Connect with us

O dosta toga još i dublje

PRODAJA ROBOVA U LIBIJI: Ponovna uspostava islamske tradicije

Objavljeno

- datum

 ZAHVALJUJUĆI UDARNOJ ŠACI NWO-A    Zahvaljujući Obami, Hillary, Francuskoj, Engleskoj i NATO-u ponovno uspostavljana iskonska islamska tradicija

Ono o čemu mediji šute jest ukazati na potrebno sredstvo ponovnog uspostavljana robovlasničke prakse u Libiji: to su spomenuti Obama, Hillary, te prvenstveno Francuska i Engleska.


Tako postaju potrebno sredstvo stare islamske prakse (inače još uvijek prisutne u drugim islamskim zemljama). Jedan od najčuvenijih muslimanskih robova bio je i sam Miguel de Cervantes

Oslobađanje velikog pisca iz višegodišnjeg robstva…

Nakon bitke na Lepantu protiv turske flote, krstario je Sredozemljem boreći se protiv arapskih gusara još četiri godine. Pri povratku u Španjolsku pao je u zarobljeništvo 1575, u kojem je ostao do 1580 kad je bio konačno otkupljen. Sačuvali su mu život jer su mogli za njega dobiti dobre novce. Tada je naime bio operativan kršćanski red “Milosnika” kojima je bio cilj otkupljivanje kršćanskih robova.

Kao i uvijek, masonske lože su promicale “crnu legendu” prema kojima su optuživali katoličke zemlje za ropstvo, prvenstveno Španjolsku, dok su oni vršili kupnju i prodaju robova u samoj Sjevernoj Americi dobro ugazivši u XIX stoljeće.

Kao što su optužovali katoličke kraljeve za genocid u Južnoj Americi. Dok je dovoljno pogledati pučanstvo u istoj i vidjeti koliko mulata i mestiza ima među njima, uglavnom već prema kojoj državi skoro većina stanovništva. Jer su se španjolci ili ženili s njima ili brinuli za njihov opstanak i obrazovanje. 1595 Filip II daje zakon prema kojem se nije mogao zarediti niti jedan svećenik u Limi (Peru) ukoliko ne bi govorio “quechua”, jezik domorodaca. Samo državni službenici imali su obavezu znati španjolski. 

Dok su s druge strane anglosaksonski puritanci, kalvinisti i općenito protestanti prosto zgazili preko domaćih indijanaca od kojih je jedva trag ostao. Čuveni indijanski “kriminalac” “Bik koji sjedi” bio je kršten od katoličkih misionara. A janki su ih pokrčili k’o korov.

[Tatanka Iyotanka, “Bik koji sjedi”, s križem na prsima. Kršten od francuskog isusovca Pierre Jean De Smet. Tatanka nije htio govoriti engleski iz prkosa, ali je naučio francuski]

Nikakvo čudo stoga što stoka pomaže stoci protiv svega što valja i što je vrijedno. “Vaša borba nije protiv sila ovog svijeta, već načela koji vladaju ljudima” – to jest protiv zlih sila, napominje Sv. Pavao. 

Upravo to možemo da vidimo i osvjedočimo se i u našim danima koje nam je suđeno živjeti. Zbog toga, borba je samo istinom uz Božju pomoć koja neće faliti.

Podsjetimo se tek da znamo još jednu o Muhamedu, da što ih više mogne napustiti njegovu zabludu.

“Za islamsko razdoblje, najraniji književni dokazi koje imamo (o praksi ropstva) su hadizi (izreka proroka). Muhammed se obratio jednom novom obraćenom [na islam] arapinu: “Ban Al Asfar, da li bi htio djevojaka?” Ne samo da su se bizantske ropkinje tražile za kalifat i druge palače (gdje su neke postale majke budućih kalifa), već su također postali uzorom tjelesne ljepote, domaćeg gospodarstva i profinjenih postignuća. Tipična bizantska djevojka koja je zanosila maštu pisca i pjesnika, imala je plavu kosu, plave ili zelene oči, čisto i zdravo lice, lijepe dojke, nježni struk i tijelo koje je poput kamfora ili poplave blistave svjetlosti.” (Arab-Byzantine Relations in Early Islamic Times (ed. Michael Bonner, Burlington: Ashgate Publishing, 2004), 240, 248.)


To je i zašto muslimani na zapadu posebno traže plavuše da bi ih ponizili i na njima proglasili svoju “pobjedu”.

O-dosta-toga-još-i-dublje blog

Komentari

Komentari

O dosta toga još i dublje

Ex-iluminat Zagami precizira: Franjo odlazi krajem 02/19. 

Objavljeno

- datum

Prije dva i po mjeseca osvrnuli smo se ukratko na vijest koju je donio bivši illuminati Leo Zagami, o skorom Franjinom odlasku. Tek smo je prenijeli reda radi, bez daljnih komentara.

Sada je malo drugačije: Zagami precizira, navodi da mu njegovi izvori javljaju da će se Franjino napuštanje odigrati krajem veljače iduće godine, šest godina nakon ostavke Benedikta XVI. Razlog? Oporba američkih biskupa s obzirom na tretman krize seksualnog zlostavljanja od strane njihovog klera.

Nadalje, prema ovim izvorima, Franjo bi pripremio njemu “dostojnog” nasljednika.

>> BIVŠI ILUMINAT IZ POVJERLJIVIH IZVORA: PAPA SPREMA STVARI ZA POVRATAK U ARGENTINU!

Trebamo komentirati par stvari o ovoj vijesti, za koju ćemo provjeriti da li je točna u svojoj prognozi i da li će se doista ostvariti. Ono što nas interesira jesu razlozi koji dovode do ovoga, i ono što ovo može značiti.

Interesantna stvar se dogodila sa američkim biskupima. Prvo su tražili da ih Vatikan podrži u njihovoj želji reforme pristupu seksualnom zlostavljanju od strane članova klera. Franjo je to odbio, i biskupi su izrazili svoje čuđenje, da ne kažemo nezadovoljstvo. “Ne liči mi baš ovo na sinodalnost”, promrsiio je Predsjednik BK USA, Kardinal DiNardo, na zasjedanju u Baltimoru.

Ali onda, zadnjeg dana zasjedanja, glasovali su 137 prema 83 (uz tri uzdržana glasa) protiv prijedloga Vatikanu da objavi dokumente tužbi protiv seksualnih zlostavljanja u koja je bio upleten smjenjenji Kardinal McCarrick.

Znači, tu ima nekog vrenja. Prvo se traži nešto od Vatikana, što Vatikan, protivno tako hvaljenom duhu “sinodalnosti”, odjednom odbija prihvatiti. Najobičniji i logični prijedlog o strožijem tretmanu seksualnih zlostavljanja. Da bi na koncu sami biskupi glasovali za neobjavljivanje dosijea o McCarricku.

Ima li pravo Zagami? Jesu li američki biskupi bili vrlo nezadovoljni Franjinim odbijanjem njihovog prijedloga, i da zbog toga zahtijevaju njegovu ostavku? I, uz obećanje ostavke, istupaju kao da se radi o njihovoj inicijativi za neobjavljivanje McCarrickovog dosijea, i tako spašavaju obraz Franji, ali dobivaju obećanje da odlazi?

Objavljujem ovo razmišljanje tek radi vijesti koju ćemo moći provjeriti za malo više od tri mjeseca. Da li je doista Zagami tako uvezan kako tvrdi?

Može biti neke logike u ovome. Svakako, to također ističe Zagami, Franjo će pripremiti teren da izađe izglasan netko iz njegove linije, ako uopće postoji mogućnost radikalnog zaokreta na idućoj konklavi. Već je tolike slične sebi ubacio u kardinalski zbor.

S druge strane, Vatikan je objavio prije nekoliko dana da Franjo u ožujku treba posjetiti Maroko. Doista, bila bi mu velika žrtva ne posjetiti kakvu džamiju i tu, u zemlji u kojoj je zabranjeno napustiti Islam po cijenu pritvora, govoriti o “međureligijskom dijalogu”? Ili možda, jer takvog dijaloga tamo i ne žele, možda uputiti par nagovora o dobroti Islama, zaštiti okoliša i afričkim emigrantima koji nastoje doći do Evrope. Ili je odluka o potencijalnom napuštanju donešena nakon priopćenja o putu u Maroko?

To će biti jasno nakon manje od četiri mjeseca, ali ono što je već jasno jest da je modernistima svjedno tko je na čelu. Njihova agenda ide svojim rasporedom, makar tu i ne bio Franjo na čelu.

Ali ako se ovo sve desi, dolazi do izražaja još jedan udarac na papinstvo: bili bi onda već dvojica “umirovljenih papa”. I tako bi papinska istitucija mogla dobiti znak “kolegijalnosti”, nešto također apsolutno strano instituciji od Boga ostavljenoj.

O dosta toga…

Komentari

Pročitajte cijeli članak

O dosta toga još i dublje

Poljak Tarczyński: ZAŠTO UOPĆE GOVORIMO O LEGALIZACIJI ŠERIJATA?

Objavljeno

- datum

Kad bi samo prije malo godina netko rekao da će u EU razgovarati, i to ozbiljno, na najvišem nivou, o legalizaciji Šarije u Evropi, ne bi mu se vjerovalo. Da ne govorim prije trideset ili četrdeset godina. A ipak, to smo dočekali.

I morao je biti poljski političar Dominik Tarczyński koji će protestirati i pitati u nevjerici svoje europske kolege kojeg smisla ima uopće razglabati o mogućoj legalizaciji Šarije u Evropi? Neki već žele predati Evropu: na stotine i stotine gradskih četvrti diljem Zapadne Evrope su u rukama šerijata, i onda dolaze europske izdajice za konstatirati da, kad je to već stvarnost, zašto ne i legalizirati je?

Ali više od skandala što se to pitanje uopće dovodi u razmatranje, dok kako kaže Tarczyński nikome od istih ne pada na pamet da od Arabije traže uspostavu evropskih zakona na njihovom tlu, jest razotkrivanje demokratske laži o “ljudskim pravima“.

“Ljudska prava” kao najobičniji pakt

Ta “ljudska prava” u demokraciji su jednostavno najobičniji pakt. Kad dođe vrijeme i od pet glasača budu trojica koji će legalizirati neki apsurd, taj apsurd i nepravda preko noći postaje zakonom.

Demokracija se pokazala za ono što jest: nepravda aritmetike koja nije zasnovana na izvjesnim nepromjenjivim zakonima koji su iznad mogućnosti izbora.

Ti viši principi počivanju na kršćanskom poimanju života. Demokracijom možete izabrati red vožnje, ali ne možete niti smijete glasati za ubijanje ljudi u majčinoj utrobi, legalizaciju “istospolih brakova”, divlju ekonomiju koja gazi najmanje i dovodi ih u stanje slično ropstvu, itd. Kao što se ne može niti smje dovesti Islam na vlast, jer je jednostavno nezdrav i štetan po društvo.

Ova šokantna situacija u kojoj jedan – svakako, poljski – političar mora reći najelementarnije stvari dok drugi ostaju kao usplahireni onim što čuju, još jednom potvrđuje čemu plovi demokracija koja gazi kršćanski duh: poganstvu i Islamu, sa nesagledivim posljedicama.

Jednostavno ali čvrsto i nepokolebljivo moramo se oduprijeti i boriti protiv ove dvostruke pošasti: štetočine i njoj potrebnih suradnika. Borba bez kompleksa za dobro, jer kako vidiš ovi ga nemaju u njihovoj borbi za zlo. (O dosta toga …)

Komentari

Pročitajte cijeli članak

O dosta toga još i dublje

Parolinova poruka ‘braći’ povodom ekskumacije Frankovog tijela

Objavljeno

- datum

Španjolska radikalna socijalistička vlada NSP kao nitko do sada, želi ekskumicirati Frankove posmrtne ostatke iz svečane grobnice u Valle de los Caidos, međutim, za Vladu su se pojavili sada još veći problemi… Istovremeno, vrh Crkve koju je Franco u svoje vrijeme toliko branio, zbog svojih masonskih štićenika sada znakovito šuti…

>> Istina o El Valle de los Caídos i profanacija Francovog groba

Analizirajmo sliku za službeni susret Kardinala Parolina sa predstavnicom španjolske vlade, Carmen Calvo:

1. Palac Parolonive desne ruke dotiče nadlanicu svoje sugovornice u uobičajenom masonskom pozdravu.

2. Parolinova lijeva ruka čini tri šestice. Palac i kažiprst čine krug šestice, ostala tri prsta gornju liniju broja šest. Tri prsta od tri šestice: 666, također masonski pozdrav.

3. Lijeva ruka pokriva križ. Gnostička religija prevazilazi kršćanstvo.

Poruka: ja sam vaš. S vama sam. Moram dati utisak da sam neutralan o ovom pitanju; znate, zbog kršćana. Ali ja sam s vama, trebate me razumjeti, nisam slobodan u potpunoj mjeri. Već će biti neki dogovor – donosi blog O dosta toga …

 

Naime, španjolska socijalistička vlada NSP kao malo koja druga, želi ekskumicirati Frankov leš iz svečane grobnice u Valle de los Caidos, koja je spomen svim žrtvama španjolskog građanskog rata (1936-39), gdje je sahranjen Franco, i to protivno njegovoj volji! To je odlučio Kralj koji ga je naslijedio u vladi ali poslije pomogao otvoriti put liberalnoj demokraciji. Sada žele taj leš izbaciti iz spomen-groblja.

Problem je u tome što sa tijelom raspolaže Frankova obitelj, a ona ga želi sahraniti u Katedrali de la Almudena, u centru Madrida. Time bi ta katedrala postala stjecište hodočašća španjolskih domoljuba koji gaje zahvalnost Franku zbog njegove borbe protiv komunizma i odbrane Katoličke vjere. To vlada želi izbjeći po svaku cijenu, ali je nepredviđeno došla u ovu situaciju.

>> Jugovići im drže ‘fige’ – ŠPANJOLSKA POTONULA U ‘CRNI’ KOMUNIZAM? Sad im smetaju i kosti mrtvih ljudi – spominje se i ‘grobnica od zlata…’

Obitelj ima pravo na sahranu u svojoj privatnoj kripti koju posjeduje u Katedrali, i tu pravno ne može nitko ništa, ni država, ni Crkva.

Socijalisti po svaku cijenu žele otpremiti Frankov leš negdje drugdje; traži Parolinovu pomoć, ali on je sputanih ruku. Pa im kaže: braćo, imajte razumjevanja.

Svakako, Vatikan bi se mogao negirati za ekskumaciju Franka iz Valle de los Caidos, ali nije htio. Ovdje u principu ne može učiniti ništa, jer kripta pripada obitelji.

Ali braća ne mogu izdržati više: nakon ovog razgovora grob je bio profaniran, neki bezbožni “umjetnik” Enrique Terneiro je crvenom bojom nacrtao na grobu: “Za slobodu”, tražeći što skorašnju ekskumaciju.

Da, za slobodu:

Pornografije, koju je Franco zabranio.

Masonerija, koja je u Frankovo vrijeme izjavila: stupovi su srušeni, moramo ići van.

>> Tko vlada u Europi? Glavni mediji skrivaju(!?) susret Sorosa sa španjolskim predsjednikom u Moncloi

Svakog zla i nereda prema kojem današnja Španjolska pripada najgadnijem krugu Zapada, toliko je u rukama antifa, iz osvete.

Koliko još treba da se u Španjolskoj organizira pristojan otpor koji se već zamjećuje u ne malo država?

M.S./Croative.net

Komentari

Pročitajte cijeli članak

Facebook

Popularno