Croative.net

Switch to desktop Register Login

(VIDEO) BUJICA: Urnebesno Predrag Raos - Mirela Holy: 'Duga je simbol savezništva s Bogom...'

  • Autor  TV Bujica |portaloko
  • Veličina slova smanji veličinu slova smanji veličinu slova povećaj slova povećaj slova
  • Printaj
  • E-mail
  • Podijeli
Ocijeni
(0 Glasa/-ova)

Ostavimo malo po strani sablasti ukletog zamka Gorana Radmana, idemo na lokalne TV postaje, u Bujicu Velimira Bujanca na Mreži. Naime, kod Bujanca su se 'sučelili' kontroverzna i izbačena iz ministarstva Mirela Holy, dakle, SDP-ova saborska zastupnica te kontroverzni književnik Predrag Raos.

Emisija je zapravo bila urnebesna, posebno kad je došla do trenutka kada je Raos pokušao objasniti Mireli Holy čemu služi penis. Naravno, kao da nikada u životu nije vidjela muški spolni organ Holy je ostala izbezumljena. Naravno, Raos smatra da je 'pederastija sadistički poremećaj'.

- Ne mogu se uvesti brakovi homeseksualaca jer to ne postoji. Mogu se uvesti samo homoseksulni brakovi, a ako se uvedu to znači da u takve brakove mogu ući građani istog spola bez obzira na spolnu orjentaciju. Ravnopravnost ljudi nije isto što i ravnopravnost institucija - rekao je Raos. Homoseksualizam je nazvao poremećajem i poručio da je bit razmnožavanja da sjeme ne ode na krivo mjesto. Dečkima je poručio: ''Čuvajte svoje dupe, neću vam ga ja čuvati''.

Raos je rekao kako nije za posvajanje djece u homoseksualnim parovima, misli da se djeca time pretvaraju u ''pedersku igračku''. Misli da se ljevičarska politika svodi na to ''guzičari svih zemalja ujedinite se''. ''Nek se oni ljube gdje god hoće, ali pred katedralom nije mjesto'', poručio je. Zoofilija je rasprostranjenija od homoseksualizma, kao i incest, pa zar ćemo reći da je to u redu. Istaknuo je da se isticanjem homoseksualizma oduzima heteroseksualnim zajednicama njihovo.


Izvor: TV Bujica

Zadnji put izmjenjeno

© 2011-2012. Croative.net. Sva prava pridržana

Top Desktop version