Connect with us

Društvo

Depopulacija i demografski suicid Europe: u Hrvatskoj gotovo najkritičnije u svijetu

Objavljeno

- datum

Zašto političari šute? Demokratska katastrofa u svojoj punoj snazi upravo se odvija pred našim očima!  Hrvatska ima najporaznije pokazatelje: u našoj zemlji prošle se godine rodilo 32 tisuće djece, što je čak 20% manje u odnosu na 2015. godinu! Deopulacija u Hrvatskoj iznosi golemih 50 tisuća osoba godišnje!

Istočna Europa (kao i ostala) izumire. Demografija je postala veliki problem i po europsku sigurnost. Sve manji broj ljudi može služiti vojni rok u vojskama i policijskim snagama europskih država. Prema podatcima UN-a, prošle godine u Istočnoj Europi živjelo je 292 milijuna ljudi, što je čak 18 milijuna manje u odnosu na početak 1990-ih.

>> POTPIŠITE PETICIJU PROTIV! A Upravo DANAS SE GLASUJE U EUROPSKOM PARLAMENTU: O ABORTUSU, RODU (nikada do sada), a vjerojatno i pedofiliji… 

Prema istraživanjima brojnih uglednih institucija, uključno i UN-a, do 2050. godine Rumunjska će izgubiti čak 22% svog stanovništva, Moldavija 20%, Latvija 19%, Litva 17%, HRVATSKA 16%, isto koliko i Mađarska!

Rumunjska, Bugarska i Ukrajina bit će države s najvećim padom stanovništva. Broj stanovnika Poljske, do 2050.g.  smanjit će se sa sadašnjih 38 na 32 milijuna.

Financial Times taj je veliki problem u Istočnoj Europi nazvao „najvećim gubitkom stanovništva u suvremenoj povijesti“.

Mađarska je 1980.g. imala 10 709 000 stanovnika, a 2050.g. imat će manje od 8 milijuna, pričemu će svaki treći biti stariji od 65 godina. Pritom Mađarska ima i najmanji broj rođene djece na jednu žensku osobu – 1,5 djece. Ukoliko se isključi tamošnja romska populacija, taj broj još više pada i iznosi svega 0,8 djece po ženi, što je najniže u svijetu.

U Srednjoj Europi, u razdoblju od 1990.-2010.g. broj stanovništva starijeg od 65 godina porastao je za više od trećinu.

>> A Upravo DANAS SE GLASUJE U EUROPSKOM PARLAMENTU: O ABORTUSU, RODU (nikada do sada), a vjerojatno i pedofiliji… POTPIŠITE PETICIJU PROTIV!

Prema prognozama stručnjaka, u Bugarskoj će od 2015.-2050.g. biti zamjetan najveći pad broja stanovnika. Bugarska sada ima oko 7,5 milijuna stanovnika, a za 30 godina imat će svega 5,15 milijuna, što je manje za čak 27,9%. Ta zemlja spada u red onih čija će se brojnost stanovnika do 2050.g. smanjiti za više od 15%. Što je najgore, u tu grupu zemalja spadaju još i HRVATSKA, BiH, Mađarska, Latvija, Litva, Moldavija, Rumunjska, Srbija i Ukrajina.

Što se tiče Rumunjske, prema službenim podatcima, tamo se prošle godine rodilo 178 tisuća djece, za usporedbu s 1990.godinom, kada je rođeno čak 315 tisuća djece.

Na žalost, Hrvatska ima najporaznije pokazatelje. U našoj zemlji prošle se godine rodilo 32 tisuće djece, što je čak 20% manje u odnosu na 2015. godinu! Deopulacija u Hrvatskoj iznosi golemih 50 tisuća osoba godišnje, što bi, ukoliko bi se taj trend nastavio, premašilo i gore navedene katastrofalne procjene!

Što se događa s Europom i Japanom?

Neovisno o politici tolerancije i multikulturalnosti, tamošnja društva sve češće izražavaju bojazan glede islamizacije tog prostora.

Nedugo nakon što ga je papa Franjo u veljači ove godine  proglasio strasbourškim nadbiskupom, mons. Luc Ravel je izjavio slijedeće: „Danas muslimani dobro znaju kako je njihov fertilitet (u demografiji, broj živorođene djece u odnosu na broj žena u plodnom razdoblju, op. GN.) toliko visok da oni to mogu nazvati… Velikim Promjenom (stanovništva, op. GN.). Oni vrlo smireno govore o tome, kako će jednom sve ovo biti njihovo.“
Zanimljivo, ili preciznije rečeno tragično stanje je i u Japanu, gdje se zatvaraju škole zbog činjenice da se broj djece smanjio na manje od 10% od ukupnog broja stanovnika. Škole se pretvaraju u hospicije, u kojima se brinu o starim i nemoćnim ljudima. Čak 40% Japanaca starije je od 65 godina!

Suglasno istraživanju japanskog Nacionalnog instituta za stanovništvo i socijalnu sigurnost, do 2040.g. u najmanjim gradovima zemlje bit će vidljiv najoštriji pad broja stanovništva – za jednu trećinu, pa čak i jednu polovinu od sadašnjeg broja. Zbog smanjenja broja stanovnika mnoge regionalne administracije u Japanu više ne mogu raditi i zatvaraju se. Zanimljiv je podatak iz tih istraživanja i onaj koji govori o tome, da je u Japanu drastično smanjen i broj restorana: s 859 tisuća 1990. g. na 350 tisuća koliko ih ima danas. U Japanu će, prema pojedinim procjenama, za 15 godina biti prazno čak 20 milijuna domova.

Stručnjaci se bave pitanjem, očekuje li takva demografska katastrofa i Europu, za koju sve češće primjenjuju termin „novi Japan“?

Zanimljiv je odgovor stručnjaka koji smatraju kako Japan ovaj veliki problem nastoji riješiti vlastitim resursima, pričemu je masovna imigracija muslimana zabranjena. Europa, nasuprot, čini „demografski suicid“, sustavno istrebljujući vlastito stanovništvo, pričemu muslimansko stanovništvo ispunjava nastali vakuum.

Prema istraživanju talijanskog instituta Centro Machiavelli, ukoliko se nastavi sadašnja tendencija, do 2065.g. broj imigranata prvog i drugog vala nadvisit će 22 milijuna, što će iznositi više od 40% stanovništva Italije.

U Njemačkoj je stanje jednako dramatično: prema istraživanju, čak 36% djece mlađe od 5 godina rođeno je od roditelja – imigranata.

Međutim, bez imigranata broj stanovnika u Njemačkoj smanjit će se za 18%, a u Italiji za 16%.

Osim toga, u 13 od 28 država Europske unije prošle godine smrtnost je bila veća od broja rođenih.

Ali ako Njemačku i Italiju usporedimo sa stanjem u „novoj Europi“ – Poljskoj, Mađarskoj i Slovačkoj, ono ipak izgleda znatno bolje. Istok Europe upravo proživljava proces  „depopulacijske bombe“ – katastrofalni pad rađanja, kojeg brojni stručnjaci nazivaju najvažnijim pitanjem suvremenog doba.

Pritom stručnjaci postavljaju  ipitanje, zašto se onda Istočna Europa toliko opire prijamu imigranata? Odgovor je u biti jednostavan: strah od zamjene iskonskog stanovništva onim muslimanskim, kao i činjenice, da je znatan dio tih država, za razliku od Zapadne Europe, osjetio vlast muslimana iz doba Otomanskog carstva i ne želi ponavljanje povijesti.

Mađarski premijer Viktor Orban, govoreći o demografskom stanju u regiji, iznosi vlastito mišljenje tj. govori o „dva pogleda“ na taj europski problem: „Jednog se pridržavaju oni koji žele riješiti demografski problem Europe pomoću imigranata. Ali postoji i drugi pogled, kojeg zastupaju države Srednje Europe, među kojima i Mađarska. Mi smatramo kako sami moramo riješiti demografske probleme, oslanjajući se na vlastite resurse, na njihovu mobilizaciju i, treba priznati, pomoću duhovne obnove“.

Afrički problem Europe!

Afrika također ima snažan utjecaj na demografsko stanje u Europi. Prema pojedinim procjenama, za 30 godina broj tamošnjeg stanovništva bit će veći od jedne milijarde, što je dvostruko više od broja stanovnika EU. Problem je u tome da sve veći broj afrikanaca nastoji emigrirati upravo u EU. Prošle godine, njih više od 180 tisuća ušlo je u EU iz Libije, a to je samo početak. Trenutačno oko 3 milijuna afrikanaca čeka mogućnost za odlazak u EU. Radi se o velikim igrama brojeva u kojima najviše mogu stradati, gotovo pa isčeznuti, najmanji europski narodi.

Iz tog razloga i hrvatski poltičari bi se trebali zamisliti nad gore navedenim stavovima mađarskog premijera Viktora Orbana, koji se, za razliku od njih i hrvatskih društvenih elita i medija koji se bave potpuno trivijalnim temama poput „problema“ s postavljanjem ploča (umjesto da jednostavno puste da se svatko klanja kostima kojima želi, bez pukih zabrana koje samo doljevaju vatru na ionako polarizirano i izluđeno društvo, pojačavaju mržnju i produbljuju dubioze), bavi životno važnim pitanjima za svoj narod i svoju zemlju, pa čak i puno šire. Ali nedoraslost i izostanak istinske državničke politike, kao i nužnog instinkta samozaštite društva, pomiješano s neprijateljima zemlje kojima sukobi i podjele unutar Hrvatske itekako odgovaraju, još više dimenzioniraju ionako golemi demografski problem čijeg sustavnog plana rješavanja u Hrvatskoj još uvjek nema, u vrijeme dok nam zemlja i narod naočigled izumiru.

Zoran Meter

Komentari

Komentari

Društvo

Evo tko upada u prvih 11, a procurio je i sastav Gaučosa

Objavljeno

- datum

U adrenalinskoj noći hrvatskog nogometa protivnik je nacija za čije smo asove mnogi držali palce na svjetskim prvenstvima jer tko nije uživao u igri Maradone ili Messija, taj ovaj sport nije ni volio, ili ima vrlo specifičan ukus.

No, Hrvatska je došla po prestiž, slavu i što je daleko najvažnije – prolaz skupine. Utakmicu između Hrvatske i Argentine možete pratiti UŽIVO od 20.00 sati na portalu Sportskih novosti.

HRVATSKA – ARGENTINA

HRVATSKA: Subašić – Vrsaljko, Vida, Lovren, Strinić – Brozović, Rakitić, Modrić – Rebić, Perišić – Mandžukić

ARGENTINA: Caballero – Mercado, Otamendi, Tagliafico – Mascherano, Salvio, Enzo, Acuna – Meza, Messi, Aguero

17:10: Prema napisima argentinskih medija, izbornik Gaušosa Jorge Sampaoli odlučio se za tri izmjene protiv Hrvatske u odnosu na njihov okršaj protiv Islanda (1:1). Novi igrači su Gabriel Mercado u obrani, te Marco Acuna i Enzo Perez u vezi.

Očekuje se tako da će argentinska postava protiv Hrvatske biti: Caballero; Tagliafico, Otamendi, Mercado, Salvio; Acuna, Perez, Mascherano, Meza; Agüero, Messi.

15.00: Uoči utakmice oglasio se i Liverpool te Dejanu Lovrenu ‘večeras poželio sreću’. I mi Dejanu želimo isto…

12.50: Važna vijest uoči utakmice s Argentinom stiže iz tabora Vatrenih u Nižnji Novgorodu. Izbornik Zlatko Dalić odlučio je u posljednji trenuitak napraviti važnu izmjenu.

Kao što smo već pisali, iz sastava je u odnosu na utakmicu protiv Nigerije trebao ispasti Andrej Kramarić, a Rakitiću se u zadnjoj veznoj liniiji trebao priključiti Milan Badelj. Međutim, umjesto Badelja na to mjesto bi trebao uskočiti Marcelo Brozović, koji je vrlo dobro odigrao zadnjih pola sata protiv Nigerije.

Informacija je potvrđena, a sastav za Argentinu trebao bi izgledati ovako: Subašić – Vrsaljko, Vida, Lovren, Strinić – Brozović, Rakitić, Modrić – Rebić, Perišić – Mandžukić

———————————————————————

U adrenalinskoj noći hrvatskog nogometa protivnik je nacija za čije smo asove mnogi držali palce na svjetskim prvenstvima jer tko nije uživao u igri Maradone ili Messija, taj ovaj sport nije ni volio, ili ima vrlo specifičan ukus. No, Hrvatska je došla po prestiž, slavu i što je daleko najvažnije – prolaz skupine.

Nižni Novgorod je prijelomnica koja će Vatrene lansirati u osminu finala ili natjerati da im nokaut-faza kreće već od Islanda. A nikad Kockasti nisu “preplivali grupu” na velikom natjecanju ako to nije bilo zgotovljeno u dva kola, pokušaj vađenja u trećem redovito je završio debaklom. Koliko god tradicija u ovakvim prilikama ne mora značiti mnogo.

Argentina je najveća atrakcija Mundijala, njezine su utakmice rasprodane brže od koncerata irska rock-skupine U2, da je Hrvatska “tušira“, bila bi to bomba čija bi detonacija odjekivala danima. Međutim, Vatreni znaju kako se to radi, u zlatnoj niski “skalpiranih” svjetskih prvaka stoje Njemačka, Italija i Španjolska, jer li kucnuo čas da se pribroji i jedna južnoamerička reprezentacija? Točno 13. put na svjetskim ili europskim prvenstvima mladići u “kockicama“, počevši od 1996. staju sučelice nacionalnoj vrsti koja u vitrinama ima najvažniji FIFA-in pehar. U četiri navrata završavalo je pjesmom, dvaput protiv Njemačke, te Italije i prije dvije godine Španjolske 2:1 u Bordeauxu.

Hoće li Zlatko Dalić na izborničku listu za “muzej” na kojoj su Ćiro Blažević, Mirko Jozić, Slaven Bilić i Ante Čačić? Pritom Joziću japanski mat Azzurra u konačnici nije donio ništa.

U dva slučaja bilo je neodlučeno, s Francuzima i Talijanima, pola utakmica s najvećima zaključeno je pozitivno. Od šest poraza Brazil je zadao dva, te Njemačka, Engleska, Španjolska i upravo Argentina 1998. u skupini 1:0 po jedan. U četiri navrata presudio je jedan pogodak, u dva slučaja dva. Kad su Francuzi na tom Coupe du Mondeu dobili u polufinalu golovima Thurama tek su kročili prema svojoj tituli. U tom času je nisu imali…

Najslavnija vremena

Još od prosinačkog ždrijeba “igramo“ protiv Argentine i Messija, koji su se patili u kvalifikacijama, od muke se znojili s Islandom, ali dočepaju li se, što se očekuje, nokaut-faze, dionice će im rasti kao cijene ruskih hotela za SP. Uzdamo se u hrvatski igrački talent, u iskustvo igrača najvećih europskih klubova i nacionalni zanos koji u Rusiji počinje podsjećati na najslavnija vremena, i nimalo nije nagrižen Kalinićevim nedostatkom respekta prema izborniku i suigračima. Hrvatska je već rušila svjetske prvake, slala ih kući ili dovodila u škripac, ima na popisu žrtava i reprezentacije koje su bile najbolje “samo” u Europi, poput Danske i Nizozemske i nema se čega bojati odigra li kako mislimo da može.

TRI NAJVEĆE POBJEDE VATRENIH

SP 1998. FRANCUSKA

Hrvatska – Njemačka 3:0

Vatreni su u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Lyonu napravili najveći rezultat i revanširali se za poraz dvije godine ranije. Golovima Jarnija, Vlaovića i Šukera matirali su tada aktualnog prvaka Starog kontinenta, to je još uvijek trijumf broj 1 nad svjetskim prvacima.

EP 2008. AUSTRIJA/ŠVICARSKA

Hrvatska – Njemačka 2:1

U drugom kolu skupine na Euru u Njemačkoj Vatreni su matirali Elf 2:1 i tako osigurali prolaz. Odigrao je vrlo dobro, nadahnuto, vodili 2:0 pogocima Srne i Olića, suparnik je uspio tek smanjiti preko Podolskog. Na kraju su naši stali u četvrtfinalu, a Nijemci u finalu.

EP 2016. FRANCUSKA

Hrvatska – Španjolska 2:1

Iako je bila i pobjeda nad Italijom 2002. godine, ona nije donijela prolaz skupine, dok je pad Španjolske za Hrvatsku značio prvo mjesto s kojeg je išla dalje u osminu finala. Ne i sretno jer stigao je Portugal. Zabili su Nikola Kalinić i Ivan Perišić, a Subašić obranio kazneni udarac Sergiju Ramosu.

Izvor: Sportske novosti | hu-benedikt.hr

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

NACISTIČKA FREKVENCIJA NA 440 HZ: Kako su Goebbels i Rockefeller odvojili čovjeka od prirodne frekvencije

Objavljeno

- datum

Tesla je ustvrdio. Einstein se složio. Znanost je dokazala. Poznata je činjenica da je sve – uključujući naše vlastito tijelo – načinjeno od energije koja vibrira na različitim frekvencijama

Godine 1939. nacistički ministar propagande Joseph Goebbels odredio je 440 Hz kao standard za ugađanje tonova. To je učinjeno zato da bi ljudi mislili i osjećali na određeni način te kako bi bili zatočenici određenog stanja svijesti. Većina zapadne glazbe, uključujući popularnu new age glazbu, još uvijek je ugođena na neprirodnih 440 Hz.

‘Želite li proniknuti u tajne univerzuma pozabavite se energijom, frekvencijom i vibracijom.’ – Nikola Tesla

‘Ono što nazivamo materijom ustvari je energija, čija vibracija je snižena kako bi bila opaziva osjetilima. Materija ne postoji.’ – Albert Einstein

Tesla je ustvrdio. Einstein se složio. Znanost je dokazala. Poznata je činjenica da je sve – uključujući naše vlastito tijelo – načinjeno od energije koja vibrira na različitim frekvencijama. Vezano uz gornje tvrdnje, mogu li zvučne frekvencije utjecati na čovjeka? Naravno da mogu.

Način na koji frekvencije utječu na fizički svijet demonstriran je raznim eksperimentima, na polju znanosti pod nazivom kimatika i memorijske sposobnosti vode.

Kimatika pokazuje da kada se zvučne frekvencije gibaju kroz određeno sredstvo, kao što su voda, zrak ili pijesak, one izravno mijenjaju vibraciju materije. Slika pokazuje kako kukurzno brašno u vodenoj otopini reagira stvaranjem oblika pod utjecajem visokih vibracija.

Memorija vode također ilustrira kako naše namjere mogu mijenjati čak i materijalni svijet. Ovo je demonstrirao dr. Masaru Emoto, čija istraživanja ilustriraju kako jednostavne namjere artikulirane preko zvuka, emocija i misli mogu dramatično promijeniti oblik kristaliziranih čestica vode.

>> Fascinantno! Pogledajte (foto) kako molitva utječe na kristale vode!

Na slikama dolje vidi se razlika s kojom kristali vode reagiraju na agresivnu heavy metal glazbu i klasičnu glazbu.

PRIRODNA FREKVENCIJA UNIVERZUMA

Svi mi u sebi imamo određenu vibracijsku frekvenciju, da i ne spominjemo naše tijelo, čijih 70 posto tvori voda. Dakle, zasigurno možemo očekivati da glazbene frekvencije mogu mijenjati naše vibracijsko stanje. Neki bi ovo mogli nazvati ‘pseudoznanošću’, no gore spomenuti uzorci i znanstveni eksperimenti ne lažu. Svako izražavanje kroz zvuk, emociju ili misao sadrži specifičnu frekvenciju koja utječe na sve oko sebe.

Zanimljivo, odete li izvan grada, u prirodu, osjećate se kao preporođeni, a nijanse boja, pjev ptica, kreket žaba, žubor vode imaju smirujuć učinak na um. Ti zvukovi se sastoje od vibracijske frekvencije koja se mjeri Hertzima (Hz). Svi ti prirodni harmonici vibriraju na 432 Hz, što je i prirodna frekvencija univerzuma.

Mnoge religije koriste tonove na 432 Hz u svojim napjevima, a šamani u Amazoni tijekom iscjeljujućih ceremonija s ayahuascom. Čak je i tibetanska zvučna zdjela ugođena na 432 Hz, kao i mnogi drugi drevni instrumenti koji su podešeni na ovu prirodnu vibracijsku frekvenciju.

Zamislite sada da je cjelokupno stanovništvo Zemlje, i ne znajući, ‘ugođeno’ na drukčiju, neprirodnu frekvenciju od 440 Hz, kao što i jest. Ako vibriranje u skladu s univerzumom može ponuditi toliko pozitivnih stvari, bi li desinkronizacija od našeg izvora mogla imati jednako snažne negativne učinke?

GOEBBELSOV STANDARD VAŽI I DANAS

Bi, ali vratimo se na trenutak u vrijeme kada smo se otuđili od vibracije Zemlje, univerzuma i svega što nije umjetno. Godine 1939. nacistički ministar propagande Joseph Goebbels odredio je 440 Hz kao standard za ugađanje tonova.

To je učinjeno zato da bi ljudi mislili i osjećali na određeni način te kako bi bili zatočenici određenog stanja svijesti.

Začudo, 1950. američke vlasti su odredile ISO standard prema kojemu sva glazbena oprema, te glazba na TV-u i radiju mora biti emitirana na 440 Hz.

> (VIDEO) HORROR: Kontrola uma izmjenom glazbene frekvencije?!

Po nekim teorijama, Rockefellerova zaklada započela je taj rat protiv čovjekove svijesti nametanjem standarda ugađanja tonova na A=440 Hz. (U SAD-u takva frekvencija je predlagana još 1936. godine.)

Glazba na frekvenciji od 440 Hz kolidira s čovjekovim energetskim centrima tj. čakrama, od srca do podnožja kralježnice, a stimulirane su čakre iznad srca. Prema nekim teorijama, takva vibracija stimulira ego i funkcije lijeve polovice mozga, potiskujući emocije srca, intuiciju i kreativno nadahnuće.

Sadašnje ugađanje glazbe na 440 Hz nije u harmoniji ni na kojoj razini s kozmičkim kretanjem, ritmom ili prirodnom vibracijom. Mozart i Verdi bazirali su svoju glazbu na prirodnoj vibraciji, a ugađanje na 432 Hz je nazvano „Verdijevim ugađanjem”. Većina zapadne glazbe, uključujući popularnu new age glazbu, još uvijek je ugođena na neprirodnih 440 Hz.

Vladari iz sjene uspješno snižavaju vibracije ne samo mlade generacije nego i svih nas. Te destruktivne frekvencije usmjeruju misli prema iskrivljenosti, neskladu i nejedinstvu.

SKRIVENA MOĆ KOZMIČKIH FREKVENCIJA

‘Preko ove neprirodne, standardne frekvencije ugađanja tonova (440 Hz), lišene simetrije svetih vibracija, objavljen je rat podsvjesnom umu zapadnjaka.’ – L. C. Vincent

‘Ako želite saznati da li se carstvom dobro vlada, je li društvo moralno ili nije, odgovor će vam dati kvaliteta njegove glazbe.’ – Konfucije

Smatra se da je frekvencija od 432 Hz matematički sukladna obrascima univerzuma. Istraživanja pokazuju da 432 Hz vibrira u skladu s kozmičkim zlatnim omjerom (‘zlatnim rezom’), odnosno brojem pi, objedinjujući svojstva svjetla, vremena, prostora, materije, gravitacije i magnetizma s biologijom, kodom DNK i sviješću. Kada naši atomi i DNK počnu rezonirati u skladu sa spiralnim obrascem prirode povećava se naš osjećaj povezanosti s prirodom. Broj 432 također se odražava u omjerima Sunca, Zemlje i Mjeseca, kao i kod precesije ekvinocija, Sri Yantre, Velike piramide u Egiptu, Stonehengea i mnogih drugih svetih mjesta.

Također je zanimljivo da je frekvencija od 432 Hz usklađena s kromatskim spektrom, dok frekvencija od 440 Hz od njega odskače.

Digitalna umjetnica i kanalizatorica duhovnih poruka Maia Nartoomid kaže: ‘Moj mentor s unutarnjih razina ThothHorRa rekao mi je da je 432 Hz frekvencija unutar moždane jezgre, ne samo u ljudi već i kod svih živih bića koja nastanjuju Zemlju’.

Evo još nekoliko intrigantnih podataka u vezi frekvencije od 432 Hz: Ona je usklađena s astronomskim računanjem precesije ekvinocija: 432 x 60 = 25920.

Stradivarijeva violina, najprecizniji instrument ikada izrađen ljudskom rukom, ugođena je na 432 Hz.

Broj 432 nalazimo na bezbroj drevnih svetih mjesta, a broj kipova u Borobuduru, najvećem budističkom hramu na svijetu, ‘hramu bezbrojnih Buda’ iznosi 432.

Kada se napravi korekcija na 432 Hz druge note cijele oktave očituju mnoštvo drevnih svetih brojeva koji su zapanjujuće povezani s astronomijom, svetom geometrijom, točnom geografskom širinom i dužinom piramida i drugih svetih mjesta, zatim s Biblijom i ostalim misterioznim literarnim djelima, poput Bhagavad-gite.

Gore spomenuta umjetnica Maia Nartoomid ističe: ‘Većina drugih sisavaca i živih bića nisu toliko osjetljivi na mijenjanje njihovog prirodnog signala od 432Hz, budući da imaju snažniji utisak magnetskog polja u svojem mozgu (prema Thotovom uvidu u zapise akaše). Uostalom, delfini, slonovi i zrikavci ne hodaju uokolo cijeli dan sa slušalicama ipoda na ušima!’

Slušajte kako ptičice pjevaju i bit ćete pomlađeni čistom glazbom prirode. (nexus-svjetlost.com)

 

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Društvo

MAMIĆ U BUJICI: U Dinamo sam donio 3,5 milijardi kuna i progone me, iz Agrokora je nestalo 60 milijardi i nikom ništa

Objavljeno

- datum

“Oni koji napadaju Modrića – nisu Hrvatska, Hrvatska je bila u Kalinjingradu i uz našu reprezentaciju,” izjavio je u specijalnom izdanju Bujice iz Međugorja Zdravko Mamić.

Nisu uspjeli; Hrvatska je pobjedila, a ja sam na slobodi – nastavio je intervju za Z1 savjetnik Uprave GNK Dinamo i rekao da je pobjedu naše reprezentacije dočekao uz jedno jezero pokraj Gruda i da se u cijeloj Hercegovini navijalo žestoko, baš kao na stadionu u Kalinjingradu.

Oduševila ga je atmosfera na tribinama:

– Kao da smo igrali u Vukovaru ili Kninu!

DALIĆ SE NIJE ODNARODIO!

“Čestitam Daliću, imao je težak životni put, al’ nije se odnarodio,” kaže Mamić i nastavlja: “Zato se i zahvalio hrvatskim braniteljima, jer bez njihove žrtve danas ne bi bilo ni reprezentacije.”

Nacionalni dres je najveća svetinja, integracija oko šahovnice  ne jenjava, ali raste i pritisak da se to zatre – upozorava Mamić.

ŽELE KONTAMINIRATI MODRIĆA, DA SE LJUDI NE BI POISTOVJEĆIVALI S NJIME!

Nastavio je o prijetnjama kapetanu Luki Modriću: “Od marginalaca i kretena opasniji su nesretnici koji sustavno žele uništiti Hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Žele kontaminirati Modrića i Lovrena, onemogućiti da se naši ljudi poistovjećuju s jednim Modrićem i našom reprezentacijom! Ljudi su u strahu, zamislite kakva je drama u glavama Modrića i Lovrena, fenomen je kako sjajno igraju unatoč svemu! Modrić je svjetsko čudo.”

Nije Mamić napravio Hrvatsku nogometnu reprezentaciju, ali sam bio kohezivni faktor da sačuvam naš nogomet od onih koji su ga htjeli uništiti – podsjeća Zdravko Mamić i napominje da “nekima smeta uspjeh Dinama i reprezentacije”:

– Četiri Hrvata igrala su lani u finalu Lige prvaka, tri ove godine, svi iz Dinama. 14 igrača Dinama upravo vodi našu reprezentaciju prema pobjedama u Rusiji, Dinamo je danas stroj i najmlađa momčad od svih prvaka u Europi…

U DINAMO SAM DONIO 500 MILIJUNA EURA I PROGONE ME, A IZ AGROKORA JE NESTALO 60 MILIJARDI KUNA – I NIKOME NIŠTA!

Mamić se zapitao kako to nitko ne odgovara za Agrokor: “U Dinamo sam donio 500 milijuna eura koje sam praktički oteo s europskog tržišta, a iz sustava Agrokora je na razne načine nestalo 60 milijardi kuna! I to Uskok uopće ne radi, nego ŽDO! Nitko nije pritvoren, nikome nije blokirana imovina, a Cvitanov sin i dalje radi u Agrokoru…”

BUJANEC PITAO MAMIĆA JE LI PABLO ESCOBAR ILI BIN LADEN?!

Voditelj je pomalo provokativno pitao Mamića je li on Pablo Escobar ili Bin Laden kad ga toliko progone? Odgovorio je:

– Prema meni se odnose k’o da sam pobio 1.000 ljudi! Čak i tema predsjedničke kampanje nije bilo iseljavanje mladih ili nova radna mjesta, nego se Josipović bavio Mamićem.

“Moja pressica je bila krik očajnika,” komentirao je Mamić svoje obraćanje naciji dva dana prije presude u Osijeku i dodao: “Cilj im je ušutkati me i zatvoriti. Cvitan je u toj farsi egzekutor i izvođač radova, a politika je naručitelj.”

Rekao je da nije prijetio bivšem Glavnom državnom odvjetniku:

– Molim se za njega, ne želim mu ništa loše!

“Poslan sam u Osijek da moje suđenje bude iskontrolirano, a ne pošteno,” nastavlja i pojašnjava:

“U osječkim sudnicama nisu šefovi suci, nego osobe iza kulisa koje ih ucjenjuju! Za mene u Osijeku spasa nema, suci su tamo pod kontrolom ‘duboke države’, a između sebe vode bratoubilački rat za pozicije.”

MAMIĆ CITIRAO HASANBEGOVIĆA

Mamić je pohvalio dr. Zlatka Hasanbegovića i citirao ga je u više navrata:

– Čestiti dio vlasti dopušta paralelnu vladavinu dobro umreženih skupina i pojedinaca, tzv. duboku državu. Hasanbegović je to jako dobro sažeo u svega dvije riječi. ‘Duboka država’ raspoređena je po svim bitnim institucijama i medijima… DORH je van kontrole i rade što hoće. Njima je glavna opasnost moja sloboda jer govorim o njihovim zločinačkim pothvatima.

Zdravko Mamić u Bujici je po prvi puta javno rekao na koji način je došlo do isplate 400.000 eura Miroslavu Ćiri Blaževiću kada je iz Osijeka došao trenirati Dinamo…

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno