Connect with us

Magazin

DIRLJIVA PRIČA IZ KINE: NAŠLI SU ŽENU ZAKOPANU U ZEMLJI, A ONO ŠTO SU PRONAŠLI NIKOGA NIJE OSTAVILO RAVNODUŠNIM!

Objavljeno

- datum

Često možemo čuti o nevjerojatnim stvarima koje se događaju širom svijeta, posebno kada su u pitanju ljudi koji se nađu u smrtonosnim situacijama.

Naime, jedna grupa spasioca u Kini nakon razornog potresa u zemlji je pronašla mrtvu ženu. Iako su znali da se radi o osobi koja je mrtva već duže vrijeme, prizor koji su vidjeli posebno ih je zainteresirao.

Nakon što su detaljnije očistili zemlju, primijetili su da se ispod žene nalazi platnena vrećica u kojoj se nalazio mali dječak! Da stvari budu još zanimljivije, u vrećici su pronašli i mobitel na kojem se jasno vidjela poruka: „U slučaju da preživiš, znaj da ću te uvijek voljeti“.

Bez obzira na smrtonosni potres, ova majka je dala sve od sebe da bi zaštitila svoje dijete. Nažalost, nekada ni majčina ljubav nije dovoljna da se pobjedi ono najgore.

Izvor: novi.ba

Komentari

Komentari

Magazin

URNEBESNO NA INTERNETU DANAS: Srbija se smije premijerki “Ana – četiri pištolja”

Objavljeno

- datum

PLJiŽ je satirična emisija Draže Petrovića, Mićka Ljubičića i Voje Žanetića na N1 televiziji u kojoj analiziraju događaje koji su obilježili protekli tjedan.

Ovog petka, među drugim temama, komentirali su i izjavu srbijanske premijerke Ane Brnabić  “vojska je jedna od opcija na stolu” u rješavanju napetosti Srbije i Kosova.

Premijerka Brnabić je u povodu najave formiranja kosovske vojske kazala da  se nada da Srbija neće morati upotrijebiti svoju vojsku, ali da je trenutačno to jedna od opcija.

“Nadam se da nikada nećemo morati upotrijebiti svoju vojsku, ali je i to u ovom trenutku jedna i to je jedan od opcija na stolu jer ne možemo gledati novo etničko čišćenje i nove oluje iako premijer Albanije Edi Rama na njih poziva”, rekla je Ana Brnabić novinarima u Vladi Srbije.

Nakon što su tu izjavu prenijele vodeće svjetske agencije Reuters i Associted Press, izjavu je povukla kazavši da je iznenađena kako je prenijeta njena izjava jer je “govorila o knjigama i obrazovanju, a ne o vojsci i puškama”.

Njene izjave u emisiji PLJiŽ komentirali su vrlo popularni trojac Petrović, Ljubičić i Žanetić.

Draža Petrović je novinar, glavni urednik dnevnog lista Danas. Vojislav Zanetić  je scenarist, autor tekstova  ” Istočno od Reicha “, ” Brat i mir “, ” Tu je sunce daleko “, ” Svijet ili ništa “, ” Zbogom koncert “

Dragoljub Mićko Ljubičić  je glumac, humorist i komičar, široj javnosti poznat po ulozi Josipa Broza u filmu “Tito drugi put među Srbima” Cijeli video pogledajte na maxportal.hr-u.

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Magazin

(VIDEO) OTKRIO ŠTO SE KRIJE ISPOD DEBELOG LEDA NA ANTARKTIKU: Kamera je sve snimila, OVO JE ZASTRAŠUJUĆE 

Objavljeno

- datum

Youtube korisnik poznat pod imenom MrMBB333, ali i brojnim teorijama zavjere, na svom kanalu objavio je video u kojem objašnjava šta je sve ugledao na Antarktiku pomoću Google maps.

GOOGLE SNIMIO NESVAKIDAŠNIJI PRIZOR: Svi su mislili da je to grupa ljudi, A ONDA SU POGLEDALI MALO BOLJE! (FOTO)

Kada je preko Google Earth-a sve zumirao, ugledao je nešto neobično ispod glečera.

Naime, vidio je čudne oblike nalik na cijevi koje su se protezale kilometrima, a mnogi su prokomentirali kako je to dokaz da se ispod leda krije vanzemaljski život.

Sigurno je ovo razlog zašto elite paniče jer se led topi, otkrila bi se istina! – rekao je jedan korisnik.

Međutim, drugi korisnik je napisao kako su vjetar i snijeg navjerovatnije formirali šare koje mogu vidjeti, što je sasvim prirodno.

Pogledajte i sami:

Izvor: Novi.ba

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Magazin

Autistični dječak je izašao na pozornicu, a publika i sudci su ostali bez teksta i u suzama

Objavljeno

- datum

Trenutno postoji veliki broj muzičkih takmičenja na televiziji. Zahvaljujući njima, poznati producenti mogu pronaći skrivene talente koje ne bi pronašli na drugi način.

Najljepše je na njima vidjeti djecu kako pokazuju svoje umijeće pjevanja, a jedan od njih je Calum Courtney (10) koji ima blagi oblik autizma.

Iako stvari za njega nisu uvijek lagane, on nikada ne odustaje od svojih planova. Uprkos svom zdravstvenom stanju, on odbija odustati od stvari koje voli u životu. Od jako malih nogu je počeo pjevati, a nedavno se prijavio na “Britain’s Got Talent” show, kako bi svima pokazao šta zna. – donosi virealno.net.

Pogledajte njegov nastup u ovom videu i obratite pažnju na reakciju publike i sudaca:

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno