Connect with us

Kultura i vjera

IMBECILNA ZAPADNA PARADIGMA: Reklama za abortus

Objavljeno

- datum

Na gornjoj slici je djevojka s inicijalima R.J. P. trudna 3 mjeseca s trbuhom i težinom ploda od 10 funti i nakon abortusa s idealnim prikazom vitkosti. 10 funti je skinula. 

U tekstu iznad piše: Prije i poslije abortusa. Hej curo R.J.P., svakako se poslije osjećam lakša. Pogledaj ovo seksi tijelo! Bez zezanja.

MARKETINŠKA PROPAGANDA ABORTUSA KAO METODE MRŠAVLJENJA!!!???

OVO JE MOGUĆE SAMO U SVIJETU U KOJEM JE NEPRIKOSNOVENO TRŽIŠTE I MARKETING ZA KOJEG NE POSTOJI NI BOG NI SVETINJA NI GRIJEH.

Bloger je stavio ovu reklamnu sliku koju je negdje vidio kao poticaj čitateljima svog bloga na komentare.

Sadržaj komentara je duh i znak našeg vremena. Znak je grozote bezbožnog društva u kojem živimo. Znak grozote vremena u kojem se vrijednost začetog ljudskog života gleda kao težina koja se može lako  odstraniti da bi se žensko stvorenje stvoreno za rađanje, život i majčinstvo povratilo potrošnji kao modna lutka modernog potrošačkog društva u kojem je vitkost nametnuta kao jedini kriterij privlačnosti. Vitkost je pretpostavljena čudu života božanskog stvaranja. S plodom kao začetim životom postupa se kao izmetom za kojim se pušta u voda u zahodu!

To je društvo iz kojega mi primamo poticaje zlog duha po kojemu se ravnamo. Primamo sotonističku subkulturu, kulturu smrti. To je stil života koji nam se službeno  nameće kroz amoralne zakone, nevladine sotonističke udruge, modu, postmodernu kulturu, bezvrijednu književnost, filmove, serije, marketinški program, svakodnevno.

To je kužni zrak koji udišemo svakodnevno u kući, na ulici, u medijima, u institucijama i obrazovnim ustanovama. Zar nije prije koju godinu na vanjski poticaj nevladinih udruga legalno data u uporabu mladim djevojkama pilula za dan poslije. To je abortivna pilula čije posljedice su katastrofalne po zdravlje i srozavaju seksualni moral mladeži na bezosjećajnost i promiskuitet.

Ukida se odnos prema životu kao čudu i vrijednosti koja nadilazi sve druge, kao jedinoj vrijednosti koja ima smisla. Bez ljubavi za život idemo pouzdano prema ništavilu i smrti. Našu tradicionalnu narodn životnu mudrost, kulturu života, koja je održavala narod kroz tisućljeće i koja je kao zlatni novac koji ne trpi inflacije koji mi mijenjamo za papirni kojemu se vrijednost svakim danom snižava na tečajnoj listi i koji upravo iskazuje besmislenost zamjene zlata za papirni izmet.

No pređimo na komentare koji su više nego zanimljivi:

Novi sotonistički Svjetski Poredak vidi svjetsko stanovništvo kao najveću prepreku. Oni bi rado bili sami na svijetu. Kako se pitanje uništenja svjetskog stanovništva odnosi  na sve zemlje svijeta tako i na SAD koje su u vrijeme šezdesetih godina prošlog stoljeća imale 40 milijuna prirasta godišnje a sada planirano gube stanovništvo poticanjem na abortuse, kontracepciju, neproduktivne perverzne istospolne brakove, uništenje obitelji + GMO itd. što širenjem svoje „demokracije“ milom ili silom prenose na cijeli svijet.

/Uvod napisala i tekst s engl. prevela prof. Kornelija Pejčinović/

No pređimo na komentare koji su više nego zanimljivi:

Hollow Man……. Ludo. Ali meni izgleda da ona zna da je počinila ubojstvo. Kao da zna da je počinila ubojstvo i da je dijete  u njoj bilo živo dok ga nije ubila.

Not qite sober……  Znala je i nije ju briga. Djete bi omelo njezin način života. Ta su djeca hrana za Moloha i kanaanite koju prinose već 3000 godina. Prije je to bilo zabranjeno u SAD-u. Ali nas Bog voli jer smo posebna nacija. Vidjet ćemo kako će se sve sa SAD-om završiti.

MminLamesa……. y

Capt. Curly…. Odvratno! Živimo u kulturi smrti.

Southern Sage……. Idući vlak za pakao ide za 5 minuta i to jednosmjerno.

Ragman……. U Oregonu je upravo prošao zakon koji omogućava svim ženama besplatan abortus. Guvernerica se potpisujući smijala kao idiot-demon. Naše društvo mogu opisati kao bolesno. Mi ne štitimo i ne poštivamo najnevinije i najranjivije članove ljudskog društva. Ovo znači kraj. Riječi sotonizam i zlo najbolje opisuju događaj.

Anonymus ….. Izvrsno!

Glupa p………Kad ostariš i kad se osušiš misliš da će se mačke bolje brinuti o tebi nego bi brinula tvoja djeca koje više nema. Ovo je mrak. Možda je i bolje da ovakva bezdušna kučka nema djece. Neka se sterilizira prije nego počne musti naš sustav skrbi za malu kopilad.

Maggie…….. Mislim da je uništenju naše kulture pomoglo i doprinjeo Roe v. Wade /valjda se radi o zakonu/ koji je omogućio masakr nerođene djece. Ali kako vidite mnoge žene i ne razmišljaju o izboru. Ova kučka je proizvod naše kulture.

JIMSKI …..   Da sam je susreo ja bih joj dao 100 dolara i zahvalio joj se. Prošli smo jeftino.

KaD ……  Ne razumijem zašto je tako teško uvesti kontrolu rađanja!

Scott …….. Vjerojatno je zatrudnila s nekim majmunom koji ju je ostavio i ovo izgleda najbolje.

Wip …. Ne može tako biti. To nije istina.

Rhs jr ……… Mene je opomenuo Bog u svezi s abortusom moje žene. To je bilo u snu. Izgledalo je da sam u avionu koji će se srušiti i rekao mi je u čemu sam pogriješio. Kad sam 1978 bio na krovu i padao zadržao me je na polovini krova. 1985 je moja žena htjela abortus jer je tvrdila da si ne možemo priuštiti drugo dijete. Par mjeseci kasnije čuo sam je kako u kupaoni vrišti i našao je u krvi na zahodu kako plače. Nastojao sam je utješiti da je to samo klupko tkiva. „Ti ništa ne razumiješ“ rekla mi je. 1990 se razvela od mene. Ostao sam sam. Bio sam savjetnik grupi kandidata koji su se natjecali na izborima i proveli smo ispitivanje. Veći broje ljudi je bio za /abortus/. Iduće noći posjetio me je čovjek u rimskom oklopu visok preko 2 metra. Probudio me je oko 2 ujutro i rekao mi: „JA SAM MIHAEL I UPRAVO DOLAZIM OD PRIJESTOLJA BOŽJEG DA TI KAŽEM: TI SE HVALIŠ DA NIKADA NISI UBIO ČOVJEKA ALI SI UBIO SVOJU KČER“. Uz njega je bila djevojčica s desne strane i rekla mi je: „Volim te tata“ i obadvoje su nestali. Pao sam s kreveta i plako dugo. To je trenutno iz temelja promijenilo moj život i pamet. Sad sve dobro razumijem.

Stucky………Hej, jel ti to Bog govorio? Anđeli su 50 stopa visoki. Tako je u Bibliji. Ja mislim da si ti vidio Golijata. Ostatak tvog komentara je pisanje retardiranog kretena.

Rhs jr………. Hvala ti Stucky na odgovoru. Razočaran sam iako to zvuči djetinjasto.  Zasigurno je netko od Boga sa mnom razgovarao. Bog mi je uputio nekoliko važnih riječi i zato sam mu zahvalan. Bilo bi mi drago da mi češće govori. Kasnije sam pročitao da je sv. Mihael visok 6 stopa i 6 incha. Pojava je rekla da se zove Mihael. Mislim da Golijat drukčije izgleda. Za neke anđele je pisalo da su puno veći. Ti misliš da sam ja retardiran. Molim te promisli dobro.

Yojimbo…….. upućuje Stucky-u … Moraš se ispričati. Mi smo običavali poštivaty

To nije mišljenje. To je budalaština.

Rhs jr………. Nadam se da to ne kažeš za sv. Mihaela i za mene da smo glupi. Mi smo samo glasnici. Ja sam spreman za detektor da dokažem da nisam lud i da 

Yojimbo……….Tko smije za ono što se dogodilo Rhs jr tvrditi da je samo san ili delirij. Zar nije rekao da je odmah nakon viđenja pao iz kreveta? Ako netko čita Bibliju tko si ti da ga omalovažavaš, da prezireš nečije vjersko i nadnaravno iskustvo? Zar nisi čitao što je Rhs jr ranije pisao? Ništa ne upućuje na to da je lud ili sklon hiperbolama. Ja nisam suviše religiozan ali vjeruje u sve ono što je Rhs jr napisao.

Bila su 73 komentara ali sam izabrala nekoliko najkarakterističnijih. A onda providonosno nastupa Mary Christine.

Mary Christine:

Izgleda mi kao da nijedan od vas nije imao seks izvan braka? Ako jeste onda postoji velika mogućnost da je vaša partnerica abortirala a da to vi i ne znate. Vi ste toliko savršeni da nijedna žena ne mora brinuti  za vrijeme koje je bila s vama bez obzira o kakvoj se ženi radi. Vi ste zacijelo i strogi očevi vaših kćeri, ako ih imate, zar ne? Jeste li svoje sinove  podučili da se suzdrža od seksa prije braka? Ne mislim da jeste. Tako meni sve to izgleda nezrelo i glupo. Žena mora učiniti izbor s čijim će se posljedicama nositi do kraja života. Ne postoji način da možete izbaciti dijete iz maternice bez ikakvih posljedica, čak ako je to zakonski dopušteno. Naša tijela nisu za to stvorena. Ona – žena – će iskusiti postabortivne simptome i živčani šok, živčani nered koji neće moći prepoznati jer joj se nameće politička korektnost. Neki će problemi biti na fizičkom planu ali najveći će biti na mentalnom koji će zasigurno promijeniti njezin život. Ali neka joj bude, sama si je kriva, zar ne? Zaslužuje da umre za ono što je učinila. Tako mislite.

Ako se žena koja je abortirala ikada uda prisežem da će brak propasti. Pretpostavljam da joj otac nikad nije bio pri ruci ili joj je bio emocionalno dalek i nasilan ili oboje. Hajde! Bacajte kamenje! Zaslužila je! Naprijed ako se usudite!

Radim sa ženama kao što je ona na slici i od čijih mi se priča diže kosa na glavi:

https://herchoicetoheal.com/common-issues-post-abortive-people-experience/

Abortus bi morao biti van zakona, a neće biti. Zato ja radim na tome da sastavim slomljene žene, razbijene živote, propale brakove i to vi dobro znate, zar ne? Ja radim. Radim tako dobro da mi njihovi muževi pomažu u mojoj službi jer to mijenja tako nabolje njihov brak. I konačno svi ćemo jednoga dana stati pred Boga koji će nas upitati: Što ste vi činili s tim u vezi? Sad se možete vratiti vašem nogometu i ekonomskim problemima.

NAJČEŠĆE POSLJEDICE POSTABORTIVNOG ISKUSTVA:

/Tekst preveden s navedenog bloga Mary Christine/

Abortus je traumatsko iskustvo za sve koji u njemu sudjeluju. Trauma može imati mnogo lica ovisno o okolnostima koje su vezane uz abortus i vremena  nakon. Rijetko je da osoba postabortivno pati od svakog simptoma – PTSD. Neki od simptoma nisu ni uključeni u dolje navedene i video. Ponekad se trpe dva ili tri simptoma koji se mogu vezati uz abortus.  S više abortusa simptomi se pojačavaju.

PTSD simptomi:

SRĐBA – Srđba može biti sredstvo borbe protiv depresije. To se može osjetiti direktno ili indirektno ovisno o osobi.

ALKOHOL I DROGA – LIJEKOVI   Droga – lijekovi se često koriste za umirenje postabortivnih bolova i ublažavaju i udaljavaju sjećanje na abortus. Žalosno je  što preveliko korištenje ovoga dovodi do drugih problema, mentalnih i fizičkih.

PODSJEĆANJE NA ROĐENDAN  – na dan kad je djete bilo abortirano kao na rođendan. Na taj dan osobe se osjećaju strašno i djeluju kao van sebe. Mogu proći i godine da bi se povezalo to iskustvo s tim datumom.

TJESKOBA – ILI NAPADI PANIKE – Mnoge žene nakon abortusa osjećaju napetost i ne mogu se opustiti i smiriti. Druge imaju fizičke reakcije kao nesvjesticu, lupanje srca, probleme sa želucem, glavoboljom itd.

IZBJEGAVANJE DJECE I TRUDNICA – Žene koje su abortirale osjećaju se neugodno kada su oko njih djeca, trudne žene ili djeca koja su približne dobi kao njihova abortirana djeca. To se može iskazati kao izbjegavanje kupanja djece. Izbjegavanje vrtića i prodavaonica gdje se susreću djeca, zaobilaženje dječjih igrališta ili traženje isprika za događaje koji uključuju trudnice ili djecu.

DEPRESIJA – Svatko je ponekad tužan. Osjećaj žaljenja koji pogađa ženu koja je abortirala čini je beznadnom s osjećajem da ne može biti voljena. Te žene mogu bezrazložno nekontrolirano plakati ili se osjećati kao da su nešto izgubile. Događa se da ne mogu jesti ili spavati. Druge opet jedu previše i spavaju cijeli dan. Ono što ih je nekada veselilo počinju izbjegavati nakon abortusa.

PROBLEMI S PREHRANOM – Česti su slučajevi ili anorexia-e ili bulimije nakon abortusa. Jedne postaju premršave a druge predebele da bi izbjegle seksualnu poželjnost iz straha od ponovne trudnoće.

PONOVNI DOŽIVLJAJ ABORTUSA – Nije neobično da te žene u sjećanju preživljavaju ponovno iskustvo abortusa. Sjećanje može biti izazvano jednostavno zvukom koji podsjeća na postupke kod abortusa: zvuk usisača ili bušilice kod zubara. I godišnji ginekološki pregled može izazvati sjećanja. One koje su imale medicinski izveden abortus može im izazvati sjećanje ispiranje zahoda.  Godišnji ginekološki pregled, iskustva u svezi s djecom mogu biti bolna. Mogu imati neprekidno iste more.

STRAH da će im djeca koju će imati – umrijeti. Neke žive u strahu da će djeca koju su prije abortusa rodile umrijeti što često dovodi do toga da čuvaju i štite djecu do nezdrave razine.

STRAH od NEPLODNOSTI – Mnoge se boje da su abortirale jedino dijete koje žele imati. Druge misle da im je abortus ugrozio plodnost.

Osjećaj OMAMLJENOSTI – Da bi izbjegle mučne misli mnoge žene nakon abortusa rade sve na tome da onemoguće osjećaje. To znači raskidanje prijateljstava i obiteljskih veza posebno s onim osobama koje su dio njihovog abortivnog iskustva. Tako zatvorene emocionalno ne osjećaju ni žalost ni radost. Mnoge se okreću drogama i alkoholu da priguše sjećanja.

KRIVNJA – Majčino srce je genetski određeno da zaštiti dijete pod svaku cijenu. Abortus je kratki spoj u odnosu na ljudski instinkt koji vodi do osjećaja krivnje i kad se nešto loše dogodi osjećaju da su to i zaslužile izabravši abortus.

ZAMJENSKA TRUDNOĆA – Neke žene odmah nakon pokušavaju zanijeti da nadomjeste izgubljeno dijete. Mnoge to čine da dokažu da su još plodne.

SAMOKAŽNJAVANJE – Neke se mogu porezati u nadi da izazovu bol. Druge ostaju u vezama u kojima su zlostavljanje jer misle da zaslužuju zlostavljanje.

SAMOUBOSTVO – Neke se žene postoperativno osjećaju toliko tužne da im izgleda lakše umrijeti nego nastaviti živjeti.

NEMOGUĆNOST DA SE VEŽU SA DJECOM KOJU IMAJU I BUDUĆOM DJECOM – Za žene koje su imale djecu prije abortusa djeca mogu biti podsjećanje na dijete koje su abortirale. To može dovesti do osjećajnog udaljavanja ili čak napuštanja djece jer misle da su nesposobne za roditeljstvo.

Žena koja je abortirala a koje ima dva ili više od ovih simptoma vjerojatno se bori s PTSD postabortivnim simptomom. U tom slučaju proći kroz ovaj naš tečaj može pomoći dovesti ženu da otkrije Boga i njegovu iscjeliteljsku moć i mir.

Komentari

Komentari

Kultura i vjera

12. prosinca GOSPA OD GUADALUPE – SENZACIONALNA IKONA pred čijim fenomenom znanost pada na koljena!

Objavljeno

- datum

Danas je Blagdan Gospe Guadalupske. Došašće je vrijeme iščekivanja Mesije, njegovog rođenja na posrnuli pali svijet i ljude.

Blagdan Gospe od Guadalupe u katoličkom kalendaru slavi se 12. prosinca. Gospu od Guadalupe (Guadalupe – Cuatlaxupeh na jeziku nahuatl znači: «Ona koja satire glavu zmiji») od milja zovu i Virgen Morena (Tamnoputa Djevica). Poseban slučaj je Marijina ikona pred čijim brojnim fenomenima moderna znanost ostaje nijema.

Pobožnost potječe od ukazanja Djevice Marije domorodcu Juanu Diegu – Cuauhtlatoatzinu (‘Orao koji govori’) na brdu Tepeyacu sjeverno od Mexico Cityja od 9. do 12. prosinca 1531. godine. Obratila mu se četiri puta na njegovu asteškom jeziku nahuatlu i tražila da se na tom mjestu sagradi i posveti crkva u njezinu čast.

>> SPLIT: VEČERAS ZAPOČELO NEPREKIDNO SEDMO-DNEVNO/NOĆNO JERIHONSKO BDIJENJE ZA NEROĐENE

U izvoru Nican mopohua zapisano je da je Gospa Juanu Diegu rekla i sljedeće: “Znaj, najmanji moj sine, da sam ja vazda djevica, presveta Marija, majka najistinitijeg i jedinoga Boga, po kojemu sve opstoji, koji je stvoritelj života i ljudi, gospodar neba i zemlje. Žarko želim da se na ovom mjestu sagradi moj mali sveti dom, crkva u kojoj ću puku iz ljubavi na vidljiv način iskazati milosrđe, pomoć i zaštitu. Jer ja sam zbilja vaša milostiva mati: tvoja, svih onih koji zajedno nastavaju ovu zemlju i svih onih koji me ljube, zazivaju, obraćaju i potpuno se u mene pouzdaju. Ovdje ću slušati vaš plač i jadikovke. Bit ćete mi u srcu i brinut ću se da vam pomognem u svim vašim brojnim brigama, patnjama i bolestima.”

Nakon ukazanja, milijuni Meksikanaca postali su katolici. Svetište je jedno od najposjećenijih katoličkih svetišta na svijetu. Priznato je od Katoličke Crkve. Papa Ivan Pavao II. proglasio je Juana Diega svetim 2002. u bazilici Gospe od Guadalupe.

Čudesni fenomeni ikone Gospe od Guadalupe – znanost ne zna odgovore!

Kao sredstvo za ostvarenje ovog čudesnog pothvata Gospa je ostavila svoj lik otisnut na tilmi (ogrtaču) – izuzetnom fenomenu koji privlači veliku pozornost. U nastavku donosimo rezultate znanstvenih istraživanja materijala – ikone (slike) – koja neprekidno, do dana današnjeg upućuje na otajstva nadnaravnoga:

1. Opthalmaloške studije učinjene na Marijinim očima otkrile su da kad se oko izloži svjetlosti, retina se skupi, a kad se svjetlost povuče, ona se vrati u prvobitno stanje, baš onako kako se događa sa živim okom.

2. Temperatura Diegove tilme, napravljene od materijala koji potječe od vlakana kaktusa maguey, održava stalnu temperaturu od 36.6° C, isto kao u živom ljudskom tijelu.

3. Jedan od liječnika koji je analizirao tilmu stavio je stetoskop ispod crnih vrpci Marijina struka i čuo ritmičke udarce od 115 otkucaja u minuti, isto kao kod djeteta u majčinoj utrobi.

4. Nema najmanjih znakova da bi na tilmi mogla biti bilo kakva boja. S udaljenosti 8-10 cm od slike, mogu se vidjeti samo vlakna građe kaktusa maguey: boje iščezavaju. Znanstvene studije nisu mogle otkriti podrijetlo bojenja, niti način kako je oličena slika. Nisu mogli otkriti tragove poteza kista niti neku drugu poznatu slikarsku tehniku. NASA-ini znanstvenici potvrđuju da građa boje ne pripada niti jednom poznatom elementu na zemlji.

5. Kad je materijal bio ispitivan pod laserskim zrakama, pokazalo se da nije bilo nikakve boje na prednjem ili stražnjem dijelu tkanine, i da boje lebde na udaljenosti od 0.25 milimetara iznad tkanine, a da je ne dodiruju. Boje stvarno plutaju iznad površine tilme.

6. Grubi materijal tilme ima životni vijek ne dulji od 20 do 30 godina. Nekoliko stoljeća prije, bila je naslikana replika slike na identičnom komadu maguey tkanine, i raspala se poslije nekoliko desetljeća. Inače, za vrijeme 480 godina čuda, tkanina sa slikom Marije ostaje tako čvrsta kao što je bila prvog dana. Znanost ne može objasniti zašto se materijal ne raspada.

7. Godine 1791., solna kiselina slučajno se prolila po gornjoj desnoj strani tilme. Kroz razdoblje od 30 dana, bez ikakva posebnog tretmana, oštećena vlakna čudesno su se sama obnovila.

8. Zvijezde koje se pojavljuju na Marijinu ogrtaču odražavaju točnu konfiguraciju i pozicije koje su se mogle vidjeti na nebu Mexica na dan kad se dogodilo čudo.

9. Godine 1921., jedan čovjek sakrio je visoko razornu bombu u cvjetnom aranžmanu, i stavio je u podnožje tilme. Eksplozija je razorila sve osim tilme koja je ostala netaknuta.

10. Znanstvenici su otkrili da Marijine oči imaju tri refraktivne (lom) karakteristike ljudskog oka.

11. U Marijinim očima (veličine samo 0.85 centimetara), otkrivene su minijaturne ljudske figure koji nijedan umjetnik nije mogao nacrtati. Ista scena se ponavlja u svakom oku. Koristeći digitalnu tehnologiju, slike u očima su povećane nekoliko puta, otkrivajući da je svako oko reflektiralo figure indiosa Juana Diega koji otvara tilmu ispred biskupa Zumarrage. Veličina ove scene je jedna četvrtina milimetra.

Zviježđe sjevernog neba

Na lijevoj strani Djevičinog ogrtača može se vidjeti sjeverna zviježđa: Na njenim leđima, jedan fragment zvijezda Pastir;

ispod njega nalijevo jeVeliki Medvjed. Njemu zdesna je Berenikina Kosa;

ispod nje, Lovački psi, a do nje lijevo, Thuban, najsjajnija zvijezda Dracokonstelacije.

Pod dvjema usporednim zvijezdama (koje još formira dio Velikog medvjeda),nalaze se zvijezde drugog para zviježđa:

Auriga i na dnu, tri zvijezde Bik. Tako, u njihovoj ukupnosti i odgovarajućim mjestima, 46 najsjajnijih zvijezda mogu se vidjeti  na obzoru Doline Mexico.

 

Na desnoj strani ogrtača Djevice, indicirana su sazviježđa južnog neba:
Na vrhu su četiri zvijezde koje oblikuju dio sazviježđa Orfeja. Ispod njega lijevo nalazimo Vagu, a do nje desno, na nečemušto izgleda kao strijela, je početak Škorpiona.

U sredini su sazviježđa Lupus a do njega lijevo, krajnja  točka Hydra.

Nadalje dolje, može se jasno vidjeti Južni križ; iznad kojega se

pojavljuje lagano nagnuti kvadratić zviježđa Centaurus.

Na kraju, pogledajmo tri začuđujuće stvari:

1. U indijanskom jeziku, “Guadalupe” znači –  “zmiji glavu zgnječila.” 
To se upravo tiče Postanka 3:15: Marija, pobjednica nad zlom.

2. Slika također oslikava detalj iz Apokalipse 12: “I veliki znak će se pojaviti na Nebu: 
Žena obučena suncem, a mjesec joj ispod nogu.” 

3. Djevica nosi crnu traku o pojasu, koja simbolizira trudnoću, da pokaže da Bog želi da se Isus rodi u tri Amerike, u srcu svakog Amerikanca. 
“Dok živim hvalit ću Gospoda: pjevat ću hvale Gospodu dok budem živio”               (Ps 146:2).

 

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Kultura i vjera

MOĆNO: New Age svećenica iz Kalifornije u Međugorju shvatila da je opsjednuta!

Objavljeno

- datum

 NOVI ŽIVOT    Došla sam k ocu Filipu Paviću koji mi je poslije pomogao kroz ispovijed, molitvu, egzorcizam da postanem novo biće.

– Bila sam tek tradicionalna vjernica te sam do svoje 15. godine na misu išla tek da ugodim roditeljima. Kao mladoj uspješnoj žena jedino mi je bilo važno napredovanje u poslu te me duhovna dimenzija uopće nije zanimala. U 28. godini života već sam imala svoju novinsku kuću koju sam kupila radeći u izdavaštvu u San Franciscu i na Havajima gdje sam dobro zarađivala. Izdavala sam turističke časopise, posjedovala vlastitu kuću, vozila dobar automobil, upravljala investicijama, kupovala nekretnine… Bio je to američki san, sakupljanje i potrošnja. Novac, uspjeh i biti ono što su drugi od mene očekivali, bili su moji bogovi. – ispričala je poznata obraćenica, bivša New Age svećenica iz Kalifornije,  Moira Noonan i autorica knjige NE ezoteriji za Glas koncila

– Kad mi se dogodila prometna nesreća u kojoj sam bila ozbiljno ozlijeđena da dvije godine gotovo nisam funkcionirala, a nade za oporavak nije bilo, na poziv moje sestre započelo je liječenje u klinici u skladu sa sustavom takozvane »Nove misli«. Između ostalog sustav je odbacivao svaku pomisao da u patnji, tjelesnoj boli ili bolesti može biti kreposti ili neke vrijednosti. Sva moja prijašnja vjerovanja, stajališta prema tijelu i životu općenito prema Bogu i prema liječenju bila su izbrisana. Kako se moje zdravstveno stanje popravilo, prestala sam uzimati lijekove. Imala sam neka izvantjelesna iskustva te su me vjerovanja i filozofija klinike počeli duboko zanimati. Sve dublje sam ulazila u krivi smjer i došla dotle da sam se redovito morala hipnotizirati kako bih živjela bez boli. Zato sada upozoravam ljude da paze gdje će završiti njihovo tijelo, jer se na krivom mjestu i u krivim rukama otvaramo utjecajima koji su u osnovi demonski.

Po savjetu klinike počela sam tražiti duhovno, ali opet na krivim mjestima. Pristupila sam tzv. ‘crkvi ujedinjenja’ u kojoj sam postala svećenica. No, putujući jednoga dana u Pariz s majkom sam u bazilici Presvetog Srca Isusova otišla na misu. Kako sam bila trudna s kćerkom Malijom, osjetila sam potrebu pred Gospinim kipom zapaliti svijeću za svoje nerođeno dijete, i rekla sam tada spontano Gospi: ‘Blažena Majko, evo ti ovo moje dijete, tebi ga darujem.’ Ostalo mi je to od časnih sestra Srca Isusova koje su me odgajale. Sada znam da je to bio odlučujući trenutak za moju kćer koja je ostala vjerna katolikinja i koja se na poseban način molila i vjerujem izmolila moje obraćenje. Iako su mi moji slali knjige s duhovnim sadržajem o borbi protiv zavodljivosti okultizma, ja sam išla sve dublje i dublje u drugom smjeru. Kada mi je kći, koja je tada imala tek četiri i pol godina, rekla da ne želi ići u crkve New agea, poštivala sam njezinu želju, ali ja sam ostala i dalje ustrajna u svojoj odluci. Iako sam osjećala da trebam ići u Katolički Crkvu, jer tamo pripadam, nastavila sam i dalje živjeti u svijetu New agea, koji je doslovno ispirao moj mozak. Baveći se okultizmom, vidjela sam puno toga što nisam željela vidjeti, u glavi sam gledala filmove ljudskih života, njihovih prošlih iskustava… To me toliko uznemirivalo da sam imala noćne more, bila sam iscrpljena, nisam mogla spavati.

God. 1991. odlučila sam otići u Međugorje. Željela sam to jer sam u poznatom njuejdžovskom časopisu pročitala svjedočenje jedne osobe u pokretu koja je opisala svoj boravak u Međugorju i svjedočila o Gospinoj prisutnosti u tom kraju. Kada sam nakon nekoliko godina došla u Međugorje, čekajući dva sata na vrućini (jer je bio kolovoz) u redu za ispovijed na koju sam zadnji puta išla kada sam imala 15 godina, došla sam k o. Filipu Paviću koji mi je poslije pomogao kroz ispovijed, molitvu, egzorcizam da postanem novo biće. Ma, taj osjećaj, ta sloboda, ljubav koju sam doživjela, osjetila na svojoj koži u srcu, osjećaj da sam ljubljeno dijete Božje, da mi je sve oprošteno, da mi je Gospa majka koja je blizu, da mogu živjeti slobodno, radosno,… teško je opisati.

U meni je silna želja da to svjedočim drugima, da im pomognem da se vrate s krivih putova, da svjedočim kako mir može dati samo Isus, da su jedino vrijedni darovi Duha Svetoga… Pozvali su me u radijsku emisiju da svjedočim, a kako je jedan izdavač iz Kalifornije to slušao, ponudio mi je da napišem knjigu. Nikada prije o tome nisam razmišljala. No, spoznaja kako bih knjigom mogla pomoći mnogim ljudima koji su u sličnim situacijama, bila je dovoljan razlog da je napišem. Zovem je knjigom nade, a njezina je glavna poruka da je s Bogom sve moguće. Mnogim prijateljima koju su bili u pokretu New age pomogla sam da potraže pomoć u Crkvi, te vjerujem da će svi koji su se našli u raznim okultnim praksama upravo u mojoj knjizi, koju sam podijelila u pet poglavlja, uvidjeti u kojim su opasnostima, i pomoći da iziđu iz svijeta tame i zablude.

Mladima je područje okultnoga privlačno. Naizgled bezazleno, ono je vrlo opasno, i stoga im uvijek naglašavam da se drže podalje od svega toga, da se ne igraju, da paze kamo idu, da provjeravaju duhove, da se drže Katoličke Crkve, jer samo smo u zajednici svetih zaštićeni. Živeći sakramentalnim životom, ništa nam se ne može dogoditi, dok smo otvaranjem drugim duhovima u velikoj opasnosti. Poručujem mladima da mole, da traže od Boga znakove, jer on nam ih daje svakodnevno, samo ih mi trebamo iščitavati. Meni je toliko puta znakovima pomogao što da radim. Kada sam se obratila, u početku se nisam snalazila u Crkvi, nisam znala kako dalje, bila je to svakodnevna borba u meni. U početku sam se prisiljavala na molitvu, na odricanje. Bilo se teško odreći brojnih predmeta u kući kojima sam se služila u okultnim praksama, jer platila sam ih tisuće i tisuće dolara (zbirka NLO-a, najveća u državi, videofilmovi i dr.), ali Bog mi je davao milosti, stavljao na put ljude koji su mi pomogli, Gospa me vodila sve bliže svome Sinu, i njoj se na poseban način utječem. Zato vjeroučitelje, pogotovo one koji vode skupine krizmanika, potičem da svjedoče svojim učenicima o svecima, toliko se čuda dogodilo po zagovoru sv. Franje, sv. Terezije Avilske, Padra Pija, u Gospinim svetištima: Lurdu, Fatimi i drugima. Svijet danas više nego ikada treba žive svjedoke vjere. – ispričala je te priliko posjeta Hrvatskoj o našoj zemlji rekla sljedeće:

-Hrvatsku sam doživjela kao utvrdu nasljeđa vjere i mudrosti koju nam se nudi usred Europe. Snaga je vjere još uvijek vrlo jaka, a vrednote nije izjela kultura smrti. Ta snaga i te vrednote zadržat će ujedinjenu frontu vjere pred napadom kulture koja sve više i više postaje protukršćanskom. Vrlo sam zahvalna i počašćena što sam mogla doći u Hrvatsku i zaista cijenim to što su ljudi otvoreni za učenje o tom pokretu koji utječe na obitelj, Crkvu i kulturu. Nadam se da će moja misija ovdje pomoći da te poplave ne uđe u Crkvu i kulturu, i da će zaštititi mlade od lutanja.’

Autor: VjeraUtorak, 28. studeni 2017. u 11:26 
 

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Kultura i vjera

ZAOKRET! Macronov ministar koji je izbacio rodnu ideologiju iz škola, izbacuje i mobilne telefone

Objavljeno

- datum

 MARINE LePEN JE NAZVALA TO IDEOLOŠKOM POBJEDOM U OBRAZOVANJU Ministar obrazovanja Francuske Jean-Michel Blanquer, najavio je zabranu korištenje mobilnih telefona u svim školama već od 2018. godine.

“Ubrzano radimo na ovom problemu, te načinu kako zabraniti korištenje telefona”, izjavio je Jean-Michel Blanquer. Ministar je također pokrenuo pitanje nošenje uniformi u školama, te najavio da će to biti moguće ali uz odobrenje svake škole.

Često se u narodu kaže: “daj osobi vlast, pa ćeš vidjeti njeno pravo lice”. U većini slučajeva stvari krenu naopako. Dobar postane loš, a oni koji su vjerovali u slatke riječi budu razočarani – donosi portal Logicno.com.

Ipak u slučaju ministara Jean-Michel Blanquera izuzetak je potvrdio pravilo. Radi se o ministru koji čini vrlo dobre poteze. Ministar je jasan u svojim stavovima koji se sve više dopadaju svim građanima Republike Francuske. Po njemu škola služi za naučiti čitati, pisati, računati i respektirati druge, a ne za širenje ideologija koje stvaraju sukobe u društvu.

Ovome je i Marine Le Pen da potporu nazivajući ovo “ideološkom pobjedom” na području nacionalnog obrazovanja. “Govor g. Blanquera […] za nas je ideološka pobjeda, ali sada i politička pobjeda”, rekla je Marine Le Pen tijekom konferencije za novinare u sjedištu svoje stranke.

“Dijete koje je naučilo respektirati druge, respektirat će svakoga”, izjavio je Jean-Michel Blanquer.

“U obrazovanje djece treba uključiti roditelje koji će zajedno sa školom, usaditi djeci prave vrijednosti koje su izgubljene”, nastavlja Blanquer.

Jean-Michel Blanquer ne želi dozvoliti pristup udrugama koje šire ideologije u školske klupe, jer iskustvo iz vremena Hollandove vlada pokazuje da je pokušaj odvajanja roditelje od obrazovanja djece bila velika greška, koju ministar želi ispraviti.

Redakcija portala croative.net mu želi puno sreće.

izvori: Logicno | france.rt.com | Croative.net

Komentari

Pročitajte cijeli članak
Najave

Facebook

Popularno

Copyright © 2017 Croative.net.