migracije.”

Pogodite tko je ovo rekao: Viktor Orban? Donald Trump? Geert Wilders? Marine Le Pen? Sebastian Kurz? Hans-Jürgen Strache? AFD? Pegida?…

Ne, nitko od navedenih, već Angela Merkel!

Ali to je bilo 2003., dakle prije 15 godina.  kada je Njemačka još bila suverena nacionalna država, kada Angela Merkel još nije bila kancelaraka, i kada je glumila da je desna i domoljubna političarka.

Danas, 15 godina kasnije, Njemačka nije više suverena država, i sve manje je nacionalna država, jer baš ta ista Angela Merkel, po nalogu Sorosa, namjernim dovlačenjema milijuna azijskih i afričkih migranata protivno volji većine domicilnih Nijemaca, želi uništiti Njemačku kao nacionalnu državu. A takozvana “paralelna društva” su odavno stvarnost. U velikim gradovima kao Berlin, Hamburg, Köln, Duisburg, Dortmund, Essen, Bremen…itd., posvuda postoje gradske četvrti, u kojima veliku većinu stanovništva čine turski i arapski migranti, u kojima faktički ne važe njemački zakoni i u kojima se skoro uopće ne govori njemački jezik.

Danas ta ista Merkel i njeni mediji, napadaju sve one, koji govore ovo isto, što je ona govorila prije 15 godina, i nazivaju ih ekstremnim desničarima. Sve one, koji upravo zahtjevaju kontrolu i ograničenje migracije (B. Karlo)

izvor: tichyseinblick.de 

Komentari

Pročitajte cijeli članak

B. Karlo

Radikalni imam zajedno sa vodećim njemačkim političarima, sudjelovao na ekumenskoj misi, prilikom obilježavanja godišnjice terorističkog napada u Berlinu!

Objavljeno

- datum

Nekoliko dana uoči Božića, u Berlinu je službeno obilježena godišnjica terorističkog napada u Berlinu, kojega je prije godinu dana, izveo Tunižanin Anis Amri, koji se sa otetim kamionim zabio u ljude na Božićnom sajmu.

U evanđeličkoj crkvi “Gedächtniskirche”, održana je ceremonija u znak sjećanja na 12 žrtava, koje su poginule u tom napadu i nakon toga zajednička ekumenska misa, koju su predvodili katolički i evađelički velikodostojnici. U crkvi su bili nazočni pripadnici obitelji žrtava i vodeći njemački političari; kancelarka Merkel, predsjednik Steinmeier, bivši predsjednik Gauck, predsjednik njemačkog parlamenta Norbert Lammert, ministar financija Schäuble, ministar unutrašnjih poslova Thomas De Maziere, te gradonačelnik Berlina Michael Müller. Bila je to slika licemjerja za gađenje, jer svi ti političari, ponajviše kancelarka Merkel, su suodgovorni za taj teroristički napad. Jer su se zauzimali za dovlačenje milijun i pol arapskih izbjeglica u Njemačku, u zadnje dvije godine, a jedan od tih izbjeglica bio je i terorist Amri.

Prije te ceremonije, obitelji 12 žrtva u javnosti su kritizirali kancelarku Merkel zbog totalne nebrige za žrtve i za njihove bližnje i ožalošćene. Tek dakle godinu dana nakon terorističkog napada, održana je ceremonija i misa u znak sjećanja na žrtve. I sve to je očito napravljeno samo zbog te javne kritike obitelji 12 žrtava, inače Merkelica i dalje ne bi ni prstom mrdnula.

Na toj ceremoniji  kao neki predstavnik islamske zajednice, sudjelovao je i Mohamed Matar, imam iz organizacije “Neuköllner Begegnungsstätte” (NBS)  iz berlinske problematične gradske četvrti Neukölln, poznate po tome, što u njoj većinu čine stanovnici arapskog i turskog podrijetla. Imam Matar je pročitao nekoliko redaka iz Kurana. Međutim, kako je izvjestio “Bild Zeitung”, Matar je poznat kao radikalni imam, koji propovjeda ekstremizam i netoleranciju. Zbog toga se Matar i cijela organizacija NBS nalaze pod prismotrom njemačke Službe za zaštitu ustavnog poretka, koja kaže da su imam Matar i NBS  umrežni sa islamističkom organizacijiom Muslimansko bratstvo.

Organizacija NBS odbija optužbe “Bilda” i Službe za zaštitu ustavnog poretka i negira da je radikalna. Ali iz Službe za zaštitu ustavnog poretka kažu, da je predsjednik NBS-a, Mohamed Taha Sabri nedavno sudjelovao na nekoj priredbi organizacije “Palestinska zajednica  u Njemačkoj” (PGD), koja je također označena kao radikalna i također pod prismotrom., a u ožujku prošle godine, u prostorijama NBS-a, održana je prva priredba organizacije “Odbor za fatvu u Njemačkoj” (FAD), a tu je bilo nazočno više radikalnih islamističkih teologa iz Muslimanskog bratstva.

Već prošle godine, Merkelica se javno bila spanđala sa radikalnim islamistima. Dva dana nakon tog terorističkog napada, na trgu u Berlinu, njemačka politička i crkvena elita na čelu sa Merkelicom, održala je skup protiv terora, mržnje i netolerancije. I tu se glumatala solidarnost, zajedništvo i multikulturalnost i drečalo se protiv njemačkih “desnih ekstremista”. I napadalo se AFD i sve ostale kritičare Merkelice koji su njoj i njemačkoj vladi, opravdano predbacivali odgovornost za teror i nasilje od strane izbjeglica. Tako da je ispalo kao da je stranka AFD izvršila taj teroristički napad u Berlinu, a ne Anis Amri. Na toj svečanosti bili su nazočni i predstavnici nekoliko islamskih organizacija iz Njemačke, i to sve odreda radikalnih. Hamed Abdel-Samad  je rođeni Egipćanin, koji dugo godina živi u Njemačkoj i  poznat je kao oštri kritičar radikalnog oblika islama i islamističke ideologije.  On također stalno kritizira i kancelarku Merkel i druge vodeće njemačke političare zbog njihove popustljivosti prema radikalnim islamistima.  Abdel-Samad je tada,  na svojoj stranici na Facebooku javno objavio otvoreno pismo Merkelici i u njemu kritizirao Merkelicu i njemačke političare, zašto su na taj skup, pozvali radikalne islamiste iz radikalnih organizacija i pitao Merkelicu, zna li ona uopće, sa kim ima posla.

A što reći o vodećim predstavnicima dvaju velikih kršćanskih crkava u Njemačkoj, Katoličke i Evanđeličke crkve Njemačke (EKD)? Jad i bijeda. EKD je već odavno većinski postala faktički dekršćanizirana globalističko-socijalističko- gayevska crkva,  nešto kao neka lijeva sekularna nevladina udruga, a takva zadnjih godina postaje sve više i Katolička Crkva u Njemačkoj. Čiji vodeći predstavnici u svemu podržavaju Merkelicu i njen politiku; bilo da je riječ o globalizaciji, migraciji, nektritičnom podržavanju EU i antikršćanskih zakona iz Bruxellesa, pa čak i djelimičnom podržavanju LGBT udruga i rodne ideologije. Posebno se u tomu ističu dvojica najviših velikodostojnika KC u Njemačkoj, predsjednik  Njemačke biskupske konferencije, kardinal Reinhard Marx i kardinal Reiner Maria Woelki, nadbiskup najveće dioceze u Njemačkoj, one u Koelnu. Dvojica kardinala potpuno  podržavaju Merkeličinu politiku i kritiziraju sve one koji se suprostvaljaju toj politici.

Prošle godine na blagdan Tjelova, kardinal Woelki je na glavnoj misi u koelnskoj katedrali, ispred oltara postavio čamac, sa kojim su izbjeglice preko mora ilegalno dolazile u Europu, u znak solidarnosti sa izbjeglicama. I to taj čamac je za tu svrhu bio ekstra dovežen iz Malte, gdje je tamošnja policija dočekala te izbjeglice i zaplijenila im čamac.

Ona crkvena lica, biskupi i svećenici u KC Njemačkoj, koji imaju kritično mišljenje prema toj politici i prema rodnoj ideologiji, demoniziraju se, ili ih se čak suspendira.  Kardinal Marx, kardinal Woelki i NJBK su jesenas uoči izbora izdali službeno saopćenje u kojemu su pozvali katolike da ne glasaju za “ekstremnu”  stranku AFD.
Čelnici AFD-a, Frauke Petry, Armin-Paul Hampel,  Alexander Gauland i Beatrix von Storch (prvih troje su evanđelički kršćani, von Storch je katoliknja), kritizirali su velikodostojnike obadvije crkve, zato što su se slizali sa Merkelicom i njenom vladom i što se više brinu za muslimanske izbjeglice, nego za kršćanske izbjeglice i progonjene kršćane u Siriji i Iraku.

Na najveću katoličku javnu manifestaciju u Njemačkoj, “Dan njemačkih katolika”,  koja se održava svakog ljeta, i na kojoj sudjeluju i kardinal Marx i drugi visoki velikodostojnici, pozivaju se LGBT udruge, koje imaju svoje štandove i tamo pored križa razviju svoju zastavu duginih boja. Pojedini njemački nadbiskupi zabranjivali su biskupima, svećenicima i drugim crkvenim licima, da sudjeluju na “maršu za život”, mirnom prosvjedu protiv pobačaja, koji se svake godine održava u Njemačkoj i svim državama EU.

Posebna priča je “Savez njemačke katoličke mladeži” (BDKJ),  organizacija u okviru KC u Njemačkoj, osnovana prije 70 godina. Ta je organizacija danas sličnija Antifi, ili našim radikalnim  antifašistima i crkvomrscima iz Documanata ili Indexa, nego katoličkoj organizaciji. BDKJ je jedna vrsta Saveza antifašističke socijalističke omladine, koja osim obilježja “katolički” u nazivu, nema skoro nikakve veze sa katoličanstvom. BDKJ zajedno sa antifama, napada sve one,  neovisne biskupe i svećenike unutar KC u Nemačkoj. koji se suprostavljaju rodnoj ideologiji i seksualizaciji. BDKJ podržava migraciju, globalizaciju, multiklturalnost, LGBT organizacije, rodnu ideologiju, “seksualnu različitost” i nametanje radikalnih spolnih odgoja u školama i zajedno sa ekstemno ljevičarskim organizacijama sudjeluje u “borbi protiv ekstremne desnice”. A u ekstremnu desnicu su svrstani svi oni, koji su imalo kritični prema službenoj politici Merkeličine vlade;  nasilnoj migraciji, postepenom uništavanju Njemačke i nametanju rodne ideologije (Bruno Karlo)

izvori: Bild, Junge Freiheit, Die Welt

Komentari

Pročitajte cijeli članak

B. Karlo

Facebook u Hrvatskoj briše posvete Praljku, a u Njemačkoj na službenoj stranici njemačke vlade tolerira antisemitizam!

Objavljeno

- datum

 ODNOS KORPORACIJE PREMA ‘JAKIMA’ I ‘SLABIMA…’   U zadnja dva tjedna, Facebook je revno brisao sve članke, izraze sućuti i počasti i slike posvećene generalu Praljku, objavljene na mnogim korisničkim računima. Pored toga, Facebook je također bio zaključao korisničke račune pojedinih neovisnih i desnih portala kao dnevno i narod.

A pogledajte što Facebook istovremeno tolerira u Njemačkoj. O tome je izvjestio  Die Welt.

Nakon odluke Trumpa da Jeruzalem bude glavni grad Izraela, u mnogim zapadnim zemljama, tako i u Njemačkoj, bilo je masovnih prosvjeda protiv Izraela, većinom od strane arapskih i turskih građana. Na tim prosvjedima, paljene su izraelske zastave i uzvikivalo se, između ostaloga: “Smrt židovima!”

Izvor slike: The American Scientist

Zbog toga je njemačka vlada na svojoj službenoj stranici na Facebooku, objavila saopćenje pod naslovom “Za antisemitizam, nasilje i provokacije, nema mjesta u Njemačkoj!” u kojem osuđuje sve paljenje zastava i sve antižidovske parole, koje su se uzvikivale na tim prosvjedima. Na ovo saopćenje, bilo je preko 1000 komentara i među tim komentarima, mnogi su bili otvoreno antižidovski i antisemitski, dakle na službenom korisničkom računu njemačke vlade! Komentari su većinom od strane arapskih i turskih korisnika. Evo nekoliko primjera:
Murat Ulusoy iz Frankfurta: “Ni Turci ni Arapi nisu žigosali najtolerantniji narod na svijetu sa laži o holokaustu, već Izrael=cionizam=najveći zločin koji je ikada počinjen u čovječanstvu!”

Na ovaj post je reagirao jedan drugi korisnik, koji je upozorio njemačku vladu na očigledno nijekanje holokausta u ovom postu. Na to se opet javio ovaj Murat Ulusoy, koji, kako piše na njegovom korisničkom računu na Facebooku, radi u uredu turističke agencije TUI i napisao: “Cionisti su bili ti, koji su sve planirali, izvršili i onda su za to okrivili Nijemce. Nijemci su za njih (židove), čak riskirali vlastiti život, da bi ih spasili… Ali, izvinite,.. zar ne, zaboravio sam nakratko, da je za vas, sve u području “teorija urote”,  što ne odgovara vašem mišljenju”.

Korisnik Murat Aktay iz mjesta Werdohl u pokrajini Nordrhein-Westfalen napisao je: “Ako židovi prestanu sa mržnjom i ubijanjem protiv Palestinaca i muslimana, onda neće biti ni mržnje prema židovima”.

Emre Cakmak iz Plettenberga napisao je (dakle, na stranici njemačke vlade): “Meni nedostaje Adolf, on je od početka znao da su židovi prljavi narod.”

Neki su bili umjereniji. Korisnica sa imenom Anela Rednas: “Mora se razlikovati između antisemitizma i antiizraelizma. Mržnja protiv Izraela koja je razumljiva, nije usmjerena protiv židova, već prije svega, protiv političkog projekta, države Izrael i to kako ta država postupa sa Palestinom.”

Jamil Alyou iz Bielefelda: “Zar ne bi trebali konačno razlikovati između židova i Izraela? Nije svaki onaj, koji kritizira politiku i nasilje te terorističke i okupatorske države, odmah antisemit, iako Netanjahu želi prikazati da je to tako. Mi nismo protiv židova, već protiv cionista”. Inače taj Jamil Alyou, kako piše na njegovom korisničkom računu, radi, kao savjetnik i prevoditelj  za organizaciju “Train of Hope”, koja pravno i na drugi način pomaže izbjeglicama i brine se za one kojima je odbijen zahtjeva za azil, da ih se ne protjera. Ta organizacija je inače od uprave grada Dortmunda (dakle od njemačke države), ove godine dobila “nagradu za integraciju”.

Korisnica Ebru Özyurt iz Stuttgarta napisala je: “Svatko onaj, tko zna zbrojati 2 i 2, može vidjeti prostim očima, da stvarni teroristi i podržavatelji (terorizma), sjede ovdje u Europi, SAD-u i Izraelu. Nije Erdogan terorist, već oni koji zatvaraju oči nad  ovim kršenjem povelje UN-a u Palestini, od strane Netanjahuovog režima.
Mounib Ben Mansour iz Frankfurta  reagira na saopćenje njemačke vlade, da u Njemačkoj nema mjesta za mržnju prema Izraelu i židovima i piše: “a mržnja prema islamu je okej? I solidarizacija sa Izrealom (nelegalnom okupatorskom silom i državom koja provodi masovno ubijanje)! Tužno za Njemačku, umjesto da pokaže jasno držanje.”

Ovakvi su dakle komentari na službenoj Facebook stranici njemačke vlade. Još drastičnije je na stranicama, pojedinih privatnih skupina kao „Generation Islam“ , koja također ima svoj korisnički račun na Facebooku. i oko 61 000 korisnika-pretplatnika. I tu na Facebook stranici te skupine, objavljen je video uradak, u kojem se kritizira mlaka reakcija arapskog svijeta na odluku o proglašenji Jeruzalema glavnim gradom Izreala i ukazuje se na pozitvni primjer velikih islamskih osvajača u povijesti i poziva na slogu svih muslimana protiv Izraela.

Ispod tog video uradka, korisnici, otvoreno pišu ovakve komentare. Naprimjer: “Izrael je rak rana i cionistička tvorevina i nema pravo na postojanje. Dok se muslimanske armije ne pokrenu, neće biti rješen problem Izraela”.
Asma Noor: “Neka Alah uništi tu paščad i neka im pošalje najtežu kaznu!”
Abu Karim Marco Aghbal-Schelb iz Freiburga: “Hitler je držao židove kao životinje i ubijao ih i što sada rade ti židovi? Oni u Gazi drže ljude kao životinje. Izrael je hitlerovska država!”
Murat Citlak iz Bochuma: “Crkni Izreal crkni, SAD crkni, Zapad neka naprosto crkne… cijeli svijet mrzi Zapad i židove.”

Dakle, u Njemačkoj, ovakve stvari Facebook ne briše,  a u Hrvatskoj briše obične izraze sućuti za generala Praljka i banira desne portale (B. Karlo)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno