Connect with us

Kultura i vjera

IMBECILNA ZAPADNA PARADIGMA: Reklama za abortus

Objavljeno

- datum

Na gornjoj slici je djevojka s inicijalima R.J. P. trudna 3 mjeseca s trbuhom i težinom ploda od 10 funti i nakon abortusa s idealnim prikazom vitkosti. 10 funti je skinula. 

U tekstu iznad piše: Prije i poslije abortusa. Hej curo R.J.P., svakako se poslije osjećam lakša. Pogledaj ovo seksi tijelo! Bez zezanja.

MARKETINŠKA PROPAGANDA ABORTUSA KAO METODE MRŠAVLJENJA!!!???

OVO JE MOGUĆE SAMO U SVIJETU U KOJEM JE NEPRIKOSNOVENO TRŽIŠTE I MARKETING ZA KOJEG NE POSTOJI NI BOG NI SVETINJA NI GRIJEH.

Bloger je stavio ovu reklamnu sliku koju je negdje vidio kao poticaj čitateljima svog bloga na komentare.

Sadržaj komentara je duh i znak našeg vremena. Znak je grozote bezbožnog društva u kojem živimo. Znak grozote vremena u kojem se vrijednost začetog ljudskog života gleda kao težina koja se može lako  odstraniti da bi se žensko stvorenje stvoreno za rađanje, život i majčinstvo povratilo potrošnji kao modna lutka modernog potrošačkog društva u kojem je vitkost nametnuta kao jedini kriterij privlačnosti. Vitkost je pretpostavljena čudu života božanskog stvaranja. S plodom kao začetim životom postupa se kao izmetom za kojim se pušta u voda u zahodu!

To je društvo iz kojega mi primamo poticaje zlog duha po kojemu se ravnamo. Primamo sotonističku subkulturu, kulturu smrti. To je stil života koji nam se službeno  nameće kroz amoralne zakone, nevladine sotonističke udruge, modu, postmodernu kulturu, bezvrijednu književnost, filmove, serije, marketinški program, svakodnevno.

To je kužni zrak koji udišemo svakodnevno u kući, na ulici, u medijima, u institucijama i obrazovnim ustanovama. Zar nije prije koju godinu na vanjski poticaj nevladinih udruga legalno data u uporabu mladim djevojkama pilula za dan poslije. To je abortivna pilula čije posljedice su katastrofalne po zdravlje i srozavaju seksualni moral mladeži na bezosjećajnost i promiskuitet.

Ukida se odnos prema životu kao čudu i vrijednosti koja nadilazi sve druge, kao jedinoj vrijednosti koja ima smisla. Bez ljubavi za život idemo pouzdano prema ništavilu i smrti. Našu tradicionalnu narodn životnu mudrost, kulturu života, koja je održavala narod kroz tisućljeće i koja je kao zlatni novac koji ne trpi inflacije koji mi mijenjamo za papirni kojemu se vrijednost svakim danom snižava na tečajnoj listi i koji upravo iskazuje besmislenost zamjene zlata za papirni izmet.

No pređimo na komentare koji su više nego zanimljivi:

Novi sotonistički Svjetski Poredak vidi svjetsko stanovništvo kao najveću prepreku. Oni bi rado bili sami na svijetu. Kako se pitanje uništenja svjetskog stanovništva odnosi  na sve zemlje svijeta tako i na SAD koje su u vrijeme šezdesetih godina prošlog stoljeća imale 40 milijuna prirasta godišnje a sada planirano gube stanovništvo poticanjem na abortuse, kontracepciju, neproduktivne perverzne istospolne brakove, uništenje obitelji + GMO itd. što širenjem svoje „demokracije“ milom ili silom prenose na cijeli svijet.

/Uvod napisala i tekst s engl. prevela prof. Kornelija Pejčinović/

No pređimo na komentare koji su više nego zanimljivi:

Hollow Man……. Ludo. Ali meni izgleda da ona zna da je počinila ubojstvo. Kao da zna da je počinila ubojstvo i da je dijete  u njoj bilo živo dok ga nije ubila.

Not qite sober……  Znala je i nije ju briga. Djete bi omelo njezin način života. Ta su djeca hrana za Moloha i kanaanite koju prinose već 3000 godina. Prije je to bilo zabranjeno u SAD-u. Ali nas Bog voli jer smo posebna nacija. Vidjet ćemo kako će se sve sa SAD-om završiti.

MminLamesa……. y

Capt. Curly…. Odvratno! Živimo u kulturi smrti.

Southern Sage……. Idući vlak za pakao ide za 5 minuta i to jednosmjerno.

Ragman……. U Oregonu je upravo prošao zakon koji omogućava svim ženama besplatan abortus. Guvernerica se potpisujući smijala kao idiot-demon. Naše društvo mogu opisati kao bolesno. Mi ne štitimo i ne poštivamo najnevinije i najranjivije članove ljudskog društva. Ovo znači kraj. Riječi sotonizam i zlo najbolje opisuju događaj.

Anonymus ….. Izvrsno!

Glupa p………Kad ostariš i kad se osušiš misliš da će se mačke bolje brinuti o tebi nego bi brinula tvoja djeca koje više nema. Ovo je mrak. Možda je i bolje da ovakva bezdušna kučka nema djece. Neka se sterilizira prije nego počne musti naš sustav skrbi za malu kopilad.

Maggie…….. Mislim da je uništenju naše kulture pomoglo i doprinjeo Roe v. Wade /valjda se radi o zakonu/ koji je omogućio masakr nerođene djece. Ali kako vidite mnoge žene i ne razmišljaju o izboru. Ova kučka je proizvod naše kulture.

JIMSKI …..   Da sam je susreo ja bih joj dao 100 dolara i zahvalio joj se. Prošli smo jeftino.

KaD ……  Ne razumijem zašto je tako teško uvesti kontrolu rađanja!

Scott …….. Vjerojatno je zatrudnila s nekim majmunom koji ju je ostavio i ovo izgleda najbolje.

Wip …. Ne može tako biti. To nije istina.

Rhs jr ……… Mene je opomenuo Bog u svezi s abortusom moje žene. To je bilo u snu. Izgledalo je da sam u avionu koji će se srušiti i rekao mi je u čemu sam pogriješio. Kad sam 1978 bio na krovu i padao zadržao me je na polovini krova. 1985 je moja žena htjela abortus jer je tvrdila da si ne možemo priuštiti drugo dijete. Par mjeseci kasnije čuo sam je kako u kupaoni vrišti i našao je u krvi na zahodu kako plače. Nastojao sam je utješiti da je to samo klupko tkiva. „Ti ništa ne razumiješ“ rekla mi je. 1990 se razvela od mene. Ostao sam sam. Bio sam savjetnik grupi kandidata koji su se natjecali na izborima i proveli smo ispitivanje. Veći broje ljudi je bio za /abortus/. Iduće noći posjetio me je čovjek u rimskom oklopu visok preko 2 metra. Probudio me je oko 2 ujutro i rekao mi: „JA SAM MIHAEL I UPRAVO DOLAZIM OD PRIJESTOLJA BOŽJEG DA TI KAŽEM: TI SE HVALIŠ DA NIKADA NISI UBIO ČOVJEKA ALI SI UBIO SVOJU KČER“. Uz njega je bila djevojčica s desne strane i rekla mi je: „Volim te tata“ i obadvoje su nestali. Pao sam s kreveta i plako dugo. To je trenutno iz temelja promijenilo moj život i pamet. Sad sve dobro razumijem.

Stucky………Hej, jel ti to Bog govorio? Anđeli su 50 stopa visoki. Tako je u Bibliji. Ja mislim da si ti vidio Golijata. Ostatak tvog komentara je pisanje retardiranog kretena.

Rhs jr………. Hvala ti Stucky na odgovoru. Razočaran sam iako to zvuči djetinjasto.  Zasigurno je netko od Boga sa mnom razgovarao. Bog mi je uputio nekoliko važnih riječi i zato sam mu zahvalan. Bilo bi mi drago da mi češće govori. Kasnije sam pročitao da je sv. Mihael visok 6 stopa i 6 incha. Pojava je rekla da se zove Mihael. Mislim da Golijat drukčije izgleda. Za neke anđele je pisalo da su puno veći. Ti misliš da sam ja retardiran. Molim te promisli dobro.

Yojimbo…….. upućuje Stucky-u … Moraš se ispričati. Mi smo običavali poštivaty

To nije mišljenje. To je budalaština.

Rhs jr………. Nadam se da to ne kažeš za sv. Mihaela i za mene da smo glupi. Mi smo samo glasnici. Ja sam spreman za detektor da dokažem da nisam lud i da 

Yojimbo……….Tko smije za ono što se dogodilo Rhs jr tvrditi da je samo san ili delirij. Zar nije rekao da je odmah nakon viđenja pao iz kreveta? Ako netko čita Bibliju tko si ti da ga omalovažavaš, da prezireš nečije vjersko i nadnaravno iskustvo? Zar nisi čitao što je Rhs jr ranije pisao? Ništa ne upućuje na to da je lud ili sklon hiperbolama. Ja nisam suviše religiozan ali vjeruje u sve ono što je Rhs jr napisao.

Bila su 73 komentara ali sam izabrala nekoliko najkarakterističnijih. A onda providonosno nastupa Mary Christine.

Mary Christine:

Izgleda mi kao da nijedan od vas nije imao seks izvan braka? Ako jeste onda postoji velika mogućnost da je vaša partnerica abortirala a da to vi i ne znate. Vi ste toliko savršeni da nijedna žena ne mora brinuti  za vrijeme koje je bila s vama bez obzira o kakvoj se ženi radi. Vi ste zacijelo i strogi očevi vaših kćeri, ako ih imate, zar ne? Jeste li svoje sinove  podučili da se suzdrža od seksa prije braka? Ne mislim da jeste. Tako meni sve to izgleda nezrelo i glupo. Žena mora učiniti izbor s čijim će se posljedicama nositi do kraja života. Ne postoji način da možete izbaciti dijete iz maternice bez ikakvih posljedica, čak ako je to zakonski dopušteno. Naša tijela nisu za to stvorena. Ona – žena – će iskusiti postabortivne simptome i živčani šok, živčani nered koji neće moći prepoznati jer joj se nameće politička korektnost. Neki će problemi biti na fizičkom planu ali najveći će biti na mentalnom koji će zasigurno promijeniti njezin život. Ali neka joj bude, sama si je kriva, zar ne? Zaslužuje da umre za ono što je učinila. Tako mislite.

Ako se žena koja je abortirala ikada uda prisežem da će brak propasti. Pretpostavljam da joj otac nikad nije bio pri ruci ili joj je bio emocionalno dalek i nasilan ili oboje. Hajde! Bacajte kamenje! Zaslužila je! Naprijed ako se usudite!

Radim sa ženama kao što je ona na slici i od čijih mi se priča diže kosa na glavi:

https://herchoicetoheal.com/common-issues-post-abortive-people-experience/

Abortus bi morao biti van zakona, a neće biti. Zato ja radim na tome da sastavim slomljene žene, razbijene živote, propale brakove i to vi dobro znate, zar ne? Ja radim. Radim tako dobro da mi njihovi muževi pomažu u mojoj službi jer to mijenja tako nabolje njihov brak. I konačno svi ćemo jednoga dana stati pred Boga koji će nas upitati: Što ste vi činili s tim u vezi? Sad se možete vratiti vašem nogometu i ekonomskim problemima.

NAJČEŠĆE POSLJEDICE POSTABORTIVNOG ISKUSTVA:

/Tekst preveden s navedenog bloga Mary Christine/

Abortus je traumatsko iskustvo za sve koji u njemu sudjeluju. Trauma može imati mnogo lica ovisno o okolnostima koje su vezane uz abortus i vremena  nakon. Rijetko je da osoba postabortivno pati od svakog simptoma – PTSD. Neki od simptoma nisu ni uključeni u dolje navedene i video. Ponekad se trpe dva ili tri simptoma koji se mogu vezati uz abortus.  S više abortusa simptomi se pojačavaju.

PTSD simptomi:

SRĐBA – Srđba može biti sredstvo borbe protiv depresije. To se može osjetiti direktno ili indirektno ovisno o osobi.

ALKOHOL I DROGA – LIJEKOVI   Droga – lijekovi se često koriste za umirenje postabortivnih bolova i ublažavaju i udaljavaju sjećanje na abortus. Žalosno je  što preveliko korištenje ovoga dovodi do drugih problema, mentalnih i fizičkih.

PODSJEĆANJE NA ROĐENDAN  – na dan kad je djete bilo abortirano kao na rođendan. Na taj dan osobe se osjećaju strašno i djeluju kao van sebe. Mogu proći i godine da bi se povezalo to iskustvo s tim datumom.

TJESKOBA – ILI NAPADI PANIKE – Mnoge žene nakon abortusa osjećaju napetost i ne mogu se opustiti i smiriti. Druge imaju fizičke reakcije kao nesvjesticu, lupanje srca, probleme sa želucem, glavoboljom itd.

IZBJEGAVANJE DJECE I TRUDNICA – Žene koje su abortirale osjećaju se neugodno kada su oko njih djeca, trudne žene ili djeca koja su približne dobi kao njihova abortirana djeca. To se može iskazati kao izbjegavanje kupanja djece. Izbjegavanje vrtića i prodavaonica gdje se susreću djeca, zaobilaženje dječjih igrališta ili traženje isprika za događaje koji uključuju trudnice ili djecu.

DEPRESIJA – Svatko je ponekad tužan. Osjećaj žaljenja koji pogađa ženu koja je abortirala čini je beznadnom s osjećajem da ne može biti voljena. Te žene mogu bezrazložno nekontrolirano plakati ili se osjećati kao da su nešto izgubile. Događa se da ne mogu jesti ili spavati. Druge opet jedu previše i spavaju cijeli dan. Ono što ih je nekada veselilo počinju izbjegavati nakon abortusa.

PROBLEMI S PREHRANOM – Česti su slučajevi ili anorexia-e ili bulimije nakon abortusa. Jedne postaju premršave a druge predebele da bi izbjegle seksualnu poželjnost iz straha od ponovne trudnoće.

PONOVNI DOŽIVLJAJ ABORTUSA – Nije neobično da te žene u sjećanju preživljavaju ponovno iskustvo abortusa. Sjećanje može biti izazvano jednostavno zvukom koji podsjeća na postupke kod abortusa: zvuk usisača ili bušilice kod zubara. I godišnji ginekološki pregled može izazvati sjećanja. One koje su imale medicinski izveden abortus može im izazvati sjećanje ispiranje zahoda.  Godišnji ginekološki pregled, iskustva u svezi s djecom mogu biti bolna. Mogu imati neprekidno iste more.

STRAH da će im djeca koju će imati – umrijeti. Neke žive u strahu da će djeca koju su prije abortusa rodile umrijeti što često dovodi do toga da čuvaju i štite djecu do nezdrave razine.

STRAH od NEPLODNOSTI – Mnoge se boje da su abortirale jedino dijete koje žele imati. Druge misle da im je abortus ugrozio plodnost.

Osjećaj OMAMLJENOSTI – Da bi izbjegle mučne misli mnoge žene nakon abortusa rade sve na tome da onemoguće osjećaje. To znači raskidanje prijateljstava i obiteljskih veza posebno s onim osobama koje su dio njihovog abortivnog iskustva. Tako zatvorene emocionalno ne osjećaju ni žalost ni radost. Mnoge se okreću drogama i alkoholu da priguše sjećanja.

KRIVNJA – Majčino srce je genetski određeno da zaštiti dijete pod svaku cijenu. Abortus je kratki spoj u odnosu na ljudski instinkt koji vodi do osjećaja krivnje i kad se nešto loše dogodi osjećaju da su to i zaslužile izabravši abortus.

ZAMJENSKA TRUDNOĆA – Neke žene odmah nakon pokušavaju zanijeti da nadomjeste izgubljeno dijete. Mnoge to čine da dokažu da su još plodne.

SAMOKAŽNJAVANJE – Neke se mogu porezati u nadi da izazovu bol. Druge ostaju u vezama u kojima su zlostavljanje jer misle da zaslužuju zlostavljanje.

SAMOUBOSTVO – Neke se žene postoperativno osjećaju toliko tužne da im izgleda lakše umrijeti nego nastaviti živjeti.

NEMOGUĆNOST DA SE VEŽU SA DJECOM KOJU IMAJU I BUDUĆOM DJECOM – Za žene koje su imale djecu prije abortusa djeca mogu biti podsjećanje na dijete koje su abortirale. To može dovesti do osjećajnog udaljavanja ili čak napuštanja djece jer misle da su nesposobne za roditeljstvo.

Žena koja je abortirala a koje ima dva ili više od ovih simptoma vjerojatno se bori s PTSD postabortivnim simptomom. U tom slučaju proći kroz ovaj naš tečaj može pomoći dovesti ženu da otkrije Boga i njegovu iscjeliteljsku moć i mir.

Komentari

Oglasi
Komentari

Kultura i vjera

NOVO ČUDO U MEĐUGORJU! Svjedočanstva o ozdravljenjima ne prestaju…

Objavljeno

- datum

Svjedočanstva o ozdravljenjima u Međugorju ne prestaju….

Prenosimo u cijelosti čudesno svjedočanstvo o ozdravljenju jedne cijele obitelji po suzama Uskrslog kipa i Međugorju te zagovoru Gospe Međugorske.

Hvaljen Isus i Marija!

Želim posvjedočiti ozdravljenje od glaukoma po Suzama Raspetog i Uskrslog Isusa  po zagovoru blažene Djevice Marije.

Od svoje 24. godine bolujem od glaukoma kojeg je isto imala i moja sestra blizanka. Imamo nalaze i sve je transparentno. Pretprošle godine otišla sam u Međugorje zamoliti nam našu dragu Gospu za ozdravljenje svoga supruga te joj predala svoj život i cijelu svoju obitelj.

Čula sam za svete Suze koje sam namijenila za supruga. Dok sam stajala uz Raspetog Isusa sjetila sam se svog glaukoma te ga zamolila da, ako mu je po volji da i meni pomogne oko glaukoma iako mi moj glaukom nije bio najveća briga koliko briga za zdravlje moga supruga.

Obratila sam se ujedno i Gospi te rekla da ako je po volji Gospodinovoj može i meni otkloniti glaukom, a ukoliko se to ne i dogodi, zahvalno prihvaćam plan da glaukom “nosim” dok sam živa. Svejedno sam zahvalila, prvenstveno što su mi omogućili da stignemo u Međugorje.

Moj suprug je ozdravio, moj glaukom nakon 3 mjeseca kontrole je i dalje bio prisutan. Prihvatila sam volju Božju te u srcu duboko zahvalila jer opet moja molba za ozdravljenje mog supruga se prihvatila i to mi je ono najvažnije bilo. Pola godine kasnije opet idem na kontrolu glaukoma i nisam kapala oči 3 mjeseca nekim glupim spletom okolnosti i bojala sam se uopće priči doktorici na Rebru u Zagrebu, jer će mi očni tlak biti u najmanju ruku 32 te će biti panike.

Svi nalazi očiju tog dana su bili odlični, a očni tlak mi je izmjerila 14 što je normalno te konstatirala da je pogodila kapi za oči, neznajući pri tome da oči nisam kapala 3 mjeseca. Kao munjom pogođena, istoga časa sve mi jasno! Moja molba na svetom Nebu je prihvaćena! Slava i Hvala Gospi, Isusu, Duhu Svetom i Vječnom Ocu te svetom Josipu i svim svecima i anđelima na zagovoru.

Moja sestra je isto bila u Međugorju i sada 3 mjeseca nakon mene i njoj je dijagnosticirano da ga više nema! Slava Presvetom Trojstvu, Gospi i cijelom svetom Nebu. Izliječen je moj suprug a mi od glaukoma. No, trebam napomenuti da i puno drugih milosti smo dobili kao npr. izlječenje od tumora dojke. Osjećamo neopisivu zahvalnost prema milostima i mogu samo poručiti, treba imati samo pravu vjeru, nastojati se držati Božjih zapovijedi osobito ljubiti bližnjega svoga, redovite ispovijedi, čitati Bibliju (koliko se stigne, redak po redak ako treba) i dolaziti na sv. Euharistiju.

Naš život je stresan  kao i većini građana, no pored svega daj svoj maksimum i toliko pa i više će ti se vratiti. Ako se za djevojku ili dečka ili prijatelja/icu srcem nađe vremena, nađi srcem toliko vremena i za našu Gospu i našeg Gospodina!

Uz Hvalu i Slavu Gospi i Presvetom Trojstvu i cijelom svetom Nebu

Vjerna prijateljica iz Zagreba za medjugorje-info.com

Izvor: dnevno.hr

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Kultura i vjera

Šokantno: Europski sud zabranjuje krštenje beba!

Objavljeno

- datum

Europski sud zabranjuje krštenje beba, piše ilgiomale.it. Prema odluci tog suda, od ožujka 2016. godine krštenje djece će biti u suprotnosti s europskim zakonima i smatrat će se kaznenim djelom. (više…)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Kultura i vjera

Sotonistica pokušala ukrasti posvećenu hostiju, ali onda se dogodilo nešto nevjerojatno

Objavljeno

- datum

Trčala je sve dok nije stigla do zidova groblja. A onda je hostija postala…U 15. stoljeću u seocu Ettiswil u Švicarskoj dogodio se čudesan događaj i to nakon što je jedna žena počinila užasan zločin.

Naime, pripadnica sotonske sekte, Ann Vögtli, ukrala je posvećenu hostiju iz obližnje župne crkve.

Halloween – mnoge ga sotonske skupine smatraju svojim „blagdanom” i tada održavaju „crne mise”

Iako u dokumentima nije zabilježen točan razlog toga njezinog nečasnog čina, sa sigurnošću možemo pretpostaviti da je posvećenu hostiju ukrala kako bi ju pripadnici njezine sotonističke zajednice obeščastili. To sotonisti često čine tijekom takozvanih „crnih misa”, u kojima se prisutni bizarnim ritualima izruguju katoličkoj misi. A jedan od najpopularnijih danâ u godini za te „crne mise” je noć uoči Svih svetih, 31. listopada, (eng. Halloween) koji mnoge sotonističke skupine smatraju svojim „blagdanom”.

„Čim sam zakoračila kroz vrata groblja, hostija je postala tako teška…”

 

Nakon što je izašla iz župne crkve, Vögtli je trčala sve dok nije stigla do zidova groblja. Tada je, čim je pokušala proći kroz vrata, hostija postala tako teška da ju više nije mogla držati u rukama. Kasnije je Vögtli priznala: „Kad sam provukla ruku kroz uska željezna vrata, dočepala sam se velike hostije. Ali čim sam zakoračila kroz vrata groblja, hostija je postala tako teška da svetu hostiju više nisam mogla držati u rukama. Budući da se nisam mogla pomaknuti naprijed niti se vratiti natrag, bacila sam hostiju blizu ograde u koprive.”

Bog i takvo zlo može okrenuti u dobro

Kasnije ju je u koprivama pronašla jedna mlada žena, ali hostija se je bila pretvorila u nešto nalik cvijetu. Ova je žena to opisala ovako: „Ukradena je hostija bila podijeljena u sedam dijelova. Šest je dijelova tvorilo cvijet koji je bio nalik ruži a okruživalo ga je snažno svjetlo.” Žena je o tome obavijestila župnika. Kad je župnik stigao do toga mjesta, uspio je s tla podići šest dijelova, dok sedmi nije mogao ni pomaknuti. Shvatio je to kao znak da na tom mjestu treba sagraditi kapelu.

Nakon što je kapela bila izgrađena, u nju je brižno položena relikvija s čudesnom hostijom. Oni koji su štovali relikviju svjedočili su brojnim čudima.

Ovaj nas događaj snažno podsjeća na Božju moć i njegovu sposobnost da veliko zlo okrene u veliko dobro.

Izvor: Medjugorje info

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno