Connect with us

Istaknuto

Joško Jeličić o Beusanu: ‘Papir mu je crveniji nego SDP-u’

Objavljeno

- datum

MATEO Beusan, popularno “oko sokolovo” i stručnjak za nogometno suđenje u HRT-ovoj emisiji “Stadion”. Prošlo kolo je bilo puno sudačkih pogrešaka i spornih situacija, posebno u utakmici Cibalia- Hajduk, u kojem su bijeli pobijedili s 2:1.

“Ne mogu se nikako složiti. Nije bio žuti karton za Hamzu. Ne razumijem zašto sebi suci dižu snagu, važnost na ovaj način. Kod prekršaja Hamze sudac je pogriješio, nije svaki pad, kontakt simuliranje. Nema govora o kaznenom udarcu, ali nema govora ni o žutom kartonu zbog simuliranja”, rekao je Mateo Beusan o pogrešci suca Frkovića.

Na bilješke koje je Beusan imao u studiju, Jeličić je šaljivo komentirao kako mu se “papir više crveni nego u SDP-u”. Složio se s beusanom da je crveni karton za Hajdukovog Futascha zaslužen: ” On je igrač koji traži kontakt, jako je prgav, praktički na svakoj utakmici je na rubu opomene”, kazao je Jeličić.

MARIO JURČEC/Maxportal/foto: FaH

Komentari

Oglasi
Komentari

Društvo

ISUSOVO PROROČANSTVO: ‘Kad vidite da Jeruzalem opkoli vojska, tada znajte da se približilo opustošenje njegovo!’

Objavljeno

- datum

Trump najavio priznanje Jeruzalema kao glavnog izraelskog grada i izazvao gnjev Arapa, teroristički napad dogodio se u Jeruzalemu odmah nakon Trumpove najave i sva geopolitička situacija ide prema ostvarenju Isusova proroštva o vrhuncu posljednjeg vremena. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

Kraljica svete krunice i Bitka kod Lepanta 1571. godine, a jedan od trojice ključnih turskih admirala i Hrvat Piali-paša

Objavljeno

- datum

Danas slavimo BDM – Kraljicu svete Krunice kao podsjećanje kada je cijela kršćanska Europa molila krunicu i zagovor Blažene djevice Marije za spas od uništenja, od strane Otomanskog carstva koje je tada bilo na vrhuncu moći. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

ZA KOJU IMPERIJU JE RADIO – Tko je prisilio Adolfa Hitlera da napadne Rusiju?

Objavljeno

- datum

EKSPLOZIVNA ANALIZA RUSKOG AUTORA    Hitlera su na vlast doveli Englezi radi rata s Rusijom – SSSR. Kada je odlučio da započne svoju igru, sklopivši Sporazum o nenapadanju sa SSSR, Engleska i Francuska su počele da ga na sve moguće načine podstrekavaju na rat sa Staljinom, kako bi ga vratile prvobitnom scenariju. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno